Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ей сега я втасахме
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 18/04/2022, 22:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ти не си започвал дискусия, че да я завършваш, Ереванчик. smile.gif Ти си просто една алтернативна мурзилка, а с такива дискусиите са абсолютно безпредметни, възможно е само да служите за забавление и да ви се гледа сеира. smile.gif

Ето какво, Ереванчик - в бъдеще аз никога повече няма да те наричам "Ереванчик", нито "алтернативник", нито "мурзилка" и винаги ще се съобразявам с мнението ти. За целта е необходимо да ми прехвърлиш владението на половината си имоти. smile.gif

Я си пиши каквото ти е на душата. Кой съм аз, че да ти правя забележки.
Заслужава си да ти чета бисерите, за да се посмея от сърце.

Алетрнативна мурзилка.... добре, щом така си решил, ще съм алтернативен. Няма лошо. rolleyes.gif
Само че мили мой смехурко обясни ми как да ти прехвърля владеението на половината си имоти? Как ще стане това? По какъв начин? С каква сделка? Какво ще пише в договора? w00tbrows.gif
Владение мили мой смехурко се предава, не се прехвърля. То представлява фактическата власт върху имота.

Ами ако са нечетен брой, примерно 33? Колко е половината на 33? w00tbrows.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 18/04/2022, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
Я си пиши каквото ти е на душата. Кой съм аз, че да ти правя забележки.
Заслужава си да ти чета бисерите, за да се посмея от сърце.

Алетрнативна мурзилка.... добре, щом така си решил, ще съм алтернативен. Няма лошо. rolleyes.gif
Само че мили мой смехурко обясни ми как да ти прехвърля владеението на половината си имоти? Как ще стане това? По какъв начин? С каква сделка? Какво ще пише в договора? w00tbrows.gif
Владение мили мой смехурко се предава, не се прехвърля. То представлява фактическата власт върху имота.

Ами ако са нечетен брой, примерно 33? Колко е половината на 33? w00tbrows.gif

Ще го оформим като дарение, драги ми Ереванчик. И ти ще платиш данък дарение (от 3.3% до 6.6% от данъчната стойност на имота, когато дарението не е към роднина).

Айде, от мене да мине, щом те притеснява дарението, пък и нямаш понятие, да опростим нещата - продай имотите си и ми дай само една четвърт от парите. И аз повече няма да имам никакви претенции към тебе. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(bod @ 18/04/2022, 22:39) <{POST_SNAPBACK}>
Да, отявлен русофил си, от полезните.
Защо не предлагаш Путльо да промени законите, а искаш тези, които се защитават от агресията на безпросветната паплач да го правят?

Путин, щял да отговаря за действията си пред руснаците!!!? Главатаря на бандата щял да отговаря пред бандата за извършените от бандата агресия, грабежи, убийства и разруха?

От началото на войната, дуднеш:
Защо се съпротивляват украинците, да се предадат и да свършва.
Украйна няма права над окупираните територии, да ги дава и да се оттърва.
Защо украинците се връщат от чужбина и влизат в армията, така само удължават войната.
Защо нормалния свят им помага, ако не им помага войната ще приключи.
Защо украинците стоят в Украйна, а не я напуснат, навсичко отгоре и воюват.
Защо приемаме украински бежанци, да си стоят там.
Защо има украинци, които карат скъпи коли, не ги подкрепяйте.
И много други.
Смяташ, че ако цивилизования свят прегърне пропагандата ти, ще има възможност да се случат и малоумните планове на Путльо.

Всичко изброено само показва, ужаса на русофилите, "Искахме да покажем, колко сме велики, но отново се омазахме".

Кое ме прави русофил и то от полезните? neprichom.gif

Путин да променя законите!? Неговото място е в затвора или на бесилката, други трябва да ги променят. Работа на руснаците е да го свалят. Това русофилско ли ти звучи?

Имах такова мнение в началото на войната и спорех с мои приятели. Ама как така ще се предадат, защо ще ги окупират? Минаха близо два месеца и измряха хиляди хора, даже и деца. Войната продължава и не й се вижда края. Хайде сега си представи, че украинската армия не беше оказала никаква съпротива, както навремето българската армия през 1944 г.. Тогава руската армия нямаше да има с кой да воюва и кръв нямаше да се пролее. А, да в първите часове загинаха девет войника. Това щяха да са само жертвите. Веднага след като са окупирани започват мирни протести и неподчинение на окупаторите. Светът налага санкции на Русия докато не се изтегли. С какви нацисти воюва Русия, като военни действия няма. Каква работа имат руските войски там. Какво ще обясни Путин на руснаците?
Сега какво се получава? Продължителна война с голям брой жертви и разрушения. Това по-добре ли е?

Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 18/04/2022, 23:01) <{POST_SNAPBACK}>
Ще го оформим като дарение, драги ми Ереванчик. И ти ще платиш данък дарение (от 3.3% до 6.6% от данъчната стойност на имота, когато дарението не е към роднина).

Айде, от мене да мине, щом те притеснява дарението, пък и нямаш понятие, да опростим нещата - продай имотите си и ми дай само една четвърт от парите. И аз повече няма да имам никакви претенции към тебе. smile.gif

Не, ти поиска друго. Искаш да ти прехвърля владението и не ми отговори на въпроса как ще стане това? Сега друга песен запя. Май се усети, че изтърси глупост.
Смехурко, пак се изказваш неподготвен. Данък дарение няма. Има данък върху дарението, а самото дарение си има своите особености, които не са в интерес на надарения.
Ти претенции ли си имал към мене? Що бе Смехурко, какво зло ти сторих?
Искаш една четвърт от парите, които ще получа за имотите. Ако имотите ги продам за 4 милиона лева, на какво основание да ти преведа един милион лева? Какво да пише на бележката за банковия превод?
Alexfield
Ситуацията всъщност е много проста: Ако Украйна беше постъпила както Литва, Латвия и Естония, сега нямаше да се води война на тяхна територия. Вместо това те приеха и изпълниха всички условия на Русия: Разоръжиха се и не влязоха в НАТО.
Ти сега призоваваш да направят отново същото: Да се предадат на Русия и да изпълняват всичките ѝ условия. Трябва да си идиот, за да се вържеш пак на същия номер от преди 30 и няколко години.
Ето ти го още по-просто - като за мурзилки като теб:
Ако Русия престане да воюва, няма да има война.
Ако Украйна престане да воюва, няма да има Украйна.

Ти призоваваш да няма Украйна.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 18/04/2022, 23:29) <{POST_SNAPBACK}>
Не, ти поиска друго. Искаш да ти прехвърля владението и не ми отговори на въпроса как ще стане това? Сега друга песен запя. Май се усети, че изтърси глупост.
Смехурко, пак се изказваш неподготвен. Данък дарение няма. Има данък върху дарението, а самото дарение си има своите особености, които не са в интерес на надарения.
Ти претенции ли си имал към мене? Що бе Смехурко, какво зло ти сторих?
Искаш една четвърт от парите, които ще получа за имотите. Ако имотите ги продам за 4 милиона лева, на какво основание да ти преведа един милион лева? Какво да пише на бележката за банковия превод?

Данък дарение няма. Има данък върху дарението - на уточняване на терминология ли искаш да си играем, Ереванчик? smile.gif

Не се облагат с данък дарение само сумите, които са получени от роднини по права линия
https://advokatatanasova.com/za-poluchenite...i-mesten-danuk/

облагане с данък дарение в случая е спазено
https://ruskov-law.eu/sofia/article/danyk-darenija.html
https://www.tita.bg/free/taxes/544

не се облагат с данък дарение сумите, които са получени от деца, родители
https://stamatovandpartners.com/reviziq-na-fizichesko-lice/

Подлежат на облагане с данък в размер на данък дарение
http://magazine.askana.com/ver_05/article.php?art_id=104

НАРЕДБА за определяне на размера на местните данъци на Столичен общински съвет
Подлежат на облагане с данък в размер на данък дарение и безвъзмездно придобитите...
https://sofia.obshtini.bg/doc/385434

----------------------------------------------------

Ти не си просто алтернативник, ти си изключително, смайващо алтернативен, Ереванчик. smile.gif

Ако имотите ги продам за 4 милиона лева, на какво основание да ти преведа един милион лева? - за банков превод ли говориш? Ереванчик, Ереванчик... защо ми е банков трансфер, за да ти взема парите? smile.gif

Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 19/04/2022, 00:20) <{POST_SNAPBACK}>
Ситуацията всъщност е много проста: Ако Украйна беше постъпила както Литва, Латвия и Естония, сега нямаше да се води война на тяхна територия. Вместо това те приеха и изпълниха всички условия на Русия: Разоръжиха се и не влязоха в НАТО.
Ти сега призоваваш да направят отново същото: Да се предадат на Русия и да изпълняват всичките ѝ условия. Трябва да си идиот, за да се вържеш пак на същия номер от преди 30 и няколко години.
Ето ти го още по-просто - като за мурзилки като теб:
Ако Русия престане да воюва, няма да има война.
Ако Украйна престане да воюва, няма да има Украйна.

Ти призоваваш да няма Украйна.

Хайде още един дето ме нарича мурзилка. Вие двамата да не сте братя? w00tbrows.gif

Тук вероятно си прав, но са сгрешили и си носят последствията.

Опаа, не съм казал такова нещо. Писах само да не воюват, а да започнат мирни протести и неподчинение. Западът да наложи санкции на Русия, докато не се изтеглят от Украйна. Ей, колко русофилско е това.
Сега могат да приемат условията на Русия заради мира.

Според теб войната е нещо хубаво, щом като е срещу агресор. Така ли е?

Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 19/04/2022, 00:28) <{POST_SNAPBACK}>
Данък дарение няма. Има данък върху дарението - на уточняване на терминология ли искаш да си играем, Ереванчик? smile.gif

Не се облагат с данък дарение само сумите, които са получени от роднини по права линия
https://advokatatanasova.com/za-poluchenite...i-mesten-danuk/

облагане с данък дарение в случая е спазено
https://ruskov-law.eu/sofia/article/danyk-darenija.html
https://www.tita.bg/free/taxes/544

не се облагат с данък дарение сумите, които са получени от деца, родители
https://stamatovandpartners.com/reviziq-na-fizichesko-lice/

Подлежат на облагане с данък в размер на данък дарение
http://magazine.askana.com/ver_05/article.php?art_id=104

НАРЕДБА за определяне на размера на местните данъци на Столичен общински съвет
Подлежат на облагане с данък в размер на данък дарение и безвъзмездно придобитите...
https://sofia.obshtini.bg/doc/385434

----------------------------------------------------

Ти не си просто алтернативник, ти си изключително, смайващо алтернативен, Ереванчик. smile.gif

Ако имотите ги продам за 4 милиона лева, на какво основание да ти преведа един милион лева? - за банков превод ли говориш? Ереванчик, Ереванчик... защо ми е банков трансфер, за да ти взема парите? smile.gif

Всички имущества, придобити по дарение, се облагат с данък по реда на Закона за местните данъци и такси (ЗМДТ) и наредбите за местните данъци, приети от общинските съвети. По това данъкът върху даренията се отличава от данъка върху възмездните сделки. При последния се облагат само недвижимите имоти, ограничените вещни права върху тях и моторните превозни средства (МПС).
Смехурко, какво не ти е ясно? smile.gif

https://varnacouncil.bg/wp-content/uploads/...-19.12.2014.pdf

Защото Смехурко, има ограничение за плащанията в брой. И това ли не знаеш? w00tbrows.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 19/04/2022, 01:13) <{POST_SNAPBACK}>
Всички имущества, придобити по дарение, се облагат с данък по реда на Закона за местните данъци и такси (ЗМДТ) и наредбите за местните данъци, приети от общинските съвети. По това данъкът върху даренията се отличава от данъка върху възмездните сделки. При последния се облагат само недвижимите имоти, ограничените вещни права върху тях и моторните превозни средства (МПС).
Смехурко, какво не ти е ясно? smile.gif

https://varnacouncil.bg/wp-content/uploads/...-19.12.2014.pdf

Защото Смехурко, има ограничение за плащанията в брой. И това ли не знаеш? w00tbrows.gif

Нямам намерение да те обучавам, Ереванчик. Колкото знаеш - толко. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 19/04/2022, 01:19) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам намерение да те обучавам, Ереванчик. Колкото знаеш - толко. smile.gif

406.gif
Alexfield
Ти призоваваш украинците да си дадат гъза и да не се бият. Да протестират мирно докато ги избиват като във Буча.
Да прав си, русофилско не е съвсем правилното определение. Това е мурзилско, а също така подло и страхливо.
А теб ще те наричам мурзилка, защото не си нищо по-малко гнусно от мурзилка. Искаш цяла държава от 40 милиона да се затрие в полза най-големият агресор през последните 150 години.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 19/04/2022, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
Ти призоваваш украинците да си дадат гъза и да не се бият. Да протестират мирно докато ги избиват като във Буча.
Да прав си, русофилско не е съвсем правилното определение. Това е мурзилско, а също така подло и страхливо.
А теб ще те наричам мурзилка, защото не си нищо по-малко гнусно от мурзилка. Искаш цяла държава от 40 милиона да се затрие в полза най-големият агресор през последните 150 години.

Индия е получила независимост през 1947 г. чрез мирни протести и неподчинение. Освен това Русия в един момент ще бъде принудена да се изтегли заради санкциите. Поне да бяха дали възможност на мъжете, които не искат да воюват, свободно да напуснат страната без да плащат рушвети. Във Варна е пълно с такива.
Повярвай ми, за загиналите във войната няма никакво значение дали ще я има Украйна или няма да я има. Те нямат нужда от нея. Дали ако нямаше война в Буча щеше да има убити цивилни?
Наричай ме както искаш. Мнението ти не ми е важно. sunbathing.gif
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 19/04/2022, 11:42) <{POST_SNAPBACK}>
Индия е получила независимост през 1947 г. чрез мирни протести и неподчинение.

Да. Единствената разлика е, че Индия е имала насреща си Великобритания, а не Мордор. Още като запя за мирни протести, си знаех, че непременно ще посочиш Ганди за пример. a4dff7b7.gif
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 19/04/2022, 12:58) <{POST_SNAPBACK}>
Да. Единствената разлика е, че Индия е имала насреща си Великобритания, а не Мордор. Още като запя за мирни протести, си знаех, че непременно ще посочиш Ганди за пример. a4dff7b7.gif

Според Ереванчик, между Великобритания и Рашистан няма разлика. 453.gif
Радио Ереван
Цитат(Thursday Next @ 19/04/2022, 12:58) <{POST_SNAPBACK}>

Има и втора разлика, Великобритания не е била санкционирана от никой, че е имала колонии. Както е казал Ганди, цитирам по памет, че насилието е оръжието на слабите.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 19/04/2022, 13:11) <{POST_SNAPBACK}>
Има и втора разлика, Великобритания не е била санкционирана от никой, че е имала колонии. Както е казал Ганди, цитирам по памет, че насилието е оръжието на слабите.

насилието е оръжието на слабите - Рашка е слаба? Добре, това ще ти се зачете. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 19/04/2022, 13:33) <{POST_SNAPBACK}>
насилието е оръжието на слабите - Рашка е слаба?

Ей, да напишеш и ти нещо вярно. Явно днес си си изпил хапчетата. Браво! clap2.gif
Alexfield
Според Ереванчик британците са нахлули в Индия, за да им вземат клозетните чинии.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 19/04/2022, 19:28) <{POST_SNAPBACK}>
Според Ереванчик британците са нахлули в Индия, за да им вземат клозетните чинии.

Нали няма да се сърдиш да те наричам Папаранчик. Не е обидно.
Та Папаранчик, британцитенякога са нахлули в Индия за да се обогатяват с други неща, не с клозетни чинии.
viara
Цитат(Радио Ереван @ 19/04/2022, 20:05) <{POST_SNAPBACK}>
Нали няма да се сърдиш да те наричам Папаранчик. Не е обидно.
Та Папаранчик, британцитенякога са нахлули в Индия за да се обогатяват с други неща, не с клозетни чинии.

А, не можах да се сдържа. Смях. Сериозно ли?
Ама ти се обиждаш от това, че някой е съкратил Радио Ереван на Ереванчик?
Щото едното не звучи като име на човек, а другото по върви за човек.
Наистина ли е обидно ако някой ти смени измислено име?
Или просто се определяш като Радио и всяко преиначаване е обидно?
Не мога да разбера подобни логики. Затова питам.
И хубаво ама Папаранчик няма и една буква от Алекс ... нещо си. Алексчанчик по върви като че ли.

ПП Верно, че и Нищ по дух като му кажеш накратко нищия, се обиждаше.
А то с удоволствие да му го казваш като не му отговаря ника на съзнанието. Щото никак не му отговаря нищ по дух - ник дет си е избрал, само лъже хората.
Та нямам представа от това радио дет си си избрал, но може хората да виждат разминаване в избора ти на ник и това дето показваш. Щото и много се пишеха християни, пък нямат нищо общо с Христос, тоест лъже-такива.
Радио Ереван
Цитат(viara @ 19/04/2022, 21:06) <{POST_SNAPBACK}>
А, не можах да се сдържа. Смях. Сериозно ли?
Ама ти се обиждаш от това, че някой е съкратил Радио Ереван на Ереванчик?
Щото едното не звучи като име на човек, а другото по върви за човек.
Наистина ли е обидно ако някой ти смени измислено име?
Или просто се определяш като Радио и всяко преиначаване е обидно?
Не мога да разбера подобни логики. Затова питам.
И хубаво ама Папаранчик няма и една буква от Алекс ... нещо си. Алексчанчик по върви като че ли.

ПП Верно, че и Нищ по дух като му кажеш накратко нищия, се обиждаше.
А то с удоволствие да му го казваш като не му отговаря ника на съзнанието. Щото никак не му отговаря нищ по дух - ник дет си е избрал, само лъже хората.
Та нямам представа от това радио дет си си избрал, но може хората да виждат разминаване в избора ти на ник и това дето показваш. Щото и много се пишеха християни, пък нямат нищо общо с Христос, тоест лъже-такива.

Не успя да хванеш смисъла. Папа на два езика е баща, а той от снимката му е видно, че е. Затова му отива Папаранчик. smile.gif
Аз не се обиждам. Само писах, че и той като мен и Хартман се олива. Ами вярно е. Оливаме се. az takovata.gif
Питето
Пак не си разбрал какво си прочел. Индия е получила независимост като е ударила империята по икономиката. Сега с Русия ще се случи същото — бой по икономиката докато клекне и повърне налапаното. Също както стана с СССР...
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 19/04/2022, 13:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ей, да напишеш и ти нещо вярно. Явно днес си си изпил хапчетата. Браво! clap2.gif

Фактически - да, така се оказа, Ереванчик. Нали знаеш най-популярния виц, роден през тази война - всички мислеха, че руската армия е втора по сила в света, а тя се оказа втора по сила в Украйна. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 19/04/2022, 23:54) <{POST_SNAPBACK}>
Пак не си разбрал какво си прочел. Индия е получила независимост като е ударила империята по икономиката. Сега с Русия ще се случи същото — бой по икономиката докато клекне и повърне налапаното. Също както стана с СССР...

Същото пиша и аз, но ти не разбираш какво четеш.
Санкции пак щеше да има.
Hartmann
Санкции пак щеше да има. - в смисъл - да не беше нападнала Украйна, Русия пак щеше да е под санкции? А тогава защо нямаше санкции преди джуджака да нападне Украйна?
Alexfield
Това е поредната ти гнусна мурзилска лъжа. Преди 18 март 2014 нямаше никакви наложени санкции на Мордор.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 20/04/2022, 16:47) <{POST_SNAPBACK}>
Това е поредната ти гнусна мурзилска лъжа. Преди 18 март 2014 нямаше никакви наложени санкции на Мордор.

Защо не можеш да осмислиш това, което четеш?
Кога съм писал, че преди 2014 г. е имало санкции? unsure.gif

П,П, Виж какво съм писал на Хартман.
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 20/04/2022, 13:45) <{POST_SNAPBACK}>
Санкции пак щеше да има. - в смисъл - да не беше нападнала Украйна, Русия пак щеше да е под санкции? А тогава защо нямаше санкции преди джуджака да нападне Украйна?

На теб мисленето явно ти е много трудно.
Ако Путин беше завзел Украйна без война, санкции пак щеше да има. Влизат руските войски, а срещу тях протестиращи мирни граждани, а не украинска армия. Санкции, ама яки без компромиси и Путин ще клекне.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 20/04/2022, 18:09) <{POST_SNAPBACK}>
Защо не можеш да осмислиш това, което четеш?
Кога съм писал, че преди 2014 г. е имало санкции? unsure.gif

Ереванчик, кое те наведе на мисълта, че ако джуджашка рашка не беше нападнала Украйна, то пак щяха да я набрулят със санкции? smile.gif
Питето
По какъв повод щели да ги наложат? Щото сега има санкции с ясен повод — завоевателната война в Украйна.
Alexfield
Както вече ти писах: Това се случи 2014-та година. Руски войски влязоха в Украйна и анексираха полуостров Крим. Украинците мирно протестираха а цивилизованите държави наложиха санкции. Това продължи до 2022-ра, когато Путин премина в пълномащабна война срещу Украйна.
Ти продължаваш да викаш на черното бяло и да ни обещаваш как Путин щял да клекне. Единствено трябва всички освен руснаците да захвърлят оръжието. Колко трябва да е тъп един човек, че да се върже на мурзилските ти лъжи?
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 20/04/2022, 19:43) <{POST_SNAPBACK}>
По какъв повод щели да ги наложат? Щото сега има санкции с ясен повод — завоевателната война в Украйна.

Виж какво съм писал на Хартман. Защото са влезли в Украйна, както навремето съветските войски в България без пушка да гръмне. Това при положение, че украинските войски не окажат въоръжена съпротива.
Alexfield
А санкциите започнаха 2014-та година, когато започна и завоевателната война. Моето мнение е, че и тогава и сега санкциите са много меки. Само тотална изолация може да спре Путлер, а дори и това не е 100% сигурно.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 20/04/2022, 19:54) <{POST_SNAPBACK}>
А санкциите започнаха 2014-та година, когато започна и завоевателната война. Моето мнение е, че и тогава и сега санкциите са много меки. Само тотална изолация може да спре Путлер, а дори и това не е 100% сигурно.

Така е. Ето сам достигна до извода, че от сегашните санкции, файда няма.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 20/04/2022, 19:51) <{POST_SNAPBACK}>
Както вече ти писах: Това се случи 2014-та година. Руски войски влязоха в Украйна и анексираха полуостров Крим. Украинците мирно протестираха а цивилизованите държави наложиха санкции. Това продължи до 2022-ра, когато Путин премина в пълномащабна война срещу Украйна.
Ти продължаваш да викаш на черното бяло и да ни обещаваш как Путин щял да клекне. Единствено трябва всички освен руснаците да захвърлят оръжието. Колко трябва да е тъп един човек, че да се върже на мурзилските ти лъжи?

Ами ще клекне, но при пълни санкции, а не при скопени. Да ги бяха направили такива след 2014 г. и сега нямаше да има война. Имаха осем години.
Alexfield
Тук сме на едно мнение. Чак не ми се вярва, че го казваш.
Alexfield
Аз още 2014-та година казвах, че трябва тотална изолация чрез санкции. Че наложените санкции са крайно недостатъчни.
Вместо още тогава Европа да спре да купува руски газ, построиха 2 газови трасета за обикаляне на Украйна.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 21/04/2022, 09:51) <{POST_SNAPBACK}>
Аз още 2014-та година казвах, че трябва тотална изолация чрез санкции. Че наложените санкции са крайно недостатъчни.
Вместо още тогава Европа да спре да купува руски газ, построиха 2 газови трасета за обикаляне на Украйна.

Какъв е изводът? Или прави нещо както трябва или не го прави. Ако Европа беше готова на такива санкции, дори да бяха влезли без бой в Украйна, посрещнати само от мирни протести, при пълни санкции, руските войски бързо щяха да се изтеглят. Война нямаше да има. Опитвам се да го обясня това, но не ме разбирате.
Тези санкции са нещо като да наказваш убиец с глоба и конфискация на малка част от имуществото.
Дaни
Цитат(Радио Ереван @ 21/04/2022, 10:48) <{POST_SNAPBACK}>
Какъв е изводът? Или прави нещо както трябва или не го прави. Ако Европа беше готова на такива санкции, дори да бяха влезли без бой в Украйна, посрещнати само от мирни протести, при пълни санкции, руските войски бързо щяха да се изтеглят. Война нямаше да има. Опитвам се да го обясня това, но не ме разбирате.
Тези санкции са нещо като да наказваш убиец с глоба и конфискация на малка част от имуществото.

На убиеца и цялото имущество да му вземеш, това надали ще го вразуми.
Можеш ли изобщо да спреш инстинкта на хищника да убива, когато е гладен, със санкции!? misli.gif
Животинските хищници поне не са толкова изтънчени, колкото човешките, които са измислили робството, което си е пак форма на хищничество, но малко по-непримитивна. nerves.gif
Радио Ереван
Цитат(Дaни @ 21/04/2022, 11:04) <{POST_SNAPBACK}>
На убиеца и цялото имущество да му вземеш, това надали ще го вразуми.
Можеш ли изобщо да спреш инстинкта на хищника да убива, когато е гладен, със санкции!? misli.gif
Животинските хищници поне не са толкова изтънчени, колкото човешките, които са измислили робството. nerves.gif

Пълните санкции унищожават икономиката на убиеца и го правят слаб. Тези, които в момента се налагат са с малък ефект и няма да спрат войната. Безсмислени са.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.