Нищо не знаеш, само си мислиш, че знаеш.
Ти направи няколко човека идоли, да ти ги пиша ли, които непрекъснато ги повтаряш, а тук стана дума за него и затова писах, а и преди съм го споменавал на Лати, че ако имаме такъв политик щеше да е по-добре от хаоса, който създадоха някои.
Мазна му била физиономията, ето това е фашизъм, за ръста, за външния вид, да съдиш за човека, както го правите вие двамцата. Виж му снимките на Орбан от дете до сега, ако толкова искаш да ми говориш за външен вид. Хайде, няма да ви преча, пишете си вашите велики мисли, на умни, високи, стройни и с красиви лица хора...
Много ти голямо егото и от всичко се засяга. На който и да кажат нещо, все си мислиш, че е за тебе и се засягаш.
Преди не гледах мазнотата, дебелотата, но приятелят ти Трансалп ме изучи.
Има право до някъде. Всъщност външния вид много неща показва и болести и гуши и хормони, диабет, кръвно ...
Както и подпухналостта на рашката - че пие кортикостероиди.
Прочети Желю Желев за фашизма, поне статията или Умберто Еко, да ти се изясни този квас...
Та вина нямам, че виждам по външността разни неща и по очите и по всичко.
Преди не гледах, щото един като тебе не ми даваше да гледам, щот съм била жена и трябвало само в земята да гледам ...
Ама човек като остарее и затворите падат, та сега си гледам и виждам доста. Не че и преди не си виждах, пък кат слушам какво приказват - книги мога да напиша ... добре че тук е форум ... та с писателската професия съм на ти, да ти кажа.
Много се радвам, че ме оприличаваш на Хартман. Значи съм това, което искам да бъда.
Отново се доказах днес като адвокат. Чак се плашат от мен там, щото ги оставям без работа.
Под носа ми смениха черновата с други листове и не видях, но пък нали има телефони.
Изпратиха ми я по телефона същата чернова. Какво нещо само. Не е за говорене. Корупцията е по върхови места и беззаконието ...