Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ей сега я втасахме
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Хасан
Цитат(Buitenlander @ 11/04/2022, 12:45) <{POST_SNAPBACK}>
Не ми обясни как точно ще се разплащат хилядите руски туристи. Всички банки в света, освен белоруските спряха да обменят рубли.

Вадят си парите от джобовете и плащат. Лесно е.
Buitenlander
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 12:10) <{POST_SNAPBACK}>
Вадят си парите от джобовете и плащат. Лесно е.

Изясни ми се, благодаря. Дано и на теб да ти се е изяснило, каква глупост изплющя.
Хасан
Цитат(Buitenlander @ 11/04/2022, 13:37) <{POST_SNAPBACK}>
Изясни ми се, благодаря. Дано и на теб да ти се е изяснило, каква глупост изплющя.

Имаш предвид, че не могат да направят резервации с преводи ли? Могат да отидат и без резервации.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 14:16) <{POST_SNAPBACK}>
Имаш предвид, че не могат да направят резервации с преводи ли? Могат да отидат и без резервации.

Може, Хасанчик, всякакви работи са възможни. Може слънцето да почне да изгрява откъм запад, може русофилите да поумнеят, а може дори руснаците да направят най-после автомобил. Ама надали.
Питето
НЕмам приятели бандити, та явно не са ми приятели. И не, не са ми безразлични, щото утре ще нападнат мен или семейството ми, та е хубаво да съм против тях, и да помагам срещу тях преди да са стигнали до мен. Аха, полубременни няма.
Хасан
Цитат(Питето @ 12/04/2022, 08:19) <{POST_SNAPBACK}>
НЕмам приятели бандити, та явно не са ми приятели. И не, не са ми безразлични, щото утре ще нападнат мен или семейството ми, та е хубаво да съм против тях, и да помагам срещу тях преди да са стигнали до мен. Аха, полубременни няма.

И с поведението си ги предизвикваш тези бандити да те причакат някъде и понабият малко. Храбрец си ти Пите.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 12/04/2022, 11:11) <{POST_SNAPBACK}>
И с поведението си ги предизвикваш тези бандити да те причакат някъде и понабият малко. Храбрец си ти Пите.

Хасанчик, ти също ги предизвикваш. Ще те причакат и тебе. При това без значение, че ти се струва, че никак никого не си предизвикал. smile.gif Но за да проумееш този прост факт трябва да не си алтернативник. А ти си. smile.gif
Хасан
Цитат(Дaни @ 11/04/2022, 10:01) <{POST_SNAPBACK}>
E да, ама ако сме приятелска страна ще имаме негативи от друга посока, много по-важна за нас, нищо, че го отричате.

https://danybon.com/sit_ukraina/polsha-orban-ochen-lekar/
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31788130.html
Не може хем с едните, хем с другите, знам, че на комунистите много им се иска хем да угаждат на Русия, хем да получават пари от ЕС, но това няма как да стане. whistling.gif

Ти прочете ли втория линк. Първият няма отношение.

От ЕК съобщиха във вторник, че задействането на процедурата срещу Унгария цели да предотврати злоупотребата с европейски средства.

"Бяхме много ясни, че корупцията е проблемът", каза председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен по време на пленарна сесия на Европейския парламент. "Сега ще изпратим писмо с официално уведомление, за да стартираме механизма."
Питето
Лек намек, че който не слушка, ще му се наложи да си пълни джобчето само с рубли, без шансове за "безотчетни евра"... Мисля, че нЕкои политици (не само там) рЕзко ще сменят посоката на риториката. svirkam si.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 12/04/2022, 18:29) <{POST_SNAPBACK}>
Лек намек, че който не слушка, ще му се наложи да си пълни джобчето само с рубли, без шансове за "безотчетни евра"... Мисля, че нЕкои политици (не само там) рЕзко ще сменят посоката на риториката. svirkam si.gif

Нищо подобно. Това за Орбан е от много време, не е от сега. Искаш да кажеш, който не слушка, ще го порежем без основание. Такива джелати ли са от ЕС? w00tbrows.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 12/04/2022, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо подобно. Това за Орбан е от много време, не е от сега. Искаш да кажеш, който не слушка, ще го порежем без основание. Такива джелати ли са от ЕС? w00tbrows.gif

Никой не го държи насила нито в ЕС, нито в НАТО. Великобритания напусна - айде и Орбан да си обира крушките като е толко отворен. smile.gif
admiral
Цитат(Hartmann @ 12/04/2022, 19:43) <{POST_SNAPBACK}>
Никой не го държи насила нито в ЕС, нито в НАТО. Великобритания напусна - айде и Орбан да си обира крушките като е толко отворен. smile.gif

Ти па!
Що да си обира крушите, кат може да се прави на велик, зъбейки се на Брюксел? Това си е част от политиката му за вътрешна консумация.
Нооо... ако излязат унгарците от ЕС, на кого ще се зъби тогава Орбан?
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 12/04/2022, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>

Шорош му плаща, да се репчи на Евросъюза, същевременно плаща и на Путьин, защото иначе как ще оправдае защитата и печалбата си от подкрепата на джендъри и на много други малцинствени групи. Не се ли досети вече. Както един алчен бизнесмен прави, както и някога сме го правили в комунистическа България, както и сега се прави, ама няма да те светвам в материята или не си виждал или не знаеш.
Великобритания...те не са и никога няма да са...европейци, защото те са най-великите, а Европейският съюз не им е нужен.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 12/04/2022, 23:53) <{POST_SNAPBACK}>
Шорош му плаща [на Орбан], да се репчи на Евросъюза

Секунда, сега да видим - значи Орбан гони Сорос и "Отворено общество" от Унгария, като за това Сорос започва да плаща на Орбан. smile.gif

Нищий ми брате, не знам с какви лекарства може да се излекува хомосексуализма, но за твоята болест наистина няма медикаменти, така ще си останеш. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 00:29) <{POST_SNAPBACK}>
Секунда, сега да видим - значи Орбан гони Сорос и "Отворено общество" от Унгария, като за това Сорос започва да плаща на Орбан. smile.gif

Нищий ми брате, не знам с какви лекарства може да се излекува хомосексуализма, но за твоята болест наистина няма медикаменти, така ще си останеш. smile.gif

Просто влязох в резонанс с честотата на твоята болест, ама трудно загряваш.
А болестта ти е лечима, както се обясни за ЕС и НАТО, явно на теб ти е нужен руски ботуш да стъпи на врата ти, да не бъде, но има време да се промениш и да не се радваш на убитите, ако и да са агресори.
Няма да е лошо да помислиш, както Орбан пита за да върне парите на Шорош, така и ти и твоите предци да върнете на Партията всичко, което Ви е дала.
Питето
Пак "полубременна" ти се получи. Я се прочети: "който не слушка, ще го порежем без основание".
Дават пари и си затварят очите за дребните кражби ако слушка за важните неща, обаче ако не слушка, спират парите и край на пълненето на джобчето. Класическо мотивиране с награда.
viara
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 06:49) <{POST_SNAPBACK}>
А болестта ти е лечима, както се обясни за ЕС и НАТО, явно на теб ти е нужен руски ботуш да стъпи на врата ти, да не бъде, но има време да се промениш и да не се радваш на убитите, ако и да са агресори.
Няма да е лошо да помислиш, както Орбан пита за да върне парите на Шорош, така и ти и твоите предци да върнете на Партията всичко, което Ви е дала.

Какво ти става бе човек? Нищо ти нямаше уж... Ама то периодически ви прихваща като гледам ... свитата...
Единия воювал с на някой войната, другия ... не е за говорене ... голямо втасване. Хубаво, че всички го виждат вече, след шест години. Прокарала съм пътища в пустиня пак ...
Прочети тук и после учителствай, щото не ти се отдава...
https://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/zh...ashizma-2548571
Alexfield
Партията нищо не ни е дала. Това са били нашите пари - нашите данъци. Партията само лънготеше, че тя ги дава. Разбира се, не трябва да я питаме от къде ги е взела, преди да ги "даде".
viara
Цитат(Alexfield @ 13/04/2022, 09:08) <{POST_SNAPBACK}>
Партията нищо не ни е дала. Това са били нашите пари - нашите данъци. Партията само лънготеше, че тя ги дава. Разбира се, не трябва да я питаме от къде ги е взела, преди да ги "даде".

Абсолютно, но по-фрапантното е, че от 1991 партията я няма, разпадна се, строя се разпадна, но също като фашизма е останал да живее в главите на изповядващите го и такива са готови да се бият и сега за тази си вяра като всеки фанатик, изповядащ религия ... Не е за говорене. Буквално унищожава човешкия дух тази вяра в комунизма или още по-кратко партията.
Да чете Желю Желев ... ако вече не е късно за него де. Щото от 90 до 22 са 32 години ... живот в илюзия ...
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 06:49) <{POST_SNAPBACK}>

Партията е разорила едно от богатите ми роднински семейства и ако трябва да върне сега парите за всички машини, животни, земи, откраднати и ползвани десетилетия без да се плати нищо - страхувам се, че ако трябва да ме компенсирате за всичко това, ти и цялата ти рода ще трябва да бачкате безплатно поне 50 години. smile.gif

Руският ботуш е стъпил на врата на всички ни преди много време. Но точно ти няма как да имаш дори и бегла представа за това. smile.gif
Hartmann
Цитат(viara @ 13/04/2022, 09:38) <{POST_SNAPBACK}>
Абсолютно, но по-фрапантното е, че от 1991 партията я няма, разпадна се, строя се разпадна, но също като фашизма е останал да живее в главите на изповядващите го и такива са готови да се бият и сега за тази си вяра като всеки фанатик, изповядащ религия ... Не е за говорене. Буквално унищожава човешкия дух тази вяра в комунизма или още по-кратко партията.
Да чете Желю Желев ... ако вече не е късно за него де. Щото от 90 до 22 са 32 години ... живот в илюзия ...

Това е вярно. Също е вярно, че между комунизма и фашизма разликите са микроскопични. Това просто са две близки форми на едно и също нещо.
Хасан
Цитат(Питето @ 13/04/2022, 08:42) <{POST_SNAPBACK}>
Пак "полубременна" ти се получи. Я се прочети: "който не слушка, ще го порежем без основание".
Дават пари и си затварят очите за дребните кражби ако слушка за важните неща, обаче ако не слушка, спират парите и край на пълненето на джобчето. Класическо мотивиране с награда.

Ами не, напротив, твоята теза е "полубременна". Няма такава директива затваряме си очите за дребни кражби, които всъщност съвсем не са дребни, ама айде. Ако крадеш, значи си крадец и трябва да бъдеш наказан, дори и при маловажен случай. Ти твърдиш, че в ЕС няма върховенство на закона. w00tbrows.gif
И друго да те питам, с какво политиката на България за войната в Украйна се различава от тази на Унгария, че нещо не се сещам? neprichom.gif Като са ги порязали тях, значи ще ни резнат и тях, така излиза.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 12/04/2022, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Може, Хасанчик, всякакви работи са възможни. Може слънцето да почне да изгрява откъм запад, може русофилите да поумнеят, а може дори руснаците да направят най-после автомобил. Ама надали.

Така, така, руснаците, които имат по един куфар евро вкъщи, няма да отидат лятото на почивка в Турция, щото ти си мислиш, че не могат. Така да бъде.
Buitenlander
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 09:05) <{POST_SNAPBACK}>
Така, така, руснаците, които имат по един куфар евро вкъщи, няма да отидат лятото на почивка в Турция, щото ти си мислиш, че не могат. Така да бъде.

Да де, и те тези с куфарите евро са толкова много, че направо ще залеят турските курорти. Може , ама с оповръщано да ги залеят, това е баш тяхна работа.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 09:51) <{POST_SNAPBACK}>
Партията е разорила едно от богатите ми роднински семейства и ако трябва да върне сега парите за всички машини, животни, земи, откраднати и ползвани десетилетия без да се плати нищо - страхувам се, че ако трябва да ме компенсирате за всичко това, ти и цялата ти рода ще трябва да бачкате безплатно поне 50 години. smile.gif

Руският ботуш е стъпил на врата на всички ни преди много време. Но точно ти няма как да имаш дори и бегла представа за това. smile.gif

Едни от тия "разорените" станаха първи партийци и всички елиминираха, които им пречат.
А да, богатите ти роднини, колко богати да са били, в царско време малцина са били богати, повечето са имали достатъчно много за да живеят добре и да гледат по 10 деца и внуците на децата си и след като им е взето всичко, да умрат след една година или до края на живота си да работят нещо, което са ги принудили като в затвор, да работят. Така че, не знам дали от висотата на демонстрираното Ви самочувствие, може да прецените каква е истината. Да ти вземат мелница, дърводелска работилница, да ти вземат декари ниви, ливади и гори, да ти вземат животните и да те пратят да си им роб на комуните и да ти разпръснат децата по фабрики и заводи, много има да компенсирате, не 50 години, а и правнуците Ви ще трябва да плащат, ама има Бог!
Чувал ли си нещо за "Тулан" и Светозар Пренеров, а знаеш ли, че и в последните години такива хора като него са си отишли от света, заради комунистически похвати? Може би си от тях, тези които ги прилагат, защото се видя мнението ти относно ЕС и НАТО.
Освен това, четох, че щял си да докладваш, относно форума, там в служебния, какъв ти е проблема, защо не си ползваш другия никнейм и профил?
Хасан
Цитат(Buitenlander @ 13/04/2022, 11:25) <{POST_SNAPBACK}>
Да де, и те тези с куфарите евро са толкова много, че направо ще залеят турските курорти. Може , ама с оповръщано да ги залеят, това е баш тяхна работа.

Колкото и малко да са, примерно 100 000 души, ще отидат в Турция. В България няма да дойдат и хиляда.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 11:51) <{POST_SNAPBACK}>
Едни от тия "разорените" станаха първи партийци и всички елиминираха, които им пречат.
А да, богатите ти роднини, колко богати да са били, в царско време малцина са били богати

Хахахахах 453.gif Ясно, алтернативни ми брате. С тебе по принцип нямаме никакви допирни точки и нямаме какво да си кажем, но нали сме тук за забавлението. smile.gif

Имам един каталог от 42-ра година. Много ценна книжка. Рекламен каталог на дърводелни фабрики и майстори-дърводелци (само дърводелни фабрики и майстори, никакви други бизнеси). И то става дума за един единствен не много голям български град, да кажем среден град, нещо като Пазарджик примерно. Само дърводелни фабрики във и около тоя град е имало около 20 броя. В каталога има снимки на фабричните сгради и понякога - на собствениците (разбира се - и на продукцията). Собсвениците са снимани с брилянтин и фрак или костюми - както е тогавашната мода. Много често в рекрамните текстове се използват думите "цар" и "царски". Примерно: "царят на бялата мебел в България" и т.н. Отделно са дадени адреси и телефони (да - телефони) на майстори-дърводелци. Всички тия не са били бедняци. А богатото ми роднинско семейство е имало около 500 декара обработваема земя, плюс животински стада, плюс машини, плюс прикачен инвентар. Другарите са чопнали всичко и са го попилели - те друго и не могат. smile.gif
ЕксГорски
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 05:49) <{POST_SNAPBACK}>
да върнете на Партията всичко, което Ви е дала.

И "Партията" е взела от къде, това което ни е дала???!!!
Hartmann
Цитат(ЕксГорски @ 13/04/2022, 12:44) <{POST_SNAPBACK}>

E как, другарите са бръкнали в джобовете си 453.gif

Комунистите задигат над 2 млрд долара пенсии, натрупани до 1944
https://www.168chasa.bg/article/6241726
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 12:35) <{POST_SNAPBACK}>
Хахахахах 453.gif Ясно, алтернативни ми брате. С тебе по принцип нямаме никакви допирни точки и нямаме какво да си кажем, но нали сме тук за забавлението. smile.gif

Имам един каталог от 42-ра година. Много ценна книжка. Рекламен каталог на дърводелни фабрики и майстори-дърводелци (само дърводелни фабрики и майстори, никакви други бизнеси). И то става дума за един единствен не много голям български град, да кажем среден град, нещо като Пазарджик примерно. Само дърводелни фабрики във и около тоя град е имало около 20 броя. В каталога има снимки на фабричните сгради и понякога - на собствениците (разбира се - и на продукцията). Собсвениците са снимани с брилянтин и фрак или костюми - както е тогавашната мода. Много често в рекрамните текстове се използват думите "цар" и "царски". Примерно: "царят на бялата мебел в България" и т.н. Отделно са дадени адреси и телефони (да - телефони) на майстори-дърводелци. Всички тия не са били бедняци. А богатото ми роднинско семейство е имало около 500 декара обработваема земя, плюс животински стада, плюс машини, плюс прикачен инвентар. Другарите са чопнали всичко и са го попилели - те друго и не могат. smile.gif

Сори, дай още малко собственост...В малките села с няколко хиляди жители са имали по няколко дърводелски работилници, с много повече земя, ама няма смисъл просто, стоим от една и съща страна уж, но сме в конкуренция, в което няма лошо, само да не се избием помежду си и врага да се радва.
Какви машини са имали, може ли да си спомниш?
нищ по дух
Цитат(ЕксГорски @ 13/04/2022, 12:44) <{POST_SNAPBACK}>

Питай тях, не мен, аз пиша това, което те твърдят и съм чувал лично от партийци комунисти, как партията ги изучила, как партията ги е издигнала на даден пост, как са си построили къщи евтино, как толкова много са имали привилегии, почивки на море и т.н. а преди това техните родители се мъчили в царското, фашистко според тях време.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 12:52) <{POST_SNAPBACK}>
Питай тях, не мен, аз пиша това, което те твърдят и съм чувал лично от партийци комунисти, как партията ги изучила, как партията ги е издигнала на даден пост, как са си построили къщи евтино, как толкова много са имали привилегии, почивки на море и т.н. а преди това техните родители се мъчили в царското, фашистко според тях време.

Няма по-удобно оправдание за всички простъпки, подлости, низости, глупости от това да се твърди, че сте ги извършили в името на народа, когото така много обичате. Народът в случая е добър сапун за измиване на ръцете, без значение с какво човек ги е изцапал. Още по-добър сапун е партията. Всичките изброени от мен другари са твърдели в разни времена и по различни поводи, че не те, а партията ги е издигнала и че всичко, което те правят, го правят заради партията. Те знаят, че не е никак важно дали някой вярва на подобни обяснения. Важното е да се казват. И затова една от най-честите фрази, която човек може да чуе от всеки по-високопоставен другар, е:

„Аз не съм забравил, че партията и народът ме издигнаха, другари!“ Истината в случая е, че човекът се е издигнал сам, често пъти с лакти, нокти и зъби, с напор и щурм, с по-малки и по-големи жертви, и че всичко, което е правил, е било в негово собствено име.

Г. Марков, Задочни репортажи за България
https://chitanka.info/text/2898-zadochni-re...za-bylgarija/77
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 13:45) <{POST_SNAPBACK}>
Няма по-удобно оправдание за всички простъпки, подлости, низости, глупости от това да се твърди, че сте ги извършили в името на народа, когото така много обичате. Народът в случая е добър сапун за измиване на ръцете, без значение с какво човек ги е изцапал. Още по-добър сапун е партията. Всичките изброени от мен другари са твърдели в разни времена и по различни поводи, че не те, а партията ги е издигнала и че всичко, което те правят, го правят заради партията. Те знаят, че не е никак важно дали някой вярва на подобни обяснения. Важното е да се казват. И затова една от най-честите фрази, която човек може да чуе от всеки по-високопоставен другар, е:

„Аз не съм забравил, че партията и народът ме издигнаха, другари!“ Истината в случая е, че човекът се е издигнал сам, често пъти с лакти, нокти и зъби, с напор и щурм, с по-малки и по-големи жертви, и че всичко, което е правил, е било в негово собствено име.

Г. Марков, Задочни репортажи за България
https://chitanka.info/text/2898-zadochni-re...za-bylgarija/77

smile.gif
Да и освен тук, аз лично съм го чул, но и с лакти, нокти и зъби, не си ли верен на партията е трудно, а лакти и зъби има между самите партийци и това съм го видял, подлости между кандидати за по-висок пост и двамата върли комунисти, а познавах един, който не е между живите, безпартиен, но отличен специалист в областта в която работеше и само защото не е станал член на партията не е могъл да се издига в йерархията, а е могъл дори директор да бъде на завод с над хиляда работещи, но този човек не е използвал зъби и нокти, а е разчитал на знания и способности, ама времената се смениха и тоя завод има само сгради.
viara
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 12:52) <{POST_SNAPBACK}>

Да ти кажа ли от къде са почивките на море и всички благинки на изчезналата ти партия?
От фашизма да взаимствали всичко от - до. Можеш да прочетеш.
Но сега, днес да воюваш за неща от преди 32 години ... ей това не го разбирам.
И ще си замълча, щото ще кажа нещо дет ще те засегне.

А не знам що ви са криви хора дет знаят за що живеят, дет знаят как да живеят и т.н.
И това не го разбирам. Ами имат си глави на раменете, затова знаят.
Който няма и слуша партии и -исти, далече не стига.
Почва се от причини, следствия, закони, закончета и като човек добие основата А и Б,
може да продължава натам самостоятелно, без да го носят на ръце.
Та до кога ще чакате някой да ви води за носа? ми е мисълта - я партия, я партийци, я други ...
Кога ще порастнете? Или в тон с темата - до кога ще втасвате с чужди кваси?
нищ по дух
Цитат(viara @ 13/04/2022, 14:57) <{POST_SNAPBACK}>
Да ти кажа ли от къде са почивките на море и всички благинки на изчезналата ти партия?
От фашизма да взаимствали всичко от - до. Можеш да прочетеш.
Но сега, днес да воюваш за неща от преди 32 години ... ей това не го разбирам.
И ще си замълча, щото ще кажа нещо дет ще те засегне.

А не знам що ви са криви хора дет знаят за що живеят, дет знаят как да живеят и т.н.
И това не го разбирам. Ами имат си глави на раменете, затова знаят.
Който няма и слуша партии и -исти, далече не стига.
Почва се от причини, следствия, закони, закончета и като човек добие основата А и Б,
може да продължава натам самостоятелно, без да го носят на ръце.
Та до кога ще чакате някой да ви води за носа? ми е мисълта - я партия, я партийци, я други ...
Кога ще порастнете? Или в тон с темата - до кога ще втасвате с чужди кваси?

И ти като блъди гери, Хартман, а партията и нейните принципи са ви изградили като характер и го показвате, така че той като ми пише за Орбан, че бил финансиран от Шорош, (като парите могат да му се върнат), затова и му беше написано това за партията. Май ви заболя, като ви споменах любимите ви комунисти и партията хранителка.
Пиши, пиши, засягай ме, не се бой, нали ти писа за значението на мненията, но пак ти казвам, моето положение е без значение, за другите, които страдат ме боли.
За какви хора ми пишеш, които знаели как да живеят, кои са тези?
Хартман ли, ти ли?
И по какво съдиш, че на мен ми е крив някой?
Той се забавлява, както писа, щом иска нека се забавлява, пишете, забавлявайте се, няма да ви преча.
viara
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 15:04) <{POST_SNAPBACK}>
И ти като блъди гери, Хартман, а партията и нейните принципи са ви изградили като характер и го показвате, така че той като ми пише за Орбан, че бил финансиран от Шорош, (като парите могат да му се върнат), затова и му беше написано това за партията. Май ви заболя, като ви споменах любимите ви комунисти и партията хранителка.
Пиши, пиши, засягай ме, не се бой, нали ти писа за значението на мненията, но пак ти казвам, моето положение е без значение, за другите, които страдат ме боли.
Хартман ли, ти ли?
Той се забавлява, както писа, щом иска нека се забавлява, пишете, забавлявайте се, няма да ви преча.

Нищ по дух се пишеш, пък ... като някой пубер се палиш. Пръст да ти покажат и си направил война...
За партията какво да ме боли. Не се вживявам като тебе. Само забелязвам, че си махнал главната буква, дет я обожествяваше като Бог с голяма буква. Тоя квас дет си го прихванал е чернилка като катран. Дано се отървеш от него ама едва ли... кат слушам... чета тоест.
Жал ми е за тези, които са с теб и около теб... щото на такива хора като вълните дет се менят според вятъра, не мож да се разчита за нищо.
Ти тоя Орбан бог го напри бе, идол. Че погледни му мазната лъжлива физиономия и ще ти стане ясно.
Няма нужда да четеш статии даже. Само като видиш лицето и ти се изяснява останалото.
Други като Мулдашев и само по очите правят цялостен психологичен и физиологичен портрет например.
На мен ми е писаноло от дечковци, казах го вече ...
Hartmann
Хартман ли, ти ли?

Отговори ми нищий брате на един въпрос.

Както знаеш, социализмът се крепеше на два големи стълба - държавна собственост и централно-планова икономика. Та въпросът ми е - желаеш ли в България да се проведе национализациа и да се върне централното планиране в икономиката. Да или не?
viara
И ти като блъди гери, Хартман

Благодаря! Това е чест за мен. Шапка му свалям и почести му давам. hat.gif tan.gif
нищ по дух
Цитат(viara @ 13/04/2022, 15:25) <{POST_SNAPBACK}>
Нищ по дух се пишеш, пък ... като някой пубер се палиш. Пръст да ти покажат и си направил война...
Жал ми е за тези, които са с теб и около теб... щото на такива хора като вълните дет се менят според вятъра, не мож да се разчита за нищо.
Ти тоя Орбан бог го напри бе, идол. Че погледни му мазната лъжлива физиономия и ще ти стане ясно.
Няма нужда да четеш статии даже. Само като видиш лицето и ти се изяснява останалото.
Други като Мулдашев и само по очите правят цялостен психологичен и физиологичен портрет например.
На мен ми е писаноло от дечковци, казах го вече ...

Нищо не знаеш, само си мислиш, че знаеш.
Ти направи няколко човека идоли, да ти ги пиша ли, които непрекъснато ги повтаряш, а тук стана дума за него и затова писах, а и преди съм го споменавал на Лати, че ако имаме такъв политик щеше да е по-добре от хаоса, който създадоха някои.
Мазна му била физиономията, ето това е фашизъм, за ръста, за външния вид, да съдиш за човека, както го правите вие двамцата. Виж му снимките на Орбан от дете до сега, ако толкова искаш да ми говориш за външен вид. Хайде, няма да ви преча, пишете си вашите велики мисли, на умни, високи, стройни и с красиви лица хора...
Hartmann
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
Колкото и малко да са, примерно 100 000 души, ще отидат в Турция. В България няма да дойдат и хиляда.

В Турция няма да отиде нито един руснак, Хасанчик. Дай нещо друго. smile.gif
viara
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 15:35) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не знаеш, само си мислиш, че знаеш.
Ти направи няколко човека идоли, да ти ги пиша ли, които непрекъснато ги повтаряш, а тук стана дума за него и затова писах, а и преди съм го споменавал на Лати, че ако имаме такъв политик щеше да е по-добре от хаоса, който създадоха някои.
Мазна му била физиономията, ето това е фашизъм, за ръста, за външния вид, да съдиш за човека, както го правите вие двамцата. Виж му снимките на Орбан от дете до сега, ако толкова искаш да ми говориш за външен вид. Хайде, няма да ви преча, пишете си вашите велики мисли, на умни, високи, стройни и с красиви лица хора...

Много ти голямо егото и от всичко се засяга. На който и да кажат нещо, все си мислиш, че е за тебе и се засягаш.
Преди не гледах мазнотата, дебелотата, но приятелят ти Трансалп ме изучи.
Има право до някъде. Всъщност външния вид много неща показва и болести и гуши и хормони, диабет, кръвно ...
Както и подпухналостта на рашката - че пие кортикостероиди.
Прочети Желю Желев за фашизма, поне статията или Умберто Еко, да ти се изясни този квас...
Та вина нямам, че виждам по външността разни неща и по очите и по всичко.
Преди не гледах, щото един като тебе не ми даваше да гледам, щот съм била жена и трябвало само в земята да гледам ...
Ама човек като остарее и затворите падат, та сега си гледам и виждам доста. Не че и преди не си виждах, пък кат слушам какво приказват - книги мога да напиша ... добре че тук е форум ... та с писателската професия съм на ти, да ти кажа.
Много се радвам, че ме оприличаваш на Хартман. Значи съм това, което искам да бъда.
Отново се доказах днес като адвокат. Чак се плашат от мен там, щото ги оставям без работа.
Под носа ми смениха черновата с други листове и не видях, но пък нали има телефони.
Изпратиха ми я по телефона същата чернова. Какво нещо само. Не е за говорене. Корупцията е по върхови места и беззаконието ...
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 15:28) <{POST_SNAPBACK}>
Отговори ми нищий брате на един въпрос.

Както знаеш, социализмът се крепеше на два големи стълба - държавна собственост и централно-планова икономика. Та въпросът ми е - желаеш ли в България да се проведе национализациа и да се върне централното планиране в икономиката. Да или не?

Пусни анкета, може да се хареса на някои, Путьин може да им върне собствеността, защото от директора до чистачката всички присвояваха, кой каквото е могъл, защото те са стопаните на предприятието, вероятно затова си вземаха. А някой дълги години бил в номенклатурата, ще каже мъдро: крадеше се и пак имаше, а сега?
Много се радвам, че видеокамерите навлязоха навсякъде, така трябва и пак крадат бе!
Вица за количките и вестника или че вечер излизат повече бременни жени, отколкото са влезли сутрин, всичко това е действителност, не е виц.
нищ по дух
Цитат(viara @ 13/04/2022, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
Много ти голямо егото и от всичко се засяга. На който и да кажат нещо, все си мислиш, че е за тебе и се засягаш.
Преди не гледах мазнотата, дебелотата, но приятелят ти Трансалп ме изучи.
Има право до някъде. Всъщност външния вид много неща показва и болести и гуши и хормони, диабет, кръвно ...
Както и подпухналостта на рашката - че пие кортикостероиди.
Прочети Желю Желев за фашизма, поне статията или Умберто Еко, да ти се изясни този квас...
Та вина нямам, че виждам по външността разни неща и по очите и по всичко.
Преди не гледах, щото един като тебе не ми даваше да гледам, щот съм била жена и трябвало само в земята да гледам ...
Ама човек като остарее и затворите падат, та сега си гледам и виждам доста. Не че и преди не си виждах, пък кат слушам какво приказват - книги мога да напиша ... добре че тук е форум ... та с писателската професия съм на ти, да ти кажа.
Много се радвам, че ме оприличаваш на Хартман. Значи съм това, което искам да бъда.
Отново се доказах днес като адвокат. Чак се плашат от мен там, щото ги оставям без работа.
Под носа ми смениха черновата с други листове и не видях, но пък нали има телефони.
Изпратиха ми я по телефона същата чернова. Какво нещо само. Не е за говорене. Корупцията е по върхови места и беззаконието ...

Е щом се изучи от Трансалп за това, следвай го.
Иначе и това се лекува, дебелотата.
Чакай сега, нали аз пуснах в тема за Фашизмът на Еко и ти после почна да я споменаваш и точки от нея, не беше ли така?
Е Фашизмът на Желю, четох го след като се срещнахме, един приятел от старото СДС го доведе на една среща. Ако беше жив да види какво е сега, щеше да напише няколко продължения.
viara
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 16:03) <{POST_SNAPBACK}>
Е щом се изучи от Трансалп за това, следвай го.
Иначе и това се лекува, дебелотата.
Чакай сега, нали аз пуснах в тема за Фашизмът на Еко и ти после почна да я споменаваш и точки от нея, не беше ли така?
Е Фашизмът на Желю, четох го след като се срещнахме, един приятел от старото СДС го доведе на една среща. Ако беше жив да види какво е сега, щеше да напише няколко продължения.

Та според теб това дето учи Трансалп е фашизъм - външния вид - така ли?
Или? Кое по-точно е и кое не е?
Да ни изясниш тук публично щом си чел и пущал ... значи можеш.

ПП За дебелотата зависи. Имах една приятелка супер готина беше преди да пие хормонални.
Много се дебелее от тях, но лекуват други неща, включително и някои ракове.
Автоимунните също са така.
Значи щом не ми харесва този Орбан съм фашистка - така ли? Това ли е фашизъм - да си изкажеш мнението - какво харесваш и не харесваш и нямаш право, щото те обвиняват във фашизъм, да си затваряш устата значи, че нямаш право да харесваш и да не харесваш - това ли ми казваш?
Размислих, имам доста по-полезни занимания. Не ми се говори повече.
нищ по дух
Цитат(viara @ 13/04/2022, 17:40) <{POST_SNAPBACK}>
Та според теб това дето учи Трансалп е фашизъм - външния вид - така ли?
Или? Кое по-точно е и кое не е?
Да ни изясниш тук публично щом си чел и пущал ... значи можеш.

ПП За дебелотата зависи. Имах една приятелка супер готина беше преди да пие хормонални.
Много се дебелее от тях, но лекуват други неща, включително и някои ракове.
Автоимунните също са така.
Значи щом не ми харесва този Орбан съм фашистка - така ли? Това ли е фашизъм - да си изкажеш мнението - какво харесваш и не харесваш и нямаш право, щото те обвиняват във фашизъм, да си затваряш устата значи, че нямаш право да харесваш и да не харесваш - това ли ми казваш?
Размислих, имам доста по-полезни занимания. Не ми се говори повече.

Не съм и си помислял това, че щом не харесваш Орбан. Остави го Орбан, ама се и пусна тема специално за него, защото нали него обвиняват и ЕС прави конкретни действия срещу Унгария, в темата дали е справедливо, мисля че от там тръгна цялата ни писмена престрелка с Хартман, а може и от темата за НАТО и джендърството, да продължи, все тая, не го пиши повече, а понеже ти не го харесваш и други не го харесват, но примерно един Стефан Янев или Румен Радев били българските орбановци, така казват феновете им, само че аз не ги виждам като такива, ама пък може и Янев да е, ще видим.

По външния вид и ръст не можеш да съдиш за човека, както и при много други ситуации се съди и дали е мъж или жена също, дали е с различен цвят на кожата, дали е с коса или е плешив и всичко друго, което се сетиш.
viara
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>
По външния вид и ръст не можеш да съдиш за човека, както и при много други ситуации се съди и дали е мъж или жена също, дали е с различен цвят на кожата, дали е с коса или е плешив и всичко друго, което се сетиш.

Виж сега ти ако не можеш да съдиш по външния вид какво има вътре в човека, аз мога.
Затова ако обичаш не ми казвай какво мога и не мога и какво да правя и да не правя.
И по думите мога да съдя какво има в човека. Дадено ми е просто. Каквото си го мога, мога си го.
Не е нужно някой който не ме познава да ми казва какво мога и не мога.
Ти като не можеш, не съди по външния вид. Толкова.
Що си мислиш, че можеш да ми казваш какво мога и не мога?
нищ по дух
Цитат(viara @ 13/04/2022, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
Виж сега ти ако не можеш да съдиш по външния вид какво има вътре в човека, аз мога.
Затова ако обичаш не ми казвай какво мога и не мога и какво да правя и да не правя.
И по думите мога да съдя какво има в човека. Дадено ми е просто. Каквото си го мога, мога си го.
Не е нужно някой който не ме познава да ми казва какво мога и не мога.
Ти като не можеш, не съди по външния вид. Толкова.
Що си мислиш, че можеш да ми казваш какво мога и не мога?

OK!
Само за твоя информация едни от преди Путьин, там в Русия и в Съветския съюз го можеха това и разпространяваха сред определени хора как да разпознават по външния вид, а по-рано едни, които избиха милиони заради външния им вид, също са големи познавачи.

https://chitanka.info/text/8601-bjah-grozen
viara
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 18:59) <{POST_SNAPBACK}>
OK!
Само за твоя информация едни от преди Путьин, там в Русия и в Съветския съюз го можеха това и разпространяваха сред определени хора как да разпознават по външния вид, а по-рано едни, които избиха милиони заради външния им вид, също са големи познавачи.

https://chitanka.info/text/8601-bjah-grozen

Бъркаш ги двата щата. Още в преднния пост ти зададох въпрос, за да се изправиш, но не пожела.
Виж информирай се да не правиш кардинални грешки.
Щото така излиза, че психолога който е разпознал характера на убиеца Чикатило е убиец.
Бъркаш ги двата щата. Виж информирай се, за да не правиш повече такива кардинални грешки в заключенията си.
Не който разпознава хората по външния вид е фашист, а точно обратното.
Щото в най-грозния човек може да има най-прекрасната душа, ама това ти няма как да разбереш щот си много далеч от тези неща.
Пък на някои като на Христос им е дадено да виждат какво има не само от вън, а и вътре в човека.
Но на теб не ти е дадено.
Щото ако знаеше, нямаше да говориш глупости.
Виж сега, изучи си материята преди да ме обвиняваш на всеки пост, че съм фашист, без да разбираш от човешка душа и психология.
Щото да не се окаже, че крадеца вика дръжте крадеца.
нищ по дух
Цитат(viara @ 13/04/2022, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Бъркаш ги двата щата. Още в преднния пост ти зададох въпрос, за да се изправиш, но не пожела.
Виж информирай се да не правиш кардинални грешки.
Щото така излиза, че психолога който е разпознал характера на убиеца Чикатило е убиец.
Бъркаш ги двата щата. Виж информирай се, за да не правиш повече такива кардинални грешки в заключенията си.
Не който разпознава хората по външния вид е фашист, а точно обратното.
Щото в най-грозния човек може да има най-прекрасната душа, ама това ти няма как да разбереш щот си много далеч от тези неща.
Пък на някои като на Христос им е дадено да виждат какво има не само от вън, а и вътре в човека.
Но на теб не ти е дадено.
Щото ако знаеше, нямаше да говориш глупости.
Виж сега, изучи си материята преди да ме обвиняваш на всеки пост, че съм фашист, без да разбираш от човешка душа и психология.
Щото да не се окаже, че крадеца вика дръжте крадеца.

Като са толкова големи познавачи, защо толкова дълго време не са го хванали?Ти си далеч и това което пишеш за грозния човек и душата не резонира с другото, което пишеш, не мога да разбера ти лично какво искаш от мен?
Един човек тук те попита нещо подобно, явно хората, които мразиш искаш да дразниш с най-разнопосочни мнения. Няма ме за теб, надявам се тоя път да разбереш! Пиши си каквото искаш, вярвай на когото искаш, харесвай си когото искаш, ОК?
Аз мога без форума, ама ти не можеш.
Има хора, които пишат и които сме от различни страни, обаче има какво да научиш и дори да сме абсолютно различни пак бих ги чел, защото научавам и друго, което ме интересува, а Башар, Хей, Игорь и всички тия не ме вълнуват.
Питето
Ма не ми се е случвало, та явно пак бъркаш. Дори подозирам, че между такъв като мен, и такъв като теб, ще предпочетат да ступат твоя тип, щото си избират по-лесния...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.