ми може би преди да ги кремират ги нахранват добре, пък и нали великден, иди ги разбери

тъпаци, и едните и другите, и западняците са тъпаци, всички са тъпаци, сигурно и извънземните и те ше излязат тъпаци, ми то като го гледам тоя тъп безмислен космос и кви ужасни същества обитават земята, туй е кармичен затвор тука, затворени в телата си, най-сигурната и хитра килия, войните са от желание за бунт, за освобождение, убивайки другите ги освобождаваш от мъките им и тайно се надяваш някой друг пък да убие тебе, понеже чуството за собствено самосъхранение е трудно предолимо, всички я искаме тая война и всички други войни на земята и в космоса

Прихванали сме явно. Ако извънземните не воюваха, то и хората нямаше да воюват.
Докат разберем, че телата не са затвор бая време ще мине явно.
Всъщност прочетох те преди, но сега успях да отговоря.
И докато те четях една мисъл, едно усещане. Не знам дали ще мога да го предам.
Всъщност малко са хората, много малко, които го имат това, което ти е дадено на тебе. Може 10 процента, както Манифесторите са.
Но вместо да го използваш по предзначение, някак си правиш друго.
Повече в момента не мога да обясня. Просто се изследвай или там каквото си знаеш.
Имаше една приказка за крадец, който станал будист, ми се припомня сега.
Искал да открадне всички звезди. А Буда му казал, че просто може да ги има, без да ги краде.
И той се научил как. Нещо такова и за теб. Всичко можеш да си постигнеш, но по правилния начин, да бъде.
Това ми е мисълта. Иначе ще си разочарован и ти и близките ти. А в първия случай ще сте очаровани.
В темата за истината ... Да свържа. Нужно е, да се изследва ... По плодовете ...