Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Къде е истината!?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Hartmann
Цитат(Хасан @ 28/04/2022, 02:51) <{POST_SNAPBACK}>
Ами и аз това ти думам. Ще ги изселят тези етнически руснаци или ще ги вкарат в лагери да ги превъзпитат.

А, хубаво, с това съм съгласен, аз също не виждам нищо лошо в това руснаци да трепят руснаци, които после за отмъщение да трепят руснаци. smile.gif
viara
Цитат(Hartmann @ 28/04/2022, 09:33) <{POST_SNAPBACK}>
А, хубаво, с това съм съгласен, аз също не виждам нищо лошо в това руснаци да трепят руснаци, които после за отмъщение да трепят руснаци. smile.gif

Това да не е висша форма на фашизъм или си е просто фашизъм, щото казват, че и Хитлер е бил евреин, пък трепел евреи?
Това идва от непоносимостта към тях си.
Ако обичаха себе си, щяха да обичат и другите, но понеже не се понасят - не понасят и всичко което виждат тяхно си в другите.
Техните недостатъци не ги понасят в други.
Но и успехите на другите и знанието на другите, което е в повече от тяхното, което им липсва също не го понасят в други....
Сложна работа са такива противоречиви хора, които нямат баланс в себе си или проста...

Дaни
Цитат(Хасан @ 27/04/2022, 12:57) <{POST_SNAPBACK}>
Тези каски и бронежилетки са на всички граждани. След като са на всички, защо ще пращат каквото и да е даром? Нека, който иска дарява, но не и цялата държава да го прави. Ако искат, нека си ги купят.
От Червения кръст събират помощи за Украйна, ако искаш можеш да се включиш.

Включих се вече, може да го направя пак, ще видим.
Държавата обаче, освен всички други функции, би трябвало да се занимава и с възпитание.
Давайки помощ на Украйна, тя ще формира у такива като тебе, състрадание, щедрост, желание агресорът да бъде излекуван от агресията му и т.н. хубави качества, тъй че аз с две ръце подкрепям.
Дaни
Цитат(Hartmann @ 27/04/2022, 23:52) <{POST_SNAPBACK}>
И аз не съм гласувал за дебилното същество Радев, ама той е президент на България. smile.gif

Те и много руснаци не са гласували за съществото Путин, ама той им е президент.
evanka
Цитат(Хасан @ 27/04/2022, 21:42) <{POST_SNAPBACK}>
В момента е така.

И за в бъдеще ще е така. Русия няма да се изправи. А и показа слабостите си по цялото трасе на държавата.
Сега като намалеят приходите от горивата, Китай ще я оглозга до кокъл на ниска цена.
evanka
Цитат(Хасан @ 27/04/2022, 23:27) <{POST_SNAPBACK}>
Ще ги направи. Няма да са много читави, но ще ги има. След ВСВ как са се възстановявали, като и мъже не са имали?
Каква гражданска война, там няма да има украинци. Ще ги изселят, а някои може да накарат насилствено да работят като затворници.
Мизерията и сега я има. Трудно ще се уплашат от нея. За нея естествено ще е виновен лошият Запад.
Много безсмислени жертви се дават. По-добре да я спрат.

Руснаците не издържаха на една шепа муджахидини с калашници, как мислиш ще подчинят украинци, обръгнали да водят война от 8 години, въоръжени със западно оръжие и много силно мотивирани.
Всеки ден виждаш саботажите на руска територия.
Украйна ще я има, за РФ не съм сигурна.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 27/04/2022, 23:52) <{POST_SNAPBACK}>
И аз не съм гласувал за дебилното същество Радев, ама той е президент на България. smile.gif

Няма как който и да е президент да бъде избран с 100% или дори с 99% от гласовете. Всъщност има, но те са в държави, които няма да ти харесат.
Виж за помощите е друго когато става въпрос за чужда държава. Те трябва да се плащат от тези, които искат да даряват, а не от всички. Събират се пари и се пращат или с тях се купува каквото и да е, може и оръжие. Аз не бих пратил на украинците и клечка за зъби. Не само на тях, на никой не бих пратил. Моето си е мое и не го давам.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 28/04/2022, 12:45) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как който и да е президент да бъде избран с 100% или дори с 99% от гласовете. Всъщност има, но те са в държави, които няма да ти харесат.
Виж за помощите е друго когато става въпрос за чужда държава. Те трябва да се плащат от тези, които искат да даряват, а не от всички. Събират се пари и се пращат или с тях се купува каквото и да е, може и оръжие. Аз не бих пратил на украинците и клечка за зъби. Не само на тях, на никой не бих пратил. Моето си е мое и не го давам.

Напротив, Хасанчик - точно същото е. Парламента решава, а в парламента са избраниците народни. Ерго - народната воля е точно тази, каквато я изразяват народните представители. И ако те в мнозинството си решат да пращат - ще се прати (пряко, не през трети страни smile.gif ). Ти може да не си гласувал точно за тези, които ще вземат това решение, ама то няма избрани със 100%, нали тъй. smile.gif
Alexfield
Ако зависи от теб, ще им проведеш един референдум от Кримски тип. Сигурен съм.
ByBa
Цитат(Хасан @ 26/04/2022, 13:48) <{POST_SNAPBACK}>
Да разбирам ли, че войната е в наш интерес и на украинците? blink.gif

Недей така да пишеш бе Хасане, тука повечето са с с такива дълбоки, широки сърца и джобове, толкова хуманни и всеотдайни, че биха се целували и с...шефа сиили теб, да речем - едно знай от мен, само на теб го пиша - Ако искаш да разбереш какъв е човекът, поискай му пари...:-)
Ако няма.../това е различно, ако не иска да ти даде/ то тогава е тъп, прост и схванат, но ако има и не ти дава - тогава той е разумен, обмислящ и предвидлив...хаха
Hartmann
Цитат(ByBa @ 28/04/2022, 19:41) <{POST_SNAPBACK}>
Недей така да пишеш бе Хасане, тука повечето са с с такива дълбоки, широки сърца и джобове, толкова хуманни и всеотдайни, че биха се целували и с...шефа сиили теб, да речем - едно знай от мен, само на теб го пиша - Ако искаш да разбереш какъв е човекът, поискай му пари...:-)
Ако няма.../това е различно, ако не иска да ти даде/ то тогава е тъп, прост и схванат, но ако има и не ти дава - тогава той е разумен, обмислящ и предвидлив...хаха

Едно ще кажа, което бих искал да посъветвам и нещастния министър-19-имота господина Рашкова - намали пиенето. А, чакай, и още нещо - Рушистан е велик и джуджака е голям, но не си дръж парите в рубли. smile.gif
Питето
Докато се води в Украйна, и украинците стоят добре като армия, е в наш интерес. Дори си струва да се помага на украинците, въпреки неудобствата дето ще изпитаме. Пиша ти го като егоист. Същото е като с цените на бензина. Навремето, за да било по-леко на хората му държаха цената ниска и бензин нямаше и километрични опашки и колите паркирани. Днес, въпреки че цените скачат и никой не ги стопира, бензин има и никой не си е спрял колата. Та ми е изгодно да си возя дупето където ми трябва, а не някой да ми сочи ниски цени пък стоката да я няма. С руския газ е същото. Еб**м ти ниските цени (които хич не са ниски ако проследиш веригата), ако някой може да ми врътне крачето когато си иска. Цените са истински ниски, когато има много кранчета и никой не смее да си го врътне, щото останалите ще си ги развият още...
Дaни
Цитат(Alexfield @ 28/04/2022, 14:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ако зависи от теб, ще им проведеш един референдум от Кримски тип. Сигурен съм.

Говори се, че скоро ще има референдум: https://www.mediapool.bg/okupiraniyat-herso...news335079.html
viara
Цитат(Дaни @ 30/04/2022, 11:10) <{POST_SNAPBACK}>
Говори се, че скоро ще има референдум: https://www.mediapool.bg/okupiraniyat-herso...news335079.html

От същия източник... Ще убиват дубльорите им значи ... Оф, пак се изказах пророчески... Да, де то е ясно, щом едната страна го мисли, следователно и другата същото го мисли. Нищо ново под Слънцето, казал Еклесеаст.
https://www.mediapool.bg/ruskite-sili-sa-bi...news335070.html
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 26/04/2022, 00:30) <{POST_SNAPBACK}>
...
И понеже вярват на лъжи и избират злото, ще бъдат и осъдени, според както е речено в Книгата. smile.gif

А тук какво готвиха, преживяхме и ще преживеем:

https://youtu.be/Q21xN8foxxg

https://youtu.be/B4XElh8JwXQ
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.