Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Щъркелът
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
я си покажете дипломите бееее navikvane.gif аз имам една фалшива, бях я купил преди много години, ей така за всеки случай, имах комплекси, че съм много прост, та някой като ми каже че съм прост - да си покажа дипломата и с отскок да му я забия в главата, даже не знам вече къде съм я сложил, нито по каква спецялнос беше, може да е било нещо за връзки с мениджмънта и международна кореспонденция, не се наложи а живота си отмина, радвам се че остарявам, живота ми беше тъп, настроил съм се да изживея едни двайсе щасливи години, серийно щасливи, най-щастливите в живота ми 501.gif ко е рекъл бог
Quaker between your quarks
Даа...подло парче си , нещо подло, дълбоко в душата таиш, като подла змия, коя дебне да ухапе, заблеяло се от стадото романтично теле, да го ухапе по сърДцето. cool.gif

Glo
оф, пич, баси святата драма куин си , да се върнем на хронологията, напил си се като гъз, няма лошо, на шеста седма водка съм тогава, едно две енергийни и гръмотевичен хеви метъл и ти ми пишеш баш на мене за големия си гуй, що за потребнос? що за адресат? преди това си го разнасяш по всички форуми години наред едно и също, бердяев левгите, вълка и агнешкото, и големия муй, еми хубууу на ти един голям муй сега laugh.gif сам се експозиционираш, после тарикатски пискаш когато някой добър човек като мене вземе че му даде зелена светлина моментите с големия ти муй да достигнат до повече публика и до пловдивския панаир дори, глупчо, аз съм светлия ангел пратен от исуската да ти плясне един зад вратъ, па ти си пияния разпищолен дъртак, навреме съм се появил, малко да се стреснеш, че си на път да потънеш още по-надълбоко все още имаш потенциал, не си за изфърляне, фен съм ти от казармата още laugh.gif
Тва, агнета, левги, Бердяев.......само за да дразна .
Ето ! имаме подразнен !

А това, че пиеш, не е добре.

Пийте само швепс ! laugh.gif
Thursday Next
Лошото ви на вас, момчетата, е че дори когато не пишете за големите си мбижки, пак пишете за големите си мбижки. laughing.gif
В окопа, на фронта,
цигарите-мокри,
шинелите с въшки .

Затикнал щикът,
изскачам в атака,
наметнал на рамо,
животно голямо. laugh.gif
Glo
еми имаме подразнен ама що така, по принцип съм толкова миролюбиво спокойно копеле, избухвам безпричинно, нямам нищо против човека, ето да вземем Питето примерно, той такова хубуу момче, с електрическо образование, чел е чудомир, светът на диска, и ти го гледаш това хубуу момче, приятно бих казал даже, дори културно, никакви признаци на вероломно нападение не дава и изведнъж проумяваш как във всеки постинг обяснява живота, икономиката и политиката на по-умни от него хора и им дава линк или цитат от пипи дългото чорапче примерно, сдържам се за да не ме банкират, ама ми се атакува, къде ше се скриеш бе, и на лични ше те намеря и ше те засипя с мои голи снимки на оная ми работа да те видим, laugh.gif ама си трая, има си червени линии, немое цял живот бердяев,левгите и жадния вълк, може ако си възрастен, сигурно тъкмо си отвориш устата в къщи да кажеш нещо и жената и балдъзата в един глас – ай млъкни бе старчок, каниш се да разкажеш нещо за хиляден път, нали, глей си там форумите и ни остави да си починем от тебе, лаладжия стогодишен, laugh.gif а аз съм винаги нов, не съм зациклил във времето, слушам само нова музика, четат ми се само нови постинги като моите току що излезли от пръстите ми, въпрос на себеуважение и малко уважение към аудиторията тука двамата трима човека, че останалите администраторите ги банкираха, банкираха дори глупавия макак швейк дето беше такъв сладур az takovata.gif те директно ликвидират човека, а ние му даваме право на реплика, дуплика, да ни пообиди малко, да се потръшка, да пусне прощална тема, не ми дреме, ма без съспенс и внезапни трагични отклонения няма как, истинските злодеи са администраторите, те ше те банкират, аз тебе никога! предлагам Адмирала за нов главен модератор, той е диалогичен и хитър, не е банкаджия и никога няма тръгне да те назидава, ами ше ти се подиграе тънко, така че да не се усетиш и ше те подкокороса за нова порция идейни постинги, жалко само дето не става за писател, мноо е скучен, те затва не го издават никъде по света, а в бг си е платил от джоба само и само да се види автор и да натрие носовете на враговете си, а мене искат да ме издават но аз не искам, това мойто не го смятам за творчество, иначе бих записал албум ако ме поканят в някое студио sunbathing.gif
Абе талантлив си, не мое се отрече, ма много си възрастен бее....... laugh.gif
Shade
Цитат(Thursday Next @ 27/07/2022, 22:52) <{POST_SNAPBACK}>
Лошото ви на вас, момчетата, е че дори когато не пишете за големите си мбижки, пак пишете за големите си мбижки. laughing.gif

Дребна подробност: момчетата с големи мбижки изобщо не пишат за мбижки. wink.gif
Thursday Next
Цитат(Shade @ 28/07/2022, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>
Дребна подробност: момчетата с големи мбижки изобщо не пишат за мбижки. wink.gif

laughing.gif Шшшт, недей, че съвсем ще разтревожиш пишещите за мбижки. Иначе сигурно е така, аз все се оказвам без шублер във важния момент и не мога да предложа емпирични данни. Но бих казала (понеже размерът не е важен), че момчетата, които си ги ползват, нямат кой знае каква потребност да пишат за тях. animatedwink.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 28/07/2022, 15:51) <{POST_SNAPBACK}>
laughing.gif Шшшт, недей, че съвсем ще разтревожиш пишещите за мбижки. Иначе сигурно е така, аз все се оказвам без шублер във важния момент и не мога да предложа емпирични данни. Но бих казала (понеже размерът не е важен), че момчетата, които си ги ползват, нямат кой знае каква потребност да пишат за тях. animatedwink.gif

Ако кажат, че сестра ти е курва, нормално е да се опиташ да докажеш, че нямаш сестра, но пък всяко нещо си има предел и в някакъв момент разбираш, че то няма смисъл изобщо да се приказва с хора, които с първия или с втория си профил /или с помощ от приятел/ лепят кал върху редовните потребители.
Glo
Квакера да даде пресконференция, аз нямам нищо общо с хуйнствените му изпълнения по всички форуми и пращането на снимки на фенки и фенове a4dff7b7.gif , то нормално де, ненормално е да не си пращал на гажетата снимки и клипове и те да не са пращали на тебе, кво толкоз срамно се потресе, аз кви голи моми колекция имам получени с толкова много любов и все от вишиски, чесно,! ма си е само за мене, плюс това минах на женцки питиета напоследък и се превърнах лека полека в джендърменка, едни приятелки на дъщерята дето ше се женят, българка и германка, ма те и двете са жени, тука са и обикалят с дъщерята черноморието, подариха й няколко бутилки розав джин и аз си завлякох малко, мноо е хубав, освен това от три четри години имам истински фейс с името ми, града, с мои снимки! някви съученици, съказарменици, отде се сетили за мене, тва е пълна тъпотия, намерили ме и ми пишат, били в бг и трябвало да се видим, и защо ако не е тайна, айде моля ви се, живейте си в миналото, тъпи селени, една покана не съм приел, аз на роднините ни една покана не съм приел, че на разни училишни тъпаци sunbathing.gif не понасям изобщо хора, хората трябва да бъдат побърквани, те затова са създадени sunbathing.gif че и телефона ми издирили - звънят, а аз спя, дебилен народ, нямат свършване дебилите, най-дебилни са тее в испания дето карат тирове, ми и аз мога да карам тир, бе селяк, ше ти звънна и аз някой път sunbathing.gif

Вхапсолютно ! лепят ли ми кал, само ме карат да се замисля връз общочовешките добродетели. Ей го Тарабас, нещастен емигрант, всички го плюят чей македонец, тъщата го плюй, ама на виртуална мравка, виртуален път прави. Ако жена беше, гащите все под мишница да носи. Но не обиди, врабче, хлебарка, мравояд. laugh.gif
Значи, аз съм разочарован от Гло, и мисля че той мрази по умните, щото са чели, щото сеят Светлина. А Тарабас е Доктор, все едно Доктор Дулитъл, мъдър, красив, добронамерен, отзивчив. Да ! тъща, но тя е коректив, само да имаме от какво да се отграничим, теза за контраст.
Тъстът на Гло, е по хрисима душица, от всесилната тъща на Тарабас, която псува, кълне, скача на бой, и в Силистра има неплатен ток за 3
000 лева, които Тарабас утре ще плати. sad.gif
Thursday Next
Сега шси седна на ръцете и няма да ти кажа кви асоциации будят тия големи бутилки, дето се съдираш да ги публикуваш през ден. bleh.gif Но ти си знаеш, и ето така ще те ядосам без нищо да съм казала. Да видиш кво е майсторлък.

Прави впечатление, че често си споменаваш фейса. Намекваш на хората да ходят да те търсят ли, кво ли ... a4dff7b7.gif Декларативният непукизъм, знаеш, е леко подозрителен.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 28/07/2022, 06:55) <{POST_SNAPBACK}>
Ако кажат, че сестра ти е курва, нормално е да се опиташ да докажеш, че нямаш сестра,

Тц. Нищо подобно. Ако кажат, че сестра ти е курва, а нямаш сестра, нормалното е да не кажеш нищо. А да се напъваш и да доказваш, е хептен излишно. Това е нещото, което не ти е дадено да разбереш и осмислиш.
Така е, и аз казвам, че Гло е възрастен, и ти не искаш да го обидиш, да, емигрант си, но толко си можеш. laugh.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 28/07/2022, 21:16) <{POST_SNAPBACK}>
Тц. Нищо подобно. Ако кажат, че сестра ти е курва, а нямаш сестра, нормалното е да не кажеш нищо. А да се напъваш и да доказваш, е хептен излишно. Това е нещото, което не ти е дадено да разбереш и осмислиш.

По тази логика Украйна в никакъв случай не трябва да опровергава лъжливата руска пропаганда? 292.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 28/07/2022, 11:41) <{POST_SNAPBACK}>
По тази логика Украйна в никакъв случай не трябва да опровергава лъжливата руска пропаганда? 292.gif

И как точно се полага да я опровергава? С тръшкане "Нямам сестра, нямам! Нямам пък!"
Нормалното е вместо инфантилни обяснения, пропускане на вятъра край ушите и евентуално ориентиране към нещо по-съществено. Например преди години една ми досаждаше с някакво подобно изявление. Отговорът ми беше: "Що рече? Искаш да го налапаш? Ето ти го тук!" smile.gif
Glo
ужас , кака, мани ги тее ангажименти, имам две приятелки във фейса, едната е дъщерята, другата е една друга, фейса ми е за четене на новини, а квакера май ми е направил квантова магия с преплитане и навярно ше умра днес по някое време, уж не бил отмъстителен korabche.gif две седмици два дебилни зъболекаря ми лекуват зъб който исках да извадя, не! снимки, димки, нищо му нямало , трябвало да се спаси, бе вади го бе, искам да си сложа импланти, не! нямало нищо по-добро от собствени зъби, две три процедури, антибиотик и ше го спасим, ама той ме боли, не те боли, ше слушаш докторите какво казват, лягам си снощи културно с купища благородни мисли за квакера,той малко глупав иначе, вярва, че съм седнал да ям от безплатните супи и манджи на Ути и във всяка измишльотина която напиша май вярва, и изведнъж се събуждам с ужасни болки в зъба, чак ми се поду главата, през час обезболяващи прахчета и добре все пак, че заложих и на трети зъболекар и вчера си взех час за днес с уговорката за директно вадене да ги финтирам тее двамата безбожници най-накрая, хора, да си вземем прошка, прощавам ви всичко, ако оживея задължително ше мина да ви се обадя да ви е яд, че съм оживял и ще живея още десетки години щаслив и добродетелен живот, ох, болиииииииии wallbash.gif
Thursday Next
Аре, беги, стискам палци да те отърве. Зъбоболът е знак, да знаеш. Покай се! harhar.gif
Glo
покайвам се покайвам се b_046.gif жив съм аз жив съм тук на морето, баси водоустойчивата риба съм 501.gif , ше си отгледам нов устойчив на всичко двойник, ше го пускам него като загрубее играта, аз ше си прибирам купите, тя играта е една съща, само играчите се сменят, изкупих сичкия алкохол в магазина на ъгъла, е сега почвам основното лечение, може да прелетя пиян залян по някое време,, не ми обръщайте внимание, просто съм точно по клинична пътека laugh.gif
Цитат(Thursday Next @ 27/07/2022, 15:43) <{POST_SNAPBACK}>
Ей, Мазниславе! laughing.gif

Може пък, да е суетен ! laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 29/07/2022, 20:06) <{POST_SNAPBACK}>

а може просто да е суетен laugh.gif лекарската мафия в бг, нея никой не я дъфчи, начи преди две седмици, преди историческото ми пътуване до пловдива града голяма, тее ме фанаха и ме натикаха в една космическа капсула, захапах няква пласмаса и около главата ми се завъртя орбитално някъв съвсем нов спътник да ми снима три де целите ми челюсти, имам диск с тая снимка, виждаш си всичките тъпи зъби, хирурга вика - нищо ти няма на зъба, ше го оправим, обаче челюстите ти са като на осемнайсегодишен, викам мерси, искам да си извадя всички зъби и ще го сторя, ше си сложа импланти цели чеенета на тее чудесни челюсти, и на ум си викам - да ти еба майката, тоя вика - горно и доллно за десет хиляди нали, викам - да! тоа вика - абе най-добре е с истинските зъби w00t2.gif абе умри бееее докторче тъпо симпатично, не ми казвай никога повече какво да правя, щото нали вика, че трябвало да слушам лекарите, и те ме докараха почти до умирачка, не че не ми се умира, но искам аз да си подбера момента, никой не умира протов волята си, това запомнете от мене, мешам коктейл водка с розав джин, яко е rolleyes.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 29/07/2022, 19:06) <{POST_SNAPBACK}>

Мне. Разчита аз да съм суетна. animatedwink.gif Че и правилно напипва параграфа, по който бих била суетна, ако бях изобщо. Тоз бургаски Макиавели ...
Бе! аз като казвам, че емигрантите не се понасят помежду си !
Се едно от Чирпан, и Хаскоу, ми те си кълват черния дроб, се ено от Сириус, и зоната на Голямата мечка. laugh.gif
Цитат(Glo @ 20/07/2022, 00:03) <{POST_SNAPBACK}>
тее дни съм в града под тепетата, ако видя познато форумно лице го спирам и го водя да ме черпи цели нощи понеже аз съм госта в случая , думам ви фенове, сещайте се потребители b_046.gif

Доста над тепетата съм аз, и доста над природната човешка суета. Ако бях и по млад от теб, щях те жегна, че си възрастен, щото ти много се засягаш на възраст, а ния обичаме да кълвем. laugh.gif
Цитат(Thursday Next @ 29/07/2022, 21:10) <{POST_SNAPBACK}>
Мне. Разчита аз да съм суетна. animatedwink.gif Че и правилно напипва параграфа, по който бих била суетна, ако бях изобщо. Тоз бургаски Макиавели ...

Мисля, да е играч, с евтини номера.

Ти , чедо не изпускай от очи, нас, с скъпите. laugh.gif
Glo
що си изтри постинга за селата под родопите, м? имах гост замалко, нямаше места в пловдив та бехме в Брестник, три сгради хотел с басейн, че и той беше пълен заради концертите, запознах се с едно семейство приятели на собственика, чекнехме се следобеда в басейна, та ги попитах първи - тука ли работите laugh.gif те ми викат тука са само богаташки села, викам знам! Кварка къде живее - в Марково дагоеба,селото на солидните, брейй rolleyes.gif
Не съм трил никога нищо. Животът протича в мислите, а не в населеното място.
И най вече, протича у форумите. Моеж два дена се праиш на голяма работа, ма пробвай като мен двайсгодини се праиш на голяма работа, че и всяка година да показваш все по голям, и все по голям хуй, че и по едър. laugh.gif
Дълъг постинг пишеш. sad.gif
Glo
и каква е причината, че не си го изтрил тоя постинг rolleyes.gif тее селяни в хотела две лелки май бяха сестри на собственика щото щъкаха, настаняваха но някак собственически и седим на басейна, тее викат имало рок в пловдив тая вечер, викам да, ние сме точно за тоя концерт, след концерта дъщеря ми и Кори Тейлър ше се женят, ше има скромна церемония, Кори кой? Кори Тейлър rolleyes.gif дъщеря ти - момичето дето беше тука преди малко? да , отиде да си приготвя тоалетите за вечерта, един за концерта и друг после за церемонията и после директно на летището и излитаме със самолета на групата на меден месец laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 29/07/2022, 20:42) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля, да е играч, с евтини номера.

Ти , чедо не изпускай от очи, нас, с скъпите. laugh.gif

Е кво, всички сме играчи. Играйкаме си тука. На люлката, на въртележката ... Тез, сериозните и дълбоките, те на пързалката. animatedwink.gif
Glo
цял живот съм влюбен в таа по-тъмната кучка от абба, такава е мръсница! az takovata.gif твърде късно се родих в тоя живот, щеше да е моя иначе а тее двамата глупави шведи - тях с една единствена шпага щях ги ликвидирам и двамата, игра на спомени щеше да е ако тръгна се връщам назад във времето 292.gif

лекувам се с много алкохол в момента пичове, тоа оток мноо бавно спада, тее доктори щеха ме уморат - убийи човек, спаси му зъба 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=-crgQGdpZR0
Glo
дори да ми каже - мило, ако ме нараниш някога, аз няма да те напусна никога и аз гледай как веднага съм се разревал и съм паднал в краката й с предложение за брак inlove.gif

https://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s
Thursday Next
И аз се кефя повече на Ани-Фрид. Агнета ми е бозава някаква.
Glo
ю ноу , иф ю брейк май харт - айл гоу! бът айл би бак агейн tongue.gif

https://www.youtube.com/watch?v=2K9Ij6VmOD4
Glo
искам да ви дам някои отговори за тая песен, забелязхте ли, че основното пеене е двуглас най-малко ако не триглас, а припева е соло пеене, тва е абсолютно наобратно в цялата музикална култура на света, ние там нямаме достъп az takovata.gif
Glo
кой ми подмени клипа на битълс бе, гласовете ги няма, само музиката си седи Jumpy.gif

искам да се изкажа преди да си отворя една бутилка ракия, че всеки нормален човек иска да живее в неразградена еко био държава с безглутенови храни и с балансирано хранене каквото и да означава това, където човек като тръгне да се поразходи и усети че магнезия му е на привършване да има винаги спасителна аптека наблизо да влезе да си купи магнезий, двайсе кинта нищо не са за здравето, ама пък точно в тоя момент кожата ти сигнализира, че си се и дехидратирал и ти трябва крем за хидратиране, да се намажеш целия та хидратацията да проникне хубаво в тялото, той колко е? сигурно и той двайстина лева, излезеш отпреде, събличаш се и почваш се мажеш, че вече си на резерва и изведнъж р-р-р-р-т, витамините ти се изпарили от горещото време, донамазваш се хубаво с крема, че си още жаден и влизаш пак за мултивитамини, дайте ми там за двайстина лева колкото да ме изкарат до вкъщи и едни аминокиселини, нали са органични, оуу, гледам имате и висококачествен суроватъчен протеин с отличен вкус без съдържание на аспартам само за стоипеесе кинта, турнете ми и от него един слайс, а имате ли някви добавки дето като ги изпиеш и да ти изведат вътрешната красота на показ, ами може да се каже че имаме, но трябва да смесвате поне половин година всеки ден по няколко конски дози супер ензими със супер оксиданти, а рибено масло ше желаете ли, само 88 лв е а идва от скъпите диви води на норвегия, найс а? shades.gif амии не знам, май един течен колаген ше взема, оу, с добавени коензими е, чудесно, и са в такива хубави шишенца sram.gif
Тарабас
Удивително е, колко агнета има по света. Ти го колиш, то става и пак чука на вратата и пита, може ли пак да го заколиш.
Предната седмица гледах ена вече поостаряла вещица, от моето родно гнездо, др. Емилова, дето гледа на боб и леща и лекува като те омагьосва и вика, недей я яж таа ябълка. Има опашка, да и се обадиш по телефона, да ти позволи да чакаш на опашка да те съветва и спаси с глад.
От познат съм чувал, зад океана, ако немаш личен психолог и психиатър си просто некъв селски парцал, никой не ще да седне да пие три малки бири с тебе. Ние сме така с вещиците, ако си немаш лична вещица, бате, просто не ми се мисли, как ше излечеш на улицата, как ше погледнеш децата си в очите.
Glo
аз съм гладувал много пъти, гладуването е живот, ма той днешния живот , живот ли е, ква е тая мода сега с брада пък с бръснати крака, става въпрос за мъжка мода, или зимата с вталено панталонче до над глезена – пък глезена гол, да ти се доповръща чак, аз добре,че съм извън всичко задължително и модно в тоя живот, обличам се единствено от световните спортни марки, изфърлих преди двайстина години всякви ризи, сака, палта, шинели, шлифери, обувки,, часовника мийй касио джи шок да ми ходи на облика, ше си купя друг само ако тоя се скапе но не вярвам, е.. имам и един друг касио бизнесменски ако се наложи някой път но то как да се наложи като нямам костюми, имам лека часовникарска мания, в къщи навсякъде съм окачил стенни часовници с изчистен дизайн, никви такива с викториански образи, сега не ходя никъде по гости но едно време като млад, отиваш в някоя панелка на гости и вътре едни антики от времето на луи четринайсти, версайска мебел дето му се вика, рококо, стил ранния париж, всичко байцнато със златна боя, ама туй само в хола, в кухнята си ибало майката, стил късен соц кретенизъм, и аз нали си събувам обувките като вляза, ама като чорапите ми с колко мноо дупки са и прая едно бързо движение едновременно изхлузвам и двете обукви и със свити пръсти се тътрузя светкавично по теракота леко приклекнал почти до пода да ги позакрия и се тръсвам на масата и си навирам назад пръстите под дивана, ма те тее модели са високи и през цялото време докато ме черпят ракия се червя дали ми се виждат дупките, по някое време спира да ми пука, не съм направил нищо лошо, после на тръгване по същия начин само че в обратна посока, само за миг си фърлям един поглед като минавам през залата на огледалата, няма време за повече, а то ква мода дойде – целия в дупки и кръпки и си кулл 292.gif
Glo
Цитат(Glo @ 31/07/2022, 13:48) <{POST_SNAPBACK}>
кой ми подмени клипа на битълс бе, гласовете ги няма, само музиката си седи Jumpy.gif

чесно, страшно ми е непонятно, снощи го слушах това парче едно двайстина пъти, потъвам някой път на пияно в некое музикално произведение, а тука пък намерих само гласовете, дано не изчезнат и те до утре, баси шибаните клипаджии, що за номера wallbash.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Vh3CS0EGPlc

и тука тряя сичко да окей, някви ментържии се праят на битълс, малко са доста зле, но вие нямате чак такъв слух,че да го проумеете sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=GolHIGmU9cY

ByBa
...

незнам кой ти го е подменил, ама си звучат баш като битълсите

много ясно !
ByBa
Ако тука има модератори, им предлагам да закрият темата!

Аз написах един постинг /малко разбъркан и нелогичен в началото/ с един въпрос /можех и да не пиша нищо друго/ - какво мислите за съдебната реформа...и за да стане дискусия ОТНОСНО съдебната реформа, най-важното от ПП, но изглежда беше само ПП - после пис, а не ПП - продължаваме промяната...

Точка сложете накрая.

То бива, бива, бива, ама то вашто на нищто не прилича.

Грешка - прилича на ЧАТ !
ByBa
[quote name='Hartmann' date='15/07/2022, 14:38' post='152898']
дали /да повторя все пак/ съдебната ни система е независима, след като не успяха да бутнат Гешев

Виждаш ли как се объркваш. smile.gif Съдебната система демонстрира независимост не когато прокурорите се сменят като носни кърпи, понеже така му хрумнало на Сульо и Пульо, а когато никой, който и да е той, не може да пипне прокурора, така щото прокурора може да си върши работата без да се притеснява, че утре като настъпи Сульо по мазола и той ще реши да го смени/уволни. И това е заложено в нашето законодателство. Ако го беше чела - щеше за знаеш.
[/qu, гote]
Теб ще те изключа от тълпата чатници, чистници или честници, тук :-)
Обаче днес слушах един бивш министър на правосъдието, от Демократична България, който каза, че са умували върху начините за смяна на главния прокурор /преди да му изтече мандата, ако нещо се е подхлъзнал по нанадолнището/. Но тогава не трябва ли да се сменят също и тези, дето са го избирали, защото би трябвало /като вземат това важно решение/ те да са вътре и да познават нещата и него...а когато за главния с главното Ж, пардон Г, гласуват всички /без две жени/, то какво значи това? Кво ти говорят квотите? Тези хора не са С,льо и П,льо...оттук законодателството какво ще помогне?
Hartmann
Цитат(ByBa @ 01/08/2022, 23:04) <{POST_SNAPBACK}>
Теб ще те изключа от тълпата чатници, чистници или честници, тук :-)
Обаче днес слушах един бивш министър на правосъдието, от Демократична България, който каза, че са умували върху начините за смяна на главния прокурор /преди да му изтече мандата, ако нещо се е подхлъзнал по нанадолнището/. Но тогава не трябва ли да се сменят също и тези, дето са го избирали, защото би трябвало /като вземат това важно решение/ те да са вътре и да познават нещата и него...а когато за главния с главното Ж, пардон Г, гласуват всички /без две жени/, то какво значи това? Кво ти говорят квотите? Тези хора не са С,льо и П,льо...оттук законодателството какво ще помогне?

Т.е., викаш - да намерим начин да менкаме прокурорите кат ръкавици, а заедно с тях да менкаме и Висшия съдебен съвет. Ама понеже и в самият ВСС има квоти, значи да менкаме и Върховния касационен съд, Върховния админ съд, както и парламента и президента - понеже и те имат квоти там. Кой точно и как точно ще ги менка - това остава покрито с мрак, какъвто владее мозъците на всичките ти съмишленици. Страхувам се, че няма да намерим подобно нещо никъде във Вселената, та да вземем пример от него.
Тук може би пишат чиновници на държавни зарплатами.
Ние, с моя приятел Мъск, искаме да обърнем каруцата, с нашия завод за чиновници.
Биологичен ли си, там дълбоко в рудника, чиновник ще бъде, с изкуствен интелект, принципен, и неподкупен, без нужди и разходи.
Не може ти да си произлязъл от маймуната , и ний да ти поверим пост, в който можеш да крадеш. Нее...дълбоко, дълбоко в землята слезни, руда за чедата , с лопата ровИ ! laugh.gif
Питето
То, тази улица е двупосочна. Ако чиновника не може да краде по малко, то ти няма как да крадеш по много. От тука те виждам как "пропускаш" едни облагаеми доходи, и заобикаляш едни разпоредби, щото нЕма чиновник да те натисне... Неподкупен чиновник, ми това е като пистолет, дето не може да се насочи наобратно.
viara
Цитат(Hartmann @ 02/08/2022, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Т.е., викаш - да намерим начин да менкаме прокурорите кат ръкавици, а заедно с тях да менкаме и Висшия съдебен съвет. Ама понеже и в самият ВСС има квоти, значи да менкаме и Върховния касационен съд, Върховния админ съд, както и парламента и президента - понеже и те имат квоти там. Кой точно и как точно ще ги менка - това остава покрито с мрак, какъвто владее мозъците на всичките ти съмишленици. Страхувам се, че няма да намерим подобно нещо никъде във Вселената, та да вземем пример от него.

А като незаконовите действия се отнасяли за цял европейски съюз, ще трябва да менкате и европейския съд още, ми се струва...
Вие си знаете, както искате. Но за мен колкото по-бързо се осъзнаете и дадете правото, което се полага по закон, толкова по-добре.
Пък там се подават документи само с едно натискане на копчето в нета, 40 дни след като нашите съдилища са се произнесли.
Можете да отмените законите, но те влизат в сила от времето когато са отменени.
Друг начин няма. И да сменяте съдии, все тая. Има европейски съд.
Единственото нещо, може да смените закона, който в момента е добър за двете страни, но може едната страна, да не иска този закон да й служи повече. Нейна си работа. Мен всички случаи ме устройват, абсолютно всички, не ме бъркат изобщо.
Висшият ми Аз се е погрижил за всичко. Велик Е. Просто си нямате напредстава колко е Велик.
Усещам те враг на народа. При една революция, първо ще обесят теб, чак после ще обесят мен. laugh.gif
Добро момче си, ма биваше и да си благороден, графе ! laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.