еми имаме подразнен ама що така, по принцип съм толкова миролюбиво спокойно копеле, избухвам безпричинно, нямам нищо против човека, ето да вземем Питето примерно, той такова хубуу момче, с електрическо образование, чел е чудомир, светът на диска, и ти го гледаш това хубуу момче, приятно бих казал даже, дори културно, никакви признаци на вероломно нападение не дава и изведнъж проумяваш как във всеки постинг обяснява живота, икономиката и политиката на по-умни от него хора и им дава линк или цитат от пипи дългото чорапче примерно, сдържам се за да не ме банкират, ама ми се атакува, къде ше се скриеш бе, и на лични ше те намеря и ше те засипя с мои голи снимки на оная ми работа да те видим,

ама си трая, има си червени линии, немое цял живот бердяев,левгите и жадния вълк, може ако си възрастен, сигурно тъкмо си отвориш устата в къщи да кажеш нещо и жената и балдъзата в един глас – ай млъкни бе старчок, каниш се да разкажеш нещо за хиляден път, нали, глей си там форумите и ни остави да си починем от тебе, лаладжия стогодишен,

а аз съм винаги нов, не съм зациклил във времето, слушам само нова музика, четат ми се само нови постинги като моите току що излезли от пръстите ми, въпрос на себеуважение и малко уважение към аудиторията тука двамата трима човека, че останалите администраторите ги банкираха, банкираха дори глупавия макак швейк дето беше такъв сладур

те директно ликвидират човека, а ние му даваме право на реплика, дуплика, да ни пообиди малко, да се потръшка, да пусне прощална тема, не ми дреме, ма без съспенс и внезапни трагични отклонения няма как, истинските злодеи са администраторите, те ше те банкират, аз тебе никога! предлагам Адмирала за нов главен модератор, той е диалогичен и хитър, не е банкаджия и никога няма тръгне да те назидава, ами ше ти се подиграе тънко, така че да не се усетиш и ше те подкокороса за нова порция идейни постинги, жалко само дето не става за писател, мноо е скучен, те затва не го издават никъде по света, а в бг си е платил от джоба само и само да се види автор и да натрие носовете на враговете си, а мене искат да ме издават но аз не искам, това мойто не го смятам за творчество, иначе бих записал албум ако ме поканят в някое студио