здравейте, пак съм аз, пак да се допълня преди да се напълня с водката която току що си донесох, примерно да вземем Бай Ганьо, не го знам кой е! откъде е, кви ги е вършил, тука го видях за първи път, обаче му създадох усещането, че го познавам много добре от много години и знам за какво се бори и колко много го уважавам, той нищо не каза

и аз си продължих линията, нали сме театро тука както вика големия господин от пловдив с големия муй

разбира се че не е педофил, но като гледа човек какъв отворко е и си вика, я му набий един чук на тоя, ако му кажеш , че е тъп хич няма и да те отрази, ма я го замешай в нещо дето той самия си го забърка навремето, просто напрАви глупава грешка , да го видим тоз отворко колко е отворен, е не бил чак толкоз отворен и не бил чак такъв голям артис, иначе стана театър де, и за муя му така, умрях си от смях, просто не се сдържах , викам я ква хубава възможнос се отворила пак

верно, никак не е мноо мъжествено, сега кво да му се извинявам, за театъра ли, светва ми там некъв сценарий, бе аз нямам никви други хобита, имам цялото време на света, не мога да пиша на сериозна тематика, всичко ми е смешно, света, политиката, хората, нямах даже никакъв план за днес освен да ида за водка и македонска наденица и да се напукам от обед, вече движа с един час закъснение, зер да не изтърва някой постинг у форума