Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Щъркелът
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Quaker between your quarks
Цитат(Glo @ 19/07/2022, 22:39) <{POST_SNAPBACK}>
laugh.gif

имам връзки в църквата, ше им звънна утре към пет сутринта да те обявят спешно за светец още тее дни приживе 245.gif

Щом знаеш, какво правиш , дерзай !
Glo
не ми размятай никога повече муя си баш пък пред мене, размятай си го там пред алисалиса и приятелките й в дира, Glastar скъпи, ма верно голям смях беше, браво солидни ми господине 501.gif
Да, ама няма ти отговоря, да те четат другите. laugh.gif
Glo
стана хубаво шоу иначе, ти буквално се разтресе laugh.gif
Разтресох се, но не съм само аз.
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/07/2022, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Разтресох се, но не съм само аз.

колко сте там би, да не сте легион, няма само вие се гъбаркате с хората, малко и ние тука да се погъбаркаме с вас , ние сме баш легион sunbathing.gif

айде лека heart.gif

https://www.youtube.com/watch?v=aZw645XebaQ
Glo
тее дни съм в града под тепетата, ако видя познато форумно лице го спирам и го водя да ме черпи цели нощи понеже аз съм госта в случая , думам ви фенове, сещайте се потребители b_046.gif
Питето
...което ще рече че си съгласен с останалото...
Не се прави така, човек, има общочовешки ценности, едно от тях е, че паднал не се рита, жени и деца , и невъоръжени не се разстрелват, ако си в силна позиция, не се гавриш със слабия.
А ти надроби, някаква жена казала, ама аз чух.
Повръща ми се от такава "мъжественост" .
Друго няма да ти кажа, но да знаеш, думите си тежат, и ще тежат на твоето измерение, така са измислени нещата.
Щях да рева снощи, но бях твърде пиян, и намерих отрицателни качества в душата си, които ми дадоха сили.
Мож да ми кажеш че съм дърт, тъп, дебел, грозен, но педофил това е нещо което тая Вселена връща, а аз не ти го желая, даже не те мразя защото омразата е отношение, а тук е само форум, и да дариш отношение, все едно даряваш живот.
Thursday Next
Баси, разбирам да беше оня елементарен макак, да кажа, ти толкоз си можеш. Ама ти можеш много по-добре. По-високо билото, майсторе.
Glo
хи..хи, глупчо..утре ше ти пиша като се прибера. в шибания пловдив съм, наливат ни с алкохол, някви идиотски семейства на бссейна тъкмо изскачам и аз в тъмното и ме зяпат спирайки всякви разговори, викам, здравейе беее кви сте вие бе. кво сте ме зяпнали така и се нахендрих в мехната за още водка wavetowel2.gif
Glo
тоя форум съвсем умря бе, ше взема да спра да пиша и аз от солидарнос с тебе и банкираните о, боже на цивренето! console.gif никой не циври толкова мъжествено, мащабно, мазно, обяснително и свято както един Квакер, даже стивката не е циврил чак в такива гигантски размери, живот у форумите дето си мандахерцаш фуя постоянно публично, човек гледа да ти помогне да си припомним и за комичните ти и задкулисни изпълнения с тоя твой прослосвут фуй, а ти с реакции на виновно засрамено дете! е че къв отворко с голямо О си? вместо да кажеш едно благодаря за емоционалната наситенос с която се старая и за хубавия театър, ти в главната роля на Свети Квакер, аз Отровната Змия на Полилея, сам си го правиш с тоя разпльокан дърт муй на тее години да ти се хилят по всички форуми, после за морал ше ми дрънка, то веднъж смешно, после става досадно, след стотина пъти си за гавра да се похиля и аз малко , а ти нали си артис бе , голямата сцена тука, аплодисментите на публиката, в амфитеатър си, някъде в пловдив навярно, може би го виждам за последен път тоя прашен ацки горещ град, ни помен от морски бриз, нито от море, дъщерята не щяла да стъпи повече, имаше навремето по мое време един дърт пловдивски поет тиссс дето все го хапеха и него разни мерзавци по форумите ма по-ухапан от тебе май не съм срещал, баси пискуна laugh.gif

цял живот си мисля, че Марица тече надясно, а тя течала наляво, напрайх на едно голямо кръстовище един ляв завой и право в насрещното и ги схванах хората, ма за две секунди завъртях колата на една гума и се изнизах , през цялото време ме беше страх да не изскочиш отнякъде с тоя голям муй и да ми зашлевиш някой смъртоносен отмъстителен тукат да ми се хилят после по всичките форуми strah.gif

Glo
моля ви, върнете глупавия макак швейк, аз си го харесвах, дори да ми казваше, че мириша, освен това ръгаше стабилно ракия още от сутринта, нещо достойно за уважение в нашите пиянски среди, тоа като умре сигурно ше го бутилират laugh.gif
Glo
човек отива на концерт в горещия, но изглеждащ с културно население Пловдив, в тоя град никой не ходи напърчен като батка, бая са феминизирани местните младежи, с кеф да го превземеш тоя град за два дена само с няколко бургаски батки, не стига, че не мое ги понасям тия слипнот, но пък дъщерята ги боготвори, пълна какафония, може би не разбирам от музика, или може би да съм твърде остарял, което все пак си е верно, влизаш вътре, вадиш си една карта да си купуваш ядене и пиене, вкарваш двайсе кинта, поръчваш си един джин ииииии...ги НЯМА / парите/ не останали даже и за един малък тоник 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=s9Ha3dzw3DA

Бай Ганьо
Абе Гло, не затворихме ли тая тема преди време?
Томахавките заровихме.
Мa кат те чета са сетих за ена класика от Китодар за филибето.

https://youtu.be/5EWjHMefwig
Glo
бай ганьо, държа се с когото си искам както си искам, иначе смятам и аз като тебе, че тоа форум най-лошото което му се е случило е именно модераторството на най-убийствената му част от съвременната му администрация, а Квакера е гъзолизец, ше се скъса от гъзолизане само и само да има къде да пише за да си промотира дъртата муйна плескавица laugh.gif
Glo
боуже мили, чак сега проумях истината за съществуването на тоя форум, алексфийлд и четвъртъка са гажета, той е нейния българин, но от отдавнашно разстояние както вика тя,форума е плод на тяхната от немай къде форумна среща някога някъде за малко преди години поради липса на друга истинска любов rolleyes.gif
Glo
добрутро пиленца, изглеждате всички прекрасно, ше се къпя и ше ходя на фонтан rolleyes.gif
Thursday Next
Оф, да бе, тва Съни го дъвка още преди години. Много му беше важно кой с кого си го слага, сигурно защото никоя не щеше да си го сложи с него, нито дори собствената му жена. Любопитно ми е на теб какви са ти мотивите.
Glo
нямам мотиви би, бъзикам се понеже гледам как в тон наказвате народа всеки ден laugh.gif прая си некви филмови сценарии и хоп - ето тее са гажета и са се събрале и създале форум за да банкират горките хорица, и как само са си паснали laugh.gif не знам кой , коя е съни, не съм чел тука до миналата година, нищо не ме интерва за никого - аз ей така само заради спорта и писането tongue.gif
Glo
да се допълня, дори не пристъствам в ничий фейс на никой от никви форуми, па са ме канели, преследвали, личните ми форумни са заключени, не общувам с никого, писнало ми е, всичко което пиша е единствено публично, е! по някой път се случва и да се позаяде човек с някого, то само мир и любов омръзва tongue.gif
Glo
здравейте, пак съм аз, пак да се допълня преди да се напълня с водката която току що си донесох, примерно да вземем Бай Ганьо, не го знам кой е! откъде е, кви ги е вършил, тука го видях за първи път, обаче му създадох усещането, че го познавам много добре от много години и знам за какво се бори и колко много го уважавам, той нищо не каза laugh.gif и аз си продължих линията, нали сме театро тука както вика големия господин от пловдив с големия муй laugh.gif разбира се че не е педофил, но като гледа човек какъв отворко е и си вика, я му набий един чук на тоя, ако му кажеш , че е тъп хич няма и да те отрази, ма я го замешай в нещо дето той самия си го забърка навремето, просто напрАви глупава грешка , да го видим тоз отворко колко е отворен, е не бил чак толкоз отворен и не бил чак такъв голям артис, иначе стана театър де, и за муя му така, умрях си от смях, просто не се сдържах , викам я ква хубава възможнос се отворила пак laugh.gif верно, никак не е мноо мъжествено, сега кво да му се извинявам, за театъра ли, светва ми там некъв сценарий, бе аз нямам никви други хобита, имам цялото време на света, не мога да пиша на сериозна тематика, всичко ми е смешно, света, политиката, хората, нямах даже никакъв план за днес освен да ида за водка и македонска наденица и да се напукам от обед, вече движа с един час закъснение, зер да не изтърва някой постинг у форума laugh.gif
Saksun
Извинявай, но се почувствах длъжна да се намеся, защото споменаваш друг форум, в който пиша години наред, макар и рядко вече. Говориш за случка, която не знаеш каква е била, каква е истината, кои потребители са свързани с нея.

Някак не ми се струва коректно да намесваш история от друго виртуално място, за която тук пишещите нямат идея. Кои сте тези, дето сте паднали от смях? И също дали снимката е пращана на потребителки или е попаднала в нечии ръце, но тя не е била предназначена за тях, а се озовава случайно, и оттук вече се развихря доста недостойно нападение, доколкото разбирам, върху въпросния потребител?

Позволявам си да напиша поста, тъй като познавам виртуално Квакер от другия форум, а и ти сам си написал ника му, с който е пребивавал там. Погледнах профила тук; всъщност разбрах веднага, че е същият човек. Стилът му е разпознаваем. grin.gif
Никога не се е опитвал да натопи друг или да злослови. Той просто обича да пише, не излъчва злоба.
Glo
абсолютно си права саксън 245.gif нали точно това написах горе, че беше нарочно, знам че четеш тука и не само ти, а ти лично много ме харесваш иначе tongue.gif
Saksun
Регистрирах се в този форум през ноември миналата година, изключително рядко съм чела тук. Твоя ник видях преди няколко дни, покрай писането в тема за четвъртата доза ваксина срещу Ковид.
Не съм те чела иначе, може би в клубовете на Дир-а, но не те разпознавам.

Хубаво е, че признаваш, че не си бил прав спрямо потребителя Квакер. grin.gif

Leon
Цитат(Glo @ 24/07/2022, 13:06) <{POST_SNAPBACK}>
....... нямах даже никакъв план за днес освен да ида за водка и македонска наденица и да се напукам от обед, вече движа с един час закъснение, зер да не изтърва някой постинг у форума laugh.gif

Не е ли жега в Бургаз? Ще ходя утре да си купувам барик и реших да си поизмия колата, да не ме помислят за някой цървул, де w00tbrows.gif , обаче голям топлик, плувнах в пот. Не мога да пия водка в жегата, но докато чакам формулата си забърках ена брезичка.
Наздраве, Glo! sunbathing.gif
Glo
здравей Леон wub.gif наздраве b_046.gif ами аз си надувам климатика яко, настане една сибирска атмосфера и си дотрябва някакъв алкохолец за сгряване biggrin.gif хъ, не знаех какво е барик, видях в гугъл, мойта кола все още не съм я измил, вчера за първи път от два месеца насам си я вкарах в тунела отзад на двора, асфлатираха я тая улица най-накрая, чудя се как можаха да асфалтират цялата ни отсечка за два часа, след като преди това половин година я копаха, разкопаваха, па нови тръби, па плочки, па тъпотии и се осраха тотално, оставиха ни пред гаражите висок тротоар а на съседни улици пред гаражите са слагали ниски бордюри, тее дни тряя да търся някви мазачи да замажат пред тунела и гаража, най-тъпото е се оказа че целия вход пичовете дето са пълни богати педерасти, бях иницирал наскоро едно събиране по сто лв да циментираме отзад едно пропадане на бетона, само аз и един тираджия дадохме пари, шибаните педали обещаха, ма не дадоха, хора с по четри пет коли, заведения, хотели, баси, имат пълното ми презрение вече при всяка среща, или им махам с ръка да се дръпнат да минават по-далече от мене или ги прекъсвам на секундата да не ме заговарят изобшо, почнаха да ми се насират притеснително дето ме видят, та тоя път ше викна само тираджията да си поделим парите, за останалите ше е безплатно, сигурно много ше се зарадват, на българина нали всеки му е длъжен да му оправи живота извън апартамента му, дебилен народ Леон, знаеш ми мнението sunbathing.gif
Leon
Цитат(Glo @ 24/07/2022, 15:24) <{POST_SNAPBACK}>
........ дебилен народ Леон, знаеш ми мнението sunbathing.gif

Еми забелязвам, че много често си прав! laugh.gif
Аз за тва вече 17 години живея в къща, извън града, подивях направо, хора да не видя. Понякога си мисля да купя двайс прасета и да забия в Балкана, ше ми трябва ена моторна резачка, 2-3 фотоволтаика си тикам фризера и си правя ена колиба покрай някой кайнак, че ше ми трябва вода за охлаждане на казана.
Преди малко дойде кумеца и обърнахме на коняк. Препоръчвам!
Вижте прикачените файлове
clap3.gif
Glo
само така Леон tan.gif освен това научих и две нови думи от тебе днес - барик и кайнак 245.gif
Glo
винаги си била много добро дете, саксън thmbup.gif
Glo
пичове, ходили ли ли сте на обърнатата къща, дъшеря ми с която сме в деноношна връзка току що ми прати клип, закарала три долни кучки като нея и един дебил, та се притесняваше да не катастрофират по пътя понеже за първи път извънградско без мене, викам споко, исуската е с тебе, не усещам никви негативи по тоя случай sunbathing.gif

https://www.youtube.com/shorts/INhytRSyyE4
Glo
Цитат(Glo @ 24/07/2022, 16:48) <{POST_SNAPBACK}>
та се притесняваше да не катастрофират по пътя понеже за първи път извънградско без мене, викам споко, исуската е с тебе, не усещам никви негативи по тоя случай sunbathing.gif

баа ванга съм бе дебеланковци, казах й споко, няма да катастрофираш, аз имам усет за бъдещи събития sunbathing.gif

Абе в оня форум, dir.bg постнах снимка от реклама за слипове, - и о ! боже !

Още се влачат по перваза на времето, мъже които са чувствителни на темата пишки. laugh.gif

https://nikol.bg/image/cachewebp/catalog/pr...dl-600x900.webp

Нещо такова, ама по отгледано. laugh.gif
И забележи, никога не съм твърдял , че са мои тия зарзавати.
Нещо в тема какво виждат жените прожектирано на вътрешната страна на клепачите си, щом затворят очи. Шеговита тема, ама кой да знае, че има дълбоко оперирани. Гло не, той само е подъл, инак е шегобиец. Аз така бих един от Бургас, до хотела живее, Чапаров, мож да е разпространена фамилия там, чапли, той и Чапаев, раждан в Бургас.
Не знам какво прави сега, може моряк да е станал, и да е навътре от бреговата ивица. sad.gif
Glo
редно е да ми се извиниш за всичките обиди които ми наджаска, но никак не държа, не съм се обидил изобщо rolleyes.gif виж какви такива хубави многопластови роли понеже бог те гледа отгоре как копнееш да играеш, думите ше се забравят, ше се запомнят само картините, от картините се учим, декорите ни се запечатват в главата за цял живот , творбата ако не е зрелищна не е никва творба, като скочиш урбулешката набързо в картината и не можеш да я видиш цялата, хората са много прости, мислят си че мариус куркински бил велик актьор, хахаа, абе идиоти, тоа излиза и почва да театралничи, декламира и гримасничи, крещи, вика като някой възторжен полудял , не чувек! ти си просто джендър дето се взел за талант, не че няма талантливи джендъри де, най-добрите истории са от живота на хората, кво прай добрия автор? ми подхърля някоя лична историйка и театрото почва, най са интересни историите за велики личности на своето време, като Квакера примерно laugh.gif и понеже битието не твори нищо, единственото което умее е да отиде в небитието а аплодисментите остават във вечността, не се наситихте на аплодисменти беее лигльовци, разпрахте ги тее форуми със секви никове и роли, къде тука е посланието? в нюансите! там се случват процесите, а тука нищо не се случва, кво мое се случи толкоз, купих един литър водка и 0,7 мастика, сега се чудя водка ли да пия или мастика, или просто мисля много бавно, боже, не мога ли да мисля по-бързо? може, но не можеш! laugh.gif удар на чинели, плийз, ох, май мастиката ше натисна sunbathing.gif
Glo
иначе аз лично не съм актрис и никога не съм имал желание, аз съм концертиращ шоу музикант ако имах глас и можех да пея, но уви, пея си в къщи и чат пат по форумите laugh.gif , все пак и аз съм там некъв артис, пея фалшиво гадно и с много желание, кога ги изсших набързо тука четри пет мастики бееее, хора, тее тука какви хора са допуснали да им пишат във форума беее, баси администрацията, ебаси чудото laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=kKkXlzksoGI
Имам много грехове, но нищо не е свързано с потребността от още някой, тоест секс. Нито на млада възраст, нито по следваща.
Даже, съм от най противните за обществото, не гей, не курвар, не педофил, асексуален. Ако има тук, да ме подкрепят, философи, кои телесата ги омърсяват.
Елфи, и елфини. Ужасявам се от полови органи, телеса и копнежи по органи, и телеса. Пернишкият винкел, е прав, чист откъм венерически, глисти няма, бактерии няма, паразит не вирее по винкела, шината, П- уайзенът, и впрочие.
Жените са измислили секса, щото са мръсници, искат мъже които да омагьосат с циците си, и да ги оженат за себе си.
Даже Горския са оженили, Тарабас също. sad.gif
Мъж, не бива да ползва жентци технологии за омърсяване, кражба на интелектуален продукт е. Иначе съм пълен с езотерични отрицателни качества, но съм твърде благороден за да се правя злодей. sad.gif
Glo
злодея е най-зъл баш кога тръгне показно да добрее sunbathing.gif
Glo
мога и на сайку да го обърна, спецялно за многобройните ми фенове rolleyes.gif

който показно добрее
точно той злодей е
ха, дано надебелее!
cheers1.gif
Glo
гледам отпреде се мотка един строител, то има там по тротоара за довършване тука там, почнах да го разпитвам, оплаках се за асфалта и бордюрите и той ме сюрпризира приятно , че щяло да има още един слой асфалт, ма не се знае кога точно заради шибаните кирчовци дето спряха тотално парите за пътища, ето защо съм ги мразил предварително кирчовците , и асенчовците мразя щото имат хитро образование, оф, ядосах се, ше си налея една водка, то бездруго съм в отпуска, купих си тлъст бекон, да не иде зян, вие пишете де, напоследък само аз пиша и оня обидчив неуравновесен глупчо квакера, взе да ми омръзва, искам да побликувате някакъв минимум постинги дневно иначе губя интерес, някой ако се сеща някой по-голям форум да пише, ама държавен форум да е, не частен, да мое се чекна как си искам на воля wavetowel2.gif
Thursday Next
Баце, ти обиждаш тука продуктивните писачи и после се тръшкаш, че не се пише достатъчно. Верно ли не виждаш пряката връзка между действията си и последиците от тях? a4dff7b7.gif
Ти от кво всъщност си в отпуска, нали не работеше уж?
Glo
сега! първо да предупредя, че дремнах малко след половин кило водка, второ - във вечна отпуска съм форевър, трето - учим корейски с дъщерята и ше отговоря единствено и само на корейски със звуково съобщение заради мъжа от стара загора който се бори и той за правата си дето лично на мене не ми дреме, имам още половин бутилка водка, цяла бутилка розав джин внос, една с прозрачен джин и смятам след малко да я реализирам водката напълно b_046.gif а тоя пловдивчанина с голямата работа - ше го побъркам един ден напълно tongue.gif laugh.gif

звуково съобщение sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=blyE4aL8O9M
Shade
Цитат(Glo @ 26/07/2022, 07:00) <{POST_SNAPBACK}>
след половин кило водка... учим корейски с дъщерята и ше отговоря единствено и само на корейски със звуково съобщение

술은 한국어를 배우는 가장 좋은 방법이 아닙니다

Съжалявам, че не мога да предложа звук, а близката българска транслация е с карикатурно звучене, още повече, че корейските думи се произнасят на три интонационни нива (в китайския тоновете са пет, а във виетнамския - шест):
сулън хангугйол бенйон гажанг жохьон бангбьоб анибнидаа
Glo
игра на калмари 245.gif

https://www.youtube.com/watch?v=YSH3U_GOnhA
Thursday Next
Чудиш се кого да побъркаш, за да не си сам ли, душа? laughing.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 26/07/2022, 17:55) <{POST_SNAPBACK}>
Чудиш се кого да побъркаш, за да не си сам ли, душа? laughing.gif

да, мноо точно laugh.gif
Glo
аз ше се напрая на демис русос тука за последен път на десетина водки само заради четвъртъка която незнайно как винаги успява да нацели десетката, никога деветки tongue.gif

https://www.youtube.com/watch?v=MPk-0c2JX5o
Thursday Next
Ей, Мазниславе! laughing.gif
Glo
толкова съм долноподъл, чак сам си се кефя на подмолните дълбини в мене b_046.gif ацки съм й доволен, че вече в турция за баклава само с лична карта, и комунистите и те са аут, и шибания чалгар повече няма да помирише парламент, , боже какво пропадане, ми цял живот се подиграваш на хората, накрая ти самия ставаш за смях на цял народ, справедливо е! най-доброто шоу предстои, въпреки, че дебилния ни народ пак ше гласува много проценти на кирчовците, оказа се че кокорчо нямал диплома от харвард, бил изкарал там едва три подготовителни месеца laugh.gif ровили ровили някви наши икономически лица - и нищо не изровили, няма диплома laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.