Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Щъркелът
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Quaker between your quarks
Не знам, кой за кого се жени, но тва да имаш нужда от още някой освен себе си, чисто научно мога да го разбия като теза. rolleyes.gif
Тарабас
Докато не се регистрира министъра на правосъдието и заместниците му в този форум, не мое да очакваш дискусия по темата. А и е некак неудачно, да очакваш експертно мнение във форум и от от хора, които сами си признават, че до обяд са изпили шише водка.
Всички мъже сме тук, щото бягаме тук от жените си. Жените са тук, заради количеството избягали мъже. laugh.gif

Аз, съм от качеството, на количеството. laugh.gif
Тарабас
Ше питам тези дни в Швеция, дали дават Нобелова награда за пост. За 2022 е твоя.
Начи, ше седна тука да напсувам тъщата, отделяйки от ценното си време, 70€ на час, а те ше ме плашат с правосъдие и реформи и заключване на теми.

Твойта тъща жива ли е още или я довърши тея дни?
70 евро, добър ден да ми кажат, и вече са назад.
Мен вибратора ми 35 000 евро, или по скоро така се чувствам. laugh.gif
Тва вибратор за бетон бе, ти да ми видиш бетонобъркачката..... cool.gif
Начи, тук гъмжи от жени, да ! дърти са. Но да им кажа, мъж без бетонобъркачка, даже да не заговарят форумно, и никви лични съобщения. Тва мизерник, че той сто на сто с малка мбижка ! laugh.gif
Питето
Може пък да случа на капиталистическа революция. То и народа ще уцели десятката, ма надали...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.