Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Щъркелът
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
ByBa
Щъркелът снася голяямо яйце, не златно / като патицата де/, но определено не е като кокоше, а да не говорим за ония малките, абе като ония за които казват ташак работа или там както казват за работата...

Питам се обаче /в това не е ? обаче/ за колко време го снася това яйце?

Или да вземем наВпредВид човешкия ембрион - всички знаем, че преди да се излюпи той трябва да престои на топло 9 месеца плюс/минус няколко седмици и че ако се появи една седмица преди 7-мия месец този ембрион е неспособен да се развива...

Та ако някой знае в кой месец се оформя мозъкА на ембриона, да напише...щот ако се появи ембрион без мозък, ко праим?

Не че не се случва...но все пак нали по мозъкА се отличаваме от останалата твар !

Това го пиша във връзка със задълбочаващата се падина /не можах да намеря точната дума/ между хората за или против аборта, специално в Щатите. Някъде бяха написали, че в България по закон може да се направи аборт, ако еди колко си седмици са минали от Святото зачатие...Вашингтон Пост бил написал, че да внимават тези с менструалния цикъл, защото и те вече нямали право на личен живот ...ако са си нарисували кривата в интернет :-), на мангизите, ох, на мензиса де

И с 5 на 4 гласа бил приет този закон, с който се нарушавали конституционните права на жените /в бъдеще и на мъжете - ако се научат да раждат/, като гласовете на съдиите, избрани от оня гадняр ТРъмп надделяли.

Ей, да ви кажа, това че не могат да бутнат Гешев значи, че нашата съдебна система все още е независима...не мислите ли?

та, въпросът ми е...дали е така?
Glo
ми все млади хора сме се събрале тука beerchug.gif
Glo
хора, възръсна жена е припаднала на опашка за пенсии, не сме народ а мърша, и къде е държавата в такива случаи, възръсни хора дори и умират, никой не му дреме, един неизвестен артис умрял в мизерия, държава отново липсва, съседите иначе като нямат сол винаги са с паничката пред вратата ти, но когато трябва да се погрижат за член на това общество никакви ги няма, срамота, планът за унищожение на българия върви с пълна сила, дебилизираха славния ни народ и го чалгаризираха, народа си избира за водачи чалгари спасители, тъкмо свалиха лъжеца кирчо и дойде крадеца кокорчо laugh.gif комунистите и те как са се впили като пиявици, дарявайте храна, не я изхвърляйте - викат от ДА българия, иначе нямало да има благоденствие laugh.gif ма тва не е майтап бе, паничка боб спасява живот! осиновете си някой пенсионер както си осиновявате животно от зоопарка, осигурете му по шес хранения на ден, чиста стая, чисти чаршафи, медицински грижи, хубави скъпи лекарства, почасово измерване на кръвното и да видите тогава що е просперитет, тая баба дето припадна лежи на съвестта на всички ви, знам ви поименно всичките тука дето изобщо не ви е грижа за бабата, тя може да е баба на всеки от вас, дано някой я издири и да я осинови, ама надали, ако има апартамент, все ше се намери някой циганин да я гледа, циганите са по хора от нас, ех народе, народееее... prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Glo @ 07/07/2022, 22:20) <{POST_SNAPBACK}>
...осиновете си някой пенсионер както си осиновявате животно от зоопарка, осигурете му по шес хранения на ден, чиста стая, чисти чаршафи, медицински грижи, хубави скъпи лекарства, почасово измерване на кръвното и да видите тогава що е просперитет, тая баба дето припадна лежи на съвестта на всички ви...

Да, така е, и има работещо решение.
Hartmann
Цитат(ByBa @ 04/07/2022, 19:09) <{POST_SNAPBACK}>
Щъркелът снася голяямо яйце, не златно / като патицата де/, но определено не е като кокоше, а да не говорим за ония малките, абе като ония за които казват ташак работа или там както казват за работата...

Питам се обаче /в това не е ? обаче/ за колко време го снася това яйце?

Или да вземем наВпредВид човешкия ембрион - всички знаем, че преди да се излюпи той трябва да престои на топло 9 месеца плюс/минус няколко седмици и че ако се появи една седмица преди 7-мия месец този ембрион е неспособен да се развива...

Та ако някой знае в кой месец се оформя мозъкА на ембриона, да напише...щот ако се появи ембрион без мозък, ко праим?

Не че не се случва...но все пак нали по мозъкА се отличаваме от останалата твар !

Това го пиша във връзка със задълбочаващата се падина /не можах да намеря точната дума/ между хората за или против аборта, специално в Щатите. Някъде бяха написали, че в България по закон може да се направи аборт, ако еди колко си седмици са минали от Святото зачатие...Вашингтон Пост бил написал, че да внимават тези с менструалния цикъл, защото и те вече нямали право на личен живот ...ако са си нарисували кривата в интернет :-), на мангизите, ох, на мензиса де

И с 5 на 4 гласа бил приет този закон, с който се нарушавали конституционните права на жените /в бъдеще и на мъжете - ако се научат да раждат/, като гласовете на съдиите, избрани от оня гадняр ТРъмп надделяли.

Ей, да ви кажа, това че не могат да бутнат Гешев значи, че нашата съдебна система все още е независима...не мислите ли?

та, въпросът ми е...дали е така?

Ще ти дам ценен съвет - иди да учиш българско право в някои български университет - така ще спреш да задаваш въпросите относно съдебната система в България, които задаваш. smile.gif
ByBa
Цитат(Hartmann @ 08/07/2022, 15:42) <{POST_SNAPBACK}>
Ще ти дам ценен съвет - иди да учиш българско право в някои български университет - така ще спреш да задаваш въпросите относно съдебната система в България, които задаваш. smile.gif

нещо не разбра ли?

Зададох само един въпрос - не кой ги носи бебетата, а дали /да повторя все пак/ съдебната ни система е независима, след като не успяха да бутнат Гешев...и да потретя - написах независима, а не неработеща... все пак има разлика
ByBa
Цитат(Shade @ 08/07/2022, 15:38) <{POST_SNAPBACK}>
Да, така е, и има работещо решение.

МНого се заигравате със съветите, пардон, със съвестите де...като оная полицайка с бърните /от недоказаната подкрепа на оня ...с четворките на ръката, от катастрофата де/, която и тя пише за съвестите, дето щели да ни тежат...еми тежат или не тежат, някои са по-леки, други по-тежки, а тези, които я нямат - те какво да правят...
Чесно, аз само като я видях, тази полицайка - тоест видях й надутите устни се породи в мен едно такова желание, ще ми тежи на съвеста - да й опъна лицето /очите й бяха опънати от грима/ така, че устните й да преминат в една черта, да я направя като ония човечета дето само интернет ги прави графически и после - да я изтрия !
Glo
245.gif laugh.gif
Rat_in_the_house
Тези ограничения няма да премахнат аборта, а просто ще го направят по-скъпа медицинска услуга.
У нас като не е разрешено сурогатното майчинство, да не би да не се раждат такива деца? Просто се раждат в Украйна.
Потребител

Всъщност, /както отбелязва Стамболов/ Върховният съд не е направил нищо друго, освен да каже, че абортът не е конституционно право и всеки щат може сам да реши как да го разглежда. Нищо повече.

... инфлация, балони, отместване на фокуса и маниакална лудост разбира се, но понякога ми се струва, че е и от отчаяние ... и за съжаление, от позиция на здравия разум, последното изглежда по-вероятно ... отчаянието на велика цивилизация без достатъчно природни ресурси ... потресаваща справедливост! ...

- - -

... компенсаторни механизми като - "Европа е място без нации" ... стига обучението да се извършва преференциално на немски :.) ...

:.)

Питето
Цитат(Потребител @ 15/07/2022, 00:50) <{POST_SNAPBACK}>
... отчаянието на велика цивилизация без достатъчно природни ресурси ... потресаваща справедливост! ...

Това за Япония сигурно си го писал... усмивки...
Потребител

... търговски дефицит за 2020 - 893,5 млрд. долара, за 2021 - 1,08 трлн. долара ... и се увеличава ...

... десетилетия наред негативно търговско салдо? ... възможно ли е? ... усмивки ...

ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 15/07/2022, 07:41) <{POST_SNAPBACK}>
... десетилетия наред ... възможно ли е? ...

... Капитализм загнивает (десетилетия наред), ... но как же приятно при этом пахнет! ...
Hartmann
Цитат(ByBa @ 08/07/2022, 17:27) <{POST_SNAPBACK}>
нещо не разбра ли?

Зададох само един въпрос - не кой ги носи бебетата, а дали /да повторя все пак/ съдебната ни система е независима, след като не успяха да бутнат Гешев...и да потретя - написах независима, а не неработеща... все пак има разлика

дали /да повторя все пак/ съдебната ни система е независима, след като не успяха да бутнат Гешев

Виждаш ли как се объркваш. smile.gif Съдебната система демонстрира независимост не когато прокурорите се сменят като носни кърпи, понеже така му хрумнало на Сульо и Пульо, а когато никой, който и да е той, не може да пипне прокурора, така щото прокурора може да си върши работата без да се притеснява, че утре като настъпи Сульо по мазола и той ще реши да го смени/уволни. И това е заложено в нашето законодателство. Ако го беше чела - щеше за знаеш.
Потребител

... уакаримасен Горски сана ...

... четох някъде преди време, в Афганистан група журналисти и бизнес хора попаднали на туземци ... затворили ги т'ва жени, мъже, кучета и флуидни в една голяма шатра ... до стената върви поточе /така си преминавало от шатра в шатра/ - кеф ти чайче си свари, кеф ти добро дело свърши ... хранят ги, наглеждат ги и така цяла неделя ...

... по едно време, при групата от висшата раса влиза местен ... оглежда ги критично - кен ай хелп ю? вика ... 2 секунди стрес и се почва - някой настоява да бъде свързан незабавно с амбасадата, друг моли, трети заплашва ... един през друг, надвикват се ...

- кен ай хелп ю?

... демандите се поставят вече по-организирано ... могло значи ...

- кен ай хелп ю?

... пауза ... само един - нали Ви казахме, затворени сме тук против волята ... настояваме да ни пуснат! ...

... местния се усмихва мило:
- кен ай хелп ю?

... докато не схванали, че туземеца всъщност не говори английски ...

- - -

... и да, де ги гайджините в Афганистан днес?

... примерно ...

ЕксГорски
Опита да кажеш нещо ли? fish2.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 16/07/2022, 02:15) <{POST_SNAPBACK}>
Опита да кажеш нещо ли? fish2.gif

Да помогна с пояснение?.
Самоцелна демонстрирация на начетеност и владеене на чужди езици, на фона на оригиналничене с използване многоточия на килограм. Снобизъм в действие му се вика. grin.gif
Shade
Цитат(Потребител @ 15/07/2022, 23:21) <{POST_SNAPBACK}>
... уакаримасен Горски сана ...

Хингдонг ханюн согмулджууи, чиани ханюн Сайонгза
Питето
Четвърта в света по икономика ... без да има изкопаеми ресурси. Горките. А за търговския баланс, там сам се сети къде оплиташ конците.
Питето
Гайджините ги оставиха да си ползват поточетата, както сметнат за добре. Кеф ти чайче, кеф ти глад...
Потребител

... голяма "финансова" икономика [чекръка на печатарската машина] ... като икономика в реалния свят са на ниво 1971-ва ...

Питето
Пак нещо си объркал. Е що купуват на печатниците парите, пък другите ги подминават? Или просто не ти се ще да признаеш нещо...
Hartmann
Потребчик, мирен. Шшт, долу.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 16/07/2022, 20:16) <{POST_SNAPBACK}>
... голяма "финансова" икономика [чекръка на печатарската машина] ... като икономика в реалния свят са на ниво 1971-ва ...

…… я, Прогнозиста…… laugh.gif
……. колега, из форумните кулоари се носи слухът, че индианското Ви име било Разреждащия Батерий (и краткото е от мен за по латинско императорско звучене)…. laugh.gif
…….бихте ли ни осветлили, моля….

Хубава вечер Ви желая!

smile.gif
Потребител

"Buitenlander:
Ако успееш да изтощиш за половин час моята батерия при избрани от теб условия и стил на каране, ти подарявам колата, ако не успееш - ми плащаш половината от цената и. Стиска ли ти? "

- - -

... Buitenlander, 3,I4ченце, отново сте общувал с дилъра? ...

... стилът на каране го оставям на вас ... нещо повече, препоръчително е да не сте близо до ламарината ...

- - -

... ssчетоводителя ясно - пуснали са го за уикенда но, някой добър човек ще обясни ли на рустикала какво си е пожелал, че не ми достигат изразни средства? ...

... благодаря предварително!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 17/07/2022, 21:12) <{POST_SNAPBACK}>
"Buitenlander:
Ако успееш да изтощиш за половин час моята батерия при избрани от теб условия и стил на каране, ти подарявам колата, ако не успееш - ми плащаш половината от цената и. Стиска ли ти? "

- - -

... Buitenlander, 3,I4ченце, отново сте общувал с дилъра? ...

... стилът на каране го оставям на вас ... нещо повече, препоръчително е да не сте близо до ламарината ...

- - -

... ssчетоводителя ясно - пуснали са го за уикенда но, някой добър човек ще обясни ли на рустикала какво си е пожелал, че не ми достигат изразни средства? ...

... благодаря предварително!

Изтощаващий, ключовата част на поста, който си цитирал е “Стиска ли ти” smile.gif
Разбрахме, че не. Жалко, дилърът на марката прояви жив интерес към човека, който може управлявайки автомобил, софтуерно ограничен на макс 80 кВт при над 100км/час,и със автоматично влючваща се система за зареждане при намаляне на скоростта да изтощи 65 киловатова батерия за 30 минути, движейки се с него.Освен от дилъра, жив интерес беше проявен и от катедра Физика към Оксфордския университет и от Комисията за Нобелови премии. Пропускаш златна възможност да изкараш едни бързи пари и да се прославиш навеки laugh.gif Шти остане само резила във форума.
Потребител

Цитат(Buitenlander @ 17/07/2022, 22:57) <{POST_SNAPBACK}>
Изтощаващий, ключовата част на поста, който си цитирал е “Стиска ли ти” smile.gif
Разбрахме, че не. Жалко, дилърът на марката прояви жив интерес към човека, който може управлявайки автомобил, софтуерно ограничен на макс 80 кВт при над 100км/час,и със автоматично влючваща се система за зареждане при намаляне на скоростта да изтощи 65 киловатова батерия за 30 минути, движейки се с него.Освен от дилъра, жив интерес беше проявен и от катедра Физика към Оксфордския университет и от Комисията за Нобелови премии. Пропускаш златна възможност да изкараш едни бързи пари и да се прославиш навеки laugh.gif Шти остане само резила във форума.

Невероятно! ...

- - -

Рониш се, професоре! Рониш се, даваш признаци за психическа ентропия в реално време.

Спокойна нощ!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 17/07/2022, 22:09) <{POST_SNAPBACK}>
Невероятно! ...

- - -

Рониш се, професоре! Рониш се, даваш признаци за психическа ентропия в реално време.

Спокойна нощ!

Ясно, както обикновено, без значение дали става дума за “окупацията на Киев” , “зачистването на Харков” или каквото и да е, омазваш всичко с ла@на и после се измързулваш с нещо нищо не значещо… -) Що не пробваш друг подход, за Киев и Харков няма как да мине, но тук имаш шанс - обясни ми, пред цялата форумна общност, утре сутринта като стана, как да карам, че да закъсам на 26-тата минута. И да спрем да ти се смеем.
Потребител

... софтуерни ограничения ... роботи :.) ...

... събра ли сме се тук ... че се смеем, смеем се ... благодаря! :.) ...

- - -

... сега, безпредметно е да се обясняват контролери, честотни инвертори за асинхронни двигатели, аналогови обратни връзки и прочие ...

... относно разреждането, появиха се предложения, някои от които доста радикални ... застраховката няма да ги покрие, така че няма да е уин-уин [както любезно отбелязахте] "ситуацията" :.) ...

... колегите предлагат да си запазите парите и таралясника ...

Поздрави!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 17/07/2022, 22:52) <{POST_SNAPBACK}>
... относно разреждането, появиха се предложения, някои от които доста радикални ... застраховката няма да ги покрие, така че няма да е уин-уин [както любезно отбелязахте] "ситуацията" :.)

Е, тъй кажи да се разберем де! Значи , първоначалното ти предложение за “движение с равномерна скорост по равен път” си е било чиста глупост. И аз това твърдя. Иначе, и аз знам начин да изчезне бензина на всяка кола за по-малко от 30 мин - като пробия резервоара. Но , темата беше за друго. Нейсе, не си разбрал, посмяхме се, благодарско.
ЕксГорски
Ти отново опита да кажеш нещо - какво?! misli.gif
Потребител

"Buitenlander:

Лека! :.)

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 17/07/2022, 22:52) <{POST_SNAPBACK}>
... колегите предлагат да си запазите парите и таралясника ...

Поздрави!

Не бях забелязял че си с “колеги” laugh.gif Започва да ми се изяснява на какво се дължат невероятното техническо развитие и иновации призходащи от България в последните години -))
Сега, че са благородни колегите ти разбрахме, я пробвай нещо друго - все учени глави сте се събрали, гледам…. Да ти помогнат да обясниш, как точно се събират в едно изречение условията “равен път”, “постоянна скорост”, “максимална мощност” и “без отчитане на съпротивлението на въздуха и пътната настилка”. Да ти обяснят, при максимална мощност и без съпротивление на околната среда, кога точно нарастващата скорост ще се превърне в постоянна… може с много термини, формули и на чужди езици, разбрахме че ти знаеш.
И после, ако може пак да ми обясните на мен, утре като съм на път, как точно да карам с постоянна скорост, че да закъсам след 28 минути. Ако може, по-простичко да го обясните, да разбера.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 17/07/2022, 23:12) <{POST_SNAPBACK}>
"Buitenlander:

Лека! :.)

Цитат
Потребител
... на равен път с постоянна скорост при максимално натоварване, батерията ще се разреди за 28 минути ...

... и това без да включвам въздушно съпротивление, загуби от преобразуване на енергия, съпротивление с пътна настилка, други разходи /климатик, светлини, озвучаване и т.н./ ...

Абсолютно, и продължавам да го твърдя. Всички избрани от теб условия - равен път, постоянна скорост, всичко дето го написа. Стиска ли ти? Бонус - може да караш и на задна ако искаш, с пуснат климат котрол, на отворени прозорци, с включено отопление на волана и седалките.Всъщност, постоянна, непостоянна, няма значение, и пътят да не е равен,както си искаш карай. Да изтощиш батерията за половин чак каране.
Потребител

Buitenlander:

... как мислите, ако купя батерия 1.5В с фактура на ваше име ще се удовлетвори ли условието - "моята батерия"? :.) ...

- - -

... вижте, Битенморгена, изкарвате електрокара на магистралата и правите половин час запис с видеорегистратора на движение с около 180 - 200 км/ч... за предпочитане лайв стрийм ...

... след това идвате тук и споделяте колко киловата е бил репатрака, с какъв резервоар и колко нафта е похарчил за да ви върне ...

- - -

https://invidious.snopyta.org/watch?v=xAaQm...&local=true

Tesla Model 3 Long Range

70 кВт на максимална скорост - 170 км

... София - Бургас с нощувки в Пловдив и Сливен ...

Но! ще спестите 75к от накладки :.)

Поздрави!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 18/07/2022, 16:46) <{POST_SNAPBACK}>
Buitenlander:

... как мислите, ако купя батерия 1.5В с фактура на ваше име ще се удовлетвори ли условието - "моята батерия"? :.) ...

- - -

... вижте, Битенморгена, изкарвате електрокара на магистралата и правите половин час запис с видеорегистратора на движение с около 180 - 200 км/ч... за предпочитане лайв стрийм ...

... след това идвате тук и споделяте колко киловата е бил репатрака, с какъв резервоар и колко нафта е похарчил за да ви върне ...

- - -

https://invidious.snopyta.org/watch?v=xAaQm...&local=true

Tesla Model 3 Long Range

70 кВт на максимална скорост - 170 км

... София - Бургас с нощувки в Пловдив и Сливен ...

Но! ще спестите 75к от накладки :.)

Поздрави!

Ееее, уменчо, продължаваш да ни веселиш laugh.gif
Чудиш се вече на къде да извъртиш гъза…. Значи, моята кола при 167км/час на колкото е ограничена заводски се движи със 55кВт това първо, значи ще карам поне един час, а не половин.И държавата ни е ограничена на 100 от 6.00 до 19.00 и на 130 от 19.00 до 6.00. Но при случай ще покарам на максимална скорост в Германия. Ще уведомиш ли форумната общественост, какво ще получа, ако не съм закъсал на 16-тата или 28-та минута, както твърдиш?
Второ, при тази скорост, бензиновия ДВГ гори 25-70 на 100, което означава, че той ще се движи още по-малко от мен.
И трето, което е най-важно, на всички им стана ясно ,че изписа куп глупости за да опиташ да обосновеш първоначалния идиотизъм, който изпляска…

А, и друго да питам, от този един час, който ще карам със 170, ако извадим киловатите използвани за преодоляването на съпротивлението на въздуха и пътната настилка, както гениално предложи, какво ще стане? laugh.gif

Тука си ми ясен, дай няква нова тема, нещо за Украйна чува ли се?
Потребител

"Buitenlander:

... не съм сигурен, че съм разбрал правилно, бихте ли пояснил - трябва да ви платя половината от цената на 3 пъти А батерия ли? :.) ...

- - -

... какво да ви кажа Стойностний, София - Бургас с преобладаващо движение с около 180 в колата остава около половин резервоар дизел ...

"Разходът по NEDC не се измерва в нормалния трафик, а в лабораторни условия. Превозното средство се поставя на изпитвателен стенд с ролки, а посочените условия трябва да се прилагат външно. Поради тази причина заявеният разход обикновено не може да бъде постигнат на практика."

... т'ва мокра настилка, насрещен вятър и сняг не се срещат на вашата планета :.) ...

п.п. ... ако не беше толкова досадно, може да продължи вечно :.) ...

Поздрави и спестявайте от накладки!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 18/07/2022, 17:30) <{POST_SNAPBACK}>
"Buitenlander:

... не съм сигурен, че съм разбрал правилно, бихте ли пояснил - трябва да ви платя половината от цената на 3 пъти А батерия ли? :.) ...

- - -

... какво да ви кажа Стойностний, София - Бургас с преобладаващо движение с около 180 в колата остава около половин резервоар дизел ...

"Разходът по NEDC не се измерва в нормалния трафик, а в лабораторни условия. Превозното средство се поставя на изпитвателен стенд с ролки, а посочените условия трябва да се прилагат външно. Поради тази причина заявеният разход обикновено не може да бъде постигнат на практика."

... т'ва мокра настилка, насрещен вятър и сняг не се срещат на вашата планета :.) ...

п.п. ... ако не беше толкова досадно, може да продължи вечно :.) ...

Поздрави и спестявайте от накладки!

Айдее, започнаха локумите…. laugh.gif
Първо, не разбрах какво ще получа ако се движа над 28 мин с максимална скорост без да се разреди батерията?

Второ , да се върнем на хлапашките манипулации, които се опита да пробуташ :

Цитат
'Потребител
... на равен път с постоянна скорост при максимално натоварване, батерията ще се разреди за 28 минути ...

редно беше да продължиш така - както и всеки ДВГ при максимално натоварване ще изразходи горивото в резервоара си за половин-един час.

И трето…. преобладаващо каране със 180км в час с нафтова печка laugh.gif едно че сигурно ги вдигаш само на спускането от Ихтиман, и второ че си за затвор ако караш по магистрала Тракия със 180. Или за психиатър. Я сподели колко ти гори нафтовата печка със 180 и колко и е резервоара?-)

Питето
И ти като ноща... олекнал...
Quaker between your quarks
Живеем миналото, но вие сте прости.
Тезата е, че квантовият компютър зрее. Изкуственият интелект набъбва.
Процесите не са линейни. Големият взрив, е взрив в информатиката.
Мозъкът на Болцман, не възниква от нищото.
Веднъж възникнал, той се интересува от предците си.
И понеже е вече с божествени алгоритми, пресъздава миналият свят, и о ! Чудо ! необяснимият казус от Библията, - ще станат и мъртви, и живи, вече е квантово обясним. Хора ! Мислите че имате понятие от Битието ? Търсите неутриното, кварка? Нее...няма неутрино, няма кварк, намираш нещо, а се отварят още сто непонятни неща. Ама сте прости бее.... laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 18/07/2022, 22:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ама сте прости бее.... laugh.gif

и дебели, и дебели wavetowel2.gif
Потребител

... нощТа ... Боже!

Hartmann
Цитат(Потребител @ 19/07/2022, 13:57) <{POST_SNAPBACK}>
... нощТа ... Боже!

Тук съм, потребчик, мирен, не изписвай напразно името ми.
Тъкмо от подиума слизам, да ви кажа, кльощавите са една торба кокъле.
Да си кльощав, е положително качество, тогава когато, така или иначе нищо по положително не ти се намира.
Плюс това, човек бива да е скромен.

Аз ся, като съм с голям хуй, да тръгна да са хваля ли ? sad.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/07/2022, 20:36) <{POST_SNAPBACK}>
Аз ся, като съм с голям хуй, да тръгна да са хваля ли ? sad.gif

тя алисалиса в дира отпреди две три години нали ти го разпространи муя ти, дето си го беше пращал на нейни съфорумки, умрях си от смях как отричаше седмици наред и се правеше на свети Гластар благочестивий подобно както ми отричаше на мене пред очите на десетки свидетели тука, че не си педофила от олла laugh.gif
Ше си ги носите тия сквернословия като тежест, щото сте ги изрекли, аз пред който трябва съм чист, щото Той чете в сърцата, и нищо не мож да скриеш. cool.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/07/2022, 21:17) <{POST_SNAPBACK}>
Ше си ги носите тия сквернословия като тежест, щото сте ги изрекли, аз пред който трябва съм чист, щото Той чете в сърцата, и нищо не мож да скриеш. cool.gif

винаги си ми бил мноо смешен как моментално превключваш на свята вълна след като те уличат в някво си там твое осиране laugh.gif иначе много добре те разбирам, че нямаш друг начин на реакция, това е единствения начин за един солиден господин като тебе, аз пък бих си признал. шех да смутолевя там някви смехорийки за оправдание laugh.gif
Ти, ся, за тебе ли искаш си говорим ? Говорим за мене, и ти морски гларус ми се изсра на врата, но аз не трепвам. wacko.gif
По омерзен, и едновременно по чист, не съм се чувствал.
Единство на противоречията, му се казва.
Детето в мен ридае, но мъжът се държи.
Имах нужда от твоите храчки, но отговорността за низостта няма да си разделим, остава си единствено за теб.
Glo
laugh.gif

имам връзки в църквата, ше им звънна утре към пет сутринта да те обявят спешно за светец още тее дни приживе 245.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.