Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Отново избори
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Glo
ето, виждате го съвсем ясно черно на бяло процентите недебилни сме 25,7% и останалите към 75% са дебили, точно според твърденията на онзи там професор за броя на дебилите у нас sunbathing.gif
kovak
За съжаление се нагледахме на промени, първо СДС промени и разпродаде страната, после ЦАРЯ дойде и ни оправи за 400 дни, 12 години ГЕРБ ни строят и ремонтират та има още за правене, накрая дойдоха четвористите и нищо ново не видях. Сега чакаме Бат БОйко пак да дойдел да ни строй и ремонтира. Край няма... Определено си трябва сериозна реформа в политическата система в страната, но как като самите ние сме толкова разединени и после някой ни бил виновен!
Glo
Цитат(kovak @ 30/09/2022, 13:37) <{POST_SNAPBACK}>
но как като самите ние сме толкова разединени и после някой ни бил виновен!

че ти да не си овца, че чак толкоз да копнееш за някво си там тъпо съединение rolleyes.gif още малко и на силно христянско братолюбие ше го обърнеш oops.gif
vanbg
Илиян Василев: Срочно до Радев и Борисов.

"Основанията да бъдете подведени под съдебна отговорност за държавна измяна, защото сте пренебрегнали заключенията на специалните служби и сте действали на ”своя глава” в случая с Турски поток, току що получиха потвърждение. На 17 септември т.г. нидерландският регулатор отне лиценза на компанията ”Южен поток БВ”, която е собственик и експлоатира проекта Турски поток, с което всички договори със западни компании за поддръжка на този газопровод /морската част в Черно море/ отпадат. ....

Да поясна, защото може и да не разберете. Отнемането на лиценза от Холандия, означава, че компанията не може да оперира на територията на ЕС....

Въпрос е на време, кога газоподаването през Турски поток ще спре, а заедно с него вашият любим Орбан ще изпадне в несвяст, защото резервният вариант през Украйна също не работи.

И тогава - равносметка на "гениалността" на двамата ни топ ръководители - плащанията на Газекспорт към Булгартрансгаз спират, но не спират плащанията по дълга на Балкански поток. Това, за което предупреждавах, че Булгартрансгаз може да изпадне в състояние на неплатежоспособност заради личните ви гаранции към Путин....."

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/ili...ev-borisov.html
Glo
и какво точно очакваш от мене, шибаняк, да отговоря или да направя по въпросните ти вълнения rolleyes.gif
Тарабас
Народните маси обичат автентични хора, от нашите да е. От нашето село, от нашата махала, ако може да е с потури и да миричен на хайдутин.
Повечето от нарочените за политици носат самите потури, за да се харесат на байовете. Вместо да свалят на байовете потурите от гащите.

Прекалено много народна маса има по теа места.
Glo
ти мани, ми децата от квартала ми измислиха нов прякор – чичо Прагматичо - Орка от Козичино w00tbrows.gif тичат след мене на тумби и все това пеят, вбесяват ме ужасно , ше зема да заколя някое coolthumb.gif
Тарабас
Цитат(kovak @ 30/09/2022, 12:37) <{POST_SNAPBACK}>
Край няма... Определено си трябва сериозна реформа в политическата система в страната, но как като самите ние сме толкова разединени и после някой ни бил виновен!

Кво значи разединени? Защо трябва един ноемален човек, има и такива, са се обединява с разни потури?
Тарабас
Обичам хората с линковете. Ше кихнеш в автобуса и аха да си избършеш носа и некой ше ти навре линк в него и интересна информация за кихането. laugh.gif
Тарабас
А не, не с мотиката! Ше ти направят забележка от службата по закрила на децата. Деца не се бият. Почерпи ги с водка. От малки да се научат на традиции. Тоя живот не се носи на гръб без да ти е наводнен мозъка с химия. Помисли за децата, дай им надежда, сипи им ено.
Glo
Цитат(Тарабас @ 30/09/2022, 21:58) <{POST_SNAPBACK}>
Обичам хората с линковете. Ше кихнеш в автобуса и аха да си избършеш носа и некой ше ти навре линк в него и интересна информация за кихането. laugh.gif

laugh.gif
нищ по дух
Цитат(Glo @ 30/09/2022, 16:17) <{POST_SNAPBACK}>
че ти да не си овца, че чак толкоз да копнееш за някво си там тъпо съединение rolleyes.gif още малко и на силно христянско братолюбие ше го обърнеш oops.gif

А то често е ето такова:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8...%BD%D0%B8%D0%B5
нищ по дух
Цитат(Glo @ 30/09/2022, 11:29) <{POST_SNAPBACK}>
добрутро, бе хора, знаете ли че БСП били за ненамеса във войната laugh.gif то само това оставаше- да се намесим wavetowel2.gif , абе тоя стар дебилен български народ не ми го побира акъла колко е безкрайно тъп, какви са тее проценти за кирчовците, за възраждане, че и за тоя военния тъпанар с възхода, бе политиката не е за военни бе , политиката е работа за ченгета, бойко спокойно мое да направи кабинет с ДПС, БСП и ДБ, ако не ни излъжат с машинките, щото мръсните кирчовци не спират да повтарят въпреки всички социологически проучвания, че щели да спечелят, само лъжи деееба, ами при толкова прос народ , предлагам промяна на името на българия, че ме е срам дето съм час от тоя дебилен народ, нека новото ни име бъде – Страната на Лъжците и Дебилите а президента да получи титлата Велик Първи Джелсомино sunbathing.gif

Виж тук какъв алгоритъм са измислили:

Glo
хе-хе, тее лъжци с нулевата корупция, дето будалкат дебилния народ, нулева корупция означава нулева икономика, че ти как ше задвижиш проект без да си клъцнеш и малко комисионна за себе си, няма ли корупция - няма магистрали, няма инвестиции, няма работни места, хорааааа, хора с претенции за недебили, разбирате ли ме какво ви казвам и какво движи тоя свят напред - без корупция и хляб няма отде да ядете, нито бихте имали покрив над главите си, без шуробаджанища нямаше да имате изобщо къде да работите и да ви плащат пари, но народа е дебилен, няма да ме разбере sunbathing.gif
Glo
вчера в деня за размисъл преди да се напукам следобеда като дудук, ми се избистри по обед коя е единствената партия която може да ни оправи в това сложно положение - Русофили за Възраждане на отечеството rolleyes.gif както казва в момента една баба по тиви - много е лъган българина, много 292.gif пък аз ви казвам, глейте си там живота и оставете българите дето имат желание да ги оправят - да ги оправят sunbathing.gif
Тарабас
Българинът ако не го излъжеш, то животът му е безсмислен. Госпот бок и неговите ангели баба Ванга, Нешка Робева и Светлин Русев затова са създали българите, нормалните народи да имат кого да преебават. Аминче!
нищ по дух
Цитат(Glo @ 02/10/2022, 07:47) <{POST_SNAPBACK}>
вчера в деня за размисъл преди да се напукам следобеда като дудук, ми се избистри по обед коя е единствената партия която може да ни оправи в това сложно положение - Русофили за Възраждане на отечеството rolleyes.gif както казва в момента една баба по тиви - много е лъган българина, много 292.gif пък аз ви казвам, глейте си там живота и оставете българите дето имат желание да ги оправят - да ги оправят sunbathing.gif

Ми се чини, че ще трябва да се направи принудително изселване на путьинофилите, като толкова им харесва тоя начин на живот, Сибир ще ги посрещне.
Тарабас
Е как ще стане това? Минимум 50 процента от масата имат винаги в джоба си комат хляб и пакетче сол, ако ненадейно нахлуят руснаците.
Питето
Всичко си е точно. Който има в джоба само "комат хляб и щипка сол", толкова му е акъла...
Тарабас
Цитат(Питето @ 02/10/2022, 08:55) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко си е точно. Който има в джоба само "комат хляб и щипка сол", толкова му е акъла...

Е то това е целта. Не само докараха хората до хляб и сол, ами ги научиха и да се гордеят с това laugh.gif
Glo
хораа, гласувах,проверих си листчето - пише точно за герб, че се бях накокошинил да напрая голям скандал ако имаше разминаване и разбира се както винаги когато се озова някъде и все става няква гюрюлтия, някъв дебил ни позабави понеже не бил вписан, зех да мърморя да си ходи като го няма в списъците, кво само задръства движението, добре, че се сетиха да го дръпнат на една страна да не пречи и му дадоха да попълва документи, голям празник днес, голяма работа, почвам да пия след малко, едни достойни горди хора по улиците, баби и дядовци под ръка се движат на забавени обороти облечени с нови чисти дрехи втора употреба, особено лелките всичките с нови бели обувки с ултрависоки платформи като на КИСС, едни сини зелени прически едно чудо, премрежени загадъчни погледи за кой точно ше гласуват, демек - опитай се да познаеш скъпи curlers.gif бе размина се без скандали тоя път , пък утре ше видим sunbathing.gif дано кирчовците паднат под 12 процента navikvane.gif
Glo
аууу, каква тайна разбрах току що за някои хора, още от предната вечер костюмите и роклите им за изборите били готови изгладени и окачени по закачалките, това показвало тяхното сериозно отношение и важността на събитието 453.gif
нищ по дух
Цитат(Glo @ 02/10/2022, 10:15) <{POST_SNAPBACK}>
...дано кирчовците паднат под 12 процента navikvane.gif

Виж неговия човек, който пя на един предизборен митинг на баце, и го "изядоха" за това, какво сега реди:

https://youtu.be/W80-WX1pGBc
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.