Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Старт
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
скъпи форумни мръшляци, днеска за първи платих кеш с евро монетки wavetowel2.gif 1,53 евро в един турски магазин за 100% нектар от кайсии без добавена захар, пишеше на кутията шекер едикакво си, та я питах туркинята без или със шекер означава, тряя го снимам след малко тоя сок да не каже Питето, че пак л ъжа w00tbrows.gif и похарчих последните си 39 стотинки за вафла с портокал, хе-хе, една седмица само с карта пазарувам, свиди ми се да си похарча еврото в портмонето, не се знае какво може да се случи и да ми потрябва евро в брой, примерно Копейките като върнат лева обратно, да имам евро за да си купя леове, искам да ви успокоя, и най-вече да успокоя шашнатия Шрито, че май цените падат, три кила пилешки огромни бутове купих за 2 евро килото , честен кръс, който не ми вярва да провери брошурата на Кауфланд,съседите вече взеха да ми викат Гло Брошурата w00tbrows.gif по някой път се чудя какво ядат селяните и унгарците примерно и нищо не ми идва на акъла, може би гулаш, не съм ходил отдавна в Унгария, те унгарците май са измислили теорията за плоската земя, щот нали сте я виждали Унгария на кво прилича laugh.gif не мое си преставя нищо по-плоско, а имам достатъчно въображения, много добре го знаете това! знания не ми трябват, те са или неверни или ненужни, достатъчно му е на човек вярата и въображението, живота става по-лесен, философската емоционалнос не е донесла нищо добро на никого, и филета от херинга си взех с карта, мога да ви почерпя по една турска солена бисквитка, преядох ужасно с печен бут с печени картофи готвя се за сняг и студ, че снощи и днес ужасни бури, леда е само на педесе км оттука, дано ни се размине, ю ноу, на морето климата е башка! sunbathing.gif

Сайку

ще запеят крилата ми песен
ще замина за дюнер в нощта
дюнера който го гларус отнесе!
prashchai grigorii.gif
admiral
Ненаялсе! blink.gif
Glo
а сега лъжа ли? а? лъжа ли? лъжа ама друг път, Питето да си гледа работата, ю ноу, никога не съм лъгал нищо по форумите sunbathing.gif мене закво ме харесват хората biggrin.gif Е! дигнах неска един луд скандла в Билла на касите, две каси отстрани, в средата шес самообслужване, само една касиерка работи на дясната, опашка един километър, нося две енергийни за 80 цента, мислех с центове да платя и откачих w00tbrows.gif застанах в средата и като се развиках - алоооо, викни още някоя касирека мааа, не виждате ли какво става тука, тая се обръща да види кой вика и вика, ми няма друга, аз пак викам, не помня какво, сетих се че има много хора които ме гледат, погледнах и аз към тях и нищо не изпитах, нито срам, нито някви чуства, като черен лед бях дееееба, стори ми се че всеки ме гледа по различен начин! след минута дойде касиерка и седна на лявата каса, опашката половината се прехвърли там, аз реших да мина на самообслужване, чукнах си двете енергийни, но трябва да дойде касиерка да ми разреши покупката щото съм пълнолетен! пак викам - айде някоя да дойде мааа, таа ми вика - ми нямало кой да дойде, напсувах ги , наругах ги на тема управител идиот, фърлих енергийните където ми падна и тръгнах да излизам, мъча да отворя бариерите, те пак се връащат назад, блъскам блъскаам, ше ги счупя още малко, и пак псувам, таа ме гледа от касата - искате да излезете ли? айде отваряй ма да ти ебамайката, и тая натисна някъв бутон там при нея и бариерите се отвориха, баси майкаташибана, направо полудях bangin.gif

цък
Glo
Цитат
Урсулката е с член, а то така излезна накрая по същата тая логика, че му го наби мощно отзад на Копейкин laugh.gif ей голямо безкрайно квичене пада

laugh.gif

цък
admiral
Цитат(Glo @ 08/01/2026, 17:38) <{POST_SNAPBACK}>
...направо полудях bangin.gif

doctor.gif
Glo
оф, неска мисля да си почина малко от скандали на всяка крачка, няма да излизам, ше си поркам водка цял ден и ше поизмия малко тук там из къщи, освен това се записах на антиизбухлива православна терапия при българска православна психолошка, ю ноу те православните църкви са петнайстина но единствената истинска е българската sunbathing.gif само тя е точно според словото и само тя е истинската създадена от нашия господ - Исуската! , всички други са от Сатаната sunbathing.gif

цък
Glo
хехе, голямо пързаляне с колата сутринта, хората и те се пързаляха wavetowel2.gif ма се прибрах без катастрофа, това не е нормално за нашите ширини, тук не е Швейкцария please.gif
Glo
гледам ги горките христяни как се мъчат и спорят какво точно е искал да каже Бог в своето твърде разнозначно и разнопосочно слово! мога да им обясня с няколко изречения ИСТИНАТА за тоя свят, ма не ми дават да пиша там! prashchai grigorii.gif

та ето я истината скрита дълбоко милиони години назад: райската градина е била МАРС, там сме били местни, живели сме без болести и грижи с местна храна която е била точно за нас, обаче ю ноу Марс как е наричан още – АРЕС бога на войната! ние сме тее войнствени марсианци, водили сме агресивни междупланетни войни, даже сме успели да взривим Фаетон, сещате се астероидния пояс където се е намирал Фаетон, те междувременно са успели да унищожат напълно МАрс и се наложило последните обитатели да успеят да долетят до Земята да се спасят тука, спуснали са се от небето, демек богове, също така наречени и паднали ангели! ясно ли е дотука? и с нашата планета са водили войни по времето когато е имало високоразвита земна цивилизация, дали са ги очистили напълно или са правили генни експерименти с някое маймуноподобно , не знам, някак са успели да се приспособят с високите технологии които са притежавали и впоследствие са били загубени и забравени поради малкото запаси с които са разполагали , та ние или сме чисти марсианци или сме няква генна мешавица която е успяла да оцелее до наши дни, тука обаче чужди вируси, непригодна храна, болести, мъки, трудно раждане и развитие на плода, та това е останало като митове и легенди от онова време – за падналите ангели дето се женели за земни жени, за исполини и хора със свръхвъзможности, и бога който ги изхвърлил от небето, поне вече ги няма фаетонците което си е чиста благословия за новия живот на земята, лека полека си възстановяваме знанията и технологиите които сме имали, неслучайно ни тегли обратно към МАрс, нашата родна планета, ама туй е загубена работа засега , вероятно има чисти марсианци оцелели под повърхността на МАрс, ше се разбере по някое време, ама кога – един бог знае sunbathing.gif
Glo
ин дис момент вдигам блока и околността във въздуха с новата ми стереоуредба филипс beerchug.gif laugh.gif punk.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=8K6Y2pN9q-4

Glo
някъв куц младеж минава през половин час по улицата с една голяма преносима колона и надува чалга, но аз го заглуших деееба малоумника laugh.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=tHV7AwkzYWg...zg&index=25
Glo
ако мине още веднъж да безпокои квартала,. слизам долу и му разбивам тъпата куца мордичка navikvane.gif

щото ние сме мотърхед и сме легион sunbathing.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=rrtYh-E7B-E...zg&index=29
Glo
аз като ви говоря от години за дебилизма на българина prashchai grigorii.gif

Шритовците са на всеки метър 292.gif

цък

цък
Шрито
Аз пък къде съм сбъркал? Квот сервират, приемам го. Ама днес в града... лоши новини се чуват. Били изчезнали старите бг пари - банкноти и монети, потънали вдън земя, пък се очаквало напролет пак да потрябват. И че новото бг евро било такова тънкаво и неугледно, щото било еднодневка - за два-три месеца само. Луда работа. Тия европейци ще ни побъркат.
Shade
Цитат(Шрито @ 15/01/2026, 09:49) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък къде съм сбъркал? Квот сервират, приемам го. Ама днес в града... лоши новини се чуват. Били изчезнали старите бг пари - банкноти и монети, потънали вдън земя, пък се очаквало напролет пак да потрябват. И че новото бг евро било такова тънкаво и неугледно, щото било еднодневка - за два-три месеца само. Луда работа. Тия европейци ще ни побъркат.

Предстоящото побъркване е неизбежно. Такава е съдбата на всички вярващи в про-рашистки ориентирания нео-неонацистки фюрер Костадин Копейкин.
Най-лесно е това да се "докаже" с подбрани библейски цитати.

Първата вълна беше масовата психоза на вяра за загуба на национална идентичност и лавинообразно повишаване на всички цени след влизане на еврото.
Втората, по-страшна вълна на масова психоза, ще е от март нататък.
До това води голата вяра, неподплатена със съответстващо познание.

Шрито
Не мога да отговоря под твоя пост, няма такава опция

Цитат(Шейд)
Предстоящото побъркване е неизбежно. Такава е съдбата на всички вярващи в про-рашистки ориентирания нео-неонацистки фюрер Костадин Копейкин.

Мен политиците не ме бъркат, аз телевизия не гледам. Бърка ме реалността. Ако Европата сега ни извърти тоя номер с еврото, напълно ще „спечели” доверието на българина. Само няколко месеца слава и признание, след десетилетия хулене, обиди, санкции, глобяване. След такъв дълъг период на нехаресване и навикване, европейците изведнъж решиха, че вече ставаме за еврозоната. Ето затова народът не вярва в светлото бъдеще в „демократична” Европа. Затова ти казах и във връзка с банкита, че Европа има и трябва още много да работи, за да спечели доверието на българина. „Ние сме велики, бели и добри, и ви мислим доброто” не е достатъчно.
Glo
Цитат
Ето затова народът не вярва в светлото бъдеще в „демократична” Европа.

айде пак старите комунистически лозунги, Шрито, ши ти хакна един тукат деееба! светлото бъдеще заместваше рая навремето, сега тука ше се мъчите и ще живеете като скотове за да може в бъдещето или в рая да сте добре animatedwink.gif а ние искаме само да живеем добре и свободно тук и сега, пък ако доживеем до някво бъдеще, да сме си постлали за да сме още по-добре, а относно белите богати западняци, като сме бедни, тъпи, дебилни и некадърни, ни се полага да сме им слуги, така е устроен живота , бедния слугува на богатия! и ако имаше поне капка мъдрос в главата си, нямаше да си задаваш подобни въпроси, имаш крайно неразбиране за реалния живот на тая планета, неразбиране граничещо с малоумие, в главата ти само лозунги, религии и пропаганда biggrin.gif 770d4fd976.gif
Шрито
Малко стабилност и спокойствие да има поне. Слугуването ясно, какво ми го обясняваш, нали идвам от Религии. wink.gif
Shade
Цитат(Glo @ 16/01/2026, 03:34) <{POST_SNAPBACK}>
айде пак старите комунистически лозунги, Шрито, ши ти хакна един тукат деееба! светлото бъдеще заместваше рая навремето, сега тука ше се мъчите и ще живеете като скотове за да може в бъдещето или в рая да сте добре animatedwink.gif а ние искаме само да живеем добре и свободно тук и сега, пък ако доживеем до някво бъдеще, да сме си постлали за да сме още по-добре, а относно белите богати западняци, като сме бедни, тъпи, дебилни и некадърни, ни се полага да сме им слуги, така е устроен живота , бедния слугува на богатия! и ако имаше поне капка мъдрос в главата си, нямаше да си задаваш подобни въпроси, имаш крайно неразбиране за реалния живот на тая планета, неразбиране граничещо с малоумие, в главата ти само лозунги, религии и пропаганда biggrin.gif 770d4fd976.gif

Важно за изказването по-горе е предшестващото го встъпително условие: "Мен политиците не ме бъркат, аз телевизия не гледам. Бърка ме реалността".
Следва плачливото изложение (или излагане) на самото вярване: "След десетилетията европейско нехаресване, навикване, хули и обиди, еврото няма да спечели доверието на българина".

Тук логично възниква въпросът за реалността на кой българин става дума след ограничителното условие на титуляра, който си признава, че не е запознат с европейска политика, защото не се интересува от нея. Очевидно става въпрос за българите, на които вярва.
Кои ли са тези българи в настоящия случай?
- Реалността при Попето се крепи на апокрифното "Казаха" или "Съобщиха".
- За Стивито истината е "Хората от улицата, които никак на са глупави, разбират всичко".
- При Гостето триумфира рефренът "Срещнах в гетото, където живея, един познат, който ме осведоми".
- А за Русолюбето важи мъдрото разкритие "Простите хора виждат нещата най-ясно".

Е, реалността се избистри. Разбра се кои точно са тези обидчиви българи, дето не се доверяват на еврото.
Доказано чрез вяра как единствените даващи на българина и спускащи директно в паничката му без да поставят условия, са добродушните братушки.
Glo
+ 1 thumbsupup.gif
Glo
Цитат(Шрито @ 16/01/2026, 15:15) <{POST_SNAPBACK}>
Малко стабилност и спокойствие да има поне. Слугуването ясно, какво ми го обясняваш, нали идвам от Религии. wink.gif

стабилнос и спокойствие викаш biggrin.gif ти в коя вселена живееш бе Шритко, явно в няква статична и спряла! тая твойта мъдрос ли така те заслепява, че не виждаш как всичко се движи и върти безспир! ми спри да дишаш като искаш стабилно спокойствие laugh.gif движуха му е майката , твоя Путин го каза, като усетят малко спокойствие и стабилност, тръгват да го позадвижат малко или много! спрял си отдавна, някъде в детските години когато са те научили на всичко в тоя свят, ю ноу тогава образованието беше на висота, бяхме вторите най-умни след евреите, хе-хе! почуствал си някви липси, Окей, нормално е, намерил си ги в абсолютната безполезнос на индуизма, те индийците нали си ги виждал повечето как живеят, мислиш че си станал дълбок като свещената Ганг, а не че си само една обикновена плитка локваlaugh.gif религии и мъдрости които не те ползват за нищо, спокойствие му се прищяло! като спре да се върти вселената и слънцето да се движи със стотици милиони километра в пространството, като спре да се върти земята - тогава може би нещата ше се стабилизират и успокоят biggrin.gif
Glo
Шрито, тоя Amity бил Очакване laugh.gif малии какви дивотии пак е наджаскал за плоската земя на клипче, едно време като го спуквах от бъзик, той горкия Очакваше Исуската да долети в навечерието на всяка Коледа, бая годинки минаха и само моите пророчества се сбъднаха , че никой няма да долети отникъде, нито пък живеем в последните времена sunbathing.gif пак е почнал да си наглася как ше се развива историята, така че да си я напасне към библейските ужпророчески кретении laugh.gif
Шрито
Не ми се обяснявай, върнат ли лева, излизам на протест! svirkam si.gif
Шрито
Чаки го даваше по-тежко, този май е младок. Иначе мечтател, да. smile.gif

П.П. Май много прилича на него. Трябва да поискам достъп до архива. Ако има още архив.
Glo
той е, той е! някви адвентни клипове и стопроцентови гарантирани пророчества от адвентната църква laugh.gif тее са известни с безкрайните си познания за края на света и всичките събития които го придружават, като им се изтърка плочата през годините и вековете - запускат нови, а старите удобно ги забравят! лудото Ленче нали ги беше накарала преди два века да си продадат всичкото имущество, да се облекат в бели чаршафи и да излязат в полето да чакат долитането на Исуската laugh.gif след като не долетя, обяви, че имало малка грешка в изчисленията заради огромните разстояния в космоса и щял да се забави още някой месец laugh.gif
Glo
ох добрутро консуматорчета 770d4fd976.gif тежко е цяла нощ да гледаш корейски сериал, да пиеш водка за подсилване не емоциите и да станеш рано рано по туй време да правиш планове за шопинк, мноо съм доволен, че Швеция се кани бързо да приеме Еврото, мъка ми е за тее кретени дето все питат по темите за еврото - а Швеция защо не иска еврото като е толкова хубаво, хехе? sunbathing.gif та моето пророчество за възход на европа и на еврото се сблъсква с пророчествата за разпад на европа, бе ше го преживеят бе, кво да правят горките, кофти че бог е все против тях, против най-вярващите! толкова стотици хиляди АМИН за запазването на лева, толкова милиони молитиви, толкова силна вяра, че в последния ден на декември бог ще се намеси и да запази лева, щото нали еврото е сатанинска валута, даже като го сгънеш се повявал образа на дявол с рога, ох! знаете че съм един от най-боговдъхновените божи пророци в тоя форум и в социалните мрежи, колко пъти им обяснявах, че бог е за еврото, ми то само анатеми и клетви отнасях laugh.gif даже ми се присмиваха на тролската сатаниската мутра 292.gif заклевам се пред всички вас, зная че вярвате сляпо на всяка моя дума, че не съм получил и един цент от Урсулка, аз на свой ред обещавам да се моля за тези богоборци които само си въобразяват каква е божията воля и бълват единствено и само лъжливи пророчества като адвентиста Amity-Очакване от христянския форум! сещате се оня кретеничен тип който обяви земята за плоска, щото ако не беше плоска и се въртеше как така е възможно бог и сина му Исус седящ отдясно на него да са горе на небето laugh.gif нали щели да се въртят и те, щели да са в горна позиция за гледащи нагоре само от една определена земна точка което противоречи на Словото laugh.gif
Glo
другия кретен Поп Никодим laugh.gif

Водата според мен доказва че земята е плоска - водната повърхност е винаги равна не може да се извива.
Ние много неща не знаем за реалността.
admiral
Цитат(Glo @ 18/01/2026, 09:45) <{POST_SNAPBACK}>
Водата според мен доказва че земята е плоска - водната повърхност е винаги равна не може да се извива.
Ние много неща не знаем за реалността.
Glo
мдааа, много неща не знаем за реалността, но за оня свят знаем пък страшно много biggrin.gif

преди малко в моята реалнос - кретени славяни от русия/украйна пазаруват в лидл и спестяват и икономисват страшно много място на касовата лента rolleyes.gif

цък
Шрито
Не знам със сигурност дали Амити е Очакване, но Х-фора взе да се събужда. Което е страхотно. Като парен локомотив, който набира скорост. thumbup.gif
Затова съм му фен. На Чаки. Поне ще чета, ако не ми идва на акъла нещо мъдро за казване. smile.gif
Shade
Цитат(Шрито @ 18/01/2026, 10:43) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам със сигурност дали Амити е Очакване, но Х-фора взе да се събужда. Което е страхотно. Като парен локомотив, който набира скорост. thumbup.gif
Затова съм му фен. На Чаки. Поне ще чета, ако не ми идва на акъла нещо мъдро за казване. smile.gif

Заслужава си да си му фен. Много мъдрост може да се почерпи от него. Амити е доста повече от парен локомотов, който набира скорост. Еквивалентен е на електрическия локомотив Маглев, който набира скорост.
След откритието на вяра, че Земята е плоска, последното му откритие на вяра, буквално разкритие е, че човекът е като електроуред. Тайната на Вечния живот се криела в получаването на ток от електроцентрала. За да си осигури Вечен живот върху плоската Земя, вярващият трябвало да си подготви щепсела и да го пъхне в електроцентралата Бог.
Glo
почва да става интересно, Мунчо Боташа скача в политиката, накрая пак ше се сбъднат пророчествата от моето Боги, а именно че ако правителството падне следва глад! и че всички тъпанари ше видят, че царя Мунчо е гол sunbathing.gif той горкия не е виновен, сещате се кой е виновен - дебилния ни грозен народ дето вкараха в парламента Копейкин, Величие, Меч, Кирчовците, чалгарите и прочие Шритонии, не разбират че вредят на себе си, ма вредят и на нас малкия процент нормални красиви и чаровни хора 292.gif
Шрито
Голяма си балалайка. Остаряваш, оттам идва черногледството ти. И от многото пиене. sunbathing.gif

https://m.youtube.com/watch?v=mahjtfJFJHU
Шрито
Парен локомотив е Хфора. Той вдига пара и набира скорост. Амити е само един от машинистите. Земята може и да е плоска - особено ако е писано. Тук учените нямат думата. Иначе, относно душата, аз също вярвам, че лукавия има сметка да говори/проповядва на хората за техните души и да се опитва да поробва и търгува с тези „души”.
И аз като Буда вярвам, че човекът няма душа. Или поне че това, което наричаме „душа”, е всъщност умът на човека. Който ум съществува благодарение на Бога. Ум=душа, душа=ум.
Glo
Шрито, имаш ужасен вкус и за музика navikvane.gif аз обаче малко си подпийнах днеска и реших да ви споделя малко за жената в която съм ужасно влюбен, знам че никога няма да имам шансове с нея, обаче тя, о боже, какви цици, какви гърди, какви мощни крака, сладко личице с мноо сладко пробивно носленце, и какви очи само, какви рамене, какви ръце, би ме защитила от всеки агресор, и пари си има жената, няма да й е никъв проблем да се грижи за мене, обичам я даяеба - казва се Флоор Янсен и е съседка на Битънлендераwub.gif wub.gif wub.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=FJSnRiH_fks...BxQ&index=4
Glo
ох, побърка ме тая жена wub.gif wub.gif w00tbrows.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=JtWmUqG6Bx4...BxQ&index=5
Shade
Цитат(Шрито @ 19/01/2026, 04:49) <{POST_SNAPBACK}>
И аз вярвам...

Значи И ти, а?
Подсети ме за нещо, видяно преди време. Сляп уличен просяк, седнал с паничка за дарения пред себе си. Подпрял на коленете си парче картон с надпис "И аз съм сляп".
Glo
Шрито, честито на тебе и на всички Шритовци 770d4fd976.gif вашия зелен чорап иде със страшна сила, хе-хе да съсипе страната, брат ми и той колко е тъп дагоеба, шял за Мунчо да гласува navikvane.gif

цък biggrin.gif
Шрито
От сто години не съм ходил да гласувам, но сега ще ида. На Радев един кусур не мога да му намеря. Свястно момче. Спечелиха ме, отивам на избори!
admiral
Цитат(Glo @ 20/01/2026, 10:07) <{POST_SNAPBACK}>
....брат ми и той колко е тъп дагоеба, шял за Мунчо да гласува navikvane.gif

Брат ти хич да не се офлянква, ами да му се яви лично на Радев, щото тепърва ще се формират екипи, а първите ентусиазирани доброволци са с най-добър шанс да се уредят у политиката, та и ти може да понамажеш. w00tbrows.gif
Шрито
Цитат(Hartmann @ 26/09/2022, 23:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ако разбирате какво искам да кажа smile.gif

Моята прогноза е, че Джуджландия ще се разпадне на 6 части. Някой дава ли повече? smile.gif

Не разбираме, Хатко. Стари са ти данните. Пророчествата казват, че Русия ще глътне цяла Европа. Това означава, че ще можем да видим красивия Санкт Петербург, без да ни трябва виза. Ъмейзинк.
Shade
Цитат(Glo @ 20/01/2026, 01:07) <{POST_SNAPBACK}>
Шрито, честито на тебе и на всички Шритовци 770d4fd976.gif вашия зелен чорап иде със страшна сила, хе-хе да съсипе страната, брат ми и той колко е тъп дагоеба, шял за Мунчо да гласува navikvane.gif

цък biggrin.gif

Мястото на тази честитка е в попския форум. Там от незапомнени времена плоскоземните молитво-цитатаджии чакат да се сбъдне мъдрото предсказание, дето било "Писано е!", и да се яви Месията, който да ги поведе към Божиите царски палати за Вечно ядене и пиене на корем.
Все достойни фигури бяха поставяни в ролята на този Месия. Само дето до момента се оказаха кьорфишеци, временно заемащи тази длъжност. Кой ли не се изреди: Царят на Републиката, Станишев, Първанов, Сидеров, Борисов, Костадинов, Путин, Тръмп...
Сега в очите на вярващите в проницателността си, изгрява Витлеемската звезда на рашистолюбивия Румен Радев. За когото пророчествата казвали, че ще уреди онези, които не са напускали цял живот родното си село, да видят красивия, ъмейзинк, Санкт Петербург без виза.

Пророчеството ще се изпълни, разбира се, стига набожниците пак да не разпънат новия Месия на кръст по стародавна набожническа традиция...
Glo
Цитат(Шрито @ 20/01/2026, 12:20) <{POST_SNAPBACK}>
Не разбираме, Хатко. Стари са ти данните. Пророчествата казват, че Русия ще глътне цяла Европа. Това означава, че ще можем да видим красивия Санкт Петербург, без да ни трябва виза. Ъмейзинк.

бе ти намери къде да идеш, сигурен съм една маса по етикет не можеш да наредиш да седнеш да вечеряш, сигурно вестник си постилаш ако се намират още вестници на пазара де, в санкт петербург щял да ходи, щрап щрап с малки стъки по плоската земя laugh.gif оня москвич дето продадохте къщата на баба ти да го купите сигурно е още в движение, мое с него да идеш laugh.gif аз съм бил в санкт петербург, даже в ермитажа съм бил, пълна тъпня, предпочитам някоя кръчма biggrin.gif знаеш ли че тее там нямаха хляб, даже не ти говоря за бял хляб, само в чуждестранния хотел имаше хляб за пред чужденците като нас хаха, ама черен и кисел, хляба по магазините беше сделан от картофи, е сега няма да е така де, глей само да не те мобилизират ако подадеш молба за руско граждансто по морални антигейевропски причини, дано се паднеш в някой индийски взвод, да си гукате разни индийски мъдрости с циганите докато украинските дронове ви трепят по каталог wavetowel2.gif
Shade
Цитат(Glo @ 20/01/2026, 07:49) <{POST_SNAPBACK}>
там нямаха хляб, даже не ти говоря за бял хляб, само в чуждестранния хотел имаше хляб за пред чужденците като нас хаха, ама черен и кисел, хляба по магазините беше сделан от картофи, е сега няма да е така де, глей само да не те мобилизират ако подадеш молба за руско граждансто по морални антигейевропски причини, дано се паднеш в някой индийски взвод, да си гукате разни индийски мъдрости с циганите докато украинските дронове ви трепят по каталог wavetowel2.gif

В съветските магазините нямаше касови апарати, изчисляваха ти сметката с дървени сметала. Кой знае дали вече са въвели калкулатори при тези колосални разходи за муниции, нужни им да трепят украинци. Но намирам съвета ти да ходи в Индия за целесъобразен, там по магазините индийските цигани отдавна работят с калкулатори.
Glo
мноо точна забележка, брат, имаха едни дървени сметала с огромни топки и ги размятаха насам натам да ти изчислят сметката laugh.gif Шрито е примитивен разум, то е ясно! даже е примитивен и в очите на Адмирала, а за него е ясно, че не блести с кой знае какъв интелект sunbathing.gif
Alexfield
Е какъв е проблемът?
Вижте прикачените файлове
admiral
Цитат(Glo @ 20/01/2026, 19:59) <{POST_SNAPBACK}>
...а за него е ясно, че не блести с кой знае какъв интелект sunbathing.gif

Така си мислиш ти и група съвецки учени! harhar.gif
Наиш ква фога бях в училище, цели стихчета наизуст знаех, някъде ми се мота още бележникът от 5-ти клас, имам само една тройка! 264.gif
А ти кво знаеш, бе!? Научил там три акорда на китарата и ше ми говори за интелект, а даже не знае как се хваща F#7. bleh.gif
Шрито
Аз като ям, ям. Маса по етикет ще му редя. Вестник вече не е модерно да се ползва - стара практика в нашто село, накрая бършеш трохите от мушамата и готово.
За СП знам, че е много красив град. И един ден, ако ни организират автобус тука, от село, или пък що не и някоя руска железница, да ни фърли направо там, до Ермитажа, мога да отида да оплакна окото. Щото у нас си е сивичко. Като на Запад. При братушките е съвсем друго. Да са ни живи и здрави!
За хляба знам, че на Запад не е много на почит. И е страшно скъп. Но ти вярвам де, че в ония времена си видял квот си видял. Аз съм доста по-млад и не претендирам да съм пътувал толкова, или да знам колкото знаят възрастните хора. И те да са ни живии здрави! У старците живее истинската мъдрост.
На война не виждам защо да ходя, ако ще сме част от Руската Империя. Индийските братя и те ще са до нас, на крачка разстояние - нали ще бъдат наши сънародници, макар и гастарбайтери. Те може и тука да дойдат, към България. Добре дошли! Това е накратко. Шси усложняваме живота тука. Нужно ли е?! 292.gif
Шрито
Браво на Ванга! И Уууу за Гло.
Шрито
Цитат(Shade @ 20/01/2026, 15:00) <{POST_SNAPBACK}>
Румен Радев. За когото пророчествата казвали, че ще уреди онези, които не са напускали цял живот родното си село, да видят красивия, ъмейзинк, Санкт Петербург без виза.

Ако случайно имаш предвид мен, да те информирам, че съм роден в града. И да попитам - ти в град ли си роден, имаш ли роден град?
Shade
Цитат(Шрито @ 20/01/2026, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ако случайно имаш предвид мен, да те информирам, че съм роден в града. И да попитам - ти в град ли си роден, имаш ли роден град?

Никак не ме вълнува къде си роден, така че си правиш излишен труд да го свеждаш до знанието ми.
Твой проблем си е липсата на абстрактно мислене, да допускаш, че е възможно да се вдетиня, та да "имам предвид теб". Още повече, че нито съм набожник, боравещ с пророчества, нито съм Бай Ганьо, който благодарение на доносническото си минало знае всичко за всички, включително за родителите им.

Като питаш толкова директно и недодялано без смислен повод къде съм роден, отговорът ми е: това не е твоя работа.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.