скъпи форумни мръшляци, днеска за първи платих кеш с евро монетки

1,53 евро в един турски магазин за 100% нектар от кайсии без добавена захар, пишеше на кутията шекер едикакво си, та я питах туркинята без или със шекер означава, тряя го снимам след малко тоя сок да не каже Питето, че пак л ъжа

и похарчих последните си 39 стотинки за вафла с портокал, хе-хе, една седмица само с карта пазарувам, свиди ми се да си похарча еврото в портмонето, не се знае какво може да се случи и да ми потрябва евро в брой, примерно Копейките като върнат лева обратно, да имам евро за да си купя леове, искам да ви успокоя, и най-вече да успокоя шашнатия Шрито, че май цените падат, три кила пилешки огромни бутове купих за 2 евро килото , честен кръс, който не ми вярва да провери брошурата на Кауфланд,съседите вече взеха да ми викат Гло Брошурата

по някой път се чудя какво ядат селяните и унгарците примерно и нищо не ми идва на акъла, може би гулаш, не съм ходил отдавна в Унгария, те унгарците май са измислили теорията за плоската земя, щот нали сте я виждали Унгария на кво прилича

не мое си преставя нищо по-плоско, а имам достатъчно въображения, много добре го знаете това! знания не ми трябват, те са или неверни или ненужни, достатъчно му е на човек вярата и въображението, живота става по-лесен, философската емоционалнос не е донесла нищо добро на никого, и филета от херинга си взех с карта, мога да ви почерпя по една турска солена бисквитка, преядох ужасно с печен бут с печени картофи готвя се за сняг и студ, че снощи и днес ужасни бури, леда е само на педесе км оттука, дано ни се размине, ю ноу, на морето климата е башка!
Сайку
ще запеят крилата ми песен
ще замина за дюнер в нощта
дюнера който го гларус отнесе!