Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Старт
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
малко ретро biggrin.gif мноо яко парче, помня когато излезна май щях се женя за пореден път но не помня за коя мома точно, ай наздраве, налях си една последна водка с KAYISI NEKTARI и едни последни цигари, на турските натурални сокове капачките се отвъртат свободно, не седят закачени за кутията като наште, между другото като ходите в турция и искате да си купите сок, никога не казвайте че искате СОК по дяволите w00tbrows.gif никога! освен ако държите да си изядете боя някъде laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=mhJh5_6MuCk
Glo
тъпчовци, кой писал - писал! който не е - да е писал! за днеска затварям! sunbathing.gif излизам в коледна ваканция! надявам се че все още ме намирате за красив макар и да нямате никакви сетива за истинската красота, а разни непознати хора все още продължават да ме спират по улиците и ме питат как е възможно да съм толкова красив! да не би да съм някъв чужденец от финландия! ами не съм! въпрос на генетика е щото ме питат как така не съм умрял все още от толкова лудо денонощно пиене толкова години! тя и оная ме пита! вика щял съм да стана милиардер ако споделя генетиката си със света! няма да споделям нищо, не ми дреме за хората, да мрът там! никакво намерение нямам да им спомогна да живеят по-дълго! шибани дебили, никаква култура на шофиране, абсолютно безмозъчни и неумеещи да пазят дори себе си, тва ни е матриала за съжаление navikvane.gif горския досега нито един път не се е оплакал от шофирането в Париж, а всеки ден си върти фиата покрай айфеловата кула 292.gif
admiral
Цитат(Shade @ 20/12/2025, 17:16) <{POST_SNAPBACK}>
Ти остави, ама и от модерна поезия нищо не разбирам.
Ми, едуцирай се! navikvane.gif
Shade
Цитат(admiral @ 21/12/2025, 09:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ми, едуцирай се! navikvane.gif

Оставам си сух прозаик. Орисия, казано поетично.
Glo
хахахаа, горския не знае как да си направи една тъпа плънка за пуйката, като че е хванат от булонския лес laugh.gif пълниш пуйката с кисело зеле, ферментирал ориз, гъби шийтаке, шпек салам, бахур, бански старец, картофи , руска салата и там квото имаш още и я зашиваш с коринтски конец, печеш два чаша под фолио с обратното нагоре, после още няколко часа с обратното надолу, махаш фолиото и оставяш да се запече до златисто щото иначе не става за ядене, и не я изяждай цялата наведнъж, че като те знам ква изящна лакомия си laugh.gif бе отивам до турция бе, ма тряа поизчакам малко да отворят обменните бюра, ше плюскаме шкембе чорба, тавуци и кьофтеци, и малко шопинк деееба, те цените им са вече високи, ах цените, ох цените - са нормални за жените, за мъжете не цените! ненормални са жените sunbathing.gif да видим кой ше шофира и с коя кола ше ходим, детето тряа се научи да шофира и в чужбина, даже в турция е по-приятно! biggrin.gif
Glo
оо имало денонощно чейнч бюро наблизо, ураааааа, здравей коледна турция, в турция се представям пред тамошната общественос като Мюмюн Ага Бей хехее и винаги съм с червен фес с пискюл на главата, освен стилния шалвар sunbathing.gif и винаги въртя броеница, в турция правиш като турците и нямаш никви проблеми, винаги си нося и молитвено килимче щото спирам къде си искам и ако дойде полиция им казвам, че тамам ми е дошло времето за молитва и не ме глобяват sunbathing.gif
Glo
скъпи приятели, имам блага вест за вас, исуската най-накрая успя да се роди, 770d4fd976.gif щото ако света беше свършил преди бъдни вечер, Исуската нямаше да може да се роди и да спаси грешниците от яростта на баща си!, както се пееше в една от най-идиотските български коледни песни – бог се роди Коледо! wavetowel2.gif тая година се роди още един подобно на предните през вековете и вече наброяват минимум две хиляди Исуски които загряват на тъч линията да спасяват света ако тоя последния Исус не успее да го спаси, щото всякакви фалове са възможни, сещате се Бог колко грешки си е отчел след сътворяването на човека, па се е разкайвал, давил е света в потопи и прочие мизерии, създал църква която па се разделила на десетки хиляди деноминации, понеже не успял да спусне на човека едно еднозначно достатъчно разбираемо слово какво точно иска да каже, и всеки си го разбира както му дойде на акъла и се втурват на праят нови и нови църкви! в тоя свят ден на еврейския ни бог който за разлика от собствените си миряни е обрязан по еврейски тертип, ю ноу, христяните са по-малко христяни от мюслиманите които се обрязват подобно на нашия господ, та нищо чудно накрая като долетят всичките тее Исуски от НЕБЕТО, да припознаят рязаните за свой народ и да кажат на христяните онее думи дето ги ПИШЕ в словото – махайте се всички от мене, аз никога не съм ви познавал! хе-хе!

руския Исуска пък кара свещениците си да благославят бомбите и оръжията с които трепят украинците щото е на страната на ватниците, българския Исуска пък все още се чуди на страната на кои да се намеси като слезе от небето, даже вече може да е слязъл щото някои форумни христяни го чакаха да слезе на втората година от войната и да се намеси на страната на орките, може и да слязъл но руския Исус да не му е позволил намеса, може и другите Исусовци от другите държави да се са се изпокарали помежду си кой е по-Исусест, та затова така да са се закучили нещата! освен това всеки Исус е запуснал по един свой свят Дух, и просто работата сийбаломамата! хващам се на бас, че по великден и тоя нашия последния и той ше възкръсне като предните Исуски, имаше един филм на един човек който успя да я прозре таа истина навремето и направи филма – боговете сигурно са полудели! laugh.gif изобщо не се съмнявам че е така, разбира се че боговете са полудели, и ние човеците не спираме да страдаме поради тоя доказан току що от мене факт biggrin.gif
Glo
първо Горския напълнил яко пуйката с плънка, после толкова ужасно се натъпкал, че пуйката на свой ред го напълнила него до пръсване laugh.gif
Glo
Горския напълнил пуйката с толкова много и тежка плънка, че нАСА отчела нов гравитационен център на земята 406.gif
Glo
в една далечна кухня в една далечна галактика, където домашните фурни са мощни като звездни разрушители живеел един джедай емигрант Ексгорски Скайкукър който владеел силата да пълни пуйки до такива критични маси, че чак да наруши баланса във вселената, w00tbrows.gif една звездна Коледа така препълнил пуйката с плънка, че джедайския съвет засякъл смущение в Силата, w00tbrows.gif като я изпекъл Силата се разтресла, ошашавения Йода чак възкликнал – мощен този в преяждането Е! 406.gif
Alexfield
Не знам за Горския, ама аз още се възстановявам от Сармагедона вчера... с капама по моя рецепта, която научих с гледане. А казват, че от кучето пред месарницата не ставало касапин! Лъжат!
Glo
аз пък прая много по-хубава шкембе чорба от тъпите турци biggrin.gif даже дъщеря ми го призна sunbathing.gif

цък
Thursday Next
Чеки ти разкажа една смешка по повод обрязването на Исус. Значи, още през Средновековието схоластичната мисъл се заела да отговаря на суперважни въпроси, свързани с живота и делото на Исус, един от които бил: какво е станало с краекожието Му след Неговото възкресение, когато се е възнесъл при Отца си? Папският библиотекар Лъв Алатий излязъл с тезата, че краекожието на Исус също се е възнесло в момента на Неговото възнесение, и сега краси небето като пръстен около планетата Сатурн.

Ако не вярваш, прочети De Praeputio Domini Nostri Jesu Christi Diatriba. a4dff7b7.gif
Glo
пустите комунисти станали христиени и Исус веднага им разтълкувал, че еврото е белега на звяра rolleyes.gif

цък
Glo
реферЕрендумджия rolleyes.gif

цък
Glo
добро утро тъпчовци, 770d4fd976.gif още два дена до апокалипсиса и унищожението на балгария, три месеца до разпадането на европейския бардак и сриването на еврото, и за западните бълкани ви лъжат че искали да влизат в еу, и за грузия, и за турция, простия народ вижда ИСТИНАТА, една баба снощи каза, че Франция вече е Капитулирала, w00tbrows.gif

знаете ли какво ше се случи на първи януари! Балгария ше изчезне и на нейно място ше остане само една малка дупка щото сме малка страна, гордия балгарски Лев, о, боже, само дето в балгария няма лъвове! и за това са ни лъгали, лева е трябвало да се казва Кокошка или Овца! тогава нямаше да изчезне, виждате до какво води една лъжа!

мислех темата на днешната тема е да ви питам някой и друг снопски въпрос – примерно как виждате себе си след 44 години – хехе! обаче почнах да виждам белезите на последните дни, вече виждам съвсем ясно края! още повече след като учените откриха наскоро края на Земята, мястото където земята свършва! w00tbrows.gif също и една лична случка която ми се случи тее дни – на турската граница един дебел ацки сладурест котарак седи горе на гишето до младата турска забрадена митничарка, и аз докато я чакам да ме провери за глоби в турско, му се радвам на котарака и го галя, викам му – Писанка, дай те взема с мене в балгария и тоа ме гледа, гледа както ми се стори с огромно сажеление и изведнъж взе че се прекръсти по православному w00tbrows.gif , и ми просветна цитата от Писанията за белега на звяра!

затова взех решение щото време на остана, да ида си купя един хубав тиви филипс с Titan OS, нищо че преди няколко месеца си купих един JVC с Android OS, гледам го вчера, викам на тъпака – тая система има ли HBO? тоя вика – няма! и си тръгнах! проверих после с чатбота – имал си и HBO, трябвало да се изтегли от Титана, деееба некадърниците, типично българска работа, изгони си клиента от некадърнос, обаче днеска ше отида да си го купя щото след два дена балгариа като рухне, може цената му да стане милион евро, всичко ше поскъпне, както ви казах франция вече е капитулирала и ше трябва да й плащаме дълговете, да беше само тя! и германия чака на опашката! дано минат бързо тее три месеца до разпадането на съюза и лятото да се върне гордия бг лев, само си викам дано sunbathing.gif
Glo
боже, трагедията е неописуема w00tbrows.gif

ПРИЯТЕЛИ, ПРОЧЕТЕТЕ!
Автор: Антония Недева
.
Това не е гняв.
Това е срам.
И болка.
Цяла нощ на Бъдни вечер се молих за чудо.
Не за пари.
Не за себе си.
Молих се да си запазим Българския Лев.
Да не го предадем така… тихо.
И не беше само тази нощ.
Има сънища, в които плача и се моля за ЛЕВА.
Сънища, в които се моля на онези, в които вярвах,
на които дадох гласа си и надеждата си
да не ни предадат.
Тези сънища не са случайни.
Те са болката, която носех будна твърде дълго —
разочарование, предателство, безсилие.
Не съм се молила за пари или за знак.
Молила съм се за справедливост.
За честност.
За това доверието ми да не бъде стъпкано.
А сега се чувствам виновна.
Омърсена.
Все едно с мълчанието си съм участвала
в това погребение.
Писахме „НЕ на еврото“.
Писахме „ДА на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ“.
Пишехме… и толкова.
Докато други народи се борят,
ние брояхме часовете,
излизахме за малко,
викахме пред затворени врати
и после се прибирахме по домовете си.
И с това позволихме да ни го вземат.
Днес нямам сили да кажа „Весели празници“.
Тази Нова година ще бъде
най-черната в живота ми,
защото знам, че предадохме с тишина
БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ.
Политиците излъгаха.
Да.
Но ние мълчахме.
И това е още по-страшно.
С мълчанието си им казахме, че сме съгласни.
Че могат да вземат ЛЕВА.
А утре — езика, буквите, писмеността, историята, знамето, вярата.
Всичко, което ни е останало като народ.
Затова се заклех.
И тази клетва ми тежи, но е истинска:
повече няма да гласувам за никой кандидат,
никой гладен за власт депутат и никоя партия.
Защото за мен това означава
да участвам в предателството към България.
ЛЕВЪТ беше не просто валута.
Беше знак, че сме още тук.
А днес…
плача.
И не знам как да празнувам,
когато знам, че
сами предадохме нещо българско.

prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Glo @ 29/12/2025, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
боже, трагедията е неописуема w00tbrows.gif

ПРИЯТЕЛИ, ПРОЧЕТЕТЕ!
Автор: Антония Недева
.
Това не е гняв.
Това е срам.
И болка.
Цяла нощ на Бъдни вечер се молих за чудо.
Не за пари.
Не за себе си.
Молих се да си запазим Българския Лев.
Да не го предадем така… тихо.
И не беше само тази нощ.
Има сънища, в които плача и се моля за ЛЕВА.
Сънища, в които се моля на онези, в които вярвах,
на които дадох гласа си и надеждата си
да не ни предадат.
Тези сънища не са случайни.
Те са болката, която носех будна твърде дълго —
разочарование, предателство, безсилие.
Не съм се молила за пари или за знак.
Молила съм се за справедливост.
За честност.
За това доверието ми да не бъде стъпкано.
А сега се чувствам виновна.
Омърсена.
Все едно с мълчанието си съм участвала
в това погребение.
Писахме „НЕ на еврото“.
Писахме „ДА на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ“.
Пишехме… и толкова.
Докато други народи се борят,
ние брояхме часовете,
излизахме за малко,
викахме пред затворени врати
и после се прибирахме по домовете си.
И с това позволихме да ни го вземат.
Днес нямам сили да кажа „Весели празници“.
Тази Нова година ще бъде
най-черната в живота ми,
защото знам, че предадохме с тишина
БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ.
Политиците излъгаха.
Да.
Но ние мълчахме.
И това е още по-страшно.
С мълчанието си им казахме, че сме съгласни.
Че могат да вземат ЛЕВА.
А утре — езика, буквите, писмеността, историята, знамето, вярата.
Всичко, което ни е останало като народ.
Затова се заклех.
И тази клетва ми тежи, но е истинска:
повече няма да гласувам за никой кандидат,
никой гладен за власт депутат и никоя партия.
Защото за мен това означава
да участвам в предателството към България.
ЛЕВЪТ беше не просто валута.
Беше знак, че сме още тук.
А днес…
плача.
И не знам как да празнувам,
когато знам, че
сами предадохме нещо българско.

prashchai grigorii.gif

Туй не е поезия. Ако беше поезия, встъпителният пасаж щеше да бъде нещо като
Това не е гняв.
Това е срам.
И силна болка има там...

Не е и проза. Не е и суха проза, дори.

По-скоро е тъпичния стил на простичките хорица, които не могат да си подредят мислите. Кратки отнесени несвързани изреченийца без контекст. Всяко изречение на нов ред. Като агит-табло с лозунги.
Сродна душа на Бай Ганьо. Покани я във форума. Има място за такива.

admiral
Цитат(Shade @ 30/12/2025, 18:20) <{POST_SNAPBACK}>
Туй не е поезия. Ако беше поезия, ...
Охо, ти си се едуцирал! Поздравления! thmbup.gif
Shade
Цитат(admiral @ 30/12/2025, 09:40) <{POST_SNAPBACK}>

Тц, не съм. Ако бях, щях да съм пренаписал в мерена реч цялостното сухо прозаично охкане .
Thursday Next
Тва е бил котаракът Бегемот, душа, разминал си се на косъм! Почувствал се е привлечен към тебе, щото сигурно си имал сатанински евраци в джоба си. a4dff7b7.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 30/12/2025, 19:40) <{POST_SNAPBACK}>

Чеки да те едуцирам аз и тебе: казва се "ти си се образовал". Левът отидЕ у киреча, поне българския език дай да опазим. navikvane.gif
admiral
Цитат(Thursday Next @ 30/12/2025, 20:38) <{POST_SNAPBACK}>
Чеки да те едуцирам аз и тебе: казва се "ти си се образовал".

Извинявай, лоши навици от македонския форум. az takovata.gif
Glo
Цитат
да ида си купя един хубав тиви филипс с Titan OS, нищо че преди няколко месеца си купих един JVC с Android OS, гледам го вчера, викам на тъпака – тая система има ли HBO? тоя вика – няма! и си тръгнах! проверих после с чатбота – имал си и HBO, трябвало да се изтегли от Титана

о некадърни уроде български, поради що се гордееш, че си българин biggrin.gif за чий чеп ми седите двайсе тиви консултанти в тиви отдела в Технополис като изобщо не знаете какво продавате navikvane.gif TITAN OS нямал HBO laugh.gif

ами има си, даже не се налага и да го теглиш допълнително от приложенията в системата navikvane.gif и тоя дебилен некадърен български народ искал да управлява чрез референдуми w00tbrows.gif те от собствената си работа не разбират, тръгнали акъл да дават по държавните въпроси, не съм ли прав, мили колеги, деееба?

сега ше пийна един ранен коктейл мое изобретение - един много гъст като мед турски 100% сок от черница разреден с вода и водка , ай, наздраве sunbathing.gif

цък
admiral
Цитат(Shade @ 30/12/2025, 18:58) <{POST_SNAPBACK}>
...щях да съм пренаписал в мерена реч цялостното сухо прозаично охкане .

Имаш пример за подражание в литературата: Васасуалий Лоханкин. tongue.gif
Shade
Цитат(admiral @ 31/12/2025, 03:13) <{POST_SNAPBACK}>
Имаш пример за подражание в литературата: Васасуалий Лоханкин. tongue.gif

Обективно погледнато, ти звучиш близко до стила на алкохолизирания гробар Лоханкин.

Що се отнася до мен, единствено изключителната ми скромност ме сдържа да се приравня с Илф и Петров.
admiral
Цитат(Shade @ 31/12/2025, 15:03) <{POST_SNAPBACK}>
...изключителната ми скромност...

Сигурен съм, че това е единственият ти недъг в характера. laugh.gif
Shade
Цитат(admiral @ 31/12/2025, 07:26) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурен съм, че това е единственият ти недъг в характера. laugh.gif

Всъщност, това е едно от многобройните ми положителни качества.
admiral
Цитат(Shade @ 31/12/2025, 17:06) <{POST_SNAPBACK}>
Всъщност, това е едно от многобройните ми положителни качества.

Имаше една приказка за умрелата циганка, ама как беше... ? laugh.gif
Shade
Цитат(admiral @ 31/12/2025, 11:01) <{POST_SNAPBACK}>
Имаше една приказка за умрелата циганка, ама как беше... ? laugh.gif

Започнал си да забравяш ли? Ако е така, питай някой да ти я разкаже.
Glo
адмирала как само неистово се опитва да се приспособи към тоя форум като обикновен потребител ама май не му се удава много много laugh.gif явно му е много трудно щото е свикнал все да е админ по всички бг форуми, даже и по македонските форуми! и обикновените тъпчовци все да му бият поклони да не ги банкира rolleyes.gif

бе иначе е мноо хубаво момче, мене лично никога не ме е банкирал, май си пада доста толерантен, от друга страна е ужасно стиснат 292.gif
admiral
Цитат(Glo @ 01/01/2026, 08:29) <{POST_SNAPBACK}>
адмирала как само ...

biggrin.gif
ЧНГ, Грималди! cheers1.gif
Glo
чнг, чичко адмирал wub.gif

и да си държиш костеливата граблива ръчичка по-далеч от моите парички sunbathing.gif

влизам одеве в един работещ магазин, че останах без водка и вътре екип на бнт1 напират да ме снимат с кво пазарувам на първи януари w00tbrows.gif отказах интервю и ги насметох културно и се отказаха да ме снимат за вечерните новини sunbathing.gif

цък
Glo
като си помисля само колко много български дебили биха поискали да са на мое място да си кажат дебилното мнение по новините за лева и за еврото laughing.gif
Glo
възрожденци ореваха орталъка в мрежите, че настъпил пълен хаос с еврото като го били предрекли, днес почти нямало работещи аптеки и магазини laugh.gif

и ги лайкват хиляди, а че днес е неработен ден първи януари, уж не им идва на акъла,

аз пък как без проблеми си пазарувах и евро си изтеглих от банкомат, въпреки че е първи януари, даже и интервю можех да дам за националните медии sunbathing.gif
Glo
Горския не знае такива елементарни неща като как да си приготви плънка за пуйката, иначе се оказа, че много разбира от пуезия laugh.gif
Glo
Горски, айде стига си се сърдил за тая тъпа плънка де, като малките деца си начи navikvane.gif то май верно, че човек като прехвърли деведесетака и почва се вдетинява rolleyes.gif аз кво да напрая след като батко и кака избанкираха толкова много политически некоректен народ и то с кво ни остана да се хилим - няква си плънка за пуйка, да се чуди човек поради липса на матриал, кви майтапи да сътвори от една плънка дето някъв емигрант предател на родината не знае как да си я приготви biggrin.gif ми така ми! айде сега кажи - здрасти Гло, хич не ти се сърдя за плънката, щото всъшнос си едно много добре момче със златно сърце и освен това си много красив и обаятелен и си за еврото, не си няква постна пинтия като адмирала с неговите тъпи швейтцарски франкове дето освен в швейтцария другаде никъде не ги приемат sunbathing.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 02/01/2026, 05:56) <{POST_SNAPBACK}>
Горски, айде стига си се сърдил за тая тъпа плънка де,

Гло, никой не ти се сърди, бре! Просто няма какво да се дискутира за ... плънката. Айде не се засягай! Не си разбрал за ... плънката: Не че не зная как се прави, а питах за някои тънкости. wavetowel2.gif
Доволен? sunbathing.gif
ЧНГ и Василов ден!
admiral
Цитат(Glo @ 01/01/2026, 14:45) <{POST_SNAPBACK}>
и да си държиш костеливата граблива ръчичка по-далеч от моите парички sunbathing.gif

то па едни парички... laugh.gif
Поне една педесетачка да имаше... rolleyes.gif
Glo
Цитат
то па едни парички... laugh.gif
Поне една педесетачка да имаше... rolleyes.gif

еми толкоз засега, като за пробна версия за тестване 292.gif имам и десет евро на монети, достатъчно много да ми надуят портофейла адидас, казах ти да си държиш костеливата граблива ръчичка по-надалече от мойте парички, не съм вече оня наивен млад Гло да долетя на доверие в швейтцария и да ти ги дам уж само да ги пипнеш и да не ги видя повече! w00tbrows.gif добре, че банкомата не пусна цяла педесетачка, че щях да си я ламинирам за спомен което щеше да си е цяло първо ограбване от страна на еврогеювете, а тия бройки ше си ги похарча с кеф, няма и да си купя билет до швейтария както в доброто старо време когато левчетата ми се стопиха като швейтцарски шоколад в твоите единствени ръце 292.gif
Glo
чнг Горски 770d4fd976.gif оф добре, че тая плънка не си я пускал нарочно с цел разлайване на кучетата, ами си имал истинска кулинарна цел, убедих се вече, простено да ти е 60.gif
Glo
копейките се вдигат на нов бунт - банкоматите не пускали евромонети а само банкноти laugh.gif
Glo
Цитат(Glo @ 02/01/2026, 15:34) <{POST_SNAPBACK}>
копейките се вдигат на нов бунт - банкоматите не пускали евромонети а само банкноти laugh.gif

да бегат в монте карло, там машинките пускат laugh.gif
Glo
адмирала да спре да лъже, всички много добре го знаем кой Е! аз най вече az takovata.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=XdIkFRNczZw
Glo
приятели скъпи, викам да му пийнем и днеска, да надуем хеви метъла, че утре не се знае какво що! beerchug.gif

цък
Glo
туй дали ше се хареса на пияния мъдър Шрито rolleyes.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=JAnFvwslyiQ
admiral
Цитат(Glo @ 02/01/2026, 16:00) <{POST_SNAPBACK}>
туй дали ше се хареса на пияния мъдър Шрито rolleyes.gif

Стига, де, от такива неща се почват депресиите. wacko.gif
Glo
ох, той горкия Шрито верно много се е депресирал покрай туй сатанинско евро, много ми е мъчно за него щото иначе е много хубаво момче 292.gif
Glo
нали забелязвате какъв е спуснатия наратив месеци наред - еврото е сатанинска валута, а Исуската е с Русия, въртят го всекидневно по мрежите, толкова често, че малоумниците се зомбират яко и почват напълно да му вярват, щом Исуската е с Русия, начи ЕС е с дявола, толкова е логично, Урсулката е с член, а то така излезна накрая по същата тая логика, че му го наби мощно отзад на Копейкин laugh.gif ей голямо безкрайно квичене пада
Glo
90% са съгласни rolleyes.gif

цък
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.