добро утро тъпчовци,

още два дена до апокалипсиса и унищожението на балгария, три месеца до разпадането на европейския бардак и сриването на еврото, и за западните бълкани ви лъжат че искали да влизат в еу, и за грузия, и за турция, простия народ вижда ИСТИНАТА, една баба снощи каза, че Франция вече е Капитулирала,
знаете ли какво ше се случи на първи януари! Балгария ше изчезне и на нейно място ше остане само една малка дупка щото сме малка страна, гордия балгарски Лев, о, боже, само дето в балгария няма лъвове! и за това са ни лъгали, лева е трябвало да се казва Кокошка или Овца! тогава нямаше да изчезне, виждате до какво води една лъжа!
мислех темата на днешната тема е да ви питам някой и друг снопски въпрос – примерно как виждате себе си след 44 години – хехе! обаче почнах да виждам белезите на последните дни, вече виждам съвсем ясно края! още повече след като учените откриха наскоро края на Земята, мястото където земята свършва!

също и една лична случка която ми се случи тее дни – на турската граница един дебел ацки сладурест котарак седи горе на гишето до младата турска забрадена митничарка, и аз докато я чакам да ме провери за глоби в турско, му се радвам на котарака и го галя, викам му – Писанка, дай те взема с мене в балгария и тоа ме гледа, гледа както ми се стори с огромно сажеление и изведнъж взе че се прекръсти по православному

, и ми просветна цитата от Писанията за белега на звяра!
затова взех решение щото време на остана, да ида си купя един хубав тиви филипс с Titan OS, нищо че преди няколко месеца си купих един JVC с Android OS, гледам го вчера, викам на тъпака – тая система има ли HBO? тоя вика – няма! и си тръгнах! проверих после с чатбота – имал си и HBO, трябвало да се изтегли от Титана, деееба некадърниците, типично българска работа, изгони си клиента от некадърнос, обаче днеска ше отида да си го купя щото след два дена балгариа като рухне, може цената му да стане милион евро, всичко ше поскъпне, както ви казах франция вече е капитулирала и ше трябва да й плащаме дълговете, да беше само тя! и германия чака на опашката! дано минат бързо тее три месеца до разпадането на съюза и лятото да се върне гордия бг лев, само си викам дано