Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Старт
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Hartmann
Ако разбирате какво искам да кажа smile.gif

Моята прогноза е, че Джуджландия ще се разпадне на 6 части. Някой дава ли повече? smile.gif

----------------------------------

/Превод накратко: относно партизанското движение, с нас се свързаха старейшините и молят да отложим силовото решение на въпроса, докато все още има възможност по мирен път да се реши пълната отмяна на мобилизацията.../

А, и обърнете внимание какво е съотношението лайк/дислайк на призива "да се отложи силовото решение на въпроса" smile.gif

нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 27/09/2022, 00:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ако разбирате какво искам да кажа smile.gif

Моята прогноза е, че Джуджландия ще се разпадне на 6 части. Някой дава ли повече? smile.gif

----------------------------------

/Превод накратко: относно партизанското движение, с нас се свързаха старейшините и молят да отложим силовото решение на въпроса, докато все още има възможност по мирен път да се реши пълната отмяна на мобилизацията.../

А, и обърнете внимание какво е съотношението лайк/дислайк на призива "да се отложи силовото решение на въпроса" smile.gif

7 с Русия, което остане, обаче и някои други народи, ако се обединят могат поне още няколко малки държави да направят, бях писал мисля, в някоя от темите, че трябва да се освободят някои от големите, а защо не и да се оформят нови.
cath_y
Аз от февруари чакам кардинално решение good.gif
Иначе да се разпадат колкот' искат.
Shade
Разпадането на руската империя е едно на ръка, но краят на Русия може да се окаже началото на конфликт от друго естество.
Известно е, че руските ядрени оръжия са позиционирани по цялата територия на Русия. Кой ще ги владее, когато РФ се разпадне на отделни независими държави? При отделянето си от СССР Украйна наивно предаде ядрените си оръжия на Русия с уговорката Русия да приеме суверенитета й и да не й се бърка повече.
Дали новите независими държави, бивши членове на РФ, ще направят същата тактическа грешка или ще държат да запазят ядрените си оръжия. Като гаранция за независимостта си, предвид ядрените заплахи, които Русия с днешна дата отправя към Украйна.
evanka
Като чуя "старейшини" и си представям хаос по либийски модел след падането на централната власт.
Преди всички тези оптимистични сценарии да се сбъднат, се опасявам, че нещо кофти може да се случи.
Защо американците предупредиха своите граждани да напуснат Москва?
Направиха същото в Киев две седмици преди войната в Украйна, когато целят свят беше сигурен, че война няма да има.
Питето
Дори да ги запазят, няма да ги задържат. Да поддържаш стратегическо ядрено оръжие не е като да поддържаш автомобил, а е по-скоро като да имаш бял слон. АКо нямаш технологиите около ремонтите и производството на носителите и самите оръжия, ако нямаш ПВО и куп още скъпи военни екстри да ги пазят и да им помагат, то все едно нямаш ядрено оръжие, щото всеки ще може да го опука още преди да отвориш капака на силозите. Аз да послъгвам, ама виж Израел как се оправя с изтрещелите съседи.
А да, и за да успееш да нанесеш ядрен удар ти трябват много ракети, които да затруднят отбраната на противника. Тези малки държави, с по няколко ракети, освен да избомбят някой съсед на техния хал, друго няма да постигнат.
По-скоро ще задържат на ядреното оръжие, за да го изтъргуват я със САЩ, я с Китай, за някакви икономически или военни съюзи, или срещу нови оръжия, които могат наистина да им свършат работа.
Thursday Next
Цитат(evanka @ 29/09/2022, 16:57) <{POST_SNAPBACK}>
Направиха същото в Киев две седмици преди войната в Украйна, когато целят свят беше сигурен, че война няма да има.

Целият свят или ти? Масово се говореше още края на януари, че никак не е изключено руснаците да нахлуят, въпреки (или точно заради) уверенията на Захарова, че това били глупости и Русия никого нямала намерение да напада.
Американците отправиха това предупреждение на 11.02., германците ги последваха на 12.02. Я провери кога точно френското външно министерство е издало travel advisory за Украйна. Ей така, за всеки случай.
evanka
Цитат(Thursday Next @ 29/09/2022, 21:41) <{POST_SNAPBACK}>
Целият свят или ти? Масово се говореше още края на януари, че никак не е изключено руснаците да нахлуят, въпреки (или точно заради) уверенията на Захарова, че това били глупости и Русия никого нямала намерение да напада.
Американците отправиха това предупреждение на 11.02., германците ги последваха на 12.02. Я провери кога точно френското външно министерство е издало travel advisory за Украйна. Ей така, за всеки случай.

Французите до вечерта на 23-ти твърдяха, че война няма да има.
Шефа на френското разузнаване беше уволнен няколко седмици след това поради тази причина.
А че са изтеглили французите от Киев - не беше защото властите знаеха нещо, а защото видяха, че американци и англичани го направиха.
Тарабас
В Германия още в края на Яануари всеки ден проследяваха движението на руските военни колони. Беше ясно, че ще нахлуят.
evanka
Цитат(Тарабас @ 30/09/2022, 07:28) <{POST_SNAPBACK}>
В Германия още в края на Яануари всеки ден проследяваха движението на руските военни колони. Беше ясно, че ще нахлуят.

Французите също виждаха тези движения, но ги интерпретираха като маньоври за сплашване. Твърдяха, че Путин няма да посмее да влезе. Чак когато американци и британици започнаха да напускат Киев, разбраха, че нямат същата информация. Но това го твърдя на база приказки по медиите. По върховете на държавата информацията е друга и не винаги я споделят.
Thursday Next
Цитат(evanka @ 29/09/2022, 22:45) <{POST_SNAPBACK}>
Французите до вечерта на 23-ти твърдяха, че война няма да има.
Шефа на френското разузнаване беше уволнен няколко седмици след това поради тази причина.
А че са изтеглили французите от Киев - не беше защото властите знаеха нещо, а защото видяха, че американци и англичани го направиха.

Бре! Поглеждаме ето тук, значи, и какво виждаме? Датата е 24 януари.

https://www.lepoint.fr/monde/ukraine-les-et...-2461706_24.php

evanka
Цитат(Thursday Next @ 30/09/2022, 10:14) <{POST_SNAPBACK}>
Бре! Поглеждаме ето тук, значи, и какво виждаме? Датата е 24 януари.

https://www.lepoint.fr/monde/ukraine-les-et...-2461706_24.php

И какво да видя на дата 24 януари?
Французите съветват хората да отложат пътувания до Украйна, които не са належащи.

А по-долу четем
De son côté, l'Union européenne ne voit pas de raison de dramatiser les tensions entre l'Ukraine et la Russie et ne compte pas suivre les États-Unis qui rappellent les familles de leurs diplomates, a annoncé, lundi, le chef de la diplomatie européenne.

(От своя страна ЕС не вижда причина за драматизиране на напрежението между Украйна и Русия и не възнамерява да следва САЩ, които изтеглят семействата на своите дипломати ....)
Shade
Цитат(evanka @ 30/09/2022, 00:31) <{POST_SNAPBACK}>
Французите също виждаха тези движения, но ги интерпретираха като маньоври за сплашване. Твърдяха, че Путин няма да посмее да влезе...

Проницателността на франзузите е интересна категория.
Интересно дали сега и французите виждат ядрените заплахи от страна на Русия като маньоври за сплашване. Поддръжката на Украйна от страна на Франция е не само отчетливо слаба, но и Макрон неколкократно демонстрираше омиостивяващо пълзене пред Путин с настояване Украйна да приключи войната с незабавни преговори за териториални отстъпки към Русия.
Glo
Путин произнася в момента дълга многочасова реч в която обвинява целия свят за всичко, изкарах големите тонколони на прозореца и ги включих в речта да озвучат целия квартал, мамицата им недошибна и сега крещя от прозореца - ей мазохистов, усетихте ли как ви го начука Путин, а? wavetowel2.gif стойте си в къщи и слушайте, дебили безподобни sunbathing.gif
evanka
Цитат(Shade @ 30/09/2022, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>
Проницателността на франзузите е интересна категория.
Интересно дали сега и французите виждат ядрените заплахи от страна на Русия като маньоври за сплашване. Поддръжката на Украйна от страна на Франция е не само отчетливо слаба, но и Макрон неколкократно демонстрираше омиостивяващо пълзене пред Путин с настояване Украйна да приключи войната с незабавни преговори за териториални отстъпки към Русия.

Както вече съм споменавала тук из темите, Европа не смее да въоръжава прекалено Украйна. Причината е, че Украйна вече има силна армия към която ще се прибавят и добри оръжия. Никой не гарантира каква ще е управата там след 5-10 години, дали на власт няма да дойдат "русофили" - антиевропейци, каквато е тенденцията в ЕС и дали тези оръжия няма да се обърнат срещу нас.
Ние все пак сме на един континент и с Украйна и с Русия - войните, миграциите, цената на горивата ги понасяме ние, а не американците. Затова европейските политици се държат леко умерено към Путин и Русия. Не затварят окончателно вратите.
Макрон се опитваше да посредничи, може наистина да е казвал неща за териториални отстъпки, които уж бяха опровергани. Но явно усилията му да посредничи не бяха оценени, дори бяха унизителни за него.

Иначе, французите (специалистите по медиите им) виждат ядрената заплаха просто като обичайната пропагандна реторика, а не като реална заплаха. Затова ми е обезпокоително като чуя, че американци получават съобщения да се изнасят от Москва.
Французите нямат качествени агенти в Кремъл.
Hartmann
Цитат(Glo @ 30/09/2022, 16:03) <{POST_SNAPBACK}>
Путин произнася в момента дълга многочасова реч в която обвинява целия свят за всичко, изкарах големите тонколони на прозореца и ги включих в речта да озвучат целия квартал, мамицата им недошибна и сега крещя от прозореца - ей мазохистов, усетихте ли как ви го начука Путин, а? wavetowel2.gif стойте си в къщи и слушайте, дебили безподобни sunbathing.gif

Казах ви, че Джуджани е агент на Запада - сега се оказа, че цели военни структури са западни спящи агенти.

Бърз превод: ситуацията продължава да се влошава, щом мобилизират човека - край, няма връщане. Имам версия - ами ако със служителите във военните комисии са поработили западните служби и са инфилтрирали по цялата страна своя агентура? И сега те работят, за да създадат основа за масови вълнения и социален взрив...

Hartmann
Цитат(evanka @ 30/09/2022, 16:48) <{POST_SNAPBACK}>
Както вече съм споменавала тук из темите, Европа не смее да въоръжава прекалено Украйна. Причината е, че Украйна вече има силна армия към която ще се прибавят и добри оръжия. Никой не гарантира каква ще е управата там след 5-10 години, дали на власт няма да дойдат "русофили" - антиевропейци, каквато е тенденцията в ЕС и дали тези оръжия няма да се обърнат срещу нас.
Ние все пак сме на един континент и с Украйна и с Русия - войните, миграциите, цената на горивата ги понасяме ние, а не американците. Затова европейските политици се държат леко умерено към Путин и Русия. Не затварят окончателно вратите.
Макрон се опитваше да посредничи, може наистина да е казвал неща за териториални отстъпки, които уж бяха опровергани. Но явно усилията му да посредничи не бяха оценени, дори бяха унизителни за него.

Иначе, французите (специалистите по медиите им) виждат ядрената заплаха просто като обичайната пропагандна реторика, а не като реална заплаха. Затова ми е обезпокоително като чуя, че американци получават съобщения да се изнасят от Москва.
Французите нямат качествени агенти в Кремъл.

Това по-долу са лицата на руския "елит", пред когото Джуджака направи изявлението си. Като ги гледаш - как смяташ - реална ли е ядрената заплата или не? smile.gif

Glo
тее руски дебилни мутри са направо аристократични пред дебилните физиономии на милионите български бабички залежани на легло последните петнайсе двайсе години когато станат да посрешнат с хляб и сол евентуалното нахлуване на руските войски в българия laugh.gif
Glo
като бях в крим с великия си форд скорпио, един руснак ми домъкна дъшеря си да се женим и да си я взема в българия на връщане, една слабичка русичка, леко дебилна като баща си както си му е редът, хем си имала приятел но бил украинец за съжаление clown2.gif излъгах ги че съм сгоден и ше се женя след няколо кмесеца laugh.gif
Тарабас
Скоро търсих сол, исках тутманик на меся. Влизам в магазина, вика продавачката, сол немаме. Сичката сол износ за България, преготовления за посрещането на руснаците. Готвим с морска вода.
Тарабас
Можеше да я вземеш, да ти пере и чисти къщата. Рускините са известни с домакинската си работа.
Glo
Цитат(Тарабас @ 30/09/2022, 18:56) <{POST_SNAPBACK}>
Скоро търсих сол, исках тутманик на меся. Влизам в магазина, вика продавачката, сол немаме. Сичката сол износ за България, преготовления за посрещането на руснаците. Готвим с морска вода.

ей тоя шибаняк изшмърка всичката ни сол докато ни беше на посещение, ми то с такъв нос, изобщо тоя човек ли е с подобен нос, илхан алиев, президента на азер байдджан, тее дето правят компютрите Acer, аз съм доволен, монитора ми е Acer, тънък е като тънко стъкло sunbathing.gif

ебаси носа, ебати чудото 292.gif

Питето
А ти какво очакваш да прочетеш? Нещо от рода: "нашите шпиони в бункера на Путин, уточниха че се планира нападението да е с дата ХХ, най-късно до дата УУ, ако нещо времето е много лошо", а за по-достоверно и имената и чиновете им, та да си сигурна... 453.gif
evanka
Цитат(Питето @ 30/09/2022, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
А ти какво очакваш да прочетеш? Нещо от рода: "нашите шпиони в бункера на Путин, уточниха че се планира нападението да е с дата ХХ, най-късно до дата УУ, ако нещо времето е много лошо", а за по-достоверно и имената и чиновете им, та да си сигурна... 453.gif

Не очаквам такива неща.
Само илюстрирам с цитат това, което твърдя от няколко поста, а именно, че Европа не очакваше война (в частност Франция пък -съвсем)
Тарабас
Тоя нос ако от сол е такъв с кокаин да го напълниш. laugh.gif Тоя вийчо се пудри с по 10 000 евра килото, поне.
Glo
Цитат(Тарабас @ 30/09/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
Тоя нос ако от сол е такъв с кокаин да го напълниш. laugh.gif Тоя вийчо се пудри с по 10 000 евра килото, поне.

laugh.gif дано само да не дойде кака Neizvestna да ни наругае, че се подиграваме на хората 292.gif
Тарабас
Цитат(Glo @ 30/09/2022, 21:32) <{POST_SNAPBACK}>
laugh.gif дано само да не дойде кака Neizvestna да ни наругае, че се подиграваме на хората 292.gif

Съмнявам се да ни наругае, тя е възпитана. Няй-много да се снима гола пред огледалото и да постне снимките тука, да ни урочаса. Ама аз съм си купил от остров Крит от село Плакия от ена стара гръцка вещица ена гривна с ено сино око, то ме пази. Госпот бок и светата Нешка Робева и пророкът отец Светлин Русев да ни пази нас двамата от пошлите похождения на некви голи жени. Аминче!
Glo
аз не знам изобщо как хората стоят важно в присъствието на илхан алиев и как се сдържат да не се разчекнат от смях, аз няма да мога да се удържа, чесно, даже сигурно ше се напикая от смях laugh.gif ако тръгнем се ръкуваме сигурно ше се изцепя някоя глупос - ах, какъв кралски нос притежавате, вие сте истинския престолонаследник laugh.gif

Thursday Next
Цитат
съветват хората да отложат пътувания до Украйна, които не са належащи

Което е и съдържанието на обичайните travel advisories, издавани от външните министерства по света. Щом френското е издало това, което са издали и немците и британците, не виждам как можеш да твърдиш, че "не са знаели", че става нещо.

Такива препоръки се издават, когато се очаква влошаване на ситуацията и хората искат да си спестят сложна и скъпа евакуация във военна обстановка.

Цитат
Европа не очакваше война (в частност Франция пък -съвсем)

Ти това с никакви цитати не можеш да го илюстрираш, освен ако не цитираш протоколи от заседанията на министрите на отбраната на ЕС, които по правило не са достъпни за широката общественост, особено пък в такива моменти. Или нещо от заседанията на НАТО ако можеш така да посочиш, да се види, че никой нищо не е знаел ... И няма такъв филм "Европа не очакваше, а пък Франция - съвсем". От дълги години разузнавателните служби на държавите членки си сътрудничат тясно и една ако знае нещо, знаят го всичките. Смея да твърдя, че въпреки Брекзит, подобна важна информация продължава да се обменя и с ОК, които са фактор на континента.

Това, че американците са изтеглили семействата на дипломатическия персонал, не означава, че те са знаели нещо повече, което са премълчали на другите. Означава просто, че имат други протоколи за извънредни ситуации, а и по принцип съвсем друга логистика, защото щатските посолства като правило са значително по-големи от посолствата на европейските държави - те си вървят със собствена охрана, за разлика от повечето от другите.

evanka
Цитат(Thursday Next @ 01/10/2022, 12:33) <{POST_SNAPBACK}>
Което е и съдържанието на обичайните travel advisories, издавани от външните министерства по света. Щом френското е издало това, което са издали и немците и британците, не виждам как можеш да твърдиш, че "не са знаели", че става нещо.

Такива препоръки се издават, когато се очаква влошаване на ситуацията и хората искат да си спестят сложна и скъпа евакуация във военна обстановка.

Ти това с никакви цитати не можеш да го илюстрираш, освен ако не цитираш протоколи от заседанията на министрите на отбраната на ЕС, които по правило не са достъпни за широката общественост, особено пък в такива моменти. Или нещо от заседанията на НАТО ако можеш така да посочиш, да се види, че никой нищо не е знаел ... И няма такъв филм "Европа не очакваше, а пък Франция - съвсем". От дълги години разузнавателните служби на държавите членки си сътрудничат тясно и една ако знае нещо, знаят го всичките. Смея да твърдя, че въпреки Брекзит, подобна важна информация продължава да се обменя и с ОК, които са фактор на континента.

Това, че американците са изтеглили семействата на дипломатическия персонал, не означава, че те са знаели нещо повече, което са премълчали на другите. Означава просто, че имат други протоколи за извънредни ситуации, а и по принцип съвсем друга логистика, защото щатските посолства като правило са значително по-големи от посолствата на европейските държави - те си вървят със собствена охрана, за разлика от повечето от другите.

Ти правиш ли разлика между "не пътувайте по туризъм" и евакуация?
Правиш ли разлика между "става нещо" и "ще има неизбежна война"?
И да, естествено, че по върховете на държавата са подозирали нещо, въпреки, че Путин до последно уверяваше Макрон, че война няма да има. Предпочетоха да вярват на Путин вместо на американските шпиони.
Не, британците и американците не обменят всичката информация, която имат със страни от ЕС.
Случвало се е Франция да научава сутринта от медиите, че е прецакана от тези двамата в някоя афера.
Хайде стига гео-политически наивитет.

Hartmann
Цитат(Glo @ 30/09/2022, 22:46) <{POST_SNAPBACK}>
аз не знам изобщо как хората стоят важно в присъствието на илхан алиев и как се сдържат да не се разчекнат от смях, аз няма да мога да се удържа, чесно, даже сигурно ше се напикая от смях laugh.gif ако тръгнем се ръкуваме сигурно ше се изцепя някоя глупос - ах, какъв кралски нос притежавате, вие сте истинския престолонаследник laugh.gif

просто не моа да не го постна тука smile.gif

Glo
laugh.gif след оня твоя клип с лукашенко в христянския дето се смях цял час, се оказа че те били стотици бъзици laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=EdccIzZO_tk
Glo
днеска няква младичка кака ми обяснява във фейса как не сме ги разбирали световните дела понеже не сме били прочели цялата библия в която всичко било казано и предречено, та чак до свършека на света laugh.gif
Тарабас
Библията требе се чете секи ден. Правилната библия. Аз започвам деня всеки ден с ежангилието на баба Ванка, Нешка Робева и Светлин Русев. Всичко чета от него. В началото прескачах ред-два, но тогава се тропаше по масата, пердетата в хола се движеха напред назад. Леля Ванга ми пускаше нишан и аз се връщах обратно и сичко прочитах. Много е вашно накрая госпот бок да се възхвали или поне ено Аминче да се каже. Помага при подагра, артрит, високо кръвно и мека чурка,
Тарабас
Библията требе се чете секи ден. Правилната библия. Аз започвам деня всеки ден с ежангилието на баба Ванка, Нешка Робева и Светлин Русев. Всичко чета от него. В началото прескачах ред-два, но тогава се тропаше по масата, пердетата в хола се движеха напред назад. Леля Ванга ми пускаше нишан и аз се връщах обратно и сичко прочитах. Много е вашно накрая госпот бок да се възхвали или поне ено Аминче да се каже. Помага при подагра, артрит, високо кръвно и мека чурка,
Hartmann
Цитат(Glo @ 01/10/2022, 22:25) <{POST_SNAPBACK}>
laugh.gif след оня твоя клип с лукашенко в христянския дето се смях цял час, се оказа че те били стотици бъзици laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=EdccIzZO_tk

Чакай да го постна пак тогава - за разтуха и отмора на всички smile.gif

Ето - Лукашенко обяснява откъде Урайна се е готвела да нападне Беларус:

Hartmann
Цитат(Glo @ 02/10/2022, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>

Добро е. smile.gif Ама я виж тва:

Rat_in_the_house
Тя нека се разпада, ама преди това някой трябва да изнесе ядрените бойни глави от ракетите. Защото иначе ще се окаже Сомалия с ядрено оръжие.
Потребител

... здравейте, мили приятели! ...

... в навечерието на празниците, Господ здраве да ви дава и да ни радвате дъъълги години! ...

:.)

ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 20/12/2025, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>
... здравейте, мили приятели! ...

... в навечерието на празниците, Господ здраве да ви дава и да ни радвате дъъълги години! ...

Това не може да бъде "Потребител", нито по стил, нито по сюжет!
Някой му е хакнал (така ли се казваше?) профила! blahblah1.gif
Тарабас
Цитат(ЕксГорски @ 20/12/2025, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>

Или е клал прасе и днес е доволен от живота.
Glo
Потребитела е интелектуален софиянец и не коли прасета sunbathing.gif малко история неска с руско прасе дърта рускиня в съни битч, брат ми притежава един доста дълъг партер под един хотел и се грижи сам за почистването на тротоара отпред, засадил е зад тротоара в градинката разни дървета, готини храсти и прочие красотички, бе часник, па и новия му скъпарски мерцедес отпред - дай боже всекиму! и седя аз на тротоара и гледам подава се няква ръка от третия етаж и изсипва някви гадни макаронки отгоре ,долу на тротоара и накрая ръката фърли долу кофичката от кисело мляко в която явно са били макаронките w00tbrows.gif викам му - ела бе, ела да видиш кво става, отидохме долу до боклуците и гледаме нагоре, една дърта рускиня и като ми кипна и се развиках, брат ми и той й вика, что ето ма, как може такова нещо? аз обаче съм по-зъл, нареждам я на мръсен руски дебил, боклук, подчовек, тука да не ти е гнусната русия ма миризлива сволоч laugh.gif таа вика - нууу, кошка , кошка, демек хранела котките w00tbrows.gif дори не знае как е котка на български, малоумната,а кой я знае от колко години живее в българия! брат ми вика - айде слизай веднага да си почистиш лайната! таа вика - ну я не могу ходит и си показва миризливите терлици през балкона w00tbrows.gif бе полудях бе, накокошиних се за бой ако слезе някой дърт ватник отгоре да се бием, ма никой не слезе, по едно време се появи един дъртак и викам - аха, тоя е! ма бил някъв случаен българин дето и той имал ап горе, пфуууу баси боклуците, и тука едно тъпо рускинче ученичка под наем дето брат ми и жена му я пуснаха да живее в съседния ап, имаме обща врата между апартаментите, писна ми да и обяснявам, че трябва задължително да заключва общата врата, тая врата неслучайно сме я сложили там, и пак отключено днеска, почуках, че почна да ми избива, тоя път никво културно отношение, няма я, дори не знам дали си е заключила и нейния апартамент, не ме интерва, но държа общата да се заключва, по някое време ше ида пак да видя дали се е прибрала и ше има скандал, тее руски свине само от бой разбират, ох пак се изнервих, няма да я бия, ама ше има обиди на руска тематика navikvane.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 20/12/2025, 04:31) <{POST_SNAPBACK}>

Дали не преувеличаваш? Многоточията отново са налице. Тоест същия стил, нищо ново.
Изречения, започващи с многоточие, вместо с главна буква, и завършващи с многоточие, вместо с точка, е представяне, буквано маркиране, на липса на сюжет.
admiral
Цитат(Shade @ 20/12/2025, 17:10) <{POST_SNAPBACK}>
Изречения, започващи с многоточие, вместо с главна буква, и завършващи с многоточие, вместо с точка, е представяне, буквано маркиране, на липса на сюжет.

Нищо не разбираш от модерна литература. bleh.gif
Shade
Цитат(admiral @ 20/12/2025, 08:14) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не разбираш от модерна литература. bleh.gif

Ти остави, ама и от модерна поезия нищо не разбирам.
Glo
айде добрия стар изрод Гло пак се прояви, туй дебилното рускинче се прибрало най-накрая щото отидох и почуках и като я подкарах какви подчовеци и дебили са руснаците, беше изумена как така, накрая ревна, имала тежък ден, бедатиебамайкаташибана, всички имаме тежки дни, искам едно единствено нещо - да заключваш общата врата. държа в коридора по някой път скъпи неща, ма по някой път музика пускали шибаните лесбийки, бе не ми пречи бе, нито ме интерва , нищо не чувам, две три врати ни делят, едно нещо искам само - да заключваш общата врата, пфууууу, викам и руските дебили само от бой разбирате, пак беше изумена! w00tbrows.gif тее нали ги възпитават, че са върха на цивилизацията, свръх човеци в свръх държава, иначе се изсипала тука с баща си, в нашата несвръх малка държавица, успокоих я че няма да я бия, взех тела на баща й, някъв тъп Миша, казах че няма да му се обаждам, че мисля че най накрая сме се разбрали за тая тъпа врата, айде да видим, баси изкъртената паплач, на всеки ъгъл са, във всеки магазин и крякат на висок глас, не мое си чуе човек мислите, сега чакам баща и да дойде да ме бие, шибаняка 292.gif
Потребител

Калиманку Денко в изпълнение на Янка Рупкина

... Гло, копеле, да оставим настрана сургларската музика ... към многогласното, родопско, женско пеене трябва да се подхожда дюлгерски ... както майсторите на родопски чешми съграждат чешмата, слагат чучурите, там 7,8, 12 ... и като се погледне отстрани да се види само един чучур и една струя вода, така звучат гласовете спято и красиво, че виждаш само една вода ...

... казано е, ако дълго време контактуваш с Бога, няма да запазиш здравия си разсъдък ... май е от Умберто Еко ... или не? ... не е важно ... важното е, че е казано силно ...

... надявам се съседското дете е добре? ...
Glo
добре съм, добре съм ,споко biggrin.gif мноо съм спокоен и неебателен, ама изведнъж избухвам, говориш с някой културно за нещо, за една тъпа врата ииии... нищо! пак говориш културно да изясните въпроса що така пак не се получават нещата и пак същата работа, в бг нещата се случват само след скандал или бой, отнася се за дебилните българи които както знаем са 80% и най вече за руски дебили дето са над 130% щото са повече животни отколкото хора biggrin.gif заредил съм десетина ножа до вратата, една щанга, ножица и един игленик за законна самозащита както дойде тъпия Миша, неделя му е ден за посещение, мое земе да ми долети с някой Орешник laugh.gif вече нямаме военно споразумение и мое ги трепем необезпокоявани от никого на всеки метър българска земя, за родину за Пеевскиму, не на мафията! и само горда стара планина, както си е по стандартите coolthumb.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.