Потребитела е интелектуален софиянец и не коли прасета

малко история неска с руско прасе дърта рускиня в съни битч, брат ми притежава един доста дълъг партер под един хотел и се грижи сам за почистването на тротоара отпред, засадил е зад тротоара в градинката разни дървета, готини храсти и прочие красотички, бе часник, па и новия му скъпарски мерцедес отпред - дай боже всекиму! и седя аз на тротоара и гледам подава се няква ръка от третия етаж и изсипва някви гадни макаронки отгоре ,долу на тротоара и накрая ръката фърли долу кофичката от кисело мляко в която явно са били макаронките

викам му - ела бе, ела да видиш кво става, отидохме долу до боклуците и гледаме нагоре, една дърта рускиня и като ми кипна и се развиках, брат ми и той й вика, что ето ма, как може такова нещо? аз обаче съм по-зъл, нареждам я на мръсен руски дебил, боклук, подчовек, тука да не ти е гнусната русия ма миризлива сволоч

таа вика - нууу, кошка , кошка, демек хранела котките

дори не знае как е котка на български, малоумната,а кой я знае от колко години живее в българия! брат ми вика - айде слизай веднага да си почистиш лайната! таа вика - ну я не могу ходит и си показва миризливите терлици през балкона

бе полудях бе, накокошиних се за бой ако слезе някой дърт ватник отгоре да се бием, ма никой не слезе, по едно време се появи един дъртак и викам - аха, тоя е! ма бил някъв случаен българин дето и той имал ап горе, пфуууу баси боклуците, и тука едно тъпо рускинче ученичка под наем дето брат ми и жена му я пуснаха да живее в съседния ап, имаме обща врата между апартаментите, писна ми да и обяснявам, че трябва задължително да заключва общата врата, тая врата неслучайно сме я сложили там, и пак отключено днеска, почуках, че почна да ми избива, тоя път никво културно отношение, няма я, дори не знам дали си е заключила и нейния апартамент, не ме интерва, но държа общата да се заключва, по някое време ше ида пак да видя дали се е прибрала и ше има скандал, тее руски свине само от бой разбират, ох пак се изнервих, няма да я бия, ама ше има обиди на руска тематика