Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не пипайте Непозната
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
biggeorge
Значи е вярна поговорката: "С каквито хора се събереш, такъв ставаш"! a4dff7b7.gif
А знаеш ли какво добро дете бях преди да се присъединя към този форум? az takovata.gif
Невинно, чисто, неопетнено ангелче!
А щом влязох тук какичките и батковците ме развратиха.
Срам и позор! angry.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 24/10/2022, 15:27) <{POST_SNAPBACK}>
Предлагам да бъде "Свети Шейд Путкоборец", за да е по-близо до реалността. 453.gif

Ако искаш ме наричай селянка, ако искаш каквато искаш ме наричай- пожелавам ти на теб и на всички, които са се държали зле с мен в този форум, те си знаят кои са, да им се случи това, което те причиниха на мен, нито повече, нито по-малко, само това. Да ви се връща вашата си злоба, вашата си агресия и вашите груби, целящи да обиждат думи. Цялата ваша злоба да се върне при вас. Някой публично да ви се присмива и да се опитва да ви унижава точно толкова несправедливо, колкото вие на мен.
viara
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 15:56) <{POST_SNAPBACK}>
Глупости, толкова много говорих и на трансалп и на всички, дето те нападаха във форум християнство, че не постъпват добре, ти за благодарност дойде и почна да ме хулиш, за да угодиш и то на кого на Шейд. Баси и вкуса. prashchai grigorii.gif

Говоренето ти нямаше никакъв ефект. Все едно нищо не си казала.
Че какво ми е на вкуса? Аз казвам ли те нещо за твоя? То затова казват, че на вкус и цвят - приятели няма.

Цитат
Това е така, защото вие се пените да говорите лъжи за мен, ако не бяхте лъгали това или онова, нямаше да поствам толкова снимки, но пък в това да постваш снимки няма нищо лошо, докато в това да се опитваш всячески да засегнеш човек прозира една бездуховност, липса на човечност, морал, етика и т.н. и т.н. Хищничество с две думи.

Ама ти може изобщо да не се опитваш да засягаш никого и хората да са засегнати. Това си зависи от тях си, не от теб.
Щом се засягаш, без да съм те засегнала, следва обичаш да се засягаш или да засягаш другите или просто си търсиш губи-време.

Цитат
Откъде го измисли този ум точно пък у Шейд!? blink.gif Научил пет фрази на кръст и само тях повтаря, а тя вика ум имал, има ум другия път. whistling.gif

Ти пък толкова да си недоскив. Той и карта от Менса си показа, че и отражението на нея, където нищо не се виждаше. Ама аз го видях от едно друго място. Установих, че си приличаме по някакъв начин по лице, не по височина. Е, той си е мъжки вариант, аз женски но по някакъв начин го приличих на себе си. Ако интуицията не ме е подвела, но много рядко ме подвежда вече.
Та сега, за да ти отговоря се разрових да видя какви са условията за тази карта и какви предимства има. До предимствата не стигнах, щото видях един тест и не мога да не си задам въпроса за теста.
Според мен отговорът е грешен. Може да не влизам в двата процента, но тогава или съм в единия процент или в под двата процента.
Няма значение. За мен отговорът е грешен даден тук. Ако може Шейд да помага.
https://www.zajenata.bg/тест-на-ме?...-news36789.html
За мен кръста с очертанията е правилния отговор.
Четвърто първи ред, а не първо първи ред - триъгълник.
И ще ви кажа защо. Защото всички фигури се вписват в тази форма. А триъгълника защо? Не виждам логика.
Как мислите? Объркали ли са или аз се бъркам? За ваш може и да бъркам, но за себе си съм абсолютно права и обсолютно точна логика ми показва тази фигура, свързваща всички останали.
viara
Цитат(biggeorge @ 24/10/2022, 16:20) <{POST_SNAPBACK}>
Мхм, аз съм малък, сладък мушморок! sun.gif
Ето моя снимка от преди 5 минути:

И за пет минути прескочи 18 години?
Shade
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 06:42) <{POST_SNAPBACK}>
Ако искаш ме наричай селянка, ако искаш каквато искаш ме наричай- пожелавам ти на теб и на всички, които са се държали зле с мен в този форум, те си знаят кои са, да им се случи това, което те причиниха на мен, нито повече, нито по-малко, само това. Да ви се връща вашата си злоба, вашата си агресия и вашите груби, целящи да обиждат думи. Цялата ваша злоба да се върне при вас. Някой публично да ви се присмива точно толкова несправедливо, колкото вие на мен.

Не е моя работа да те класифицирам, било то като селянка, гражданка или каквото там си измислиш. Сама си свириш, сама си пееш, сама си играеш.
Господ те гледа намръщено от горе, слушайки те как кълнееш и лееш прокоба. Дано не ти се разгневи прекомерно. Ако бях набожник, щях да се моля за теб. И понеже не съм, само най-добри пожелания от мен. hat.gif
viara
Цитат(Shade @ 24/10/2022, 17:24) <{POST_SNAPBACK}>
Не е моя работа да те класифицирам, било то като селянка, гражданка или каквото там си измислиш. Сама си свириш, сама си пееш, сама си играеш.
Господ те гледа намръщено от горе, слушайки те как кълнееш и лееш прокоба. Дано не ти се разгневи прекомерно. Ако бях набожник, щях да се моля за теб. И понеже не съм, само най-добри пожелания от мен. hat.gif

Тя непозната ще се справи със себе си и противоречията. Най-добри пожелания и от мен.
Да те питам по този тест от линка/проверявам се/. За мен е грешен отговор даден. Последната фигура на първия ред има логика да се постави в празния квадрат.
Та грешен ли е отговорът или според теста е верен, щото аз се усъмних, че са писали правилния отговор? Или нямаш информация за сега?

И каква е логиката, че да се постави триъгълник. Все едно някой в мен ми прошепваше триъгълник. Може би най-често срещан във фигурите?
Аз не виждам логика в триъгълника с останалите фигури.

https://www.zajenata.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%...-news36789.html

Nepoznata
Цитат(Shade @ 24/10/2022, 16:24) <{POST_SNAPBACK}>

Най-добрите пожелания можеше да ми ги поднесеш преди да излееш един куп лъжливи глупости за външния ми вид, за IQ-то ми, за възрастта ми и т.н. Сега вече за тях е късно. Казах ти - всичко, което аз преживях заради теб, заради cath_y, Thursday Next, заради Гло и т.н., всички сплетни, опити за обиди, подигравки и т.н. и т.н. да ви се връщат, на всеки, според каквото е правил, нека някой друг направи за вас това, което вие направихте за мен. И не Бог не ми се сърди, напротив, той има навика да помага на онези, които Го призовават, заслужили сте си го. И когато това се случи, непременно си спомнете за мен. Бог забавя, но не забравя.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 09:06) <{POST_SNAPBACK}>
Най-добрите пожелания можеше да ми ги поднесеш преди да излееш един куп глупости за външния ми вид и т.н. Сега вече за тях е късно. Казах ти - всичко, което аз преживях заради теб, заради cath_y, Thursday Next, заради Гло и т.н. да ви се връща, на всеки, според каквото е правил, нека някой друг направи за вас това, което вие направихте за мен. И не Бог не ми се сърди, заслужили сте си го. И когато това се случи, непременно си спомнете за мен.

По-долу си писала:
Цитат
...с каквито за съжаление ми се е налагало да се сблъсквам в училищна възраст

Към пожеланията си добавам и пожелание по-скоро да излезеш от училищната възраст.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 24/10/2022, 18:10) <{POST_SNAPBACK}>
Към пожеланията си добавам и пожелание по-скоро да излезеш от училищната възраст.

Има един дядо до нас присмиваше се на негов връсник - вдовец, че си намерил няква баба там, възмущаваше се, че така хубаво го гледала дъщеря му, пък той, се държал така неприлично, заедно с жена му му се присмиваха и такива неща приказваха, жената на присмиващия се дядо почина и сега той е сам и често го чувам как плаче по нощите, тъжно ми е за него, той и той, ако беше по-млад щеше да си намери баба, нищо, че съдеше ония другия дядо, но вече е над осемдесет и не може да вижда. Та така. И сега тепърва на личен гръб осъзнава колко хубаво гледат дъщерите. Дано да не го дадат в старчески дом, щото там ще цъфне и ще върже. Казах ви, никой от нищо не е застрахован в този живот, колелото се върти и всеки си получава това, на което се е смял.
cath_y
Наивник си ти още, Джорджи animatedwink.gif Вярваш в доброто и в добрите помисли w00tbrows.gif
cath_y
Ама ти упорито продължаваш да си навираш кълките w00tbrows.gif Що се чудиш тогава на коментарите!
Нещо под секрет - когато Горския говореше за горната част, говореше за главата whistling.gif Както винаги грешно го разбра.
И се пише връстник (по-долу имаше твой пост с "връсник").

И, пак питам - къде видя обидна дума от когото и да е от този форум?!
Докато ти откровено обиждаш и кълнеш.
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 24/10/2022, 19:08) <{POST_SNAPBACK}>
Наивник си ти още, Джорджи animatedwink.gif Вярваш в доброто и в добрите помисли w00tbrows.gif

Ем, да, за разлика от същества като тебе, които се подмазват на хората, които с нещо може да са им полезни и се държат противно с онези, които не могат, макар че никой никога не знае кой кога за нещо може да ти потрябва. misli.gif

"Колко е малък светът наистина..." - помисли си докторът, докато предписваше по 6 клизми дневно на катаджията...
cath_y
Mда, със сигурност се държа като подмазвачка svirkam si.gif
Ако само можех, по всички форуми, в които участвам, да изкажа искрената си мислА...
Ама все се сдържам.
Нищо не си видяла.
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 24/10/2022, 19:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ама ти упорито продължаваш да си навираш кълките w00tbrows.gif Що се чудиш тогава на коментарите!
Нещо под секрет - когато Горския говореше за горната част, говореше за главата whistling.gif Както винаги грешно го разбра.

Да, която според него трябвало да се покрива с чаршаф, намеква човекът, че съм грозна. Нещо нормално за този форум, където можеш спокойно да наречеш някого дебел, грозен, тъп и т.н. и т.н. без дори да си го виждал. Що го намеква, щото вероятно той е грозен или нещо друго не му е наред. Ти вероятно си дебела, Търсди желаеща да я пипнат с пръстче, щото явно гаджето й не й стига или не й отделя достатъчно внимание, Гло е уфца, Шейд лигав и инфантилен и т.н. и т.н. В мен виждате себе си, това е. console.gif

Цитат
И, пак питам - къде видя обидна дума от когото и да е от този форум?!

Не, никъде, вие само хубави думи говорите за мен. Да ме нарекат дебела не е обида, да ми кажат, че трябвало чаршаф да си сложа на главата, щото съм грозна не е обида, да ми кажат, че ханшът ми бил разплут не е обида... Да изброявам ли още!? Искаш ли да събера всички опити за обиди по мой адрес, сигурно цяла книжка ще се получи. Трябва да кандидатствам за най-хуления човек в този форум, със сигурност ще спечеля наградата. 271.gif

Цитат
Докато ти откровено обиждаш и кълнеш.

Заслужили сте си го. Аз не съм ти пожелала нищо друго, освен да преживееш това, което си ми направила на мен. Ти нещо лошо ли си ми направила, че те е страх!? Няма ли да ти хареса да преживееш това, на което подлагаш мен!? Защо!? Нали само добро вършиш, значи и на теб ще ти е приятно да те третират така, както ти третираш мен.
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 24/10/2022, 19:40) <{POST_SNAPBACK}>
Mда, със сигурност се държа като подмазвачка svirkam si.gif
Ако само можех, по всички форуми, в които участвам, да изкажа искрената си мислА...
Ама все се сдържам.
Нищо не си видяла.

Виж сега, както казах има две категории хора, искрената си мисла я казваш на мен, а на модераторката друг тип "искрени" мисли казваш:

"Тъсди, голяма толерантност наблюдавам тук спрямо стария форум. Не точно от теб, от цЕлото модераторско тяло wink.gif
Дали се дължи на ограничения брой потребители...
Аз не бих имала такова търпение"

"В стария форум нямаше да вирееш дълго w00tbrows.gif
То не се знае де..."

http://forumabv.eu/index.php?act=Search&am...mp;hl=&st=0

И това за Буба, чието единствено прегрешение беше, че една истина каза на Тъсди. animatedwink.gif
viara
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 19:20) <{POST_SNAPBACK}>
Има един дядо до нас присмиваше се на негов връсник - вдовец, че си намерил няква баба там, възмущаваше се, че така хубаво го гледала дъщеря му, пък той, се държал така неприлично, заедно с жена му му се присмиваха и такива неща приказваха, жената на присмиващия се дядо почина и сега той е сам и често го чувам как плаче по нощите, тъжно ми е за него, той и той, ако беше по-млад щеше да си намери баба, нищо, че съдеше ония другия дядо, но вече е над осемдесет и не може да вижда. Та така. И сега тепърва на личен гръб осъзнава колко хубаво гледат дъщерите. Дано да не го дадат в старчески дом, щото там ще цъфне и ще върже. Казах ви, никой от нищо не е застрахован в този живот, колелото се върти и всеки си получава това, на което се е смял.

Понякога си виждаме бъдещите наши проекции, понякога миналите.
Аз например си виждам една баба до нас. Дъщеря й е гледа, но все ходела по командировки, а тя иска да е при нея.
Взе й жена, но не я хареса. Изгони я. Дъщеря й в чудо се вижда.
Тя беше добре до 70-75 се оправяше сама. По времето на ковида не ходеше да пазари с пенсионерите, че да не я мислят за стара.
Преди все по екскурзии ходела.
Но от една година нещо се е предала - диабет и сладко си яде вече, костите ... много жени виждам с проблеми с кости.
Уж всички ядат кисело мляко ...
Мъжа пък вижда до себе си човек, който е разведен и живее сам. Цял живот работил за семейството и накрая - живее сам.
Един мъж до нас си почина в апартамента без никой да разбере. Когато го разбиваха било страшна миризма. Бабата ми каза, друг пък с куче.
Кучето му умряло една седмица след него.
Вече хората си умират сами по апартаментите. А някои се чудят какво ще правят с къщите, които цял живот плащали щото децата им нямало да живеят тук. Ще ги продават най-вероятно.
Та всякакви случаи има. А хора болни от рак например избират да умрат в Швейцария, щото там е позволено.
А има някои си умират като Луиз Хей в съня си и това е най-добрия случай. Други както си вървят. А трети на 45 от инфаркт ... до нас, наш близък... Цял месец с кръвно над 200 и не се лекувал. Тъкмо отива до болницата и там си умира.
Та човек сам идва на този свят и сам си отива. Иначе самотата е илюзия. Ако искаш да останеш сам - няма такава възможност. Все някой ще ти се пречка.
Но не всеки получава това на което се е смял, а всеки получава това, което си е записал в подсъзнанието.
Затова си правете точни записи. Интересен е въпросът и кои записи остават и колко. Защо едни остават цяла вечност, не можеш да се отървеш от тях, а други се изтриват за ден. Да, тези въпроси са много интересни.
Тарабас
Няма да се учудя, ако си направил топче от косми от пубиса си и се опитваш със заклинания да спретнеш ена черна магия. Чувал съм от баба банга как черни косми от пубис могат да омагьосат човек, ако му се направи черна магия.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 24/10/2022, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да се учудя, ако си направил топче от косми от пубиса си и се опитваш със заклинания да спретнеш ена черна магия. Чувал съм от баба банга как черни косми от пубис могат да омагьосат човек, ако му се направи черна магия.

Черната магия ряпа да яде пред злобата, която се излива в тоя форум и то спрямо кого!? Спрамо такъв добър, готин и мил човек като мен. 292.gif Аз не разбирам наистина какво съм ви направила, че ме заливате с толкова простотии. Но тя и Снежанка нищо не беше направила на мащехата си, но това не попречи на мащехата да се опита да я отрови. rolleyes.gif
Тарабас
Добре де, какво лошо има в това, да ти кажат, че ти е голям задника, ако той е наистина е голям? Лошо ли е да имаш голям задник? Аз мисля, че не е. Защо се нервиш?
Питето
"...Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. " bg.gif
Срамота е, да незнаеш основни положения.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 24/10/2022, 21:14) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де, какво лошо има в това, да ти кажат, че ти е голям задника, ако той е наистина е голям? Лошо ли е да имаш голям задник? Аз мисля, че не е. Защо се нервиш?

Ми щото не е голям - да, ханшът ми е 106 см., но задникът ми е слаб, както обясних някъде и както е видно на снимките. Костната структура няма как да си я измениш, но да обвиняваш някого, че е дебел при все, че не е, това как се нарича, освен лъжливост, булниг, клевета и не знам там как още се квалифицира. 292.gif Освен това, дори и човек да е дебел, не е твоя работа да го съдиш, защото както казах в този живот гаранция франция, всичко може да се случи, може изведнъж човек да напълнее под влияние на медикаменти и т.н.и тогава какво ще правите, когато на вас някой почне не във форума, а наживо да ви говори простотии!? Мислил ли си по този въпрос!? Аз съм твърдо против да бъдат хейтени хората независимо дали са слаби или са дебели, дали са красиви или са грозни, дали са умни или са тъпи. А и кой ще каже със сигурност кой е тъп и кой умен!? Има чистачи, които са много по-умни от некои пишман дофтури.
Тарабас
106 санта за ханш си е бая мярка, тва си е голям задник. Евала за което! Ако бях жена и имах такъв голям задник, бих се радвал.
Питето
— "Хвани си кака, да те... az takovata.gif " ?
— НЕТ, НЕ СЛЫШАЛ...
Вица е Дънинг-Крюгер като по учебник.
Питето
Миналия век беше "Аламинут"*, този век е по-бързо.

---------------
*Разказа, не предаването.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 24/10/2022, 21:24) <{POST_SNAPBACK}>
106 санта за ханш си е бая мярка, тва си е голям задник. Евала за което! Ако бях жена и имах такъв голям задник, бих се радвал.

Не задник, а ханш, има разлика, селски пишман дофтуре. prashchai grigorii.gif
Тарабас
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
Не задник, а ханш, има разлика, пишман дофтуре. prashchai grigorii.gif

Е, хайде сега. Ханшът е в основата на задника. Мое ли да имаш 106 санта ханш и да ти е малък задника? Тва го няма никъде. Чел съм изследвания, жените с големи или много големи задници били като цяло много благи, добродушни хора, но когато приемали това си състояние и не се борили против него. Човек трябва да се приеме такъв какъвто е, да се се бори против природата. Бъди блага, не се напрягай. Харе Кришна! Харе, харе! Запали свещ, направи баница, изпей песен.

https://youtu.be/HLAZkjnFn0o
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 24/10/2022, 21:46) <{POST_SNAPBACK}>
Е, хайде сега. Ханшът е в основата на задника. Мое ли да имаш 106 санта ханш и да ти е малък задника? Тва го няма никъде.

Глупости! Ти явно си ветеринарен, при това недоучен дофтур, изпаднало селенче някакво, занимаващо се с овце и кози и нищо не разбиращо от човешки задници. Ханшът 106 см. си е един напълно нормален ханш, аз никога не съм харесвала жени с много тесни ханшове, няма нищо женствено в тях. От друга страна задникът може да бъде голям и при ханш 86 см., какъвто вероятно е случаят с cath_y. Ако човек с ханш примерно 130 см попадне в Освиенцим и там е подложен на глад, мислиш ли, че задникът му ще е голям, въпреки широчината на ханша!? rolleyes.gif
Тарабас
Хвала на госпот бок, нищо не разбирам от задници, само мога големите да ги разпознавам от малките. Сама показа снимките си, колкото и да си кривиш душата, беше си голямо парче. Защо ги скри?
biggeorge
Нищо не съм прескачал.
Аз така както съм на снимката си седя пред компютъра и си чаткам по клавиатурата с малките пръстенца. type.gif
biggeorge
Цитат(Тарабас @ 24/10/2022, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
Хвала на госпот бок, нищо не разбирам от задници, само мога големите да ги разпознавам от малките. Сама показа снимките си, колкото и да си кривиш душата, беше си голямо парче. Защо ги скри?

И аз това искам да знам. dry.gif
Само за този задник говорите, чак лиги ми потекоха.
Къде са й снимките на жената, за да видя и аз колко е яка тази дупара? w00t2.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 24/10/2022, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>

Тези ли имаш предвид: https://photos.app.goo.gl/QUEvfBmVTJXKfVE86
https://photos.app.goo.gl/WrYW3bFJg9SoRtqf8
Тук смятам, че ще е много уместно да цитирам един форумен пует -Квакера, който много проникновено в една друга тема написа: "И им викам, в себе си, дълбоко, - бе я си ебете майката !"

Можете спокойно да ми припишете всички грехове на този свят, да ме наречете както си искате, струва ми се, че вече изобщо не ми пука. Модераторите също могат да се чувстват свободни да ме баннат, мисля, че казах всичко за всички, което имах да казвам, за друго към този момент не се сещам. 292.gif
biggeorge
Видях снимките.
Най-накрая! sun.gif
Задника ти е с напълно нормален размер.
Освен това е съразмерен към тялото ти.
Така че не трябва да имаш никакви комплекси по тоя повод. hat.gif
Аз съм експерт, компетентен съм, вервайте ми. laugh.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 09:20) <{POST_SNAPBACK}>

Дано не получиш онова, на което си ревала.
Що се отнася до онова, на което съм се смял, махленската ти клюка ми припомни една такава случка. a4dff7b7.gif
viara
Цитат(Shade @ 25/10/2022, 03:19) <{POST_SNAPBACK}>
Дано не получиш онова, на което си ревала.
Що се отнася до онова, на което съм се смял, махленската ти клюка ми припомни една такава случка. a4dff7b7.gif

Ама вие сериозно ли си помните паролите и имената от стария форум?

Тук питам Трети път въпрос, който ме интересува, за тестовете на Менса, за което стана въпрос от думите на Непозната за твоя ум. Но мен умовете на хората не ме интересуват. Аз ги усещам от Словото.
Интересува ме друго - за мен този тест е с грешен отговор. В сайта ли са объркали или така си е в теста? Щото ако един отговор е грешен, каква е гаранцията, че всички останали не са грешни? И тогава става една ...
http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=160191

Но ако нямате отговор пишещите или не желаете да отговарят, ще разбера, щото всеки отговор ще се отрази на цялата тази организация и всички нейни членове, а членството е платено, разбирам ...
Кой ли е измислил тези тестове? Щото подобни на този мога да им измиля с хиляди и то с верни отговори, но само на този. За други не знам, не съм гледала. Видях и някакво момче, което се справило с 99 процента с отговорите от бг. Имаме си много талантливи деца, генийчета.
Една пенсионирана даскалица-директорка се изказа ... Всъщност това е много лично. Не бих го споделила тук.
Тарабас
Не е честно да пускаш свои снимки и да очакваш от хората да те лъжат само и само да ти харееса. Не може на един волуменьозен задник да кажеш, че не е волуменьозен. А и имам усещането, че нарочно отслабваш тези дни и подменяш снимките. На първите снимки в гората бяха съсвем други размери.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 25/10/2022, 07:04) <{POST_SNAPBACK}>
Не е честно да пускаш свои снимки и да очакваш от хората да те лъжат само и само да ти харееса. Не може на един волуменьозен задник да кажеш, че не е волуменьозен. А и имам усещането, че нарочно отслабваш тези дни и подменяш снимките. На първите снимки в гората бяха съсвем други размери.

Остави снимките, съсредоточи се върху прекрасното стихотворение на Квакера: "И им викам, в себе си, дълбоко, - бе я си ебете майката !"

Nepoznata
Цитат(biggeorge @ 25/10/2022, 02:13) <{POST_SNAPBACK}>
Видях снимките.
Най-накрая! sun.gif
Задника ти е с напълно нормален размер.
Освен това е съразмерен към тялото ти.
Така че не трябва да имаш никакви комплекси по тоя повод. hat.gif
Аз съм експерт, компетентен съм, вервайте ми. laugh.gif

Благодаря ти!
Shade
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 06:18) <{POST_SNAPBACK}>
Престани с тази липса на интерес, за да не си направя труда да извадя от твои коментари колко пъти си казвал "липсва ми интерес към външния ти вид" и след това си проявявал интерес и то голям. Извърташ се точно като лъжливото овчарче. Следващият път, като пак кажеш не предизвиква интерес, ще я направя тази справка и ще я плясна тука на всеобщо обозрение, да видят какъв лъжец си всъщност. Макар че като гледам как се гордееш с липсата ти на човечност, нищо чудно и с лъжливостта си да се гордееш. prashchai grigorii.gif
Напротив, редовно проявяваш интерес към външния ми вид и не само ти. Няма да те оставя да пишеш лъжи за мен, няма и точка.

Ама ти още ли не си я направила тази справка и не си я пляснала тук на всеобщо обозрение, да видят колко заблудена си всъщност? Какво чакаш още? Излиза, че само преливаш от пусто в празно.
Нека нагледно се посмеем всички на виденията ти, че бялото е черно. harhar.gif
Shade
.
Shade
Цитат(viara @ 24/10/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ама вие сериозно ли си помните паролите и имената от стария форум?

Тук питам Трети път въпрос, който ме интересува, за тестовете на Менса, за което стана въпрос от думите на Непозната за твоя ум. Но мен умовете на хората не ме интересуват. Аз ги усещам от Словото.
Интересува ме друго - за мен този тест е с грешен отговор. В сайта ли са объркали или така си е в теста? Щото ако един отговор е грешен, каква е гаранцията, че всички останали не са грешни? И тогава става една ...
http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=160191

Но ако нямате отговор пишещите или не желаете да отговарят, ще разбера, щото всеки отговор ще се отрази на цялата тази организация и всички нейни членове, а членството е платено, разбирам ...
Кой ли е измислил тези тестове? Щото подобни на този мога да им измиля с хиляди и то с верни отговори, но само на този. За други не знам, не съм гледала. Видях и някакво момче, което се справило с 99 процента с отговорите от бг. Имаме си много талантливи деца, генийчета.
Една пенсионирана даскалица-директорка се изказа ... Всъщност това е много лично. Не бих го споделила тук.

Каква логика предлагаш за поставяне на последната фигура на първия ред в празния квадрат?

В стария форума се влиза по същия начин, по който влизаш в новия форум. Само трябва да поискаш достъп от администраторите.
А иначе, ето я споменатата история:
За рождения ден на кръгла годишнина на дъщеря ми я водя в бижутерски магазин да си избере нещо по вкус. Продавачката явно съзира застаряващ джентълмен с млада любовница и започва да се суче мазно:
- Господине, ето нещо, което сякаш е сътворено за годеницата ви!
Дъщеря ми реагира бясно:
- Успяхте с едно изречение да ме разплачете! Толкова възрастна ли изглеждам? Това е баща ми!
Онази мигновено съумя да излезе от положение:
- Госпожице, извън всякакво съмнение е, че сте млада и чаровна! Но ви завиждам за баща ви: човек не би му дал повече от 30 години!

Shade
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Остави снимките, съсредоточи се върху прекрасното стихотворение на Квакера: "И им викам, в себе си, дълбоко, - бе я си ебете майката !"

Като цитираш поезията на класик, цитирай и прозата му:
Цитат
Разликата между хубавата и грозната жена е две ракии

И в тази връзка един виц за блондинки:
- Уф, нещо пипнах без да искам и сега шрифтът ми стана един такъв голям... Ама пък на снимките изглеждам слаба и висока, като манекенка. Дали мога да си оправя само шрифта, а другото да си остане?
Shade
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 21:22) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ти!

И ти ли?
Той отдавна търси жена и се оплаква, че само с толкова минава...
Nepoznata
Цитат(Shade @ 25/10/2022, 09:17) <{POST_SNAPBACK}>
И ти ли?
Той отдавна търси жена и се оплаква, че само с толкова минава...

Той със сигурност е много по-готин от теб като излъчване и всякак, защото никоя жена не би си паднала по злобен, инфантилен и лигав манипулатор като теб - само мазохистките биха си те причинили. prashchai grigorii.gif Тъй че Гоги, смело напред, след като туй чудо Шейд е успяло да се ожени, значи ти имаш триста пъти по-големи възможност да сториш същото, но избирай внимателно, защото каквото си избереш, с него ще трябва да живееш, особено ако имаш деца, ще бъдеш свързан с майка им за цял живот, независимо дали ще се разведеш с нея или напротив и за да успееш, бъди малко по-настойчив и нахален, той Шейд затуй е успял да върже някое нещастно същество да му търпи идиотщините, не заради нещо друго, а щото е нахален и безочлив. Не бъди като него, той не е пример за подражание, бъди настойчив, но джентълмен, това винаги е на мода. grin.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 25/10/2022, 08:03) <{POST_SNAPBACK}>
Като цитираш поезията на класик, цитирай и прозата му:
Разликата между хубавата и грозната жена е две ракии
И в тази връзка един виц за блондинки:
- Уф, нещо пипнах без да искам и сега шрифтът ми стана един такъв голям... Ама пък на снимките изглеждам слаба и висока, като манекенка. Дали мога да си оправя само шрифта, а другото да си остане?

Ти и Горският сте отвратителни. И в този форум за съжаление не само вие.

Красива- грозна, слаба-дебела, умна- тъпа, търсеща -нетърсеща, излагаща се - неизлагаща се , ставаща - не ставаща, - аз съм си аз

https://photos.app.goo.gl/HESFVetidbSTzsKbA

А вие сте злобни и отрязани от себе си, защото не може човек да е пълноценна личност и да се занимава да манипулира и да се забавлява по такъв долнопробен начин. Това могат да го правят само емоционално ощетените комплексари. Виж ми подписа. Аз наистина не съм предполагала, че е възможно да има такова духовно дъно, като това, което видях тука, дори и моите съученици в основното ми училище не са изнаглявали чак толкова, напротив, бяха къде къде по-мили и деликатни същества, което означава, че в интерент и то по форумите, защото във фейсбук никой не си позволява такова поведение, много хора стават битер децата. prashchai grigorii.gif
Thursday Next
Цитат
без дори да си го виждал

Е как без да си го виждал? Ти си най-вижданата съфорумка тука - скъса се да си пускаш снимки. laughing.gif
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 20:46) <{POST_SNAPBACK}>
Спрамо такъв добър, готин и мил човек като мен. 292.gif

Както казваше покойната баронеса Тачър, if you have to tell people you are, you aren't (ако трябва да обясняваш на хората, че си, значи не си).
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 25/10/2022, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Както казваше покойната баронеса Тачър, if you have to tell people you are, you aren't (ако трябва да обясняваш на хората, че си, значи не си).

Искаш да кажеш, че според теб баронеса Тачър е искала да каже, че нищо не трябва да казваме за себе си, защото каквото и да кажем то не е истина!? misli.gif Ми хубу, пукойната баронеса Тачър може да се успокои, скоро във форума ще говори единствено и само тя, защото то никой тука няма да остане, в което разбира се няма лошо. grin.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 25/10/2022, 11:03) <{POST_SNAPBACK}>
Е как без да си го виждал?

Той почна да ме хейти още преди да ми е виждал лицето, затова реших, че след като ще хейти, поне да хейти нещо, което е виждал. 292.gif

Цитат
Ти си най-вижданата съфорумка тука - скъса се да си пускаш снимки. laughing.gif

Така е да, аз съм много хейтен тука човек, колкото повече ме хейтите, аз толкова повече снимки пускам, кажи на пукойната баронеса Тачър, че снимките ми са правопропорционални на вашия хейтинг, но да не се притеснява жената, няма да е все така, защото всяко нещо си има както начало, така и край. Аз съм готова за отлитане ,можете да ме банвате вече. grin.gif

viara
Цитат(Shade @ 25/10/2022, 08:49) <{POST_SNAPBACK}>
Каква логика предлагаш за поставяне на последната фигура на първия ред в празния квадрат?

Споделих го вече. Всички останали се изписват перфектно в нея.
А каква е логиката триъгълника да се постави на празното място? Че са най-много триъгълници ли?

Цитат
В стария форума се влиза по същия начин, по който влизаш в новия форум. Само трябва да поискаш достъп от администраторите.
А иначе, ето я споменатата история:
За рождения ден на кръгла годишнина на дъщеря ми я водя в бижутерски магазин да си избере нещо по вкус. Продавачката явно съзира застаряващ джентълмен с млада любовница и започва да се суче мазно:
- Господине, ето нещо, което сякаш е сътворено за годеницата ви!
Дъщеря ми реагира бясно:
- Успяхте с едно изречение да ме разплачете! Толкова възрастна ли изглеждам? Това е баща ми!
Онази мигновено съумя да излезе от положение:
- Госпожице, извън всякакво съмнение е, че сте млада и чаровна! Но ви завиждам за баща ви: човек не би му дал повече от 30 години!

Благодаря. Ясно.
Браво на продавачката, тя специалистка е станала - психоложка покрай клиентите, но не можах да намеря във връзка с какво беше вица. След малко, че сега трябва да слагам обяд - нещо свързано с вързраст явно. Излиза, че и възрастта е относителна. Ами така е.
Buitenlander
Цитат(Nepoznata @ 25/10/2022, 06:21) <{POST_SNAPBACK}>

Що им се впрягаш? Аз пък те харесвам bwush.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.