Човек, който е бил малтретиран като дете /били са му чупени пръстите, наричали са го с какви ли не "прекрасни" имена, ...
Чупени пръстите? Е, това вече е нечовешко. Даже като гледах едно дете, което гонеше котка, за да я удари с някаква топка на пръчка, се възмущавах и се питах какви родители има това дете.
На християнството това му липсва - отношение към животните. Не са научени никак и не знаят, че и това им влиза в сметките, а колко повече отношението към човеците.
Я, трансалп се пишело с малка буква. Вързвах му се, щото казваше, че е християнин.
Но като разбрах що за християнин е Лати, който следва ...
Щото нали християните като Христос гледали вътре в човека, в сърцата и не гледали на външността.
Но като разбрах колко са фалшиви и лицемерни християните де, то нямам никакво отношение към тях повече и не ме интересува мнението им.
Интересуваше ме, докато не ги знаех и си мислех, че са човеци.
Даже много се радвам, че тогава бях с 12 кг. нагоре, хихи. Ама организма ми повече сладко не можа да понесе, само по половин бурканче сладко от боровинки ядях на ден, пък някой ден плюс един шоколад. Всеки ден си подслаждах душата с един шоколад. Толкова вкусни бяха.
Сега си го позволявам само един път на месец, щото от повече не мога да го понеса. Но още ми е вкусен пустия му шоколад, даже само какао горчиво да ям пак ми е вкусно. Като малка съм яла пръст и имаше вкуса на шоколад, а майка ми се караше. Беше толкова вкусна.
Сега пия магнезий, ама няма същия вкус. Оказа се, че магнезият помага на тези, които обичат шоколад.
На Трансалп му се ядосвах щото само клеветеше без да ти помогне. С нищо не помага на хората, само клевети.
А Шейд да ме извиняваш, ама какъвто и въпрос да му зададеш ще ти е от полза отговорът му. Няма да се издъниш ако имаш такъв съветник.
Няма да паднеш в дупка като с някой от нивото на лицимерите. И няма да се налага да му оправяш все бъкиите ...
Ще си живееш живота просто. Но явно всеки няма подобна карма и на такива като мен се налага все да оправят бъкии на разни тъпни. Да пази Господ занапред. Дай Боже.
Цитат
Я, дай твоя снимка да те видим дали приличаш на мен или лъжеш по най-долнопробен начин.
Спри да се сравняваш с мен, кой та знай ти какъв задник имаш, тръгнала моя да оценява, баси и завистливците!
"Дори и да можеш да ходиш по вода, хората, които ти завиждат, ще кажат, че е защото не можеш да плуваш." Маргарет Тачър

Оф, не мога да спра да се смея. Спокойно, не те оценявам. Ти сама се оценяваш и си пишеш шестици. Нямаш нужда от външни оценки.
Изобщо не се сравнявам с тебе. Като тебе няма друга. Всеки е уникален. Да не сме робити, че да се сравняваме?
А, за снимка не си познала. Не съм изглупяла, че да си пущам снимките в публичен форум, още повече на задните си части.
Не си търся мъж като теб, нито чакам да ме харесват.
Все ми е тая дали тук някой щял да ме харесва или не.
Цитат
Спомни си за какво се беше обидила на трансалп, идваше да ми се оплакваш неведнъж - не дваж от него и аз ти съчувствах, после почна да злословиш срещу мен - ти си лъжкиня и неблагодарница като много хора в тоя форум. Сериозно съм разочарована от теб и от бигагеорге, затова, че се опитвах да ви помогна /на бигагеорге с един безценен съвет, а на теб с над десет лекции/, а вие се опитвате да се ми се качите на главата. Изглежда е най-добре мрънкалниците да бъдат отрязвани на минутата, да ходят да се оплакват на някой като Шейд, не на мен.
Хихи. Много, много си закъснява с помоща. Пък и чака благодарности. Аз като помагам на някой - не го правя зависим от себе си, да чакам благодарности. Давам му пълна свобода като Христос.
Цитат
Трансалп никога не се е държал зле с мен, напротив, аз бях възмутена от отношението му към теб и непрекъснато му правех забележки, но той явно е имал основание да изпитва към теб това, което изпитваше, ти си си го заслужила.
Разбира се, че съм. Това беше моето желание. Бог да държи Трансалп и всички такива като него на космически разстояния. Виж, че ми се сбъдват желанията и молитвите за разлика от твоите. За това нямам нужда от фалшивата ти помощ и грижа.
Пък твоите молитви явно не са чути, затова опяваш по форумите.
Цитат
Шейд се вързва под мои постове, не аз под неговите, можеш да идеш и да видиш кой под чий пост се е вързал.
Като му споменаваш името във всеки пост - как да не се вързва? И под този ще се върже, чак ти предсказах.