Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не пипайте Непозната
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Alexfield
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 19:50) <{POST_SNAPBACK}>
...Ти вероятно си дебела, Търсди желаеща да я пипнат с пръстче, щото явно гаджето й не й стига или не й отделя достатъчно внимание, Гло е уфца, Шейд лигав и инфантилен и т.н. и т.н. В мен виждате себе си, това е. console.gif
...

Ако не бяхме решили да те оставим тук за забавление на останалите форумци, отдавна щеше да си изгонена за обиди и псувни. Но на шутовете е позволено, за да разсмиват публиката, стига да не се оливат.
Nepoznata
Цитат(Buitenlander @ 25/10/2022, 12:59) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък те харесвам bwush.gif

Знам. 770d4fd976.gif
Shade
Цитат(viara @ 25/10/2022, 02:55) <{POST_SNAPBACK}>
Браво на продавачката, тя специалистка е станала - психоложка покрай клиентите, но не можах да намеря във връзка с какво беше вица.

Не е виц и, както съм споменал по-горе, спомних си тази история в асоциация с махленската клюка за старци, дъщери и бла, бла, бла...
Продавачката беше смотанячка - добра в търговията, но слаба в психологията. Но след като съумя да излезе от положение, значи не е била много глупава.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 25/10/2022, 02:34) <{POST_SNAPBACK}>
Искаш да кажеш, че според теб баронеса Тачър е искала да каже, че нищо не трябва да казваме за себе си, защото каквото и да кажем то не е истина!?

Да го кажем с народна поговорка, та белким схванеш: "Хубавият кон и под съдран чул си личи".
Shade
Цитат(Nepoznata @ 24/10/2022, 23:53) <{POST_SNAPBACK}>
Той със сигурност е много по-готин от теб като излъчване и всякак, защото никоя жена не би си паднала по злобен, инфантилен и лигав манипулатор като теб - само мазохистките биха си те причинили. prashchai grigorii.gif Тъй че Гоги, смело напред, след като туй чудо Шейд е успяло да се ожени, значи ти имаш триста пъти по-големи възможност да сториш същото, но избирай внимателно, защото каквото си избереш, с него ще трябва да живееш, особено ако имаш деца, ще бъдеш свързан с майка им за цял живот, независимо дали ще се разведеш с нея или напротив и за да успееш, бъди малко по-настойчив и нахален, той Шейд затуй е успял да върже някое нещастно същество да му търпи идиотщините, не заради нещо друго, а щото е нахален и безочлив. Не бъди като него, той не е пример за подражание, бъди настойчив, но джентълмен, това винаги е на мода. grin.gif

Ако исках да ти отговоря в твой стил, щях да кажа, че освен дебела си и глупава. Но няма да го направя от дискретност. svirkam si.gif
Жорето ти дава авански:
Цитат
Задникът ти е нормален размер.
Аз съм експерт, компетентен съм, вервайте ми

Така че вместо да се размотаваш с развиване на неуместни философски концепции, възползвай се, падаш си по млади момчета. А след като Жорето те четка, сигурно е висок. Какво още ти е нужно?
Shade
Цитат(Nepoznata @ 25/10/2022, 00:20) <{POST_SNAPBACK}>
Ти и Горският сте отвратителни. И в този форум за съжаление не само вие.
А вие сте злобни и отрязани от себе си, защото не може човек да е пълноценна личност и да се занимава да манипулира и да се забавлява по такъв долнопробен начин. Това могат да го правят само емоционално ощетените комплексари. Виж ми подписа. Аз наистина не съм предполагала, че е възможно да има такова духовно дъно, като това, което видях тука, дори и моите съученици в основното ми училище не са изнаглявали чак толкова, напротив, бяха къде къде по-мили и деликатни същества, което означава, че в интерент и то по форумите, защото във фейсбук никой не си позволява такова поведение, много хора стават битер децата. prashchai grigorii.gif

Нищо ново. Големият задник и злобно стиснатите устни вече сме ги виждали. Може би една леко загатната тенденция към актова живопис би могла да събуди в някаква степен интереса на аудиторията...
А, и щеше да правиш справка за злобата си и да я пляснеш тук на всеобщо обозрение. Докъде я докара?
Glo
хехе, то нали сега е модерно двайсгодишни момичета да ходят с пеесегодишни хубусници, на дъшерята две три приятелки са по тая схема, та по разните обекти са свикнали отдавна на подобни двойки, сега това не означва че намеквам нещо за 40+ годишните лелки, че да почнем се драчим, az takovata.gif , та тва лято отиваме с дъшерята в пловдив на концерти, тя букнала стая с две отделни легла, и таа ни посреща и ни води в една стая с една голяма спалня, понеже нали съм ебати якото парче, никой не може ми даде повече от 22 години, и ужасно рууус- рууус , напрао корейска кино звезда снуп дог от игра на калмари и тая решила че сме двойка, и дъщерята вика, ама аз съм букнала две отделни легла, ние не сме двойка, баща и дъщеря сме, онаа зацепи само в рамките на една минута и вика, ааа, така ли, ама да да, и отиде ни изрови правилна стая biggrin.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 25/10/2022, 14:31) <{POST_SNAPBACK}>
Жорето ти дава авански:

Така че вместо да се размотаваш с развиване на неуместни филоосфски концепции, възползвай се, падаш си по млади момчета. А след като Жорето те четка, сигурно е висок. Какво още ти е нужно?

Само една поправка - младите момчета си падат по мен, аз само излизам с тях - понякога, ако преценя, че въпросният човек ми харесва, по същия начин процедирам и с всички останали. Да ида и да сваля Жорето знайш пък как, а и откъде ти знаеш, че е готин и че ще ми хареса!? 292.gif Ми, ако не ми хареса, то тва да не е концерт по желание. С което не искам да кажа нищо лошо за Жорето, момчето трябва да се научи, че не всяка жена ще го хареса и в това няма нищо лошо - въпрос на химия е, аз например изпитвам много положителни чувства към някои мъже, които съм отхвърлила и с които сме приятели, много ми е приятно като ги видя, но не ги искам за гаджета, не че не са готини, просто не ме привличат в този аспект. Тъй че Жорето хич не трябва да се притеснява, а да действа, да си намери някоя девойка, да отива и да я сваля, ако го отреже, продължава със следващата и така, докато попадне на някоя, с която се харесват взаимно. Аз още съвети мога да дам, но засега мисля, че и този е достатъчен. Ако иска може да споделя текущо какво се случва при него и ще го съветваме. grin.gif
Тарабас
Имам усещането, постоянно излизаш с разни младежи, пичове, мачове. После ги зарязваше без да ги консумираш. Възможно ли е просто да практикуваш кулинарен туризъм? Некви мъже те хранят по заведения и ресторанти ?
Thursday Next
Цитат
пукойната баронеса Тачър

На пУкойната? Абе ти не беше ли споменавала в някакъв момент, че си учителка?
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 25/10/2022, 11:34) <{POST_SNAPBACK}>
Искаш да кажеш, че според теб баронеса Тачър е искала да каже, че нищо не трябва да казваме за себе си, защото каквото и да кажем то не е истина!? misli.gif Ми хубу, пукойната баронеса Тачър може да се успокои, скоро във форума ще говори единствено и само тя, защото то никой тука няма да остане, в което разбира се няма лошо. grin.gif

Искала е да каже пОкойната баронеса (моля ти се, кажи ми, че не си учителка!), че хората не те слушат какво им обясняваш за себе си, а те гледат какво правиш, и така преценяват какъв си.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 25/10/2022, 16:11) <{POST_SNAPBACK}>
На пУкойната? Абе ти не беше ли споменавала в някакъв момент, че си учителка?

Не, не съм учителка, упазил мъ Бог! svirkam si.gif
Аз съм фрийлансър, работя вкъщи пред компютъра и сама съм си шеф, което си има както придимства, така и нидостатъци. Учивидну придимствата са повичи, след като прудължавам да се занимавам с това. rolleyes.gif
viara
Цитат(Shade @ 25/10/2022, 15:17) <{POST_SNAPBACK}>
Не е виц и, както съм споменал по-горе, спомних си тази история в асоциация с махленската клюка за старци, дъщери и бла, бла, бла...
Продавачката беше смотанячка - добра в търговията, но слаба в психологията. Но след като съумя да излезе от положение, значи не е била много глупава.

Ах, чак сега включих. Реотан съм голям. Значи много годеници води.. в този магазин, е водил човека ти ти.
Да, умничка е била и е знаела как да се подмаже и на баща, и на дъщеря след грешната реплика, да поправи.
Това май не може всеки или го научават с професията? Аз затова не можах, да я науча тази професия, щото изобщо не мога да лъжа.
Или искаш да кажеш, че е казвала истината за мъжа? На тях никой не им гледа годините.
Затова още Сен Жермен е казал, че жените търсят вечна младост, а мъжете власт и пари, пък той притежавал и двете.
Имах една колежка все беше на 20+ и глей си работата. Така поне, не й се налага да брои нито да помни, но пък много очебийно, че
не иска да си ги казва.

Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 25/10/2022, 16:20) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не съм учителка, упазил мъ Бог! svirkam si.gif
Аз съм фрийлансър, работя вкъщи пред компютъра и сама съм си шеф, което си има както придимства, така и нидостатъци. Учивидну придимствата са повичи, след като прудължавам да се занимавам с това. rolleyes.gif

Фрийлансър не е професия, а вид трудово-правно отношение. Бабичките на пазара, дето продават лапад, и те са фрийлансърки. Дано доходите ти не зависят от грамотност, че инак лоша работа.
viara
Цитат(Nepoznata @ 25/10/2022, 16:07) <{POST_SNAPBACK}>
Само една поправка - младите момчета си падат по мен, аз само излизам с тях - понякога, ако преценя, че въпросният човек ми харесва, по същия начин процедирам и с всички останали. Да ида и да сваля Жорето знайш пък как, а и откъде ти знаеш, че е готин и че ще ми хареса!? 292.gif Ми, ако не ми хареса, то тва да не е концерт по желание. С което не искам да кажа нищо лошо за Жорето, момчето трябва да се научи, че не всяка жена ще го хареса и в това няма нищо лошо - въпрос на химия е, аз например изпитвам много положителни чувства към някои мъже, които съм отхвърлила и с които сме приятели, много ми е приятно като ги видя, но не ги искам за гаджета, не че не са готини, просто не ме привличат в този аспект. Тъй че Жорето хич не трябва да се притеснява, а да действа, да си намери някоя девойка, да отива и да я сваля, ако го отреже, продължава със следващата и така, докато попадне на някоя, с която се харесват взаимно. Аз още съвети мога да дам, но засега мисля, че и този е достатъчен. Ако иска може да споделя текущо какво се случва при него и ще го съветваме. grin.gif

Виж ти какъв хубав отговор си му дала. Браво. 770d4fd976.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.