Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не пипайте Непозната
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
29mСтараЗагора
Аз казах ли ви да не закачате Непозната !

Ся ще извадя от гардероба тежката артилерия...
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 21/10/2022, 11:35) <{POST_SNAPBACK}>

А от гащите какво вадиш?
Glo
ти сега ква дулсинея го играеш, след като Nepoznata сама си пуска десетки пъти кълките за опипване и за обарване 292.gif
Alexfield
Няма да ѝ барам кълките, обещавам svirkam si.gif
Nepoznata
Цитат(29mСтараЗагора @ 21/10/2022, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>

Ти си един от малкото мъже в този форум, всичко друго е пародия на мъже. prashchai grigorii.gif

"Да [се опита да*] обиди жена, може само един унижен от съдбата мъж." Мерилин Монро

* Добавката е моя.

Nepoznata
Цитат(Glo @ 21/10/2022, 23:12) <{POST_SNAPBACK}>
ти сега ква дулсинея го играеш, след като Nepoznata сама си пуска десетки пъти кълките за опипване и за обарване 292.gif

Ти като си пускаше също десетки пъти снимки защо го направи - за да ти опипват кълките ли!? misli.gif
Категорично мога да кажа, че в този форум има дискриминация по пол. Едно е отношението към жените, съвсем друго е към мъжете. Човек с невъоръжено око може да види това. Което си е чиста проба ориенталщина.
Nepoznata
Цитат(Alexfield @ 22/10/2022, 00:33) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да ѝ барам кълките, обещавам svirkam si.gif

Супер! Точно ти да ми бараш кълките, не благодаря! 5fb3a466.gif
Nepoznata
Тук ще се възползвам да отговаря на въпрос, зададен ми от Thursday Next:

Цитат
Пак да те питам: тогава защо настояваш да дишаш тук?

Не настоявам, вече почти не пиша в този форум, пиша единствено, за да отговоря на опити за обиди и подигравки по мой адрес, нещо, което според теб е в реда на нещата, независимо, че в правилника на форума пише друго. az takovata.gif Ако искате да не изразявам мнението си, спокойно можете да ме изгоните. Дотогава на всеки опит за обида или подигравка по мой адрес, аз ще отговарям, ако реша, че ми се занимава. Не смятам, че съм заслужила подобно отношение. Това, че качвам снимки или че съм се похвалила с нещо си не вреди абсолютно на никого и това, което се случва тук е нередно.
Shade
Цитат(Glo @ 21/10/2022, 13:12) <{POST_SNAPBACK}>

Нали бяхме уведомявани регулярно, че това било предлагане в резултат на търсене. С други думи нещо пазарно - пазарна икономика, пазарна любов... "Уж им е през оная работа, а ми се предлагат!?"
biggeorge
Тази тема ми прилича на опит за онлайн свалка.
Жената вече каза, че около нея има дузина мъже, от които тя може да избира.
Затова може би е по-добре да се насочиш към реалните жени около теб, а не към виртуалните. huh.gif
Ама щом си решил да й се сваляш, няма да те спирам.
biggeorge
Според мен много на сериозно приемаш нещата.
Все едно всичко, което се пише тук е на живот и смърт.
Не забравяй, че в момента, в който спреш да четеш глупостите на хората, те вече не те засягат лично. grin.gif
Nepoznata
Цитат(biggeorge @ 22/10/2022, 02:48) <{POST_SNAPBACK}>
Тази тема ми прилича на опит за онлайн свалка.
Жената вече каза, че около нея има дузина мъже, от които тя може да избира.
Затова може би е по-добре да се насочиш към реалните жени около теб, а не към виртуалните. huh.gif
Ама щом си решил да й се сваляш, няма да те спирам.

Не сматам, че е опит за свалка, момчето има силно развито чувство за справедливост, нещо, с което малко хора в този форум могат да се похвалят.
Nepoznata
Цитат(biggeorge @ 22/10/2022, 02:58) <{POST_SNAPBACK}>
Според мен много на сериозно приемаш нещата.
Все едно всичко, което се пише тук е на живот и смърт.
Не забравяй, че в момента, в който спреш да четеш глупостите на хората, те вече не те засягат лично. grin.gif

Напротив, засягат ме - аз съм емпат и много ясно усещам негативната енергия, отправена към мен, също както и позитивната. Когато някой ме клевети, аз усещам много ясно това на духовно ниво.
biggeorge
Силно развито чувство за справедливост, друг път!
Момчето иска да бара женска кълка, вероятно твоята. wink.gif
biggeorge
Когато някой каже за себе си, че е емпат, очевидно не е емпат. laugh.gif
Емпатите не се хвалят с емпатията си.
Те просто са такива и няма нужда да парадират с уменията си.
Nepoznata
Цитат(biggeorge @ 22/10/2022, 04:53) <{POST_SNAPBACK}>
Когато някой каже за себе си, че е емпат, очевидно не е емпат. laugh.gif

Защо така смяташ!? blink.gif Очевидно е, че логиката ти куца и не само на теб.

Цитат
Емпатите не се хвалят с емпатията си.

Това не беше хвалба, изобщо не е приятно някой да си излива негативизмите върху теб и ти да се чустваш зле заради него.

Nepoznata
Цитат(biggeorge @ 22/10/2022, 04:47) <{POST_SNAPBACK}>
Силно развито чувство за справедливост, друг път!
Момчето иска да бара женска кълка, вероятно твоята. wink.gif

Не, не иска, но дори и да иска, не е твоя работа да го съдиш, нито на който и да било друг.
Тарабас
Защо трябва някой да те гони? Откак си тук стана интересно. Ако има Оскар за форумно присъствие, моят е за теб 770d4fd976.gif
Тарабас
Според мен не е по пол, а по физически белези. Не знам зашо колегите се заядаха с оргомният ти задник? Не виждам нищо лошо една жена да има огромен задник.
Тарабас
Според мен, колегата от Стара Загора е сравнително млад, давам му макс 25 години. Непозната е според мен на около 45-50. Тя сама каза, пада си по млади мъже. Надуши невинният младеж, чистата му непокварна душа и се опитва да го налази с големите си кълки. Нямам нищо против втръзки на стари жени с млади. мъже. Важното е, хората да се обичат.
Тарабас
Колега, намери си нещо младичко. Нямам нищо против страри жени, но разликата в качеството се усеща. Кожата става груба, суха, има бръчки. Месата не са така стегнати, разпускат се. Почват да излизат навсякъде косми. Циците са разплуват, вагината се отпиуска и става като долап. Защо на твоите години трябва да си причиняваш това? Помисли си!
Shade
Цитат(Nepoznata @ 21/10/2022, 20:10) <{POST_SNAPBACK}>
изобщо не е приятно някой да си излива негативизмите върху теб

Аз пък го намирам за изключително приятно. Душата ми се топи от щастие, когато ти изливаш негативизмите върху мен.

Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 22/10/2022, 07:14) <{POST_SNAPBACK}>
Колега, намери си нещо младичко. Нямам нищо против страри жени, но разликата в качеството се усеща. Кожата става груба, суха, има бръчки. Месата не са така стегнати, разпускат се. Почват да излизат навсякъде косми. Циците са разплуват, вагината се отпиуска и става като долап. Защо на твоите години трябва да си причиняваш това? Помисли си!

Явно от личен опит ги знаеш тези неща - това ли се е случило с жена ти!? sad.gif
Аз не знам какво се случва със старите мъже ,защото никога не съм спала с мъж по-възрастен от 45 години. Но пък последният ми приятел, който е със седем години по-млад от мен, твърдеше, че тялото ми е страхотно. wub.gif Аз не мога да разбера защо навсякъде другаде ме харесват, само тука ме засипвате с щуротии. misli.gif Вероятно, щото не мий тука мястото, на неженените момчета също, да се омитат докато е време, щото ще станат същите като вас -мрънкащи хейтещи заядливци, единият вече е станал де. prashchai grigorii.gif
Тарабас
Не разбирам, защо така с лошо скачаш? Тук коментираме нещата от живота, такива каквито са. Няма нужда да бягате. Говорим си само. Не се палете.
Shade
Цитат(Тарабас @ 21/10/2022, 22:10) <{POST_SNAPBACK}>
Според мен, колегата от Стара Загора е сравнително млад, давам му макс 25 години. Непозната е според мен на около 45-50. Тя сама каза, пада си по млади мъже. Надуши невинният младеж, чистата му непокварна душа и се опитва да го налази с големите си кълки. Нямам нищо против втръзки на стари жени с млади. мъже. Важното е, хората да се обичат.

От реалния живот:
Дама сваля млад мъж и го насърчава.
- Разкажи ми нещо, моето момче!
- Какво би желала да чуеш?
- Кажи някой виц.
- Знам един виц, ама която жена го чуе, ѝ увисват циците.
- Звучи интересно, разкажи го все пак.
- Добре тогава, ама ти май си го чувала.
Shade
Цитат(Тарабас @ 21/10/2022, 22:32) <{POST_SNAPBACK}>
Тук коментираме нещата от живота, такива каквито са.

Именно. Уплашил се човекът, такъв е животът:
Цитат
Един със седем години по-млад от мен твърдеше, че тялото ми е страхотно

Shade
Цитат(Nepoznata @ 21/10/2022, 20:25) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не иска, но дори и да иска, не е твоя работа да го съдиш, нито на който и да било друг.

Не го съди. Емпатия проявява. За всеки от двамата има по кълка.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 22/10/2022, 07:37) <{POST_SNAPBACK}>
- Знам един виц, ама която жена го чуе, ѝ увисват циците.

Някои жени имат много добри гени, на които вероятно се дължи това, че бюстът им не увисва. wub.gif
Което не знам дали би било така, ако бюстът им беше много голям, което иде да рече, че всяко нещо си има предимства и недостатъци. grin.gif На твоята жена бюстът увиснал ли е, Шейди!? sad.gif
Glo
Цитат(Nepoznata @ 22/10/2022, 01:09) <{POST_SNAPBACK}>
Ти като си пускаше също десетки пъти снимки защо го направи - за да ти опипват кълките ли!? misli.gif
Категорично мога да кажа, че в този форум има дискриминация по пол. Едно е отношението към жените, съвсем друго е към мъжете. Човек с невъоръжено око може да види това. Което си е чиста проба ориенталщина.

мойто е друго би Непозната, аз създавам материал във форума за забавление, водя скучен живот, нямам никви грижи и ангажименти и не общувам почти с никого в реала, тука поне малко социален живот си позволявам, ми аз не само снимки, записвал съм песнички и съм ги пускал тука въпреки, че на всеки му е ясно, че не мога да пея, само за да е забавно, не съм тука за социална справедливос и за професионални съвети, нито свалки, то с кого друг да се сваля човек освен с тебе az takovata.gif наоколо пълно с тарабаси само laugh.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 22/10/2022, 07:10) <{POST_SNAPBACK}>

Глюпости! prashchai grigorii.gif Непознатият младеж е от Стара Загора, а Непознатата не вярва в междуградските връзки. Плюс, че няма навика да налазва когото и да било. Обикновено нея се опитват да я налазват, безуспешно в повечето случаи, казват й, че е прекалено претенциозна и затова е сама, което си е чистата истина, но не е само тя така, повечето жени като нея са същите.
Nepoznata
Цитат(Glo @ 22/10/2022, 08:01) <{POST_SNAPBACK}>
мойто е друго би Непозната, аз създавам материал във форума за забавление, водя скучен живот, нямам никви грижи и ангажименти и не общувам почти с никого в реала, тука поне малко социален живот си позволявам, ми аз не само снимки, записвал съм песнички и съм ги пускал тука въпреки, че на всеки му е ясно, че не мога да пея, само за да е забавно, не съм тука за социална справедливос и за професионални съвети, нито свалки, то с кого друг да се сваля човек освен с тебе az takovata.gif наоколо пълно с тарабаси само laugh.gif

Аз също пиша за забавление, с кого по-точно съм се сваляла тука!? rolleyes.gif Първите си снимки ги постнах за забавление и после почна хейта... Защо теб не те хейтят!? Ето аз например не смятам, че си идеален, бих могла да се захвана за поне няколко неща, но не съм го направила, нито cath_y , нито модераторката, защо!? Защото, както казах има дискриминация по пол - мъжете могат да си изглеждат как си щат и да си качват снимките, докато жените трябва да отговарят точно на определени от cath_y сантиметри, за да качат каквото и да е.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 21/10/2022, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Глюпости! prashchai grigorii.gif Непознатият младеж е от Стара Загора, а Непознатата не вярва в междуградските връзки. Плюс, че няма навика да налазва когото и да било. Обикновено нея се опитват да я налазват, безуспешно в повечето случаи, казват й, че е прекалено претенциозна и затова е сама, което си е чистата истина, но не е само тя така, повечето жени като нея са същите.

Седи един в бара и наблюдава 40+-годишна със страшно прилепнали дънки.
- Чудя се, как въобще може човек да се пъхне в тези дънки?
- Като за начало може да ми купиш едно питие!
Glo
бе да хейтят бе, те и с адмирала все се бъзикат, ама той обръща ли им внимание?! rolleyes.gif гледат те че се връзваш и те ръчкат, пък тарабас като всеки път напише, че задника ти е огромен и аз всеки път се хиля като торба 406.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 21/10/2022, 22:53) <{POST_SNAPBACK}>
Някои жени имат много добри гени, на които вероятно се дължи това, че бюстът им не увисва. wub.gif

Една 40+-годишна застанала гола пред огледалото и почнала да се жали за изгубената младост…
- Ех, колко хубави устни имах кога бех младичка - червени и сочни…
После видяла увисналите си цици и казала:
- Ех, какви хубави гърди имах преди 20 години - повдигнати и стегнати, а сега пъп има между тях!
Продължила да гледа и като стигнала до путката си и казала:
- А ти, мори, какво си зинала… от уста съм си го вадела, на тебе да ти давам…
Тарабас
Аз отново ще отбележа, че в дебелите задници намирам една много топла, средновековна естетика. Дебелият гъз е като домашно огнище, около което целото семейство се събира на раздумка и се наслаждава на семейния уют. Ена жена с голем задник като колежката предизвикжа само топли чувсрва у мен и ако аз съм споменал нещо за дебелия задник на колежката, то е защото се чувствам уютно в дискусиите и.
Тарабас
А защо толкова претенциозна? Страх те е, че ако свалиш летвата, ще трябва да се обвържеш и да приютиш некой пръдлив и недодялан селски коч в жоивота си? И той цел живот ше мрънка, недоволен от закръгления ти задник?
Nepoznata
Цитат(Shade @ 22/10/2022, 08:25) <{POST_SNAPBACK}>
Една 40+-годишна застанала гола пред огледалото и почнала да се жали за изгубената младост…
- Ех, колко хубави устни имах кога бех младичка - червени и сочни…
После видяла увисналите си цици и казала:
- Ех, какви хубави гърди имах преди 20 години - повдигнати и стегнати, а сега пъп има между тях!
Продължила да гледа и като стигнала до путката си и казала:
- А ти, мори, какво си зинала… от уста съм си го вадела, на тебе да ти давам…

Глюпости, в интерес на истината сега се чувствам много по-добре, отколкото когато бях на 20, тогава живеех с майка ми и баща ми и постоянно трябваше да се съобразявам с тях, после се ожених и трябваше да се съобразявам с бившия ми мъж и едва след развода си разбрах какъв кеф е да се съобразяваш единствено и само със себе си, ето това дава на човека крила. Може да прави каквото си иска, да излиза с когото си иска, спокойствие, липса на претенции, искания и т.н. и т.н. Чувствам се точно толкова млада, колкото тогава, ако не и повече. rolleyes.gif
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 21/10/2022, 20:35) <{POST_SNAPBACK}>

Уффф, нищо не разбираш: ние я закачаме, за да можеш ти по-добре да се изявиш в ролята на рицаря на бял кон, тя да ти върже и да се урЕдиш ти да я пипаш. Ние повечето си имаме кого да пипаме, ама за вас, младите ни е грижата. animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 22/10/2022, 08:13) <{POST_SNAPBACK}>
Аз също пиша за забавление, с кого по-точно съм се сваляла тука!? rolleyes.gif Първите си снимки ги постнах за забавление и после почна хейта... Защо теб не те хейтят!? Ето аз например не смятам, че си идеален, бих могла да се захвана за поне няколко неща, но не съм го направила, нито cath_y , нито модераторката, защо!? Защото, както казах има дискриминация по пол - мъжете могат да си изглеждат как си щат и да си качват снимките, докато жените трябва да отговарят точно на определени от cath_y сантиметри, за да качат каквото и да е.

Ми не, не пишеш за забавление. Гло пише за забавление, ти пишеш за терапия. И тебе никой не те хейти, подиграват те заради поведението ти, не заради снимките ти. Заради цирковете, които правиш, настоявайки и тропайки с крак за възхищение, заради безумните ти фукни с повод и без повод колко си вървежна, сякаш някакви напълно непознати хора ги интересува живо твоят личен живот. Гло никога не е настоявал да му се възхищават. И никога не е обиждал никого, задето е пропуснал да му се възхити. За разлика от тебе.

А дискриминацията не е по пол, по IQ e.
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 22/10/2022, 00:11) <{POST_SNAPBACK}>
Супер! Точно ти да ми бараш кълките, не благодаря! 5fb3a466.gif

Е не, не са му чак толкова големи ръцете.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 22/10/2022, 09:20) <{POST_SNAPBACK}>
И тебе никой не те хейти, подиграват те заради поведението ти, не заради снимките ти.

Ако ме подиграваха за поведението ,щяха да казват, че поведението ми е не е 90 см. misli.gif

Цитат
Заради цирковете, които правиш, настоявайки и тропайки с крак за възхищение

Не настоявам за възхищение, знам, че има хора, на които им харесвам, независимо дали са го вербализирали или не. Настоявам да спрете да се заяждате за външния ми вид, възрастта ми и интелекта ми. Каквито са такива, това е положението. 292.gif

Цитат
заради безумните ти фукни с повод и без повод колко си вървежна

Не са фукни, споделяла съм разни неща, това, че на някой не му харесват и затова е решил да ме накаже, говорейки ми грубости, както си призна cath_y си е негов проблем.

Цитат
сякаш някакви напълно непознати хора ги интересува живо твоят личен живот.

Ами след го коментират, нормално е да се предположи, че ги интересува, иначе не биха коментирали каквото и да било. Това, че съм публикувала снимки или съм написала нещо някъде, което не е в разрез с правилата на форама, не значи, че сте длъжни да гледате снимките или да четете това, което съм писала, ми подминавайте го. Предпочитам безразличие пред хейт.

Цитат
Гло никога не е настоявал да му се възхищават.

Никъде не съм настоявала да ми се възхищават, настоявах да не ме бодишеймят, има разлика.

Цитат
И никога не е обиждал никого, задето е пропуснал да му се възхити. За разлика от тебе.

Никъде не съм обидила никого, преди той да се е опитал да обиди първо мен.

Цитат
А дискриминацията не е по пол, по IQ e.

Не мисля. Ако бях мъж, щеше да ме харесваш доста повече, убедена съм. grin.gif
Thursday Next
Цитат
Не мисля. Ако бях мъж, щеше да ме харесваш доста повече, убедена съм.

Не. Ако пишеше същите дивотии, нямаше да те харесам, ако ще и два да имаше. Все тая. Полът наистина няма значение, и освен теб и Заралията, никой не е тук, за да си търси. Затова и не ни е важно кой как изглежда, но ти упорито ни го натрапваш като тема за разговор. Ако предпочиташ да те подминават, защо ходиш непрекъснато да джафкаш по този-онзи, вадиш линкове от предишни теми със спорове и претопляш една и съща манджа? Остави тази тема да отмре, стига си я бутала навсякъде.
Цитат
не значи, че сте длъжни да гледате снимките или да четете това, което съм писала, ми подминавайте го.

Предлагам ти да последваш собствения си съвет.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 22/10/2022, 10:00) <{POST_SNAPBACK}>
освен теб и Заралията, никой не е тук, за да си търси.

Чакай сега, това ли е проблемът - че си мислите, че си търся баш в тоя форум!? misli.gif
Аз съм тук от 2-3 години и досега никой не се е оплакал, че му преча, ако не вярваш, може да провериш. Ако някой има такива оплаквания, ако случайно съм го притеснявала , моля да не се притеснява да сподели! Ще сподели на куково лято. Може би трябваше да излъжа, че съм женена, както навремето правеха някои хора, за да не ми приписвате квато ви простотия скимне. rolleyes.gif Аз знам, че има един куп предразсъдъци и стереотипи, свързани с това, именно това не ми харесваше във форума навремето още когато не бях разведена, че хора, които не са женени редовно са тъпкани и унижавани от другите с цел първо женените да се самоутвърдят за тяхна сметка, второ, вероятно защото са подвластни на най-различни предразсъдъци и трето, щото толкова им е IQ-то, но в този живот никой от нищо не е застрахован и е добре човек да бъде добър с околните, а не да ги тъпче и да им се подиграва, защото в някакъв момент може да се окаже в тяхната ситуация.

Цитат
Затова и не ни е важно кой как изглежда, но ти упорито ни го натрапваш като тема за разговор.

Не го натрапвам аз, вие го натрапвате, особено Шейд с гадните си намеци.

Цитат
Ако предпочиташ да те подминават, защо ходиш непрекъснато да джафкаш по този-онзи, вадиш линкове от предишни теми със спорове и претопляш една и съща манджа?

Манджата, както казах, я претопля Шейд, Тарабас, а в последно време и Горския.

Цитат
Остави тази тема да отмре, стига си я бутала навсякъде.

На я бутам аз, вие я бутате, с цел да има на кого да се присмивате. Ако не я бутахте, аз вече щях да съм спряла да пиша в този форум. Както казах, пиша единствено, за да отговоря на упреците, отправени към мен. Всеки има право да се защити срещу несправедливи укори и лъжи, които се пишат за него.

ПП: След като ви пречи това, че някой не е женен, напишете в условията за участие във форума, че само женени имат право да пишат и че ако някой не е женен, то към него ще бъдат отправяни упреци и други подобни без да има право свободно да се изразява като останалите, за да не би случайно да го обвинят във всички възможни грехове на тоя свят.
Leon
Цитат(Glo @ 22/10/2022, 09:01) <{POST_SNAPBACK}>
мойто е друго би Непозната, аз създавам материал във форума за забавление, ......... laugh.gif

Браво мен, то аз за тва те харесвам! И аз съм тук за да се забавлявам. beerchug.gif
Thursday Next
Цитат
След като ви пречи това, че някой не е женен, напишете в условията за участие във форума, че само женени имат право да пишат и че ако някой не е женен, то към него ще бъдат отправяни упреци

Ееее, ти съвсем изплиска легена. Какви са тия налудни съчинения? На кой му пречи това? И аз не съм женена, стига си пищяла, осъзнай се.
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 22/10/2022, 14:28) <{POST_SNAPBACK}>
стига си пищяла, осъзнай се.

Мислиш ли, че е възможно?
Ами я си представи, че наистина се озъзнае
С какво тогава ще се забавляваме? С окосмен или не пубис?
Тарабас
Що бе, така си е бомба biggrin.gif Аз намирам колежката за симпатична и дискусиите с нея ми харесват.
Тарабас
Интересно, Непозната държи това в тайна. Аз я попитах дали е окосмена, но това ще си остане една мистерия. Можем да направим нещо като анкета. Аз си мисля, че има поне една педя косми.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 22/10/2022, 14:28) <{POST_SNAPBACK}>
На кой му пречи това? И аз не съм женена, стига си пищяла, осъзнай се.

Добре, спирам, трябва да призная, че си симпатична понякога. flowers.gif
Thursday Next
Цитат(Тарабас @ 22/10/2022, 15:32) <{POST_SNAPBACK}>
Интересно, Непозната държи това в тайна. Аз я попитах дали е окосмена, но това ще си остане една мистерия. Можем да направим нещо като анкета. Аз си мисля, че има поне една педя косми.

Ти едно време кви дитирамби пееше на къделите, па сега нещо май се смислИ. plezz.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.