освен теб и Заралията, никой не е тук, за да си търси.
Чакай сега, това ли е проблемът - че си мислите, че си търся баш в тоя форум!?
Аз съм тук от 2-3 години и досега никой не се е оплакал, че му преча, ако не вярваш, може да провериш. Ако някой има такива оплаквания, ако случайно съм го притеснявала , моля да не се притеснява да сподели! Ще сподели на куково лято. Може би трябваше да излъжа, че съм женена, както навремето правеха някои хора, за да не ми приписвате квато ви простотия скимне.

Аз знам, че има един куп предразсъдъци и стереотипи, свързани с това, именно това не ми харесваше във форума навремето още когато не бях разведена, че хора, които не са женени редовно са тъпкани и унижавани от другите с цел първо женените да се самоутвърдят за тяхна сметка, второ, вероятно защото са подвластни на най-различни предразсъдъци и трето, щото толкова им е IQ-то, но в този живот никой от нищо не е застрахован и е добре човек да бъде добър с околните, а не да ги тъпче и да им се подиграва, защото в някакъв момент може да се окаже в тяхната ситуация.
Цитат
Затова и не ни е важно кой как изглежда, но ти упорито ни го натрапваш като тема за разговор.
Не го натрапвам аз, вие го натрапвате, особено Шейд с гадните си намеци.
Цитат
Ако предпочиташ да те подминават, защо ходиш непрекъснато да джафкаш по този-онзи, вадиш линкове от предишни теми със спорове и претопляш една и съща манджа?
Манджата, както казах, я претопля Шейд, Тарабас, а в последно време и Горския.
Цитат
Остави тази тема да отмре, стига си я бутала навсякъде.
На я бутам аз, вие я бутате, с цел да има на кого да се присмивате. Ако не я бутахте, аз вече щях да съм спряла да пиша в този форум. Както казах, пиша единствено, за да отговоря на упреците, отправени към мен. Всеки има право да се защити срещу несправедливи укори и лъжи, които се пишат за него.
ПП: След като ви пречи това, че някой не е женен, напишете в условията за участие във форума, че само женени имат право да пишат и че ако някой не е женен, то към него ще бъдат отправяни упреци и други подобни без да има право свободно да се изразява като останалите, за да не би случайно да го обвинят във всички възможни грехове на тоя свят.