здравейте скъпи приятели, лично аз признавам държавата Палестина, застъпвам се за приемането на Турция в ЕУ, заставам зад правата на геювете и джендърите да се женят законно и да отглеждат деца, и кво още? не ми остава много време на тоя шибан свят, а света винаги гори, Франция щяла да фалира хаха, еврото се сривало, хаха, макар и яко да бие долара последните месеци, ЕУ се разпадал хаха, което няма как да стане имайки предвид подобна невъзможнос с оглед отпора къмто световната икономика, сваляне на всички мита от всеки към всеки, митата са отживелица в днешния свят от които всеки страда, пълна икономическа свобода на целия свят, единствено срещу шибаната Русия трябва да има адекватни мерки, Русия трябва да бъде освободена и разпарчетосана на отделни проспериращи държави!, бензина да бъде освободен от акцизи, както и цигарите и алкохопа! айде стига притоворно сме се грижили за здравето на хората, сякаш ни интерсува, нека си мрът там по живо по здраво! наркотиците да бъдат легализирани, щото сега са мръсни и отровни, Ролинг Стоунс цял живот ръгат наркотици и са на по деведесе години вече, ама щото ръгат скъпи наркотици от проверени източници, а не някви мешани с с боклуци ментета! хем и някой лев данъци ше получават държавите от данъците им! колко служби работят против наркоразпространението? хиляди! и колко успеваемос имат? нула! хаха! плащаме им милярди за нищо! подхода е безмислен! тотално въвеждане на евтаназията - достойна смърт за всеки! да умреш достойно не е грях! грях е само в идиотските писания! които нямат нищо общо с реалния живот ,сещате се там - светъ бил само на шес хиляди години

понеже така пишело! в подобни писания може да вярва само някъв тотален дебил! че то само за да измислиш рецепта за шкембе чорба или как да направиш хляб от жито - толкоз години не стигат! обади ми се майка ми преди малко докато го пишех тоя текс! да и намеря няква си авторка на сокове от арония в нета, че с тее сокове се живеело по-дълго

викам й - и с тях и без тях ше живееш толкоз колкото ти е писано! и й отказах да търся! бе аз като пия като луд 35 години без сокове от арония, и не съм умрял още, а по всички житейски правила трябваше да съм умрял щото хората умират на средна възрас и без да поркат като луди цял живот, даже изобщо да не поркат, жена ми умря на 34 без да пие и да пуши, бе мани бе!