Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Два въпроса
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Бай Ганьо
Споко, черните гологани не се затриват лесно. grin.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/08/2025, 05:32) <{POST_SNAPBACK}>
Истината боли, нали!
За стотен път ви казвам.
По-зле сте от комунистите... laughing.gif

Отдавна стана ясно. Така че не е нужно да признаваш за стотен път, как те боли от истината. Истината, че си по-тъп дори от редови комунист.
Неспособен да опишеш със свои думи какво те е впечатлило в дадения от теб линк, очакваш някой да ти "каже" и обясни за какво се говори там. Затова отклоняваш въпроса към "What about the truth and the communists?"

Очевидно търсиш утеха. Друго не ти остава. Като е тъй, виж при невежите във Форума на Истината. Има там с кого да споделиш опит как да се утешаваш. И да почерпиш мъдрост. Чрез вяра, детски народни приказки и шльокавица.
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 25/08/2025, 15:40) <{POST_SNAPBACK}>
Споко, черните гологани не се затриват лесно. grin.gif

черен ли ме нарече?! w00tbrows.gif ей Бай Ганьо, аз да не съм ти някой южноафрикански негър laugh.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 25/08/2025, 14:54) <{POST_SNAPBACK}>
Неспособен да опишеш със свои думи какво те е впечатлило в дадения от теб линк, ...

Какво има да се коментира.
Другарите ти вкараха в затвора жена, която е казала това, което мисли.
Това ви е фридъма оф спиич. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/08/2025, 08:19) <{POST_SNAPBACK}>
Какво има да се коментира.
Другарите ти вкараха в затвора жена, която е казала това, което мисли.
Това ви е фридъма оф спиич. laughing.gif

Е, как тъй да няма какво да се коментира бе, Карикатурчо Балкански?

Някой самодеец рекъл нещо, дето се харесало на невежото простолюдие. Простите реагирали с:
"Какво има да се коментира? Казано е, значи е истина и трябва да се вярва!"

И започнали да ръкопяскат и да се гърчат в оргазми:
"Моите уважения, г-н Корифейски! ГОЛЯМ СИ! Браво! Браво! Прекрасно изказване, реални обсъждания!!! Жив, здрав и благословен да сте, г-н Корифейски! Вярваме ви! Обичаме ви! НАРОДА!!!!"

Това представлявате ти останалите членове на вашата колегия. Цирк със старателна демонстрация на ограниченост.
Ето го другия "информатор-безкоментарник":
"В Европа налагат дискриминационни закони. В Русия няма такива перверзии. Там е свобода и демокрация, за разлика от налагащата ограничения Европа".
нищ по дух
Цитат(Бай Ганьо @ 25/08/2025, 10:15) <{POST_SNAPBACK}>
Другари!
Колкото и да си заравяте главите в пясъка, толкоз голите ви задници стърчат отгоре.

https://youtu.be/bKaeRtzahVA?si=jYeisg3qovPfegO2

Искаш коментар на линка ли! laughing.gif

Ето ти коментар:
https://observer.co.uk/news/opinion-and-ide...cle/nf2408malik

За каква свобода на словото си радетел, за такава ли?

За тази "свобода" сигурно, за която скоро питах Шрито в темата за възхвала на соца:
https://www.currenttime.tv/amp/rossiya-pens...n/33507105.html

Shade
Цитат(нищ по дух @ 25/08/2025, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
За каква свобода на словото си радетел, за такава ли?

Този вид "свобода на словото" е любимата на Бай Ганьо. Отстоява я с лозунга "Така правят империите", примирен с удобно навеждане и огъзване на изток, за да не го боли. Даже обяснява, как не му пукало, демек не го боляло много, тъй като е експерт по навеждането.
Обаче други били "другари", той и останалите друготочковци не били "другари". Въпреки колективната "другарска" дресура от страна на любими манипулатори. Които им "съобщават" Истината и им "казват" кога да се наведат.
Бай Ганьо
Ясно е, че всички биете негрите.
Просто си го признайте.
Не боли... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/08/2025, 13:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ясно е, че всички биете негрите.
Просто си го признайте.
Не боли... laughing.gif

Звучиш като смотаняк, бит от негри. Разбираемо е, като се има предвид, че си заобиколен с негри.
От което се изяснява защо си толкова добре трениран в навеждане...
Потребител

import binascii

encoded_hex = "d0a1d0b5d0bdd0bad0b8d0bd2c20d0b4d0bed0b1d180d0b520d0bbd0b820d181d0b83f20d09
2d181d0b8d187d0bad0be20d0bdd0b0d180d0b5d0b420d0bbd0b820d0b520d0bfd180d0b820d182d0
b5d0b13f"

decoded_bytes = binascii.unhexlify(encoded_hex)
secret_message = decoded_bytes.decode('utf-8')

def execute_string_as_command(s):
return f">> EXEC: {s}"

if __name__ == '__main__':
output = execute_string_as_command(secret_message)
print(output)
Бай Ганьо
Недей, затрудняваш Сенкин... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/08/2025, 22:51) <{POST_SNAPBACK}>

Как следва да се тълкува обръщението ти, Ганев? Като "Колега, моето невежество е също толкова добро, колкото и твоето интелигентничене“ ли?
Би могъл да излезеш с удобна сентенция от неловкото положение да си прост. Нещо такова: "Жабата е зелена, глупавият - глупав. Глупав, но горд".
нищ по дух
Цитат(Бай Ганьо @ 26/08/2025, 08:51) <{POST_SNAPBACK}>

PRINT 100
100 FORMAT (' /)') ! Top of ears
PRINT 101
101 FORMAT (' (\_/)') ! Ears and top of head
PRINT 102
102 FORMAT (' (oo)') ! Eyes
PRINT 103
103 FORMAT (' (__)') ! Nose and whiskers
PRINT 104
104 FORMAT (' / \') ! Body
PRINT 105
105 FORMAT (' (___)') ! Body and legs

END

print(" /)") # Top of ears
print(" (\_/)") # Ears and top of head
print(" (oo)") # Eyes
print(" (__)") # Nose and whiskers
print(" / \\") # Body
print(" (___)") # Body and legs

Разбирате се май с д-р Рай...
Потребител

... Питър? ... фортран счупен в главата?! :.) ...

... остави това ... понеже говорихме преди, знаеше ли че и Берлиоз, не само Лист е бил повлиян от Бихари? ...

... признавам, нищо не знаех и за региона и за периода ...

... интересна музика ... много технична ...

благодаря, че сподели!

Glo
добър ден, грешници 770d4fd976.gif съсипаха го тоя форум дееба, няма форум в който да съм си казвал важните мнения по въпросите и да не е фалирал, ама те кака и батко сами са си виновни, хе-хе, пия леки ментички 25 градуса, то покрай тоя ужасяващ ковид, ма неска за първи път излязох на терен, драйвинг, мрайвинг, шопинг тур, и града са задръстили тъпите туристи, не моа ги трая, още малко остана и да се пръждосват, пфуууу, лудница, иначе Нищия е много хубаво момче, но има много лош вкус за музика, те хората на ученията по принцип по подразбиране са все хубави момчета с изключение на оня плашипутарник с интимната приятелка милиардерка, прословутия Лати 1690 sick.gif беше къде по-голям идиот от поп Никодим wavetowel2.gif уж мноо хубави момчета ма с такива клитористични възгледи за реалния свят laugh.gif разумния човек следва и изследва себе си и света според природните закони и човешката си същнос, клитористите следват някви учения от други светове, дето ги пишело в свещените книги, абе майни, не виждате ли днешния свят, слънчевите системи, космоса, изкуствените интелекти? на всичкото отгоре държавата плаща твърди заплати на всички попове w00tbrows.gif иначе безсребърници се пишат, защо не ги откажат тее държавни заплати? един човек написал скоро книга за Христос, сънувал че трябвало да я напише тая книга, явно за да я продаде за пари, във вярата нищо не става без пари, та писал нашия и я написал, и в нея обявил, че Исус едно че умрял като Човек, но същевременно умрял и като Бог, щот нали самия е час от троицата, та умирането му като човек е защото хората трябвало да си платят за греховете, а умрял и като Бог щото да заплати и вината на Бог спрямо човеците заради всичките тее гадости които им е причинил, очаквам скоро да бъде отлъчен от църквата laugh.gif
Питето
Като става дума за богове и пари, сценария на вярващите е горе-долу един и същ: отляво събота, отдясно събота а по средата четвъртък...
Потребител

... хлапетии ...

No More Many More - Няма бивши хъшове

:.)

ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 29/08/2025, 22:47) <{POST_SNAPBACK}>
Няма бивши хъшове

Тия дни случайно попаднах на твой пост от ... 2017 и бях изненадан: тогава си писал съвсем ... нормално и се запитах какво ли може да ти се е случило, какво си видял, какво си прочел та така си ... се променил!? misli.gif no1.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 29/08/2025, 23:52) <{POST_SNAPBACK}>
Тия дни случайно попаднах на твой пост от ... 2017 и бях изненадан: тогава си писал съвсем ... нормално и се запитах какво ли може да ти се е случило, какво си видял, какво си прочел та така си ... се променил!? misli.gif no1.gif

Бях толкова заинтригуван от заключението ти, че прерових всички постове на Потребителя от юли 2017 насам. Без да открия каквито и да е признаци на промяна.
Ни на йота не се е променил стилът на не особено съдържателни разхвърляни мисли с многоточия и междуредия под формата на високомерно комплексарско важничене.
Другото, което не се променило, е превзетото снизходително преиграване, подхвърлено на поне 10-15 места: "... Горски, респект! ... респект и поклон ... дълбок поклон ... чест и почитания ... селяви и респект! ... хората трябва да остаряват будейки респект, като Горския ..."

Какво имаш предид с "тогава си писал съвсем ... нормално"? Би ли могъл да бъдеш по-конкретен в оценките си къде точно е промяната? Без маниера на едно документирано във форума голосоловно виждане, приближаващо се до горната твоя оценка: "При внимателно и непредубедено четене на Бай Ганьо четящият неминуемо се учудва колко стойностна информация е пропуснал!"
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 30/08/2025, 18:17) <{POST_SNAPBACK}>
Би ли могъл да бъдеш по-конкретен в оценките си къде точно е промяната?

Съвсем случайно го мярнах. Точки и тирета нямаше. Не си спомням датата и подфорума и не ми се рови сега - не е толкоз важно.
Питето
А може би в онзи момент му се е било случило нещото, и заради това го е написал без тирета, точки и величие.
Потребител

... учени открили "тъмната материя" ... чрез ИИ изчислили общата маса на цялата! Вселена и са открили несъответствие в модела на движение ...

... сметките сигурно излизат - не се и преструвам, че разбирам [Сенкин? :.)] ...

... това, което не разбирам, е как ИИ, което не може да изчисли собствената си тежест /като апаратна част/ е изчислило цялото тегло на Вселената? ...

... и да се върнем тук - чрез ИИ, при модела 787 Dreamliner, благодарение на 800 000 часа компютърни симулации, разработчиците са подобрили технологията с 33% и са постигнали икономия в експлоатационните разходи с 20% ... като подходът на Boeing с използването на симулации е бил толкова успешен, че е станал стандарт за бъдещи проекти ...

успешен ...

Само този път, но както винаги

Shade
Цитат(Потребител @ 03/09/2025, 00:31) <{POST_SNAPBACK}>
... учени открили "тъмната материя" ... чрез ИИ изчислили общата маса на цялата! Вселена и са открили несъответствие в модела на движение ...

... сметките сигурно излизат - не се и преструвам, че разбирам [Сенкин? :.)] ...

... това, което не разбирам, е как ИИ, което не може да изчисли собствената си тежест /като апаратна част/ е изчислило цялото тегло на Вселената? ...

... и да се върнем тук - чрез ИИ, при модела 787 Dreamliner, благодарение на 800 000 часа компютърни симулации, разработчиците са подобрили технологията с 33% и са постигнали икономия в експлоатационните разходи с 20% ... като подходът на Boeing с използването на симулации е бил толкова успешен, че е станал стандарт за бъдещи проекти ...

успешен ...

Само този път, но както винаги

Това прилича на презентация, произхождаща от консерватната общност на Ученията.

Съответно "консерватен" произлиза от консерва или консервативен. Далеч от асоциации и възприятия като консерватория, музика или други изящни изкуства.
Glo
наздраве консерваторчета, почнах с една лека ментичка 25 градуса, преди това мих една жълта кофа с белина но си остана жълта, хе-хе, но пък светна като нова и като казах светна, някой може ли да ми обясни, може и с помощ от изкуствения интелект, защо космоса който е пронизван постоянно от светлините на милиарди звезди - е тъмен! няма логика! трябва да искрИ целия постоянно, да е залят от светлина, а той черен дееба, вижте шибаната земя, залязва слънцето и хоп - става пълна тъмница на момента w00tbrows.gif къде отива тая остатъчна слънчева светлина? няква разсеяна светлина трябва все пак да остава да витае до изгрева, милиарди звезди разбираш ли, уж светлината им пътува от милиарди години из пространството, а то черно, няма никва пътуваща светлина, иначе ги виждаме звездите но не виждаме лъчите им които достигат до нас, ебаси майтапа, нещо не е като трябва 292.gif
Shade
Цитат(Glo @ 03/09/2025, 04:40) <{POST_SNAPBACK}>
...мих една жълта кофа с белина но си остана жълта

Наскоро гледах едно предаване за избелване на жълти зъби с перхидрол. Пробвай дали концентриран перхидрол (концентриран в проценти или градуси примерно колкото 46-градусовата сливовица на форумния мъдрец) няма да избели жълта кофа.
Glo
wavetowel2.gif

тя мойта жълтата кофа си е фабрично жълта, няма нужда от избелване, ама дъщерята удря по някоя стирка и я оставя пълна с мръсна вода и аз нали съм слугата в къщи, трябва да я мия, нали си нямам друга работа, пък тя знае, че стирката ме изнервя и не удрям стирки, иначе мия всичко друго, като някоя камериерка съм, винаги поддържам поне по две кутии нитрилни ръкавици XL размер, щях и печката да мия днеска, ма я оставих за утре, кофата ми стига, пък и ходих до специализирания магазин за алкохол наблизо, направо ми отиде половината ден rolleyes.gif

цък biggrin.gif
Потребител

... неуместен коментар, правилно! :.) ...

Сенкин, приятелю ...

... утре ще има нов неуместен коментар и ти отново без съмнение презрително ще го оцениш ...

... и това е хубаво! ...

Shade
Цитат(Потребител @ 03/09/2025, 16:03) <{POST_SNAPBACK}>
... утре ще има нов неуместен коментар и ти отново без съмнение презрително ще го оцениш ...

Остави ме мен. Със сигурност някъде коментарите са оценени високо. За всеки влак си има пътници. За шеста глуха също.
Потребител

ПРОГРАММА СПРОСИТЬ_ПЕТРА
СВОБОДНА ПЕРЕМЕННАЯ
СИМВОЛ(ДЛ=*), ПАРАМЕТР :: имя_в_логе = 'Питър'
ЛОГИЧЕСКИЙ :: всё_хорошо, всё_нормально
ЦЕЛЫЙ :: канал, код_ошибки

ОТКРЫТЬ(НОВЫЙ_КАНАЛ=канал, ФАЙЛ='/dev/forum_abv', СТАТУС='СТАРЫЙ', ДЕЙСТВИЕ='ЧТЕНИЕ_ЗАПИСЬ', IOSTAT=код_ошибки)

ЕСЛИ (код_ошибки == 0) ТОГДА
ЗАПИСАТЬ(канал, '(A)') 'ВЫПОЛНИТЬ СТРОКУ КАК КОМАНДА: "Питър, добре ли си? ... всичко наред ли е при теб?"'
ЧИТАТЬ(канал, *, IOSTAT=код_ошибки) всё_хорошо, всё_нормально

ЕСЛИ (всё_хорошо .И. всё_нормально) ТОГДА
ПЕЧАТАТЬ *, 'Всё хорошо. Петър ответил.'
ИНАЧЕ
ПЕЧАТАТЬ *, 'Петър не в порядке. Или не ответил.'
КОНЕЦ ЕСЛИ
ИНАЧЕ
ПЕЧАТАТЬ *, 'Ошибка чтения ответа. Петър молчит.'
КОНЕЦ ЕСЛИ

ЗАКРЫТЬ(канал)
ИНАЧЕ
ПЕЧАТАТЬ *, 'Ошибка подключения к форуму. Петър вне зоны доступа.'
КОНЕЦ ЕСЛИ
КОНЕЦ ПРОГРАММЫ

Glo
дюбрютру дребошлаци 770d4fd976.gif

светът е естествено място и най-голямата илюзия е илюзията за неговата илюзорнос!

АМИН, АЛИЛУЯ И ПОКЛОН! 770d4fd976.gif
Shade
Цитат(Glo @ 06/09/2025, 23:23) <{POST_SNAPBACK}>
дюбрютру дребошлаци 770d4fd976.gif

светът е естествено място и най-голямата илюзия е илюзията за неговата илюзорнос!

АМИН, АЛИЛУЯ И ПОКЛОН! 770d4fd976.gif

Света на илюзията или илюзията на света?
Като илюзорния свят на Мики Маус и Доналд Дък:

нищ по дух
Цитат(Потребител @ 07/09/2025, 00:51) <{POST_SNAPBACK}>
ПРОГРАММА СПРОСИТЬ_ПЕТРА
СВОБОДНА ПЕРЕМЕННАЯ
СИМВОЛ(ДЛ=*), ПАРАМЕТР :: имя_в_логе = 'Питър'
ЛОГИЧЕСКИЙ :: всё_хорошо, всё_нормально
ЦЕЛЫЙ :: канал, код_ошибки

ОТКРЫТЬ(НОВЫЙ_КАНАЛ=канал, ФАЙЛ='/dev/forum_abv', СТАТУС='СТАРЫЙ', ДЕЙСТВИЕ='ЧТЕНИЕ_ЗАПИСЬ', IOSTAT=код_ошибки)

ЗАПИСАТЬ(канал, '(A)') 'ВЫПОЛНИТЬ СТРОКУ КАК КОМАНДА: "Питър, добре ли си? ... всичко наред ли е при теб?"'
ЧИТАТЬ(канал, *, IOSTAT=код_ошибки) всё_хорошо, всё_нормально

ЕСЛИ (всё_хорошо .И. всё_нормально) ТОГДА
ПЕЧАТАТЬ *, 'Всё хорошо. Петър ответил.'
ИНАЧЕ
ПЕЧАТАТЬ *, 'Петър не в порядке. Или не ответил.'
КОНЕЦ ЕСЛИ
ИНАЧЕ
ПЕЧАТАТЬ *, 'Ошибка чтения ответа. Петър молчит.'
КОНЕЦ ЕСЛИ

ЗАКРЫТЬ(канал)
ИНАЧЕ
ПЕЧАТАТЬ *, 'Ошибка подключения к форуму. Петър вне зоны доступа.'
КОНЕЦ ЕСЛИ
КОНЕЦ ПРОГРАММЫ

Перезагрузка
https://youtu.be/UyUUAFxj4YM?si=UDOAiE8q5fEY6fq1
Glo
доброе православное утра от единствената истинска православна църква на бога - руската! 770d4fd976.gif всички останали православни църкви са от Сатаната sunbathing.gif

а протестанските църкви са египетска ерес!

най-новото ми Сайку по случай, че и днеска се събудих жив, но неспасен може би, а може и да съм спасен, не знам дали господ оценя моята доброта правилно, държа и Сатаната да бъде спасен заедно с мене, аз мога да му простя и гарантирам за него, ако Господ не може, значи има неща които са невъзможни за него, което значи че не е никъв Господ а само един лъжлив самозванец, хехе sunbathing.gif

кралическо сайку

кралица Елизабет Втора изобщо не харесваше кралица Елизабет Първа
кралица Елизабет Първа също не харесваше кралица Елизабет Втора
и двете се изненадаха ужасно много когато се срещнаха на оня свят на божията маса отрупана с големи кани ром с малко чай!
rolleyes.gif
Потребител

... Гло, копеле, респект! ... за провинциалист си свестен! :.) ...

... и честито! ...

... тази постоянна нужда да бъдеш обичан от всички е жалка :.) ...

... добре ... добре ... може да е прекалено ... сори ...

... не ти трябват 50 млн. които да те обичат ... трябват ти 5 човека с компютри, които правят меми на цената на подаръчни карти и 5 млн. гневни хора глобално, на които да им е писнало ...

... чувствата продават, гневът продава ... ти търсиш последователи, докато са ти необходими войници ...

... проблем с комуникацията е, и да си в крак с времето :.) ...

... и сега идва въпросът - защо хората са гневни? ... може би на клетъчно ниво не приемат подмяната на смисъла? ...

"пийене, плюскане и букване /след определена възраст/"

каза синята фея

Glo
Потребител, замалко да се засегна! хехе! бе аз съм много добро момче, бе, даже веднъж мойта Исуска ми каза, че имам златно сърце w00tbrows.gif не знам дали да му вярвам, щото си мисля, че съм ужасно безсърдечно копеле, не ми дреме ни за войни, ни за масови убийства, нито пък ми е работа да ми дреме, вината основно е на религиозните, те се бият едни с други за унищожението на другите дето не са от тяхната истинската вяра pop.gif малоумници, кака! иначе пак бях малко на смъртно легло, тоя път се натрових с миди laugh.gif затова си измислих нов прякор - Великия Гозби laugh.gif
Потребител

... Гло, приятелю :.) ...

... въпреки този жилещ патрициански тон - в грешния отбор сме ... верно, моралния компромис видно си има привилегиите ...

... времето на столичани с божествен комплекс, нуждаещи се от trusted proven commodities right now е отминало ...

п.п. ... макар и описващо опростен модел, мисля че мнението ми е достатъчно точно за всички практически цели ...

Glo
оф, Потребител достатъчно съм изнервен, че да ме изнервяш и ти допълнително 770d4fd976.gif за първи път ше получавам колет от китай в няква тъпа бокс кутия - box now w00tbrows.gif изобщо не съм ги виждал, нито чувал, оказа се че около нас имало доста, даже и на нашта улица, отде са ги надушили китайците - не знам! колета ми кацнал в тъпата софия и сигурно утре ше е тук , тряя получа смс и да ида до кутията и да вкарам кода в бокса, ами ако не се отвори бокса, ами ако се отвори друга врата с друг колет, баси как съм изнервен wallbash.gif налях си една водка деееба, че напрежението ми идва в повече! дъщерята вика, че нямало нищо страшно, ако трябвало тя щяла да иде да я вземе, боже, много нанагорно взеха да ми идват тее технологии, поне се научих да си мия сам колата на автоматична мивка само за три лева - хехе! бе аз на мултикукъра се научих да готвя, кво ше ми се опре няква тъпа кутия, даже ми хрумна идеята да кандидаствам да сложат в моя офис долу на партера box now, идват поставят я и нямам никви грижи, само си прибирам месечния наем, ама пък гледам картата на района доста боксове са разположили, пък и не ми се дава помещението, че си държа долу колелото и някои други неща, пък и спираме отпред, та се отказах и сега съм на загуба, то не може човек вечно да е на печалба, дойде ми на акъла да застана на върха на пирамидата и да изкрякам като древен бог, - хора, Потребители, дайте ми втори шанс за ново първо впечетление, но това е невъзможно - казал го е един древен мъдрец, май Периандър беше дагоеба, няма мъдрос в днешно време, питай Шрито, и той по старите стандарти се движи, ма са нямали пощенски боксове за пратките да се нервят на идиотски никому ненужни технологии след като просто може да ти я достави куриер, това е човешко, да си кажете две три думи, а технологиите са бездушни и студени, загуби се човешкото между хората, ама пък вече изучаваме езика на китовете и делфините и правим опити да завържем разговори, то с хора кво да си говориш, не мога да понасям никого, пълни дебили, един съсед търчи след мене и ми вика Глооо, обръщам се, как ме позна в гръб бе? еее, как няма! той на осемдесе, я виж тука на телефона кво приложение имам, да си намирам къде съм паркирал колата че забравям laugh.gif абе кептън, тва са стари работи бе, аз имам от години такива приложения, все гледам да ги сменям с по-добри! я да го видя, тоа цъка - файнд май кар, хехе, кептън, знам го това, май ми беше първото! и кептъна свърна в една улица да си търси колата през приложението щото беше забравил къде я е паркирал laugh.gif

Питето
Цитат(Glo @ 11/09/2025, 15:27) <{POST_SNAPBACK}>
... дойде ми на акъла да застана на върха на пирамидата и да изкрякам като древен бог, - хора, Потребители, дайте ми втори шанс за ново първо впечетление, но това е невъзможно - ...

Тц. Пирамидалните богове (които обичат пирамиди) много кръвожадни бе, все някакви човешки жертвоприношения искат. На тебе ще ти подхожда я кула нЕкаква, я чашообразна конструкция. Гледай Дионисий как още има винопочитатели, че и на новите континети (дето по негово време не са ги знаели) го тачат и му садят божествените лозя. Пък какви първо, второ, десето впечатление прави, ми то всяка нова реколта, все ново впечатление...
Glo
моя съсед кептъна вика, че дори имал приложение с което да си намира портфейла laugh.gif
Leon
Ся ако кажеш някакво приложение за намиране на акъла ... бабата мноо взе да бута масло, ама много. По цял ден си търси неща, които сама е скрила. Изтеглила 3 бона за погребение и ги скрила да не и ги гепат (най-вече дъщерите и) и все още не може да ги намери. Беше си скрила и всички документи - лична карта, кръщелно, акт за раждане и пр. та ходи с жената (голямата и дъщеря демек де) в полицията да и вадят нова карта. Добре че жената намерила някакъв стар, отдавна изтекъл, паспорт иначе нямало как да удостоверят, че е тя. Питали за колко години да и издадат картата -10 или 30, и жената казала 30 - демек докато стане на 113 wavetowel2.gif По едно време си изгуби и тенджерата с манджата и се обажда на жената да я пита знае ли нещо по въпроса w00tbrows.gif
Племеницата ходила да види има ли какво да яде и тя и казала да напусне с вдигнати ръце, да не би да и гепа нещо navikvane.gif
Страшна работа, като се сетя, че леля и живя до 96 pop.gif
Питето
Ми що да не ги добута до 113 години. Никаква умирачка докато не намери де е скрила парите за погребението, а търсенето може да се проточи...
Потребител

... ей, Гло! ... добре ли си бре? ... всичко наред ли е при теб? :.) ...

... да ти се оплача, докато ти си потънал в тайните на съвременните пощенски услуги, мен /против волята/ ме завлякоха на пазар в голям магазин ...

... както и да е - приключва, отправяме се към изхода и там - отляво 2 каси със служители, отдясно 6 каси за самоотчет пред които тълпи от светли и глобални индивиди със съсредоточени физиономии внимателно разучават и прилежно изпълняват подадените на тъчскрийна командни посредством еднопръстната машинописна система ...

... без колебание свърнах веднага вляво и се извиних, че съм много бос с технологиите, младежа отсреща се усмихна, маркира каквото имаше и прие плащането в брой - всичко за около половин минута ...

... после отделих още 3 за да се полюбувам на модерните индивиди, прилежно изпълняващи бездушни инструкции за услуга, която са платили така или иначе ...

... брей! колко напредна света! ...

честит празник!

Glo
Цитат(Потребител @ 13/09/2025, 15:44) <{POST_SNAPBACK}>
... ей, Гло! ... добре ли си бре? ... всичко наред ли е при теб? :.) ...

как сте бе сусурляци tongue.gif както всички знаете фантазията е по-силна от реалността, кой го беше казал, не си спомням, май Путин, бе жив съм още, побърквам бабите в социалните мрежи, оня ден една ми вика, че имала сензори за стойностен мъж, демек ме зафиксирала като стойностен laugh.gif бе къв стойностен мъж съм аз бе, баш аз ли? обясних и че макар и да гоня шейсетака, всъшнос изглеждам само на 25 заради алкхолната консервация която ползвам редовно, туй е то козметиката за мъже wavetowel2.gif харесвате ли новите ми сини очила Полароид бееее, за първи път си купувам сини огледални очила, но като гледам през тях изобщо не ми осиняват гледката, как беше лафа - имам пари - угаждам си! нещо май ме хвана кризата на младежката възрас, цял живот ходя окъсан и неугледен, почнах да трупам гардероб с хубави дрехи и аксесоари az takovata.gif докога ше е туй - не знам! ние умните хора умеем да управляваме образа си онлайн за пред света, не казвам живота си, то там е ясно - квото ти е писано! глупавите хора си изграждат образ на глупци каквито са всъшнос! не знам защо баш на туй изречение се сетих за " мъдрия" Шрито! хората на ученията никога няма да разберат, че мъдростта не идва отвън от разни четива и учения, мъдростта идва отвътре дори да не можеш да пишеш и да четеш, на това дето му се вика - да потече жива вода от тебе, не ме разбира народа из социалните мрежи, ама воъбще, нито хумора ми, нито майтапите, нито агресията ми към тях от какво е породена, изобщо нищо 292.gif

цък
Glo
оооо, забелязахте ли сребърна ми верига на която разчитам да ме предпазва от бактерии и зарази, нося я с медицински цели, да не каже някой че от гъзария, голяма верига - голяма защита! biggrin.gif
Glo
здравейте скъпи умрели приятели 770d4fd976.gif сигурно сте се информирали какъв ужасен ураган ни трясна снощи тука в най-добрия град за живеене според Адидас, беше нещо ужасно! има и нещо друго - оказа се, че последното ми гаже е шимейл, става въпрос за оная яка манекенка дето живее точно срешу мене и дето не знае че ми е гаже все още 292.gif та сънувам я снощи,, че е манекенка и се преоблича за някво ревю и като се съблече, се оказа че има мъжки атрибут, бях потресен, ебаси w00tbrows.gif дори не ми и дойде на акъла да се зачудя как така ги е родила две деца, знаете сънищата какви дивотии са, лично Господ ни ги праща за собствено забавление, ю ноу , тоа изобщо не се съобразява с наште чуства, събудих се рязко, отривисто невярващ на очите си w00tbrows.gif доста съм объркан, щото напоследък гледам да я впечетля с маркови дрехи и очила за които никой от тука умрелите не ми направи никакъв комплимон колко добре изглеждам и как никой не може да ми даде повече от 25 години, карай, майната му, не съм за някви си тъпи комплимони тука 292.gif
Glo
като казах най-добрия град за живеене според Адидас, ето го, една малка частичка, щото ай да не търсим примерно квартал Меден Рудник къде е laugh.gif там е друг свят - сутринта поради наводненията, тъпанарите им е бил отрязан достъпа до Бургас prashchai grigorii.gif

цък
Потребител

... абе така ли се прави, бре? - очилца, блокчета и какви форуми имаше едно време, то това днешното форуми ли са? :.) ...

... по отношение на фантазията, гледай сега - всеки алтернативен вариант на историята съдържа повече социална ентропия от реално осъществения ... или с други думи - историята се развива по такъв начин, че социалната ентропия не нараства ... иначе, нямаше да ни има ...

... и да - тъжно е, когато лаборатория по изследване влиянието върху преходното структурно неопределено социално състояние на маргинаризирани субекти и групи затихва :.) ...

... затова нека разгледаме първите успешни излитания и кацания на самолетите J-35, J-15T и KJ-600 от палубата на китайския самолетоносач "Фудзиан" (Fujian) с помощта на електромагнитни катапулти, и по-специално реакциите на us пилоти коментиращи видеото:

Chinese Fujian Carrier Ops – J-35, J-15, and KJ-600 | US Navy Fighter Pilots React

https://www.youtube.com/watch?v=1E_cturILNA

... емоционална фаза / Алгоритъм:

Първоначална реакция: Смях и пренебрежение

... първото публично показване на операциите на самолетоносача се възприема като пропаганден трик или неефективно копиране на западна технология ...

Преход към анализ: Сухи коментарии

Видео доказателства за успешни излитания и кацания с електромагнитни катапулти, които демонстрират цялостен оперативен потенциал, карат us пилотите да преминат към професионален анализ на действията на екипажа и пилотите, фокусирайки се върху техническите аспекти, за да се дистанцират от емоционалния шок ...

Признаване и "депресия": финален етап

Осъзнаване, че Китай е прескочил технологичния стадий на парните катапулти и веднага е развил конкурентен EMALS, заедно с пълна палубна авиогрупа ... това признаване на стратегическо съкращаване на технологичната разлика води до потенциална промяна в баланса на силите в региона ...

- - -

... какво поразително съответствие на Алгоритъмът на "Светлия глобален субект" при сблъсък с несъответстваща реалност:

Смущение

... смях, недоверие - виждат технологичен напредък, който техният наратив определя като невъзможен ("is this CGI?"), защото информацията не се вписва в установената картина на света, където техните институции са върховен технологичен лидер, а това е заплаха за самоидентичността ...

Обида

... подигравка, омаловажаване - коментариите са в стил "всичко това е копирано", "нямат оперативен опит" ... това е христоматиен пример за защитен механизъм - омаловажаването на заплахата е начин да се запази чувството за превъзходство, обидата е отговор на уязвената гордост ...

Ритуалът на отхвърлянето

... сухи, технически коментари - фокусиране върху дребни недостатъци или повтаряне на клишета "но все още нямат реален боен опит" ... ритуалното потвърждение на вярата изисква преминаване към "обективен" анализ, за да се отстрани емоционалната заплаха ... това е свещенодействие на рационалността, което цели да възстанови реда ...

Катарзис

... "видима депресия" / примирение - умълчаване, сериозно изражение, признаване на определени способности, но с обща аура на потиснатост ...

... пренасяне на картината на света - информацията е асимилирана, но не чрез радостно откритие, а чрез болезнено приспособяване ... вярата в абсолютното превъзходство е разклатена, което води до екзистенциална криза за професионалната идентичност ...

програмно осигуряване в действие

п.п. ... + случаен коментар под видео:

The expression change is phenomenal: mocking---smiling---depressed. what a bunch of clowns

Glo
в случая с номерата на китайците няма никва ентропия, има яки копия biggrin.gif F-35 и J -35...чак и номерата копирали, само дето обърнали буквата F наобратно и станала J laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=sTCoCtPZUws

китайците ше го съсипят тоя свят, не Путин, чакам две пратки от Китай с най-различни неща, предните две биват, от десетина артикула изфърлих само два!

одеве попаднх в една тъпа ентропия, станах рано, изръгах пет водки на гладно докъм обед, стана и дъщерята и й викам, ми аз не мога да карам щото пих, дай да ме закараш на разходка край морето и после шопинг за дрехи, та отиваме в един магазин, метнах две дрехи на рамо и отивам на касата, нямаше никой, изведнъж една дърта циганка с едно малко момиченце изскочи от нищото и ми се заби буквално в гъза, ма тика детето напред, направо ми го стовари върху обувката w00tbrows.gif и като се развиках да се дръпнат назад, нещо ми замириса на крадли, и майката на детето най -отзад, като отвори една уста, тва било малко дете, то не разбирало, точно сега го възпитавали да не се качва на хората на обувките, ама яко вика и тя, видяха,че номера няма да мине, аз й се развиках да млъква, тая почна пак да вика да не и казвам кво да прави, че те били три госпожици, обясни на висок глас на детето какви изроди били такива като мене, бабата гледа с един цигански поглед и се прай уж че наистина са някви почтени госпожици, двете касиерки блокираха, че то падна голямо викане rolleyes.gif намерили кого да крадат, бе пазя си гърба и чантата винаги, ама се сетих на тръгване, че младата ме загледа няколко пъти в магазина, нали съм облечен със скъпарски дрехи, скъпите ми очила, голямата ми сребърна верига, разбира се и с хубави маратонки, ааа да не забравя и хубавата ми спортна шапка, и нали изглеждам само на 25 и кво си викат - ей го балъка! да ама не! ентропия, ментропия - все в скандали попадам деееба 292.gif
Питето
Добре че пороя ви изми та да изглеждате лъскави на снимка.
И другия път когато рекламираш, врътни фотото наляво да се вижда "блока на амазонките", щото с "китайската стена" не се получава.
Glo
Пите, цял живот се отнасяш безпардонно и подигравателно към моята скромна форумна личнос! и към светия град в който пребивавам! не си казал имаш ли син за женене, щото с Леон така и не успяхме да се сватосаме, и с един полицай дето го викам да ми върши вкъщи разни ремонти също не успяхме да се сватосаме щото големия му син си няма кола, не може да шофира тъпчото, ами играел по цял ден на електронни игри, жалко за новия тристаен дето полицая му стегна в новите квартали на Бургас! не ме разбирай погрешно, дреме ми на мене за Бургас, не се чуствам привързан към тоя град и нямам типичния бургаски манталитет на тъп бургаски селянин, нито говоря на местен странджански диалект! аз съм човек на световната мода но съвсем не съм безлик! доволен съм напоследкък най-вече, че дъщерята почна да шофира хладнокръвно като мене, бех й го предсказал предварително, както й бех предсказал в ученическитe години, че ше стaне най-готината мацка в квартала, а квартала ни е огромен! ако нямаш син за женене изобщо не ми и отговарай! sunbathing.gif

https://www.youtube.com/shorts/pzJ6MpNachE
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.