Сплетните ги диплиш ти, като обясняваш кой с кого искал да се пипа
Това с пипането го почна ти, заявавайки на Старозагореца, че аз желая да ме пипат с пръстче. Ето това ми е странно - защо ти не говориш за себе си - какво ти желаеш, какво ти искаш, а непрекъснато мен ме коментираш!? Вероятно ти имаш желание да те пипат, което проектираш върху мен!?
Цитат
демонстрираш колко си запозната с личния живот на този или онзи съфорумец, обвиненията и обидите от теб не секват от месеци.
Ето и това не е вярно - ти демонстрираш колко си запозната с моите мотиви, моите търсения, моите желания, моите стремежи... Абе всичко, което е мое ти е известно, откъде!? Няма откъде, което означава, че ми приписваш своите желания и стремежи на мен.
Цитат
Един вариант е да си се изживявала като форумната дива
Не съм се изживявала като форумна дива. Вероятно ти се изживяваш като такава. Не виждам обаче на основание на какво, след като тоя форум е пълен предимно с пенсионери и де факто няма кой знае кого да дивиш.

Нищо, че дядо Шейд си въобразява, че тази или онази била влюбена в него. Баси и егото надуто...

Гло и той - петдесет и косур годишен плейбой го раздава...

Бе я се погледнете малко по-самокритично, бе хора! Откъде на къде аз ще се влюбвам във вас, при положение, че нито съм ви виждала, нито ми харесвате като начин на писане, нито сте на възраст, която на мен ми допада, а и при положение, че има толкова по-млади и най-важното по-възпитани и по-приятни за разговор мъже, с които мога да си говоря лице в лице, точно пък във вас ще се влюбя!?
Цитат
и сега да си си въобразила, че имаш конкуренция, та затова се разфуча така.
Аз не съм конкуриращ се човек, точно обратното - обичам си конкуренцията. На практика познавам почти всичките си конкуренти лично или по имена, ние сме около пет човека в цяла България, тъй че няма как да не ги познавам. И трябва да кажа, че сме доста интелигентни хора и с такива простотии, като да си подливаме един на друг вода не се занимаваме, защото сме установили, че можем да си сътрудничим и да си помагаме, колкото и странно да ти звучи. По много проекти съм работила заедно с мои конкуренти, пращала съм поръчки, които нямам възможност аз да поема на мои конкуренти и те са правили същото. Даже имам една конкурентка, която в същото време ми е и клиентка. Така че аз нямам конкуренция в истинския смисъл на думата, но съм забелязала, че и други колеги се държат по същия начин с конкурентите си - помагат им, защото като едни интелигентни същества разбират, че е печелившо да си помагат един на друг, тъй като в един следващ момент те могат да имат нужда от помощ. Конкурирането и подливането на вода на другия е селска история.