Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Непозната
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 23:19) <{POST_SNAPBACK}>
Доста ли такива мъже-момченца има? Горките, живи да ги ожали човек, щом не друго, ами мечтаят да те изклатят. Чак до мечти да го докарат по липса на алтернатива...
Но не е болка за умиране, ще пораснат и след някоя година ще намерят нещо свестно за ебане близко до тяхната възраст.

Не смятам, че ти си капацитет, който да определи кой е свестен и кой не, още повече, че самият ти със сигурност не спадаш към свестните. prashchai grigorii.gif
biggeorge
Цитат(бабугер @ 09/11/2022, 00:04) <{POST_SNAPBACK}>
Но има и едно вселенско излъчване към Земята и започваме всички да се чистим от лошото.

Не вярвам в такива неща.
Обяснението с ковида и войната ми звучи по-логично.
Много хора полудяха покрай пандемията и от вероятността да умрат преждевременно.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 23:22) <{POST_SNAPBACK}>
Не се офлянквай, ами тичай да натопиш мачока. Спадаш точно към контингента й.

Защо се пънеш да ме сватосваш наляво и надясно!? Защо не се занимаваш със себе си, а се занимаваш с Бигагеорге и мен!? Може би ти самият имаш нужда някой да те сватоса!? rolleyes.gif Пробвай при баба cath_y, тя може и все пак да се навие, вие двамата сте със сходна душевност - тъкмо ще си си лика прилика като два стръка иглика. rolleyes.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 14:12) <{POST_SNAPBACK}>
Защо се пънеш да ме сватосваш наляво и надясно!? Какво се опитваш да направиш с това!? Защо не се занимаваш със себе си, а се занимаваш с Бигагеорге и мен!? Може би ти самият имаш нужда от сватосване!? rolleyes.gif Пробвай при баба cath_y, тя може и все пак да се навие, вие двамата сте със сходна душевност - тъкмо ще си си лика прилика като два стръка иглика. rolleyes.gif

Защото съм добър и ти мисля доброто. Не съм те нарекъл "идиотка", нали? Нищо не съм те нарекъл, не съм те проклинал злобно, с други думи не съм като теб. w00tbrows.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 14:06) <{POST_SNAPBACK}>
Не смятам, че ти си капацитет, който да определи кой е свестен и кой не, още повече, че самият ти със сигурност не спадаш към свестните. prashchai grigorii.gif

Капацитет съм, разбира се. И то какъв, особено след като ти не смяташ така. Човек, ако иска да е близо до реалността, трябва да приема за истина обратното на онова, което ти твърдиш, и няма да сбърка.
SoLulu
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 18:01) <{POST_SNAPBACK}>
"Давид се чувства смазан от враговете си.

Източник: https://www.desiringgod.org/messages/pour-o...on-them?lang=bg

Забележи -

В псалом 69 се говори за мъката на цар Давид, че е хулен заради своята непоклатима любов към Твореца.
Отдавам само на твоята добродушна наивност или простотия идеята да сравниш молитвата на царя с нещо толкова скучно и сърбящо погледа, като анатомича излишност, чието продължение прилича на кюнци за комбинирана печка. Това е всичко, което се вижда с невъоръжено око и търпение вече в две теми.
Nepoznata
Цитат(SoLulu @ 09/11/2022, 11:21) <{POST_SNAPBACK}>
В псалом 69 се говори за мъката на цар Давид, че е хулен заради своята непоклатима любов към Твореца.
Отдавам само на твоята добродушна наивност или простотия идеята да сравниш молитвата на царя с нещо толкова скучно и сърбящо погледа, като анатомича излишност, чието продължение прилича на кюнци за комбинирана печка. Това е всичко, което се вижда с невъоръжено око и търпение вече в две теми.

Ето я молитвата на цар Давид:

"Нека тяхната трапеза бъде примка пред лицето им и мирните трапези – за примамка. 24 Нека да се помрачат очите им, за да не виждат. И нека слабините им да треперят постоянно! 25 Излей негодуванието Си върху тях и пламъкът на гнева Ти нека ги постигне! 26 Жилището им да запустее и в шатрите им да няма кой да живее, 27 защото те преследват онзи, когото Ти си поразил, и умножават болката на онези, които Ти си наранил. 28 Прибави беззаконие към тяхното беззаконие и нека те да не влязат в Твоята правда. 29 Да бъдат заличени от книгата на живите и да не бъдат записани с праведните."

Източник: https://www.bibleserver.com/CBT/%D0%9F%D1%8...0%D0%BB%D0%BC69
Както виждаш тук не се говори толкова за любовта му към Бог, а за нещата, които той иска Бог да стори на противниците му. Не виждам къде виждаш "излишна анатомичност" в тези стихове!? 292.gif
SoLulu
Цитат(Nepoznata @ 09/11/2022, 10:48) <{POST_SNAPBACK}>
Ето я молитвата на цар Давид:

"Нека тяхната трапеза бъде примка пред лицето им и мирните трапези – за примамка. 24 Нека да се помрачат очите им, за да не виждат. И нека слабините им да треперят постоянно! 25 Излей негодуванието Си върху тях и пламъкът на гнева Ти нека ги постигне! 26 Жилището им да запустее и в шатрите им да няма кой да живее, 27 защото те преследват онзи, когото Ти си поразил, и умножават болката на онези, които Ти си наранил. 28 Прибави беззаконие към тяхното беззаконие и нека те да не влязат в Твоята правда. 29 Да бъдат заличени от книгата на живите и да не бъдат записани с праведните."

Не накъсвай псаломите и не вади думи от контекста. Защото преди това, което ти грозно използваш като клетва срещу хора, е написано това:

9 Станах чужд за братята си и чужденец за децата на своята майка,
10 защото ревността за Твоя дом м
е изяде и хулите на онези, които Те хулят, паднаха върху мене.
11 Когато душата ми плаче в пост, хулите на онези, които Те хулят, падат върху мене.

останалата част от моя пост / това, което съм болднала/

Цитат(SoLulu @ 09/11/2022, 10:21) <{POST_SNAPBACK}>

касае теб. Предполагам чуваш думите на Исус "Ти така ли мислиш да я караш моето момиче или да те поканя на тайната вечеря и да поговорим за естетика"...
Nepoznata
Цитат(SoLulu @ 09/11/2022, 14:25) <{POST_SNAPBACK}>
Защото преди това, което ти грозно използваш като клетва срещу хора

Да пожелаеш на някого да изпита това, което ти е причинил /ни повече, ни по-малко/ според теб е по-грозно, отколкото да причиняваш неща, които ти самият не би искал да изпиташ!? rolleyes.gif Аз не мисля така. Захаросаната псевдодуховност не ми е изобщо по вкуса. Имам навика да правя това, което искам. Ако някой си е заслужил да му пожелая нещо, ще му го пожелая, а ти си мисли каквото си искаш, така и така аз видях, че тук никой не се съобразява нито с морал, нито с елементарна етика, за естетика на отношенията между хората изобщо няма какво да говорим. Зачети се в словесните излияния на Шейд и няма начин да не ти прилошее в някакъв момент и да не ти се доповръща от естетиката им. prashchai grigorii.gif

Shade
Цитат(Nepoznata @ 09/11/2022, 04:23) <{POST_SNAPBACK}>
Да пожелаеш на някого да изпита това, което ти е причинил /ни повече, ни по-малко/ според теб е по-грозно, отколкото да причиняваш неща, които ти самият не би искал да изпиташ!? rolleyes.gif Аз не мисля така. Захаросаната псевдодуховност не ми е изобщо по вкуса. Имам навика да правя това, което искам. Ако някой си е заслужил да му пожелая нещо, ще му го пожелая, а ти си мисли каквото си искаш, така и така аз видях, че тук никой не се съобразява нито с морал, нито с елементарна етика, за естетика на отношенията между хората изобщо няма какво да говорим. Зачети се в словесните излияния на Шейд и няма начин да не ти прилошее в някакъв момент и да не ти се доповръща от естетиката им. prashchai grigorii.gif

Ако си убедена, че Шейд ти е враг, редно е смирено да обърнеш и другата буза, да го обичаш и да го благославяш (Лука 6:27-28). В противен случай на Исус ще му се доповръща ще се отвърне от теб.
бабугер
Здравей.
Вярването си го имаш и избираш ти, но ковида и войната си ги правим ние тук на Земята, а на ония извънземните им писва и леко и внимателно ни подават нещо като тоалетна хартия да се позабършем. Може би има някаква космическа логика.
biggeorge
Няма да повярвам в извънземните, докато не видя доказателства за съществуването им.
Вселената е достатъчно голяма, за да има разумен живот "там някъде", но е малко вероятно този разумен живот да осъществи комуникация с нас или да ни посети.
Трябва да гледаме реалистично на нещата, а не да вярваме в измислици. grin.gif
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 20:18) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да повярвам в извънземните, докато не видя доказателства за съществуването им.

Око да види, ръка да пипне, a!
По този критерий Непозната, за да бъдем по темата, не съществува или вече успя да я видиш и ... пипнеш? neprichom.gif
Питето
Чековице, що си се писала "непозната"?
Nepoznata
Цитат(Shade @ 09/11/2022, 15:26) <{POST_SNAPBACK}>
Ако си убедена, че Шейд ти е враг, редно е смирено да обърнеш и другата буза, да го обичаш и да го благославяш (Лука 6:27-28). В противен случай на Исус ще му се доповръща ще се отвърне от теб.

Аз не съм лицемер и никога не съм била. Това, от което на Исус му се повръща, е лицемерието - когато хората изпитват едно, а говорят друго. Когато украинците заобичат Путин и Русия искрено и от сърце, те тогава и аз ще заобичам теб. b_046.gif
Nepoznata
Цитат
Доста ли такива мъже-момченца има? Горките, живи да ги ожали човек, щом не друго, ами мечтаят да те изклатят. Чак до мечти да го докарат по липса на алтернатива...

Има да, много са и не, не го правят от липса на алтернатива, а вероятно защото не им се занимава все още с деца, бракове и т.н.
Тарабас
Нормално е. Повечето от мъжете, макар и да не си признават, си падат по жени с големи дупета.
Nepoznata
Цитат(Питето @ 09/11/2022, 22:48) <{POST_SNAPBACK}>
Чековице, що си се писала "непозната"?

Както ти казах по-горе, никой от нищо не е застрахован на този свят, може точно ти в някакъв момент да се превърнеш в Чековец, особено като се има предвид, че мнозинството хора не се интересуват от справедливост, важното е да лижат подметките на "силните на деня", такъв е манталитетът на стадото. Така, че преди да съдиш някого внимателно си помисли дали някой ден няма да се окажеш на негово място. Защото речено е "никога не казвай никога", ама аз "това няма да направя", аз "онова няма да направя" и в един момент се хващаш, че точно това правиш, тъй че продължавай да се подиграваш на неща, които не разбираш, но имай предвид, че един ден ще ти се наложи да ги разбереш и тогава си спомни за мен. animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.