Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Непозната
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 15:34) <{POST_SNAPBACK}>
Само да ти обърна внимание, че всъщност смешното идва именно защото се връзва.

Не, аз отлично знам, че изглеждам добре и това какво ти говориш за мен по никакъв начин не влияе върху външния ми вид. Проблемът е, че много ясно усещам негативната енергия, отправена към мен. Нека и тя да ви се върне в пълен размер при всеки, който я е изпратил към мен. Това рано или късно ще се случи, рано или късно вие ще бъдете подложени на някакъв вид гавра. Животът е безкрайно справедлив, ще моля Бог за това ти специално и всички останали, които съзнателно, нарочно и за удоволствие се гаврехте с мен да си получите по заслугите си.
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 15:26) <{POST_SNAPBACK}>
Кръстът ми си е идеален, ти си идиот, дано ти се върне всичко, абсолютно всичко, което си направил за мен, също както и на всички други злобни гадини в този форум. Някой за теб / за вас/ да разпространява наляво и надясно гнусни лъжи. Ще се моля за това Бог да ви върне за всичко. Амин

Прекрасен език, на прекрасно маце! clap2.gif

Между другото знаеш ли кое в народа се определя като "настъпен патладжан"? no.gif
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 08/11/2022, 15:42) <{POST_SNAPBACK}>
Прекрасен език, на прекрасно маце! clap2.gif

Между другото знаеш ли кое в народа се определя като "настъпен патладжан"? no.gif

Нека и на теб да ти се върне всичко. Амин
Glo
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 14:26) <{POST_SNAPBACK}>
Кръстът ми си е идеален, ти си идиот, дано ти се върне всичко, абсолютно всичко, което си направил за мен, също както и на всички други злобни гадини в този форум. Някой за теб / за вас/ да разпространява наляво и надясно гнусни лъжи. Ще се моля за това Бог да ви върне за всичко. Амин

стига вече бе жена, убеден съм, че всички те харесват в тоя форум, само малко те подбъзикват , понеже все не мое им влезнеш в тон, малко релакс fishing1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=h7MWRI8TwI0
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 04:38) <{POST_SNAPBACK}>
Не, аз отлично знам, че изглеждам добре и това какво ти говориш за мен по никакъв начин не влияе върху външния ми вид. Проблемът е, че много ясно усещам негативната енергия, отправена към мен. Нека и тя да ви се върне в пълен размер при всеки, който я е изпратил към мен.

Усещаш вятър. Дреме му на някой за теб, сама си свириш, пееш и играеш, като упорито сама си навираш тлъстия задник между шамарите. smile.gif
Проблемът е, че много ясно ще усетиш всичката негативна енергия, отправена от теб към аудиторията със злоба и жлъч. Ще ти се върне в пълен размер от всеки, към когото си я изпратила.
Световната история потвърждава, че когато Господ иска да накаже някого, първо му взема акъла. sad.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 08/11/2022, 14:44) <{POST_SNAPBACK}>
стига вече бе жена, убеден съм, че всички те харесват в тоя форум, само малко те подбъзикват , понеже все не мое им влезнеш в тон, малко релакс fishing1.gif

За мен това е върха простотията, което се случва в този форум. Да се гавриш с човек, който цяла тема пусна с обяснения какво му причинявате, аз това не мога да си го обясня. Ако има друг живот, ви пожелавам да преживеете всичко, което аз съм преживяла като дете и после някви идиоти да почнат да се гаврят с вас и да ви ретравмират. Всичко, което ми причинихте, да ви се върне. Абсолютно вреден и отвратителен форум, с пожелание скоро да го закрият. Обмислям да пусна жалба до собственика на платформата, на която се намира този форум за това, че тук се извършва бодишейминг от най-гнусен вид. Даже и в училище до осми клас не съм преживявала подобно нещо.
Glo
като онуй дете от бранислав нушич си ,дето все си тика новите буйки на гостите да му ги видят tongue.gif laugh.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 04:50) <{POST_SNAPBACK}>
За мен това е върха простотията, което се случва в този форум. Да се гавриш с човек, който цяла тема пусна с обяснения какво му причинявате, аз това не мога да си го обясня. Ако има друг живот, ви пожелавам да преживеете всичко, което аз съм преживяла като дете и после някви идиоти да почнат да се гаврят с вас и да ви ретравмират. Всичко, което ми причинихте, да ви се върне. Абсолютно вреден и отвратителен форум, с пожелание скоро да го закрият. Обмислям да пусна жалба до собственика на платформата, на която се намира този форум за това, че тук се извършва бодишейминг от най-гнусен вид. Даже и в училище до осми клас не съм преживявала подобно нещо. Дърти пенсионери станали, а се държат битер деца.

Е, чак пък. Не преигравай. Темата, с обясненията ти, които не вълнуват никого, не е върха на простотията. Като тема по литература, развита от петокласник е. Онези, които се насилиха да я изчетат, ще го потвърдят.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 04:44) <{POST_SNAPBACK}>
Нека и на теб да ти се върне всичко. Амин

Случва се в живота човек да е в конфликт с някого. Когато, обаче, човек се окаже в конфликт с всички останали, е редно да се замисли дали причината не е у него.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 15:02) <{POST_SNAPBACK}>
Случва се в живота човек да е в конфликт с някого. Когато, обаче, човек се окаже в конфликт с всички останали, е редно да се замисли дали причината не е у него.

Никого не съм започнала да обиждам първа. Вие започнахте, като се захванахте за всичко, което беше възможно - лъжа след лъжа - ум, външен вид, възраст, което иде да рече, че изпитвате някаква агресия, неясно от какво мотивирана към мен и се захващате за де, що ви падне. Ясно защо повечето съфорумки са се изнесли оттук предвидливо и са се преместили на друго доста по-приятно място, където човек може да обсъжда цивилизовано идеи и не се допуска да се обсъждат личности. Няма само пукойната гуспужа Тачър да се цитира в тоя форум, дай да цитираме и Елинор Рузвелт:

"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."

Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 05:28) <{POST_SNAPBACK}>
Никого не съм започнала да обиждам първа. Вие започнахте, като се захванахте за всичко, което беше възможно - лъжа след лъжа - ум, външен вид, възраст, което иде да рече, че изпитвате някаква агресия, неясно от какво мотивирана към мен и се захващате за де, що ви падне. Ясно защо повечето съфорумки са се изнесли оттук предвидливо и са се преместили на друго доста по-приятно място, където човек може да обсъжда цивилизовано идеи и не се допуска да се обсъждат личности. Няма само пукойната гуспужа Тачър да се цитира в тоя форум, дай да цитираме и Елинор Рузвелт:

"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."

Дрън-дрън. Ти си единствената, която обижда и не спира да го прави. Срам за теб! Господ да ти го начука (канчето де). w00tbrows.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 15:28) <{POST_SNAPBACK}>
Татчър да се цитира в тоя форум, дай да цитираме и Елинор Рузвелт:

Смяташ ли, че гошистката ЕлиOнор Рузвелт е по-велик ум от баронеса Татчър ?
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 08/11/2022, 05:57) <{POST_SNAPBACK}>
Смяташ ли, че гошистката ЕлOинор Рузвелт е по-велик ум от баронеса Татчър ?

Нищо не умее да смята. Рови напосоки и цитира каквото падне без да го разбира, подобно на цитатаджиите-набожници.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 15:54) <{POST_SNAPBACK}>
Дрън-дрън. Ти си единствената, която обижда и не спира да го прави. Срам за теб! Господ да ти го начука (канчето де). w00tbrows.gif

Да цитирам ли цветистите обиди за разни кланици, кучета и т.н.!? Или викаш ти може да плямпаш каквото ти скимне без по никакъв начин да си бил предизвикан преди това, другите не могат при наличието на хиляда повода, които си им дал!? misli.gif Лъжлив манипулатор и не само ти, доста сте такива, начело с Четвъртъкова. prashchai grigorii.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 17:09) <{POST_SNAPBACK}>
Да цитирам ли цветистите обиди за разни кланици, кучета и т.н.!? Или викаш ти може да плямпаш каквото ти скимне без по никакъв начин да си бил предизвикан преди това, другите не могат при наличието на хиляда повода, които си им дал!? misli.gif Лъжлив манипулатор и не само ти, доста сте такива, начело с Четвъртъкова. prashchai grigorii.gif

Съвсем сериозно: Имаш нужда от квалифицирана помощ, която няма да намериш тук, въпреки заглавието на подфорума. Обърни се към професионален психолог. Макар, че е доста по-скъпо, но ще е далеч по-ефикасно, отколкото да се дърляш тук - напълно приятелски съвет, без зла умисъл
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 08/11/2022, 16:18) <{POST_SNAPBACK}>
Съвсем сериозно: Имаш нужда от квалифицирана помощ, която няма да намериш тук, въпреки заглавието на подфорума. Обърни се към професионален психолог. Макар, че е доста по-скъпо, но ще е далеч по-ефикасно, отколкото да се дърляш тук - напълно приятелски съвет, без зла умисъл

Не, няма да търся специализирана помощ, ще пиша на собственика на платформата, да видим той какво ще предприеме, дали ще го закрие този смотан форум, за да спре психическия тормоз, ако трябва ще се консултирам и с адвокат какво може да се направи по въпроса отвратителния бодишейминг да бъде санкциониран по някакъв начин, допускам, че предвид актуалността на темата за хранителните разстройства, от това биха се заинтересували и средствата за масова информация, имам познати журналисти и психолози, които се занимават точно с тази тема, с малко повече желание такъв скандал мога да ви заформя, че бедна ти фантазия. Аз ще се махна оттук, но вие с друг ще се заядете, сигурна съм в това. Ти потърси писохологическа помощ, като виден бодишеймър, имаш нужда, както и приятелката ти, дето препоръчва психологически помощи, а най-безскрупулно напада потребителите на форума, също както и администратора, който си позволява пък психиатрии да намесва. Не ви е срам! Да ви се връща всичко на всички. На теб ти пожелавам да те бодишеймят и в същото време същия човек психологически помощи и психиатрии да ти препоръчва, също както и на модераторката и на администратора. Щом скрупули нямате и с психологически неща да се заигравате и това ви го пожелавам. Баси и цинизма! malii.gif Ще те обижда най-нагло и после на психолог ще те праща. Да ти се връща, същата ситуацийка точно на теб да се случи. Амин

Цитат
напълно приятелски съвет, без зла умисъл

Ако беше приятелски съветът и без умисъл, ти нямаше преди това така грозно да ме бодишеймиш, под диктовка от приятелката ти най-вероятно, която вместо да ти направи забележка като модератор, взе че пред всички те похвали, че си го правил, все едно че е най-нормалното нещо на света модератор да цитира бодишеймърските изказвания на потребител. misli.gif
Glo
Цитат
Аз ще се махна оттук, но вие с друг ще се заядете, сигурна съм в това.

бе те, най-големия Отворко на света Квакера изгониха с безмерната си злоба , кво остава за нас обикновените редне(И)ци 292.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 06:09) <{POST_SNAPBACK}>

Цитирай собствените си цветисти диарии, от които подгизна тук, та да се посмеем. smile.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 17:47) <{POST_SNAPBACK}>
Цитирай собствените си цветисти диарии, от които подгизна тук, та да се посмеем. smile.gif

Ще се моля на теб да се смеят и публично да ръсят гнусни лъжи по твой адрес на работата или сред приятелите, или там, където Бог си прецени. Заслужил си го напълно.
Alexfield
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 13:26) <{POST_SNAPBACK}>
... Ще се моля за това Бог да ви върне за всичко. Амин

Коя е тази религия, която те насърчава да кълнеш, че да намесваш и Божието име? Ще вземеш да се окаже, че членуваш в някоя сатанинска секта.
Nepoznata
Цитат(Alexfield @ 08/11/2022, 17:26) <{POST_SNAPBACK}>
Коя е тази религия, която те насърчава да кълнеш, че да намесваш и Божието име? Ще вземеш да се окаже, че членуваш в някоя сатанинска секта.

"Давид се чувства смазан от враговете си. Те изглежда не са военни врагове, а лични и са безмилостни и завистливи.

Той не твърди, че е съвършен. В стих 5 той приема, че е извършил зло и Бог знае това. Обаче враждебността срещу него не се дължи на греховете му. Те го мразят без причина; нападат го с лъжи. Стих 4: „Повече от космите на главата ми са тези, които ме мразят без причина; силни са тези, които искат да ме унищожат, които ме нападат с лъжи. Искат да върна това, което не съм откраднал.” /.../ Следват стихове 22-28, които са изцяло проклятия към враговете му. Той се моли тези врагове – негови и на Бога – да изпитат с пълна сила Божия съд и да не бъдат оправдани. Той не се моли за спасението им; моли се за да бъдат проклети. Стихове 22-24:

Трапезата им пред тях нека им стане примка и мирната им гощавка – клопка. Да се помрачат очите им, та да не виждат; и чреслата им непрестанно да се тресат. Излей върху тях негодуванието Си и пламъкът на гнева Ти нека ги постигне./.../ Така започва молитвата на Давид Бог да излее негодуванието Си върху противниците Си (стих 24). Той се моли точно както те са му дали отрова вместо храна (стих 21), така и тяхната трапеза да стане гибел за тях. Изобилието, което мислят, че имат, ще се окаже за тяхно осъждение. Давид се моли да бъдат заслепени и неспособни да намерят пътя си и да ги обземе вечно треперене. /.../ С други думи, Павел тълкува думите на Давид не като лично греховно отмъщение, а като израз на това, което се случва на противниците на Божия помазаник. Давид е Божия помазан цар и е бил отхвърлен, упрекван и руган. През живота си той проявява много търпение (Псалм 109:4). Но идва един момент, когато Давид говори като помазан и вдъхновен от Бога и чрез молитвата си предава противниците си на тъмнината и закоравяването. Те ще изживеят това осъждение защото Давид говори от името на Бога. "

Източник: https://www.desiringgod.org/messages/pour-o...on-them?lang=bg

Забележи - той се моли противниците му да изпитат точно това, което той е изпитал, а не двойно, четворно и т.н., което означава, че е благороден човек и иска те да преживеят тези неща, за да бъдат превъзпитани. Когато преживееш това, което си причинил на друг, ти разбираш защо не е хубаво да постъпваш така повече. Няма нищо по-ефективно във възпитанието от личния опит, другото са празни приказки на вятъра. Бог така или иначе раздава справедливост, в случая Давид с молитвите си само Му напомня да не забрави да възстанови справедливостта.
Питето
Тц, не е секта, а българщина от най-чист вид:
"...
- Много бензин си наляла в мотора, Чековице, префучаваш като аероплан и селям не даваш!
- Ушите ти да зафучат на тебе, гдето сè подбив дириш!
- Не се киселù толкова, а ела помагай! Ела дръж да обръснем Чека, че каквато му е остра брадата - има да подскача!
- Да те обръснат вкоченясал, поразнико с поразнико, кога и от грях се не плашиш, и с мъртвите се подиграваш! - изрева вдовицата, покачи се на натрупана до нея пръст и продължи: - При него да идеш, че да се не върнеш! От гробищата да не излезеш гиди, дрипав циганино!
Кърпата ù се беше свлякла на шията. Разрошена и страшна, тя сипеше огън и жупел без прекъсвания.
Спокоен и усмихнат, Лъжлив Съби едва сварваше от време на време да пусне по някоя острота:
- Не викай, не викай, а си забради кърпата, че ако се надигне да те види Чеко такава, веднага ще скочи пак в гроба!
- И ти след него, и ти вдън земя да потънеш, просяко с просяко, и на и на целия ви род името да не се чуе! Дано черна чума ви изтръшка, гърлица да ви загърли и дъно и място да няма за вас!...

Огънят вече беше барабанен. Решена да унищожи противника си без остатък, Чековица кълнеше ужасно, гребеше буци пръст от купчината и хвърляше бясно през оградата. Лъжлив Съби се понаведе ухилен и извика:
- Поправи си мерника, Чолпанке, че надхвърля! Ще цапнеш Нена, Ненаа - хубостта на селото ни ще затриеш. Нали уж щях да ти сватувам за него?
- Самодиви да ти сватуват, куче проклето, и таласъми да ви тропат по полиците! Дано черна котка те прескочи, като пукнеш, та на вампир да се преобърнеш!...

Разпенена, прегракнала, тя реши да намали разстоянието и да атакува; затова се срина от купчината, прибягна, покатери се на гробищната ограда и сякаш вече не викаше, а джавкаше:
- Да пукнеш, да треснеш и ти, и майка ти, и баща ти, и децата ти!
- Ненооо - провикна се пак Съби, - ела, ела, ако не си видял жива горила - ела да видиш! Аз едно време видях на Пловдивския панаир, ама тази е по-рошава!
..."
cath_y
Благодаря ти, че помниш. Човъркат те моите 86 см, а ?
Съвет да намалиш мерките - яж по-малко и прави целеви упражнения за глутеуси и бедра. И общо кардио.
Всеки ден ми се събира 1 час спорт.
Отплаща се.
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 08/11/2022, 18:22) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ти, че помниш. Човъркат те моите 86 см, а ?
Съвет да намалиш мерките - яж по-малко и прави целеви упражнения за глутеуси и бедра. И общо кардио.
Всеки ден ми се събира 1 час спорт.
Отплаща се.

Не, не ме човъркат въобще, госпожо 55+, човърка ме това, че вместо да се занимаваш с внуците си, си тръгнала да оценяваш кой има нужда от диети и кой не. Ти знаеш ли колко килограма съм аз, дали имам нужда да отслабвам или не, не те ли е срам!? След всичко, което ти писах да продължаваш да хейтиш. И на теб от сърце пожелавам някоя кокошка да ръси лъжи публично за теб. Амин

ПП: Тука изобщо забелязвам, че специализирани съвети се раздават под и над път - ти ми препоръчваш диети без изобщо да знаеш имам ли аз нужда от такива или не, дофтур дядо Шейд препоръчва витамини на Джорджи, други се изживяват като психиатри и т.н. и т.н. Всеки форумен дофтур с номера си. prashchai grigorii.gif
Nepoznata
Цитат(Питето @ 08/11/2022, 18:13) <{POST_SNAPBACK}>
Тц, не е секта, а българщина от най-чист вид:
"...
- Много бензин си наляла в мотора, Чековице, префучаваш като аероплан и селям не даваш!
- Ушите ти да зафучат на тебе, гдето сè подбив дириш!
- Не се киселù толкова, а ела помагай! Ела дръж да обръснем Чека, че каквато му е остра брадата - има да подскача!
- Да те обръснат вкоченясал, поразнико с поразнико, кога и от грях се не плашиш, и с мъртвите се подиграваш! - изрева вдовицата, покачи се на натрупана до нея пръст и продължи: - При него да идеш, че да се не върнеш! От гробищата да не излезеш гиди, дрипав циганино!
Кърпата ù се беше свлякла на шията. Разрошена и страшна, тя сипеше огън и жупел без прекъсвания.
Спокоен и усмихнат, Лъжлив Съби едва сварваше от време на време да пусне по някоя острота:
- Не викай, не викай, а си забради кърпата, че ако се надигне да те види Чеко такава, веднага ще скочи пак в гроба!
- И ти след него, и ти вдън земя да потънеш, просяко с просяко, и на и на целия ви род името да не се чуе! Дано черна чума ви изтръшка, гърлица да ви загърли и дъно и място да няма за вас!...

Огънят вече беше барабанен. Решена да унищожи противника си без остатък, Чековица кълнеше ужасно, гребеше буци пръст от купчината и хвърляше бясно през оградата. Лъжлив Съби се понаведе ухилен и извика:
- Поправи си мерника, Чолпанке, че надхвърля! Ще цапнеш Нена, Ненаа - хубостта на селото ни ще затриеш. Нали уж щях да ти сватувам за него?
- Самодиви да ти сватуват, куче проклето, и таласъми да ви тропат по полиците! Дано черна котка те прескочи, като пукнеш, та на вампир да се преобърнеш!...

Разпенена, прегракнала, тя реши да намали разстоянието и да атакува; затова се срина от купчината, прибягна, покатери се на гробищната ограда и сякаш вече не викаше, а джавкаше:
- Да пукнеш, да треснеш и ти, и майка ти, и баща ти, и децата ти!
- Ненооо - провикна се пак Съби, - ела, ела, ако не си видял жива горила - ела да видиш! Аз едно време видях на Пловдивския панаир, ама тази е по-рошава!
..."

А на теб ти пожелавам да ръсят от всички страни лъжи върху теб и ти да стигнеш до там да кълнеш, а някой да ти се присмива. Като цяло на всеки пожелавам да му се случи това, на което най-целенасочено и нарочно се е присмивал, за да разбере защо така не е хубаво това да се прави. Амин. Не може някой напълно нарочно, целенасочено и за лично удоволствие да върши свинщини и да си мисли, че ще остане безнаказан. Аз разбирам да съгрешиш без да искаш, но да се разпростаняват агресивни лъжи и клевети не е неволно, това е напълно обмислен предварително акт, целящ да вреди на човек, който нищо не е направил. Щом вършите хубави неща, не би трябвало да ви е страх и да ги преживеете на личен гръб тези хубави неща, като присмиването и гавренето например. rolleyes.gif
ЕксГорски
Цитат(ЕксГорски @ 08/11/2022, 15:57) <{POST_SNAPBACK}>
Смяташ ли, че гошистката ЕлиOнор Рузвелт е по-велик ум от баронеса Татчър ?

Забелязах, че съм позабравил български : гошистка=левичарка! prashchai grigorii.gif
cath_y
Ми това е форума. Всеки се изказва. Кой искрено и спокойно, кой в яда и клетвите си...
Кг ти са много. Но носи си ги със здраве.
Пак казано под сурдинка - в един момент кг пречат и вредят.
Ама ти знаеш по-добре svirkam si.gif
Тарабас
Квакера не мож го изгони. Той е майката и бащата на форума. Той като мастър Йода, който от ена галактика в друга мож само с поглед да премести холова гарнитура от хола в спалнята. Квакера е тук и бди над нас.
Тарабас
На мен мноиго ми хареса голямото и дупе!
Тарабас
Сега сериозно, за таа поза дето заемаш. некой дава ли ти пари или дабраволно страдаш? Един вид месия? Чакаш некой да напише евангилие за теб?
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 08/11/2022, 20:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ми това е форума. Всеки се изказва. Кой искрено и спокойно, кой в яда и клетвите си...
Кг ти са много. Но носи си ги със здраве.
Пак казано под сурдинка - в един момент кг пречат и вредят.
Ама ти знаеш по-добре svirkam si.gif

58 кг при ръст 1,60 са много според теб, така ли!? misli.gif
Това съм аз: https://photos.app.goo.gl/uvoh7NnexC7uMMCB6
Престани да разнасяш лъжи. Ти не си казваш искрено и спокойно, ти го казваш завистливо и спокойно, госпожо 55+.
Какво съм виновна аз, че съм доста по-млада от теб? rolleyes.gif Ако искаш ме наричай гневлива, ако искаш каквото искаш ме наричай, от сърце ти пожелавам някоя /и да се държи/ат към теб по същия начин, по който ти се държиш с мен - да те клевети и да бълва словесна агресия срещу теб, а ако има друг живот, ти пожелавам да преживееш всичко, което съм преживяла аз във връзка с килограмите, защото виждам, че проявяваш засилен интерес към тази тема. Нека до осми клас да ти се подиграват такива идотчета като теб.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 08/11/2022, 21:16) <{POST_SNAPBACK}>
Сега сериозно, за таа поза дето заемаш. некой дава ли ти пари или дабраволно страдаш? Един вид месия? Чакаш некой да напише евангилие за теб?

На форумните идиоти трябва да им стане ясно, че рано или късно идиотщините, които ги вършат на мен, ще се върнат при тях. При теб също. Вярвам, че и с теб рано или късно ще се гаврят така, както ти си се гаврил с мен и с други хора. Пожелавам ти да преживееш всчкото зло, което нарочно си причинил на хора, които нищо не са ти направили, ей тъй за забавление.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 06:49) <{POST_SNAPBACK}>
Ще се моля на теб да се смеят и публично да ръсят гнусни лъжи по твой адрес на работата или сред приятелите, или там, където Бог си прецени. Заслужил си го напълно.

Моля те, не се моли за мен! Моля те! Ужасно би било да ми се случат такива страхотии. Много ще плача! Отсега нататък ще слушкам. И ще папкам. strah.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 06:09) <{POST_SNAPBACK}>

Ама още ли не си ги цитирала? Изглежда не можеш да ги цитираш, само плашиш гаргите.
Не можеш, не можеш, само плашиш! svirkam si.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 08:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не ме човъркат въобще, госпожо 55+, човърка ме това, че вместо да се занимаваш с внуците си, си тръгнала да оценяваш кой има нужда от диети и кой не. Ти знаеш ли колко килограма съм аз, дали имам нужда да отслабвам или не, не те ли е срам!? След всичко, което ти писах да продължаваш да хейтиш. И на теб от сърце пожелавам някоя кокошка да ръси лъжи публично за теб. Амин

ПП: Тука изобщо забелязвам, че специализирани съвети се раздават под и над път - ти ми препоръчваш диети без изобщо да знаеш имам ли аз нужда от такива или не, дофтур дядо Шейд препоръчва витамини на Джорджи, други се изживяват като психиатри и т.н. и т.н. Всеки форумен дофтур с номера си. prashchai grigorii.gif

Съвети ти дава, добронамерена е, значи. Не те нарича, както ти я наричаш, идиотка. Нито пък ти казва, че истерия, подобна на твоята, е очевиден пример за недоклатеност (ако бях аз, понеже не съм превзет лицемер, щях да го назова с точния термин).
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
Съвети ти дава, добронамерена е, значи.

Глупости! Тя, ако беше добронамерена ,нямаше да лъже, също както и ти. Добронамерено разнасящи лъжи за мен, баси! malii.gif Вий това лъжата и клеветата за нищо ги нямате.

Цитат
Не те нарича, както ти я наричаш, идиотка.

Амии, защото очеизвадно аз не съм, а тя е. 292.gif

Цитат
Нито пък ти казва, че истерия, подобна на твоята, е очевиден пример за недоклатеност

Това дали съм недоклатена или не съм теб изобщо не би трябвало да те интересува. Не смятам, че да си недоклатен е нещо лошо, напротив, има си някои големи предимства. Целта на човешкия живот не се изразява в това да си на всяка цена доклатен, за да не ти се подиграва някъв идиот от ранга на Шейд. whistling.gif Някои хора ценят повече качеството пред обществените предразсъдъци, че видите ли непременно трябва да си доклатен или във връзка, за да не ти се подиграват. Ти между впрочем, въпреки че си женен със сигурност си недоклатен, личи си от километри, че жена ти не те сайдисва, защото не те понася, милата, разбираемо е. 292.gif Също така и Тарабас е недоклатен и всички заядливци тука, дато висите във форума и се чудите за кого да злословите, сте недоклатени - от ясно по-ясно е това. grin.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 11:23) <{POST_SNAPBACK}>
да си недоклатен има си някои големи предимства.

Сигурно има някои предимства, примерно ако те клати някой с много голям, е болезнено.
Но в общия случай друго си е да си добре изклатена... 486.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурно има някои предимства, примерно ако те клати някой с много голям, е болезнено.
Но в общия случай друго си е да си добре изклатена... 486.gif

Напротив, забелязала съм, че една жена е много по-харесвана, когато е недоклатена, не знам на какво се дължи това, но е факт. Вероятно става въпрос за енергия, която привлича. А сексът без да има химия между партньорите е еднозначно досаден и вреден. Но пък да привличаш без да се доклащаш си е много гот, независимо дали има химия или напротив. Забавно е. wub.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 11:44) <{POST_SNAPBACK}>
Напротив, забелязала съм, че една жена е много по-харесвана, когато е недоклатена, не знам на какво се дължи това, но е факт. Вероятно става въпрос за енергия, която привлича. А сексът без да има химия между партньорите е еднозначно досаден и вреден. Но пък да привличаш без да се доклащаш си е много гот, независимо дали има химия или напротив. Забавно е. wub.gif

Никой не харесва недоклатени истерички. В резултат на което те толкова се озлобяват на целия свят, че поголовно започват да назовават всички "идиоти".
Тарабас
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 19:37) <{POST_SNAPBACK}>
На форумните идиоти трябва да им стане ясно, че рано или късно идиотщините, които ги вършат на мен, ще се върнат при тях. При теб също. Вярвам, че и с теб рано или късно ще се гаврят така, както ти си се гаврил с мен и с други хора. Пожелавам ти да преживееш всчкото зло, което нарочно си причинил на хора, които нищо не са ти направили, ей тъй за забавление.

Само защото казвам, че задника ти е голям, затова ли ме чака зло? Ами не е малък, прознай си!
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>
Никой не харесва недоклатени жени.

Напротив, има много мъже, които ги харесват и още как. wub.gif

Цитат
истерички

Айде и диагнози почнахме да поставяме. Не само, че лекарства на Жорко предписваш, но и диагнози не се свениш да поставяш, а пък баба cath_y диети съставя по интернет и определя кой колко килограма е без кантар ей тъй по фантазия. az takovata.gif Големи свинтила на миндицинскъта наука има тука. prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 12:09) <{POST_SNAPBACK}>
Напротив, има много мъже, които харесват недоклатени жени и още как.

Склонен съм да се съглася. Едва ли някой знае това по-добре от теб... misli.gif
Leon
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
58 кг при ръст 1,60 са много според теб, така ли!? misli.gif
....

Перфектна си! Даже леееееко слабееш, но само леко, де.
Тарабас
Че е слаба спор няма, но задникът и е голям.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 08/11/2022, 23:22) <{POST_SNAPBACK}>
Склонен съм да се съглася. Едва ли някой знае това по-добре от теб... misli.gif

Така е , да , има доста мъже, които си мечтаят да ме доклатят, но няма да имат тази възможност, въпреки че така като ви гледам тука какъв ужас сте като характери и присъствие и те ми стават все по-симпатични и все по-симпатични на фона на вашия идиотизъм. Ето, има едно момченце, което съжалявам сега, че преди време го накарах да си върви, като му гледам снимките във фейсбук и кой му ги лайква и ми става много криво, ама е много мъничък - с дванадесет години, не върви някак си - с пет - шест - седем иди дойди, ама с дванадесет. prashchai grigorii.gif Време е да се махкам от този форум аз, влияете ми много негативно и вместо да се занимавам с приятни неща, се занимавам с идиотщини. crying.gif
Тарабас
Стига де, къде ше ходиш сега, стой си тука.
biggeorge
Сбогом и дано си щастлива далеч от този зверилник. hat.gif
П.п.: Чета и не вярвам на очите си какви простотии сте написали за 24 часа. wacko.gif
Изливате на воля цялата си помия и омраза, които таите в душите си.
Не бяхте такива хора преди години.
Или ако сте били - добре сте се прикривали пред мен правейки се на демократично мислещи хора. huh.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 12:40) <{POST_SNAPBACK}>
има доста мъже, които си мечтаят да ме доклатят, но няма да имат тази възможност, има едно момченце, много мъничък - с дванадесет години...

Доста ли такива мъже-момченца има? Горките, живи да ги ожали човек, щом не друго, ами мечтаят да те изклатят. Чак до мечти да го докарат по липса на алтернатива...
Но не е болка за умиране, ще пораснат и след някоя година ще намерят нещо свестно за ебане близко до тяхната възраст.
Shade
Цитат(biggeorge @ 08/11/2022, 13:12) <{POST_SNAPBACK}>
Сбогом и дано си щастлива далеч от този зверилник. hat.gif
П.п.: Чета и не вярвам на очите си какви простотии сте написали за 24 часа. wacko.gif
Изливате на воля цялата си помия и омраза, които таите в душите си.
Не бяхте такива хора преди години.
Или ако сте били - добре сте се прикривали пред мен правейки се на демократично мислещи хора. huh.gif

Не се офлянквай, ами тичай да натопиш мачока. Спадаш точно към контингента й.
бабугер
Най вероятно е всичкото това да е от ковида и войната. Но има и едно вселенско излъчване към Земята и започваме всички да се чистим от лошото. Просто си разсъждавам де.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.