С две думи казано, много се обясняваш. Никого не интересуват нито обясненията ти, нито вълненията ти зад тези обяснения.
Сега ще си внушиш, че тук ти е оказано внимание, значи някой се интересува от теб, и съответно ще завъртиш латерната на същите излишни обяснения отново.
Миии, ще ти се да не опровергавам лъжите, които пишете за мен, но докато не ме баннат това няма да стане. Вие целенасочено и упорито се гаврите - обиждате жени като цяло, не само мен - използвайки всяка възможност - възраст, интелект, ум. Това, че съм 40+годишна и към този момент не се намирам във връзка не ви дава право да обсъждате алтернативите ми, които няма как да знаете какви са, след като ме познавате единствено и само от форума и нямате поглед върху моя живот, автобиография, хората, които ме заобикалят и т.н. и т.н. Не смятам, че е редно това, което се случва тук и смятам, че е срамно, че дори и жени като cath_y и Четвъртъкова го поддържат. Така те показват, че е напълно в реда на нещата жени да бъдат нападани само за това, че са 40+, а не да речем 20+, за това, че не са женени, а са разведени и не се намират във връзка ,да бъдат мачкани и всячески да се доказва, че не били "вървежни". Ще ви се като вас да не са вървежни, та да сте спокойни, че не сте само вие в киреча. Но не само жени биват нападани по този параграф, но също така и мъже - Бигагеорге и момчето от Стара Загора, което в една отвратителна тема го изкарахте извън нерви:
http://forumabv.eu/index.php?showtopic=270...t=0&start=0. Ето това е срамното!

Да се хейти е срамно, да се гаври човек е срамно и всеки, който го прави е долен нещастник, който заслужава на него също да се подиграват някой ден, никой от нищо не е застрахован, както си във връзка, така може да останеш и без такава, защото връзката ти по всяко време може да бъде прекратена или дори недай си боже партньора ти да почине ... Затова не се подигравай на нещо, което не искаш да преживееш.