Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Непозната и обидите
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Nepoznata @ 10/11/2022, 00:00) <{POST_SNAPBACK}>
Когато аз не харесвам някого, не му обръщам внимание, не му вдигам телефона, не му отговарям на бележките, а не почвам да се заяждам за външния му вид, за възрастта му и т.н.

Благодаря ти, че ме харесваш! flowers.gif

Въпреки демонстрираната от теб висока нравственост и духовна извисеност, не можах да си наложа да прочета отново предложената многократно предъвкана, дълга и отегчителна автобиографична изповед. Така че я прескочих. Но тази важна информация със сигурност е значима за обществеността, която я чете с трепет и вълнение. Ама нали аз аз съм... (е, ти знаеш какъв, да не вадя списъка ти с епитети, определения и сравнения), та ми е простено. angel_not.gif
Тарабас
Все на руски те избива biggrin.gif
Тарабас
Вие мурзилките сте уникални хора!
Rat_in_the_house
Някакъв индийски сериал се е заформил пак...
Тарабас
Колегите заформиха разумен диалог около големия задник на колежката.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 11/11/2022, 06:49) <{POST_SNAPBACK}>
Колегите заформиха разумен диалог около големия задник на колежката.

Според мен по-разумно би било да заформите диалог около задника на баба cath_y. rolleyes.gif
Защо не й обръщате толкова внимание на нея!? С тези идеални сантиметри и прекрасен правопис жената заслужава да й обърнете малко повече внимание! Толкова се е старала да ги формира тия сантиметри, пък вие едно браво досега не сте й казали. Не е хубаво това - поправете се!
Nepoznata
Цитат(Alexfield @ 10/11/2022, 10:48) <{POST_SNAPBACK}>
считаш за важно да обясняваш на някакви непознати хора във форум, колко си вървежна.

Това, което се опитвам да обясня на непознатите е защо е вредно да се гаврят с хората, не се опитвам да обяснявам колко съм вървежна, на мен лично никога не ми е хрумвало да се определям като "вървежна", но дори и да обяснявах, вас с Четвъртъкова какво ви притеснява това? misli.gif Защото и двамата използвате думата "вървежна", никой друг, което означава, че сте ме обсъждали и сте взели съгласувано между вас двамата становище относно мотивите на моето поведение и т.н. Непрекъснато ме обвинявате за неща, които по никакъв начин не противоречат на правилата на форума, никъде в тях не е забранено да обяснявам колко съм вървежна, но вашето поведение - да се гаврите с хората, противоречи. И вземете ги махнете тези правила най-сетне, за да не заблуждават новозаписващите се, че тук ще има някаква справедливост и че въпросните правила ще бъдат спазвани, защото видно е, че и вие не ги спазвате. На Шейд никой не му направи забележка, въпреки откровено гавраджийската тема, която пусна, нито за един куп гадости, които е изписал за мен, но пък най-старателно си извадил извън контекста мои думи. Защо!? Защото целта е такава - аз да бъда омаскарена, а Шейд и компания могат да си хейтят колкото си щат. Вие само ще ги гледате отстрани и ще им се радвате. Това, което си писал на Потребител не е вярно - Шейд, Тарабас, Гло и т.н. могат да си хейтят на воля, никой няма да им каже и копче, пък камо ли цяла тема да посвети на хейта им, абсурд! Но пък виж Непозната е най-опасният хейтър в тоа прекрасен форум. nerves.gif
Тарабас
Предполагам, нямаш 7 котки. Нормално е, самотна лелка, недоклатена и недоразбрана от вселената да си вземе 7 котки или да си намери коч да я клати. Нема ного алтернативи. Това което хората се опитват културно или с ирония и сарказъм да ти обяснят е, че тук няма да си намериш коч.
Тарабас
Ами не е пускала свои снимки. Ако пусме и видим, че има огромен задник като твоя, и нея ще я почнем. Аз дебел задник не пропускам!
Тарабас
Защо не поканиш тези две дечица във форума, да се регистрират? Поне ще имаш два фена, които ще ти викат како.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 11/11/2022, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
Предполагам, нямаш 7 котки. Нормално е, самотна лелка, недоклатена и недоразбрана от вселената да си вземе 7 котки или да си намери коч да я клати. Нема ного алтернативи. Това което хората се опитват културно или с ирония и сарказъм да ти обяснят е, че тук няма да си намериш коч.

Ако ми трябваше коч, отдавна щях да си имам не един, а хиляда. Самотна лелка е жена ти, защото ти вместо да й обръщаш внимание, се заяждаш с непознати хора по форумите. Дали съм недоклатена и недоразбрана това вас по никакъв начин не би трябвало да ви интересува, важното е вие да сте доклатени и доразбрани, но изглежда, че това не е така, затова се занимавате да коментирате мен, не би трябвало да ви интересува също така и броя на котките ми, но ще ви кажа - имам две котки, бившият ми мъж често ме обвинява, че съм изгонила него, за да прибера тях. Иска да ги махна, защото счита, че те са заели неговото място и да се върне той при нас. Ми предпочитам си котките, честно казано, те поне не мрънкат, нямат претенции, не се заяждат за това или онова, едни мили същества са, които могат само да те радват. wub.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 10/11/2022, 21:46) <{POST_SNAPBACK}>
Това, което се опитвам да обясня...

С две думи казано, много се обясняваш. Никого не интересуват нито обясненията ти, нито вълненията ти зад тези обяснения.
Сега ще си внушиш, че тук ти е оказано внимание, значи някой се интересува от теб, и съответно ще завъртиш латерната на същите излишни обяснения отново.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 10/11/2022, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>
Ако ми трябваше коч, отдавна щях да си имам не един, а хиляда. Самотна лелка е жена ти, защото ти вместо да й обръщаш внимание, се заяждаш с непознати хора по форумите. Дали съм недоклатена и недоразбрана това вас по никакъв начин не би трябвало да ви интересува, важното е вие да сте доклатени и доразбрани, но изглежда, че това не е така, затова се занимавате да коментирате мен, не би трябвало да ви интересува също така и броя на котките ми, но ще ви кажа - имам две котки, бившият ми мъж често ме обвинява, че съм изгонила него, за да прибера тях. Иска да ги махна, защото счита, че те са заели неговото място и да се върне той при нас. Ми предпочитам си котките, честно казано, те поне не мрънкат, нямат претенции, не се заяждат за това или онова, едни мили същества са, които могат само да те радват. wub.gif

Пак се обясняваш. Не вдяна ли, че никой не се интересува нито дали имаш коч или вибратор, нито в какво бившият ти мъж често те обвинява.
А с недодяланите си заяждания отправяш покана да ти сритат (метафорично казано) широкия задник, дето не бил голям. smile.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 11/11/2022, 08:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ами не е пускала свои снимки. Ако пусме и видим, че има огромен задник като твоя, и нея ще я почнем. Аз дебел задник не пропускам!

Ами жената се похвали, че задникът й е 86 см. , това не е ли достатъчно, за да й се възхитите!? Защо е нужна снимка!? 292.gif Или вие нямате намерение да хвалите и да се възхищавате, имате намерение само да бодишеймите!? Откъде се взема у вас това желание да бодишеймите други хора, какви са ви водещите мотиви, може би това може да обясни мотивите ви:

Очень часто бодишеймеры – это люди с низкой самооценкой. Ища недостатки у других, они пытаются поднять собственную значимость. Так они кормят своего "черного волка". Особенно им не нравятся люди успешные. Их внутренняя неуверенность растет и выливается в открытую агрессию. Такие люди очень часто прячут свое лицо, прикрываясь фейковыми или пустыми страницами в социальных сетях."

/Много често бодишеймърите - това са хора с ниска самооценка. Търсейки недостатъци у другите, те се опитват да повдигнат собствената си значимост. Така те хранят своя "черен вълк". Особено не им харесват успешните хора. Тяхтанат вътрешна неувереност расте и се излива в открита агресия. Такива хора често крият своето лице, прикривайки се зад фейкови или празни страници в социалните мрежи."

Източник: https://lifestyle.segodnya.ua/lifestyle/psy...ya-1172974.html
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 11/11/2022, 08:13) <{POST_SNAPBACK}>

Не трябваше да използваш думата "коч" в тази прекрасна тема, посветена на МОЯ хейтинг, аз се предполага, че ви хейтя, не вие мен, не разваляйте така модераторския замисъл, плийз! navikvane.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 11/11/2022, 08:27) <{POST_SNAPBACK}>
Защо не поканиш тези две дечица във форума, да се регистрират? Поне ще имаш два фена, които ще ти викат како.

Миии, да те поне не завиждат, за разлика от някои възрастни пенсионери, които пишат тука. prashchai grigorii.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 11/11/2022, 08:46) <{POST_SNAPBACK}>
Пак се обясняваш. Не вдяна ли, че никой не се интересува нито дали имаш коч или вибратор, нито в какво бившият ти мъж често те обвинява.
А с недодяланите си заяждания отправяш покана да ти сритат (метафорично казано) широкия задник, дето не бил голям. smile.gif

Тоз "прекрасен" разговор се води между мен и Тарабас, ти като "незаинтересован защо се намуши като мръсно коте в него!? rolleyes.gif Защо непрекъснато ми се лепиш!? misli.gif

ПП: Въпрос към модераторите, които на всички е известно, че не допускат никакви други обиди, освен моите, редно ли е потребителите да използват такива изрази: "да ти сритат (метафорично казано) широкия задник"!? Това като дружеска закачка ли трябва да се разбира или като открита словесна агресия!? rolleyes.gif
Аз още прекрасни изрази, използвани от образцовия потребител Шейд мога да приведа. За него ще пуснете ли отделна тема, защото не е справедливо само мен да удостоявате с такава висока чест, Шейд също я заслужава, както и още няколко други хора. hat.gif
Alexfield
Напомням ти, че това е форум и тук няма "не ми се меси в разговора с еди кой си". Личните разговори се водят на лични. Пишеш ли във форума, всеки може да ти отговаря (да ти се меси).

П.П. Ти изобщо наясно ли си що е то форуми и как се ползват?
Nepoznata
Цитат(Alexfield @ 11/11/2022, 10:45) <{POST_SNAPBACK}>
Напомням ти, че това е форум и тук няма "не ми се меси в разговора с еди кой си". Личните разговори се водят на лични. Пишеш ли във форума, всеки може да ти отговаря (да ти се меси).

П.П. Ти изобщо наясно ли си що е то форуми и как се ползват?

Не си ме разбрал или по-скоро нарочно се правиш на неразбрал - аз не приканвам "образцовия форумен потребител" Шейд, който нокогъж не обижда, ама съвсем, съвсем никогъж, да не се муши в чужди разговори, а само го питам ЗАЩО, след като е "незаинтересован", както декларира, се муши като мръсно коте в чужди разговори!? Какво го кара да се муши, неговата неЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ли!? misli.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 11/11/2022, 09:36) <{POST_SNAPBACK}>
С две думи казано, много се обясняваш. Никого не интересуват нито обясненията ти, нито вълненията ти зад тези обяснения.
Сега ще си внушиш, че тук ти е оказано внимание, значи някой се интересува от теб, и съответно ще завъртиш латерната на същите излишни обяснения отново.

Миии, ще ти се да не опровергавам лъжите, които пишете за мен, но докато не ме баннат това няма да стане. Вие целенасочено и упорито се гаврите - обиждате жени като цяло, не само мен - използвайки всяка възможност - възраст, интелект, ум. Това, че съм 40+годишна и към този момент не се намирам във връзка не ви дава право да обсъждате алтернативите ми, които няма как да знаете какви са, след като ме познавате единствено и само от форума и нямате поглед върху моя живот, автобиография, хората, които ме заобикалят и т.н. и т.н. Не смятам, че е редно това, което се случва тук и смятам, че е срамно, че дори и жени като cath_y и Четвъртъкова го поддържат. Така те показват, че е напълно в реда на нещата жени да бъдат нападани само за това, че са 40+, а не да речем 20+, за това, че не са женени, а са разведени и не се намират във връзка ,да бъдат мачкани и всячески да се доказва, че не били "вървежни". Ще ви се като вас да не са вървежни, та да сте спокойни, че не сте само вие в киреча. Но не само жени биват нападани по този параграф, но също така и мъже - Бигагеорге и момчето от Стара Загора, което в една отвратителна тема го изкарахте извън нерви: http://forumabv.eu/index.php?showtopic=270...t=0&start=0. Ето това е срамното! az takovata.gif Да се хейти е срамно, да се гаври човек е срамно и всеки, който го прави е долен нещастник, който заслужава на него също да се подиграват някой ден, никой от нищо не е застрахован, както си във връзка, така може да останеш и без такава, защото връзката ти по всяко време може да бъде прекратена или дори недай си боже партньора ти да почине ... Затова не се подигравай на нещо, което не искаш да преживееш.
Thursday Next
Цитат
не ви дава право да обсъждате алтернативите ми, които няма как да знаете какви са

Хм, тоест темата ти "Кого да си избера?" не беше подробно (и абсолютно доброволно) запознаване на форума с алтернативите ти и покана да ги обсъжда, така ли?
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 11/11/2022, 10:08) <{POST_SNAPBACK}>
Хм, тоест темата ти "Кого да си избера?" не беше подробно (и абсолютно доброволно) запознаване на форума с алтернативите ти и покана да ги обсъжда, така ли?

В онази тема бях задала конкретен въпрос и от нея много ясно се вижда, че алтернативи имам при това много. Но ти, Алексфилд, Шейд, Тарабас и т.н. сте си поставили за задача да се гаврите с мен и да внушавате лъжи. Аз съм от хората, които не са всеядни и следват максимата: "По-добре да си гладен, а да не ядеш какво да е, и по-добре е да си сам, отколкото да е с кого да е." Да, предпочитам да бъда сама, отколкото с човек, който не ме кефи максимално, мога да си го позволя. Предпочитам или най-доброто, или нищо. Но дори и да нямах алтернативи, редно ли е да бъда обиждана заради това!? Защо упорито не обръщате внимание на хейтинга, отправен срещу мен, защо не пуснахте тема за това, а пуснахте тема за реакциите ми на вашите гадни провокации!? Защо ти като модераторка се включи с шеги и закачки в отвратително гнусната тема на Шейд: http://forumabv.eu/index.php?showtopic=281...t=0&start=0, вместо да я санкционираш!? Защото целта ви и на модераторите е не да следите да се спазват правилата на форума, а и вие самите да се гаврите и да разнасяте лъжи и клевети за потребителите. Рано или късно обаче всеки си плаща за всичко: https://vk.com/wall438618154_792
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 11/11/2022, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
Това което хората се опитват културно или с ирония и сарказъм да ти обяснят е, че тук няма да си намериш коч.

И знаеш ли кое е най-странното - че един куп мъже във вайбър ме молят да им обърна поне малко внимание, а аз си посвещавам времето да се занимавам да ви опровергавам вашите неспирни лъжи и да ви отговарям на гадостите, с които ме засипвате, това, ако не е мазохизъм, аз не знам какво е. prashchai grigorii.gif Предвид работата ми, която е нон-стоп пред компютъра, ще ми бъде трудно да не пиша тук, защото съм свикнала отдавна, но видно е, че се налага - духовната токсичност тук, която се появи от известно време насам, не ми действа добре. И безтуй от доста време насам нищо друго не пиша тука, освен опровержения на лъжи. Толкова гадости и клевети се изписаха по мой адрес, откакто дойдоха новите модератори, което надали е случайно съвпадение. Допреди те да дойдат нямаше такива агресии по мой адрес. Да видим, след като аз спра да пиша, кой ще е следващият.
Потребител

... а, лично не изпитвам сантимент, но прави впечатление, че на клетъчно ниво споменаването на руски предизвиква камбанен звън у вас хъшовете ...

... иначе, /айде на Горския му е простено, от здраве да не се отървава!/ нивото с новото ръководство се издигна до такива висоти, че освен да пробвам с картинки? ... чакай, това съм го правил ...

- - -

... сега, като споменах Алекс и дисижън мейкъри, каквото такова, както се казва - на бесптичье и жопа соловей ...

... как се прекратява акаунт тук? ... не видях такава възможност в настройките ... давам ти правото да го направиш от мое име, благодаря! ...

п.п. ... или да продължа, докато на Алекс не му издържат нервите?

Поздрави и успех и всичко най-най!

:.)

Тарабас
Бях сигурен, че имаш повече от една котка у дома. wavetowel2.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 11/11/2022, 14:56) <{POST_SNAPBACK}>
Бях сигурен, че имаш повече от една котка у дома. wavetowel2.gif

Да, имам две котки и две деца - по една на всяко.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 11/11/2022, 12:39) <{POST_SNAPBACK}>
... как се прекратява акаунт тук? ... не видях такава възможност в настройките ... давам ти правото да го направиш от мое име, благодаря! ...

……… я, Прогнозиста ……… laugh.gif
……… и като ни напуснеш, кой ще ни радва с малоумни сводки за зачистването на украинските градове от “здравствуйте братушки”?……..
………и ся , като не ти премахне Алекс акаунта , дълго ли ще се тръшкаш? Имаме си един от твоята група - 27 пъти си тръгва……. laugh.gif
Тарабас
Наистина ши си мислиш, че на някой му пука за начупените ви стойки?
Потребител

... значи, не е трудно да разрешите избор в профила - заличаване на акаунт ... не е gdpr, простичко е ...

- - -

... айде, успех още веднъж на групичката "онанисти за мир" ...

и разбира се,

Поздрави!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 11/11/2022, 14:56) <{POST_SNAPBACK}>
... значи, не е трудно да разрешите избор в профила - заличаване на акаунт ... не е gdpr, простичко е ...

- - -

... айде, успех още веднъж на групичката "онанисти за мир" ...

и разбира се,

Поздрави!

….. я, Прогнозиста….. laugh.gif
…… размисли, ако случайно орките обърнат хода на войната, няма да имаш акаунт, от който да ни натриеш носовете колко си бил прав ……. laugh.gif
Потребител

... холандеца, съжалявам, че си се обвързал с рускиня! ... но! просяците не могат да избират ...

Респек и Поклон, приятелю!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 11/11/2022, 15:40) <{POST_SNAPBACK}>
... холандеца, съжалявам, че си се обвързал с рускиня! ... но! просяците не могат да избират ...

…….я, Прогнозиста……. laugh.gif
……. остави ме мен, едно че не можеш да ме ядосаш, друго , че нямам властта да прекратявам акаунти……. laugh.gif
Що не вземеш да пуснеш една тема , че си тръгваш? Обещавам ти да е весело…..

Поздрави!

smile.gif
Тарабас
Аз ли да ти разреша да правиш каквото искаш? biggrin.gif
Потребител

Ex axaltavit humilis

... така де, делегирал си власт на изгората ...

... убеден съм, че някой ден ще сбъднеш мечтата си и ще получиш много талони за отстъпка ...

- - -

... добре, става наистина досадно ... добавете възможност за заличаване на профила ...

Успех!

Shade
Цитат(Потребител @ 11/11/2022, 06:40) <{POST_SNAPBACK}>

Слаб си, слаб си, "начетен" снобе. По-добре заимствай от постнатите материали на Непозната. Всичко необходимо е налично: персонални епитети, определения и сравнения, и убедително кълнене. Само Copy/Paste и единствено добавяш съдържателните многоточия. laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 11/11/2022, 16:12) <{POST_SNAPBACK}>
- - -

... добре, става наистина досадно ... добавете възможност за заличаване на профила ...

Успех!

Да бе, искаш да ти изчезнат писанията от февруари и март laugh.gif
Няма да стане, години още ще ни забавляваш. Имаше няква точка при регистрацията, че мненията ти не са твоя собственост, всенародно достояние са. И за наша радост, ще останат такова. Ама така спамим, пусни си една тема, колко много искаш да се махнеш и как ни забраняваш да те цитираме. Обещавам ти да събереш 150 мнения по-бързо и от най-яката тема за анален секс. laugh.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 10/11/2022, 23:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ами жената се похвали, че задникът й е 86 см. , това не е ли достатъчно, за да й се възхитите!?

Може ли аз да помогна в изясняването на тази загадка?
Аудиторията се възхищава само на потребители, които усърдно и постоянно излагат задника си на преден план, тикат го в очите и настояват за одобрение (може би трябваше да пиша "удобрение", понеже знаеш руски). smile.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 00:02) <{POST_SNAPBACK}>
Миии, ще ти се да не опровергавам...

Миии, точно обратното, много ми се ще да опровергаваш. 328.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 11/11/2022, 18:22) <{POST_SNAPBACK}>
Може ли аз да помогна в изясняването на тази загадка?
Аудиторията се възхищава само на потребители, които усърдно и постоянно излагат задника си на преден план, тикат го в очите и настояват за одобрение (може би трябваше да пиша "удобрение", понеже знаеш руски). smile.gif

Одобрението ти не ми е нужно, хиляда пъти повторих, че е достатъчно да спреш да злословиш по мой адрес и да ме клеветиш.
Glo
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 11:58) <{POST_SNAPBACK}>
И знаеш ли кое е най-странното - че един куп мъже във вайбър ме молят да им обърна поне малко внимание, а аз си посвещавам времето да се занимавам да ви опровергавам вашите неспирни лъжи и да ви отговарям на гадостите, с които ме засипвате, това, ако не е мазохизъм, аз не знам какво е. prashchai grigorii.gif

мъжете във вайбър явно не са от същия пол като тее хейтъри тука laugh.gif къде е логиката тука да те хейтят а във вайбъра да се молят да им обърнеш малко внимание, но то Не та Не! обръщаш внимание само на хейтърите по форумите sunbathing.gif вайбърни мъже срещу форумни мъже, кой ше пусне тема? sunbathing.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 07:34) <{POST_SNAPBACK}>
Одобрението ти не ми е нужно, хиляда пъти повторих, че е достатъчно да спреш да злословиш по мой адрес и да ме клеветиш.

Не е необходимо да ме уведомяваш какво ти е нужно или не ти е нужно. Запази го за себе си. Мен не ме интересува.

На въпроса. Достатъчното е да спреш да навираш задника си в очите на хората. Това е решението. Понеже си неспособна да тъкуваш по начин, различен от буквално, да поясня, че под "задник" се разбира цялостносто ти творчество. С други думи имаш поведение на задник. Няма да е пресилено да се каже, че се държиш като един голям задник. От което не следва, че задникът ти е голям (уточнение, необходимо във връзка с това, че тълкуваш всичко буквално).
Nepoznata
Цитат(Glo @ 11/11/2022, 18:58) <{POST_SNAPBACK}>
мъжете във вайбър явно не са от същия пол като тее хейтъри тука laugh.gif къде е логиката тука да те хейтят а във вайбъра да се молят да им обърнеш малко внимани, но то Не та Не! обръщаш внимание само на хейтърите по форумите sunbathing.gif вайбърни мъже срещу форумни мъже, кой ше пусне тема? sunbathing.gif

Ами обърнах им преди малко, даже няколко срещи си уговорих вече за другата седмица. grin.gif
За вайбърните мъже ,с които съм се запознавала в сайтове за запознанства, мога да кажа, че са много по-мили от форумните - може би, защото там няма Четвъртъкови, които непрекъснато да размахват пръсти и да ме обвиняват в какво ли не. Даже на една снимка, която преди малко изпратих и за която Шейд избълва един куп гадости, едно момче, убедена съм доста по-готино от Шейд и от теб, щото не ми хареса на последната ти снимка, каза, че изглеждам прекрасно. wub.gif Което какво иде да рече!? Че сте злобни гадинки всички.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 11/11/2022, 19:14) <{POST_SNAPBACK}>
Не е необходимо да ме уведомяваш какво ти е нужно или не ти е нужно. Запази го за себе си. Мен не ме интересува.

Бе теб много неща не те интересуват, пък не спираш да ми пишеш. Ми ай запри се малко де! Благодаря предварително!

Цитат
На въпроса. Достатъчното е да спреш да навираш задника си в очите на хората. Това е решението
.

Когато спреш да внушаваш неистини относно моя задник, тогава ще спра да навирам истината в очите на хората.

Цитат
Понеже си неспособна да тъкуваш по начин, различен от буквално, да поясня, че под "задник" се разбира цялостносто ти творчество. С други думи имаш поведение на задник. Няма да е пресилено да се каже, че се държиш като един голям задник. От което не следва, че задникът ти е голям (уточнение, необходимо във връзка с това, че тълкуваш всичко буквално).

Аз да имам поведение на задник, защо!? blink.gif
Какво по-точно съм направила, което да те наведе на тази мисъл!? misli.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 10/11/2022, 23:51) <{POST_SNAPBACK}>
Не си ме разбрал или по-скоро нарочно се правиш на неразбрал - аз не приканвам "образцовия форумен потребител" Шейд, който нокогъж не обижда, ама съвсем, съвсем никогъж, да не се муши в чужди разговори, а само го питам ЗАЩО, след като е "незаинтересован", както декларира, се муши като мръсно коте в чужди разговори!? Какво го кара да се муши, неговата неЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ли!? misli.gif

Желаеш ли да научиш защо "образцовият форумен потребител" Шейд се муши като мръсно коте в чужди разговори, питай го директно и той ще ти отговори. Ако въпросът ти е формулиран "Защо ти, дърт, нисък пенсионерино, на когото младите курви не обръщат внимание, Бог да ти го начука, ме бодихейтиш, вместо да ме бодилибиш?", към отговора ще бъде добавена и благодарност за високата ти оценка. w00tbrows.gif
Glo
хихих, ти си една мила сладуранка, внимай с тее сайтове за запознаства, предполагам всички там се праят на умни интелигенти и диви чаровници като мъжа от стара загора и накрая като ти влезне в къщата и само яка лежачка на дивана по бели гащи и Тянков ТиВи laugh.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 08:20) <{POST_SNAPBACK}>
Даже на една снимка, която преди малко изпратих и за която Шейд избълва един куп гадости, едно момче, убедена съм доста по-готино от Шейд и от теб, щото не ми хареса на последната ти снимка, каза, че изглеждам прекрасно. wub.gif Което какво иде да рече!? Че сте злобни гадинки всички.

Внимавай да не си попаднала на поредната злобна гадинка.
Да разкрия една дълбока тайна. По времето, когато Шейд не беше нисък дърт пенсионер, преди изчукването на някоя курва винаги й казваше, че изглежда прекрасно.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 08:24) <{POST_SNAPBACK}>
Когато спреш да внушаваш неистини относно моя задник, тогава ще спра да навирам истината в очите на хората.

Аз да имам поведение на задник, защо!?

Назови я най-сетне истината за твоя задник и да приключим.

Не те знам защо имаш поведение на задник, ти най-добре си знаеш защо.
Питето
Че кво му е трудното да четеш междуредия, точки и тирета?
Nepoznata
Цитат(Glo @ 11/11/2022, 18:27) <{POST_SNAPBACK}>
хихих, ти си една мила сладуранка, внимай с тее сайтове за запознаства, предполагам всички там се праят на умни интелигенти и диви чаровници като мъжа от стара загора и накрая като ти влезне в къщата и само яка лежачка на дивана по бели гащи и Тянков ТиВи laugh.gif

Никой няма шанса да влезе в къщата ми - все пак имам две деца и две котки, котките няма да имат нищо против, но децата ще го разкостят още от входната врата, а е рачил да влезе. 406.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 11/11/2022, 18:35) <{POST_SNAPBACK}>
Внимавай да не си попаднала на поредната злобна гадинка.

По-злобна от тебе сигурна съм, че няма, тъй че споко! animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.