Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Непозната и обидите
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Макарена
Цитат(бабугер @ 09/11/2022, 00:26) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей.
Тъкмо си мислих че ми липсва Макарена и ти го спомена. Защо не е във форума?

Тук съм. И с тъга гледам колко народ не пораства, а други все повече заприличват на себе си.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 09/11/2022, 13:21) <{POST_SNAPBACK}>
Аз призовавах да се наказват само тези, които са обидили някого, и този някой се е почувствал обиден. Призовавах вие да не сте съдниците и да наказвате по свое усмотрение.

Е ето, точно това се случва - проверяваме някой чувства ли се обиден. А ти пак си недоволен. Сигурен ли си, че знаеш какво искаш?
Бай Ганьо
Така де, убий пръв, за да не бъдеш убит.
Путинова работа.
Alexfield
Да, тези ги знам. В тях липсва "идотчета", "смръдльовци", "сволочь", "я си ебете майката" и т.н.
Nepoznata
Цитат(Alexfield @ 09/11/2022, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>
Да, тези ги знам. В тях липсва "идотчета", "смръдльовци", "сволочь", "я си ебете майката" и т.н.

Ми не е така:

Шейд:
"Давай, разпеняви се, разсмърди се пак!"
Дали ще използваш глагола "разсмърди се" или съществителното "смръдльо", каква е разликата!?
Като имаш предвидш, че Шейд първи използва въпросния глагол, съществителното "смръдльо" беше отговор на неговата груба реплика. Аз не използвам такива думи по принцип.

"Я си ебете майката" - го беше използвал Квакера, не е мое творение и аз изрично съм писала там, че това е цитат.

За идиотите без извинение - извадил си ги от контекста. Те бяха казани в моменти, в които преди това към мен съответния човек беше отправил словесна агресия. Не съжалявам въобще, че съм ги нарекла така, заслужиха си го. А ти си тенденциозен, може би защото имам навика да казвам истината и това не ти харесва!?
Добре да приемем, че аз съм лошата - първа съм започнала, несправедливо съм ги обвинила тези ангелчета небесни, които защитаваш, така да бъде. Виждам, че не си почитател на справедливостта и изобщо няма да си правя труда да те убеждавам, НО именно поради това съм си направи скрийншотове с всички обиди, които бяха отправени към мен и които не всички съм постнала тук, защото са откровено гозни и отвратителни и аз не искам такива грозни неща, написани за мен, да бъдат четени отново. Избрала съм най-приличните. Можете спокойно да ме обвините за всичко, можете да ме баннете, можете да изкарате Шейд, Четвъртъкова, Тарабас, cath_y, невинни мъченици охулени тенденциозно от мен, но истината е друга и всеки човек в този форум, който е нетенденциозен, го вижда това. Вършите несправедливост. Обвиняваш човека, който в случая е най-невинен от всички.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 22:30) <{POST_SNAPBACK}>
Лъжеш, да. Абсолютно и най-нагло лъжеш:
Пожелавам и на теб някой гнусен, тъп досадник да постъпва с теб по същия начин, по който постъпваш с мен ти. Ти си абсолютно безчовечен и жалък. Състоянието не е надънно, а е поддънно.

1. В отговор на "Никъде не си казала, че си с голям задник. Ще излъжа ли, ако го кажа?", ти показваш снимка с големия си задник и бълваш гнусната лъжа "Лъжеш, да. Абсолютно и най-нагло лъжеш". Което означава, че всъщност ти си този "гнусен, тъп досадник", когото сочиш.
2. Споменатото "поддънно" състояние от пожеланието ти (несъмнено поредната молитва) "тотално" поддънно ли е или е "частично" поддънно?
Shade
Цитат(Nepoznata @ 08/11/2022, 22:47) <{POST_SNAPBACK}>
цяла тема посветих за това да ви образовам и вие продължавате да се държите като селски идиоти

Въпрос: Кой те е уведомил, че се интересува от предлаганото от теб "образование", представено от лекции, с които стимулираш хората как да се държат грубо и да наричат другите "идиоти"?
Nepoznata
Цитат(Shade @ 09/11/2022, 15:40) <{POST_SNAPBACK}>
1. В отговор на "Никъде не си казала, че си с голям задник. Ще излъжа ли, ако го кажа?", ти показваш снимка с големия си задник и бълваш гнусната лъжа "Лъжеш, да. Абсолютно и най-нагло лъжеш". Което означава, че всъщност ти си този "гнусен, тъп досадник", когото сочиш.

Нека попитам - ти виждал ли си задника ми въобще!? rolleyes.gif
Нямам нито една снимка, на която да съм снимана в гръб. Насякъде съм снимана с лице към камерата, т.е. ти никъде не си имал физическата възможност да видиш задника ми. Така, че да, еднозначно ти ЛЪЖЕШ и не само това, също така и обиждаш. Но Алексфилд няма да забележи това, той ще обвини мен, затова, че съм те нарекла лъжец. Защото гадостите, които ти пишеш, не са гадости, но пък истините, които аз пиша, много нараняват чуфствителни, добри, човечни, мили и т.н. хора като теб. prashchai grigorii.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 09/11/2022, 14:45) <{POST_SNAPBACK}>
Въпрос: Кой те е уведомил, че се интересува от предлаганото от теб "образование", представено от лекции, с които стимулираш хората как да се държат грубо и да наричат другите "идиоти"?

Искам веднага да посочиш къде в тази тема съм използвала думата "идиот": http://forumabv.eu/index.php?showtopic=2770&st=0 В противен случай твърдението, че стимулирам в нея хората да се държат грубо и да наричат другите идиоти е долна лъжа. Не е нужно да ме уведомяваш, след като си позволявате да ме бодихейтите, аз напълно логично стигнах до заключението, че имате нужда да бъдете уведомени, че бодихейтингът е законово неприемлив. Също така, водена от най-добри чувства във въпросната тема обясних какви са последиците от вредните ви действия, въобразявайки си, че ще стоплите, че не е редно човек да се държи така, уви, не стана така, нищо не схванахте. Продължавайте си в същия дух, щом не чувате това, което аз ви казвам, рано или късно животът ще ви научи.
Бай Ганьо
На Непознатата не й беше приятно.
Видно беше за всички.
Само вие не разбрахте, дори и няколко пъти да ви го каже.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 09/11/2022, 04:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ми не е така:
Шейд: ...

Ти наистина обвиняваш човека, който в случая е най-невинен от всички.
Бъди така любезна да включиш на кое точно твое изявление Шейд дава тези отговори. Да не излезе нещо такова:

- Идиот! Без извинение.
- Благодаря ти!
flowers.gif

Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/11/2022, 04:55) <{POST_SNAPBACK}>
Видно беше за всички.

Това, което разбрахме е, че след един кош груби и вулгарни изявления, тя обяви "Ще се моля на вас да се смеят и публично да ръсят гнусни лъжи по ваш адрес на работата или сред приятелите, или там, където Бог си прецени".
След толкова силно и разтърсващо изявление следва смиреност и е редно да остави работата в ръцете на Всеблагия, Всесправедлив и Всемогъщ Бог. С изземването на прерогативите Му може да Го разсърди и отблъсне от себе си...
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 09/11/2022, 14:55) <{POST_SNAPBACK}>
Видно беше за всички.

Да разбирам ли, че всеки може да пише само това, което е приятно на другия? Ако да, ти така ли правиш? Кога последно се замисли, преди да напишеш нещо, дали например на мен ще ми е приятно да го прочета?

Не се замисляш, нали? И така и трябва да бъде. Не си длъжен да ме радваш.
ЕксГорски
Цитат(Макарена @ 09/11/2022, 12:35) <{POST_SNAPBACK}>
Тук съм. И с тъга гледам колко народ не пораства, а други все повече заприличват на себе си.

Макарена, ти си тук (включително стария форум) преди мен (мисля?), т.е. Мноооого отдавна. Виждал ли си някога такова чудо : След като не получи коментариите към постинга си, които мисли че заслужава и са й ... длъжни, да започне да цвили, да се тръшка, да кълне, да ... псува даже.
Да заплашва, че ще се обърне към подслоняващия? форума и че даже ... ще си вземе адвокат?! Аз такова чудо до сега не съм виждал, а ти?
Случвало се е да се сдърпаме с теб, със Шаде и с други, но това е било временно, после сме се разбирали, с някои сме ставали приятели и сме се срещали "на живо" (мога да дам доста примери)
Тази е някакъв уникум!
Бай Ганьо
Ок. Продължавайте в същия дух, след като на вас ви харесва.
Thursday Next
Цитат
Можете спокойно да ме обвините за всичко, можете да ме баннете, можете да изкарате Шейд, Четвъртъкова, Тарабас, cath_y, невинни мъченици охулени тенденциозно от мен

Мисля, че започвам да разбирам. Какво ще кажеш, ако вместо да търсим вина, започнем да търсим изход?
Glo
292.gif

Тарабас
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
бабугер
Здравей.
Тези спомени за такива бурни разговори и закриване по няколко пъти на вечер на теми поради препълване си беше чудно явление. Дали е от поколенията или от глобалното затопляне?
Shade
Цитат(Nepoznata @ 09/11/2022, 04:46) <{POST_SNAPBACK}>
истините, които аз пиша, много нараняват чуфствителни, добри, човечни, мили и т.н. хора като теб. prashchai grigorii.gif

Това сме го обсъждали многократно. Не си струва да се повтаря едно и също, което при това е незначително, но нали се намираме на приказки: "Истините", които пишеш за мен, не само не ме нараняват, но дори ме изпълват с удовлетворение. Това е причината никога никъде в отговор на присвоено от теб почетно звание "Идиот!" или "Селски простак!" да отговоря "Ти си идиот!" или "Ти си простак!". Отгворът ми неизменно е "Много ти благодаря!"
Shade
Цитат(Nepoznata @ 09/11/2022, 04:51) <{POST_SNAPBACK}>
Искам веднага да посочиш къде в тази тема съм използвала думата "идиот":
...бодихейтингът е законово неприемлив.
...щом не чувате това, което аз ви казвам, рано или късно животът ще ви научи.

Тук изпъкват няколко важни (и вълнуващи) момента:
Първо. Нищо по-лесно от това, от всичките ти "образователни" теми да се извади пълен списък на присвоявани от теб забавни квалификации от категорята "идиот" и т.н. Поради което дори ти можеш сама да го направиш.
Второ. Не може да бъде отречено, че изглеждаш силна и величествена, когато се подпреш на мощта на закона като на патерица. Друго си е със закона зад гърба ти, нали така? good.gif
Трето. Твърде стряскащо е това, което ти ни казваш. Моля те не ни стряскай така повече! Ще загубим сън в развълнувано и ужасено очакване животът да ни научи...
Освен това, според теб всички в този форум (освен теб) сме дъртаци. Което означава, че животът вече ни е научил, колкото ни е научил, и няма за кога да ни учи повече. Така че стряскащата ти препоръка важи с пълна сила само и единствено за теб. Oпичай си акъла, преди животът да ти даде да се разбереш... strah.gif
biggeorge
Цитат(Бай Ганьо @ 09/11/2022, 10:59) <{POST_SNAPBACK}>
Ако, ама не е.

Това щях да напиша и аз, но не видях смисъл да давам обяснения на неонациста. rolleyes.gif
Вероятността да стана президент на Русия е равна на нула.
И няма никакво значение какво казвам аз, в крайна сметка Путин ще направи каквото си е решил.
Масираните бомбардировки са нещо нормално по време на войни/специални военни операции.
Нима бомбардирането на Нацистка Германия от Великобритания и САЩ е било военно престъпление и геноцид?
Точно обратното - хората са се радвали, че Хитлерова Германия е бомбардирана.
А бомбардирането на Ирак, Либия, Афганистан, Сърбия от САЩ беше ли военно престъпление и геноцид?
САЩ го нарекоха "износ на демокрация".
А когато Украйна 8 години бомбардираше Донбас беше ли това военно престъпление и геноцид?
Или беше заслужено наказание за жителите на Донецк и Луганск, затова че отказаха да се подчинят на неонацистката хунта в Киев?

Украинските нацисти се радваха, че са бомбардирали лошия човешки (руски) материал в Източна Украйна.
Защо на хората толкова много им пука за гражданската война в Украйна, а не им пука за гражданската война в Сирия, която между другото все още продължава?
За мен това е висша форма на лицемерие.
Истината е, че САЩ използваха Украйна като инструмент за сваляне на Путин от власт без да им пука за живота и бъдещето на украинците и руснаците.
Засега не им се получава - Путин все още си стои на поста.
Ще видим какво ще стане накрая. huh.gif
Забележи обаче как неонациста ме заплашва със съд и то за клевета и обида.
Не е клевета и обида, когато казваш истината за някого, дори и той да не е съгласен с нея.
Най-жалкото е, че неонациста заплашва другите потребители, а се прави на наклеветен и обиден.
Това е класически случай на "Крадеца вика: дръжте крадеца".
А после си позволява да ме заплашва с полицията и прокуратурата заради, цитирам, "моите възгледи".
Това е като извадка от романа на Джордж Оруел - 1984.
Слава богу, че съм чел тази книга, за да мога с лекота да разпознавам диктаторски мислещите хора. sun.gif
Ако следваме логиката на 1984 Hartmann е самоназначил се "полицай на мисълта".
В какви времена живеем - диктатурата се завръща. sad.gif
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 19:14) <{POST_SNAPBACK}>
Нима бомбардирането на Нацистка Германия от Великобритания и САЩ е било военно престъпление и геноцид?

Значи Украйна, както нацистка Германия, нападна Русия, вкара 200000 войска в ЦЯЛА Русия, Разбомби практически всички по-големшки руски градове ...
Жоре, Жореее, ако не беше такъв дечко, щях да ти се разсърдя, но понеже си, ще изчакаме да поотраснеш wavetowel2.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 09:14) <{POST_SNAPBACK}>
Това щях да напиша и аз.
Истината е, че САЩ използваха Украйна като инструмент за сваляне на Путин от власт без да им пука за живота и бъдещето на украинците и руснаците.
Засега не им се получава - Путин все още си стои на поста.
Ще видим какво ще стане накрая

Игнорирам дългия списък от всички "истини", предложени от теб, извадени директно от руската пропаганда. Дано някой ден се научиш, че ако искаш да звучиш убедително, трябва да се изразяваш кратко, ясно и по същество, а не да точиш като сополи дълги фермани с цитати в стила на Х-фор. Такива празнословни водопади или се прескачат, или в най-добрия случай се минават по диагонал.

Та на въпроса. Истината е, че Западът не само не е карал Путин да нападне Украйна, но месеци преди нападението се водеха дипломатически разговори, където на Русия беше обяснено много детайлно какво ще последва, ако Путин лекомислено нападне.
И то последва: руската икономика е пред пълен колапс, независмо от това, че Централната Руска банка манипулира рублата да не се срине. Това не е трудно да се направи като вътрешна икономическа политика, предвид че в резултат на санкциите на международния пазар няма търсене на рубли и рублата не се търгува. Но е временно решение.

А самоувереното ти изказване "Засега не им се получава - Путин все още си стои на поста" е 100% удар в празно пространство. Най-вероятно в момента Русия се опитва трескаво да води преговори в сянка със САЩ и Запада за най-безболезнено измъкване от калта, в която сама се е натикала и затънала. Така че хем в някаква степен да си спаси имиджа, хем да й свалят санкциите, и хем да не е съвсем капо. И най-вероятно Западът предлага съдействие срещу цена, съответстваща на позицията, в която Русия е изпаднала. Цена, ако не астрономическа, то поне планетарна. Условия, като безусловно изтегляне на Русия от Украйна в рамките на международно признатите граници, репарации, съответстващи на необходимостта от възстановяване всички разрушения, нанесени на гражданската инфраструктура на Украйна, и компенсация за семействата и роднините на избитите украинци. А защо не и по-сериозни условия, като например преостъпка на някои територии от Северния Ледовит Океан на САЩ, Канада и Дания, и връщане на Южните Курилси острови на Япония.
А междувременно Русия продължава да руши в Украйна. Което също ще бъде включено в представената накрая за плащане сметка.
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 09/11/2022, 09:34) <{POST_SNAPBACK}>
Значи Украйна, както нацистка Германия, нападна Русия, вкара 200000 войска в ЦЯЛА Русия, Разбомби практически всички по-големшки руски градове ...
Жоре, Жореее, ако не беше такъв дечко, щях да ти се разсърдя, но понеже си, ще изчакаме да поотраснеш wavetowel2.gif

Точно.
Украйна нападна Русия без предупреждение, започна масирани бомбардировки на руската гражданска инфраструктура, поголовно избиване на цивилното руско население в окупираните области и тръгна да анексира руски територии.
biggeorge
Не, не стана така. no.gif
Украинските нацисти свалиха насила от президентския пост Виктор Янукович.
"Десен сектор" убиха стотици хора на Евромайдана.
После жителите на Крим поискаха да се отделят от Украйна.
Според конституцията те имаха право на това.
Не искаха да ги управляват неонацисти.
След референдум Русия присъедини мирно Крим.
Едва след това жителите на Донбас отказаха да се подчинят на неонацистката хунта в Киев.
В резултат на това новите управляващи на Украйна изпратиха украинските войски и бойците на "Десен сектор" и "Азов" да убиват мирните жители на Донецк, Луганск, Славянск и т.н.
После на хората от Източна Украйна им писна от този терор, въоръжиха се и започнаха да се съпротивляват.
Нарекоха ги сепаратисти, макар че в началото те не искаха да се отделят от Украйна.
Искаха автономия, за да не се подчиняват на неонацистите в Киев.
Осем години управляващите в Киев водиха война срещу собствения си народ, бомбардираха ги, обстрелваха ги и т.н.
Най-жалкото е, че Путин вместо да се намеси още в началото на този процес, например на 1 март 2014 г., даде 8 години на колективния неонацистки Запад, за да въоръжи и обучи неонацистите в Киев.
Това беше грешка от негова страна.
Преговорите в Минск също бяха грешка.
Те дадоха време на нацистките управляващи в САЩ да въоръжат и обучат бойците на неонацистките организации "Десен сектор" и "Азов".
Затова сега тази специална военна операция за денацификация и демилитаризация на Украйна ще се води с години, докато всички неонацисти бъдат убити или пленени.
biggeorge
Години наред колективният неонацистки Запад заплашваше Русия с нападение и унищожение през прокситата си в Източна Европа.
Затова преди да влезе мирно и кротко в Украйна, Русия поиска гаранции за сигурността си от колективният неонацистки Запад.
Сигурно си забравил за това? wink.gif
Цитат(Shade @ 09/11/2022, 19:46) <{POST_SNAPBACK}>
А самоувереното ти изказване "Засега не им се получава - Путин все още си стои на поста" е 100% удар в празно пространство. Най-вероятно в момента Русия се опитва трескаво да води преговори със САЩ и Запада за най-безболезнено измъкване от кашата, в която сама се е навряла. Така че хем да си спаси имиджа, хем да й свалят санкциите, и хем да не е съвсем капо. И най-вероятно Западът предлага съдействие срещу цена, съответстваща на позицията, в която Русия е изпаднала. Ако не астрономическа, то поне планетарна. Условия, като безусловно изтегляне на Русия от Украйна в рамките на международно признатите граници, репарации, съответстващи на необходимостта от възстановяване всички разрушения на гражданската инфраструктура на Украйна и компенсация за семействата и роднините на избитите украинци. А защо не и по-сериозни условия, като например преостъпка на някои територии от Северния Ледовит Океан на САЩ, Канада и Дания, и връщане на Южните Курилси острови на Япония.

Тези фантазии ги разправяй на някой неонацист, който ще ти повярва.
Ще поживеем и ще видим дали твоите измишльотини ще се сбъднат. w00tbrows.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 10:12) <{POST_SNAPBACK}>
Години наред колективният неонацистки Запад заплашваше Русия с нападение и унищожение през прокситата си в Източна Европа.
Затова преди да влезе мирно и кротко в Украйна, Русия поиска гаранции за сигурността си от колективният неонацистки Запад.

Да, да, знаем, още от съветско време Русия се пропагандира за заплашена от "агресивния" военен блок НАТО. smile.gif
Русия си има по подразбиране твърди гаранции за сигурността си: никой не я е нападал за повече 80 години насам и никой няма намерение да напада държавата (особено пък с цел да я унищожи - за чий хуй е необходимо това?) с най-голям ядрен арсенал в света. Обаче дори ти, хипнотизираният от руската пропаганда, можеш да направиш справка колко суверенни държави е нападнала Русия за споменатия период.
biggeorge
Докато аз правя справка колко суверенни държави е нападнала Русия за споменатия период, ти ми дай справка колко суверенни държави са били нападнати от САЩ за споменатия период. wink.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 10:40) <{POST_SNAPBACK}>
Докато аз правя справка колко суверенни държави е нападнала Русия за споменатия период, ти ми дай справка колко суверенни държави са нападнали САЩ за споменатия период. wink.gif

Желаеш справка колко суверенни държави са нападнали САЩ с цел да ги анексират ли? Дори ти, безнадеждно хипнотизираният от руската пропаганда, можеш да направиш справка колко суверенни държави Русия е нападнала и анексирала или откъснала територии от тях за споменатия период. Когато намериш дори една аналогия със САЩ, ела и се обади. Дотогава си паси кротко в сочните ливади на руската пропаганда. smile.gif
biggeorge
Цитат(Shade @ 09/11/2022, 20:53) <{POST_SNAPBACK}>
А когато намериш дори една аналогия със САЩ, ела и се обади.

За Хаваи чувал ли си?
Хаваи са присъединени като 50-ия щат на Съединените щати на 21 август 1959 г.
Преди това са били окупирани от САЩ.
За Пуерто Рико чувал ли си?
От 1952 г. Пуерто Рико има статут на „свободно присъединила се“ към САЩ държава.
Окупирани от САЩ са били (и някои все още са!) Западна Германия и Западен Берлин, Южна Корея, Южен Виетнам, държави от Централна и Южна Америка, Европа, Африка, Азия, Океания.
САЩ са се намесвали навсякъде по света.
Сеят демокрация, там където не никне.
В резултат на това поникват конфликти, войни, омраза, умират хора, унищожава се природата, разграбват се залежите и богатствата на окупираните страни.
Ти, разбира се, нищо не знаеш за това. laugh.gif
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 21:02) <{POST_SNAPBACK}>
В резултат на това новите управляващи на Украйна изпратиха украинските войски и бойците на "Десен сектор" и "Азов" да убиват мирните жители на Донецк, Луганск, Славянск и т.н.

Заедно с Wagner! worshippy.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 11:10) <{POST_SNAPBACK}>
За Хаваи чувал ли си?
Хаваи са присъединени като 50-ия щат на Съединените щати на 21 август 1959 г.
За Пуерто Рико чувал ли си?
От 1952 г. Пуерто Рико има статут на „свободно присъединила се“ към САЩ държава.
Окупирани от САЩ са били (и някои все още са!) Западна Германия и Западен Берлин, Южна Корея, Южен Виетнам, държави от Централна и Южна Америка, Европа, Африка, Азия, Океания.
САЩ са се намесвали навсякъде по света.
Сеят демокрация, там където не никне.
В резултат на това поникват конфликти, войни, омраза, умират хора, унищожава се природата, разграбват се залежите и богатствата на окупираните страни.
Ти, разбира се, нищо не знаеш за това. laugh.gif

Пропусна да споменеш анексирането на Тексас. smile.gif
Не би било зле преди да започнеш да дрънкаш наедро, да се запознаеш с историята и Американо-Испанските и Американо-Мексиканските войни от 19-ти век.
По отношение окупирането на Западна Германия и Западен Берлин, Южна Корея, Южен Виетнам, държави от Централна и Южна Америка, Европа, Африка, Азия, Океания, колко насилствено анексирани към САЩ територии от тези страни можеш да посочиш?
ЕксГорски
"Плямпало, ама се не трае!" w00tbrows.gif
biggeorge
Примерно Американска Самоа.
Има и още.
Потърси в Гугъл. wink.gif
biggeorge
Ти чак сега ли го видя? laugh.gif
Питай ме откъде се появи този израз.
П.п.: Обяснявам накратко.
Имаше един форум, в който аз не съм бил регистриран.
svatbata.org/forum
Вече го няма.
От него е останало само копие в Гугъл.
Преди доста години попаднах случайно на него и видях под ника на един потребител да пише: "плямпало, ама се трае".
Тогава ми хрумна, че може под моя ник да пише: "Плямпало, ама се не трае!".
В старият форум накарах Алекс да ми го напише.
Хареса му и го добави.
В новият форум сам си го написах. grin.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 11:38) <{POST_SNAPBACK}>
Примерно Американска Самоа.
Има и още.
Потърси в Гугъл. wink.gif

Забавен си. Търси ти в Гугъл, преди да се излагаш. smile.gif
бабугер
Човешките възможности май нямат граници.
Питето
Това къде, ама с цитат.
Цитат(biggeorge @ 08/11/2022, 23:53) <{POST_SNAPBACK}>
Те са ударили дъното много отдавна с това, че от месеци толерират неонациста Hartmann, който заплашва опонентите си със саморазправа и убийство.
...

Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 09/11/2022, 13:24) <{POST_SNAPBACK}>
Така де, убий пръв, за да не бъдеш убит.
Путинова работа.

Знам състоянието ти, затова ще опитам да обясня като за човек с алтернативни възможности.

Изказване като това на джорджи - ако бях на мястото на Путин, щях да избия всички украинци, от мало до голямо, защото украинската нация е калпава - е абсолютно същото като изказване от типа - ако бях на мястото на Хитлер щях да трепя евреи по пълното им изтребване, защото са сбъркан народ.

Такова изказване кристално ясно посочва, че авторът му напълно одобрява геноцида, извършван от нацисткия руски режим и е тотално съпричастен и оправдава тежките военни престъпления и престъпленията срещу човечеството на въпросният режим. И дори декларира, че и сам той (авторът) би ги извършил, стига да му падне такава възможност.

Такова одобряване и оправдаване на упоменатите престъпления само по себе си представлява тежко престъпно деяние по смисъла на текстове от българския Наказателен кодекс, както и от Международното право. А и едва ли има много страни по света, в чиито НК да няма подобни текстове. Това не е някакъв майтап и ако има хора, които не го схващат, то ще го схванат по трудния начин.
Shade
Цитат(Hartmann @ 09/11/2022, 13:53) <{POST_SNAPBACK}>
Знам състоянието ти, затова ще опитам да обясня като за човек с алтернативни възможности.

Изказване като това на джорджи - ако бях на мястото на Путин, щях да избия всички украинци, от мало до голямо, защото украинската нация е калпава - е абсолютно същото като изказване от типа - ако бях на мястото на Хитлер щях да трепя евреи по пълното им изтребване, защото са сбъркан народ.

Такова изказване кристално ясно посочва, че авторът му напълно одобрява геноцида, извършван от нацисткия руски режим и е тотално съпричастен и оправдава тежките военни престъпления и престъпленията срещу човечеството на въпросният режим. И дори декларира, че и сам той (авторът) би ги извършил, стига да му падне такава възможност.

Такова одобряване и оправдаване на упоменатите престъпления само по себе си представлява тежко престъпно деяние по смисъла на текстове от българския Наказателен кодекс, както и от Международното право. А и едва ли има много страни по света, в чиито НК да няма подобни текстове. Това не е някакъв майтап и ако има хора, които не го схващат, то ще го схванат по трудния начин.

Ти пък намери на кого да обясняваш. Ето го кредото на Бай Ганьо:
Цитат
Възхищавам се на всеки, който е казал или направил нещо велико.
Дали е комунист, демократ, фашист не ми дреме.
Всъщност възхищавам се и на Хитлер.
Това прави ли ме фашист!

Възхищението от Хитлер, който бил направил нещо велико, наистина не прави човека фашист. Прави го нещо друго... smile.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 09/11/2022, 16:15) <{POST_SNAPBACK}>
Това, което разбрахме е, че след един кош груби и вулгарни изявления, тя обяви "Ще се моля на вас да се смеят и публично да ръсят гнусни лъжи по ваш адрес на работата или сред приятелите, или там, където Бог си прецени".
След толкова силно и разтърсващо изявление следва смиреност и е редно да остави работата в ръцете на Всеблагия, Всесправедлив и Всемогъщ Бог. С изземването на прерогативите Му може да Го разсърди и отблъсне от себе си...

Ами да, не изтърпях единия ти кош груби и вулгарни изявления, дори и моето търпение си има граници, нищо, че съм един от най-търпеливите и разбиращи хора не само в този форум, но и по принцип. wub.gif Аз знам, че на теб не ти пука, когато вършиш гадости, защото нямаш съвест, но ще ти се наложи да се сдобиеш с нея, бъди сигурен, че Господ няма да те остави да си безчинстваш на воля вечно, все по някое време ще се сети, че и ти съществуваш на тая земя и трябва да ти обърне малко внимание и тогава си спомни, че за това вече съм те предупреждавала, но ти си имал тапи в ушите и не си чул. prashchai grigorii.gif
Бай Ганьо
Вижте прикачените файлове
laughing.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 09/11/2022, 16:37) <{POST_SNAPBACK}>
Да разбирам ли, че всеки може да пише само това, което е приятно на другия? Ако да, ти така ли правиш? Кога последно се замисли, преди да напишеш нещо, дали например на мен ще ми е приятно да го прочета?

Не се замисляш, нали? И така и трябва да бъде. Не си длъжен да ме радваш.

"Осуждение чужой внешности – это грубое нарушение личных границ другого человека. И все эти "я желаю тебе добра" или "ну я же правду говорю" — просто прикрытие бесцеремонного вмешательства в чужую жизнь. Это ненормально и точка."

Източник: https://lifestyle.segodnya.ua/lifestyle/psy...ya-1172974.html

/"Осъждането на чуждия външен вид - това е грубо нарушение на личните граници на другия човек. И всички тези "аз ти желая доброто" или " но аз говоря истината" - просто са прикритие на безцеремонното вмешателство в чуждия живот. Това е ненормално и точка."/

"Ни для кого не секрет, что знаменитости страдают от бодишейминга больше всего. Стоит открыть фото в купальнике любой звезды в соцсетях, и мы узнаем такие эпитеты и сравнения, какие не приснятся и в страшном сне. Но что побуждает людей уделять свое драгоценное время написанию таких комментариев?

Очень часто бодишеймеры – это люди с низкой самооценкой. Ища недостатки у других, они пытаются поднять собственную значимость. Так они кормят своего "черного волка". Особенно им не нравятся люди успешные. Их внутренняя неуверенность растет и выливается в открытую агрессию. Такие люди очень часто прячут свое лицо, прикрываясь фейковыми или пустыми страницами в социальных сетях."

/" За никого не е тайна, че известните хора страдат от бодишейминга най-много от всички. Стига само бъде открита снимка по бански на която и да било звезда в социалните мрежи, и ние ще научим такива епитети и сравнения ,каквито няма да присънят на човек дори и в най-страшния му сън. Но какво подбужда хората да отделят от скъпоценното си време ,за да напишат такива коментари?

Много често бодишеймърите - това са хора с ниска самооценка. Търсейки недостатъци у другите, те се опитват да повдигнат собствената си значимост. Така те хранят своя "черен вълк". Особено не им харесват успешните хора. Тяхтанат вътрешна неувереност расте и се излива в открита агресия. Такива хора често крият своето лице, прикривайки се зад фейкови или празни страници в социалните мрежи."

Източник: https://lifestyle.segodnya.ua/lifestyle/psy...ya-1172974.html
Alexfield
Нито си търпелива, нито си разбираща. Ти си просто една лелка на средна възраст, чиито живот е толкова празен, че считаш за важно да обясняваш на някакви непознати хора във форум, колко си вървежна. И като не ти се вържат, започваш да кълнеш и да заплашваш с Божия гняв.
Nepoznata
Цитат(Alexfield @ 10/11/2022, 09:48) <{POST_SNAPBACK}>
Нито си търпелива, нито си разбираща. Ти си просто една лелка на средна възраст, чиито живот е толкова празен, че считаш за важно да обясняваш на някакви непознати хора във форум, колко си вървежна. И като не ти се вържат, започваш да кълнеш и да заплашваш с Божия гняв.

Напротив, търпелива и разбираща съм, но ти нямаш капацитета да го разбереш, видно е, след като се нахвърляш върху мен, а онези, които най-нагло бодишеймят са подкрепяни и разбирани. Възрастта ми си е прекрасна, преди няколко дни бяхме в един парк и едно момиченце на около 7 каза на братчето си, което беше на около 2 " Кажи на каката здравей", под каката имаше предвид мен, не мога да излъжа, че се почувствах много добре. wub.gif Да, не съм в първа младост имам две деца все пак, едното вече на 18, но се чувствам така, както се чувствах тогава , когато бях на двадесет. Знам, че се опитвате да ме обидите по всякакви линии - възраст, външен вид, интелект и т.н. и т.н. Опитвам се да ви обясня, че това, което правите е отвратително - да се заяждате с човек, който поради някаква причина ви изглежда уязвим, въпросът е принципен и темата за бодишейминга и хейтинга ме интересува още от времето, когато ме бодишеймеха в основното училище заради това, че тогава бях пълно дете, за това вече съм писала много. Никога не съм подозирала, че и възрастни хора ще постъпват по същия начин като онези деца и то още по-зле, защото те никога не са се държали така, както някои личности тук. Имам си достатъчно занимания, мога спокойно и да не пиша в този форум, както вероятно и ще направя. Ясно е, че на теб и на Четвъртъкова ви преча и то много ,защото имам навика да казвам истината и да не си затварям очите пред явни несправедливости. Според мен този форум в скоро време или ще умре, или ще се изпразни от каквито и да било качествени хора, но така и трябва.

Цитат
И като не ти се вържат, започваш да кълнеш и да заплашваш с Божия гняв.

Едно е да не ти се вържат, а съвсем друго е грозно да бодишеймят, цяла бодишеймърска тема имаше пусната, на която вие с Четвъртъкова се радвахте, вместо да направите забележка на автора й. Когато аз не харесвам някого, не му обръщам внимание, не му вдигам телефона, не му отговарям на бележките, а не почвам да се заяждам за външния му вид, за възрастта му и т.н. или да се гавря с него, така правят нормалните хора в цивилизования свят, този форум е всичко друго, но не и цивилизован. Именно гавренето ви с хората е това, което рано или късно ще ви навлече Божия гняв.
Потребител

... здравейте приятели,
тук ли е темата, в която може да се обижда свободно? ...

... и да, ще е удобно да приложите списък с разрешените и съответно - забранените за обиждане ... не бихме желали някой да вдигне температура случайно! ...

Поздрави! за прекрасната инициатива и участници! ... изумителна проява на такт, мяра и свяст ...

Респек и Поклон!

:.)

Alexfield
"тук ли е темата, в която може да се обижда свободно? ..." - Не.
Временно и по изключение такава свобода(привилегия) е дадена на Непозната. Не се опитвай да се държиш като нея, ще си го отнесеш.
Твоите несбъднати про-кремълски прогнози забавляват достатъчно наличната аудитория. Не е нужно да се напъваш за повече.
Потребител

... Алекс, не върви брада и обръснати крака в комбинация ...

... на изпроводяк, нека ви разкажа една не много хубава история, в която всеки е участвал поне веднъж:

Вълкът хванал Заю и ще го яде, а Заю му предложил:

- Вместо да ме изядеш, нека те науча да разговаряш с планината.

- Я да чуем?, отвърнал Вълчо.

- Кто первая дева? - провикнал се Заю.

Панината отговорила:

-Ева... Ева... Ева...

После Заю отново се провикнал:

-Какой цветок боится мороза?

Планината отговорила:

-Роза... Роза... Роза...

Брей, казал си Вълчо, вече наистина ще разговарям с планината, и пуснал Заю. След малко обаче, като му пристъргал стомахът, Вълчо болезнено завил:

-Чего я буду есть в эту ночь плохую?

А планината му отговорила според обещанието на Заю:

-Хую... Хую... Хую...

Поздрави приятели!

:.)

ЕксГорски
Потребител, ти какво точно ... потребяваш?!
misli.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.