Нито си търпелива, нито си разбираща. Ти си просто една лелка на средна възраст, чиито живот е толкова празен, че считаш за важно да обясняваш на някакви непознати хора във форум, колко си вървежна. И като не ти се вържат, започваш да кълнеш и да заплашваш с Божия гняв.
Напротив, търпелива и разбираща съм, но ти нямаш капацитета да го разбереш, видно е, след като се нахвърляш върху мен, а онези, които най-нагло бодишеймят са подкрепяни и разбирани. Възрастта ми си е прекрасна, преди няколко дни бяхме в един парк и едно момиченце на около 7 каза на братчето си, което беше на около 2 " Кажи на каката здравей", под каката имаше предвид мен, не мога да излъжа, че се почувствах много добре.

Да, не съм в първа младост имам две деца все пак, едното вече на 18, но се чувствам така, както се чувствах тогава , когато бях на двадесет. Знам, че се опитвате да ме обидите по всякакви линии - възраст, външен вид, интелект и т.н. и т.н. Опитвам се да ви обясня, че това, което правите е отвратително - да се заяждате с човек, който поради някаква причина ви изглежда уязвим, въпросът е принципен и темата за бодишейминга и хейтинга ме интересува още от времето, когато ме бодишеймеха в основното училище заради това, че тогава бях пълно дете, за това вече съм писала много. Никога не съм подозирала, че и възрастни хора ще постъпват по същия начин като онези деца и то още по-зле, защото те никога не са се държали така, както някои личности тук. Имам си достатъчно занимания, мога спокойно и да не пиша в този форум, както вероятно и ще направя. Ясно е, че на теб и на Четвъртъкова ви преча и то много ,защото имам навика да казвам истината и да не си затварям очите пред явни несправедливости. Според мен този форум в скоро време или ще умре, или ще се изпразни от каквито и да било качествени хора, но така и трябва.
Цитат
И като не ти се вържат, започваш да кълнеш и да заплашваш с Божия гняв.
Едно е да не ти се вържат, а съвсем друго е грозно да бодишеймят, цяла бодишеймърска тема имаше пусната, на която вие с Четвъртъкова се радвахте, вместо да направите забележка на автора й. Когато аз не харесвам някого, не му обръщам внимание, не му вдигам телефона, не му отговарям на бележките, а не почвам да се заяждам за външния му вид, за възрастта му и т.н. или да се гавря с него, така правят нормалните хора в цивилизования свят, този форум е всичко друго, но не и цивилизован. Именно гавренето ви с хората е това, което рано или късно ще ви навлече Божия гняв.