Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Непозната и обидите
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 09:48) <{POST_SNAPBACK}>
По-злобна от теб, сигурна съм...

Знаем, че си по-злобна от мен, но не ставаше дума за това.

ПП. От добра воля съм оправил граматиката и езика ти, че "По-злобна от тебе сигурна съм" буквално боде очи.
Hartmann
Цитат(Потребител @ 11/11/2022, 17:12) <{POST_SNAPBACK}>
Ex axaltavit humilis

... така де, делегирал си власт на изгората ...

... убеден съм, че някой ден ще сбъднеш мечтата си и ще получиш много талони за отстъпка ...

- - -

... добре, става наистина досадно ... добавете възможност за заличаване на профила ...

Успех!

Разбирам те, Патребчик - така безконечно да вярваш в сбъдването на прогнозите си от супер-дупер-ултра-по-по-най-висш клас, а накрая - такова разочарование. Как няма да му стане досадно на човек. Но, както се казва - за едни прогноза, за Патребчика - заноза. 453.gif Няма как да допуснем да изчезнат славните ти творения, не бой ся.
biggeorge
Цитат(Buitenlander @ 11/11/2022, 17:18) <{POST_SNAPBACK}>
Имаше няква точка при регистрацията, че мненията ти не са твоя собственост, всенародно достояние са.

Няма такава точка.
В старият АБВ Форуми имаше такава точка, но с изтриването на форума тя се изпари в небитието.
Buitenlander
Цитат(biggeorge @ 11/11/2022, 22:13) <{POST_SNAPBACK}>
Няма такава точка.
В старият АБВ Форуми имаше такава точка, но с изтриването на форума тя се изпари в небитието.

Ха, още един smile.gif . И ти ли се надяваш, че един хубав ден всички проруски глупости, които си изписал тук ще изчезнат? Няма да стане.
biggeorge
Както казваха в един турски сериал: "Дано да е за добро".
А дано, ама надали.
biggeorge
Не, аз отстоявам мнението си докрай.
Не искам нищо да бъде изтривано.
Искрено се надявам специалната военна операция в Украйна да приключи с победа за украинците.
Така Европа ще има прекрасната възможност да изживее Втората световна война с друг край.
Зеленски (Хитлер) ще е победител и ще доминира в целия колективен Запад.
Може и президент на ЕС да стане, кой знае. wavetowel2.gif
Да видим дали на европейците ще им хареса живеят под диктата на украинските неонацисти?!?
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 11/11/2022, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>
Не искам нищо да бъде изтривано.
Искрено се надявам специалната военна операция в Украйна да приключи с победа за украинците.
Така Европа ще има прекрасната възможност да изживее Втората световна война с друг край.
Да видим дали на европейците ще им хареса живеят под диктата на украинските неонацисти?!?

Я, джорджи е дошъл да подобри още повече настроението ми и да ми направи густо. Аз си мислех, че няма накъде по-густо, но ето - имало. smile.gif

Я чуй това долу, джорджи - руските войници ги избиват други руски войници - нарочно. Украйна тук е непричом. Ония глупендери сами нападнаха, сами изпратиха войски в чужда държава - и сами своите си войски трепят в чуждата държава. Чиста и пречиста работа. 453.gif

Само 2 минути е, слушай внимателно:

Thursday Next
Цитат
Но ти, Алексфилд, Шейд, Тарабас и т.н. сте си поставили за задача да се гаврите с мен и да внушавате лъжи.

Другите да се оправят както намерят за добре, но ми стана интересно - би ли споделила конкретно аз какви лъжи се опитвам да внушавам за теб?
Alexfield
Ами хайде, отстоявай си мнението докрай. Какво ти е обяснението за Херсон? На референдума гласували за присъединяване към Русия, а днес по улиците радостно посрещат ВСУ - клипчета има из нета.
Защо така според теб? w00tbrows.gif
Alexfield
Прекратяването е много просто: Затваряш страницата на форума и не я отваряш повече.
Shade
Цитат(biggeorge @ 11/11/2022, 13:32) <{POST_SNAPBACK}>

Би ли обяснил като за по-простички как точно Зеленски ще доминира целия колективен Запад? С подкован ботуш и железен юмрук ли? А Русия ще доминира ли, ще спуска ли храна в паничката на руснаците?
Недей да скромничиш, изясни дълбочната на отстояваното си мнение.
Тарабас
Не разбирам, защо намесвате войната на Русия в Украйна в темата за големия задник на колежката?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.