... убеден съм, че някой ден ще сбъднеш мечтата си и ще получиш много талони за отстъпка ...
- - -
... добре, става наистина досадно ... добавете възможност за заличаване на профила ...
Успех!
Разбирам те, Патребчик - така безконечно да вярваш в сбъдването на прогнозите си от супер-дупер-ултра-по-по-най-висш клас, а накрая - такова разочарование. Как няма да му стане досадно на човек. Но, както се казва - за едни прогноза, за Патребчика - заноза. Няма как да допуснем да изчезнат славните ти творения, не бой ся.
Няма такава точка. В старият АБВ Форуми имаше такава точка, но с изтриването на форума тя се изпари в небитието.
Ха, още един . И ти ли се надяваш, че един хубав ден всички проруски глупости, които си изписал тук ще изчезнат? Няма да стане.
biggeorge
11/11/2022, 23:19
Както казваха в един турски сериал: "Дано да е за добро". А дано, ама надали.
biggeorge
11/11/2022, 23:32
Не, аз отстоявам мнението си докрай. Не искам нищо да бъде изтривано. Искрено се надявам специалната военна операция в Украйна да приключи с победа за украинците. Така Европа ще има прекрасната възможност да изживее Втората световна война с друг край. Зеленски (Хитлер) ще е победител и ще доминира в целия колективен Запад. Може и президент на ЕС да стане, кой знае. Да видим дали на европейците ще им хареса живеят под диктата на украинските неонацисти?!?
Не, аз отстоявам мнението си докрай. Не искам нищо да бъде изтривано. Искрено се надявам специалната военна операция в Украйна да приключи с победа за украинците. Така Европа ще има прекрасната възможност да изживее Втората световна война с друг край. Зеленски (Хитлер) ще е победител и ще доминира в целия колективен Запад. Може и президент на ЕС да стане, кой знае. Да видим дали на европейците ще им хареса живеят под диктата на украинските неонацисти?!?
Я, джорджи е дошъл да подобри още повече настроението ми и да ми направи густо. Аз си мислех, че няма накъде по-густо, но ето - имало.
Я чуй това долу, джорджи - руските войници ги избиват други руски войници - нарочно. Украйна тук е непричом. Ония глупендери сами нападнаха, сами изпратиха войски в чужда държава - и сами своите си войски трепят в чуждата държава. Чиста и пречиста работа.
Само 2 минути е, слушай внимателно:
Thursday Next
11/11/2022, 23:49
Цитат
Но ти, Алексфилд, Шейд, Тарабас и т.н. сте си поставили за задача да се гаврите с мен и да внушавате лъжи.
Другите да се оправят както намерят за добре, но ми стана интересно - би ли споделила конкретно аз какви лъжи се опитвам да внушавам за теб?
Alexfield
12/11/2022, 00:40
Ами хайде, отстоявай си мнението докрай. Какво ти е обяснението за Херсон? На референдума гласували за присъединяване към Русия, а днес по улиците радостно посрещат ВСУ - клипчета има из нета. Защо така според теб?
Alexfield
12/11/2022, 00:43
Прекратяването е много просто: Затваряш страницата на форума и не я отваряш повече.
Не, аз отстоявам мнението си докрай. Искрено се надявам специалната военна операция в Украйна да приключи с победа за украинците. Така Европа ще има прекрасната възможност да изживее Втората световна война с друг край. Зеленски (Хитлер) ще е победител и ще доминира в целия колективен Запад. Може и президент на ЕС да стане, кой знае. Да видим дали на европейците ще им хареса живеят под диктата на украинските неонацисти?!?
Би ли обяснил като за по-простички как точно Зеленски ще доминира целия колективен Запад? С подкован ботуш и железен юмрук ли? А Русия ще доминира ли, ще спуска ли храна в паничката на руснаците? Недей да скромничиш, изясни дълбочната на отстояваното си мнение.
Тарабас
12/11/2022, 08:34
Не разбирам, защо намесвате войната на Русия в Украйна в темата за големия задник на колежката?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.