Идеята на форумите е, според мен, хората да комуницират, къде смислено, къде по идиотски, кеде пияни. Не е място, да си намериш нещо за ебане. Не чв не мое да наебеш нещо, но целта на първо време орална комуникация, в застни случаи с орални еякулации. Вайбъри, майбъри, Тикотоци, Инстаграми и т.н. си е за тясна комуникация на лигавично ниво. С две думи, там мое като наебеш да се запознаеш с наебания и да му пожелаеш сичко най убаво. Докато по форумите хората могат да се наебат чак като свърши еди кога си ена дълбока и смислена комуникация, така за лека нощ и добро храносмилане, след некоя форумна среща, примернои.
Виж сега, аз в този форум пиша от две години, дори и снимки съм пускала и никой не ме е обвинявал в каквото и да е , докато не се смени модерацията, е, те тогава почнаха обвиненията. Аз разбирам да съм досаждала на някого или да се е оплакал някой от мен, че му досаждам, но ей богу такова нещо няма, така, че не разбирам какъв ви е проблемът!? Защо ме обвинявате в нещо при липса на каквито и да било основания!? По какъв начин аз се различавам от всеки останал потребител, дори и снимките ми не са прецедент, при полжение, че и други потребители са си пускали снимки!? Да, пускала съм теми по въпроси, които ме вълнуват и другите правят същото. Това е част от живота, защо го стигматизирате!? Защо преследвате хората, които се намират в такъв етап от живота си!? На някого да съм навредила!? Какво искате от мен!?

Ако не ви е интересна темата, не я коментрайте, но вие хем ме коментирате, хем ме обвинявате във всичко възможно на тоя свят, защо!?