Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вайбърни мъже срещу форумни мъже
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Питето
А при нас само принцове, ма като не ги щете си стойте у блатото.
Nepoznata
Цитат(Питето @ 14/11/2022, 12:17) <{POST_SNAPBACK}>
А при нас само принцове, ма като не ги щете си стойте у блатото.

Къде туй при вас!? misli.gif Аз говорех за форумното блато и за примерно жабите Шейд и cath_y, които няма да се превърнат в принц и принцеса никогъж. prashchai grigorii.gif Що се отнася до мъжете, респективно жените, няма защо да заблуждаваш Бигагеорге - посоката никога не е била от жаба към принц/принцеса, а обратно - принцовете/принцесите се превръщат в жаби. Представяш ли си какъв ужас е да гледаш съществото, което ти се представя за принц и да си мислиш - туй сега принц ли е или напротив, ако го целуна, дали няма да се превърне в нещо друго и в какво точно, ако е жаба иди дойди, ама ако е някакъв нахален хищник!? nerves.gif Като кутия с изненади - каквото си извадиш оттам, твое си е, докато не го изгониш. animatedwink.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 14/11/2022, 07:49) <{POST_SNAPBACK}>
при малко повече желание можеше да те осъдя.

Бая соленичко ще ти излезе - да обясня ли защо? w00tbrows.gif
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 14/11/2022, 14:57) <{POST_SNAPBACK}>
Бая соленичко ще ти излезе - да обясня ли защо? w00tbrows.gif

Не, няма да ми излезе, изобщо нямам желание да се занимавам с вас. Толкова са загубени хората - стремят се да мачкат себеподобните си, да се държат зле, да са винаги на върха, а животът си тече и дава на всеки онова, което му е отредил - никой не може да избяга от съдбата си. Преди няколко дни видях бившата ми свекърва, не съм я виждала от години - има деменция в напреднал стадий, не ме позна, радваше се като дете да ме види, а навремето използваше всеки възможен случай да се заяжда с мен, на практика тя беше една от причините да се разведем с бившия ми мъж. Тъжно ми е за нея, като я видях я прегърнах, нещо немислимо преди. Тя преди време беше съвсем друг човек, сега животът я е променил тотално - няма я онази властна жена, отслабнала е много, остаряла и прилича на безпомощно дете - не разбират хората - животът тече, всички сме смъртни, времето на никого няма да прости - днес си добре, утре може да не е така, на никого нищо не е гарантирано и при това положение в крайна сметка какво те топли това, че си си пропилял някаква част от живота си да се държиш идиотски с някого/я Непознат/а в някой форум, вместо да си живееш добре - без непременно да се качваш на главата му/й !? prashchai grigorii.gif
Glo
Цитат(Nepoznata @ 14/11/2022, 06:52) <{POST_SNAPBACK}>
Тук е битер духовно блато, пълно с квакащи заби - една от друга по-гръмогласни.

тее тука са терористична организация бе, аз откога съм се убедил wallbash.gif
cath_y
Аре стига с таз злоба бе, непознатата. Опознахме те. Простихме ти. Необяснимо защо, но само ти си оставена да се вихриш на воля, привилегия значи.
Много се вържеш и палиш на всичко. Свиркай си. Вземи си поука как реагираш на провокации.
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 14/11/2022, 18:19) <{POST_SNAPBACK}>
Аре стига с таз злоба бе, непознатата. Опознахме те. Простихме ти. Необяснимо защо, но само ти си оставена да се вихриш на воля, привилегия значи.
Много се вържеш и палиш на всичко. Свиркай си. Вземи си поука как реагираш на провокации.

Искаш да кажеш, че вие сте нещастни, невинни мои жертви!? И аз съм ви нападнала с грозни обиди, а не вие мен!? blink.gif Баси и нахалството! malii.gif Остава сега и Шейд да почне да хленчи, че е невинна моя жертва и циркът ще е пълен. w00t2.gif Господ да се занимава с теб, мила, аз каквото можах, направих. Оттам нататък Той да ви превъзпитава всичките. heart.gif
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 14/11/2022, 06:52) <{POST_SNAPBACK}>
Тук е битер духовно блато, пълно с квакащи заби - една от друга по-гръмогласни.

Това обяснява защо се чувстваш толкова добре тук.
Glo
Цитат(Thursday Next @ 14/11/2022, 18:35) <{POST_SNAPBACK}>

laugh.gif laugh.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 14/11/2022, 19:35) <{POST_SNAPBACK}>

Какво искаш да намекнеш с това - че двете с теб си приличаме, защото предполагам, че и ти не се чувстваш зле тук!? misli.gif Ако не ти харесва, щеше да се оплачеш на модераторите да вземат да променят нещо, но такова нещо няма и няма и да има, зачиствате гадостите, дето потребителите, които са под ваша протекция пишат и изтъквате моите, за да може да ми "прощавате" после за собствените грехове. Хората можеш да измамиш, но Господ вижда всичко, нека Той да се оправя с вас.

ПП: Не забравяйте да зачистите и прекрасната гавраджийска темичка на Шейд "Не ме пипайте" http://forumabv.eu/index.php?showtopic=2813, в която и ти си взела участие, хвалейки Горския, че ме бодишейми. az takovata.gif Принципно всеки уважаващ себе си модератор би прекратил подобни бодишеймърски опити в зародиш, но не и ти, щото теб те кефят, видно е за всички. Имайте предвид обаче като я зачиствате, че аз съм си я скрийншотнала за спомен цялата. animatedwink.gif Също както и много други неща, посветени с много любов от разни потребители на мен, да си ги имам за спомен, защото допуснах, че по някое време може да бъдат ирейзнати. b_046.gif
Thursday Next
Цитат
че аз съм си я скрийншотнала за спомен цялата

Това много често го споменаваш напоследък. Да не би да си си въобразила, че плашиш някого?

Има нещо много болно в това да си снимаш за спомен неща, които те дразнят или омъчняват. Потърси помощ.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 14/11/2022, 19:24) <{POST_SNAPBACK}>
Това много често го споменаваш напоследък. Да не би да си си въобразила, че плашиш някого?

Има нещо много болно в това да си снимаш за спомен неща, които те дразнят или омъчняват. Потърси помощ.

Знам, че любимото ти занимание е да призовават хората да търсят помощ, при това помощ от кого - от теб и от твоите приятели. Цинизъм е да бодишеймиш, да наричаш някогот горезен, дебел, тъп, овца и т.н. и в същото време да го пращаш на психолог. От психологическа помощ имаш нужда ти и всички останали бодишеймърит тука. Виж ми подписа. Красивите и уверени хора не се занимават да изтъкват недостатъците на хората, напротив помагат им, само комплексарите, гледат на чия чужда дглава да стъпят, за да могат малко от малко да забравят собствената си мизерия. Нещата, които ги снимам, за да може, ако ги изтриете и недай си боже бъда по най-просташки начин обвинена в неща, които не са истина, да ги покажа. Защото видно е, че вие триете нещата, които не ви изнасят. Елементарно чувство за самосъхранение ме кара да предприема тези мерки и да се защитя от долнопробната лъжа и агресия, която имате навика да отправяте към потребители, които нищо не са ви направили. Обиграни манипулатори сте ти и Шейд, но това няма да ви помогне, когато кльофнете и се изправите пред лицето на смъртта, както с всички нас ще се случи впрочем - който несе е родил той няма да умре и горко му, който има гузна съвест, ако има изобщо съвест де, ако не е нарцисист, лишен от всякаква емпатия и декларирайки съчувствие само и само да накара събеседника си да се чувства зле. Пак ще повторя - Бог да ви превъзпитава! Аз не мога и не искам. Достатъчно сте възростни, за да носите отговорност за това, което правите.
Закъснях си за сресщатата баси, за да се занамивам с теб, дано момчето ме чака. Но наглостта на хората винаги ме е шокирала, когато прехвърлят от болната хлава на здравата, ето това никога не съм разбирала и няма да го разбера. Много още мога да говоря по този въпрос, но това после. 292.gif
Glo
Цитат(Nepoznata @ 14/11/2022, 19:36) <{POST_SNAPBACK}>
Закъснях си за сресщатата баси, за да се занамивам с теб, дано момчето ме чака

ти тее срещи при тебе като на конвейер дееба, ше те чака, сигурен съм 245.gif
Тарабас
Залагам 20 стотинки, че няма да го наебеш.кактппредишните 18 тази година. Горкият човечец, ще дойде с букет рози са 25 лева, за начало по чаша Просеко от по 8,90 чашата, после порция пресен октопод овален в брашно от сухи скариди по 20 лева порцията, аржентински стейк 39 лева и тирамизу от по 7,99 лева. За да не ебе тази вечер. laugh.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 14/11/2022, 20:17) <{POST_SNAPBACK}>
ти тее срещи при тебе като на конвейер дееба, ше те чака, сигурен съм 245.gif

Чакаше ме да, въпреки че каза, че ако се бях забавали с повече от половин час, щял да си тръгне - сега съм пияна като теб - една бира +две чаши розе, каламри със салата от рукола, ягоди, стафиди и грозве и други приятни неща. wub.gif Сега се си егна с надеждата да съм шен за утре. Аз бързо се натирилянквам, обикновено, като се има предвид, че пия само бира, но се га не знам като ми се омешиха розе с бира какво ще стане. Както и да е спи ми се скъпи приятели. 292.gif Ще продължим чудесните, мили и много приятни си дискусии утре. 328.gif

Nepoznata
Тарабас: Залагам 20 стотинки, че няма да го наебеш

Нееее, няма аз съм там, за да си поговоря с човека, а не за да го еба. Още повече, че социалният му статус е многообещаващ, но засега не е нанеобходимото ниво, когато заработи по проеифесията си ,тогава е вероятно и да може, ако не с и намеря някой по-добър.

Горкият човечец, ще дойде с букет рози

Така е, да ето го букета с рози, по-долу можеш да видиш снимка, една е, но пък е крисива.

чаша Просеко от по 8,90 чашата, после порция пресен октопод овале

Ми не машага леше Розе - 2 чаши + 1 бира бекс като за начало,аз без бира съм заникъде така се каже, не знам как се вързват Розе с бекс, ноооо така се подредиха - първо бекса, после розето - 2 чаши +калмари, плюс салата от рукола, ягоди, стаиди и горзде мисля, много странна комбинация, повече такава вероятно няма да си поръчвам, защото съм традиционалист.

в брашно от сухи скариди по 20 лева порцията

Скаридите се мернаха като предложение, но и ги отхвърлих, не ги обичам много, а десерти вечер не ям. Като цяло мисля, че вероятно няма да се срещам с него повече, не ми прилича да има химия между нас, но поживем, увидем

Ето го и букетчето, което ми го подари, не е с много рози ,но пък има една и е карсив. Ще помисля как да процедирам с него по-нататък. Сигурно има обаче и по-готини. Приятно, интелигетнот момче е на моята възраст, ноооо сигурно има и по-готини. Винаги имам чувството, че има и по-готини.

ПП: Извинявам се за правописните грешки, но сам на две розета и една бира Бекс. prashchai grigorii.gif
Тарабас
Горе долу почнах biggrin.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 14/11/2022, 12:38) <{POST_SNAPBACK}>
аз съм там, за да си поговоря с човека, а не за да го еба... ако не си намеря някой по-добър

Никога не е късно да се научи нещо ново, неочаквано и изненадващо. А именно, че в момента, в който оценяваш човека срещу себе си, той също ти прави своята оценка.
Thursday Next
Цитат
Знам, че любимото ти занимание е да призовават хората да търсят помощ, при това помощ от кого - от теб и от твоите приятели.

Няма такова нещо, винаги съм казвала, че трябва да потърсиш помощ от специалист, и че писането по форуми не замества терапията.
Цитат
Цинизъм е да бодишеймиш, да наричаш някогот горезен, дебел, тъп, овца и т.н. и в същото време да го пращаш на психолог.

За шейсет и осми път: покажи ми кога съм те бодишеймила и съм те наричала грозна и дебела. Кога? Аз лично?

Цитат
гледат на чия чужда дглава да стъпят, за да могат малко от малко да забравят собствената си мизерия.

Несъмнено. Тука всички масово тънем в мизерия.

Цитат
Защото видно е, че вие триете нещата, които не ви изнасят.

Ако беше така, щях да изтрия всичките ти пълни с ругатни и псувни постове, защото никому не изнасят. Те и на тебе не ти изнасят, но явно още не можеш да разбереш.

Цитат
декларирайки съчувствие само и само да накара събеседника си да се чувства зле

Добре, вземам си бележка. Отсега нататък, никакво съчувствие. Няма да те карам да се чувстваш зле, я.

Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 15/11/2022, 00:36) <{POST_SNAPBACK}>
Няма такова нещо, винаги съм казвала, че трябва да потърсиш помощ от специалист, и че писането по форуми не замества терапията.

Какво искаш да ми кажеш с това, че ти имаш правото и компетенциите да казваш кой има нужда от терапии и кой не!? misli.gif Въз основа на какви критерии прецени, че имам нужда от терапия и ми го повтори хиляда пъти !? Въз основа на какви критерии приятелят ти Алексфилд ме изпрати в психиатрията!? Аз знам, че може да се обижда по много начини, включително и като те пращат на психолог и псхиатър. Вие имате ли психологически и лекарски компетенции, че да слагате диагнози и да пращате хората тук и там!? Продължавайте в същия дух да се заигравате с такива неща, но не само хората и Господ вижда.... Този и онзи можеш да заблудиш, но Него не можеш- всеки, който се гаврил с невинен човек, който е разнасял клевети по негов адрес с цел да го черни, всеки, който е злорадствал рано или късно ще си плати. Има висша справедливост на този свят, хората си въобразяват, че могат безпрепятствено да си безчинстват и да минат между капките, но това е до време, рано или късно всеки си плаща.

Цитат
За шейсет и осми път: покажи ми кога съм те бодишеймила и съм те наричала грозна и дебела. Кога? Аз лично?

Лично не, но нито веднъж не направи забележка на приятелите си, напротив в някои теми с гордост ги цитира, което означава, че ОДОБРЯВАШ действията им. Аз, че в отговор на обиди съм нарекла някого някак си е най-голямата обида на света, но пък да бъда наричана аз с един куп гадни епитети е най-прекрасното нещо на света, музика за твоите уши, на което ти се кефиш и го цитираш наляво и надясно. Без нито да ме познавате, без нито да сте ме виждали, без нито нищо... Ще ти се да бях такава. Защо ти се ще!? Защо ти харесва да ме обиждат!? Защо ти харесва да ми се подиграват!? Защо!? Дала ли си си сметка защо!? rolleyes.gif Колко забележки направи на някого, че се държи зле с мен!? Да изкарам ли всички гнусотии по мой адрес в една отделна тема!? Те са много, изключително много. Защо нито една не я цитира Алексфилд!? Защо не ви прави впечатление, че мен нон-стоп ме обсипват с гадости!? Защото вие това искате. Вие на това се кефите. Вие искате да се държат зле с мен. Изпитвате удоволствие от такива неща. Може ли един щастлив човек, който не тъне в духовна мизерия да се радва на това, че някой го обиждат и се държат зле с него!? misli.gif

Цитат
Несъмнено. Тука всички масово тънем в мизерия.

Така е, тънете в духовна мизерия, иначе нямаше да се занимавате с мен да ме бодишеймите, да ме обиждате, да ме наричате как ли не и да се опитвате да ме унижавате ... Вие лепите върху мен собствените си комплекси, собствената си неудовлетвореност от вас си самите. Пълно е тука с нещастници, които вместо със себе си да се занимават, тръгнали мен да обсъждат.

Цитат
Ако беше така, щях да изтрия всичките ти пълни с ругатни и псувни постове, защото никому не изнасят. Те и на тебе не ти изнасят, но явно още не можеш да разбереш.

А пълните с ругатни и псувни и гнусни обиди постове на Шейд и Тарабас кога ще изтриеш, а бодишейменето на Горския кога ще го изтриеш. Няма да го изтриеш нали? Защото ти изнасят. Защото , както казах и ти, и Алексфийлд се кефите, когато ме обиждат мен. Защо!? От какво е породено удоволствието ви ,когато виждате, че мен ме обиждат!? misli.gif Как се нарича това да се кефиш, когато някой невинен човек е обругаван публично!? rolleyes.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 15/11/2022, 00:17) <{POST_SNAPBACK}>
Никога не е късно да се научи нещо ново, неочаквано и изненадващо. А именно, че в момента, в който оценяваш човека срещу себе си, той също ти прави своята оценка.

Ами да и оценката беше, че иска пак да се срещнем, но аз не съм много убедена, симпатичен е, но има и по-готини. grin.gif Веднъж сънувах сън - стоя в една сладкарница и разглеждам сладкишите, имам много пари, мога да си купя каквото си искам, но решавам, че не искам точно тези сладкиши да ги купя, искам да видя и в съседната сладкарница какво има. grin.gif
Glo
много интересен и хитър начин на живот водиш, пускаш се по сайтове за запознанства, зарибяваш глупчовците като мъжа от стара загора със селфита, те ти казват че си очарователна и те канят на вечеря, ти веднага отиваш разбира се, пийваш си яко, хапваш си разни деликатесчета и се омиташ набързо a4dff7b7.gif после почваш да го отбягваш по вайбъра, понеже за следващата вечер вече имаш уговорка с друг ухажор, който току виж излезнал по-млад и по-готин, и после пак така и пак и пак , всяка вечер си хапваш и пийваш безплатно и винаги си кралицата на масата 264.gif и винаги имаш свежи безплатни цветя във вазата си wavetowel2.gif
Тарабас
Е тва още преди месеци го развихме като теза. Един вид абонамент за закусвалня.
Thursday Next
Цитат
Аз знам, че може да се обижда по много начини, включително и като те пращат на психолог и псхиатър.

blink.gif Е как можа да изръсиш такава дивотия? Това сигурно е обидно в средностатистическия български хоремаг, но в останалата част от света грижата за душата е неразделна част от грижата за здравето. Дива балканщина е да се стигматизират проблемите в тази област, да се замитат под килима и да не се търси помощ. Но това обяснява защо ти реагира толкова неадекватно, когато ти казах, че има нещо нездраво в отношенията, които се опитваш да (не) изграждаш с мъже, и че за теб не е добре да оставяш нещата така, а трябва да поработиш със специалист. То май оттам тръгна всичко - ти реши, че това е кръвна обида, и почна да ми се зъбиш за щяло и нещяло, и да ти се привижда, че и аз те обиждам.
Цитат
но нито веднъж не направи забележка на приятелите си

Кои са тия мои приятели? Шейда например в живота си не съм го виждала, нито Тарабас, нито Гло. Я помисли дали не си съчиняваш неща, които изобщо ги няма.
Цитат
Ще ти се да бях такава. Защо ти се ще!?

Нищо подобно. Изобщо не ме вълнува каква си, че да имам и мераци в тази област. Натискам копчето на компа и изчезваш от живота ми. Ти верно ли си въобразяваш, че си ми някакъв важен, определящ фактор? Щяло ми се. Ми не, ще ми се да ида на круиз по Нил, ама ще трябва да изчакам до пролетта, защото вече нямам отпуск за тая година.
Цитат
Защо не ви прави впечатление, че мен нон-стоп ме обсипват с гадости!?

Защото ти много държиш да те обсъждат. Ако случайно настъпи затишие и спрат да се занимават с теб, почваш да ходиш по други теми и да ръфаш обичайните заподозрени, че да почнат отначало. А като толкова държиш да те обсъждат, аз няма да ти преча, явно ти е важно. Виж, ако държиш да те обсъждат хвалебствено, за това ще трябва ти да се постараеш, а не да разчиташ на забрани от нас.
Glo
Цитат(Тарабас @ 15/11/2022, 13:29) <{POST_SNAPBACK}>
Е тва още преди месеци го развихме като теза. Един вид абонамент за закусвалня.

явно не съм успял да изчета всичко, обаче глей ти каква хитра жена, не съм срещал досега такава хитруша, че и как хитро се жалва по форумите, тя ангелче небесно, пък ние тука дърти нещастни вампири и тва е всеки ден у форумите и всяка вечер в някой ресторант в реала, няма умора брях брях rolleyes.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 14/11/2022, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>
Ами да и оценката беше, че иска пак да се срещнем, но аз не съм много убедена, симпатичен е, но има и по-готини. grin.gif Веднъж сънувах сън - стоя в една сладкарница и разглеждам сладкишите, имам много пари, мога да си купя каквото си искам, но решавам, че не искам точно тези сладкиши да ги купя, искам да видя и в съседната сладкарница какво има. grin.gif

Ти очевидно не схвана намека, който всъщност не е намек, а директно посочване, че гледаш на общуването с наивно око. Отчиташ готин мъж, който носи цветя, ядене, пиене, искал пак да се срещнете и толкова. Нищо друго не си забелязала. Очевидно не знаеш как да насочиш разговора така, че да получиш отговори на важни и съществени въпроси и не усещаш "езика на тялото" на човека срещу теб. Би трябвало след 15 минути общуване да си схванала главните моменти.
Така, както се представяш, никак не си трудна за един опитен, обигран и ловък тарикат бързо да ти открие слабостите, да ти замае главата и да те поведе за носа. Дали не попадаш на такива или охлаждаш интереса, е друг въпрос. "Иска пак да се срещнем" освен онова, в което вярваш, може също така да означава само израз на вежливост или просто да си в категорията познати за компания за вечеря. Със сигурност човекът е забелязал, че не умееш да се контролираш добре и не си знаеш мярката: допуснала си да се напиеш на първа среща.
Сега не е нужно да ме нападаш. Съвсем добронамерено ти казвам, че звучиш наивно. Казвам го не за да те обидя, а за да ти обърна внимание да работиш върху слабите си страни.
На твоята възраст би трябвало вече да си натрупала опит. На първа среща преди години съм се сблъсквал с жени, които знаят какво търсят и буквално ще те купят и продадат.
Тарабас
Не е нормално 21 век в Европа да има гладни хора. Стратегията на колежката намирам от нутритивна гледна точка за похвална.
Glo
сигурно винаги първа пристига на срещите да мое се настани на стола да не и се забелязва размера на задника, пък после като се навечеря и си подпийне яко и почва да не и дреме, хуква като Пепеляшка с букета, сесията е приключила tongue.gif laugh.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 15/11/2022, 14:51) <{POST_SNAPBACK}>
Кои са тия мои приятели? Шейда например в живота си не съм го виждала, нито Тарабас, нито Гло. Я помисли дали не си съчиняваш неща, които изобщо ги няма.

Да, но пък Горския си го виждала и с радост го цитираш наляво и надясно, особено, когато пише простотии за мен, хеле пък тогава, мед ти капе от устата да му цитираш глюпостите. prashchai grigorii.gif

Цитат
Защото ти много държиш да те обсъждат. Ако случайно настъпи затишие и спрат да се занимават с теб, почваш да ходиш по други теми и да ръфаш обичайните заподозрени, че да почнат отначало.

Напротив, откога мечтая гавраджиите тука да млъкнат, за да няма нужда да опровергавам този и онзи, но уви, не се забелязва такова нещо. prashchai grigorii.gif Хиляда теми се пуснаха в моя чест. На практика аз от половин година вече в други теми не пиша, освен в теми, който някой съфорумец е пуснал за мен. rolleyes.gif За разлика от вас, аз никого не ръфам без той преди това да ме е сръфал, изключително добронамерена съм към хората, които са добронамерени към мен, всеки, който не ме е "ръфал" в този форум ще ти го потвърди. grin.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 15/11/2022, 11:53) <{POST_SNAPBACK}>
много интересен и хитър начин на живот водиш, пускаш се по сайтове за запознанства, зарибяваш глупчовците като мъжа от стара загора със селфита, те ти казват че си очарователна и те канят на вечеря, ти веднага отиваш разбира се, пийваш си яко, хапваш си разни деликатесчета и се омиташ набързо a4dff7b7.gif после почваш да го отбягваш по вайбъра, понеже за следващата вечер вече имаш уговорка с друг ухажор, който току виж излезнал по-млад и по-готин, и после пак така и пак и пак , всяка вечер си хапваш и пийваш безплатно и винаги си кралицата на масата 264.gif и винаги имаш свежи безплатни цветя във вазата си wavetowel2.gif

Ми не, аз обикновено първите си срещи ги организирам в един готин коктейл бар до нас, даже от други градове като пристигне някой, там пием кафе, но има хора, които настояват да ме водят на вечеря или на обяд, какъвто беше вчерашния случай и аз понеже съм възпитана, не отказвам. grin.gif Но ти изглежда си интересчия и използвач, след като такива неща проектираш върху мен. Отговаря ти на профила и на това, което си споделял. misli.gif По принцип е забавно и си е един вид приключение, разговоряш с много различни хора, но пък ми се случи веднъж да попадна на мъж, който много ми хареса - бившето ми гадже, значи има и други като него, не може да е само той, въпрос на време е да ги срещна. misli.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 15/11/2022, 16:20) <{POST_SNAPBACK}>
Така, както се представяш, никак не си трудна за един опитен, обигран и ловък тарикат бързо да ти открие слабостите, да ти замае главата и да те поведе за носа.

Трудно е, да не кажа направо невъзможно, някой, когото не харесвам, да ме поведе за носа. no.gif

Цитат
Със сигурност човекът е забелязал, че не умееш да се контролираш добре и не си знаеш мярката: допуснала си да се напиеш на първа среща.

Глюпости! Изпих една бира и две чаши розе.

Цитат
На първа среща преди години съм се сблъсквал с жени, които знаят какво търсят и буквално ще те купят и продадат.

Ми там е работата, че аз отивам да се забавлявам, а не да купувам и продавам този, с когото съм излязла. Ще ти обрисувам нещата с един пример. Преди време ми трябваха блузи и тръгнах да търся по магазините, но нищо не ми харесваше, имаше блузи, блузи, блузи, колкото си искаш, но нито една не ми хареса, върнах се в нас и реших, че ще си ходя със старите и нищо няма да купя, нищо, което не ме кефи и точка. И тогава през нощта сънувах сън - видях една огромна четирилистна детелина върху покрива на мола. Викам това е - там ще са моите блузи. Отидох, обиколих няколко магазина и в следващия попаднах на невероятни неща, влюбих се от пръв поглед - бяха точно такива каквито ги исках - вталени, на флорални мотиви в най-различни разцветки, купих си пет-шест и после пазарувах винаги оттам, докато не го махнаха този магазин. crying.gif Не искам да си давам парите за нещо, което не ме кефи на 100%.Това е. За връзките същото се отнася.
Nepoznata
Цитат(Glo @ 15/11/2022, 16:57) <{POST_SNAPBACK}>
сигурно винаги първа пристига на срещите да мое се настани на стола да не и се забелязва размера на задника, пък после като се навечеря и си подпийне яко и почва да не и дреме, хуква като Пепеляшка с букета, сесията е приключила tongue.gif laugh.gif

Ми не, ето вчера например закъснях с около половин час, на всичкото отгоре не можах да си намеря очната линия и не можах да се гримирам както трябва заради вас и вашите заяждания, но му се обадих на човека да предупредя, че ще закъснея, чакаше ме. Аз така правя по принцип - винаги предупреждавам и хората са разбрани, чакат ме, само бившият ми мъж мрънка, като се наложи известно време да ме почака. prashchai grigorii.gif Размерът на задника ми го харесват всички, които са ме виждали на живо. wub.gif А тез, които не са ме виждали на живо и дрънкат изфантазирани глупости, хич и не ме интересуват. sunbathing.gif
Glo
Цитат(Nepoznata @ 15/11/2022, 16:22) <{POST_SNAPBACK}>
Но ти изглежда си интересчия и използвач, след като такива неща проектираш върху мен. Отговаря ти на профила и на това, което си споделял. misli.gif

само какви яки жабешки ритници раздаваш под кръста rolleyes.gif

мноо ги харесвам тее жабки за мезе az takovata.gif на водката

цък
Тарабас
Има ли случаи, когато ти поемаш сметката, така в проценти горе долу? Колко пъти ти си поемала и колко пъти кочовете са поемали?
Glo
Цитат(Тарабас @ 15/11/2022, 17:22) <{POST_SNAPBACK}>
Има ли случаи, когато ти поемаш сметката, така в проценти горе долу? Колко пъти ти си поемала и колко пъти кочовете са поемали?

шшт, тихо, май замина на среща rolleyes.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 15/11/2022, 17:22) <{POST_SNAPBACK}>

Не, никога досега не ми се е случвало. Мъжете се обиждат, когато жена иска да плати сметката, изключая Гло, разбира се, за него знам, той вече се е хвалил, че жени му плащали сметката. prashchai grigorii.gif

ПП: Теб жена ти на галено "коч" ли те нарича!? console.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 15/11/2022, 17:49) <{POST_SNAPBACK}>
шшт, тихо, май замина на среща rolleyes.gif

Не съм, днес ще работя до към полунощ, имам доста поръчки, на които крайният им срок изтича утре сутринта.
Glo
Цитат(Nepoznata @ 15/11/2022, 17:54) <{POST_SNAPBACK}>
Не, никога досега не ми се е случвало. Мъжете се обиждат, когато жена иска да плати сметката, изключая Гло, за него знам, той вече се е хвалил, че жени му плащали сметката. prashchai grigorii.gif

който иска да ме види на живо - ше си плати, разбира се rolleyes.gif
Тарабас
Какво стана с еманципацията? Нали искахме да сме равни? Какво ти пречи и ти да се обидиш, когато кочът поиска да плати сметката?

Сори че те заливам с въпроси, но тва са жизнено важни теми. Почти сме на финала да те класифицираме като гладната Пепеляшка biggrin.gif

Мен жена ми ме нарича сякак. Коч, сопол, анус, простак...
що питаш?

Тва променя ли тезата, че се срещаш с мъже за да се храниш безплатно?
Тарабас
Е, нормално е. Към 18.15 човек огладнява laugh.gif
Glo
Цитат(Тарабас @ 15/11/2022, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>
що питаш?

laugh.gif laugh.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 15/11/2022, 06:32) <{POST_SNAPBACK}>
Трудно е, да не кажа направо невъзможно, някой, когото не харесвам, да ме поведе за носа. no.gif
Глюпости! Изпих една бира и две чаши розе.
Ми там е работата, че аз отивам да се забавлявам, а не да купувам и продавам този, с когото съм излязла. Ще ти обрисувам нещата с един пример. Преди време ми трябваха блузи и тръгнах да търся по магазините, но нищо не ми харесваше, имаше блузи, блузи, блузи, колкото си искаш, но нито една не ми хареса, върнах се в нас и реших, че ще си ходя със старите и нищо няма да купя, нищо, което не ме кефи и точка. И тогава през нощта сънувах сън - видях една огромна четирилистна детелина върху покрива на мола. Викам това е - там ще са моите блузи. Отидох, обиколих няколко магазина и в следващия попаднах на невероятни неща, влюбих се от пръв поглед - бяха точно такива каквито ги исках - вталени, на флорални мотиви в най-различни разцветки, купих си пет-шест и после пазарувах винаги оттам, докато не го махнаха този магазин. crying.gif Не искам да си давам парите за нещо, което не ме кефи на 100%.Това е. За връзките същото се отнася.

Не ме вълнува какво мислиш, но не възразявам да тропаш с краче "Не съм наивна! Не съм наивна, пък!", ако това ти е необходимо.
Просто споделям по описанието ти как аз бих те оценил, ако бях на мястото на споменатия.
Как си била ходила за блузи също е без значение.
cath_y
Цитат(Тарабас @ 15/11/2022, 17:18) <{POST_SNAPBACK}>
Какво стана с еманципацията? Нали искахме да сме равни? Какво ти пречи и ти да се обидиш, когато кочът поиска да плати сметката?

Сори че те заливам с въпроси, но тва са жизнено важни теми. Почти сме на финала да те класифицираме като гладната Пепеляшка biggrin.gif

що питаш?

Май май, икономии прави колежката.
После уж избира, виж ми очото w00tbrows.gif
Тарабас
Откакто се разговорихме тука в таа тема, не смея да си улезна у Вайбъра. w00tbrows.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 15/11/2022, 19:18) <{POST_SNAPBACK}>
Какво стана с еманципацията?

Аз не съм еманципирана. grin.gif

Цитат
Какво ти пречи и ти да се обидиш, когато кочът поиска да плати сметката?

Ми той не иска, той направо вади парите и плаща.

Цитат

Никога не съм се срещала с някого, за да се храня безплатно. За мен срещата с непознати хора е духовно преживяване. wub.gif
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 15/11/2022, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>
Май май, икономии прави колежката.
После уж избира, виж ми очото w00tbrows.gif

Икономии правиш ти. animatedwink.gif

"Разбирам добре какво е чувството, защото преди години преживявах изключително болезнено, когато се натъквах на откровено зли, обидни и неверни твърдения по мой адрес. В крайна сметка – правех наистина много за хората, раздавах се безпощадно и винаги бях насреща. Защо тогава тази шепа хора изричаха такива злостни и неверни слова? Та те дори не ме познаваха, обаче смело злословеха и ме квалифицираха. Ясно е, че когато човек е в публичното пространство, е нормално да е обект на всевъзможни хора и реакции – от “осанна” до “разпни го”. От ангел до дявол. От любов до омраза. И все пак болеше.

Мина известно време, докато изградя истински здравословна позиция към този феномен. Разбирах го с ума си, а после го и почувствах истински и в тялото си – твърденията на тези хора не се отнасят до мен. . Няма как да им се сърдя дори, защото тези отровни стрели изразяват само собствената им мъка и неприемане на себе си. Оглеждат се в мен, и това, което виждат в черни краски и което ги дразни толкова силно, е отражението на тези аспекти в тях самите, които отказват да приемат. Беше истинско откровение!

Когато някой дойде при теб и ти каже: “Мога ли да бъда откровен с теб?”, на практика казва: “Имам си тук една добра колекция с осъждания и критики, които искам да проектирам върху теб. Толкова искам да покажа колекцията си на някой. Имаш ли интерес?” – Не, благодаря, задръж ги за себе си "

Източник: https://www.svoizbor.com/2019/07/%D0%BD%D0%...Uq6nbm37qvg2-cg
Glo
аз па на шес водки гледам да се напрая набързо на Тони, малко и е голям задника, ма си е наше момиче wub.gif

https://www.youtube.com/watch?v=H_Kxrugjc5k
cath_y
Тез излияния, цитати и баливерни ако мислиш, че някой ги чете...
cath_y
Току-виж те поканили на вечеря. С надежда за консумация sunbathing.gif
Тарабас
Тва нещо като клуб по интереси, като клуб на анономните алкохолици, само дето там не се алкохолоци, а само анонимни.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.