Няма такова нещо, винаги съм казвала, че трябва да потърсиш помощ от специалист, и че писането по форуми не замества терапията.
Какво искаш да ми кажеш с това, че ти имаш правото и компетенциите да казваш кой има нужда от терапии и кой не!?

Въз основа на какви критерии прецени, че имам нужда от терапия и ми го повтори хиляда пъти !? Въз основа на какви критерии приятелят ти Алексфилд ме изпрати в психиатрията!? Аз знам, че може да се обижда по много начини, включително и като те пращат на психолог и псхиатър. Вие имате ли психологически и лекарски компетенции, че да слагате диагнози и да пращате хората тук и там!? Продължавайте в същия дух да се заигравате с такива неща, но не само хората и Господ вижда.... Този и онзи можеш да заблудиш, но Него не можеш- всеки, който се гаврил с невинен човек, който е разнасял клевети по негов адрес с цел да го черни, всеки, който е злорадствал рано или късно ще си плати. Има висша справедливост на този свят, хората си въобразяват, че могат безпрепятствено да си безчинстват и да минат между капките, но това е до време, рано или късно всеки си плаща.
Цитат
За шейсет и осми път: покажи ми кога съм те бодишеймила и съм те наричала грозна и дебела. Кога? Аз лично?
Лично не, но нито веднъж не направи забележка на приятелите си, напротив в някои теми с гордост ги цитира, което означава, че ОДОБРЯВАШ действията им. Аз, че в отговор на обиди съм нарекла някого някак си е най-голямата обида на света, но пък да бъда наричана аз с един куп гадни епитети е най-прекрасното нещо на света, музика за твоите уши, на което ти се кефиш и го цитираш наляво и надясно. Без нито да ме познавате, без нито да сте ме виждали, без нито нищо... Ще ти се да бях такава. Защо ти се ще!? Защо ти харесва да ме обиждат!? Защо ти харесва да ми се подиграват!? Защо!? Дала ли си си сметка защо!?

Колко забележки направи на някого, че се държи зле с мен!? Да изкарам ли всички гнусотии по мой адрес в една отделна тема!? Те са много, изключително много. Защо нито една не я цитира Алексфилд!? Защо не ви прави впечатление, че мен нон-стоп ме обсипват с гадости!? Защото вие това искате. Вие на това се кефите. Вие искате да се държат зле с мен. Изпитвате удоволствие от такива неща. Може ли един щастлив човек, който не тъне в духовна мизерия да се радва на това, че някой го обиждат и се държат зле с него!?
Цитат
Несъмнено. Тука всички масово тънем в мизерия.
Така е, тънете в духовна мизерия, иначе нямаше да се занимавате с мен да ме бодишеймите, да ме обиждате, да ме наричате как ли не и да се опитвате да ме унижавате ... Вие лепите върху мен собствените си комплекси, собствената си неудовлетвореност от вас си самите. Пълно е тука с нещастници, които вместо със себе си да се занимават, тръгнали мен да обсъждат.
Цитат
Ако беше така, щях да изтрия всичките ти пълни с ругатни и псувни постове, защото никому не изнасят. Те и на тебе не ти изнасят, но явно още не можеш да разбереш.
А пълните с ругатни и псувни и гнусни обиди постове на Шейд и Тарабас кога ще изтриеш, а бодишейменето на Горския кога ще го изтриеш. Няма да го изтриеш нали? Защото ти изнасят. Защото , както казах и ти, и Алексфийлд се кефите, когато ме обиждат мен. Защо!? От какво е породено удоволствието ви ,когато виждате, че мен ме обиждат!?

Как се нарича това да се кефиш, когато някой невинен човек е обругаван публично!?