Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вайбърни мъже срещу форумни мъже
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 15/11/2022, 21:39) <{POST_SNAPBACK}>
Току-виж те поканили на вечеря. С надежда за консумация

Виж ми подписа.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 15/11/2022, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>
Тва нещо като клуб по интереси, като клуб на анономните алкохолици, само дето там не се алкохолоци, а само анонимни.

Вий не сте анонимни алкохолици, вий тримцата сте анонимни сплетници, само зло по съвместителство е и анонимна пянка. whistling.gif Ако към неговото добро същество се присъедини още едно - лимончо, тогава, тогава ще станат две анонимни пянки. b_046.gif Виж ми и ти подписа. animatedwink.gif
Thursday Next
Имаш остра нужда от завеждащ връзки с реалността.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 15/11/2022, 12:51) <{POST_SNAPBACK}>
Виж ми и ти подписа.

Изсипа се от напъни да рекламираш този подпис, изказване по някакъв повод, представляващо в общия случай една скучна безсмислица. Наивно е да вярваш, че всеки ще види в него точно онова, което ти си си внушила, че виждаш. Като си убедена, че сочиш шедьовър, би трябвало ясно да разясняваш уникалността му в момента на соченето.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 16/11/2022, 03:07) <{POST_SNAPBACK}>
Изсипа се от напъни да рекламираш този подпис, изказване по някакъв повод, представляващо в общия случай една скучна безсмислица. Наивно е да вярваш, че всеки ще види в него точно онова, което ти си си внушила, че виждаш. Като си убедена, че сочиш шедьовър, би трябвало ясно да разясняваш уникалността му в момента на соченето.

Подписът ми и за теб се отнася без значение дали имаш капацитета да го разбереш или напротив. animatedwink.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 16/11/2022, 01:30) <{POST_SNAPBACK}>
Имаш остра нужда от завеждащ връзки с реалността.

Омръзна ми този форум, откакто дойдохте ти и Алексфилд, той вече на нищо не прилича. Харесваше ми да пиша тук, но от ден на ден става все по-отегчително. Предполагам, че вероятно и ти като Шейд нямаш капацитета да го разбереш, но виж ми подписа.
Тарабас
Тоя подпис го хвалиш, все едно е некво евангилие от библията. Кво пише там, дай малко данни? Толкова ли е важно?
Thursday Next
Ти с това "виж ми подписа" стана като добрия войник Швейк на изпита за полеви лекар. a4dff7b7.gif
Като сме почнали, виж и ти моя. Или ти такива с такива вражески езици не се оправяш, само с братски руски?
Alexfield
Само ще ти обърна внимание, че аз съм в този форум от 2000-та година.
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 16/11/2022, 08:06) <{POST_SNAPBACK}>
Омръзна ми този форум, откакто дойдохте ти и Алексфилд, той вече на нищо не прилича.

Ама ти преди тях ли си в "този" форум?
Аууу, к'ва си ... дъртааа! sad.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 15/11/2022, 21:03) <{POST_SNAPBACK}>
Подписът ми и за теб се отнася без значение дали имаш капацитета да го разбереш или напротив. animatedwink.gif

Раздувката ти за капацитет и разбиране навежда на някои размисли.
Ако наистина капацитетът, самочувствието, разбирането и въобще силата ти се крепят само на цитати, добре би било да се замислиш дали не е разумно да ограничиш вдъхновяваните от теб дискусии в рамките на цитатаджийския форум. Само там са експертите с изключителен капацитет да разбират и тълкуват цитати.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 16/11/2022, 10:20) <{POST_SNAPBACK}>
Като сме почнали, виж и ти моя.

Ти не се защитаваш, ти нападаш и създаваш булшит и драма, сплетничейки, гаврейки се и коментирайки какво искал този и онзи, защото си агресивно същество, също, както и приятеля ти Горския, cath_y и т.н. Но всеки, който целеносочено използва агресия срещу невинни хора трябва да помни, че справедливост съществува и рано или късно ще си плати за всичко.
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 16/11/2022, 15:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ама ти преди тях ли си в "този" форум?
Аууу, к'ва си ... дъртааа! sad.gif

Виж и ти подписа ми, той се отнася и за теб.
Glo
аз не съм си слагал подписи май последните десетилетия, мисля си турна един, оригинален е - всяка година с нов айфон! clown2.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 17/11/2022, 11:39) <{POST_SNAPBACK}>
Виж и ти подписа ми, той се отнася и за теб.

Не разбирам руски 292.gif no.gif
Thursday Next
Цитат
сплетничейки

Често употребяваш тази дума, но оставам с усещането, че не знаеш какво значи. Как точно сплетнича? Говоря неща за теб зад гърба ти ли? Кога? С кого?

Предвид факта, че ти ходиш да ровиш и разпитваш и вадиш обстоятелства за личния ми живот, с чието "разкриване" си въобразяваш, че ще ме смутиш или уязвиш, май това е поредната ти нездрава проекция.

Да си мислиш, че си ми централна тема на разговор с когото и да било е някак трогателно, но напълно нереалистично.
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 15/11/2022, 16:32) <{POST_SNAPBACK}>
Глюпости! Изпих една бира и две чаши розе.

Е да де, ама после дойде да кажеш:

Цитат
Чакаше ме да, въпреки че каза, че ако се бях забавали с повече от половин час, щял да си тръгне - сега съм пияна като теб - една бира +две чаши розе, каламри със салата от рукола, ягоди, стафиди и грозве и други приятни неща. Сега се си егна с надеждата да съм шен за утре. Аз бързо се натирилянквам, обикновено, като се има предвид, че пия само бира, но се га не знам като ми се омешиха розе с бира какво ще стане. Както и да е спи ми се скъпи приятели. Ще продължим чудесните, мили и много приятни си дискусии утре.

Това оня ден, на 14-ти го написа. Тоест, ти казваш, че си се напила, а когато някой после ти посочи, че си се напила, се озъбваш, че говори глупости. Наистина ли не виждаш в чий телевизор е повредата?
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 17/11/2022, 16:50) <{POST_SNAPBACK}>
Често употребяваш тази дума, но оставам с усещането, че не знаеш какво значи. Как точно сплетнича? Говоря неща за теб зад гърба ти ли? Кога? С кого?

Говориш неща за мен, които не са верни. Първо сватосваш ме с този и онзи. Защо!? Откъде на къде ти ще ме сватосваш!? Второ, заявяваш, че съм искала да ме "пипат с пръстче", ти откъде знаеш какво аз искам!? Това е категорична лъжа и говори единствено и само за ТВОИТЕ желания. Това разбирам под сплетничене - да говориш лъжи за друг човек.

Цитат
Предвид факта, че ти ходиш да ровиш и разпитваш и вадиш обстоятелства за личния ми живот, с чието "разкриване" си въобразяваш, че ще ме смутиш или уязвиш, май това е поредната ти нездрава проекция.

Ще докажеш ли това си твърдение - че ходя и ровя и разпитвам за личния ти живот!? Кого точно съм разпитвала!? /Нека, когото съм разпитвала да дойде и да каже тука какво съм го разпитвала, моля, плийз, кажи мили човеко, не знам кой си, какво точно съм те разпитвала за нея!? malii.gif / Знаеш ли колко ми пука какъв е твоят личен живот. Ти непрекъснато коментираш моя, защо!? rolleyes.gif Ти и Алексфилд. Както и всичко живо в тая тема - какво не изкоментирахте за мен!? Има ли нещо, за което да не сте ръсили лъжи - външния ми вид, възрастта ми, живота ми, ума ми... Всичко де що имаше го изкоментирахте. Аха и професията ми да не забравим също я изкоментира, щото разбираш ли ти по-добре от мен знаеш какво аз работя. wacko.gif После аз съм ви била обидила, аз съм била ровела... Манипулатори и гавраджии...
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 17/11/2022, 16:59) <{POST_SNAPBACK}>
Наистина ли не виждаш в чий телевизор е повредата?

В твоя разбира се ,щом се интересуваш от това колко чаши съм изпила. prashchai grigorii.gif
Изобщо теб всичко около мен много живо те интересува. Защо, ти си знаеш. Даже и да ме сватосваш си позволи, не те е срам! Ама гледайте себе си бе, спрете да се занимавате с мен, аз така и така не горя от желание вече да говоря с вас. Спрете да ме коментирате и ще се махна завинаги от тоя скапан форум. Забравете ме, аз не съществувам повече за вас.
Тарабас
Последно, напили се или не се напи? Тва ни интересува живо!
Shade
Цитат(Тарабас @ 17/11/2022, 09:19) <{POST_SNAPBACK}>

Защо питаш, когато знаеш отговора: "Виж ми подписа!"
Shade
Цитат(Nepoznata @ 17/11/2022, 07:28) <{POST_SNAPBACK}>
Спрете да ме коментирате и ще се махна завинаги от тоя скапан форум

Тарабас
Защо ще се махаш от този форум? Без теб ще е скучно! az takovata.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 17/11/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>

Това дали съм била пияна и колко точно съм била пияна, защото както се сещаш може да си се напил в различна степен, една от степените ти позволява да се контролираш, друга не. В този смисъл, не, не съм била в състояние да не се контролирам, както твърдеше Шейд:

Шейд:
Цитат
Със сигурност човекът е забелязал, че не умееш да се контролираш добре и не си знаеш мярката: допуснала си да се напиеш на първа среща.

Затова му казах съвсем културно и дори шеговито, винаги, когато използвам думата "глюпости", се шегувам:

Цитат
Глюпости! Изпих една бира и две чаши розе.

Така, че ако някой има навик да се зъби, това не съм аз и ще бъда благодарна, ако спре да ми приписва своята агресия, както и всичките си останали негативни качества на мен.

Четвъртъкова:
Цитат
Тоест, ти казваш, че си се напила, а когато някой после ти посочи, че си се напила, се озъбваш, че говори глупости.

Да, да речем, че съм се понапила, но не, не съм била в състояние, в което да не мога да се контролирам. Колкото и да съм пияна по принцип, винаги мога да се контролирам, самоконтролът ми е железен в това отношение. Така че спрете да ме нападате и да пишете лъжи за мен.
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 17/11/2022, 17:28) <{POST_SNAPBACK}>
ще се махна завинаги от тоя скапан форум. .

Mes chers parents je pars
Glo
мхмн... горски ти кой набор каза, че беше groupwave.gif
cath_y
Мда, песента е древна, но много хубава, за който знае френски.
За колежката не знам, тя все с руски цитати ни замеря.

Je vole... (летя) има в парчето.

Кога ще отлети колежката...
Glo
оф, то кво парче, педала само говори и рецитира, за мене беше ужасно изживяване 292.gif
cath_y
Нищо не разбираш от изкуство w00tbrows.gif Требе да се вникне в текста.
Glo
я да те пробваме ти доколко разбираш от изкувство, колко даваш по десетобала на тая картина , да речем примерно rolleyes.gif

cath_y
В моите очи това е абстракция. Не обичам. Давам 5/10.
Аз съм практичен човек, не се рея в небесата animatedwink.gif Но хубав, изчистен пейзаж, със символика, търсена или случайна, би ми харесал.
Пардон, ако е твоя.
Glo
Цитат(cath_y @ 18/11/2022, 18:46) <{POST_SNAPBACK}>
В моите очи това е абстракция. Не обичам. Давам 5/10.
Аз съм практичен човек, не се рея в небесата animatedwink.gif Но хубав, изчистен пейзаж, със символика, търсена или случайна, би ми харесал.
Пардон, ако е твоя.

а аз давам десет точки от десет и съответно те бия с цели пет точки ахахахахахаа tongue.gif laugh.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 18/11/2022, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
мхмн... горски ти кой набор каза, че беше

Деветстотин и Балканската! w00tbrows.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 18/11/2022, 18:52) <{POST_SNAPBACK}>
педала само говори и рецитира,

Michel Sardou никога не е бил педал navikvane.gif
Thursday Next
406.gif
Изобщо не ми дреме колко чаши си изпила, ти дойде тука да съобщиш. Просто обяснявам, че след като ти съобщиш, че си пияна, няма защо да се чудиш, че после някой остава с впечатлението, че си била пияна.

От месеци непрекъснато обясняваш колко е скапан тоя форум и как се махаш, ама като те гледам, продължаваш да дращиш упорито. Може би трябва да ти учредим ежеседмична прощална тема.
Thursday Next
Цитат
Това разбирам под сплетничене - да говориш лъжи за друг човек.

Оки, значи ти просто не разбираш какво означава думата. Да сплетнича означава да говоря неща зад гърба ти. Нещата, които ти казвам, обръщайки се пряко към теб, например това, че те подмайтапих със Заралията, не са сплетни. Те са майтап, породен от простичкия факт, че ти съобщаваш, че си търсиш, и той съобщава, че си търси.

Професията ти не съм я коментирала, дори не я знам каква е (не ми казвай, не ме интересува). Просто ме разсмя с обяснението, че си фрийлансър, защото фрийлансър не е професия, а трудово-правно отношение. Това означава, че си на свободна практика. На свободна практика могат да са както адвокати, така и плочкаджии. Така че да обясняваш, че по професия си фрийлансър, е смехория.

Освен това ми направи впечатление, че с жив интерес коментираш кой ми е гадже и какво правя или не правя с него. Аз не го коментирам, нито някой друг от тук пишещите го прави. Само ти. Явно дълбоко те вълнува и събираш информация от други източници.
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 18/11/2022, 18:23) <{POST_SNAPBACK}>
я да те пробваме ти доколко разбираш от изкувство, колко даваш по десетобала на тая картина , да речем примерно rolleyes.gif

Аз давам ... айде от зор, три!
Това някое 5 годишно хлапе е добарало четката и боичките и мацало ли, мацало! wavetowel2.gif
SoLulu
Цитат(Glo @ 18/11/2022, 18:23) <{POST_SNAPBACK}>

"Соларен мотив"-Светлозар Стоянов.

10.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 14/11/2022, 08:34) <{POST_SNAPBACK}>
Остава сега и Шейд да почне да хленчи, че е невинна моя жертва и циркът ще е пълен. w00t2.gif Господ да се занимава с теб, мила, аз каквото можах, направих. Оттам нататък Той да ви превъзпитава всичките. heart.gif

Шейд не е силен по хленченето, но ти си. Стига само Шейд да ти каже "Добър ден!" и ще отприщиш веселбата. Наистина добре го правиш.
Без да запазиш благоприличие поне за пред Господ. На нокти ще го изправиш, Горкия. Но дано те съжали и да ти прости. Развлекателна си, а Той прощава дори на крадци и убийци, ако му се примолят.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 18/11/2022, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
От месеци непрекъснато обясняваш колко е скапан тоя форум и как се махаш, ама като те гледам, продължаваш да дращиш упорито.

Направило ли ти е впечатление, че непрекъснато използваш такива агресивни и грозни думи като "дращиш", "озъбваш"!? Може би, вместо да препоръчваш на този и на онзи да ходи на психолог, е крайно време ти да посетиш такъв!? misli.gif И аз знам, че ти отдавна копнееш да ме изгониш от този форум и трябва да призная, че се справяш доста успешно, имай търпение, скоро мечтата ти да ме няма тук ще се сбъдне. p.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 18/11/2022, 20:56) <{POST_SNAPBACK}>
Оки, значи ти просто не разбираш какво означава думата. Да сплетнича означава да говоря неща зад гърба ти. Нещата, които ти казвам, обръщайки се пряко към теб, например това, че те подмайтапих със Заралията, не са сплетни. Те са майтап, породен от простичкия факт, че ти съобщаваш, че си търсиш, и той съобщава, че си търси.

Добре, не сплетничиш, а клеветничиш, разпространявайки неверни информации за мен, родени в собствените ти фантазии. И не, ти не се майтапиш, ти се гавриш и унижаваш хората и също така одобряваш гаврите на Шейд и на Горския. Който се гаври и с него рано или късно ще се гаврят. Хората, които са сами, много често са израсли в семейства, в които е имало несправедливо отношение към тях, затова се страхуват от връзки и вие на това се смеете.

"Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка." - Чарли Чаплин

Цитат
Професията ти не съм я коментирала

Напротив, питаше ме дали не съм била учителка, не, не съм, нямам нерви да се занимавам с дивачета, макар че те са за предпочитане пред вас тука в тоя форум. prashchai grigorii.gif Някак си децата в пети клас по-зряло и с по-голямо самосъзнание и отговорност от вас се държат. heart.gif Работата ми е вкъщи пред компютъра и да, свободна професия съм, каква точно, няма значение, но не, не продавам магданоз, както също предположи - няма как да го продавам у нас пред компютъра или поне аз не съм чувала някой да си поръчва магданоз онлайн. 453.gif Не че не е възможно, но някак си нерентабилно ми се струва, че излиза. misli.gif

Цитат
Освен това ми направи впечатление, че с жив интерес коментираш кой ми е гадже и какво правя или не правя с него.

Ми, не ме интересува кой ти е гадже, но ако Алексфилд ти е гадже, аз на твое място бих се срамувала от това, след като преди години си е позволявал да се гаври по най-грозен начин с хората, но ти си същата, така че ако туй ти е прословутото гадже, с което се хвалиш наляво и надясно и двамата сте си лика прилика като два стръка иглика. Превърнахте тоя форум в гавраджийска кочина, където стигматизирате и се подигравате на хора. az takovata.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/11/2022, 03:13) <{POST_SNAPBACK}>
Шейд не е силен по хленченето, но ти си. Стига само Шейд да ти каже "Добър ден!" и ще отприщиш веселбата. Наистина добре го правиш.
Без да запазиш благоприличие поне за пред Господ. На нокти ще го изправиш, Горкия. Но дано те съжали и да ти прости. Развлекателна си, а Той прощава дори на крадци и убийци, ако му се примолят.

Шейд изглежда е забравил подписа ми и има нужда да го прочете отново. animatedwink.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 18/11/2022, 19:16) <{POST_SNAPBACK}>
Шейд изглежда е забравил подписа ми и има нужда да го прочете отново. animatedwink.gif

Какво очакваш да се случи, след като прочета дългия ти случен подпис отново?
И понеже очевидно умението ти да се изразяваш е сведено до подписи-цитати като демонстрация по владеене на чужди езици, ето ти един цитат от Конфуций, който те описва кратко, ясно и по същество. Пльосни си го като подпис, та да блеснеш: 最大的错误是不改正你的旧错误
spoton.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 18/11/2022, 19:07) <{POST_SNAPBACK}>
гаврите на Шейд

А, по гаврите си ти. Три пъти ме пращаш да чета дългия ти отегчителен подпис. Човек може да откачи от постоянно четене и препрочитане на една и съща глупост, наблюдават се такива откачалки. Има ли по-голяма гавра от това?
Тарабас
Откъс от Уикипедия

"DramaQueen е немски творчески софтуер за автори, които разработват и пишат сценарии, романи, разкази и пиеси. Програмата е достъпна на немски и английски език от 2014 г. и е достъпна за Windows, Mac OS X и Linux."

Ти си просто Darma Queen biggrin.gif
Glo
solulu, на едно мнение сме 486.gif b_046.gif разбираме го изкуството, картината малко съм я разтегнал, по-скоро е квадратна, че мислех да си я слагам за фон във фейса koketka.gif
cath_y
От любопитство го преведох - Най-голямата грешка е да не се коригират предишните грешки.
Shade
Цитат(cath_y @ 19/11/2022, 07:26) <{POST_SNAPBACK}>
От любопитство го преведох - Най-голямата грешка е да не се коригират предишните грешки.

你好,翻译正确 good.gif
Питето
Е, винаги има начин, да превърнеш дефекта в ефект : "...техните фундаментални недостатъци са напълно прикрити зад техните повърхностни недостатъци." svirkam si.gif
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 19/11/2022, 05:51) <{POST_SNAPBACK}>
И аз знам, че ти отдавна копнееш да ме изгониш от този форум и трябва да призная, че се справяш доста успешно, имай търпение, скоро мечтата ти да ме няма тук ще се сбъдне. p.gif

Хм, да видим: мога да го направя с два клика, защо ли не го правя?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.