Оки, значи ти просто не разбираш какво означава думата. Да сплетнича означава да говоря неща зад гърба ти. Нещата, които ти казвам, обръщайки се пряко към теб, например това, че те подмайтапих със Заралията, не са сплетни. Те са майтап, породен от простичкия факт, че ти съобщаваш, че си търсиш, и той съобщава, че си търси.
Добре, не сплетничиш, а клеветничиш, разпространявайки неверни информации за мен, родени в собствените ти фантазии. И не, ти не се майтапиш, ти се гавриш и унижаваш хората и също така одобряваш гаврите на Шейд и на Горския. Който се гаври и с него рано или късно ще се гаврят. Хората, които са сами, много често са израсли в семейства, в които е имало несправедливо отношение към тях, затова се страхуват от връзки и вие на това се смеете.
"Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка." - Чарли Чаплин
Цитат
Професията ти не съм я коментирала
Напротив, питаше ме дали не съм била учителка, не, не съм, нямам нерви да се занимавам с дивачета, макар че те са за предпочитане пред вас тука в тоя форум.

Някак си децата в пети клас по-зряло и с по-голямо самосъзнание и отговорност от вас се държат.

Работата ми е вкъщи пред компютъра и да, свободна професия съм, каква точно, няма значение, но не, не продавам магданоз, както също предположи - няма как да го продавам у нас пред компютъра или поне аз не съм чувала някой да си поръчва магданоз онлайн.

Не че не е възможно, но някак си нерентабилно ми се струва, че излиза.
Цитат
Освен това ми направи впечатление, че с жив интерес коментираш кой ми е гадже и какво правя или не правя с него.
Ми, не ме интересува кой ти е гадже, но ако Алексфилд ти е гадже, аз на твое място бих се срамувала от това, след като преди години си е позволявал да се гаври по най-грозен начин с хората, но ти си същата, така че ако туй ти е прословутото гадже, с което се хвалиш наляво и надясно и двамата сте си лика прилика като два стръка иглика. Превърнахте тоя форум в гавраджийска кочина, където стигматизирате и се подигравате на хора.