Аз се пошегувах, а ти го прие сериозно.
Ами в един момент ми дойде до гуша от шегите ви в този форум, по едно време си спомням, че почнах да сънувам идиотщините, които се пишеха по мой адрес тука и реших, че това е вредно за мен и че така не може да продължава. Аз съм тук, за да си изразявам мислите, а не непрекъснато да мисля как едно или друго нещо ще бъде възприето от този или онзи. Разбирам, че изхождате от собствения си жизнен опит - нормално е, ако не се запознаваш с жени и стоиш плътно хванат за полата на мама, да не можеш да си представиш, че не с всички е така - ми излез от вас, запиши се в някой сайт за запознанства, запознавай се с хора, не можеш да очакваш, че мацките ще дойдат у вас да те открият и да те измъкнат оттам.

Сега вярно е, че жените са доста по-отхвърлящи от мъжете, това и от психологически и от биологическа гледна точка е обусловено, но щяла да те отхвърли тази или онази, ми много важно, жени на този свят има колкото си щеш, запознавай се и току виж и пред твоята врата се наредили мацки, които да отхвърляш "с лека ръка", макар че повярвай ми - в отхвърлянето няма нищо "леко", нито приятно, аз лично изпитвам вина, когато го правя, иска ми се тоз момент да бъде избегнат по някакъв начин, но уви, засега не съм измислила как.