Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нова тема
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
biggeorge
Именно! rolleyes.gif
Много е хубаво да си казваш каквото си мислиш. sun.gif
biggeorge
Цитат(Дани @ 15/12/2022, 13:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ами те казват, че нямало свестни девойки - всички били пресметливи, гледали само да използват финансово мъжете, пиели като смокове и т.н. и т.н.,

Вярно е.
Жените са пресметливи, гледат само да използват финансово мъжете, пият като смокове ...
За съжаление много жени си мислят, че ако се държат като мъже-селяндури ще им пораснат пениси. laugh.gif
biggeorge
Цитат(Питето @ 15/12/2022, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
Бъркат факти с пропаганда (и други разни собствени измислици и вярвания) и от там "никой не ме разбира, всички са луди само аз съм нормалния"... Че за къв ти е такъв човек вкъщи и ей ти го нагледно.

Дай ми примери за факти и пропаганда, и други разни собствени измислици и вярвания?!
Любопитно ми е! misli.gif
biggeorge
Сметнах я.
За 2022 г. инфлацията е 100 %.
Проф. Михаил Константинов ми помогна да я сметна. laugh.gif
Питето
ВЕрвам ти, и на профЕСОРО също. Годината още не е свършила ама вече сте я отчели. А да, и бензина падна с некоя стотинка, та да не би твоите (плюс тези на професОРО) 200% да са нЕкакви други сметки, а не точно инфлация.
Имам и едни други въпроси, както как точно докарваш инфлация, като нЕмаш право да печаташ кинти, ама ще те питам после.
bod
Цитат(biggeorge @ 18/12/2022, 17:16) <{POST_SNAPBACK}>
Сметнах я.

Хайку

Константинов, труд,
прогноза,
Не четеш, цитираш,
диагноза.
agrippa
Лошите неща също могат да стават бавно, но улисани в наслаждение на хубавите, не ги забелязваме често. Те са далеч от нас и не ни засягат пряко един вид.

Семейството загива, но началото на свободата ли е това? Расте цяло едно поколение, дето не знае да вари ракия и да коли прасе или кокошка. Всичко се купува в магазините, я вярното е това в телефона или телевизора. Новите реалности.
agrippa
Цитат(biggeorge @ 18/12/2022, 09:16) <{POST_SNAPBACK}>
Сметнах я.

Вдигаш си цената на труда и ти на толкова! Без компромиси.
Питето
Факт е нещо, дето можеш и сам да си го провериш, и от други източници да го видиш пак да е същото, а не да разчиташ че така, щото аз така ти казвам. При пропагандата, "фактите" се срещат само в наколко източника, близки до този дето те *** в акъла, и то повечето или е "така казаха" или е шашма с други факти, дето са ги обяснили както им пасва, а не както са.
Примери да искаш: "Само луд би помислил че ще нападнем Украйна". Или пък дето Путин обясняваше как нямало било войници в Крим, пък после се хвали по телевизията че били провели отлична военна операция за да спасят дупето на Янукович. Това, последното можеш да си го намериш дори в РТ. Та факт е, че на тези не може да им се вярва, каквото и да кажат.
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 18/12/2022, 18:09) <{POST_SNAPBACK}>
Вярно е.
Жените са пресметливи, гледат само да използват финансово мъжете, пият като смокове ...
За съжаление много жени си мислят, че ако се държат като мъже-селяндури ще им пораснат пениси. laugh.gif

Мда. Никой не може да даде по-точен отговор на въпроса ти защо има мъже, дето стават на по 40-50 и си седят сами като кукувици, и никоя не ще да ги погледне. Ето затова, щото са в състояние да изръсят простотии като тая. Такива си личат отдалече и жените ги заобикалят. Майката природа си знае работата.
Почвам да се замислям дали не е време за една обзорна темичка за явлението incel.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 18/12/2022, 17:09) <{POST_SNAPBACK}>
ще им пораснат пениси. laugh.gif

Пишки се наричат, не пениси! svirkam si.gif
Дани
Цитат(Thursday Next @ 20/12/2022, 17:04) <{POST_SNAPBACK}>
Мда. Никой не може да даде по-точен отговор на въпроса ти защо има мъже, дето стават на по 40-50 и си седят сами като кукувици, и никоя не ще да ги погледне. Ето затова, щото са в състояние да изръсят простотии като тая. Такива си личат отдалече и жените ги заобикалят. Майката природа си знае работата.
Почвам да се замислям дали не е време за една обзорна темичка за явлението incel.

По-интересно е това, че има много мъже, които са на по 40-50 и много жени искат да се оженят за тях, но те пак си живеят сами като кукувци, прелитайки като волни пипирутки от една "пресметлива мацка, пиеща като смок" на друга. Което означава, че не мацките са пресметливи, а онези, които ги нарочват за такива, друго си е сам да си харчиш парите за квот ти хрумне, без да има намесени жена, деца и т.н. misli.gif

Об оскорблении...

На востоке жил мудрец, который так учил своих учеников:
«Люди оскорбляют тремя способами. Они могут сказать, что ты глуп, могут назвать тебя рабом, могут назвать тебя бездарным.

Если такое случилось с вами, вспомните простую истину:
только дурак назовёт дураком другого, только раб ищет раба в другом,
только бездарь чужим безумием оправдывает то, что не понимает сам».

/За оскърбленията...

На изток живеел мъдрец, който така учел своите ученици:
«Хората оскърбяват по три начини. Те могат да кажат, че ти си гляпав, могат да те нарекат роб, може да те нарекат бездарен.

Ако нещо такова се е случило с вас, спомнете си простата истина:
само глупак ще нарече глупак другиго, само робът търси роб в другия,
само бездарният с чуждото безумие оправдава това, което не разбира сам"./
Тарабас
Тва жоре е било през стредновековието. Тогава жената не е имала избор. Требе да роди 12, от тех поне 3-4 да оцелеят. Готвене, на нивата, вечер краката горе. Излез от средновековието. Днес жените издържат мъжете, нема нужда да чакат на гюме некой селски идиот да ги издържа. Ти в София ли живееш или некъде по селата с майка си?
Shade
Цитат(biggeorge @ 18/12/2022, 07:09) <{POST_SNAPBACK}>
Вярно е.
Жените са пресметливи, гледат само да използват финансово мъжете, пият като смокове...

Уау! Звучиш като някой смотаняк, забърсан от Бъзогъра. w00tbrows.gif
wal
Цитат
Днес жените издържат мъжете, нема нужда да чакат на гюме некой селски идиот да ги издържа.

Къде ги намирате днес такива жени!? В общността, в която живея има паритет, и двамата бачкат, и двамата се грижат финансово за децата и възрастните родители. И сега до колкото помня и при приятелите на родителите ми беше същото.
Дани
Цитат(Тарабас @ 20/12/2022, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Днес жените издържат мъжете

Откъдя накъдя една жена би издържала мъж!? huh.gif
Освен ако не й е син разбира се. rolleyes.gif
viara
Цитат(Дани @ 20/12/2022, 23:13) <{POST_SNAPBACK}>
Откъдя накъдя една жена би издържала мъж!? huh.gif
Освен ако не й е син разбира се. rolleyes.gif

Имам една такава позната, от мъжа позната, познава мъжа й/щото му е идвал на гости/. Сега живее и работи извън бг - жената, мъжа не работи. Много оправна жена. Завърши някакъв университет навън.
Въпросния мъж не можеше да се издържа сам. Нищо не работеше и живееше като ходеше на гости по една седмица в четири приятели или пет.
Там го хранят и спи каквото му кажат това прави.
А сега може човек да гледа възрастни хора и да живее в техните домове безплатно ако толкова е закъсал някой мъж...
Та тази умна жена го прибра за разплод, щото годините й минаваха и нямаше мъж до себе си.
Тя е някъде 200 кг, може и 300. Не всеки мъж си пада по такива.
А този беше доста слаб.
Сега имат син пораснал. Добре си живеят общо взето. Жената се грижи за всичко, щото мъжа има някакви страхове, психическо заболяване явно и не може да работи и сред хора не се чувства добре... Нещо такова. От преди години съм ги виждала като бяха в бг.
Сега нямам представа.
Та жената просто си създаде семейство за пред обществото. Иначе може да ходи с още сто, но пред обществото има си име на почтенна жена, омъжена.
А този човек всеки път взема обувките й като ги събуе и ги слага на мястото им, щото тя е изморена от работа, пък той в къщи без работа.
Грижи се за всичко останало, да е добре, угажда й на всяка прищявка, че да не го изгони на улицата...
Добре си живее общо взето.
Който мъж иска да бъде подметка на жена, да чака от нея, да го издържа.
Истинските мъже не си позволяват подобно нещо, разбирам, колкото и да не могат, колкото и да са слаби ...
Не си го позволяват.
Но разбира се, че има всичко на този свят и жени, които издържат мъже има.
viara
Цитат(Thursday Next @ 20/12/2022, 17:04) <{POST_SNAPBACK}>

Не знаех какво е това. Погледнах
https://webcafe.bg/gradat/961732804-buntat-...e-mazhkari.html

Вид фашизъм срещу жените, геноцид ... това разбирам.
Дани
Мани ги отхвърлените мъже - отхвърлени, отхвърлени, колко да са отхвърлени!? 292.gif
Все ако се решат и се стегнат сериозно в кръста, ще си намерят някоя мацка, въпросът за хората, които се подиграват на "отхвърлените мъже" е по-сериозен и заслужава да му се обърне по-голямо внимание - защо го правят!? Защо злорадстват!? Какво им липса, та са се втренчили в чуждата паничка и все гледат да се зачовъркат там, където принципно свястните хора избягват да човъркат!? Друг проблем, който ми прави впечатление е грубото отношение към жените, които несправедливо биват обиждани на тема възраст, външен вид, интелект и т.н. и то забележи не само от мъже, но и от жени, което е още по-печално, защото жени сами поддържат тенденцията на сексизъм и грубо отношение към самите себе си, защото днес те обиждат, но утре тях и близките им на принципа на сексизма ще обиждат, разбираш ли!? rolleyes.gif Преди пет -шест години една съфорумка и сега тук пишеща, тя си знае коя е, ми заяви, че съм била в климакс, толкова грубо заявление по мой адрес до онзи момент не бях чувала, при все, че тя никога не ме е виждала, не знае на каква възраст съм и т.н. Ей тоя климакс още не ме е хванал, ще ме хване разбира се, като му дойде времето, това си е нещо съвсем естествено и не е редно да бъде предмет на подигравка още повече от страна на ЖЕНА към друга жена, просташко е някак си, но е факт, че се случва. Тези явления не са приятни, но генезисът им и причините, които са ги зародили са интересни. Какво би могло да озлоби така хората, че да се държат по такъв кофти начин!? misli.gif
Тарабас
Ами ако в един момент мъжът остане без работа, жената може да поеме разходите за семейството или на връзката. Жената да работи, мъжът да гледа детето или децата, Или просто защото жената има много повече възможности от мъжа.
Тарабас
Не виждам защо трябва да започваме с тази тема отново. Сега пишеш с друга регистрация без да пускаш свои снимки, за които да закаш овации. Виждаш, че когато комуникираш нормално, с теб се държат нормлано. Защо започвай отново с хейтенето, обидите, бодишейма и прочееее? Кротни се!
Thursday Next
Цитат(viara @ 21/12/2022, 07:48) <{POST_SNAPBACK}>
Не знаех какво е това. Погледнах
https://webcafe.bg/gradat/961732804-buntat-...e-mazhkari.html

Вид фашизъм срещу жените, геноцид ... това разбирам.

Изглежда имаш проблем с дефинициите за фашизъм и геноцид, ако това си разбрала. Но иначе статията прави доста приличен обзор на явлението, да.
Thursday Next
Цитат
По-интересно е това, че има много мъже, които са на по 40-50 и много жени искат да се оженят за тях

Това може да ти е по-интересно на теб, да, но в случая говорехме за другия вариант, понеже Жорко зададе другия въпрос - за онези, дето си кукуват, защото жените са им виновни.
Дани
Цитат(Thursday Next @ 21/12/2022, 13:22) <{POST_SNAPBACK}>
Това може да ти е по-интересно на теб, да, но в случая говорехме за другия вариант, понеже Жорко зададе другия въпрос - за онези, дето си кукуват, защото жените са им виновни.

Според мен тези мъже, които кукуват или ги е страх от отхвърляне и затова не предприемат никакви действия, за да променят статуквото, или просто не им се занимава. Другата възможна причина е, ако предприемат действия, но са прекалено взискателни и самият процес на търсене им харесва без желание непременно нещо да намерят. Като човек, който е отхвърлил наистина огромен брой мъже, мога да кажа, че в отхвърлянето всъщност няма нищо страшно, нито лично. Една жена може да отхвърли напълно добре изглеждащ и умен мъж, защото интуитивно не се чувства привлечена от него, може също така да отхвърли и мъж, който много я привлича, но който по някакъв критерий е класифицирала като ненадежден, може също така да изпитва симпатии към онези, които е отхвърлила, защото щом са я харесали, значи са хора, които имат вкус. wub.gif С две думи отвърлянето не е съобщение: "ти не ставаш", а е: "поради някакви лично си мои причини аз смятам, че ти не си подходящ за мен, но със сигурност си подходящ за някоя друга, намери я, ку ще 2000 жени да те отхвърлят, 2001-та може да е точно таз, която търсиш". animatedwink.gif
Shade
Цитат(Тарабас @ 20/12/2022, 23:20) <{POST_SNAPBACK}>
Не виждам защо трябва да започваме с тази тема отново.

Става въпрос за болка, за която се търси лек. Мъжете и жените, които имат сериозни затруднения с нормалното общуването с другия пол, търсят и намират философски оправдания, и очакват бурно морално одобрение и подкрепа. Отсъствието на одобрение и подкрепа ги настройва негативно към обществото. Едни започват да се тръшкат, други се утешават с алтернативни умения. Например Жорето отчита затруднения в комуникирането с жени, но е убеден, че за сметка на това е много добре подкован политически ("подкован политически" е термин от съветско време, който ще се върне на мода с възкръсването на СССР).
Един свеж ум беше пуснал крилатата фраза "За всяко идиотско деяние се намира и философско оправдание".
viara
Цитат(Дани @ 21/12/2022, 07:52) <{POST_SNAPBACK}>
Тези явления не са приятни, но генезисът им и причините, които са ги зародили са интересни. Какво би могло да озлоби така хората, че да се държат по такъв кофти начин!? misli.gif

Нищо интересно не виждам в злобата. Явно на някои животинското им е в повече. Друго обяснение нямам, а други си го култивират, щото им харесва.
Извода за мен е колкото по-малко се общува с подобни - по-добре.
Даже по възмжоност изобщо да не се общува. Такива не се променят. Не си струва да си губиш нито времето, нито живота.
Напълно безсмилено е. До този извод стигнах от подобни общения.
Та макар, че не бях съгласна с Алли за плевели и жито, пак след тези опитности се питам - дали наистина няма нещо подобно, но хубаво е, че на нас не ни е дадено да знаем кой какъв е, освен ако не ни се даде.
А когато ни се даде, естествено - спираш общението с такива хора и това е най-доброто, което можеш да направиш.
Човек първо трябва да уважава собствената си душа, а след това всичко друго.
Ако такива хора не могат да уважават собствената ти душа - те не заслужават също никакво уважение.
Според програмките и според Вселената действай. Всичко е Огледало.
Който ти се усмихне - усмихваш се. Това прави и Вселената. Който ти се намръщи - намръщваш се и ти. Това прави и Вселената-Огледало.
Нищо друго не е нужно да правиш - само огледало.
wal
Пускай я темата, ама от сега да запитам.
"Друго вярване, типично за този тип incel мъже е, че сексът е право, което е гарантирано на всеки и те го заслужават, просто защото съществуват. А отказът от страна на жените е насилие спрямо тях."
Допускаме, че това си е тяхно някакво вярване. Публичните домове и най-древната професия не са ли създадени точно за този тип мъже? Дава им се възможност и не само на тях разбира се. Сексът, който според тях е част от правото не се отнема.
Питето
Тц. Тези искат ама безплатно, щото нали им се било полагало. То, дори комунизма не е посмял да го е предлагал това, а се е ограничил само до кинтите, частната собственост и фабриките.
Питето
Нормално, винаги е най-лесно друг да ти е сра... да ти е виновен.
Thursday Next
Цитат(Питето @ 21/12/2022, 20:15) <{POST_SNAPBACK}>
Нормално, винаги е най-лесно друг да ти е сра... да ти е виновен.

То май всъщност това е и коренът на немалко проблеми, и основната причина те да се задълбочават - вместо да търсят решения, хората губят време и енергия да търсят виновници.
Thursday Next
Цитат(Питето @ 21/12/2022, 20:11) <{POST_SNAPBACK}>
То, дори комунизма не е посмял да го е предлагал това, а се е ограничил само до кинтите, частната собственост и фабриките.

Абе май не се е. Не съм много сигурна, по-задълбочено запознатите с историята нека ме поправят, ако греша, но нямаше ли и Ленин в началото някакви такива идеи за това жените да са общи?
Thursday Next
Цитат
Публичните домове и най-древната професия не са ли създадени точно за този тип мъже?

Те са били решение преди да се появи "sense of entitlement" - тоест, усещането, че нещо ти се пада по право, че светът ти е длъжен, щото така. Затова и тези юнаци не са навити да си плащат (а често нямат и с какво), и вместо това вече започват да проповядват въвеждането на "сексуална повинност". Тоест, мерак им е жените да бъдат задължени да си лягат с тях, да нямат право да откажат под страх от наказание. Виж колко интересно се получава: значи плащането за интимна близост е падение, обаче принудата и заплахата за получаване на такава - не. Абе тъжна картинка, какво да ти обяснявам.
Дани
Цитат(Thursday Next @ 22/12/2022, 01:54) <{POST_SNAPBACK}>
Те са били решение преди да се появи "sense of entitlement" - тоест, усещането, че нещо ти се пада по право, че светът ти е длъжен, щото така. Затова и тези юнаци не са навити да си плащат (а често нямат и с какво), и вместо това вече започват да проповядват въвеждането на "сексуална повинност". Тоест, мерак им е жените да бъдат задължени да си лягат с тях, да нямат право да откажат под страх от наказание. Виж колко интересно се получава: значи плащането за интимна близост е падение, обаче принудата и заплахата за получаване на такава - не. Абе тъжна картинка, какво да ти обяснявам.

Да, има тъжни неща в живота, до нас има двама дядовци - наши роднини, на единия дядо жена му почина първа и той си намери няква баба и почна да излиза на срещи с нея, другия дядо, на който жена му беше още жива все го одумваше и му се присмиваше, как не го било срам, на тия години да си намери любовница, дъщеря му толкова хубаво го гледала. После и неговата жена почина и сега е сам и му идва много ташкън, защото е над деветдесет, свикнал е цял живот някой да му угажда и да го глези, а дъщеря му е на работа, гледа го, всеки ден ходи да го наглежда как е, но не може да зареже целия си живот на него да посвети, друг никой не идва да го види, защото приятелите му вече са починали, изключая онзи първия дядо, който му е сърдит и той се чувства сам и го е страх от смъртта, от земетресения и от какво ли друго не. И най-кофтито в цялата ситуация е, че онзи първият дядо, когото осъждаха, че си бил намерил любовница, сега пита как е този, който му се присмиваше, и понеже знае, че не е добре и се подсмихва доволно. Разбираш ли кое е най-тъжното на цялата тая картинка - хората са толкова неосъзнати, че не могат да разберат, че сме в един кюп всички, за всички е отредено накрая два метра място в земята и злорадството на никого никога не му е помогнало с нищо, напротив - пречи, защото ако не бяха се съдили така, можеше сега да са приятели и този дядо, който пръв почна да се присмива, щеше сега да се чувства много по-добре, имайки още един човек, с който да си говори. misli.gif
Glo
Цитат
Разбираш ли кое е най-тъжното на цялата тая картинка - хората са толкова неосъзнати, че не могат да разберат, че сме в един кюп всички, за всички е отредено накрая два метра място в земята и злорадството на никого никога не му е помогнало с нищо, напротив - пречи,

оф, тее хора, ми да мрът там, имат нахалството да доживяват до деведесе -сто, тоя е изял тонове свине и кокошки , гаден убиец, на хората нe трябва да им се помага защото помагайки на тях навреждаш на себе си, загубих всяка вяра в хората още в момента когато почнах да се самозалъгвам сам себе си, че мога да построя стена около безкрая rolleyes.gif вече нищо не може да ме учуди - дори да назначат министър на инфлацията 292.gif
biggeorge
Според мен явлението incel е твърде преекспонирано и изопачено от медиите.
За мен incel са просто самотни хора.
Може би в началото точно това е било определението за incel.
Сега incel е придобило друго значение, може би като резултат от предразсъдъците на хората определящи се за incel или тези, които им лепят този етикет.
Четох една статия, в която мъжете-incel бяха обявени за изроди, насилници, психопати.
Това е статията:
Бунтът на отхвърлените "мъжкари"
Под нея прочетох един коментар (не съм го писал аз!), с които съм напълно съгласен.
Коментарът е на mulder:
Сексуалната фрустрация е сериозен проблем който едва ли може да бъде обяснен с примитивни термини като "чикиджии" и "женомразци". Това би означавало, повечето български мъже да са потенциални масови убийци. За СФ има много причини: психологични, физиологични, религиозни, емоционални, или социални. Повечето хора се адаптират към подобна фрустрация и не ги избива на насилие. Иначе как да си обясним липсата на подобни поведенчески аномалии в България. Какво? У нас няма незадоволени мъже и жени? Това което знаем за убиеца е само симптоматиката на проблема, която може да има много лица от които нито едно да не отразява реалната причина. Той може просто да страда от сериозна форма на мизантропия предизвикана от самотна майка алкохоличка която го е тормозила емоционално в ранните му детски години. Във фейсбук попада на идеята за наложена абстиненция и решава да изрази емоционалната си неадекватност чрез нея. Съмнявам се че една пенетрация, та даже и няколко, са щели да му разрешат проблемите.
biggeorge
Т.е. според теб единствената причина мъж да бъде сам е, защото жените са му виновни?
biggeorge
Цитат(Дани @ 21/12/2022, 13:57) <{POST_SNAPBACK}>
Като човек, който е отхвърлил наистина огромен брой мъже ...

Този форум се напълни с жени, за които мъжете се редят на опашка, а те ги отхвърлят с лека ръка.
Започвам да изпитвам желание някоя от вас да ме отхвърли. laugh.gif
biggeorge
Или чурки ... a4dff7b7.gif
biggeorge
Аз живея в Долно Нанагорнище със стадо крави. wink.gif
Ако трябва да ти отговоря сериозно за това, което си написал аз не искам жена ми да ме издържа или да ми дава джобни (както правеше една популярна мацка с мъжа си), а аз да стоя в къщи и да си чеша задника.
Семейството е равностойно партньорство, при което всеки член участва с каквото може.
Ако имам проблем и поради някаква причина временно не мога да работя е различна ситуация, но пак ще правя каквото мога за семейството си.
biggeorge
Цитат(wal @ 20/12/2022, 20:31) <{POST_SNAPBACK}>
В общността, в която живея има паритет, и двамата бачкат, и двамата се грижат финансово за децата и възрастните родители. И сега до колкото помня и при приятелите на родителите ми беше същото.

А не са ли това нормалните семейни взаимоотношения?
В семействата хората си помагат.
biggeorge
Първо, никога не съм казвал, че имам затруднения в комуникирането с жени.
И второ, нямам затруднения в комуникирането с жени.
Просто не искам да си общувам с агресивни, елементарни или обвързани жени.
Казва се „идеологически подкован”, а не „подкован политически”.
Не сте ли го учили по политкомунизъм? wink.gif
biggeorge
Цитат(wal @ 21/12/2022, 18:39) <{POST_SNAPBACK}>
Пускай я темата, ама от сега да запитам.
"Друго вярване, типично за този тип incel мъже е, че сексът е право, което е гарантирано на всеки и те го заслужават, просто защото съществуват. А отказът от страна на жените е насилие спрямо тях."
Допускаме, че това си е тяхно някакво вярване. Публичните домове и най-древната професия не са ли създадени точно за този тип мъже? Дава им се възможност и не само на тях разбира се. Сексът, който според тях е част от правото не се отнема.

Сексът за продан ли е?
Според мен не е.
Аз не бих плащал за секс, но познавам хора, които са го правили.
После 6 месеца се лекуваха с антибиотици.
Би трябвало секса да е интимен акт между двама души, които се обичат, харесват или най-малкото се привличат физически.
А най-добре би било секса да е кулминацията на една любовна връзка, а не просто боцкане в дупето на задната седалка на кола в обедната почивка. animatedwink.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 22/12/2022, 05:49) <{POST_SNAPBACK}>
Първо, никога не съм казвал, че имам затруднения в комуникирането с жени.
И второ, нямам затруднения в комуникирането с жени.
Просто не искам да си общувам с агресивни, елементарни или обвързани жени.
Казва се „идеологически подкован”, а не „подкован политически”.
Не сте ли го учили по политкомунизъм? wink.gif

Човек като се разрови в историята на форума лесно ще ти припомни как плачеше, че не можеш да си намериш жена. Като при това се имаш за експерт по жените.
Ама да не би вече да си се обзавел с жена? Ако е така, реализира ли се очакваното от теб "Една жена може така да те претовари с информация, че мозъкът ти да откаже"?

А това, че си подкован идеологически, е най-прекрасната част от експертните ти познания. Значи след възстановяването на СССР и включването на Европа в "Руский мир" ще можеш да се реализираш като изтъкнат даскал по политкомунизъм.
biggeorge
Моля те цитирай ми къде във форума съм „плакал, че не мога да си намеря жена” или съм казвал, че съм „експерт по жените”.
За разлика от теб аз не гледам на жените като на вещи и не искам да се „обзавеждам” с жена.
Ти си изтъкнат експерт по политкомунизъм и си подкован идеологически от украинските неонацисти, така че очаквам когато ЕС се превърне в Европейския нацистки съюз, ти да станеш вицепремиер по пропагандата и промиването на мозъци. ph34r.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 22/12/2022, 07:49) <{POST_SNAPBACK}>
Моля те цитирай ми къде във форума съм „плакал, че не мога да си намеря жена” или съм казвал, че съм „експерт по жените”.
За разлика от теб аз не гледам на жените като на вещи и не искам да се „обзавеждам” с жена.
Ти си изтъкнат експерт по политкомунизъм и си подкован идеологически от украинските неонацисти, така че очаквам когато ЕС се превърне в Европейския нацистки съюз, ти да станеш вицепремиер по пропагандата и промиването на мозъци. ph34r.gif

Да ти има човек самочувствието, че някой ще си остави заради теб работата и ще седне да рови, за да те цитира.
Добре, не си плакал и не си казвал, че си експерт по жените. Споделяш и даваш "експертни" оценки по подразбиране.
И да, експерт си по одобрение на блудкави диктатури, агресивни диктатори и другите "анти" категории на съвремието. Останалите експерти от тази гилдия се изпокриха от срам, че написаното остава, а предвижданията им не се потвърждават от текущата реалност, и им лъсват голите задници.
biggeorge
Ти имаш време.
Тъкмо ще си дадеш малко почивка от украинската неонацистка пропаганда.
Може да не са се изпокрили, а просто да им е омръзнало да водят спорове с дървени философи.
На мен ми харесва да споря, независимо дали съм прав или не. grin.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 22/12/2022, 08:58) <{POST_SNAPBACK}>
Ти имаш време.
Тъкмо ще си дадеш малко почивка от украинската неонацистка пропаганда.
Може да не са се изпокрили, а просто да им е омръзнало да водят спорове с дървени философи.
На мен ми харесва да споря, независимо дали съм прав или не. grin.gif

Аз имам време, но твоето време изтича. Ще останеш самотно изкопаемо, лобиращо за кървавите отблясъци на една епоха, заминала в историята и отречена безвъзвратно. Като тази самонадеяна отнесена стрина си. Какво ли прави тя сега? a4dff7b7.gif
biggeorge
Чувствам се като Уил Смит във филма „Аз съм легенда”.
Аз съм последния останал човек на форумната Земя, а всички други са повалени от вируса на украинския неонацизъм.
И засега за този вирус няма лечение. sad.gif
Русия се опитва да излекува украинците от неонацисткия вирус с помощта на специалната военно-медицинска операция.
Засега операцията тече с променлив успех, тъй като неонацисткия вирус е пуснал дълбоки корени в душите на украинците.
А най-лошото е, че вируса на украинския неонацизъм е плъзнал по целия свят.
Сега от мен се очаква да разработя антинацистка ваксина, за да ви спася от вечни мъки като проукраински неонацистки зомбита. korabche.gif
Saksun
Цитат(biggeorge @ 22/12/2022, 15:06) <{POST_SNAPBACK}>
Този форум се напълни с жени, за които мъжете се редят на опашка, а те ги отхвърлят с лека ръка.

Добре, че не си написал, че форумът се е напълнил с жени, които ,,пият като смокове". a4dff7b7.gif
Тарабас
то и да ма такива, сигурен съм че има, едва ли ше седнат да си мерят шипетата в ефир.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.