Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз съм на правилната страна на историята
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Темата е вдъхновена от декларацията на една изтъкната форумка, която заяви в прав текст:
Цитат
Аз съм на правилната страна на историята

За съжаление, титулярката на тази крилата фраза писмено се изразява (за устно изразяване, т.е. изразяване с уста, няма данни) с толкова подчертано заекване, че нищо не се разбира.

И така: Коя е правилната страна на историята?
Питето
Свежо. Нито Лати, нито Жорето, нито Трансалп измислиха нова опаковка на "защото аз така ти казвам", а виж как добре ѝ се е получило. clap2.gif
Thursday Next
Много са ми забавни такива, дето се скъсват да се бият в гърдите как са на правилната страна на историята, живуркайки кротичко на неправилната страна на географията. Защо Чикаго, а не Челябинск? animatedwink.gif
Тарабас
Не обичат да серат в гората и да ходят с дървени налъм, затова Челябинск не е точната дестинация. Иначе на думи сме силни.
Shade
Цитат(Тарабас @ 22/01/2023, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Не обичат да серат в гората и да ходят с дървени налъм, затова Челябинск не е точната дестинация. Иначе на думи сме силни.

Правилната страна на историята се завръща с бодри стъпки:
https://www.youtube.com/watch?v=KuidQ9ang1Q
cath_y
За съжаление ако се осмеля да кажа всичко, което мисля, в прав текст, ще ме баннат.
Ужасявам се от такива размисли, както се ужасявам от събитията. Само да се обслужи нечие его, за нищо друго. И за тъпотата на милиони последователи.
Shade
Цитат(cath_y @ 23/01/2023, 07:56) <{POST_SNAPBACK}>
За съжаление ако се осмеля да кажа всичко, което мисля, в прав текст, ще ме баннат.
Ужасявам се от такива размисли, както се ужасявам от събитията. Само да се обслужи нечие его, за нищо друго. И за тъпотата на милиони последователи.

Да, тъпотата на милионите последователи е точното определение. На интервютата по московските улици мужиците масово декларират: "Не се интересувам от политика, правителството е достатъчно мъдро и знае какво прави. Наш дълг е да защитаваме Родината, след като тя ни призовава". На въпроса от кого ще я защитават, кой я е нападнал, отговорът е "От враговете като агресивния военен блок НАТО и колективния Запад". Водката ги интересува, не политиката.
Интересно от какво се интересуват русофилистиците извън Русия. Авторката на едноименната с темата крилата фраза е изтъкната и много издигната антиваксърка-русофилистичка. Въпреки че дори най-преданият на Тръмп американски сенатор Lindsey Graham преди няколко дни посети Киев и надигна глас, че Западът трябва да осигури исканите от Украйна тежки оръжия, за да се спаси от недвусмисленото намерение на Путин да преначертае картата на Европа със силата на оръжието.
cath_y
Все си мислех, че обикновените руснаци не се осмеляват да критикуват от страх. Казвах си - не може да бъде, здравият разум ще надделее.
Уви! Искрено и тъпо го вярват. Дори жени ще влизат в редиците, да помагат.
ЕксГорски
Цитат(cath_y @ 23/01/2023, 19:47) <{POST_SNAPBACK}>
Все си мислех, че обикновените руснаци не се осмеляват да критикуват от страх. Казвах си - не може да бъде, здравият разум ще надделее.

Ein Volk, ein Reich, ein Führer worshippy.gif
Потребител

... от обезьяны произошли не до конца, пък им липсват и пишещи машини ... човек със свободно време е Буба :.) ...

- - -

... доообър вечер зайчета!

[звук от изваждаща се коркова тапа]

... разисквате, милички, актуалната пиджин версия на "Война и мир" ? ...

копнеж и страх, нали мечти?
нали мечти, защо боли?

:.)

[Roussinoff & Pavloff - Feelings]
(https://www.youtube.com/watch?v=3DBup_OLH5k&t=8)

п.п. ... и за Клонинга:

https://invidious.snopyta.org/watch?v=3DBup...style=invidious

Shade
Цитат(cath_y @ 23/01/2023, 08:47) <{POST_SNAPBACK}>

Преобладаващ процент от обикновените руснаци никога не са напускали границите на Матушка Русь. Немалко от тях дори не са излизали извън родното си село. Така че поради липса на лични познания и впечатления за сравнение са много лесни за мозъчни промивки от Центализираната руска пропагандна телевизия, която е единствения им източник на информация. Отделно от това Путин сериозно се е заканил да блокира Youtube на руска територия.
Така че тия са ясни, като живи слепци са. Не са ясни само зомбитата, които живеят с илюзията, че са "на правилната страна на историята". Всъщност и те са ясни...
Shade
Цитат(Потребител @ 23/01/2023, 15:32) <{POST_SNAPBACK}>
... от обезьяны произошли не до конца, пък им липсват и пишещи машини ... човек със свободно време е Буба :.) ...

- - -

... доообър вечер зайчета!

[звук от изваждаща се коркова тапа]

... разисквате, милички, актуалната пиджин версия на "Война и мир" ? ...

копнеж и страх, нали мечти?
нали мечти, защо боли?

[Roussinoff & Pavloff - Feelings]
(https://www.youtube.com/watch?v=3DBup_OLH5k&t=8)

п.п. ... и за Клонинга:

https://invidious.snopyta.org/watch?v=3DBup...style=invidious

Абе ти от превземки да се правиш, че можеш да пишеш на чужди езици, ще забравиш родния си език (не че го владееш кой знае колко добре, между нас казано). wink.gif
Ето ти тук малко "копнеж и страх, нали мечти? нали мечти, защо боли?", та хем да се насладиш на руснаци, зомбирани с "истински патриотизъм" под формата на злокачествен шовинизъм, хем чужди езици да учиш:
https://www.youtube.com/watch?v=MoggLsg3MGY
Дани
Нека видим сега - какво прави Путин - напада съседни страни, когато дойде на власт стана несваляем от поста си, унищожи опозицията и накрая война в Украйна спретна. Какво правите вие? Унищожихте опозицията - изгонихте де що хора имаше, които са на противоположното на вашето мнение, дори и Жоржи беше изгонен, като на изпроводяк му се казаха едни много "прекрасни" и "справедливи" думи, които всеки уважаващ себе си модератор и всяка истинска "дама" трябва да отправя към мъже, които иска да унизи: "живееш в зачукано място" wacko.gif Отделно, че се гаврите с този и онзи без да се съобразявате, че това е опасно не само за човека, с когото се гаврите, но и за вас самите, което де факто е равнозначно на специалната операция на Путин. Така че с какво сте по-добри от Путин!? Защо мрънкате срещу този човек и срещу политиката му, след като вие демонстрирате същото в този форум!? Не, не сте по-добри от него и нямате моралното право да се изживявате на правилната страна. prashchai grigorii.gif
Glo
бе то хубууу, ма пак не ти се отваря линка както всеки път, абе аз що не съм банкиран бе хора, моля ви се, осъзнайте се shutup2.gif някой голям шеф да ме банкира веднага, иначе отивам със сатанинска походка спешно в христянския да ги тормозя недошибаняците laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Дани @ 24/01/2023, 10:42) <{POST_SNAPBACK}>
Нека видим сега - какво прави Путин - напада съседни страни, когато дойде на власт стана несваляем от поста си, унищожи опозицията и накрая война в Украйна спретна. Какво правите вие? Унищожихте опозицията - изгонихте де що хора имаше, които са на противоположното на вашето мнение, дори и Жоржи беше изгонен, като на изпроводяк му се казаха едни много "прекрасни" и "справедливи" думи, които всеки уважаващ себе си модератор и всяка истинска "дама" трябва да отправя към мъже, които иска да унизи: "живееш в зачукано място" wacko.gif Отделно, че се гаврите с този и онзи без да се съобразявате, че това е опасно не само за човека, с когото се гаврите, но и за вас самите, което де факто е равнозначно на специалната операция на Путин. Така че с какво сте по-добри от Путин!? Защо мрънкате срещу този човек и срещу политиката му, след като вие демонстрирате същото в този форум!? Не, не сте по-добри от него и нямате моралното право да се изживявате на правилната страна. prashchai grigorii.gif

Породеното ти от прекомерна консумация на сутрешни блокове по кабеларките убеждение, че сме длъжни да представяме "и другата гледна точка" е трогателно, но е много далеч от истината.
Аз изобщо не се чувствам длъжна да бъда нито прекрасна, нито справедлива, нито пък "истинска дама". Ти ме товариш с такива очаквания. Твоите очаквания са си твой проблем, не мой.
Пак напомням - участието тук не е задължително. Ако не се чувстваш добре, никой не те насилва.
ЕксГорски
Цитат(Дани @ 24/01/2023, 09:42) <{POST_SNAPBACK}>
Отделно, че се гаврите с този и онзи без да се съобразявате, че това е опасно не само за човека, с когото се гаврите, но и за вас самите,

Яааа, Непозната се появи с нейните си ... грижи!
Нещо снимчици? svirkam si.gif
admiral
Цитат(Thursday Next @ 24/01/2023, 12:15) <{POST_SNAPBACK}>
Аз изобщо не се чувствам длъжна да бъда нито прекрасна, нито справедлива, нито пък "истинска дама".

Ти уби всичко романтично в мен. sad.gif
Всичко! crying.gif
Дани
Цитат(Thursday Next @ 24/01/2023, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
Породеното ти от прекомерна консумация на сутрешни блокове по кабеларките убеждение, че сме длъжни да представяме "и другата гледна точка" е трогателно, но е много далеч от истината.

Телевизия не гледам, откакто дъщеря ми беше в първи клас, т.е. от 6 години изобщо, ти разбира се няма как да знаеш това, затова си пишеш наизуст - как ти дойде, също както писа за моите предпочитания, какво желая аз, какви са мотивите ми да направя това или онова и т.н. и т.н.

Цитат
Аз изобщо не се чувствам длъжна да бъда нито прекрасна, нито справедлива, нито пък "истинска дама".

Ми той и Путин не се чувства длъжен да бъде прекрасен, справедлив, да не напада Украйна, Грузия, Чечения, да не разрушава жилищата на хората, да не ги маскари, да не лъже, да не маже, да не дезинформира, да не изкарва украинците фашисти без те реално да са такива, да не им приписва собствения си фашизъм на тях и т.н. Откъде накъде ще се чувства длъжен!? rolleyes.gif
Shade
Цитат(Дани @ 23/01/2023, 23:42) <{POST_SNAPBACK}>
...хора, които са на противоположното на вашето мнение...
...нямате моралното право да се изживявате на правилната страна...

Препоръчително е да не отваряш отново темата "противоположно мнение", корелираща настойчиво с предизвиканите от теб обществени дискусии за размера на задника ти.
Никой не ти е отнел правото (нито пък го е подлагал на разглеждане за "моралност/аморалност") да се изживяваш като титуляр на правилната страна.
И да, чудесно е, че не си се хвърлила да защитаваш "правилната си страна" с глупави снимчици с още по-глупав текст, дълги скучни цитати на руски, императиви като "Виж ми подписа!" и директни категоризации от вида "Ти си голям простак!" Бях извадил списък на появите на "Виж ми подписа!", желаеш ли списък на появите ти на "Ти си простак!"? a4dff7b7.gif
Няма пак да стартираш познатия цикъл отначало, нали?
Дани
Цитат(Shade @ 24/01/2023, 15:09) <{POST_SNAPBACK}>
Препоръчително е да не отваряш отново темата "противоположно мнение", корелираща настойчиво с предизвиканите от теб обществени дискусии за размера на задника ти.

Дискусиите не бяха предизвикани от мен, а от cath_y и от теб. Аз само реших да направя нещо полезно - да ви информирам за последствията от неразумното ви поведение. За това вече писах много, но ще си позволя да публикувам още информация: https://clinica.bg/6728-Obida-otkliuchva-anoreksiq Пак ще попитам, ако аз съм имала или имам анорексия или булимия и ти непрекъснато дискутираш размера на задника ми и това възвърне или задълбочи заболяването ми, ще имам ли право аз да те съдя или напротив!? rolleyes.gif Да, форумът не замества специализираната помощ, но не е редно в него и да се вреди, при това нарочно.
Thursday Next
Цитат
Ми той и Путин не се чувства длъжен

Мда. Разликата е в това, че той заема изборна длъжност и затова е длъжен пред избирателите си. Аз не заемам изборна длъжност. Не проумявам как е възможно да се налага да обяснявам такива очевидни и елементарни неща.

Alexfield
Нямаш никакво право да си въобразяваш, че можеш да държиш отговорен някого в този или в който и да е друг форум за своите ментални или здравословни проблеми. Участието ти тук е изцяло по твое собствено желание. Никой не те кара насила, че да претендираш за нанесени вреди.
А кого и за какво имаш право да съдиш, може да ти обясни адвокат срещу съответния хонорар.
Thursday Next
Цитат(admiral @ 24/01/2023, 14:37) <{POST_SNAPBACK}>
Ти уби всичко романтично в мен. sad.gif
Всичко! crying.gif

Затвори очички, Яки. plezz.gif
Shade
Цитат(Дани @ 24/01/2023, 05:35) <{POST_SNAPBACK}>
1. ...реших да направя нещо полезно - да ви информирам...
2. ...Пак ще попитам, ако аз съм имала или имам анорексия или булимия... размера на задника ми... възвърне или задълбочи заболяването ми...
3. ...ще имам ли право аз да те съдя?

1. Благодаря за полезната информация. И не само за тази. От форума може да се извади цял ферман с каквото научих за себе си от теб. hat.gif
2. Пак ще ти отговоря: при психологични проблеми като злокачествена корелация между размер на задник и анорексия или булимия, се търси специализирана помощ при психиатър.
3. Слабо ми дреме какви права имаш. Ако толкова ти се съди, насърчавам те, както насърчих един друг отнесен набожник от вашата колегия: "Молон лабе". Т.е. "ела и хвани" (какво да хванеш е по твой избор).
453.gif
ЕксГорски
Цитат(Дани @ 24/01/2023, 15:35) <{POST_SNAPBACK}>
непрекъснато дискутираш размера на задника ми

Обожавам големите задници - дай да го видим, плиизе console.gif
s'il te plaît, s'il te plaît! console.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 24/01/2023, 06:58) <{POST_SNAPBACK}>
...плиизе console.gif

Тя е експерт по руски, така че опитай с пожалуйста.
За s'il te plaît не съм сигурен дали ще вдене...
Дани
Цитат(Alexfield @ 24/01/2023, 17:14) <{POST_SNAPBACK}>
Нямаш никакво право да си въобразяваш, че можеш да държиш отговорен някого в този или в който и да е друг форум за своите ментални или здравословни проблеми. Участието ти тук е изцяло по твое собствено желание. Никой не те кара насила, че да претендираш за нанесени вреди.
А кого и за какво имаш право да съдиш, може да ти обясни адвокат срещу съответния хонорар.

Това, че участвам в този форум, не означава, че съм се съгласила да се гаврят с мен, освен това гаврите почнаха, след като вие дойдохте, дотогава никой не се е държал по такъв начин, абсолютно никой. За моите проблеми не държа отговорен никого, но ако някой целенасочено и нарочно вреди на здравето ми или на живота ми, то имам пълното право да го държа отговорен. Разбирам, че форумът е ваш и че си въобразявате, че поради това сте свободни да обиждате потребителите как си искате, но ако аз поканя гости у нас и почна да ги обиждам за каквото ми падне, дали няма да бъда държана отговорна!? Имам ли право!? Ами, ако Жоржи да речем е на медикаментозна терапия или има нужда от медикаментозна терапия, както Четвъртъкова му писа / с което не казвам, че е така, опазил ме Бог, вероятно момчето си е много добре/ и някой му изръси нещата, които вие му писахте на изпроводяк:

"защото беше очевидно, че не ти е лесно да влачиш мизерното си, самотно и безперспективно съществуване в едно от най-зачуканите и изпаднали кьошета на България."

, то това до какво би довело!? rolleyes.gif Кому е нужен този груб език, освен на авторката му, която на всичкото отгоре се явява и модератор - човек, който трябва да предотвратява такива неща във форума, а не да ги създава. prashchai grigorii.gif
cath_y
Като е толкова трагична ситуацията около форумО, що се върна.
Нищо не казваш за правилна/неправилна страна на историята.
Все пак тема си имаме.

Герге-то сега само чете и се облизва.
Такава благодатна тема, пък не може да се изкаже.
Glo
една моя любима група rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=F2GSh8llgRk
Дани
Цитат(Shade @ 24/01/2023, 16:55) <{POST_SNAPBACK}>
1. Благодаря за полезната информация. И не само за тази. От форума може да се извади цял ферман с каквото научих за себе си от теб. hat.gif
2. Пак ще ти отговоря: при психологични проблеми като злокачествена корелация между размер на задник и анорексия или булимия, се търси специализирана помощ при психиатър.

Ако някой има психологически проблеми, той несъмнено не би чакал ти да му кажеш какво къде да търси, но в този форум пишат всякакви хора, когато нарочно обиждаш някого, ти рискуваш - 1. да влошиш здравето му, ако има някакъв проблем /независимо от специализираната помощ, тя не е вся и всьо и не може да оправи пораженията, нанесени НАРОЧНО от такива идиоти като теб/ 2. с умишлено грубите си думи, злепоставящи човека пред останалите присъстващи, ти дори би могъл да доведеш някого до самоубийство. Има случаи на самоубийства, поради хейт. Аз разбрах, че ти съвест нямаш, надявам се след толкова много обяснения най-сетне на интелектуално ниво да схванеш.
Shade
Цитат(Дани @ 24/01/2023, 07:20) <{POST_SNAPBACK}>
Ако някой има психологически проблеми, той несъмнено не би чакал да влошиш здравето му... най-сетне на интелектуално ниво да схванеш.

Благодаря за експозето ти, представено на високо интелектуално ниво. hat.gif
Става очевидно как някой с психологически проблеми седи във форума и чака. Сигурно чака да му се влоши здравето. Вместо да се стегне да търси професионална лекарска помощ.
Glo
хейта е най-голямата мотивация понеже Исуската е казал , че всяко зло е за добро, не го е казал в библията, казал го е в светите католически предания, защото не виждате ли колко студия за красота има отворени около вас, около нас са поне десетина, идеята е че ги привеждат в съществувание заради грозните хора които са явно над деведес и девет процента, никъде до сега не съм видял студио за грозота което си е една чисто нова пазарна ниша curlers.gif , не им е лесно и на красивите с малките задници, писнало ни е да ни преследват маняци, манячки с предложения за бракове, любов, секс, вечни издръжки до гроб, страх ме е да изляза на улицата, че след пет минути всички съседки са наизлязи долу и всяка почва ме заговаря на разни теми все едно съм някой тематняр, на дъщерята колата някой всеки ден рисува сърца по стъклата, напрайха на тротоара дупки за дървета, всичко отзад напред, а дървета все още няма 292.gif дъщерята вика - ти ги побърка тее жени, таковай ги до смърт бе, кво само им се кокомориш laugh.gif ох, дъщеря ми е едно ужасно чудо юдо, само че с миловидна физиономия cool.gif време е за снимка, и аз като Дани sunbathing.gif

Дани
Цитат(Glo @ 24/01/2023, 18:12) <{POST_SNAPBACK}>
време е за снимка, и аз като Дани sunbathing.gif

На мен ми забраняват - Четвъртъкова, cath_y и Анамела, не можело в тоз форум всички да са без снимки само аз да си позволявам да публикувам снимка след снимка. Не било редно цялото внимание да се фокусира върху мен и върху моите снимки. prashchai grigorii.gif
wal
Цитат

И така, историята се явява наука и щом е наука, няма правилна и неправилна страна. Има вярна и грешна, породена от митове, легенди и теории на конспирацията страна.
Най-често се дава пример с Крали Марко. Балканският феодал Марко е верен васал на османците и загива като васал на тяхна страна. Това е вярната, истинската страна стъпила върху историята. Съвсем друг му е образът според балканските песни и приказки.
Alexfield
=== Служебно: Поредната непровокирана обида към участник във форума.
Цитат(Дани @ 24/01/2023, 16:20) <{POST_SNAPBACK}>
...идиоти като теб...

Nepoznata
Цитат(Alexfield @ 24/01/2023, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
=== Служебно: Поредната непровокирана обида към участник във форума.

А хилядите му непровокирани обиди към мен, защо пропусна да ги забележиш!? Може би, защото ви казвам истини, които са ви неприятни за слушане!? В този форум първите и най-главни хейтъри сте вие с Четвъртъкова.След това е Шейд и подмазвачката cath_y. Рибата се вмирисва от главата. Решили сте да го ликвидирате този форум и се справяте доста успешно. Хайде банни ми и този профил, много ви здраве!
Glo
аз ше нарциствувам и заради тебе, нямам грам скрупул biggrin.gif

нарцис

Раснах с бобена чорбица
пийвах от геран водица
черно хлебче, качамак
дребни гъбки – пачи крак

Малко сиренце,млекце
а за Коледа месце
гледахме си малко патки
помня бяха доста сладки

Някой път си сипвах леща
беше вкусна и гореща
помня честичко ядях
облокръгъл дребен грах

Имах си една чиния
все я пълнех със туршия
и с лъжицата гребях
яко хората крадях rolleyes.gif

Все от чуждите градини
мъкнех пъпеши и дини
лапах вишни и череши
мноо хубаво ми беше wavetowel2.gif

И ракия си варях
пиех,пеех и ядях
покрай пукницата люта
твърде бързо възмъжах
cool.gif
И понеже бях грамотен
упорит но безимотен
дестинирах към града
с пълна кошница с цветя 770d4fd976.gif

Бизнес готин си формирах
фешън лайн се костюмирах
на сергия на пазара
в продавач се трансформирах sunbathing.gif

Thursday Next
Цитат
Разбирам, че форумът е ваш и че си въобразявате, че поради това сте свободни да обиждате потребителите как си искате, но ако аз поканя гости у нас и почна да ги обиждам

Ако тия гости плюят семки по пода, ритат мебелите и викат на другите ми гости идиоти, не бих се поколебала да им покажа вратата дори.
Alexfield
=== Служебно: Този ти профил приключи участие тук. Причината е тривиална: Заобикаляне на наложено наказание. С другия си профил ще можеш да пишеш след като ти изтече наказанието до момента в който отново започнеш да обиждаш.
Thursday Next
Е защо изопачаваш така безогледно фактите? Не съм ти забранявала, само ти обясних, че непрестанното публикуване на снимки носи след себе си някои последици, на които няма защо да се чудиш. Един-единствен път си позволих да изтрия твоя снимка, и то след твоя изрична молба на лични: някой беше те цитирал со все снимката, ти я беше изтрила от твоето съобщение, но не можеше да я изтриеш от чуждото.
Тарабас
Нагледахме се на големи задници.
Тарабас
Добре де, ако задника ти е голям, как да каже човек че не е голям? За лъжа пак съдят.
Тарабас
Да, но Путин нема голям задник! Други хора имат големи дупета.
ЕксГорски
Цитат(Тарабас @ 24/01/2023, 23:04) <{POST_SNAPBACK}>
Да, но Путин нема голям задник! Други хора имат големи дупета.

Внимавай, че тая е луда - опасно луда: Виж Служебния! strah.gif nerves.gif
admiral
Цитат(Shade @ 22/01/2023, 16:37) <{POST_SNAPBACK}>

Животът е по-друг, отколкото си го мислиш. Запомни само едно: право има винаги този, който лежи с жената в леглото.
Ремарк
Тарабас
Нема лошо. Хубаво е да има дискусии. Когато дискусиите затихнат, човек не може да страда на воля. Когато не можеш да покажеш на цялата планета колко страдаш, как те мачкат и те хейтят, почваш да преяждаш, качваш кила, задникът ти расте, расте, расте…
Нека да дискутираме.

Аз бих поставил въпрос. Дебелият гъз вреди ли на здравето?
ЕксГорски
Цитат(Тарабас @ 25/01/2023, 14:49) <{POST_SNAPBACK}>
Дебелият гъз вреди ли на здравето?

А на акъла?! misli.gif
Glo
Цитат(ЕксГорски @ 25/01/2023, 13:17) <{POST_SNAPBACK}>
Внимавай, че тая е луда - опасно луда: Виж Служебния! strah.gif nerves.gif

банн за ексгорския, банн за ексгорския дъртофелник юхуууу банн банн банн punk.gif punk.gif 390.gif банкирайте го тоа урод бееее, заслужи си го с дърташките си обиди уууууу , ше подам сигнал даже от копчето че не се сетих , не съм свикнал да се оплаквам като някой недошибан христянин laugh.gif
Glo
Цитат(Glo @ 25/01/2023, 14:36) <{POST_SNAPBACK}>
банн за ексгорския, банн за ексгорския дъртофелник юхуууу банн банн банн punk.gif punk.gif 390.gif банкирайте го тоа урод бееее, заслужи си го с дърташките си обиди уууууу , ше подам сигнал даже от копчето че не се сетих , не съм свикнал да се оплаквам като някой недошибан христянин laugh.gif

абе, тее тъпчовци са ми махнали бутона за оплакване 292.gif laugh.gif
ЕксГорски
nerves.gif laughbounce2.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.