Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз съм на правилната страна на историята
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Thursday Next
Ми подходящ е Стивън Сегал, кво. Дават му да играе главни роли без ни една реплика. Сигурна работа. animatedwink.gif
Shade
Маршът на съветската авиация, на правилната страна на историята:
https://www.youtube.com/watch?v=zOfjf_ILZ3c
wal
Прочете ли им и коментарите? Коментарите къртят мивки. Тяхна си била песньовката, а германците я били откраднали. Дори и така да е, режимите са братски и ако е имало кражба, тя не е случайна.
Shade
Цитат(wal @ 03/02/2023, 09:53) <{POST_SNAPBACK}>
Прочете ли им и коментарите? Коментарите къртят мивки. Тяхна си била песньовката, а германците я били откраднали. Дори и така да е, режимите са братски и ако е имало кражба, тя не е случайна.

Руснаците се имат за първи във всичко на света.
Вероятно ще се окажат и първи по разрушения на гражданска инфраструктура в индустриален мащаб
admiral
Цитат(Shade @ 03/02/2023, 21:00) <{POST_SNAPBACK}>
Руснаците се имат за първи във всичко на света.

А-а, моля, моля, втори, след македонците. harhar.gif
Thursday Next
Цитат(admiral @ 04/02/2023, 13:20) <{POST_SNAPBACK}>
А-а, моля, моля, втори, след македонците. harhar.gif

Несъмнено, но това е мнение на македонците. Ако питаш руснаците, едва ли ще го споделят.
admiral
Цитат(Thursday Next @ 04/02/2023, 17:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ако питаш руснаците, едва ли ще го споделят.
Не е сигурно. unsure.gif
Преди време твърдяха, че македонците са им дали азбуката, на която пишат. Така че... не е сигурно.
Shade
Цитат(Thursday Next @ 04/02/2023, 08:34) <{POST_SNAPBACK}>
Несъмнено, но това е мнение на македонците. Ако питаш руснаците, едва ли ще го споделят.

По техни думи, руснаците в качеството си на най-напредничавата нация в света са първи във всичко. Всяка новост тръгвала от Русия. В тази връзка един руснак беше казал, "Русия наистина е люлката на космическата технология, но, за съжаление, не може вечно да се живее в люлка".
Преди повече от година в мрежата се въртеше едно руско видео, на което Путин представяше новите невиждани и нечувани оръжия, с който Русия разполагала. С демонстрация чрез компютърна анимация на едва ли не демоничните им възможности. На тази база се очакваше след 24-ти февруари 2022 Русия за седмица-две да окупира цялата украинска територия на изток от вертикала Киев-Одеса, включително Приднестровието (Transnistria).

Е, оказа се, че невижданата супер-напредничава военна мощ на Русия е само на видео (и на хартия). В Украйна не се появиха нито великият танк Т-14 Армата, дето уж превъзхождал всички западни танкове, нито ултрамодерният стелт изтребител СУ-57, от който F35, Rafale и Eurofighter щели да капят на земята като зрели круши. Тези разработки се оказаха толкова слаби и ненадежди, че за друго, освен показване по военни паради, не стават. Дори прехвалената и приета за най-добра в света руска зенитна система С-400 с демонстрираната в Украйна неточност се оказа такава само на хартия.

Въпросът е как така Русия, която е напълно независима от енергийна гледна точка (нефт, газ и въглища) и способна да осигури сама прехраната на населението си (за разлика от СССР, издържан от Канада със жито, за да не измрат руснаците от глад), когато цялата й икономика е с военна ориентация, т.е. не разработват и не произвеждат нищо друго, освен оръжия, показа в Украйна толкова ниско ниво на военни технологии, че дори не можаха да установят въздушно превъзходство.
Всъщност стана ясно как, още след като се разбра, че руската армия не е в състояние дори да облече новомобилизраните си войници. На хартия армията притежавала 1,5 милиона комплекта военни униформи на склад, а на практика се оказа, че тези униформи никога не са влизали в никой склад. Очевидно и историята с най-новите и уникални руски оръжия е същата. Корупция има навсякъде по света, но корупцията, присъща на авторитарните режими, е ненадмината.

В нормалните страни, когато се постави въпрос за разработка на ново оръжие, правителството и военното министерство обявяват конкурс, на който се явяват конкуриращите се фирми от съответния ресор. Конкурсът печели фирмата, която предложи най-добра технология, най-ниска себестойност и най-кратко време за разработка. И разработчикът се придържа стриктно към договорените параметри и условия в тази конкурентна реалност. В противен случй губи позиции, които са невъзстановими.

В Русия, когато се постави въпрос за раработка на ново оръжие, по социалистическа традиция вместо залагане на конкуренцията, започват шуро-баджанашки изпълнения. Правителството субсидира предпочетени по такава линия научно-технически институт за разработката и завод за производството. Всичко е разпоредено и спуснато от диктатора и затворения кръг около него, еквивалентен на Полютбюро. Няма дискусии с други правителствени институции, няма одобрение, централизираното решение остава скрито-покрито. Поради което задължително започват допълнителни задкулисни машинации и решителна част от отпуснатите от правителството пари на данъклоплатците потъват в нечии джобове. Далаверата е забулена с такава секретност, че никой, най-вече данъклоплатците, няма идея какво става.
Shade
Много открито започват да недоволстват руснаците напоследък. Това е от с. Гуково в Ростовска област, която е на по-малко от 1000 км от Москва: Има ли Русия бъдеще?
Най-богатата на ресурси страна в света, най-добре въоръжена, а населението й живее като скотове. Дали ще остане само с мърморене или ще избие нанякъде, това никой не може да предвиди:
"Всичко отива в джобовете на дермократите" (дерьмо е лайно на руски, т.е. лайновластващите). "Нищо няма да се промени, ако Путин остане на власт".
Питето
И протеста им е сбъркан като всичко останало. Точно демокрацията позволява да се избират по-стока политици, обаче... "демократите виновни" че си избрали батюшка, който ги вкарва в дермата.
Thursday Next
Цитат(admiral @ 05/02/2023, 00:09) <{POST_SNAPBACK}>
Не е сигурно. unsure.gif
Преди време твърдяха, че македонците са им дали азбуката, на която пишат. Така че... не е сигурно.

Не че македонците са им я дали, а че е дошла от македонските земи. Според мен този лек нюанс съвсем умишлено е там.

Отделно пък че много ме съмнява за тях азбуката да е основен фактор при определяне на величието на тоя или оня. Виж, танкове, ракети нещо ... по може.
Shade
Настояща реалност в Русия - оживяване на фантастиката, описана в "1984 г." на Джордж Оруел, за индоктриниране на руските ученици със злоба и омраза към целия свят. С цел превръщането им в достойни представители на Русский Мир, тоест злобни орки: "Войната е победа, войната е любов, войната е бъдеще". Гьобелс ряпа да яде. smile.gif
https://www.youtube.com/watch?v=a-YI19fkdXg
Ето откъс и на широк екран:
https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/...916744670449667

"1984" е била забранена в СССР до 1988 г. За 2022 г. този роман се отчита като най-търсената и рекордно теглена книга от руската онлайна платформа за продажба на книги. Което вероятно означава, че ще бъде забранена отново. В Белорус продължава да е забранена.

А във Волгоград тържествено откриват паметник на Сталин. Очевидно прелюдия към връщане на името Сталинград.
Бай Ганьо
Ти сам ли започна да си отговаряш! laughing.gif
Айде да видим кой ще се припознае от няколко присъстващите тук.

https://www.168chasa.bg/article/13687060

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13687945

Дерзайте другари!
laughing.gif
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 06/02/2023, 04:28) <{POST_SNAPBACK}>
.
А във Волгоград тържествено откриват паметник на Сталин.

Сталин и Василевски за Сталинград е ясно, но какво общо има Жуков със Сталинград, освен, че си приписва въображаеми заслуги, за което самият Сталинн го порицава (писмено)! 292.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 06/02/2023, 02:28) <{POST_SNAPBACK}>
Сталин и Василевски за Сталинград е ясно, но какво общо има Жуков със Сталинград, освен, че си приписва въображаеми заслуги, за което самият Сталинн го порицава (писмено)! 292.gif

Очевидно вадят от нафталина "героите със заслуги" в унисон с прокламираната максима "Войната е победа, войната е приятел, войната е бъдещето на света".
Потвърждение за това е телешкият възторг на неспособния да формулира две смислени изречения Бай Ганьо. Възторг, изразен чрез хилеща се икона.
Потребител

... тъжно ми е да гледам констатациите на Бае ...

- - -

... приятелю, Сенкин, докато обществото [доколкото е останало] с изумление наблюдава другарската задруга начело на този ресурс, пък и понеже обобщенията обикновено са грешни - как би коментирал следната новина:

- Както и други технологични гиганти, корпорацията Dell Technologies е изправена пред рязък спад на търсенето на персонални компютри, съответно голям спад в приходите. Вероятно това е и причината за съкращения на 6650 работни места. Това е поредната технологична компания, която обяви, че ще освободи хиляди от своите служители, пише Bloomberg.

Според компания мерките!* [да се разбира - "ефективен мениджмънт /планирано остаряване и т.д./"] за намаляване на разходите, вече не са достатъчни. Съкращенията на работни места, се разглеждат като възможност за повишаване на ефективността според говорител.

- - -

... когато Бог говори мило с касапин, за последния това означава по-скоро предстоящо заколение, отколкото покана за апостолство ...

п.п. ... да, и за Клонинга:

Cool Den - Тази Земя

https://invidious.snopyta.org/watch?v=-4A1x...style=invidious

:.)

Shade
Цитат(Потребител @ 06/02/2023, 06:52) <{POST_SNAPBACK}>
... тъжно ми е да гледам констатациите на Бае ...
... Dell Technologies е изправена пред рязък спад на търсенето на персонални компютри, съответно голям спад в приходите. Вероятно това е и причината за съкращения на 6650 работни места ....
... другарската задруга ...

Тъгата ти е наистина разтърсваща. Аз лично се просълзих. От името на другарската задруга не мога да се изкажа. Те да си изплачат мъката сами.

Проблемът с Dell Technologies е сериозен и изправи всички нас на нокти. Какво ще правим сега? strah.gif
Би ли ни утешил, какво ти предлагаш да направим в тази връзка? Да си търсим работа в Русия, може би?
ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 06/02/2023, 17:52) <{POST_SNAPBACK}>
как би коментирал следната новина:

Вървяла лисицата след бика и чакала да падне! prashchai grigorii.gif
Всяко поредно поколение от вашите живее с твърдата вяра (бронирана здраво в гърдите), че капитализмът (осбено американския) а-а, ще се сгромоляса
И така от поколение в поколение от 1848!
Питето
Интересно, в США персоналния компютър остаря, а в РФ още не могат сами да си произведат електрониката на една "Лада"...
Потребител

... инфантилно ми се вижда западняците да наричате, примерно появилия се в Тексас грип - Испански ... или Кун Фудзъ - Конфуций :.) ...

*Кун Фудзъ / Фудзъ - велик учител, докато Мао Дзъ е просто - учителят Мао ...

- - -

... земята ви, приятелю Сенкин, се крепи на три слона, те са върху черупката на огромна костенурка, костенурката на гърба на кит с невъобразими размери и всички те са върху хапчета ...

... нека помогна с разбирането, простичко е, като разликата между човека и животното - очевидна за човека и неочевидна за животното :.) ...

- - -

... и за обяснителя - Питето:

Господ и Горския са ми свидетели, че думичка не съм написал за Лада! ... Раша в темата я вкара Сенкин, но се съмнявам да намери реализация там ... с тази експертиза :.) ...

Мерудия - Minimum Stress

https://invidious.snopyta.org/watch?v=dphqE...style=invidious

Shade
Цитат(Потребител @ 06/02/2023, 23:44) <{POST_SNAPBACK}>
... земята ви, се крепи на три слона, те са върху черупката на огромна костенурка, костенурката на гърба на кит с невъобразими размери ...

Това беше едно експертно издържано научно сепаратистко обяснение. Постижение, за което имаш моите почитания. hat.gif
Kоя е земята ни, предвид очевидния паралел с твоята земя. А коя е твоята земя?
В едно епично произведение се говореше за долна земя, за горна зема и за страната Мордор. Да не би да се поданик на Мордор? Ако е така, би ли споделил на какво се крепи тази твоя земя?
Ама сподели, недей да скромничиш. Несъмнено звучиш както по международна политика. Експерт от категорията на Бай Ганьо.
Обаче Бай Ганьо по време на соца е бил бачкатор в завод, благодарение на което е придобил тези експертни познания. Ти бил ли си бачкатор в завод? Или поне влизал ли се в завод? Ако не си влизал, не ставаш за сериозен експерт. Оставаш си само с многоточията. Ето, Бай Ганьо е влизал в завод, но въпреки това си е останал само с хилещите се икони. И сега преживява някак си, връзва двата края от продажба на надуваеми кукли.
Свържи се с него да ти продаде надуваема кукла с отстъпка. Явно се нуждаеш от такава, а представителите на колегията на куците и сакатите е редно да се поддържате. Можеш да наречеш тази кукла ByBa и много да я обичаш.
Потребител

... приятелю, Сенкин, виждам, че всичко си разбрал :.) ...

... но знаеш ли, всяка Утопия си има своите задни улички ... при Томас Мор процъфтяването на идеалната държава е било обезпечено от работата на каторжници - както и при другаря Сталин ...

... западняците ми се виждате подходящи :.) ...

- - -

... но, да върнем значението на думите - има една мисъл, която приписват на Гоце Делчев:

Робът се бори за свобода, свободния за съвършенство.

... сега замени "роба" с добитък ... кокошка например ... и замени "свобода" с нещо материално, да кажем - просо :.) ...

JEREMY? - Fake Fruits

https://invidious.snopyta.org/watch?v=2LGVj...style=invidious

Питето
Ми гледам, че напъваш да оплакваш "нероден Петко", а си пропуснал другата реалност, хем е очеизвадна. В САЩ, освободените от компютърния бранш ще отидат на нови работни места в новите браншове, докато в РФ тези дето правеха ладите или ще ги могилизират, или ще са безработни. Едните заместват настоящето с по-добро, а другите с нищо.
SoLulu
Цитат(Shade @ 22/01/2023, 17:37) <{POST_SNAPBACK}>
Коя е правилната страна на историята?[/i]

Историята винаги е обект на интерпретации.
Кой определя коя е правилната страна на историята ?
Shade
Цитат(Питето @ 07/02/2023, 11:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ми гледам, че напъваш да оплакваш "нероден Петко", а си пропуснал другата реалност, хем е очеизвадна. В САЩ, освободените от компютърния бранш ще отидат на нови работни места в новите браншове, докато в РФ тези дето правеха ладите или ще ги могилизират, или ще са безработни. Едните заместват настоящето с по-добро, а другите с нищо.

Да чукнем един бас, че ако изобщо ти отговори, ще бъде селско фамилиарничене и снобско "интелигентничене" с демонстрация на "познания". Споменаване на Кун Фудзъ, Утопия на Томас Мор, цитати от Гоце Делчев. Нещо за роби, свобода, добитък. Гарнирано с изобилие от многоточия, намекващи "Ама аз знам още".
Всеки път една и съща туршия, явно толкова му е дадено. smile.gif
Shade
Цитат(SoLulu @ 07/02/2023, 12:04) <{POST_SNAPBACK}>

Как така кой? ByBa, разбира се: изтъкната представителка на русофилистиците-антиваксъри от колегията "Винаги верни на Партията! smile.gif
SoLulu
Цитат(Shade @ 07/02/2023, 22:30) <{POST_SNAPBACK}>
Как така кой? ByBa, разбира се: изтъкната представителка на русофилистиците-антиваксъри от колегията "Винаги верни на Партията! smile.gif

Не "познавам" ВуВа. Но така представена от теб излиза, че главата и е пълна със сърпове,чукове и петолъчки така ,че не е останало място за нищо друго.
Потребител

... от друга страна, ако просто се е пошегувала с комсомолската организация, значи е човек със свободно време ...

- - -

... 3,14ета :.)

Shade
Цитат(Потребител @ 07/02/2023, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>
... от друга страна, ако просто се е пошегувала с комсомолската организация, значи е човек със свободно време ...

- - -

... 3,14ета :.)

Това беше добро експозе. good.gif
Хайде сега да го преведеш на руски и на английски.
И да не забравиш многоточията, внушаващи, че имаш и нещо да кажеш. В това е силата ти.
Както силата на Бай Ганьо е в хилещите се икони, внушаващи, че е казал нещо, когато казва нищо.
А силата на ByBa е в заекването, внушаващо, че то е причината да не може обясни какво се мъчи да обясни.
wal
Цитат

По горе го бях написал, ама не пречи пак да повторя. Няма правилна и неправилна страна в науката история. Има вярна и грешна страна. Когато пишещият се води от разни страсти и глупави предразсъдъци, когато не може да се справи с фактите, автоматично скача в грешната страна.
Потребител

Сенкин, децата принципно надрастват с времето въображаемите си приятели. Докато възрастните, които си съчиняват реалности, обикновено с времето само затъват все по-дълбоко в тях.

... ще ми липсваш ... така, като ми липсва оня гей нациста :.) ...

Поздрави!

ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 09/02/2023, 21:20) <{POST_SNAPBACK}>
така, като ми липсва оня гей нациста :.) ...

Тоя па кой ли ще да е? misli.gif
Аз само един гей, пишещ тук си спомням - Самолета, но да е бил нацист?!
Ама то на вашата гилдия само нацисти и фашисти са ви на езика!
Потребител

... м_р Горски - респект за плонжа! ... не че не съм свикнал хората да се изповядват, но когато ти се разголва демиург, чувстваш някаква неловкост :.) ...

... невъзвращенците [правилно ли е написано? :.)] си приличате ... и Торкемада е бил половин евреин ... и също предан на делото!

- - -

... радвам се да те видя в добро здраве!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 09/02/2023, 20:20) <{POST_SNAPBACK}>
Сенкин, децата принципно надрастват с времето въображаемите си приятели. Докато възрастните, които си съчиняват реалности, обикновено с времето само затъват все по-дълбоко в тях.

... ще ми липсваш ... така, като ми липсва оня гей нациста :.) ...

Поздрави!

….. Ооооо, “Сбогом, да носиш таз слива” laugh.gif , пак ли си тръгваш?…..
….. остани, изтощи някоя батерия, дай някоя прогноза, бъди човек…. laugh.gif
ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 09/02/2023, 23:45) <{POST_SNAPBACK}>
и Торкемада е бил половин евреин ... и също предан на делото!

Еййй, каква култура! hat.gif
Ти сигурно и Ignace de Loyola, знаеш кой е! clap2.gif
Shade
Цитат(Потребител @ 09/02/2023, 11:20) <{POST_SNAPBACK}>
... ще ми липсваш ...

Това прилича на неумело подражание на Вапцаров в смисъла на:
... в бурята ще бъдем пак със теб ...

Хайде сега да видим дали ще можеш да го преведеш на руски и на английски.
Питето
Цитат(Потребител @ 09/02/2023, 22:45) <{POST_SNAPBACK}>
... невъзвращенците [правилно ли е написано? :.)]

Тц, термина (и последиците от него) си отиде със соца още миналия век... Иначе буквите си ги нацелил.

Гледам, зарязал си морза — нито едно излишно тире.
Glo
Цитат(Питето @ 10/02/2023, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>
Тц, термина (и последиците от него) си отиде със соца още миналия век... Иначе буквите си ги нацелил.

Гледам, зарязал си морза — нито едно излишно тире.

питето, съвременните хора зарязват какво ли не в името на спестяването на излишния въглероден отпечатък за който скоро ше бъдат въведени квоти, ше има уреди прикрепени към устата на всеки дебилен гражданин, издишаш ли или вдишаш ли повече, ше доплащаш на тее дето са вдишали и издишали по-малко, квоти му викат на това biggrin.gif на мене лично ми е през годинките на байдън, седя си бос и по къси гащи в къщи, нямам си престава какво в годишното време навън, с климатици сме, както винаги съм нацелил точния и най-евтин начин на климатизация, и детето в нейната си стая също с неин си климатик, а ти продължаваш да гориш пелети, живееш в миналото там със ризките, саката и вратовръзките, и никога не започваш с увертюра, винаги вървиш след всеки случаен гражданин всяка вечер и накрая си с най-възможния упадъчен коментар 292.gif какво полезно може да научи човек от тебе, само това ми кажи navikvane.gif
нищ по дух
Цитат(Glo @ 10/02/2023, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
питето, съвременните хора зарязват какво ли не в името на спестяването на излишния въглероден отпечатък за който скоро ше бъдат въведени квоти, ше има уреди прикрепени към устата на всеки дебилен гражданин, издишаш ли или вдишаш ли повече, ше доплащаш на тее дето са вдишали и издишали по-малко,
...

В момента даваш идея... производство на електроенергия, за зареждане на мобилния ти телефон в джоба примерно, докато дишаш. Glo(не ти, а устройството) и другите електронни устройства, вейпове и не знам още какви имена имат, съдържат един компонент патентован в САЩ, доколкото знам, та на тоя принцип на работа, може да се направи и зареждачка, ако не е направена вече.

P.S. Направили са го:
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail....bile-phone.html
Питето
Учене друг път. Като те чета, търсиш си компания за маса, не за чин...
Thursday Next
Мисля, че намерих отговор на въпроса защо Чикаго, а не Челябинск:

цък тука

Обърни внимание, че медиците от местната болница са разчитали единствено на него! laugh.gif
Shade
Ето как цивилизованият свят вижда България:
https://www.youtube.com/watch?v=37phDhCaWfM

Принос на неколцината есперти, енциклопедисти-русофили с оценка по отношение страната на историята, в която е затънала България, е добре дошъл.

Потребител

... Сенкин, тъпо е нек'си ... тъжно ми е да те гледам така ... във вътрешността на факверкхауса -
неудържимо веселие :.) ...

... сигурно не си разбрал - комсомолската организация, по силата на първични импулси и демонстрация на сила и интелект елиминираха секаква опозиция ...

- - -

... ама ти пусни тема - Как цивилизования свят вижда тоя или оня:

This photo above was posted online with the caption: 'pov: ur a chinese spy balloon flying over montana'

Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 13/02/2023, 02:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ето как цивилизованият свят вижда България:

laughing.gif
Потребител

... Сенкин, ти май се позасегна нещо :.) ...

- - -

... между другото, това недоразумение видя ли го?

"Европейското първенство по фигурно пързаляне беше открито с изпълнението на Мина-Мария Антикайнен (бивш Марку-Пека Антикайнен), транс жена от Финландия."

https://invidious.snopyta.org/watch?v=VePyO...style=invidious

https://www.youtube.com/watch?v=VePyOsI8Vug&t=0

... и коментарите:

as a finnish person i feel like i have to say rest of the world i am deeply sorry about this

I've finally managed to watch this to the end, barely holding back tears of laugh, and the end is brilliant - young beautiful girl who is actual skater gives the flag to this аbоminаtion. Now IT and it's kind represent Finland? My condolences.

...

I love the part where a gracious woman comes to help him and he just steals her flag with a straight face

Shade
Цитат(Потребител @ 14/02/2023, 04:01) <{POST_SNAPBACK}>
... Сенкин, ти май се позасегна нещо :.) ...
- - -
... между другото, това недоразумение видя ли го?
"Европейското първенство по фигурно пързаляне беше открито с изпълнението на Мина-Мария Антикайнен (бивш Марку-Пека Антикайнен), транс жена от Финландия."

https://invidious.snopyta.org/watch?v=VePyO...style=invidious

https://www.youtube.com/watch?v=VePyOsI8Vug&t=0

... и коментарите:

as a finnish person i feel like i have to say rest of the world i am deeply sorry about this

I've finally managed to watch this to the end, barely holding back tears of laugh, and the end is brilliant - young beautiful girl who is actual skater gives the flag to this аbоminаtion. Now IT and it's kind represent Finland? My condolences.

...

I love the part where a gracious woman comes to help him and he just steals her flag with a straight face

Това недоразумение е наистина ужасно. Не ти остава нищо друго, освен да си разплетеш чорапите. crying.gif
Дано не се случи нещо още по-ужасно, което да те принуди да пуснеш цял страдалчески постинг с многоточия. Многоточия, представящи езиците, с които боравиш. Ред многоточия на кирилица, символизиращи български и руски, ред многототочия на латиница, символизиращи английски. Разделени с ред от тирета. Като вопъл SOS (Save Our Ship или Спасите Россию).
Потребител

... разбира се - медведь виноват :.) ...

... Сенкин, забелязваш ли черно-белия шаблон? ... как се изпотяваш срещу алюзия? ...

... възможно ли е да са те програмирали? :.) ...

- - -

... както казва Уилям Гибсън - бъдещето вече е тук, но е неравномерно разпределено ... някои хора все още сте в 19ти век ...

... тейк кеър, Сенкин!

Shade
Цитат(Потребител @ 15/02/2023, 00:50) <{POST_SNAPBACK}>
... забелязваш ли ...

Това въпрос ли беше? Ако да, значи се забелязва някакъв напредък. Наред с безсмислените лигавочи. Казано на разбираеми за теб езици: Молодец! Well done!

Понякога се наблюдава умственно отсталые, retarded, с времето да покажат известно развитие. Може пък да станем свидетели как заменяш многоточията със смислени изявления. За другия недразвит, ограничен до хилещи се икони, напредъкът не е много вероятен.
ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 15/02/2023, 10:50) <{POST_SNAPBACK}>
... както казва Уилям Гибсън

Чел си даже ... Уилям Гибсън
Ама ти имаш уникална култура
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 15/02/2023, 06:14) <{POST_SNAPBACK}>
Чел си даже ... Уилям Гибсън
Ама ти имаш уникална култура

Снобска "култура" е това. Разновидност между бобова култура и культура.
При този вид култура не е необходимо да се чете и разбира. Достатъчно е да се цитира. Справка: цитатаджиите в Х-фор.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.