Нямаш никакво право да си въобразяваш, че можеш да държиш отговорен някого в този или в който и да е друг форум за своите ментални или здравословни проблеми. Участието ти тук е изцяло по твое собствено желание. Никой не те кара насила, че да претендираш за нанесени вреди.
А кого и за какво имаш право да съдиш, може да ти обясни адвокат срещу съответния хонорар.
Това, че участвам в този форум, не означава, че съм се съгласила да се гаврят с мен, освен това гаврите почнаха, след като вие дойдохте, дотогава никой не се е държал по такъв начин, абсолютно никой. За моите проблеми не държа отговорен никого, но ако някой целенасочено и нарочно вреди на здравето ми или на живота ми, то имам пълното право да го държа отговорен. Разбирам, че форумът е ваш и че си въобразявате, че поради това сте свободни да обиждате потребителите как си искате, но ако аз поканя гости у нас и почна да ги обиждам за каквото ми падне, дали няма да бъда държана отговорна!? Имам ли право!? Ами, ако Жоржи да речем е на медикаментозна терапия или има нужда от медикаментозна терапия, както Четвъртъкова му писа / с което не казвам, че е така, опазил ме Бог, вероятно момчето си е много добре/ и някой му изръси нещата, които вие му писахте на изпроводяк:
"защото беше очевидно, че не ти е лесно да влачиш мизерното си, самотно и безперспективно съществуване в едно от най-зачуканите и изпаднали кьошета на България."
, то това до какво би довело!?

Кому е нужен този груб език, освен на авторката му, която на всичкото отгоре се явява и модератор - човек, който трябва да предотвратява такива неща във форума, а не да ги създава.