29mСтараЗагора
12/02/2023, 15:40
Наркотик ли е жената за мъжа ?
Очаквам вашите мнения по темата

Ще нахвърля тук малко материал :
Знаем колко провалени мъже има заради жена. Една жена е в състояние да издигне един мъж и да го принизи до дъното.
Когато имаме силно сексуално желание това замъглява ли трезвата ни мисъл?
Сутрин като се събудиш си казваш днес тръгвам по кафета ще търся яки сервитьорки , ще флиртувам правиш си един куп планове за деня и всички свързани с намирането на жена .
След като приключиш обаче със самозадоволяването нещата изглеждат по друг начин . Айнщайн е казал всичко е относително .
Знаеш , че ще обиколиш максимум 3 кафета в които нищо няма да се случи , ще ти е скучно защото ще си сам и ще си изгубиш деня , в който би могъл да работиш върху себе си .
аз съм втори ден на пълен глад, чай с мед, ликьори, водка и енергйини, току що се изрусих, уникално рус съм, ама трябваше и веждите дето вика дъщерята, аз й викам, докато не съм сдал багажа и съм уникално рус дядо да водя внучеата на разходка, да ме заговарят разни моми по алеите, понеже нямаме куче , ама и внучета нямаме щото те се наакват, може и негърчета да се пръкнат да ми се смеее целия квартал, кому са притрябвали такива?

бе закво са ти тее жени бе, аз съм ацки ефирно създание, на такива все ше има някоя жена да им налети с плажната си магарешка кашлица, те са и комплексирани щото са дебели, ше има те пита от сутрин до вечер – дебела ли съм, ми дебела си – ядеш цяла торта за десерт

, таман гледам българия в шейсе минута, таа мара векилска стана 180 кила , хем е водеща по национална телевизия, на тебе като виден 40 годишен несретник ше ти се падне някоя 280 килограмова бедна мустаката бабишкела, заслужава ли си?
Тарабас
12/02/2023, 17:16
Най-големият проблем на мъжете с жените са циците на жените. И срамните им устни. От едно време си мечтая да имам големи цици, да съм си самодостатъчен. Проблемът с жените е, че циците им и вървят с житейските им проблеми. За да цомбиш цици и да правиш брбрбрбрбр със срамните устни на една жена, требе да споделиш личния си живот с нейния. Иначе се сърдят и не дават да ги цомбиш. Един чисто първосигнален проблем се преплита много жестоко с едни други социлани проблеми. С времето от многогто социални проблеми не ти остава време да правиш брбрбрбрбр със срамните устни да жената. След това идва и нежеланието да пвариш брбрбрбр, щото си я виждал как пикае, как пърди и ти се отщява. Оставаш само със социалния и профил и твоя разбира се. И токава идва ракията. И се спасяваш.
Наздраве!
Надали всички мъже ходят цял ден из кафенетата да търсят ,,яки сервитьорки" . И на другия ден пак.
Има такива, които отиват да се видят с приятели или водят половинките си там, без да дирят каквото и да било, просто за лаф и развлечение.
Наркотик ли е жената за мъжа ?
Очаквам вашите мнения по темата

Знаеш , че ще обиколиш максимум 3 кафета в които нищо няма да се случи..
На твоите години търсех жени по библиотеките. Жените, висящи по кафенетата, нещо не ме кефеха...
Тарабас
12/02/2023, 19:52
Таргет групата му е малка и семпла. Да пробва в съюза на писателите и поетите. Там ебат най-много.
ЕксГорски
12/02/2023, 20:02
На твоите години търсех жени по библиотеките.
С очила!
Един приятел обясняваше защо с очила: свалям й очилата, слагам ги под дупето (й) и ... да обяснявам ли по-нататък ... ама ще трябва да се преместим в друг под-форум!
С очила!
Един приятел обясняваше защо с очила: свалям й очилата, слагам ги под дупето (й) и ... да обяснявам ли по-нататък ... ама ще трябва да се преместим в друг под-форум!

Да, това е отделна тема.
А иначе през ученическите години още нямахме средства за кафенета и не се събирахме в училищната библиотека. Посещавахме дискотеките.
През студентските години се отбивахме и в кафенетата, и в библиотеките, понеже тогава още нямаше Интернет.
Тарабас
12/02/2023, 20:50
Стара Загора се изпокри. Предполагам, авторът на темата е налазен от някоя пищна сервитьорка и сега някъде в някой стар голф и масажира големите цици.
Thursday Next
12/02/2023, 21:09
По-вероятно е отишъл да нахвърля малко материал по специализираните сайтове.
Thursday Next
12/02/2023, 21:13
Цитат
Сутрин като се събудиш си казваш днес тръгвам по кафета ще търся яки сервитьорки
Верно? Това е първата спирка на всеки, който има твоите сърбежи. Всеки се пробва там. На тая сервитьорка ти днес си ѝ петнайстият, дето ѝ прави същите парчета, и ако не я беше страх, че ще я извОлнят, би те треснала по главата с таблата, толкова ѝ е писнало. Що не седнеш да си помислиш къде навалицата е по-малка и да пробваш там, а?
Тарабас
12/02/2023, 21:26
Човек да то хване страх да отиде до Стара Загора, недай си боже да му се припие кафе.
Стара Загора се изпокри. Предполагам, авторът на темата е налазен от някоя пищна сервитьорка и сега някъде в някой стар голф и масажира големите цици.
Едва ли. Той сподели, че се отдава на ръкоделие, за да направи нещата да изглеждат по друг начин.
29mСтараЗагора
12/02/2023, 23:33
==== Служебно: Обещавам повече да не пускам чужди снимки, особено без съгласието на сниманите жертви. Ясно ми е, че такова поведение от моя страна няма да се толерира тук.
Тарабас
13/02/2023, 06:43
Предполагам, девойката си я питал, дали можеш да и снимаш задника и тя е казала да?
Този задник изглежда възголемичък, пича май ше излезе майстор
29mСтараЗагора
16/02/2023, 00:17
А да попитам само . Имам ли право да гледам ? Щото както е тръгнало утре ще ти забранят
да гледаш .
Когато довечера се прибереш при жена си и си легнеш до нея щастлив искам само да се замислиш че има хора които са самотни в този момент . Говоря за човека които пренаписа поста ми . И който ми отправи предупреждение. Какво ти дава право да си мислиш че твоето мнение е най-обективно? Ти който нямаш тази липса ?
Какво ти дава право да си мислиш че твоето мнение е най-обективно? Ти който нямаш тази липса ?
Ха сега де!
Имаше тук една, която била с хранително разстройство, и настояваше за специално внимание от страна на нямащите такова. За да не стигала до диария...
Тарабас
16/02/2023, 06:36
Доколкото си спомням, в поста ти се мъдреше снимка на млада жена, надупена над една маса. Идеята беше, дали тя знае, че ти си я снимал без да я питаш и дали тя знае, че дори си я постнал в нета. Ако някой наебе тези дни майка ти и и снима путката и я пусне тука във форума или някъде другаде, че се включиш ли в една приятелска дискусия, дали путката е красива или вече е дала фира?
Alexfield
16/02/2023, 12:37
Аз не мога да ти забраня да си боклук, който снима тайно и без съгласие непознати хора. Нямам такава власт. Но мога да те спра да разпространяваш такива снимки в този форум, защото тук аз съм чистачът.
Иначе: Гледай си. Това никой не е тръгнал да ти го забранява. И няма нужда да се правиш на несправедливо смъмрен, защото както е тръгнало утре може да ти забраня да пишеш тук.
29mСтараЗагора
17/02/2023, 04:53
Ти абсолютно за нищо не можеш да ме спреш , защото мозъка ти е плитък . Винаги ще измисля начин да те заобиколя , само да проявя малко въображение .
Хората окрадаха цялата държава , а на теб ти вади трън в очите някой който е снимал сервитьорка . И кво като съм я снимал . Не е гола нали . Че чак я изкара жертва .
Все едно съм седнал с приятели на маса и казвам на човека до мен да се обърне да види сервитьорката . Същото е . Само че днес имаме технология . И мога вместо това да изпратя снимка на приятел.
Утре когато имаме чип в главата и всичко което го виждаме ще можем да го споделяме какво тогава . Или това не ти хрумна . Не можа да се досетиш. Много ви е голямо егото тука на всички . Утре като ви напсуват на пътя ще ви стане гадно .
Тарабас
17/02/2023, 08:47
Има хора, които са малоумни, но подозират че са такива. Те са кротки и незабележими. Другата категория малоумни не подизират за себе си. Те са опасни. Ти си опасен младеж.
Thursday Next
17/02/2023, 09:45
Ти абсолютно за нищо не можеш да ме спреш , защото мозъка ти е плитък . Винаги ще измисля начин да те заобиколя , само да проявя малко въображение .
Хората окрадаха цялата държава , а на теб ти вади трън в очите някой който е снимал сервитьорка . И кво като съм я снимал . Не е гола нали . Че чак я изкара жертва .
Все едно съм седнал с приятели на маса и казвам на човека до мен да се обърне да види сервитьорката . Същото е . Само че днес имаме технология . И мога вместо това да изпратя снимка на приятел.
Утре когато имаме чип в главата и всичко което го виждаме ще можем да го споделяме какво тогава . Или това не ти хрумна . Не можа да се досетиш. Много ви е голямо егото тука на всички . Утре като ви напсуват на пътя ще ви стане гадно .
За човек, който до момента е блестял единствено с тотална неадекватност и гръмко отсъствие и на грам мозък, доста свободно квалифицираш хорските мозъци.
Не е наша работа да вардим държавата, така че айде да не сравняваш Луната с круши. Държавата я крадат тия, за които ти гласуваш. Тука при влизане си гласувал само за едно - да се държиш прилично и да не правиш дивотии.
Седни с приятели на маса и им показвай сервитьорките колкото си искаш. А ако нямаш с кого да седнеш на маса, не го превръщай в чужд проблем, пляскайки такива снимки тук.
Като си такъв дълбок и сложен мозък, що не вземеш да прочетеш чл. 32, ал. 2 от Конституцията на клетата окрадена държава, м?
Бай Ганьо
17/02/2023, 13:33
Не, той не е опасен.
Просто не знае основни правила.
Беше провокиран от Алекс, който го нарече боклук.
Ако админите тук проявяваха малко повече разбиране и не се държаха надменно резултатите може би щяха да бъдат други.
Но така или иначе, те постигнаха една единствена неусъзната цел-
да съсипят един от най-добрите форуми някога съществували.
Проблемът е, че нямат дори и капка съмнение, че повредата е в техния телевизор.
Тарабас
17/02/2023, 13:56
Това тука е измислено място. То не съществува. Младежът и глупостта му са истински. Той дори не подозира, че твори глупости и реално може да пострада. Не тук, в живота. Ако му кажеш, че е малоумен, то е защото е малоумен. Не може да снимаш човек без позволение и да го изтипосваш на показ и то с уточнението, че ти се ебе и две не виждаш. Дори една маймуна, ако я информираш, ще го разбере.
29mСтараЗагора
17/02/2023, 17:23
Извинявай Тарабас от чикиите станах такъв
...от чикиите станах такъв
Чекибиец Храбър, бъди силен и Бай Ганьо ще ти изрази възхищение и подкрепа с една хилеща се икона.
29mСтараЗагора
17/02/2023, 17:31
Не не , вие тука само стоите и наблюдавате агонията на хората и се кефите . Яко е нали да гледаш как страдат другите . Казваш си чакай да видя този път до къде ще стигне . Пиеш си виното до камината . Изплющял си жената за 5 мин и горе долу си скалъпил смотания си живот.
Дано утре чуеш брожението по улиците, шума от прозореца си . Ама няма да можеш сигурно щото ти си с дограма нали си паралия
29mСтараЗагора
17/02/2023, 17:45
Момче виж какво се изписва в тик ток !!! Моите неща тук са детска играчка !
Дай да вкараме целия народ в затвора а

Да ама те няма да стигнат затворите . Еееее пак нямаме ресурс значи в наща държава .
Тарабас
17/02/2023, 17:46
Нормалните хора не си плющят жените. Животът не свършва с една жена, а започва след нея.
29mСтараЗагора
17/02/2023, 18:16
Тва по Netflix ли го гледа ?
Хилеща се Усъзната икона
Thursday Next
17/02/2023, 20:31
Момче виж какво се изписва в тик ток !!! Моите неща тук са детска играчка !
Дай да вкараме целия народ в затвора а

Да ама те няма да стигнат затворите . Еееее пак нямаме ресурс значи в наща държава .
Пак обяснявам: какво става в Тик Ток не ме вълнува, аз не отговарям за Тик Ток. Това, че там някой свинства, не е никакво, ама никакво основание ти да бъдеш оставен да свинстваш тук.
Я сега ти ми обясни, дълбокий мозъко, за толкоз години как не разбра, че не съм момче.
Thursday Next
17/02/2023, 20:39
Не, той не е опасен.
Просто не знае основни правила.
Да забелязваш някаква промяна след като му бяха обяснени основни правила, м? Да се е плеснал по челото, да е казал, еййй, да бе, не знаех, че не е редно, сори, начи? Ако да, покажи ми къде, че аз нещо не виждам.
Thursday Next
17/02/2023, 20:48
Не не , вие тука само стоите и наблюдавате агонията на хората и се кефите . Яко е нали да гледаш как страдат другите .
Не. Стоим и наблюдаваме това, което ти или някой друг реши да прожектира. Изборът да развяваш агонията си тук в поредица несвързани теми си е изцяло твой. Нас ако толкоз ни влече да гледаме страдание, хората от десетилетия правят филми с далеч по-дълбоки и интригуващи сюжети от хроничното безебие на един недоучил момък.
Прочее, какви са тия брожения по улиците, да не се готви стачка на инселите?
Alexfield
17/02/2023, 20:53
Ми ходи свинствай в ТикТок! Не мога да те разбера. Настояваш, че щом някъде не се спазват правила, значи никъде не трябва да се спазват. Прав ще излезе Тарабас за теб. Че и затвори ти се привиждат. Този форум не е държавен. Тук не сме нито полицаи, нито съдии.
Alexfield
17/02/2023, 20:56
Че страдаш от безебие, разбрахме. Кажи сега, като изпляска тайно сниманата сервитьорка тук, това намали ли страданията ти? И ако "не": Каква полза да го правиш?
agrippa
18/02/2023, 02:49
Когато имаме силно сексуално желание това замъглява ли трезвата ни мисъл?
Сутрин като се събудиш си казваш днес тръгвам по кафета ще търся яки сервитьорки , ще флиртувам правиш си един куп планове за деня и всички свързани с намирането на жена .
Да, замъглява. Сервитьорките търсят клиенти със замаяни глави да ги излъжат и задомят при тях, а след това да ги пратят на работа по заводите, а те да си стоят вкъщи, харчат парите им онлайн и така нататък...
Абе ти, в Стара Загора, явно не си достатъчно натоварен с работа, че да ти минават такива мисли. Да, най-доброто е да работим върху себе си. А тези използвачки сервитьорките, да си намерят някой друг балък...
29mСтараЗагора
21/02/2023, 12:41
Знаех си !

Добре че не се поддадох . Колко мъже изгоряха обаче . Изгубиха време и пари . Питаш ли ги сега ? Никой няма да им помогне...
Знаех си !

Добре че не се поддадох . Колко мъже изгоряха обаче . Изгубиха време и пари . Питаш ли ги сега ? Никой няма да им помогне...
Минал си се. Това е сервитьорка. Всяка вечер щеше да ти сервира ракийката и салатката с професионално умение.
Сега трябва всичко да си правиш сам. Включително ръкоделието.
29mСтараЗагора
24/02/2023, 09:41
Обвинявате мъжете, че се ръководят от долни инстинкти.
Всъщност вие се ръководите от хищнически морал. Морала на силния.
Свестните мъже са под носа ви , само че обвързани в обвивка която не ви харесва.
Но вие понеже сте плитки, не можете да погледнете под обвивката.
29mСтараЗагора
04/03/2023, 21:52
Темата пак запецна . Явно не е интересна ...
Тарабас
04/03/2023, 22:13
Тезата, че жената е пачавра, понеже не пуска на всеки е една много стара легенда. Ебането трябва да си го заслужиш, да си го "изработиш". В социалистическите общества от руски тип, каквото е нашето, трудовите хора са убедени, че благата на тази земя, едене, пиене, ебане, им се полагат принципно. И понеже никой не се старае да произведе блага, а всички чакат на гатово нещо за едене и ебане, масата от обществото е една инертна армия от чикиджии, чичковци и лелки с неосъществени мечти.
Може би си скучен и досаден, затова ниокой не иска да те ебе.
Обвинявате мъжете, че се ръководят от долни инстинкти.
Всъщност вие се ръководите от хищнически морал. Морала на силния.
Свестните мъже са под носа ви , само че обвързани в обвивка която не ви харесва.
Но вие понеже сте плитки, не можете да погледнете под обвивката.
Зарежи развиваването на отнесени филсофски концепции без конкретна практическа насоченост. Доникъде няма да го докараш с това.
Очевидно страданието ти идва от липсата на жена.
Със сигурност не търсиш жена, за да си четете взаимно стихове. И като е така, исторически в България винаги най-достъпни са били рускините. Понастоящем със сигурност е на разположение изобилие от млади руски войнишки вдовици.
По времето на развития социализъм рускините кълвяха на значки. Малко евтини гларуски тарикатлъци: закачаш й на ревера някаква българска значка, независимо каква, примерно значка с надпис "ДКМС" на фона на българското знаме, и тя е твоя. Остава само да пуснеш в ход магическата ключова фраза "
Пойдем кататься на лыжах", тя тръгва с теб и блядката е осигурена. Само не се престаравай, че после няма отърване и следва неспирен поток от писма, имейли, телефонни обаждания: "
Я хочу тебя!"
Бай Ганьо
04/03/2023, 23:54
Явно имаш някаква парафилия към руснаците.
Няма пост без да ги споменеш.
Започваш да плашиш.
Явно имаш някаква парафилия към руснаците.
Няма пост без да ги споменеш.
Започваш да плашиш.

Имам филия (дори две-три филии, направо самунче) към зулусофилите. Нямат пост без да напомнят за инфантилизма си. Започвам да се смея.
29mСтараЗагора
05/03/2023, 01:31
На теб ти е смешно , ама неебалите мъже работят по малко и икономиката страда . И ти на масата си слагаш по малко ракия и трушия
29mСтараЗагора
05/03/2023, 01:36
( Оплакването от липса на секс се приема като странно , срамно и неловка ситуация )
Хора, може ли да еволюираме малко а ...!?
Извинявайте, забравих, че не може да искаш да ти е топло яденето и същевременно да вадиш кабела за тока на микровълновата...
Тарабас
05/03/2023, 08:22
Най-голямата заблуда на един млад мъж е, че като си намери жена и се ожени за нея, ще ебе ден и нощ и ще стимулира икономиката с продуктивността си.
Thursday Next
06/03/2023, 17:33
На теб ти е смешно , ама неебалите мъже работят по малко и икономиката страда . И ти на масата си слагаш по малко ракия и трушия
Напротив, на неебалите им остава повече време и енергия да правят ракия и туршия.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.