Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Силни емоции
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
29mСтараЗагора
Как сте
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/04/2023, 21:49) <{POST_SNAPBACK}>
Как сте

Аудиторията е зле. Измъчва се в очакване на отговорите на първостепенните въпроси за теб: еволюира ли малко, както се заканваше, натопи ли мачока? РаздУй!
29mСтараЗагора
Уя е много голям. Само това мога да кажа за сега...
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 12/04/2023, 07:16) <{POST_SNAPBACK}>
Уя е много голям. Само това мога да кажа за сега...

Болеше ли?
29mСтараЗагора
Болката възпитава. Прави ни малко по-лоши от вчера...
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 16/04/2023, 11:40) <{POST_SNAPBACK}>
Болката възпитава. Прави ни малко по-лоши от вчера...

А за сърбежа някакво обяснение да предложиш?
29mСтараЗагора
Почесваш се с банкноти от по 100 лв. Аз имам , ако искаш мога да ти дам... smile.gif
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 17/04/2023, 08:38) <{POST_SNAPBACK}>
Почесваш се с банкноти от по 100 лв. Аз имам , ако искаш мога да ти дам... smile.gif

Бих желал първо да обясниш за сърбежа. За почесването след това.
29mСтараЗагора
Ами кво да ти кажа... гладен е тоя дето не е ял...
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 18/04/2023, 11:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ами кво да ти кажа... гладен е тоя дето не е ял...

Да де, да. Запознати сме добре със "Страданията на Младия Вертер (Загорец)".
Вече си ни информирал как в допълнение към глада и яденето, "такова му се на тоя, дето не е таковал". А който "изплющял жената, само си пиел виното и гледал как страдат другите".
Но знаем, че имаш решение. Тръгваш по кафета да търсиш яки сервитьорки, нали? Дано успееш да намериш някоя Лоте...
29mСтараЗагора
Странно е обаче защо предпочитам да си остана в къщи и да слушам youtube?

Приятен ден на всички! Слушайте Дуа Липа smile.gif
29mСтараЗагора
Жените търсят мъже без проблеми, което всъщност е най-големия проблем за тях!
Тарабас
Ква липа, ква дупа? Излезе новият албум на Металика! Слушай Металика, да ти се напълни душата.
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 23/04/2023, 11:21) <{POST_SNAPBACK}>

Кои са мъжете без проблеми? И аз ги търся, да ме научат как да живея без проблеми. Представяш ли си как само си лежиш или седиш с крак връз крак и използваш вълшебната дума, когато е нужно.
Saksun
Цитат(29mСтараЗагора @ 23/04/2023, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>

Общо взето няма човек без проблеми и грижи. А и дори някоя жена да се запознае с такъв мъж и да се случи така, че да изградят отношения, не се знае дали във времето няма да се проявят проблеми при въпросния човек, дори може да са много сериозни.

Така че, вероятно е по-правилно да се каже, че жените харесват не мъже без проблеми, а такива които успешно се справят с тях или поне се борят за това. grin.gif
Бай Ганьо
Объркал се е пича.
Искал е да каже: гледайте, а не слушайте.
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 20/04/2023, 14:19) <{POST_SNAPBACK}>
Странно е обаче защо предпочитам да си остана в къщи и да слушам youtube?

Виж, не е странно. Всеки с предпочитанията си. Ако повече те кефи да си седиш у вас и да си слушаш музичка в тубата, лошо няма. Но когато хем предпочиташ да си седиш вкъщи, хем ревеш, че немало мацки да ти имрендисат, тогава вече имаме проблем. Щото няма несправедливост за този, който сам я е пожелал. Тоест, всеки избор върви с последици. Всеки. И тарикат мъж не писка.
29mСтараЗагора
Мой човек в Стара Загора останаха само мутри. Искаш да разбия сърцето на дъщерята на някой такъв и после да ме утрепят ли?
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 25/04/2023, 19:46) <{POST_SNAPBACK}>
Мой човек в Стара Загора останаха само мутри. Искаш да разбия сърцето на дъщерята на някой такъв и после да ме утрепят ли?

Тоест, ти си сигурен, че ще я влюбиш в себе си, но ще останеш хладен към нея и това ще ѝ разбие сърцето? 406.gif
Много по-вероятният сценарий е ако тръгнеш да се влачиш подире ѝ и да ѝ досаждаш, тя да привика тате да ти разбие нослето.
29mСтараЗагора
Абсолютно! Точно така ще стане. Добре в такъв случай какво предлагаш?Дали да си сипя една чаша ракия, че като гледам стана ракиено време
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 26/04/2023, 18:04) <{POST_SNAPBACK}>
Абсолютно! Точно така ще стане. Добре в такъв случай какво предлагаш?Дали да си сипя една чаша ракия, че като гледам стана ракиено време

Предлагам на първо време да почнеш да правиш разлика между "ще ѝ разбия сърцето" и "баща ѝ ще ми разбие муцуната". Предлагам също да не ми обясняваш кво има в Стара Загора, а да опиташ да си подадеш носа навън.
29mСтараЗагора
80% от жените които рано или късно идват при нас, са били отхвърлени от повече от един мъж. Има ли тук още влюбени гълъбчета които вярват в приказките?
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 10/05/2023, 08:00) <{POST_SNAPBACK}>
80% от жените които рано или късно идват при нас, са били отхвърлени от повече от един мъж.
Има ли тук още влюбени гълъбчета които вярват в приказките?

Два въпроса:
1. Кои сте вие, при които идват жените?
2. Коя е формулата, с която изчисли горните проценти и как я изведе тази формула?

За влюбените гълъбчета и приказките очакваме ти да ни просветлиш. Звучиш компетентен по въпроса.
admiral
Цитат(29mСтараЗагора @ 10/05/2023, 17:00) <{POST_SNAPBACK}>
80% от жените които рано или късно идват при нас, са били отхвърлени от повече от един мъж.

Ехе, добре си си ти, щом ти идват, при мене не щат. sad.gif
Тарабас
Стига ревал за тези жени бе човек! Жените само нервят, за кво ти е да си създаваш сам проблеми.
Отиди за риба с приятел. Оправи си колелото. Ако нямаш си купи, ако пари нямаш за колело, открадни. Бъди мъж, стига ревал.
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 10/05/2023, 17:00) <{POST_SNAPBACK}>
80% от жените които рано или късно идват при нас, са били отхвърлени от повече от един мъж. Има ли тук още влюбени гълъбчета които вярват в приказките?

Сетих се, че Дженифър Анистън е била отхвърлена от Тейт Донован, Брад Пит и Джъстин Теру. Ако ти дойде на крака, върни ѝ китката.
29mСтараЗагора
Нещата просто се случват. Всеки един момент гъмжи от събития . А в квантовия свят всяка една милиардна от секундата се случват милиард неща...
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 23/05/2023, 19:47) <{POST_SNAPBACK}>
Нещата просто се случват. Всеки един момент гъмжи от събития . А в квантовия свят всяка една милиардна от секундата се случват милиард неща...

Като е така, сподели кое нещо от гъмжащите събития просто ти се случи напоследък.
29mСтараЗагора
Всичко се случва в главата ми
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 28/05/2023, 13:04) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко се случва в главата ми

Това е добре. А шапка имаш ли?
ByBa
Цитат(Shade @ 28/05/2023, 22:13) <{POST_SNAPBACK}>
Това е добре. А шапка имаш ли?

smile.gif
Ето как се раждат ...

кроиш му капата

стяга го шапката

конНикът без глава smile.gif
ByBa
Цитат(Shade @ 12/02/2023, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>
На твоите години търсех жени по библиотеките. Жените, висящи по кафенетата, нещо не ме кефеха...
wink.gif

защото си смятал,че те са наивни и културни и няма да ти теглят една майна smile.gif
жена, заровена в книгите е като малката русалка...наивна, емоционална и с опашка, пардон...как се казваше това дето е под кръста
ByBa
Цитат(29mСтараЗагора @ 17/02/2023, 04:53) <{POST_SNAPBACK}>
Ти абсолютно за нищо не можеш да ме спреш , защото мозъка ти е плитък . Винаги ще измисля начин да те заобиколя , само да проявя малко въображение .
Хората окрадаха цялата държава , а на теб ти вади трън в очите някой който е снимал сервитьорка . И кво като съм я снимал . Не е гола нали . Че чак я изкара жертва .
Все едно съм седнал с приятели на маса и казвам на човека до мен да се обърне да види сервитьорката . Същото е . Само че днес имаме технология . И мога вместо това да изпратя снимка на приятел.
Утре когато имаме чип в главата и всичко което го виждаме ще можем да го споделяме какво тогава . Или това не ти хрумна . Не можа да се досетиш. Много ви е голямо егото тука на всички . Утре като ви напсуват на пътя ще ви стаМне гадно .

Много добре обрисува какво бъдеще ни чака...но то е вече настояще, чакаме само Муск да получи разрешение за чипирането ...бай Дъуей обаче в америчко е разрешено от 2004 година...да се имплантира на хора - проверете, ако не ми вярвате /за разрешениет/ - тогава обаче физически то е било с размери на грахово зърно, не оризово...защо ли сравнявам електрониката със зърно ?...нанотехнологиите все пак не са били разпространени ...
Shade
Цитат(ByBa @ 03/06/2023, 03:09) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif
Ето как се раждат ...

кроиш му капата

стяга го шапката

конНикът без глава smile.gif

Всъщност така се ражда:
- Имаше ли Гюро глава, или нямаше?
- Е, знам ли… За Великден Гюро си капа купува, та трябва да е имал глава.

нищ по дух
Цитат(ByBa @ 03/06/2023, 13:24) <{POST_SNAPBACK}>
Много добре обрисува какво бъдеще ни чака...но то е вече настояще, чакаме само Муск да получи разрешение за чипирането ...бай Дъуей обаче в америчко е разрешено от 2004 година...да се имплантира на хора - проверете, ако не ми вярвате /за разрешениет/ - тогава обаче физически то е било с размери на грахово зърно, не оризово...защо ли сравнявам електрониката със зърно ?...нанотехнологиите все пак не са били разпространени ...

Понеже темата http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=175068 относно дървовидния режим е заключена, можеш на телефона, ако си с Андроид и браузър Chrome примерно, в настройките, вдясно горе трите точки натискаш и в падащото меню слагаш отметка в реда "Настолен сайт" и можеш да четеш в дървовиден режим.
А относно режимите Стандартен и Линеен, има разлика между двата, при линейния режим най-отгоре стои въвеждащото мнение на темата и под него са номерирани с цифри отделните страници, както и броя на отговорите е даден в скоби.
Тарабас
Лято е или почти. Времето е хубаво, бирички, салати, безплатно витамин Д от слънцето. Кво кванти те гонят?
29mСтараЗагора
А доматите кога ще станат с вкус? Както едно време на село.

Имам един спомен. Като малък на село с майка отидохме на гости е една друга къща. Те са ни роднини. Направиха дебели питки. Не знам защо им викат дебели , те всъщност са са тънки. Вътре имат сирене. Страшно вкусни са. И ми откъснаха от двора един домат голям колкото главата ми . Беше толкова вкусен.
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 11/06/2023, 21:44) <{POST_SNAPBACK}>
А доматите кога ще станат с вкус? Както едно време на село.

Когато отидеш на село и си насадиш, тогава.

Последно за какво ревеш в тая тема - за мадами или за домати?
Buitenlander
Цитат(Thursday Next @ 12/06/2023, 09:11) <{POST_SNAPBACK}>
Когато отидеш на село и си насадиш, тогава.

Последно за какво ревеш в тая тема - за мадами или за домати?

Най-добрата салатка - краставичка до матка smile.gif
Thursday Next
Цитат(Buitenlander @ 12/06/2023, 13:12) <{POST_SNAPBACK}>
Най-добрата салатка - краставичка до матка smile.gif

Prostaque! laughing.gif
29mСтараЗагора
smile.gif))))

Не бе просто така малко смених темата за да поуспокоя обстановката. Много напрягам аудиторията. Нека да са спокойни хората и да събират нерви утре като ги напсуват на пътя.
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 12/06/2023, 13:39) <{POST_SNAPBACK}>
Много напрягам аудиторията.

Напрягаш аудиторията? При това много?
Абе момче, опитай поне малко от малко да проявиш усещане за реалност. Вместо да проектираш първосигнално силните си емоции върху аудиторията, защо не си зададеш елементарния въпрос дали на тази ауторията изобщо й дреме какво си казал, та чак и да се напряга.
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 12/06/2023, 22:39) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif ))))

Не бе просто така малко смених темата за да поуспокоя обстановката. Много напрягам аудиторията. Нека да са спокойни хората и да събират нерви утре като ги напсуват на пътя.

Хехехе, колко па си мислиш, че си напрегнал аудиторията с по един коментар месечно? Смисъл влагаш още по-рядко, така че цари масов релакс, напрегнати няма. А и тия, дето ги псуват на пътя, са малцинство.
Бай Ганьо
Гледам, че някои значими колеги яко са налазили младежта. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 13/06/2023, 05:14) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам, че някои значими колеги яко са налазили младежта. laughing.gif

Примитивността ти, Ганев, те прави предсказуем. Включването ти тук беше очаквано, предвид аналогичното ти извърляне. На младежа във възторжена тийнейджърска възраст му е простено да се обърква. Но какво да кажем за теб?
Онзи ден се постарах да съм тактичен и не ти обърнах внимание, че първосигналното проектиране на собствени усещания върху другите не говори за висок интелект. Но ти упорито си го търсиш да се навреш между шамарите.
Е, разбира се, може и да греша. Възможно е просто да сме свидетели на стимулирана алкохолна деменция...
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 13/06/2023, 15:14) <{POST_SNAPBACK}>
... Но ти упорито си го търсиш да се навреш между шамарите.

Брях, брях, брях.
Ще има пляс пляс пляс...
Якоооо laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 13/06/2023, 10:01) <{POST_SNAPBACK}>
Брях, брях, брях.
Ще има пляс пляс пляс...
Якоооо laughing.gif

Виж ти, това ли предстояло да има? Щом така го усещаш, явно много си се напрегнАл. Глей а не скъсаш некой менискус...
Неслучайно по-горе споменах "примитивност", а не "примитивизъм". Имаш още да работиш, докато се издигнеш до ниво "примитивизъм". laughing.gif
Бай Ганьо
Три изречения с общо само пет думи ти е трудно да осмислиш! laughing.gif
29mСтараЗагора
Дайте да привлечем повече хора в този форум. Всичко се е изнесло в тик ток , но там никой не ти обръща внимание. Значи вбесявал съм се когато пиша коментари в лайф и тъпата кифла не ми отговаря. Чука си лафа с някви софийски педераси.
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 15/06/2023, 05:01) <{POST_SNAPBACK}>
вбесявал съм се когато пиша коментари в лайф и тъпата кифла не ми отговаря

Пиши й, че е тъпа кифла и ще ти отговори веднага. Ще ти поиска обяснение дали е повече кифла или повече тъпа. И ето тема за дискусия.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.