Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Силни емоции
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
29mСтараЗагора
Най гадно е когато осъзнаеш че целите ти стремежи са всъщност илюзия....чикия за мозъка ти.
Tогава осъзнаваш, че квантовата хромодинамика е огледало на извънземни които пият ракия и се гаврят с нашия свят.
Тарабас
Много алкохол се крие зад това прозрение. Или греша ?
Shade
Цитат(Тарабас @ 25/07/2023, 13:12) <{POST_SNAPBACK}>
Много алкохол се крие зад това прозрение. Или греша ?

Грешиш. Той си го признава: чикия.
Thursday Next
Цитат(Shade @ 25/07/2023, 22:43) <{POST_SNAPBACK}>
Грешиш. Той си го признава: чикия.

blink.gif А пък аз, наивницата, си мислех, че след чикията няма разочаровани.
29mСтараЗагора
Не просто мозъкът ми е включен на такава програма и от време на време изплюва такива отговори
Тарабас
Вкарваш се в много филми, се трилъри.
Намери си ена дива селянка, жена без претенции към живота или към теб. Мое и да е много семпла. Да има големи цици и да обича да я обичаш. Тва стига. Всичкото претенции е в повече. Искаш да ебеш, имаш жена с цици, имаш всичко и нямаш дертове с нея. Ако си търсиш партньор в живота, намери си ена хубава ракия и не я спирай. Не я спирай, бате!
29mСтараЗагора
https://music.youtube.com/watch?v=FmkO9deYx...p;feature=share

Искам да ми пишат само хора които са харесали това парче по горе. Останалите не са на моята вибрация.
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 28/07/2023, 02:43) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да ми пишат само хора които са харесали това парче по горе. Останалите не са на моята вибрация.

Какво означава "искам" в твоя случай?
Плачлива молба: "Мамо, мамо, искам сладоледче! Искам пък!"
Разпореждане, заповед: "Пиши! Абе ти още ли не си ми писал? Какво чакаш, та не пишеш, вечеря ли да ти сервирам?"
И най-важното, не си уточнил какво точно желаеш да ти пишат хората, които са на твоя тремор (вибрация).
29mСтараЗагора
Какъв тремор бе жена, аз да не съм алкохолик? А може би трябваше да бъда... Или искаш да кажеш, че съм треперлив психар? Което може и да е истина smile.gif ( шегувам се)

Ето виждаш ли, ти не си на моето трептене smile.gif Трябва да те докосна, за да ти предам от енергията си и съответно ти да отнемеш моята smile.gif

В днешно време жените станахте по груби от мъжете! Току виж май вие издържате къщата
Бай Ганьо
Извини го Shade.
Не е разбрал, че се обръщаш към жените.
Пък, кой знае! laughing.gif
ЕксГорски
Цитат(29mСтараЗагора @ 28/07/2023, 19:34) <{POST_SNAPBACK}>
Какъв тремор бе жена,
-----------------
В днешно време жените станахте по груби от мъжете!

clap.gif clap2.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 28/07/2023, 11:05) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(29mСтараЗагора @ 28/07/2023, 10:34) <{POST_SNAPBACK}>
...аз да не съм алкохолик?
Извини го Shade.

От каква позиция позиция предлагаш на вибриращия да предложи извинение? Търсиш си нов душеприказчик, сродна душа, алкохолик с Delirium Tremens?
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 28/07/2023, 10:34) <{POST_SNAPBACK}>
Трябва да те докосна...

В предишния пост беше Искам, тук допълваш Трябва...
Трябва да го докоснеш? Искаш за целта да го извадя?

Да това са Силни емоции, точно по темата сме...
29mСтараЗагора
laughing.gif
Съжелявам бъркам ви. Не знам кой е жена кой е мъж
Тарабас
Джендъри сме.
agrippa
Цитат
Знаеш , че ще обиколиш максимум 3 кафета в които нищо няма да се случи , ще ти е скучно защото ще си сам и ще си изгубиш деня , в който би могъл да работиш върху себе си .
Хора, дето не могат да правят кафе и обикалят кафенета с тая цел, бих искал въобще да не ми пишат. Освен ако нямаме други силни допирни точки.
Питето
Сигурно може сам да си свари кафе, ама му куца компанията за "кафето с райбер", та заради това обикаля по кафенетата.
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 28/07/2023, 23:37) <{POST_SNAPBACK}>
laughing.gif
Съжелявам бъркам ви. Не знам кой е жена кой е мъж

Дано в реала се оправяш по-добре, че инак те чакат много изненади.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.