Най гадно е когато осъзнаеш че целите ти стремежи са всъщност илюзия....чикия за мозъка ти. Tогава осъзнаваш, че квантовата хромодинамика е огледало на извънземни които пият ракия и се гаврят с нашия свят.
Тарабас
25/07/2023, 22:12
Много алкохол се крие зад това прозрение. Или греша ?
А пък аз, наивницата, си мислех, че след чикията няма разочаровани.
29mСтараЗагора
26/07/2023, 17:42
Не просто мозъкът ми е включен на такава програма и от време на време изплюва такива отговори
Тарабас
27/07/2023, 18:39
Вкарваш се в много филми, се трилъри. Намери си ена дива селянка, жена без претенции към живота или към теб. Мое и да е много семпла. Да има големи цици и да обича да я обичаш. Тва стига. Всичкото претенции е в повече. Искаш да ебеш, имаш жена с цици, имаш всичко и нямаш дертове с нея. Ако си търсиш партньор в живота, намери си ена хубава ракия и не я спирай. Не я спирай, бате!
Искам да ми пишат само хора които са харесали това парче по горе. Останалите не са на моята вибрация.
Какво означава "искам" в твоя случай? Плачлива молба: "Мамо, мамо, искам сладоледче! Искам пък!" Разпореждане, заповед: "Пиши! Абе ти още ли не си ми писал? Какво чакаш, та не пишеш, вечеря ли да ти сервирам?" И най-важното, не си уточнил какво точно желаеш да ти пишат хората, които са на твоя тремор (вибрация).
29mСтараЗагора
28/07/2023, 19:34
Какъв тремор бе жена, аз да не съм алкохолик? А може би трябваше да бъда... Или искаш да кажеш, че съм треперлив психар? Което може и да е истина ( шегувам се)
Ето виждаш ли, ти не си на моето трептене Трябва да те докосна, за да ти предам от енергията си и съответно ти да отнемеш моята
В днешно време жените станахте по груби от мъжете! Току виж май вие издържате къщата
Бай Ганьо
28/07/2023, 20:05
Извини го Shade. Не е разбрал, че се обръщаш към жените. Пък, кой знае!
В предишния пост беше Искам, тук допълваш Трябва... Трябва да го докоснеш? Искаш за целта да го извадя?
Да това са Силни емоции, точно по темата сме...
29mСтараЗагора
28/07/2023, 23:37
Съжелявам бъркам ви. Не знам кой е жена кой е мъж
Тарабас
29/07/2023, 06:39
Джендъри сме.
agrippa
30/07/2023, 20:51
Цитат
Знаеш , че ще обиколиш максимум 3 кафета в които нищо няма да се случи , ще ти е скучно защото ще си сам и ще си изгубиш деня , в който би могъл да работиш върху себе си .
Хора, дето не могат да правят кафе и обикалят кафенета с тая цел, бих искал въобще да не ми пишат. Освен ако нямаме други силни допирни точки.
Питето
30/07/2023, 21:06
Сигурно може сам да си свари кафе, ама му куца компанията за "кафето с райбер", та заради това обикаля по кафенетата.