Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Безполезни занимания
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
Ингви Малмстийн и Джо Лин Търнър побъркват ватенките you`re the man.gif

https://www.youtube.com/watch?v=TXCudsWr8nE...afametalvideohd

Glo
добрутро тарикатчета 770d4fd976.gif днеска е Цветница, деееба, не че го знаех предварително, но цял час ме занимават по телевизията, било велика радос, Христос влезнал на днешния ден в Йерусалим, а другата седмица пък ще възкръсва за пореден път, нали разбирате казуса- влезнал в Йерусалим една седмица преди да възкръсне laugh.gif , само дето всяка година възкръсва на различна дата – оная която определи църквата, чета ги вчера полуидиотите от христянския – ми те ше се избият коя православна църква е истинската щото православни църкви бол, а защо да не е католическата? само съсипват телевизионно време, днеска съм трезвен като змийски хайвер, ю ноу – хората очакват от мен да пиша хитови постинги, а какво сме ние без хора наоколо ни? човек живее заради другите – туй в случай , че се чудите какъв е смисъла на живота – смисъла на живота са другите хора! човек мисли, че работи за себе си, а всъшнос работи и живее за другите, глупава работа, ама си е така, като изключим култа към кръстната смърт около която се върти христянството, има и други култове – като например култа към миналото който изповядват най-вече дебилните възрастни, едно време било много хубаво, не като сега! бе я мрете там по-бързо бе, цели държави изповядват култа към миналото, Ватенките примерно, затова Русия ше се разпадне от само себе си на много отделни държави, като нямаш визия за бъдещето а си се вторачил назад в някво имагинерно величие – точно така ше стане, а българина е тарикат човек, визионер, той не ще обратно в османската империя, нито пък иска Исуската наистина да е възкръснал и да вземе да долети по някое време, иска ама да е някой друг път, ше зема да ида по някое време да си купя великденска украса за входната ми врата, ми и аз обичам да ми е празнично, разбира се не поради религиозни причини, още ми седи коледната украса на вратата, той не че Исуската не и той като дядо коледа, ю ноу и двамата не съществуват, но нали се сещате какво е казал поета – Но ето, да кажем,вий вземете, колко? —пшеничено зърно от моята вера,бих ревнал тогава,бих ревнал от болка като ранена в сърцето пантера.Какво ще остане от мене тогава? —Миг след грабежа ще бъда разнищен.И още по-ясно,и още по-право —миг след грабежа ще бъда аз нищо.
та така дееба, без митове, легенди, заблуди и лъжи ние сме едно голямо нищо, мене не ме гледайте, аз винаги съм бил извън цялата тая игра, има едни хора дето постоянно викат – хора събудете се! точно това са спящите хора които приканват насън будните да се събудят! хора, събудете се бе! ше се събудя когато се наспя мааааа, кел файда да стана по никое време през нощта, това си е природен цикъл, без сън няма живот! та спете си спокойно деца, а един вмирисан поп вие като заклан на телевизора biggrin.gif
Питето
Кво си се размрънкал като кореняк българин? Ей ти го накратко празника: За да ти "върже", първо трябва да "цъфнеш" на правилното място, както Исуската.
Glo
Пите, тее твойте варналии БУЛМАГ скоро ше фалират wavetowel2.gif минах през далечния мол да ги преслушам, поне да беха пуснали някви промоции като за първи ден, абе българска работа, тиквичките навсякъде към 3 лв, при тях са 5,19 лв..... едрите скариди навсякъде са към 20 лв, при тях обаче даже недостатъчно едри са 25 лв laugh.gif мноо сте прости варналии, вие за кви ни мислете бе, за някви пустослони ли? w00tbrows.gif и недей да ми деликатничиш излишно, тука не ти е тъпата варна! пазарувайте си от българския булмаг, на нас остави немските вериги, дойчланд юбер алес! алес фюр дойчланд! бехме съюзници ако сте забравили, щото дебилния застарял уродлив народ има за съюзник Путин, масово си дерат ризите против еврото, голям кеф, викат крещят, псуват, тоя народ дето вкара в парламент оня дрипав несретник от Величие, ама и име - Величие, войните на светлината, народ - мърша! глей ги бе, гледай ги само, купища лайкове, един няма за цяр да се присмее на подобен идиотизъм laugh.gif

Питето
Варненска врътка е това, после ще се усетиш кое как е.

Евреин и арменец седят на стълбите пред синагога и просят. Минаващите край тях евреи пускат пари само на евреина. Последният евреин, който влиза в синагогата, спира пред арменеца и му казва:
— По-добре иди пред арменската църква, защото тук даваме само на нашите хора.
Като влязъл, Гарабед се обърнал към евреина:
— Абе, Киркор, тия ли ще ни учат на бизнес?

нищ по дух
Цитат(Glo @ 17/04/2025, 12:42) <{POST_SNAPBACK}>

Те ги и другите, същи:
https://youtu.be/KeZRh2de_CU

Това май сте го пропуснали, най-невероятното събитие разказано накратко с личен поглед на случилото се, велик е нашият умник:
https://youtu.be/aYYPIrDrOtg

Glo
ооо, нищий, доброе утра 770d4fd976.gif стихотворението за Путин не ти ли изглежда като писано от изкуствен интелект? rolleyes.gif ами да! някой от американските изкуственяци ще да е, щото съвецки няма, руснаците са много обидени на изкуствените интелекти понеже както твърят - знаели много малко за Русия, което не било никак чесно! даже и правят опити да ги забранят на имперска територия понеже били вредни за развитието на руските деца, къде по-полезно е руските деца да се учат да разглобяват и сглобяват автомати калашников за време, като седна да чета и да гледам руска пропаганда и ме заболява главата - мисля че е знак от Исуската, между другото Исуската скоро ми каза, че ако правителството/нашето/ падне, България я чака ГЛАД! точно така ми каза - ГЛАД! чак се стреснах от подобна думичка, чак пък глад, но той знае най-добре, щото Исус който всъшнос не е никъв Исус в библейския му там смисъл, не знам какво е , може да е разума на планетата ни, щото човека си мисли че само той е разумно създание и венец на творението, един венец който е само малко по-долен от ангелите хехе, иначе добре пеят бабите и добре свирят гайдарите. ду ю ноу, че сто каба гайди събрани на едно място могат да разрушат стените на всяка крепос със своя пронизителен звук подобно на 100 йерихонски тръби, време е вече за събаряне на стени и премахване на всякви мита и защитни тарифни политики, света ше разцъфне тогава, кой знае, може да реша тогава да се преродя пак на таа земя, колкото и да съм се заклевал да не се връщам тука повече 292.gif
Питето
Като им гледам президента на американците кви ги върши в икономиката, и още няколко подобни водачи по света, май проблема с недостига на интелект е световен. Просто нЕкои държави са го закъсАли отдавна, а други наскоро. Обаче само американците са се сетили да си направят "протеза". Че и тарикатски подхождат, първо през нета, после през колите, а накрая който не изкара теста за естествен интелект ще го чипират с нЕкоя ваксина и... мъъъъъъка за троловете и пом.политите, щото баш техния електорат ще е ваксиниран срещу крайна простотия.

И-и-и, понеже си специалист по ИИ, това нещо боядисва ли яйца?
Shade
Цитат(Glo @ 11/04/2025, 23:51) <{POST_SNAPBACK}>
Ингви Малмстийн и Джо Лин Търнър побъркват ватенките you`re the man.gif

Мани ги ватенките, ето ти малко румънки да те побъркат с класика:
https://www.youtube.com/watch?v=cZbKT-17Dk4
Thursday Next
Е "Хихо де ла луна" не е точно класика. animatedwink.gif Но и с класика може да се спретне нелош купон:

https://www.youtube.com/watch?v=BKezUd_xw20
Shade
Цитат(Thursday Next @ 25/04/2025, 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
Е "Хихо де ла луна" не е точно класика.

Без да се имам за специалист в тази сфера, "Ихо де ла луна" се води "Classical Fairy Tale in Progressive Rock".
Ето го оригинала:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=iM9Nx7RYPqs
Thursday Next
Цитат(Shade @ 26/04/2025, 01:16) <{POST_SNAPBACK}>
Без да се имам за специалист в тази сфера, "Ихо де ла луна" се води "Classical Fairy Tale in Progressive Rock".
Ето го оригинала:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=iM9Nx7RYPqs

Аааа ... рок класика, демек. Щото като кажеш "класика", обикновено се разбира класическа музика.
Потребител

... оффф ... задължен към светлината:

... минерали как "Афганский сценарий" по Бае, это Kabul Skydiving Club?

- - -

... I understand, it's not up to you ... казват, че гравитацията би могла да бъде сериозно предизвикателство сутрин ... съжалявам ... да беше изгубил време в разучаването на новите "правила" :.) ...

... бай дъ уей, как е наш'то липсващото звено?

котката на Шерцингер

:.)

admiral
Цитат(Glo @ 12/04/2025, 08:16) <{POST_SNAPBACK}>
моя ше е и точка! thumbsupup.gif

Позволявам си да цитирам един абдикирал форумец:

Цитат
Откак по форумните вилаети и усои плъзна вълкът Грим, Червени шапчици не останаха,само баберек.

biggrin.gif
Glo
къв си наливач само laugh.gif нито знам кой е Grim, нито чий е тоя постинг, нито съм го мяркал досега, интриганти бол 292.gif аз съм GLO, cool.gif пък ти откак ми наби шута от Швейцария, не съм имал друга връзка досега, щото изобщо не съм някой дето ходи да се сваля по нета, напоследък си пиша с Бараш Манчо – турския Мотърхед, виж го как контактува с хората с ръцете си, да се научиш и ти малко на общочовешко общуване, аз за днеска съм си свършил работата, шопингирах от ранно утро още, тъкмо се прибирам и гледам Джони се задава, вика ми – ела малко за две минути отзад в гаража ми, отидох и ми подари една голяма бутилка мускатова ракия собствено призводство, един богаташ и той се завъртя да си приказваме щото имаме нужда и от малко реален социален живот и покрай мене измуфти и той подарък – едно шише ракия, пък той извади от колата си една нова готварска престилка и я подари на Джони и си тръгнахме всички много штасливи, бе мноо хубави момчета – разбрани, културни и богати, да пийнем викам, ай наздраве, добре тръгна деня, пък и в компанията на Бараш Манчо направо си тръгна чудесно beerchug.gif

цък

баси, тоя Бараш Манчо, как яко бара с ръцете rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=s_QGBa28Bp8...eSiyaho%C4%9Flu
admiral
Цитат(Glo @ 11/05/2025, 10:00) <{POST_SNAPBACK}>
... нито знам кой е Grim, нито чий е тоя постинг, нито съм го мяркал досега, интриганти бол 292.gif аз съм GLO, cool.gif

отричаш, не отричаш, все тая, досиетата, дето от години все ги отварят са в мазето ми, там всичко пише. tongue.gif
Glo
айде една снимка точно отпреди две години за досиетата ти, заради хубавите ни времена в Швейцария и дългите разходки с лодка по Темза az takovata.gif

ама обещаваш, че няма да я разпространяваш без разрешение, както имаш обичая да правиш navikvane.gif

заради мюсюлманската ми шапчица бабишкерите в социалките ми викаха, че приличам на капут в главата, много се бях обидил 292.gif

ше си напрая скоро нова фотосесия за летния сезон, ама първо ти да ми пратиш швейцарското ножче, виж имам даже малко косми в носа inlove.gif

цък
Glo
смърт за лева! свобода за еврото! да забием ръждивия двестагодишен нож в гърдите на келявия дебилен народ punk.gif

референдуми им се прищяли, при бай тошо дето било мноо хубаво, някой да ги е питал нещо?, някви референдуми да е имало? а си гъкнал - а са те настанали на следващия ден в Белене на пълен олинклузив на първа линия с гледка към Дунава laugh.gif

дайте ми малко влас и ше ликвидирам всички дъртаци в държавата, за Мунчо - импийчмънт! бе аз бех пророкувал още преди години едно пророчество от Исуската за импийчмънт на Радев, те го отстраниха конституционно от властта де, което си е кажи речи сбъдване, ама ми се ще да го импийчнат законно и да го осъдят за Боташ, хората крадат милиони, Мунчо ни загроби с милярди navikvane.gif

https://www.youtube.com/watch?v=G2E7syWoHXU...Malmsteen-Topic

Glo
днеска съм само на едно кафе и пет цигари, чуствам се по-бърз от скоростта на светлината, къде да отидааааааааааааааааааааааа???!! с кого да се сдърпам? boxing.gif

сещам се един магазин за алкохол наблизо, опааааа, сетих се и за един нов огромен китайски магазин дето все още не съм го посещавал, ше ида да го изръчкам и него 328.gif

Faster Than Speed Of Light
https://www.youtube.com/watch?v=Op87Ki-ZfM0...Malmsteen-Topic

Glo
хе! доста обнадеждаващо! анкетата на весник труд За или Против Еврото, щото анкетата на комунистическия боклук Карбовски дава 90% против еврото rolleyes.gif

цък
admiral
Цитат(Glo @ 12/05/2025, 06:28) <{POST_SNAPBACK}>
дайте ми малко влас и...
Власт не се дава, власт се взема. tongue.gif
Glo
тва са клишета sunbathing.gif адмирале, аз като ти разправям, нещата с манекенката тръгнаха много добре, тъкмо си приказвам с един приятел на улицата и изведнъж таа изскочи и се присъедини да му разправя някви неща, тъкмо в позиция за близо разглеждане да я огледам хубаво, страхотна е wub.gif , ма аз си мълчах щото не са ни представили официално един на друг, реших че заради мене се втъкна в разговора, мноо съм доволен az takovata.gif , няма да бързам, ше я изчакам да видим каква схема за сближаване ше измисли и ше се оставя тя да ме води щото аз идея си нямам как се свалят мацки, те си знаят как svirkam si.gif , и отидох на шопинг с много добро настроение и си купих няква нова водка SHOCK 328.gif Нищия по Дух знаеш ли го? мноо хубаво момче, а как жули водки и той, ама е тертиплия, избира ги все квалитетни thumbup.gif

цък
Glo
май съм си изгубил цялата духовнос деееба, ми Кака и Батко като не ми дават да пиша в религиозните форуми, 292.gif една голяма духовнос която бях натрупал през годините с цената на доста усилия и лишения 292.gif , в Курана Аллах,/ Субханаху уа Та'ала – преславен и всевишен е той!/ казва, че ако приема исляма, ше ми се простят всички грехове досега, сигурно ше ме изпълни и с чисто нова духовнос, аз съм се заредил с ислямски шапчици иначе, до нас има една джамия, веднъж се мандахерцам отпреде и от джамията иде някъв неугледник с брада, май боядисвах вратата на гаража ми, гледа , гледа и по едно ми вика на чис български, щото се оказа от саудитска арабия, че съм бил приемал повече енергия отколкото съм предавал, w00tbrows.gif една пъпчица ми беше избила на лицето, та зауй било така, почнахме си приказваме, вика при нас жените като се родят дори не ги записваме в документите щото са едно нищо, като горска шума били, ма тя и баба ми така викаше – че жените са мноо лошо нещо... викам ами майка ти? аааааа не ги бъркай нещата, при нас майките са свещени, laugh.gif после ми обясни че бил някъв секретар на не знам кво си там и думата била от арабски произход и се произнасяла нещо като Секрхх..ретххх..аарх и се фръцна обратно към джамията шибаняка с тъпия си крив евтин костюм, дори не се обърна назад, Аллах е всезнаещ, ако някой не знае това, сигурно не знаете, че Аллах е сключил договор с хората преди да ни прати на земята в ролята ни на по-висши същества от ангелите които за разлика от човека нямат свободна воля, и ние сме се съгласили щото сме пълни тъпаци да приемем това изпитание, но хубавото е че който премине успешно изпита ше иде в рая, там е пълно с готини гажета, обаче не трябва да се пие алкохол, да се яде свинско и да убиваш хора, но пък ако се разкаеш, Аллах веднага ше ти прости всичко щото е премилостив, изобщо исляма ми се види много по-точна , ясна и логична религия, тее вярват и в Исуската, но че бил само пратен за локален пророк, не че бил бог, щото бог е пресвят и не може да има син, мохамед е последния пророк който е пратен до целия свят, ако дадат някви пари от саудитска арабия съм готов да приема исляма, само трябва да кажа на глас, че го приемам, изобщо не ми пука, за двойно повече пари и ше се обрежа, сигурно няма да боли с локална упойка, че мене ме рязаха, кълцаха и шиха на операционна маса миналата година с пълна упойка, еми това са изпитанията обещани от боговете, човек тряя жертва нещо от себе си да докаже на бог вярата си дори да не си хептен вярващ, джамията ми е по-близо от най-близката църква, това може да е знак, пък и обичам да плюскам агнешко, може и камилско да намажа, тее като идват насам може и да донесат да го опитам, ако не заради друго, просто от лакомия съм готов на всичко sunbathing.gif
admiral
Цитат(Glo @ 12/05/2025, 14:48) <{POST_SNAPBACK}>
...обаче не трябва да се пие алкохол, да се яде свинско и да убиваш хора, но пък ако се разкаеш, Аллах веднага ше ти прости всичко щото е премилостив,...
Не всичко.
Гло, чети, бе!

Ходжата дойде при мен. „А бре, гърче — рече ми той, — ела с мен!“ — „Няма да дойда — му казвам, — къде ще ме водиш?“ — „Една ханъмка бре, гърче, ама като капка, те чака в одаята си, ела!“ Но аз знаех, че убиваха християните нощно време в турските махали. „Не, няма да дойда!“ — му викам. „А че не се ли боиш от бога бре, гяурино?“ — „Защо да се боя от него?“ — „Защото, бре гърче, който може да легне с някоя жена и не легне, върши голям грях! Да те повика, бре, една жена в леглото си и ти да не отидеш — погубваш душата си, да го знаеш! Тази жена ще въздъхне в деня на Страшния съд и тази въздишка на жената ще те запрати, който и да си, каквито и добрини да си сторил, в ада!“

Разбра ли, бе!? svirkam si.gif
Питето
Това някакво пернишко кафе ще да е, разбъркано с винкел. Ирландските дават по-други странични ефекти.
Цитат(Glo @ 12/05/2025, 07:54) <{POST_SNAPBACK}>
днеска съм само на едно кафе и пет цигари, чуствам се по-бърз от скоростта на светлината, къде да отидааааааааааааааааааааааа???!! с кого да се сдърпам? boxing.gif ...

Питето
Еврото ще стане разплащателна валута в България по един или друг начин. Въпроса е дали ще поискаме да стане по нормалния път или щото се налага. Втория начин е много по-бързо от референдуми или периоди за присъдиняване, защото минава през инфлация и там който помни жанвиденовите времена знае колко бъзо хората започват да разбират от немски марки и долари... crying.gif
Glo
Цитат(admiral @ 12/05/2025, 17:29) <{POST_SNAPBACK}>
Разбра ли, бе!? svirkam si.gif

разбрах! че това жените наистина са много лошо нещо! 292.gif същия си като баба ми g.gif
Glo
Пите, Питееее.. тая мърша наречена дебилен български народ почна да се закръгля към своите 75-80% в същата тая анкета 292.gif

цък
Glo
днеска имам национален празник деееба birthday.gif изпекох си торта и се пуснах с тъжна снимка с тортата в социалните мрежи да ме поздравят хората, понеже няма кой да ме поздрави и получих към три хиляди поздрава за час основно само от изперкали бабишкери застинали отдавна в мрежата laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=h_03_AxCXMk...nel=StratosRiff

Glo
най-новата измама в БГ, на дърти дебилни пенции им звънят уж от Референдума и ги помолват учтиво да хвърлят всичките си левове от балкона за да подкрепят лева, после щели да им ги върнат laugh.gif
admiral
Цитат(Glo @ 15/05/2025, 17:26) <{POST_SNAPBACK}>
днеска имам национален празник деееба birthday.gif

Ама ти си бил нация?
И аз да не знам... dry.gif
Нещо национален флаг, герб имаш?
Glo
а-хаааа... адмиралчоооо, хвЪрли ме на швейцарските вълци и като видя, че станах водач на глутницата, взе много често да ме заговараш sunbathing.gif , ше ме накараш да напиша някоя щуротия деееба.. ю ноу, всеки си има нещо за което да съжалява в живота, моето нещо си ти! az takovata.gif колкото и да ти се струва, че уверено бълвам празни приказки! cool.gif задръж така, отивам за пиене, тряя ми някъв стимул, че да сготвя по най-добрия начин хек на фурна, детето не яде риба и се опитвам благодушно да я подлъжа rolleyes.gif
Glo
хора, 770d4fd976.gif знаете ли, че адмирала има яхта, бех ужасно впечетлен, даже написах стихотворение и песен за него по време на пътуването ни и като свърши пътуването се оказа, че само бинокъла е негов w00tbrows.gif , яхтата под наем за три дена, въртя ни като изоглавени в кръг три дена в езерото Валензее дето е само три квадратни километра, после още три дена ми се виеше свят 292.gif

адмирала който трябваше да ме чака на спирката на кея след яхтинга

трябваше адмирала да ме чака на спирката
но спирка нямаше, нямаше го и адмирала

мене също ме нямаше, не съм чак толкова луд да ходя
на спирки които ги няма

нито да се срещам с несъществуващи адмирали
изчаках търпеливо скрит зад ъгъла да се убедя

и като се убедих , че не съм там и аз, а съм тука
просто си тръгнах по друг път който дори не беше моя

просто защото беше друг и за други хора whistling.gif

мое да ви пусна и песничката която написах и изпях за него, ако някой иска да я чуе, нека да даде заявка
Питето
Цитат(Glo @ 16/05/2025, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
хора, 770d4fd976.gif знаете ли, че адмирала има яхта, бех ужасно впечетлен, даже написах стихотворение и песен за него по време на пътуването ни и като свърши пътуването се оказа, че само бинокъла е негов w00tbrows.gif , яхтата под наем за три дена, въртя ни като изоглавени в кръг три дена в езерото Валензее дето е само три квадратни километра, после още три дена ми се виеше свят 292.gif
...

Аз като ти разправям, че да ходиш за риба е по-хубаво... Седиш си на брега, надигаш там каквото си си приготвил, а целия язовир се върти пред очите ти. На третия ден разправяш какъв огромен шаран си изтървал...
admiral
Цитат(Питето @ 16/05/2025, 18:14) <{POST_SNAPBACK}>
На третия ден разправяш какъв огромен шаран си изтървал...
Такъв ли?

Питето
Тези са соленоводни като "гларусите" и не е задължително да си на половин дамаджана за да се появят. Дори не трябва да ходиш за риба, а е достатъчно половинката да е далече.
По реки и язовири се ходи за да се сблъскаш с чудовища. Шараните-рекордьори и сомовете-човекоядци са местното население, обаче има и пирани, че и за крокодили (-чета) се е разказвало. Е чак до Неси не се е стигало, ама то щото не виреело в язовири.
Alexfield
Човек все пак трябва да внимава с русалките.Тази, например, е турска svirkam si.gif
Вижте прикачените файлове
Glo
добрутро Пите, добрутру мили мои останали тъпчовци 770d4fd976.gif , единствени мои приятели в тоя все по-отдалечаващ се свят на непрестанно изместване във времето на разните му там все по-ужасяваши прозорци на Обертон, w00tbrows.gif имам ново поколение цвърчащи гларусчета на покрива, писукат и денем и нощем като че ли постоянно ме канят да се осъзная! - опомни се Гло, опомни се пич! опомни се кой си! кой точно Гло обаче? онзи който съм аз ли!? или другия който не съм ?

времето не ми стига за нищо и най-големия ми страх в живота ми е като умра, да не взема да възкръсна ненадейно w00tbrows.gif , това би бил за мене най-големия шок! аз не съм някое христянско зомби , нито искам да имам нещо общо с Исуската, ю ноу Сатаната никога не е умирал като Бога и затова никога не е имал нужда от възкресение щото е вечен и неговата песен е винаги недоизпята, моя глас има 16 октави, чист и кристален е като гласа на Лили Иванова, песента която написах и изпях за адмирала ше я пусна все пак въпреки натоварения ми график, хем отказах да ида на една ескурзийка днеска, трябват ми поне два часа да се оправя, ю ноу там душове, шампоани балсами, парфюми, кафе цигари, избор на тоалет, той половината ден заминал, ето тука съм с Адмирала пред неговата яхта дето се оказа под наем, Адмирала се крие вътре щото много хора го познавали и не искал да разлайва кучетата и
накрая ме обвини съвсем несправедливо в изнудване, кьопека please.gif

https://www.youtube.com/watch?v=FSCpHuNwAlY...nnel=Grimailson

Питето
Като гледам колко бързо се развива ИИ, като нищо ще спретнат някоя матрица, в която няма да се умира. Като ти съберат целокупните данни от интернета, телефона, социалните мрежи и чиповете от ваксината и хайде в Е-пъклото. Та ако ти се умира окончателно, избързай преди да са ти събрали личността и душата в нЕкой сървър.
И на гларусчетата да им обещаеш рускиня ако мълчат. Те са още малки ще се излъжат...
admiral
Цитат(Alexfield @ 17/05/2025, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
Човек все пак трябва да внимава с русалките.Тази, например, е турска svirkam si.gif
Вижте прикачените файлове
Няма да се пуашиш, нали сме в НАТО. biggrin.gif
Glo
вселената Пите, е един виртуален свят, незнайно кой поред, понеже всяка нова вселена си създава още по-нова виртуална подвселена, нещо като матрьошките, ето сега ние работим по създаването на наша виртуална вселена където ше преминем там рано или късно, а като умрем тука се връщаме към предната ни откъдето пък сме се привнесли в тая, трябва ни обаче един център за терапия за заличаването на страха от смъртта, хората са прости и се страхуват от всичко, най-мноо се страхуват от живота, ду ю ноу? като че ли съм запазил някъв смътен спомен от предишната ми вселена където гонех чинчили из храстите покрит само с едно царевично листо на оная ми работа, там дъгите падаха от небето изневиделица върху главите ни когато имаше небетресение, там не земята а небето се тресеше, но то не беше точно земя а храната ни беше спецялна включваща продукти за предпазване от деменция, щото всеки винаги се стреми да забрави миналото biggrin.gif

от небето валеше 40 градуса алкохол и също беше много полезен за имунната система, давах доброволен труд - шиех одеяла за армията за премахване стреса АМА умрях по едно време и се пръкнах тука, знаеш ли думата АМА, че е турска, означава ОБАЧЕ! az takovata.gif

обаче оттам ми остана алергията към трицератопси – туй един вид динозаври беха по -извесни като драконите на цин-цзян, Пите, това са едни светове дълбоко преплетени един с друг, а религиите са доста омешани, а кванти манти са доста остарели теории, общото между всички светове е, че навсякъде обичат да се друсат с квото имат под ръка – гъбки, кока, алкохол, цигари, секс, хероин, малинови кетони, сок от кактус, квото дал господ на местна почва, а той винаги се грижи за създанията си щото живота е тегав навсякъде Пите, но е много по-добре да се живее виртуално отколкото да киснем в непоносимото скучно битие на Бога, ето затова е цялата тая работа а нашия бог е дете на друг бог, но това вече отива към извън границата на осмисляне,

Шекспир който е бил ясновидец е казал едно време – Хорацио, в тая вселена има повече неща отколкото би могла изобщо да осмисли тъпата ти глава но винаги има изход, ако някой иска мечтаната Нирвана която е завръщане към празното нищо на бога, трябва да се самоубие тука, после в предната вселена където ше се озове, после в по-предишната докато се завърне най-накрая у дома където няма нито живот, нито нищо и първата му работа ше е отново да се втурне да живее във виртуалната реалнос оттам откъдето си реши, Бог не насилва никого щото всеки е елеметарна негова частица, затова повече хора и животни нали гледаш какви са елементарни и прости, някви дебилни дърти лелки у соцялките викат, че Бог щял да запази България и Лева, като им влезнеш в тона и почнеш да им обясняваш, че Бог е за еврото и те обявяват за луд laugh.gif пък аз ги обявявам за сатанисти и тогава като почне една голяма веселба, мааата си трака wavetowel2.gif
Shade
Цитат(Glo @ 19/05/2025, 06:22) <{POST_SNAPBACK}>
вселената Пите, е един виртуален свят, незнайно кой поред, понеже всяка нова вселена си създава още по-нова виртуална подвселена, нещо като матрьошките, ето сега ние работим по създаването на наша виртуална вселена където ше преминем там рано или късно, а като умрем тука се връщаме към предната ни откъдето пък сме се привнесли в тая, трябва ни обаче един център за терапия за заличаването на страха от смъртта, хората са прости и се страхуват от всичко, най-мноо се страхуват от живота, ду ю ноу? като че ли съм запазил някъв смътен спомен от предишната ми вселена където гонех чинчили из храстите покрит само с едно царевично листо на оная ми работа, там дъгите падаха от небето изневиделица върху главите ни когато имаше небетресение, там не земята а небето се тресеше, но то не беше точно земя а храната ни беше спецялна включваща продукти за предпазване от деменция, щото всеки винаги се стреми да забрави миналото biggrin.gif

от небето валеше 40 градуса алкохол и също беше много полезен за имунната система, давах доброволен труд - шиех одеяла за армията за премахване стреса АМА умрях по едно време и се пръкнах тука, знаеш ли думата АМА, че е турска, означава ОБАЧЕ! az takovata.gif

обаче оттам ми остана алергията към трицератопси – туй един вид динозаври беха по -извесни като драконите на цин-цзян, Пите, това са едни светове дълбоко преплетени един с друг, а религиите са доста омешани, а кванти манти са доста остарели теории, общото между всички светове е, че навсякъде обичат да се друсат с квото имат под ръка – гъбки, кока, алкохол, цигари, секс, хероин, малинови кетони, сок от кактус, квото дал господ на местна почва, а той винаги се грижи за създанията си щото живота е тегав навсякъде Пите, но е много по-добре да се живее виртуално отколкото да киснем в непоносимото скучно битие на Бога, ето затова е цялата тая работа а нашия бог е дете на друг бог, но това вече отива към извън границата на осмисляне,

Шекспир който е бил ясновидец е казал едно време – Хорацио, в тая вселена има повече неща отколкото би могла изобщо да осмисли тъпата ти глава но винаги има изход, ако някой иска мечтаната Нирвана която е завръщане към празното нищо на бога, трябва да се самоубие тука, после в предната вселена където ше се озове, после в по-предишната докато се завърне най-накрая у дома където няма нито живот, нито нищо и първата му работа ше е отново да се втурне да живее във виртуалната реалнос оттам откъдето си реши, Бог не насилва никого щото всеки е елеметарна негова частица, затова повече хора и животни нали гледаш какви са елементарни и прости, някви дебилни дърти лелки у соцялките викат, че Бог щял да запази България и Лева, като им влезнеш в тона и почнеш да им обясняваш, че Бог е за еврото и те обявяват за луд laugh.gif пък аз ги обявявам за сатанисти и тогава като почне една голяма веселба, мааата си трака wavetowel2.gif

Хей, Glo, мястото на този интересен за четене твой философски трактат със сигурност не е в темата "Безполезни занимания". Според моето скромно мнение, стилът ти на изразяване е далеч от безполезно занимание. good.gif
Glo
Шейд, ти пък си моя кумир в аналитично мислещото богато и безкрайно дар слово, абсолютно чесно hat.gif

тее админи да земат да го разгънат пак тоя форум, че човек си губи мотивацията да философства публично, уплашиха се явно от нещо 292.gif

от съд може би,! може би Непозната да им е завела дело laugh.gif
Питето
Доколкото схванах, значи си умрял и сега си в рая. Има и райски напитки на всеки ъгъл. Подчертавам, всякакви райски напитки. И е шарено, всякакви неща ти се случват, нЕкои на случаен принцип, а други на преднамерен, а трети се случват само на другите. НЕма цензура, и най-вече няма да си тук вечно, щото вечното става тегаво след стотина години...

Щях да пропусна, в една друга вселена "от небето да вали златна "Арда" вместо дъжд"
Glo
мене ме радва това че материалното положение на вселената ни непрекъснато се подобрява, въпреки наличието на огромен брой черни дупки които го изсмукват, по същество черните дупки са вид лекарство срещу външен и вътрешен паразитизъм щото всяко едно същество е паразит, човек примерно е паразит по добитъка, крави, овце , свине, доим ги стрижем ги, колим ги, плюскаме растения, по-малките паразити паразитират върху по-големите а черните дупки като най-големи плюскат цели галактики, ако някой успее да доближи микрофон до някоя черна дупка, може да чуем как мляска и се уригва, аз съм писал до НАСА да пратят камери до някоя да видим дали след преяждане ше повърне, също да пуснат камери вътре в дупката, ма са несериозни, надскочил съм си времето, одеве се сдобих с реален приятел, някво хипи дето пуши цял ден на терасата отсреща, докато бях долу, дойде с една баскетболна топка да ми се представи, даже се здрависахме, каза си името, на 36 бил, викам цял ден голямо пушене пушиш, вика че преди пушил марихуана, викам тряя ми намериш, че не съм пушил никога, после си изтърва топката и хукна надолу да я гони, ма преди тва му казах че съм на пейсе и шес и тоа не повярва разбира се, особено след като го информирах, че пия като луд от 35 години и съм тръгнал пеш за водка и цигари , май ме имаше за наборче да ходим заедно по дискотеки, cool.gif колата му била развалена и не притежавал нищо, ма си живеел там, мноо е тъпо да се запознаваш с хора, сега тряя всеки път да му махам като се засечем на терасите, поспорихме с един 80 годишен съсед за еврото и лева, вика че телевизията ми е промила мозъка и се изстреля към центъра да пие кафе целия облечен в найкове и адидасиrolleyes.gif и с това завърши днескашния ми реален социален живот 292.gif
Glo
и понеже гледам, че бай ганьо се появил, да го светна, че Ролекс са пуснали спецялно издание Ролекси на цена 20 дойлера за ганьовци които продават надуваеми секс кукли в африка laugh.gif

цък
Glo
безполезни занимания преди разсъмване cool.gif

ми кво да напрая, ставам рано да си правя планове за бъдещето и да моля Исуската за повече пари докато не са се накачулили още спящите дебили да му крънкат мангизи 292.gif рано сутрин е спокойно и вярвам , че Богито ше ми обърне повече внимание biggrin.gif

живота днес! като живота вчера ли е? изобщо има ли надеждност? но не за мене питам!
хиляда километра плаж и още сто пъти по толкоз, безбрежен океан и пясък

дванайсе километра плитчини, вървиш навътре а водата равна, тиха, все до глезен
и няма водорасли, а пък рибки хич! прозрачен алажурен океан под жълтото небе огромно

дванайсе километра плаж в дълбочина, а няма палми , нито храсталаци, а само слънце
и няма никой , разбери! ни лодки, нито пък рибари, ни птици, даже и комари

един изсъхнал тетрапод се рее само, ей тъй за фон за селфи, но няма никой да се снима
назад дори и дюни няма, а само равен пясък, пясък, пясък, пясък, а после е пустиня

но пък напред е само океан и чак в далечината става зеленикав, но туй е толкова далече!
като един солариум огромен а няма рак дори да изпечеш, защото тука всичко е стерилно

дори и въздуха горещ към обед, но сутринта си беше хладина, а вечерта не съществува
защото няма нощ! и няма кой въпроси да задава! и всичко си е като вчера

идеално място за туризъм! бейбе! туристите ще дойдат някой ден, година, век!
но как като и въздух няма? само пек! а и далеч е, в тоя край зад пръстена на Андромеда

а може от пустинята да се задават хиляди евреи водени от бог и от Мойсей, да плюскат
манна от небето и да жадуват обетована земя, ала къде ти? то даже вятър няма!

но някъде далече се товарят в звездолети видели тукашния рай със телескопи
надежда за спасение под рентгена на три слънца проклети, а вече си делят терена

кой знае колко нефт се крие в дълбините, товарят сонди да пробиват, тез сенки клети
печалбите пресмятат даже, о боже, че те по пътя още ще измрат! и само аз съм тук

и се подхилквам и съм толкова щастлив, което си е мое си е мое, и всичко туй ми се полага
дали по право или по наследство, единствен местен съм и други няма!
rolleyes.gif
Потребител

... по макрон ... който не вярва на медиите, че тези неща са съответно салфетка и бъркалка за кафе, е:

- орк
- ватенка
- копейка
- теоретик на конспирациите
- конспиратор без теория
- привърженик на Зеления чорап в президенството
- откраднал е платката на Ф-16

+1

:.)

- - -

Копенхаген

... знаеш ли защо никой не стъпва в една и съща река два пъти, защото реката не е същата, и той не е същият ...

... такова, т'ва е по Хераклит + фотонът стъпва в два процепа едновременно ...

- - -

... излъчвател, бариера, датчик ... поток от квантови частици ... единичен фотон изглежда, че преминава и през двата процепа ... едновременно! ... това показва интерференцията ... можем да заключим, че фотонът взаимодейства със себе си - доказателство от първо лице за суперпозицията на квантовите частици ...

Добро въведение в *философския сблъсък* между квантовата физика и класическата интуиция ... :.)

изведнъж материята може да съществува на повече от едно място по едно и също време ... идеята противоречи на начина, по който възприемаме света ...

... това е сложен проблем, който води до прост въпрос:

- wtf се случва по дяволите?

Копенхагенската интерпретация гласи, че измерването
влияе на системата ...

... но има и други нали? :.)

... какво можеш да кажеш за интерпретацията на Пенроуз например? ... или по-добре да осбъдим интерпретацията на Нойман-Уигнър :.)

- - -

... #не_се_обяснявай_бе! ...

:.}

Glo
Цитат(Потребител @ 21/05/2025, 20:58) <{POST_SNAPBACK}>
- - -
.. #не_се_обяснявай_бе! ...

:.}

добре Потребител 292.gif

ама да знаеш, че дори всяка невярна теория винаги е вършила съвсем точна работа докато не дойде време да бъде оборена, подобно на правилата които имат изключения! да ама едно правили има ли изключения, не е никакво правило, sunbathing.gif ползваме ги и работят деееба- но само до време докато не дойдат нови времена! сещам се примерно за това правило – че тяло по-тежко от въздуха не може да полети biggrin.gif мани ги не се товари с тее кванти манти, засега всичко което знаем за тях е съвсем погрешно, аз така прая - изчаквам най-последното финално откритие по някоя теория и чак тогава и обръщам внимание biggrin.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.