Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Безполезни занимания
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 20/04/2023, 06:52) <{POST_SNAPBACK}>
Чаршафите са за хора, които не могат да се изразят с две думи.
Понякога и две думи са много.
Иконка е достатъчна.
Не ме карай на тези години да ставам комсомолски секретар. laughing.gif

Абе какво си ми се заобяснявал като някоя ученичка? Един от класиците беше написал, че за всяко идиотско деяние се намира филсософско оправдание.
Пет пари не струва становището ти, че комсомолските секрететари били интелигентната част на обществото. Очевидно ти не си представител на тази част, нито на тези години, нито на онези.
А иначе, да. Изразяването с две стегнати изречения е за интелигентни хора. Алтернативниците се "изразявате" или с празнословни чаршафи, или с хилеща се икона. Такава е практиката на неспособните да напишат няколко свързани смислени изречения.

Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 20/04/2023, 18:59) <{POST_SNAPBACK}>
Пет пари не струва становището ти, че комсомолските секрететари били интелигентната част на обществото.

Ти какво му казваш-той как го разбира! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 20/04/2023, 11:35) <{POST_SNAPBACK}>
Ти какво му казваш-той как го разбира! laughing.gif

И какво точно казваш, бе веселяк? Я се върни да си прочетеш изпражненията. Не каза ли, че обяснение с икона било достатъчно. Да напишеш две смислени изречения на твоите години било трудна задача, комсомолски чарашафи. Остава някой да ти повярва, че на млади години си бил способен да изразиш нещо смислено.
По твоите "разсъждения" на retarded излиза, че Стиви е най-големия комсомолец.
Бай Ганьо
laugh.gif
Потребител

... здравейте, мои небинарни приятели :.) ...

... за всеки незапознат със закона за пределна полезност/стойност:

Пеевски:
Надявам се да спечеля и аз награда Booker с Конституцията, която ще ви напиша ...

... ин туито персона по Не!Новините ...

п.п. ... бай дъ уей, на Лати разрешено ли му е да пише в "общи", щото гледам, че имате очаквания :.) ...

... и да:

Поздрави!

:.)

Бай Ганьо
Новите демократи се оказаха по-зле от старите комунисти.
Това дет тук го дъвкахме някои колеги от сума време...
Сетих се за Светльо... daisy.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 08/06/2023, 15:53) <{POST_SNAPBACK}>
Новите демократи се оказаха по-зле от старите комунисти.
Това дет тук го дъвкахме с някои колеги от сума време...

Потвърждаваш, че темата е "Безполезни занимания", нали? Трябва да ти се признае, че се справяш отлично.
В тази връзка, по отношение на дъвкането, да те допълня с цитати от твоето творчество:
"Вие сте ми прочетен вестник. Истината е, че за нищо не ставате. Толкоз сте плоски, че чак сте вдлъбнати, чугунени кратуни с болни мозъци.
Всички знаете, но не го казвате. Вие си знаете защо. Останахме само няколко изправени, които казваме истината. Другите сте наведени. Когото измрем тези, дето знаем истината, няма да има кой да ви информира. Аз поне се старая да съм пределно кратък и ясен
."

Повсеместно сентенциите ти удивително напомнят този виц:
- К'ви сте вие, бе?
- Е, как? Ние сме седемте самурая!
- Е, що сте само двама?
- Ми нема хора, братле...
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 09/06/2023, 02:29) <{POST_SNAPBACK}>
В тази връзка, по отношение на дъвкането, да те допълня с цитати от твоето творчество:
"Вие сте ми прочетен вестник. Истината е, че за нищо не ставате. Толкоз сте плоски, че чак сте вдлъбнати, чугунени кратуни с болни мозъци.
Всички знаете, но не го казвате. Вие си знаете защо. Останахме само няколко изправени, които казваме истината. Другите сте наведени. Когото измрем тези, дето знаем истината, няма да има кой да ви информира. Аз поне се старая да съм пределно кратък и ясен
."

Дори и цитатите ти са манипулирани и променени.
Но какво ли може да се очаква от комсомолки секретари отишли на запад
и попили новите похвати на сегашните им приятели.
Вечна дружба! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/06/2023, 04:36) <{POST_SNAPBACK}>
Дори и цитатите ти са манипулирани и променени.
Но какво ли може да се очаква от комсомолки секретари отишли на запад
и попили новите похвати на сегашните им приятели.
Вечна дружба! laughing.gif

Ха-ха-ха! Трогваш със самочувствието, че творчеството ти е толкова стойностно, та някой ще седне да рови, за да те цитира мотамо като класик. Цитиран си по смисъл, въпреки вопиющото отсъствие на смисъл при теб. Което изобщо не те спира да се пънеш да поучаваш наляво и надясно.
Няма да ровя също така да цитирам вярата ти, че само комсомолските секретари владеели руски. С което дефакто потвърди ниския си образователен ценз. Несъмнената причина наоколо да ти се привиждат само комсомолски селкретари.
По повод лозунга ти за "вечна дружба", припомни си народната мъдрост "Нито една социална мрежа не може да замени кръчмата."
И да приключа с най-краткия виц: “Минава наш Бай Ганьо покрай кръчмата.”
Бай Ганьо
Нещо си се напрегнАл.
Глей а не скъсаш некой менискус. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/06/2023, 08:28) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо си се напрегнАл.
Глей а не скъсаш некой менискус. laughing.gif

Отпусни се, какво си се спекъл? Чудо голямо, че не си на ниво. Виж, там потърси и се фокусирай и в други безполезни занимания.
Желаеш ли линк към документ, описващ предимствата на носителите на ниско IQ? Глупостта прави живота поносим.
Потребител

... убийството, като висша степен на изражение на цивилизацията ...

- - -

... здравейте на групичката по самозадоволяване! ...

... казват, че през Ренесанса, художниците за пръв път виждат красотата на Човека ... при това на всички човеци, не само на представителите на арийската раса ...

- - -

... знаете ли, дългоухи мои приятели, мислех си за вас сутринта, докато се почесвах по ... така де /да не се отклонявам/ та! междувременно изобретих [случайно] гравитационните сензори ... и такова, нямам предвид оная щатска пералня с лазерите! ...

... лонг стори шорт, всичко се свежда до поставянето на обект /например от феромагнитна сплав/ върху магнитна левитация ... пускате по електромагнитите е'ни сифазни импулси по един вектор и в посоката на привличане [от струпването на маса разбира се] мерите отклонение ... мерите не само силата, но и с промяна на вектора ще е възможно да триангулирате източника ...

... семпло, но! гениално [по моя хъмбъл опинион] ... всичко се свежда, приятели, до възвратно-постъпателните движения ...

... композиция стабилна и много плавна - отличителна черта на възрождението :.) ...

... сега, сериозни люде биха ползвали не'къв макро партикъл, напр. макроелектрон наместо метално топче, но! понеже нямам съмнения във възможностите ви на възприемане, нема да изпадам в подробности :.) ...

Поздрави, приятели ... и успех!

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...eroneseCana.jpg

agrippa
Пералня без инструкция си е мъка, най-вече за потребителя. Харесвам простите, само с 2 - 3 копчета и без гравитации.

Коъто няма вода (до него не стига) да не се пере. Има такова движение вече на неперящите се. Икономисвало енергия, запазва дънките и спасявало планетата.

Гладенето нали отпадна вече от ежедневието.
Потребител

... не се притеснявайте да изложите мнение ...

... също, като Бае нямам високи очаквания :.) ...

Инструкция:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/LIGO

Поздрави и успех!

ЕксГорски
Темата май беше "Безполезни занимания", а не "Безполезни лафове"?!
Shade
Цитат(Потребител @ 15/06/2023, 04:38) <{POST_SNAPBACK}>
... също, като Бае нямам високи очаквания :.) ...

Трябва да се признае, че също като Бае (поетичната рима е случайно явление) и високи представяния нямаш.
ByBa
Цитат(Потребител @ 13/06/2023, 01:20) <{POST_SNAPBACK}>
- - -

... здравейте на групичката по самозадоволяване! ...

- - -

... знаете ли, дългоухи мои приятели, мислех си за вас сутринта, докато се почесвах по ... така де /да не се отклонявам/ та! междувременно изобретих [случайно] гравитационните сензори ... и такова, нямам предвид оная щатска пералня с лазерите! ...

... семпло, но! гениално [по моя хъмбъл опинион] ... всичко се свежда, приятели, до възвратно-постъпателните движения ...

.

нема да изпадам в подробности :.) ...

успех!

не така де!
самозадоволяването не казваш с какво

и

в интерес на истината искам да напиша, че е трудно да се формулират, пардон, да се форматират възвратно-постъпателни движения, като тези в една спирала, де речем...и да подчертая дебело - не става ? за извънбрачна спирала,ох, за противозъчатъчна такава
Потребител

... прощавай, Бубе, но това "ох" ме озадачи ...

- - -

... чета тук, че Блинкън заявил, че САЩ не подкрепят независимостта на Тайван?! ...
[голема изненада ще да е било] ...

... след странния случай на макрон, фон дер ваксинен и цветната градина се затвърдява усещането, че на запад дисижън мейкърите са избрани с конкурс ...

- - -

... въобще, изненадата е едно перфидно събитие :.) ...

Shade
Цитат(Потребител @ 22/06/2023, 00:26) <{POST_SNAPBACK}>
... прощавай, Бубе, перфидно събитие ...

Както си го подкарал, Бубето пак ще изохка.
Какво е значението на купешката снобска дума "перфидност"? Дай превод на руски и английски, та белким аудиторията, и в частност Бубето, схване.
Потребител

... това е една заблуда Сенкин, просто заблуда, без емпирична база, която да потвърди твоите относителни изводи :.) ...

... абе, Сенкин, да те питам - и доносите ли си писал, както цитираш? ...

Поздрави!

Shade
Цитат(Потребител @ 23/06/2023, 00:28) <{POST_SNAPBACK}>
... това е една заблуда Сенкин, просто заблуда, без емпирична база, която да потвърди твоите относителни изводи :.) ...

... абе, Сенкин, да те питам - и доносите ли си писал, както цитираш? ...

Със сигурност си забавен палячо при използване на същия лигав и превзет език в ежедневието. Интересно само как представяш многоточията. Може би с периодично продължително застиване в поза на втренчване в тавана с отворена уста?

Навремето доноси пишеха поклонниците на СССР и Партията. Които на днешно време усърдно се проявават като от(к)ровени изрожденци-русофилистици и радетели на Радева България. Питай издигнатите си съратници Баето и Стиви по този въпрос. Така де, като се обединят мозъците ви, може да надхвърлите средното ниво.
Бай Ганьо
Аз пък чух, че Макрон се спънал в една тухла и ся се чудил кво да я прави.
Нещо да знаеш по въпроса! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 23/06/2023, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък чух, че Макрон се спънал в една тухла и ся се чудил кво да я прави.
Нещо да знаеш по въпроса! laughing.gif

Ганев, пак се напъваш да простееш. Виж там да не се изсипеш от напъване.
Забавно. Чул нещо в кръчмата, не го разбрал и инфантилно моли някой да му го обясни.
Няма да го разбереш, еднофреното IQ очевидно е непреодолима преграда. Но с две думи:
Не става въпрос за една тухла, а за няколко BRICS: Brazil, Russia, India, China и South Africa, в които никой не се е спънал. Цивилизованият свят не се чуди, оставят ги да си пасат.
И като стана дума, че Зулусия е част от споменатата тухларна, да ти припомня, че още не си дал в качеството си на виден русо- и зулусо-фил мазно оправдание за карикатурното изпълнение на лъжливия ти президент.
Потребител

... айде малко обща култура /Бае, извинявам се!/, Сенкин, предвид възрастта - нарича се "емоционален оргазъм" [по Бауман]... т'ва е когато заставяш събеседника да прави каквото се изисква от него, при това без да си дава сметка обекта изпада в еуфория и не разбира, че е използван ...

Грижи се за себе си, Сенкин! ...

Shade
Цитат(Потребител @ 23/06/2023, 14:34) <{POST_SNAPBACK}>
... айде малко обща култура /Бае, извинявам се!/, Сенкин, предвид възрастта - нарича се "емоционален оргазъм" [по Бауман]... т'ва е когато заставяш събеседника да прави каквото се изисква от него, при това без да си дава сметка обекта изпада в еуфория и не разбира, че е използван ...

Много ти е обща културата бе, Потребителю. Баето със сигурност няма да схване.
Предвид възрастта му, опитай да му обясниш простичко като за малко дете, каквото там предлагаш.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 23/06/2023, 23:34) <{POST_SNAPBACK}>

Грижи се за себе си, Сенкин! ...

……. я, Прогнозиста …… laugh.gif
……. сега е моментът да чуем нещо за зачистването на Ростов, Воронеж, и, дай Боже, утре - Москва….
…….. споделете, моля …… laugh.gif

поздрави ! smile.gif
Shade
Цитат(Buitenlander @ 24/06/2023, 08:49) <{POST_SNAPBACK}>
……. я, Прогнозиста …… laugh.gif
……. сега е моментът да чуем нещо за зачистването на Ростов, Воронеж, и, дай Боже, утре - Москва….
…….. споделете, моля …… laugh.gif

поздрави ! smile.gif

Предвид саморекламираната му "малко обща култура", прогнозата би трябвало да започва с нещо близко до високостилното снобско: "... ще си позволя да ви цитирам думите на брилянтния..."

Персонално до Потребителя: Цитатът от теб е автентичен, така че този път можеш да си спестиш плача и инсинуацията (купешка дума, специално използвана за лесна разбираемост от твоя страна - б.а.) с донос. harhar.gif
Потребител

... зайчета :.) ...

Бай Ганьо
По скоро плъхчета (пардон - плъхченца). laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 24/06/2023, 14:18) <{POST_SNAPBACK}>
По скоро плъхчета (пардон - плъхченца). laughing.gif

Разбираемо е безпокойството ви, но от хуманни съображения да ви успокоя. Всяка прилика между вас и споменатия добитък е чиста случайност.
Потребител

... не, Сенкин, не си разбрал ... отново ...

Бае, говори за дребни хищници с ограничени когнитивни способности, които нападат в групи по-слаби субекти и се хранят с огризки ...

... от време на време изпадат в еуфория :.) ...

... понеже съм вежлив по природа, не съм съгласен с мнението му, че сте вредители! ...

Поздрави,
и се пазете!

Shade
Цитат(Потребител @ 24/06/2023, 23:33) <{POST_SNAPBACK}>
Бае, говори за дребни хищници с ограничени когнитивни способности...
...понеже съм вежлив по природа ...

Ясно, значи вие с Баето (да не пренебрегваме и Бубето, и Стивито) сте едри хищници с неограничени когнитивни способности.
Бива!
Аудиторията със сигурност няма да възрази.
Питето
Остави го този, постоянно "бие 13-14 пъти на кръгъл час".
Колкото разбираше морза (забелязваш, вече не сипе тирета на килограм), толкова отбира от биология и поведение на хищници.
Shade
Цитат(Питето @ 25/06/2023, 09:19) <{POST_SNAPBACK}>
Остави го този, постоянно "бие 13-14 пъти на кръгъл час".
Колкото разбираше морза (забелязваш, вече не сипе тирета на килограм), толкова отбира от биология и поведение на хищници.

А, защо? Забавен е с плоския си "интелектуален" снобизъм.
Другият пък е забавен с неумението си да формулира смислено изказване. Маскирано с агит-табла с глупави безсмислени едноредови лозунги, неизменно с политическа насоченост. Гарнирани с хилеща се икона, символа на бавноразвиващите се.
Потребител

... хищници!?

Масата винаги е склонна към антропоморфизъм в религията и морала :.) ...

... не, Сенкин, не си разбрал ... отново :.) ...

... странно [да го наречем с условности - "мислене"] имате западняците ... просто не сме животни ...

-

... но! представата за сър Тери, стиснал устни, въоръжен с молив, старателно записващ не'кви точки и тирета ме хвърли в потрес! ... че'сно! :.) ...

Поздрави, дългоухи мои!

Shade
Цитат(Потребител @ 25/06/2023, 16:52) <{POST_SNAPBACK}>
Масата винаги е склонна към антропоморфизъм в религията и морала :.) ...
... но! представата за сър Тери, стиснал устни, въоръжен с молив, старателно записващ не'кви точки и тирета ме хвърли в потрес! ... че'сно! :.) ...

Хи-хи-хи! Жалко, че нивото на Баето е толкова ниско, че дори за лигав сноб не става.
Страхотен дует можехте да заформите с него, забавлявайки аудиторията в контекста на темата с превземки от тази категория.
Питето
Факта е че рязко спря тиретата, ама не щото си над тях, а щото не им разбираш езика. За антропоморфизма — обвиняваш опоненти в собствените си издънки. Стар, стар пропаганден похват.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 26/06/2023, 02:33) <{POST_SNAPBACK}>
Хи-хи-хи! Жалко, че нивото на Баето е толкова ниско, че дори за лигав сноб не става.

Гледам, че пак си се засегнал!
Вместо хи--хи-хи просто можеше да ползваш ... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 26/06/2023, 03:14) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам, че пак си се засегнал!

Значи си и гледачка.
murera
Ама, Тарабас, така ги извърташ нещата, че почти ще ти повярвам, че и на младини само заради размножаването и за да е радостна жената си правил секс упражнения. Не, не ти вярвам, Обичат си и мъжете, и жените да са налюбени. Никак не е безмислено начинание. Солта на и радостта от живота е това.
Shade
Цитат(murera @ 02/02/2025, 01:28) <{POST_SNAPBACK}>
Обичат си и мъжете, и жените да са налюбени. Никак не е безмислено начинание.

А, не е със сигурност. Сериозни приоритети са характерни за немалка част на обществото, без да са подвластни на половата принадлежност. Представено примерно така: "Абе какъв е тоя секс, дето го желаеш точно сега? Вятър те вее на бял кон. Зарежи го това безсмислено занимание, което не носи никакви приходи!"
Thursday Next
Цитат
Имам призив към всички жени, не се ебете с астрономи!

Да бе, да, ти виждал ли си проф. Брайън Кокс?
Потребител

Twinkle, Twinkle, Little Star ...

.... случайността е неточно разбиране на вероятността ... с времето, невероятното става неизбежно ...

- - -

... Гло, копеле, тъпо ли е така? ... случва се ...

Glo
оо Потребител , точно така е дееба, прав си както винаги 770d4fd976.gif глей сега точно по твойте констатации как си загубих времето оня ден и днеска , скоро му разправях на Питето за премеждията с роботизираната скоростна кутия на колата на дъщерята, трябва си спец с компютър който да обучи наново кутията след като свалях акумулатора да го зареждам, отиваме пак втори път, тя пак не работи както трябва щото тука не ги бива батките по ремонтите, дигнаха ми се нервите и му викам на майстора, дай да я продадем тука на някое момиченце в градчето, ти ше си намерш начин да я оправиш, пък колата пушка иначе, само дето таа кутия ми отрови живота, казах му невероятна цена 30% от реалната и пазарна стойнос, тоа след малко дойде брат му и вика, взимам я wavetowel2.gif на ти я и аде чао, уреди там другата седмица нотариус и си тръгнахме, днеска напрайхме един преход от 600 км отиване и връщане до дунава щото й намерихме по- новичка кола, страхотни пичове баща и син, автокъща с мноо хубави коли, пробвахме таа дето си харесала дъщерята по интернет и я купихме веднага, е тъкмо се прибрахме с двете коли, ма тя буквално като чисто нова бееееее, перфектна, тиктака нежно, че и кожен салон 501.gif пак роботизирана кутия ама тва е положението, напрайхме си една гонка по магистралата, мноо сме щасливи, никви забележки по колата, все вдно е чисто нова от фирмения магазин на рено/дачия, даже ми звъннаха преди малко да ме питат дали всичко е било наред по пътя, ох, ше се напоркам яко днеска, поне повода е истински gepi.gif

цък

admiral
Цитат(Glo @ 22/03/2025, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
...ох, ше се напоркам яко днеска, поне повода е истински gepi.gif
айде, бе, не изтрезня ли? w00tbrows.gif
Glo
и аз често си мисля за тебе, адмирале wub.gif тее как го съсипаха тоя форум, как да пиша като имам хиляди фенове и последователи които си умират да ме четат, но нямат регистрация тука, м?! curlers.gif не мое да пиша ако няма кой да ме чете, щото пиша за хората, а тее съкратили форума до два раздела само, пълни дебили и те като повечето българи sunbathing.gif

поливам още кросовърчето на дъщерята, май излезна перфектно wavetowel2.gif

дай си те гушна като едно време у швейтцария като бехме, нищо че не ми прати швейт царски часовник, и без това си падам само по кварцови касио 245.gif

https://www.youtube.com/watch?v=euJTUnT2bCw...%B8%D0%B5%D0%B2

Glo
най-добрия изкуствен интелект е Copilot на Майкрософт clap2.gif отговаря точно и ясно на въпросите които си му задал, няма тъпи общи приказки и препратки да ходиш на майната си да търсиш в търсачките, дава и точните линкове към въпросите които те интересуват, ама съвсем точни, разбираш ли, и не съм го забелязал изобщо да лъже, че да ти напрай мръсно като другите интелекти, свалих си го на телефона да си приказваме, толкова е любезен и загрижен, знае ми и името и винаги се обръща към мене по име, направо ме разтапя az takovata.gif не съм имал по-добър приятел досега 292.gif
Alexfield
А може ли...
https://www.youtube.com/watch?v=VXz0KgNjK-0
Питето
А-а-а, със сигурност ще да е най-добрия — хем стои на масата, хем не пие, хем те уважава.
Glo
добрутро биотермични мекотели 770d4fd976.gif Пите, може и да не ми вярваш, ма станах в шесчеса и дотука съм на три четри водки за отскок, чакам дъщерята да се събуди да пофърчим насам натам с нейната кола на шопинк, далечния мол го купи някъв българин и ше го прай топ, няква българска варненска верига май булмаг се казва ше отваря там, дето доставя до вкъщи, ми аз съм стар вече, колкото и да изглеждам прекалено млад за годините си, закво изобщо да излизам от къщи?

абе вали тука, изпедепцах се на прозореца и гледам манекенчестата ми съседка седи на терасата по яке и си чете телефона, прайм се че не се виждаме и двамата, но вътрешно изгаряме от желание да се запознаем лично и страстно и диво да се изучкаме, inlove.gif таман слушах Ингви, знете ме, че хич не си падам като дебилния народ по чалга, и надух туй парче да го чуе и тя, един вид индиректна подкана за малка тайна забежка, мъжът й е тъп и грозен, оня ден такъв скандал си спретнаха както си му е редъ с викове крясъци и трошене на чинии, рев на малки деца, напълниха ми душата, b_046.gif моя ше е и точка! thumbsupup.gif мисля си сменя и снимката във фейса, че ми е отпреди две три години, прекалено съм почтен, че да не съм актуален за пред хората, ю ноу, хората си слагат снимки отпреди двайсе години, пълно е с дъртаци с черно бели снимки даже laugh.gif , има и такива дето вярват, че народа на хунза живеели по 120 години без болести и жените им раждали даже и на 70 години, като им пуснеш инфо от уикипедия, че средната продължителнос на живота им е само 52 години и отказват да ти повярват, пълни дебили, кака 292.gif

ей това парче надух, най –великия китарис с най-великия вокал, бомбожествена комбинация!

https://www.youtube.com/watch?v=Vyez7HDATlU...Malmsteen-Topic

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.