Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Безполезни занимания
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Потребител

... добре, ще се опитам да обясня :.)

Ако дърво падне в квантова гора и никой не го чуе, има ли то вълнова функция?

Нойман-Уигнър: Съзнанието като квантов оператор

- не измервателните уреди, а съзнанието на наблюдателя колапсира вълновата функция ...

... когато макрон се е насмъркал, той е значим ръководител на велика държава ...

но не ...

интерпретацията на Пенроуз казва: Гравитацията убива котката

- суперпозицията е нестабилна при мащаби, където гравитацията има ефект (напр. макроскопични обекти), тя колапсира реалността ...

т.е. ти не си едновременно тук и на онзи плаж ... решението е взето отдавана от Гравитацията от твое име и за твоя сметка:

Отнесен дремеш, мислиш, че летиш,
протягаш длани да се задържиш...
на падаш ненадейно...изведнъж,
усещаш ужас, виждаш се измамен...

и бай дъ уей, в Содом и Гомор няма нищо ново!

:.)

Glo
бе Потребител, не виждаш ли че съм като жив?! sunbathing.gif

... и тука у форума, и другото тука където съм, и на плажа щото като едни творения от създател който е хем алфата, хем омегата, аз съм всичко и всеки, простите хора навремето въвели концепцията за душата, уж секи бил притежател на собствена частна душа у себе си, твай менте дяволски старинен софтуер , никой не притежава лична душа, ние сме обгърнати от една обща душа всички навсякъде точно щото сме всичкото – началото и края!

колкото неприятно да изглежда, че примерно с Лати1690 и поп Никодим сме набутани в един и същи батак, но не е точно така, има отенъци с които се самоопределяме, щото относителността не може да функционира без разделение помежду ни и изобщо помежду всичко, ние много добре осъзнаваме че не сме камъни, нито котки, нито някви си там битълси, разчиташ на стари абсолютни погрешни теории развити от други хора, аз си създавам собствени, ние не можем да мислим, нито да развиваме теории, нито да композираме музика или да изпеем гениални песни ако някой не реши да ни подаде от центъра на самата творяща интелигентнос,

ние сме само едни приемници, кукли на конци, изживятели на относителното сътворено от абсолюта, в абсолюта не мое се насладиш на музиката, храната, любовта щото там сме едновременно всичко това, не мое се насладиш на болката и слабостта, на смъртта, на отделеността, на пиянството си примерно ако самия ти си хем пияницата , хем алкохола! освен ако не си създадеш относителнос и разделение сам помежду себе си,

ей това е голямата тайна на вселената, ако на един концерт освен фенове , сме и самите изпълнители, къде изобщо отива идеята за вълшебното преживяване, то и в секса е така,и изобщо във всичко,

Потребител, слушай батко си какви ги дрънка и се опитай поне малко да разбереш какво ти дърдори, и без сложни теории законите си работят такива каквито са , и без радиоапарати е имало радиовълни, ние нищо не откриваме, то просто си съществува до момента докато не го забележим, номера е да го забележим без да чакаме на някой друг да ни го подскаже, въпрос на фокусиране е! фокус мокус – барба фокус! sunbathing.gif и фокуса стана процес, а неговата променливос стана истина, има хора поклонници дето цял живот търсят истината, а тя е скрита в най-голямата лъжа, туй е то парадокса на Гло дгоеба smile.gif
Glo
мъдрия български народ стигна най накрая до консенсус laugh.gif

цък
Питето
Е точно де, заради това има богат избор дори на русалки. Който го кефи дългокоса, който го кефи дупе като барабанче, че сигурно и още видове има. Не като навремето само една "лягушка квакушка" за целия СИВ...
Alexfield
Въпрос на количества водка е svirkam si.gif
https://vk.com/video109421588_456243280
Ако знаеш Гло колко русалки е видял ...
Потребител

... [и_з_у_м_и_т_е_л_н_о]! ... "безумната тълпа" :.) ...

И смятам за мой дълг, не съм благодетел по призвание, но в тези толкова смътни времена да предлагаш някому една вяра, път към свръхестественото …

- - -

... глей ся, Гло, стаам в 6, мноо ме мързи, имам работа, а мноо ми се спи :.) ...

... това, което наблюдаваш е селф дефенс меанизм на организма ... простичко е - обратна връзка в работеща система :.) ...

Да, ма́ бех много време на море
и са кат се върнах един ми вика – то рапа умре
Викам чакай бе, пусни ми ги тия талибани, да ги чуя
той ми вика – Не бе, мани мани,
тва е нова мода, кефи се народа
за мене тия само а́бат кислорода

... айде, другарите ги разбирам - салата от натрупвания :.) ... това, което дори Бае се отказа да ви обяснява е, че избора не или/или ...

нито едното, нито другото

... отказ от детерминизма ... няма резултати - значи не могат да се извлекат изводи! ... няма ли изводи - спират разсъжденията ... няма ли разсъждения - няма и теория ...

... има неща в живота, с които просто трябва да се примириш, като това, че Левски вечно ще бъде апроприиран от Режима като пръв радетел на многорасовия и многоетнически съюз на народите ...

... е, сега е наш ред да ви гледаме :.) ...

Де вземи тая демокрация!
-А, не, мерси! Задръж си я!

п.п. ... дори АИ не може да ви спаси от безсмислието - "присмива се на **либералните илюзии** – сякаш казва: *"Вие я искате, а после ревете, че не работи"*."

поздрави на Мила!

:.)

Питето
Цитат(Glo @ 12/05/2025, 15:48) <{POST_SNAPBACK}>
май съм си изгубил цялата духовнос деееба, ...просто от лакомия съм готов на всичко sunbathing.gif

Ми стани комунист или си направи патриотична партия, що да те режат и покръстват за некакви си жълти стинки, а накрая друг да обира каймака. Правиш си една партия с таргет по-простичките, влизаш у парламента и почваш да джобиш наред. Е, отначало ще трябва да дадеш некой лев да се задвижи далаверата, ама то с трици маймуни не се ловят. Я виж ваксинираните антиваксъри как до последно се тръшкат по площадите за лева, а после се оказва, че всичко им е в евро. И ти така. То, религия няма за кога да основаваш, ама една партийка или поне да вземеш едно депутатско място, и после да го продадеш на който плати най-много...
Glo
ше организирам на първо място един референдум за запазване на потурите и свинските цървули wavetowel2.gif

и след като целия дебилен народ излезе по улиците да ме подкрепи, ше се обявя за депутат, и понеже не нося ризи и костюми народа ше ме избере, който носи ризи и костюми е продажник и предател на българщината biggrin.gif
Питето
И вместо колата автоматик с климатика, в каручката, щото българщината го изисква, няма как... И никъф кауфланд с онези западните питиета дето ги снимаш от време на време. Събираш джанките пред блока, джибрите в мазата да те надуши целия квартал, после на казана до Меден рудник (и журналисти да има, щото все пак власт ще печелиш, трябва да те пуснат по талавизията) и дървената бъклица, онази тежката. Абе всичко да ти е родно. От тук те виждам, как сам ще си станеш опозиция.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.