бе Потребител, не виждаш ли че съм като жив?!
... и тука у форума, и другото тука където съм, и на плажа щото като едни творения от създател който е хем алфата, хем омегата, аз съм всичко и всеки, простите хора навремето въвели концепцията за душата, уж секи бил притежател на собствена частна душа у себе си, твай менте дяволски старинен софтуер , никой не притежава лична душа, ние сме обгърнати от една обща душа всички навсякъде точно щото сме всичкото – началото и края!
колкото неприятно да изглежда, че примерно с Лати1690 и поп Никодим сме набутани в един и същи батак, но не е точно така, има отенъци с които се самоопределяме, щото относителността не може да функционира без разделение помежду ни и изобщо помежду всичко, ние много добре осъзнаваме че не сме камъни, нито котки, нито някви си там битълси, разчиташ на стари абсолютни погрешни теории развити от други хора, аз си създавам собствени, ние не можем да мислим, нито да развиваме теории, нито да композираме музика или да изпеем гениални песни ако някой не реши да ни подаде от центъра на самата творяща интелигентнос,
ние сме само едни приемници, кукли на конци, изживятели на относителното сътворено от абсолюта, в абсолюта не мое се насладиш на музиката, храната, любовта щото там сме едновременно всичко това, не мое се насладиш на болката и слабостта, на смъртта, на отделеността, на пиянството си примерно ако самия ти си хем пияницата , хем алкохола! освен ако не си създадеш относителнос и разделение сам помежду себе си,
ей това е голямата тайна на вселената, ако на един концерт освен фенове , сме и самите изпълнители, къде изобщо отива идеята за вълшебното преживяване, то и в секса е така,и изобщо във всичко,
Потребител, слушай батко си какви ги дрънка и се опитай поне малко да разбереш какво ти дърдори, и без сложни теории законите си работят такива каквито са , и без радиоапарати е имало радиовълни, ние нищо не откриваме, то просто си съществува до момента докато не го забележим, номера е да го забележим без да чакаме на някой друг да ни го подскаже, въпрос на фокусиране е! фокус мокус – барба фокус!

и фокуса стана процес, а неговата променливос стана истина, има хора поклонници дето цял живот търсят истината, а тя е скрита в най-голямата лъжа, туй е то парадокса на Гло дгоеба