здравейте скъпи фенове и антифенове, от днeс от първа пролет съм вече съвсем нов човек, един казус се завъртя у фейса, ходят да пътуват някъде и качват снимки, викам ебати идиотските снимки дето повечето пускате, някви тесни като вертикални улУци, толкова ли не ви идва на акъла да завъртите телефона в хоризонтална позиция, у вас телевизора не седи вертикално ами седи хоризонтално, нали! половин сграда оттука, половин оттам, абсолютно безмислени и негледаеми, викам му на пича – тъпанарска работа , па те го защитават и освен това разправят нещо за добрия тон, че кво ми е на тона, дори не съм го обидил лично, коментирах снимките а не тоя тъпанар

, как може народа ни да е толкова дебилен бе, има купища дебили дето пускат обяви за коли, масово не пишат година на производство, който му се занимава с дебили да ходи да му пише да го пита, па после да го пита бензин лее, дизел ли е, и си пусне снимки на колата, на едната снимка половината предна част, на другата снимка половината задна част, половин ляво стъкло, отделно снимка на ауспуха, малко от тавана, джантата отблизо от пет сантима я снимал, цялата кола накуп няма начин да я видиш, после се сърдят като ги наругаеш, един пуска снимка от границата да видим какво е положението, има ли опашки, и снимал напред как е стигнал на две коли разстояние от пункта, викам му абе дебил, снимай назад да видим колко е опашката бе да ти еба майката проста,

и вместо да седне да осъзнае къде му е олигорфенската грешка, почва да обижда, не знам как продължавам да живея и да издържам в такова дебилно общество, те щом пълните отличници като Лати в училищата ни са на подобно референдумно ниво, просто нямам нерви повече,

даже търсих материали в нета за безболезнени самоубийства, как да го променим и събудим тоя народ без да пишем постинги? м? ми не може, ама може да си подфърляме баницата от едната маса на другата, според мене трябва върху народа да бъде приложен насилствено метода на маймуната, сетих се, че ми липсва глупавия макак швейк, то да ти е кеф да те наругае още от първи постинг, всяка маймуна обича банани, ей тва е!

не баннове! ми те по-незначителни от червееви акита, пишеш, пишеш усърдно и накрая някой вземе, че ти разкрие всичките ти схеми, а мога ли с една ръка да натисна едновременно всички клавиши на едно пиано да речем, и дотам със звука!, няма да спра да агитирам, да поучавам и да лея поуки и премъдрости, длъжен съм щото съм един от малкото будни хора, другия е Лати и дотам! а аз смятам да спра дотук!