Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мотивираща реч на руски командир
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Shade
"Всички вие ще загинете, но знайте, че Мать Россия няма да ни забрави никога. През следващите столетия ще слагат цветя на надгробните ни камъни. Името на всеки боец ще бъде изсечено на мемориални плочи. Вечни огньове ще горят за всички нас".

Интересно що за индивиди могат да бъдат мотивирани преди битка с подобна реч... misli.gif
Като на човек минал през редовна военна служба, тези войници ми изглеждат много странно. Гащници. Липсва унификация в снаряжението и униформата. Застаналият най-вляво носи Калашников с дървен приклад, каквито не се използват от 70-те години на миналия век. Сигурно са мобилизирани затворници, пушечно месо за еднократна употреба, въоръжени и оборудвани с каквото падне.
Какво друго обяснение може да има, след като след убийството на Пригожин, Путлер изравни със земята мемориалното гробище на падналите Z-патриоти, създадено от Пригожин. И това при положение, че в Путлеристан индоктринират децата от най-ранна възраст с рашизоидното внушение, че животът им не струва нищо, че единствената ценност е Родината, а тяхната роля е само да умрат с радост и охота за тази Родина.

Има една мисъл на Марк Твен "По-лесно да направиш хората на глупаци, отколкото да ги убедиш, че са направени на глупаци". Къде са ерудираните форумни алтернативници да ни отворят очите за горната реалност?
Универсалният експерт Снобът да се изкаже по въпроса. Та белким изплюе нещо смислено помежду лигавите сравнения и многоточия. Е, снобе?
Форумният Поп също да вземе отношение. В Римляни 13:9 се казва "Да обичаш ближния си, както себе си". Не се казва да нахлуеш на територията на ближния си, за да убиваш, наричайки това защита. Казано е. Писано е, дори. Е, попе?
Дори формният идиот би могъл могъл да пусне някой глупав лозунг по въпроса.
Питето
Що се ловиш на пропаганда? Този се върти, а звука винаги ясен и силен... а в дъното на кадъра бяла лада чака новата си собственичка...
Shade
Цитат(Питето @ 07/05/2024, 11:12) <{POST_SNAPBACK}>
Що се ловиш на пропаганда? Този се върти, а звука винаги ясен и силен... а в дъното на кадъра бяла лада чака новата си собственичка...

На такава "пропаганда" не се ловят дори мужиците с промити мозъци. Неотдавна някакъв депутат от Руската Дума (не му помня името и няма да го търся) обявява по руската телевизия, че най-висока чест за руския патриот било да даде с желание и радост живота си за Родината. Спукаха го от подигравки по руските сайтове: "Разбира се, че това е най-висока чест. Ще се радваме и гордеем с (примерно) Иван Иванич, когато той даде живота си за Родината".
Бай Ганьо
Както и да се въртиш, темата ти приключи.
Тя па ена тема! laughing.gif
И да не ядосам Алекс трябва да кажа, че съм точно по темата.
Glo
нещата не стават с речи и постинги, стават с Укази laugh.gif 406.gif

https://trud.bg/%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0...B8%D0%BD%D0%B8/

Бай Ганьо
Те поне имат някакви цели.
Ние ена магистрала пеесе години не можем да построим.
А не говорим за децка болница, или нов стадион.
Македонци, румънци, сърби, сички ни туриха в малкия си джоб.
Само устите ни големи на нас.
Присмиваме се на руснаците, а не се виждаме ние какви нещастници сме.
Glo
Бай Ганьо, ти дойде най-накрая на моя cool.gif ми дебилен народ сме, още малко и ше ми кажеш, че не съм го твърдял всеки ден от сутрин до залез, да беше вкарал поне някво допустимо отрицание, ами ми се правиш на първопроходец, държиш се като независима форма на живот, а делиш квартира с гадни черни потни негри, продаваш черни надуваеми кукли на съквартирантите си и все си пиян от сутринта292.gif нямаш чуство за срам подобно на гълъбите, със сигурнос нямаш и истински ролекс laugh.gif в една група за часовници съм, няма пич със скъпарски часовник който да не пусне снимка с него поне по веднъж на ден cool.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 08/05/2024, 05:00) <{POST_SNAPBACK}>
И да не ядосам...

Никого не можеш да ядосаш с празните си лозунги. Само разсмиваш.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 08/05/2024, 07:02) <{POST_SNAPBACK}>
Ние ена магистрала пеесе години не можем да построим.
А не говорим за децка болница, или нов стадион.
Македонци, румънци, сърби, сички ни туриха в малкия си джоб.
Само устите ни големи на нас.

Нямате цели? "Барабар Ганьо с негрите в Зулусия", а?
Е, други пък имат и цели, и резултати...
Питето
Всъщност, тези де то се ловяха точно на това, тях ги изтребиха в Украйна още от начало, заедно с първите вълни от затворниците. Сериозно, дори имаше статии точно за тези полезни идиоти как са ги прецакали от Кремъл. Сега, към кого е насочен клипа незнам, обаче си е направен за пропаганда отвсякъде.
Shade
Цитат(Питето @ 08/05/2024, 11:58) <{POST_SNAPBACK}>
Всъщност, тези де то се ловяха точно на това, тях ги изтребиха в Украйна още от начало, заедно с първите вълни от затворниците. Сериозно, дори имаше статии точно за тези полезни идиоти как са ги прецакали от Кремъл. Сега, към кого е насочен клипа незнам, обаче си е направен за пропаганда отвсякъде.

Ами да. Пропаганда на "вековните ценности" на "Русский Мир", в Московията няма голям избор. Вчера гледах репортаж от детска градина в Москва. Децата облечени с военни униформички с кожени колани и войнишки кепата. Маршировка, отдаване на чест... Това са утрешните руски идиоти, които според Бай Ганьо имали "някакви цели". Но на Ганьо му е простено като поддръжник на "другото мнение", мнението на простите.
Glo
черните негри нали са прости и необразовани, само от картинки разбират - та Бай Ганьо ги залъгва с неговия Ролекс , както и с високото качество на надуваемите си кукли laugh.gif

цък
Leon
Ха-ха, имах такъв, купих го от Дакар, щото бях си забравил моя в бързането.
На улицата гледам група негри продават някви боклуци, включително часовници.
Викам колко пари искаш и се насъбраха поне десетина около мен, преводачи, кибици, всякакви, оня с преводач казва 40 долара. w00tbrows.gif
Нямам толкова, мога ти дам 10, накрая се разбрахме на 20, вадя пачката и му давам двайстачка wavetowel2.gif Голям майтап, после поне километър вървях с негърска свита, няма отърване.
Бай Ганьо
Всеки има някакви цели включая и вие зад океана, дет не можете да си отговорите на елементарен въпрос:
Защо след като си печатите пари, вземате заеми!
Справка Jared Bernstein. laughing.gif

https://youtu.be/1Fj0zRmEWYc?si=3yyMvrPZGrfF8F-W
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/05/2024, 01:09) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки има някакви цели включая и ВИЕ зад океана, дет не можете да си отговорите на елементарен въпрос:
Справка Jared Bernstein. laughing.gif

https://youtu.be/1Fj0zRmEWYc?si=3yyMvrPZGrfF8F-W

Благодаря за обръщението ти към мен с кралско "ВИЕ". tan.gif
Елементарен отговор: НИЕ зад океана не печатам пари и не вземам заеми. Ползвам кредит и погасявам на 100% баланса за текущия месец.
Други елементарни въпроси имаш ли?
Би ли бил така любезен да отговориш на елементарен въпрос за твоите цели, включая: Как вървят продажбите на надуваеми кукли сред негрите в Зулусия? Кълват ли чернилките на стоката, като видят амбулантен търговец, който се пъчи насреща им с ROLEX?
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 09/05/2024, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки има някакви цели включая и вие зад океана, дет не можете да си отговорите на елементарен въпрос:

кредити се отпускат на хора които вадят пари, щото да е ясно, че ше могат да си ги изплатят, никой кредитодател няма да откаже да отпусне кредит на някой който дори в случай на невъзможнос да си го изплати, да има законното право да напечата истински пари за да го върне, затова американците дори и задлъжнели, пак намират начин да се издължат, cool.gif на бедните никой не ще да дава пари назаем, затова се шмиткат немили – недраги по света с фалшиви Ролекси на гол гъз, и се гъзареят пред чернилките щото другаде ше им се смеят, мноо съм щаслив, че нямам и един лев кредит, нито имам намерение да тегля, пускам тото и като спечеля няма да си купя нито яхта, нито самолет, нито ролекс, не ми отива на произхода и статута, пък съм и доволен и на малкото, ше ги инвестирам за собствена красота и в някой и друг имот разбира се, тъп съм и мързеливо непредприемчив и нямам усет към друг род инвестиции, нито са ми притрябвали ангажименти с когото и с каквото и да е 292.gif не се и виждам като продавач на надуваеми секс кукли из негърско, нито като кръчмар, най-малкото като екипен сътрудник, даже и като шофьор на камион не се виждам вече, решил съм отдавна какъв искам да стана като порасна - неебателен независим консуматор на разни блага докато един ден не се свърши света щото то и това омръзва 292.gif
Glo
Цитат
Други елементарни въпроси имаш ли?

аз имам един въпрос към бай ганьо, ама отговора го знам предварително - как е преуспял в живота при негрите в южна африка? wavetowel2.gif

та ето го и отговора на всеки наш Ганя заселил се там - ми заминах и нали съм бял и не съм мързелив като негрите, та веднага ме взеха в една фабрика за преработка на риба, шефа и той бял, видя ме колко съм умен и способен и на втория месец ме направи управител, към края на първата година вече бях успял да надипля толкова кинти, че си купих едно малко и обширно имение с десетина негри обслужващ персонал guitar3.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 09/05/2024, 13:13) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря за обръщението ти към мен с кралско "ВИЕ". tan.gif

Както винаги пак нищо не си разбрал. laughing.gif
Бай Ганьо
Цитат(Glo @ 09/05/2024, 13:58) <{POST_SNAPBACK}>
кредити се отпускат на хора които вадят пари, щото да е ясно, че ше могат да си ги изплатят, никой кредитодател няма да откаже да отпусне кредит на някой който дори в случай на невъзможнос да си го изплати, да има законното право да напечата истински пари за да го върне, затова американците дори и задлъжнели, пак намират начин да се издължат...

Цитираш какво пише в книгите.
А книгите са написани от интересчии.
Реалният живот е друга бира. grin.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/05/2024, 05:36) <{POST_SNAPBACK}>
Както винаги пак нищо не си разбрал. laughing.gif

Въобразяваш си, както винаги, че при теб има нещо за разбиране ("стойностна информация", както те величаеше един глупак).
Работата е там, че не предлагаш друго, освен тъпи лозунги и дебилно хилещи се емотикони. Е, ако има друго, посочи го с нещо повече от линк към любим идиот с посвещение "справка". Нормалните хора предлагат смислен коментар по същество.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/05/2024, 05:42) <{POST_SNAPBACK}>

Въпрос (дори два):
1. Любимите идиоти, към които предлагаш линкове и цитираш, интересчии ли са? ДА или НЕ?
2. За теб реалният живот не е ли друга ракия?
Glo
хаха, Леон, преставам си как си караш с двеста състезателния си автомобил по маршрута на ралито Париж - Дакар из пустинята и тумба негри негри тичат отстрани и ти чукат по стъклото да ти продадат фалшив Ролекс щото са те забелязали, че си забравил твоя, отвараш стъклото без да намаляш скоростта и се пазарите до сделка! негрите тичат покрай колата чак до финала в опити да ти продадат още нещо laugh.gif искам да видя Ролекса на Бай Ганьо, той иначе е мноо хубаво момче, ама искам да се пусне с негърска народна носия от новата му черна родина и ролекса да е затъкнат в пояса на едър план, шях да пускам на гергьовден моя касио едифайс който е първия от колекцията ми от два часовника Касио, на 18 години е, носил съм го десетина дванайсе години, и в космоса и морета и океани, в магистрални тунели и червееви и черни дупки , пори вечността до секунда you`re the man.gif , един път само съм сменял батерия, еее и такова, обичам жълтото, слънчево пишлеме съм tongue.gif

цък
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 09/05/2024, 15:42) <{POST_SNAPBACK}>

нито бира пия, нито водя реален живот hat.gif
Shade
Цитат(Glo @ 09/05/2024, 07:25) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Бай Ганьо @ 09/05/2024, 05:42) <{POST_SNAPBACK}>
нито бира пия, нито водя реален живот hat.gif

Ослушва се Ганьо (сигурно защото е интоксикиран) да подчертае как само любимите му идиоти (носители на "другото мнение", мнението на простите) не са интересчии, поради което следва да твърдо се вярва на написано/казано от тях. laughing.gif
Alexfield
Зад океана ей така си печатат пари във Венесуела. Резултатът е, че всички стават милионери и с тия милиони не могат да си купят дори храната за месеца. Така става като сложиш прост шофьор на автобус да управлява държава. Същото би могло да се случи и в ЮАР, ако там за президент изберат някой продавач на гумени кукли.
Питето
Други, още по-елементарни въпроси:
АБе защо кредиторите дават заеми точно на тези зад океана, дето си печатат сами парите?
Тъпи ли са всичките кредитори, които дават заеми на САЩ?
Leon
Цитат(Glo @ 09/05/2024, 17:16) <{POST_SNAPBACK}>
хаха, Леон, преставам си как си караш с двеста състезателния си автомобил ...

Dakar е едно недотам противно място, някои познати бабички дори ходят на почивка там.
Бях 3 дена в един френски хотел, който трябва да е бил мноо "шикарен", както казват хората на североизток, но преди около 60-70 години.
Вижда се, че всичко е било направено с вкус, но е вече твърде овехтяло, и все пак вечер се събираше част от френската колония там.
Аз, обаче, след като си тръгнах минах на лопедиум, видимо стомаха ми не е бил достатъчно здрав за техните гурмета.
Обаче най-запомнящото за мен бяха такситата и по-точно техните калници. w00tbrows.gif

Вижте прикачените файлове
Thursday Next
Цитат

laughing.gif Всички имат цели, Ганев. Никаква философИя не е. Виж, да имаш знания, умения и постоянство да постигнеш целите си, това вече е съвсем друга бира. Ако се ставаше четвърта икономика в света с подписване на укази, ехееее, блага работа - тичаме при Радев, примолваме му се, той подписва указ да станем трета икономика и ей така с една хартийка руснаците ни дишат праха.

Shade
Цитат(Thursday Next @ 10/05/2024, 13:11) <{POST_SNAPBACK}>
laughing.gif Всички имат цели, Ганев. Никаква философИя не е. Виж, да имаш знания, умения и постоянство да постигнеш целите си, това вече е съвсем друга бира. Ако се ставаше четвърта икономика в света с подписване на укази, ехееее, блага работа - тичаме при Радев, примолваме му се, той подписва указ да станем трета икономика и ей така с една хартийка руснаците ни дишат праха.

Ганев е посочил цели: "магистрали, детски болници, стадиони". Само дето му липсва капцитет да осмисли, че това са целите на цивизования свят, съвместно с развитието на възобновяема енергетика и нови технологии, включително космически. Целите на любимите му рашисти, които уж били казвали "истината", са средновековни. Свеждат се до войни за заграбване на територии с бомбардиране на детски болници, стадиони, транспортна и енергийна инфраструктура. Не могат да станат като света, затова искат светът да стане като тях.

Бай Ганьо
"Работническо Дело" laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 10/05/2024, 19:20) <{POST_SNAPBACK}>

Карбовски го казва, нали? Партийният ти официоз на днешното време.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 11/05/2024, 04:20) <{POST_SNAPBACK}>

Абе що се правиш на ритнат? "Целите" на великия путински указ са точно като извадени от "Работническо дело", ама ти им ръкопляскаш в захлас, щот видиш ли, голямата работа, имало "цели".
Бай Ганьо
Имат цели, да.
А може и да ги постигнат.
Знаем ли!
Ще видим.
А вашите цели бе мадам, кои са вашите?
Грънци, laughing.gif
Alexfield
Цитат(Бай Ганьо @ 08/05/2024, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>

Всъщност точно заради руснаците сме такива нещастници. Още не можем да се освободим от руското робство.
Thursday Next
Понеже и преди си ме слагал в някакви "вашите", за които се оказва, че не съм и чувала, ще поясниш ли: сега ми говориш учтиво на "Вие", или пак ме слагаш в някакви "ваши", от чието име се предполага да отговоря? За да знам как да ти отговоря. Ако е второто, бъди така добър да поясниш за кои "ваши" става въпрос, за да мога да съм по-конкретна.
Бай Ганьо
Така е.
Все някой ни пречи.

От 33'та минута

https://youtu.be/_NtjcY5occs?si=Zjk6O-pedAh0blio
Alexfield
Какво се очаква да видя там? Научи се да се изразяваш.

От 33'та минута
https://www.youtube.com/watch?v=mMmTAh4_xDc
Бай Ганьо
Не е ли ясно!
Никой не ни пречи освен некадърността ни.
Alexfield
Не е ясно. Гледах 3 минути от 33 до 36. След това спрях да гледам, защото нямаше нищо нито за русия дето ни пречи, нито за някаква некадърност.
Единствено се набива на очи, че пускаш линкове към интервюта дълги повече от час, без изобщо да изразяваш, какво точно трябва да подкрепи даденото видео. Очевидно е, че не ти е по силите да напишеш свързано изречение, а от там и да застъпиш някаква позиция. Но това не е проблем на другите. Твоята невъзможност да се изразяваш си е само твой проблем. Пак напомням: Това е форум за дискусии. Ако ти не можеш да дискутираш, това си е твой проблем, а не на останалите.
Научи се да дискутираш или просто си стой в ъгъла като един фикус.
Питето
Ми на руснаците, като никой не може да им попречи що копаят дъното?
Потребител

... да си в тридесетте и да преосмислиш приоритетите си - "сигурна работа" ... "семейство" ... това ли е?! ...

- - -

... етичен тест по Тюринг:

- имали ли сте домашни любимци?

- изпитвали ли сте привързаност към предмети?

- именували ли сте предмети?!

- любували ли сте се на стихове на фона на залеза?

- някога заплащали ли сте за оригинални произведения на изкуството, които не са съобразени бюджета ви?

- имали ли сте особено отношение към пощенската си кутия?

:.)

- - -

... homo faber ...

... хората са еднакви навсякъде, Thursday, с много малки и объркани изключения - обичат децата си, искат да живеят креативно в мир ...

... невъзможно е да пренапишете Втория закон възоснова на "метрики" ... просто приеми - дебилно е ...

... скукотища :.)

Thursday Next
Цитат
хората са еднакви навсякъде, Thursday, с много малки и объркани изключения - обичат децата си, искат да живеят креативно в мир

Абсолютно съм съгласна с теб. Точно това имах предвид, като казах "всички имат цели". Просто употребявам по-малко многоточия и затова изглежда по-сбито.

Да питам за всеки случай: "Х не са хора и трябва да бъдат избити", "страхувай се от мен, аз мога да унищожа света", "не е важно, че живееш скотски, важното е да умреш геройски" ... Тези малки и объркани изключения ли имаше предвид?
Потребител

Цитат
Абсолютно съм съгласна с теб. Точно това имах предвид, като казах "всички имат цели". Просто употребявам по-малко многоточия и затова изглежда по-сбито.

... даа знам, Thursday, също съм съгласен с теб - симплификация е необходима за да си в крак с глобалните хора :.) ...

... колкото до питането ти, знаеш разбира се, че всички палестинци - от невръстните до старците са терористи ... за това трябва да изчезнат кротко в Мрака ...

Разпознаваш ли системните проблеми?

- - -

... нека включим още участници :.) ...

Голяма част от жилищен блок се срина след украински обстрел в град Белгород.

... последния път, когато украинците стреляха с Точка-У беше на 8 април 2022, когато изпуснаха ракетата до гарата в Краматорск ... загинаха 61 човека ...

... естествено, заявиха че това е дело на орките независимо, в мордовия такива системи отдавна са свалени от дежурство поради изтичане на срока на годност ... още повече такива системи не са фиксирани на видео или сателитни данни при придвижване на руска техника ... но, виждаш ли, имали няколко на съхранение - значи стреляли са! ...

... виж украинската армия активно използва Точки още от 2014-та ... поне до 8-ми април 2022 ...

... две години не стреляха, но очевидно недоимъка на западни тактически ракети си казва думата и за това са пуснали всичко, което може да достигне Белгород ...

... виж точността никога не е безпокоила ВСУ ...

Поздрави!

Alexfield
Чудна работа, Потребчик! На ракетите им изтича срокът на годност, а на танковете били на въоръжение през 1956-та не им изтича. Сигурно можеш с няколко многоточия да дадеш логично обяснение на този феномен, нали?

И за протокола:
Колкото и да викаш "Я-я-я! Виж пеперудка!", въпросите на които не отговори, остават:
Цитат
Да питам за всеки случай: "Х не са хора и трябва да бъдат избити", "страхувай се от мен, аз мога да унищожа света", "не е важно, че живееш скотски, важното е да умреш геройски" ... Тези малки и объркани изключения ли имаше предвид?
Thursday Next
Цитат
ти, знаеш разбира се, че всички палестинци - от невръстните до старците са терористи ... за това трябва да изчезнат кротко в Мрака ...

Не, не знаех това, за пръв път от теб го чувам. Тюх, язък, таман се съгласих с теб за нещо и се зарадвах, а ти сега ...

Цитат

Аааа, това е новото "вие що биете негрите", така ли? Уотабаутизмът е последното убежище на аргументативно импотентния.

Цитат

Значи, ако това се случи в Мариупол, е добре, но ако се случи в Белгород, е зле, така ли? Етиката като функция на географията. Интересно.
И изобщо не говорех за конфигурация "ние" срещу "врагО". Говорех за това, когато родната ти майка се съгласява да се изтъпани пу чиливизора и да каже, че едно кожено палто е добро обезщетение за това, че си загинал някъде на майната си, изпратен от налуден сатрап. Понеже нали всички искаме в мир да гледаме децата си ... Че на всичко отгоре после са ѝ прибрали и палтото. Само за снимките било.
Shade
Цитат(Потребител @ 14/05/2024, 02:33) <{POST_SNAPBACK}>

... последния път, когато украинците стреляха с Точка-У...

Вместо да се лигавиш с бълване на многоточия и празни редове, можеше да ни информираш, че:
1. Частта от жилищния блок, която се е сринала, е от североизточната му страна. Което означава, че ракетата, която го е ударила, е дошла по-скоро откъм Москва.
2. На територията на взрива са открити отломки от С-300, не от Точка-У. Точка-У би срутила цялата панелка.
3. Вече има прецедент с взривяване на жилищни сгради от специалните служби в Русия, за да бъдат обвинени чеченците с последващо започване на Втората Чеченска война. Рязанский сахар говори ли ти нещо? Настоящият евтин театър очевидно е предназначен да създаде негативни настроения към украинците в навечерието на предстоящата нова мобилизационна вълна в Русия.
Същият подход беше използван при свалянето на Малайзийския самолет над Донбас по нареждане на Игор Гиркин, за да бъдат обвинени украинците.

Но ако не можеш да кажеш нещо смислено, продължавай да точиш лиги обстоятелствено, няма лошо.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 14/05/2024, 10:33) <{POST_SNAPBACK}>
... даа знам, Thursday, също съм съгласен с теб - симплификация е необходима за да си в крак с глобалните хора :.) ...

... колкото до питането ти, знаеш разбира се, че всички палестинци - от невръстните до старците са терористи ... за това трябва да изчезнат кротко в Мрака ...

Разпознаваш ли системните проблеми?

- - -

... последния път, когато украинците стреляха с Точка-У беше на 8 април 2022, когато изпуснаха ракетата до гарата в Краматорск ... загинаха 61 човека ...

... естествено, заявиха че това е дело на орките независимо, в мордовия такива системи отдавна са свалени от дежурство поради изтичане на срока на годност ... още повече такива системи не са фиксирани на видео или сателитни данни при придвижване на руска техника ... но, виждаш ли, имали няколко на съхранение - значи стреляли са! ...

... виж украинската армия активно използва Точки още от 2014-та ... поне до 8-ми април 2022 ...

... две години не стреляха, но очевидно недоимъка на западни тактически ракети си казва думата и за това са пуснали всичко, което може да достигне Белгород ...

... виж точността никога не е безпокоила ВСУ ...

Поздрави!

Я, Прогнозиста … laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Гледам, както обикновено колегите са те насмели подобаващо. Минавам само да попитам, рушняците що пак се натискат да зачистват Харков, нали го зачистиха последната десетдневка на Февруари 2022?
Питето
А-а-а, той побутва към прословутото "Можно повторить", там онова отиване до Берлин. Обаче ми се струва, че ако успеят да повторят нещо, то ще е разпада на СССР след войната дето отвориха в Афганистан.
Shade
Цитат(Питето @ 14/05/2024, 09:34) <{POST_SNAPBACK}>
А-а-а, той побутва към прословутото "Можно повторить", там онова отиване до Берлин. Обаче ми се струва, че ако успеят да повторят нещо, то ще е разпада на СССР след войната дето отвориха в Афганистан.

А може би се възхищава на идоктринирането на мужиците от детска възраст в съответствие с 1984 на Оруел (забранена в Рашистан като конкуренция), че да прахосаш живота си за оня, дето духа, е най-висока чест и израз на висш патриотизъм:
Война - это любовь, война - это друг, война - это будущее…

И форумният Бай Ганьо се възхищава на идеологията на рашистите: "Те поне имат някакви цели!" Ама той се възхищава и на идеологията на нацистите, които също имали някакви цели: "Хитлер е направил велики неща!"
Потребител

... Сенкин, приятелю, бъди европеец за Бога! ... толкова ли е трудно? ...

... какво значение има дали те слуша главата ... нали ти я слушаш :.) ...

... бай дъ уей, виждам че се увличаш от творби на ЦІПСО_тата ...

https://www.youtube.com/watch?v=tAKpZucGjxA

Поздрави на групичката!

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.