Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мотивираща реч на руски командир
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Shade
Цитат(Glo @ 19/05/2024, 09:39) <{POST_SNAPBACK}>
Бай Ганьо..., човек изобщо не мое ти хване спатиите. За какво се бориш?

Отговорът на въпроса ти лежи на повърхността.
Борбата на Бай Ганьо (борба, в смисъла на "убеждение", "кредо", "Mein Kampf" - б.м.) е повече от ясна. Тази борба е въплъщение, инкарнация (чуждицата, купешка дума, е включена за разбираемост от Сноба - б.м.) на отрицанието. В съответствие с Диалектическия закон за Отрицание на отрицанието (уточнение за простичкия Бай Ганьо: диалектиката не е комунистическо изобретение, създадена е от Емануил Кант, независимо от това, че Кант е живял и творил в днешния Калининград - б.м.). Според този закон "Отрицанието е импулс иманентен, тоест вътрешно необходим, представящ действие, чрез което даден обект престава да бъде такъв, какъвто е, загубва своята качествена определеност и се превръща в друг обект с нови качества".
Thursday Next
Цитат
Въпросите, които си ми задала изобщо не ме интересуват, поради горния факт.

Когато много ти се иска да се фръцнеш, ама не знаеш как. a4dff7b7.gif
Когато човек задава въпрос, той го прави, защото *него* го интересува, а не защото тоя въпрос трябва да интересува някой друг. Ако не си в състояние да отговориш, това също е отговор. При това не неочакван.

Цитат
Понеже вие умните и красивите сте широко скроени и защитавате правата на всички, исках да "подкрепя" вашите победи.

Смешник. Аз тия въпроси ти ги зададох точно в опит да разбера защо си си въобразил, че чиято и да било победа на Евровизия може да се тълкува като моя/наша победа, и какво общо има Евровизия със защитата на правата на когото и да било. Няма да дочакам смислено обяснение, то се видя. Просто така си си го съчинил и толкоз.

Бай Ганьо
....
Glo
бай ганьо , шо си се изтрил мъй? w00tbrows.gif ние с тебе тъй и тъй сме неспасяеми пияници, омръзна ми да си наливам пиенето от просташка магазинска бутилка, реших да се поръчам няква аристократична гарафа, да ми е приятно на душата, много държа на държавния етикет, да ми отива на съшността, и аз съм мноо хубаво момче като тебе, имам нужда от малко повече класа, да не мислиш, че като седна да поркам в къщи, не държа на квалитета, ох моята сестра на докторката ми е е невероятно красива руса синеока спортна фичка, без малко да я целуна w00tbrows.gif загледа ме със сините си очи право в очите от половин метър разстояние и аз също се загледах в очите й, сътворихме навиждана магия, не знам на колко е, вероятно над четрийсе къмто пеесе , абе уникално спортно гаже бееее, проверих я в нета, била е таньорка и спортиска, направо не знам какво да предприема, засега седнах да помисля малко и взех че се напуках на гладно наливайки си водка от селяндурска магазинска бутилка, не мога да хапна нищо от любов 292.gif

тая гарафа как ти се струва sunbathing.gif
https://www.temu.com/bg/7-%D0%B1%D1%80-%D1%..._cache_id=f3r9f

Glo
стоп, стоп, стоп, хора, спрете с коментарите! ми аз съм имал гарафа, нещо ми щукна, че имам и се разрових из шкафовете, не е ли страхотна ми кажете b_046.gif даже си прелях водката от бутилката в скъпата ми гарафа sunbathing.gif спестих си един куп пари, без малко да поръчам от temu, ама кви са мръсници само, а? w00tbrows.gif

цък
Shade
Цитат(Glo @ 20/05/2024, 06:14) <{POST_SNAPBACK}>
стоп, стоп, стоп, хора, спрете...

Звучи като героичното "Хора, бдете!" на Юлиус Фучик... good.gif
Glo
тоа не го знам кой е, прехърлих малко, некво шибано обществено комунисче, не понасям общественици и живи съвести на обществото az takovata.gif

тая мойта гарафа която открих в един шкаф, като да съм се сетил, че все пак имам аристократична гарафа, или съм я крал отнякъде, или ми е подарък от някой недопрешибан небинарен джендър, или пък от някоя тъпа женка wavetowel2.gif мъча се да си спомня и не мога, лично аз никога не бих си купил такъв тип фалическа гарафа напляскана с гадни цветенца, не понасям цветя и никога не съм подарявал цветя на никоя мома, ама ше си я ползвам, има етикет че е оловен кристал от югославия w00tbrows.gif
Glo
Цитат
има етикет че е оловен кристал от югославия

пичове, май ударих кьоравото, твай верно мноо старинна гарафа от оловен кристал 501.gif сигурно струва доста пари, ше пиша на сотбис wavetowel2.gif таман ми трябват едни шейсетина хиляди евро за разни лични проекти sunbathing.gif

цък
Потребител

:.)

... след като компанията Боинг изказа искрените си извинения на Фицо, излезе и последния туит на Раиси:

- Разполагам с информация за конструктивни нарушения при самолетите Boing 737. Утре ще разкажа повече.

- - -

... Гло, тези от групата с часовници, важни ли са ти? ...

... и да, помоли Сенкин да отвори нова тема в "ъ" ... тая се запълни, пък Алекс е чувствителен към съдържанието :.) ...

... можеш да помолиш и оная международен бизнесмен, дето една сутрин двете му гънки се събудили озарени от физиката ...

Бай Ганьо
Нещата наистина са елементарни.
Явно само за някои.
Чугунените кратуни си остават чугунени.
Ето ти урок от професор за начинаещи.

https://youtu.be/7KFSFQidUiQ?si=On1W7KoOYbmbi4WN
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 21/05/2024, 04:13) <{POST_SNAPBACK}>
Чугунените кратуни си остават чугунени.

Ганьо, редактира си поста, само за да добавиш горната констататция. Това като израз на самокритичност ли следва да се интерпретира?
Shade
Цитат(Потребител @ 21/05/2024, 02:22) <{POST_SNAPBACK}>
... да отвори нова тема в "ъ" ... тая се запълни, пък Алекс е чувствителен към съдържанието :.) ...

Подгласникът ти Бай Ганьо обяви, че темата била приключила преди да е започнала, а според теб тя вече се била запълнила. В интерес на алтернативниците пишман-прогнозисти е да синхронизират прогнозите си, та да изглеждат по-малко комични.

А след като темата се запълва, не се разсейвай като някой селски тарикат, а дай своевременно отговор на зададения ти въпрос: Васалът Путлер облиза ли четирибуквието на Си Сзинпин при поклонението при суверена си миналата седмица? Може да отговориш и с водопад от многоточия, ако си убеден, че правят речта ти по-изразителна.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 21/05/2024, 14:38) <{POST_SNAPBACK}>
Подгласникът ти Бай Ганьо обяви, че темата била приключила преди да е започнала, ...

Темата ти приключи с фейк клипа, който беше постнал.
От там на сетне е гьонсуратлък от твоя страна.
Наведи глава, извини се пред другарчетата си и замълчи. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 21/05/2024, 06:20) <{POST_SNAPBACK}>
Темата ти приключи с фейк клипа, който беше постнал.
От там на сетне е гьонсуратлък от твоя страна.
Наведи глава, извини се пред другарчетата си и замълчи. laughing.gif

Между редовете ли прочете, че е фейк? "Логиката" ти доказва отсъствието на рашизоидни изстъпления при Z-патриотите. Същата "логика", според която любимите ти идиоти, към които пускаш линкове без коментар, не са "интерсчии", а?
Простееш, Ганьо! Но пък простееш много убедително...
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 21/05/2024, 15:26) <{POST_SNAPBACK}>
Простееш, Ганьо! Но пък простееш много убедително...

Пиши си, не ми пречиш.
Поне да си напълниш темичката. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 21/05/2024, 06:43) <{POST_SNAPBACK}>
Пиши си, не ми пречиш.

Благодаря за тази информация. Важна и навременна е, много се бях се притеснил, че ти преча...
Glo
Цитат(Потребител @ 21/05/2024, 12:22) <{POST_SNAPBACK}>
... Гло, тези от групата с часовници, важни ли са ти? ...

ей такива подобни снимки пускат тее със скъпарски часовници по цял ден, или от колата, да се вижда хем часовника, хем емблемата на волана на скъпарската кола, мене ми е интересно да гледам разни марки часовници и цените при продажба, има хора с големи колекции в спецялни кутии, да ама Битънлендера има цели колекции гардероби с джак даниелси 501.gif , скъпите часовници не ги имам за инвестиция, освен ако не е някой рядък отпреди стотина години и да е яко поддържан, по може човек да спечели от колекция на уиски.. b_046.gif тее с часовниците по-добре като имат излишни пари да си купуват плочки инвестиционно злато, че е бързо ликвидно, ма са маняци, като изключим специализираните търговци и часовникари, тънка работа само за изключителни познавачи, аз съм публика, четох одеве един наш професор ли депутат ли, къв беше, патентовал чорапи които не се свличат, понеже постоянно му се свличали чорапите laugh.gif почнал с няква фирма за чорапи да експериментират с ластици не само в горната част на чорапите, аз пък имам подготвен патент са самосваляеми гащи, мое да пратя някой модел на бай ганьо да ги пробва на надуваемите си кукли, не направо да й налетиш, ами първо да я поцелуваш малко, да й направиш комплимент колко е хубава и секси, да я погалиш нежно и гащите й сами да паднат inlove.gif
Glo
ето го тоя наш гений беееее wavetowel2.gif знаете какво е казал автора - ако в българия се роди гений, то това ше е гения на изцяло ластичните чорапи, големи сме беее wavetowel2.gif

тоя сигурно гласува за кирчовците като алекс laugh.gif

алекс, четвъртото място няма никак да ти хареса, каня те да се присъединиш към отбора на баце - вечния амбър на златното руно, кирчовците на четвърто място, пък за бойко - кабинет борисов четири 770d4fd976.gif

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/17979290
Alexfield
Аз направо мисля да гласувам за "късия", че по-бързо да срине държавата. После като през 1997-ма след Виденов и Гечев "суверенът" ще гласува правилно 328.gif
Thursday Next
Гледам те, че много ги чаткаш часовниците, и понеже съм безхаберна, да питам: имам един Cimier, става ли за фукня, да си го поднося? Че сега ми седи някъде по чекмеджетата и прашасва.
Glo
Цитат(Thursday Next @ 21/05/2024, 21:12) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам те, че много ги чаткаш часовниците, и понеже съм безхаберна, да питам: имам един Cimier, става ли за фукня, да си го поднося? Че сега ми седи някъде по чекмеджетата и прашасва.

бе нищо не разбирам от часовници бе, тая марка даже не съм я чувал, само се кефя на красота и прецизнос, разгледах снимки на тее cimier, възхитен съм, чесно, прекрасни са 501.gif , ако ми дойдеш на една форумна среща, гарантирам ти, само в часовника ше те гледам coolthumb.gif

седим с едно богато братле на кафе и си говорим за пари и за имоти, имаше мноо хубав апартамент та му го купих понеже тъкмо се ожени и се изнесе в по-голям и скъпарски и го гледам с някъв мноо як часовник az takovata.gif викам - батка, ква марка е туй чудо? гледам, че някво дълго и завъртяно правописно име, не мога да го разчета от метър разстояние а имам орлов поглед, тоа почна се взира в часовника и да се опитва да прочете надписа - ъъъ, бръъъ, гъъъъ, а, о, ъъ.., абе швейцарски е бе laugh.gif
Thursday Next
Цитат
ако ми дойдеш на една форумна среща, гарантирам ти, само в часовника ше те гледам

Е за кво да идвам тогава? laughing.gif
Никакво отношение нямам към скъпи вещи. Не ги разбирам. Явно твърде утилитарно подхождам. Това часовници, парцалки, чанти, обувки ... Важното е да вършат работа.
Glo
абсолютно мой тип си, и аз съм така, но пък как да пропуснеш да се накефиш на разните му там красиви неща, все едно са произведения на ивзкувството, а те са 328.gif

пред един хубав часовник, даже изкуствения интелект ми бледнее laugh.gif

те тее парцалки и часовници са безброй - и на мене един часовник и един парцал ми стигат, способен съм да ги нося десетилетия, знаете ме колко съм стиснат 292.gif

Glo
абе хораа, аз си мисля, че пишем тука само двама трима човека, кви са тее 101 гости на форума бе , като 101 далматински хръткиw00tbrows.gif ебаси многобройния народ, ами ако някой мой роднина ме чете кви ги пляскам тука, или пък готината сестра на личната ми докторка, аааааа , ужас w00tbrows.gif ох, божкеее, дай ми кокошка за щавене, ако някой почне да ви разпитва за мене, не съм бил аз laugh.gif значението на истинското ми име, което все пак някои хора го знаят и ме познават лично е -- минаващия между капките, - ше ми се размине, убеден съм clap3.gif
Glo
маняците laugh.gif laugh.gif

цък

цък
Thursday Next
Аз съм най-отгоре с червенкото. Не нося. Имам, ама не нося. animatedwink.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 22/05/2024, 10:03) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм най-отгоре с червенкото. Не нося. Имам, ама не нося. animatedwink.gif

да не би да си като тее, дето си вадят телефона през пет минути да гледат колко е чеса tongue.gif laugh.gif щото и такива познавам, имал бил телефон, часовник не му трябвал, абе пич, дразниш ме с тоя телефон дето го вадиш и прибираш на всеки половин оборот , вАди, прибира, вАди, прибира, и аз почвам да го питам на всяко вадене - колко стана часа laugh.gif
Shade
Цитат(Glo @ 21/05/2024, 22:18) <{POST_SNAPBACK}>
маняците laugh.gif laugh.gif

Съвсем се обърках. Попадам възможно най-вляво на графиката с моето Seiko от $20, което нося само защото е лек, посък и компактен. Вместо да се стегна "да се правя на гражданин", както се присмиваше дядо ми на свой съселянин със снобски аспирации, който ходел с бомбе (сигурно заедно с потурите). Ще стана за смях пред снобите и алтернативниците във форума (всъщност сноби-алтернативници). Излиза, че съм го закъсал повече дори от мъдрите "хора от улицата". и не мога да си позволя и една бира...
Glo
сейко за изобретили кварцовия часовник, обаче аз така да ги мразя, имах преди години един сейко автоматик, тряя постоянно да си го държиш на ръката и да ръкомахаш с нея, че да не земе да спре, еми спираше като не го носиш един два дена, автоматиците са отвратителни, както и тее с фотоволтаици tongue.gif дръж го два дена на тъмно и е умрял, не разбирам маняците дето се фукат с подобни боклуци, аз може и да не разбирам от часовници, но те са ме разбрали мене отдавна wavetowel2.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 22/05/2024, 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
да не би да си като тее, дето си вадят телефона през пет минути да гледат колко е чеса tongue.gif laugh.gif щото и такива познавам, имал бил телефон, часовник не му трябвал, абе пич, дразниш ме с тоя телефон дето го вадиш и прибираш на всеки половин оборот , вАди, прибира, вАди, прибира, и аз почвам да го питам на всяко вадене - колко стана часа laugh.gif

Не баш. Когато работя, работя на компютър - в долния десен ъгъл пише колко е часът. Когато не работя, не ме интересува колко е часът. a4dff7b7.gif
Питето
Ако два дена не мърдаш, значи не ти трябва часовник а поп, за какъв да се трие механизма нахалос. Много са си предвидливи тези от Сейко.
Glo
добрутро Питето, от мене да го знаеш - човек без часовник е като човек без идентичнос скрит във сенките на мрака sunbathing.gif
Glo
заможен човек с ролекс laugh.gif

цък
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.