Пробутваш гнусна рашистка пропаганда за украинска. С това можеш да ни впечатлиш точно толкова, колкото с поредното си многоточие. Ето ти още - да има на какво да онанираш:
Добре известна е същността на алтернативниците "Тълкувам всичко буквално". Да, не е необходим много интелект, за да се забележи гаврата с пресилените и лишени от правдивост конвейерни съветски филми за "Великая Отечественная" (за която вождът на путлеризма обяви в речта си онзи ден, че Великият СССР не само е воювал напълно сам и я е спечелил без ничия помощ, но и е освободил цяла Европа от нацизма). Снобе, мислехме те за мъничко по-умен от Бай Ганьо. Май упорито доказваш същото ниво...
Бай Ганьо
15/05/2024, 13:53
И понеже не обичате да гледате целите видеа пак ще дам от къде да започнете да гледате, за да схванете същественото.
Ще кажеш пак: коментирай. Какво да коментирам! Вашата глупост ли! Всеки си гони интереса. Само ние подлогите - не. И пак да попитам: Не се ли виждате вече в ролите на онези чугунени кратуни, които защитаваха правата линия на партията и винаги със ссср!
Alexfield
15/05/2024, 14:07
Ако не напишеш, какво е същественото, което трябва да схванем, след малко ще ти изтрия постинга. Това е "коментирай и дай клип за подкрепа". Просто видео за гледане всеки от нас може сам да си намери да гледа.
Марионетки сме в ръцете на новите ни другари-американци. Това отдавна е ясно, но не за всички изглежда.
Марионетки бяхте в ръцете на руснаците по време на съветското робство. Закрепостени в концлагер под открито небе, ограничени с достъп само до съветски стоки и 15 години чакане ред за ръждива съветска Лада. Очевидно ти и днес си марионетка в ръцете на черногъзестите ти другари, които така както уж ти осигуряваха "невиждана никъде по света свобода", по време на ковида те бяха затворили под домашен арест. И ти автоматично си беше въобразил, че целият останал свят също е бил под домашен арест, подобно на изпадналите в Зулусия. Доказано "тарикатски" със снимки на площад в европейска столица по обед - многолюден и рано сутринта - празен (Това отдавна е ясно, но не за всички изглежда).
Glo
15/05/2024, 16:50
Цитат
И пак да попитам: Не се ли виждате вече в ролите на онези чугунени кратуни, които защитаваха правата линия на партията и винаги със ссср!
бай ганьо, винаги си твърд като стъкло, ама само докато не те чукне лекинко някоя чугунена главичка и да те строши на малки парченца
И пак да попитам: Не се ли виждате вече в ролите на онези чугунени кратуни, които защитаваха правата линия на партията и винаги със ссср!
бай ганьо, винаги си твърд като стъкло, ама само докато не те чукне лекинко някоя чугунена главичка и да те строши на малки парченца
Мъчи се да прехвърли проблема от болната глава на здравата, горкият. Чугуненоглавият вика "Дръжте чугуненоглавите!"
Alexfield
15/05/2024, 19:48
Поне написа нещо. Не, не става ясно, че сме американски марионетки. От видеото също не става ясно. Загубих си 6 минути от 18 до 24 да слушам глупости от някакъв унгарски политик.
Потребител
16/05/2024, 10:25
Цитат
Пробутваш гнусна рашистка пропаганда за украинска.
... нима? ...
... Алекс, приятелю, ти си така проницателен! :.) ...
"Имало ли е източване на огромни средства при строежа на укрепленията в Харковска област, където в момента руснаците провеждат настъпление и притискат украинските сили? Това пита Мартина Богуславец, председател на украинския Антикорупционен фонд "Межа".
Чрез договорите, които е сключила Харковската областна администрация за строителството на укрепления на обща стойност 7 милиарда гривни, вероятно стотици милиони са били изплатени на подставени компании, начело на които стоят хора, които дори не подозират, че са станали собственици на фирми, пише тя в своя колонка в "Украинская правда".
Според Богуславец става въпрос за над 30 новосъздадени компании с широк спектър на дейност, за които има всички основания да се смята, че са фиктивни. Новоизпечените им собственици в по-голямата си част са със съдебни дела и непогасени кредити.
"По тази схема с невъоръжено око може да се види как някой в кабинетите на властта ударно регистрира нови фирми, използвайки за целта хора, които по стечение на обстоятелствата може и да не знаят, че са използвани. И този някой продължава да прави пари от кръвта на хората", пише тя като посочва в материала си и конкретни имена на компании."
- - -
"Знам, че това е много, много труден момент. Вашите войници, вашите граждани, особено на североизток, в Харков, страдат много. Но те трябва да знаят, вие трябва да знаете, че САЩ са зад вас" :.) ...
Всi наши дроги Ведуть до перемоги!
:.)
Бай Ганьо
16/05/2024, 11:09
Не са глупости, а факти. Не е ли същата схема с нашите нови реактори в козлодуй! Подарихме или продадохме за стотинки нашите руски на украинците, за да купим скъпи по американска заръка. И къде ще съхраняваме отпадъците? Поне да си вземат боклука обратно, както правеха руснаците. Да ама не. Нали са ни братя ся. Всичко им е простено. Не знам защо казвате на черното бяло. Но, вие си знаете.
"Имало ли е източване на огромни средства при строежа на укрепленията в Харковска област, където в момента руснаците провеждат настъпление и притискат украинските сили? Това пита Мартина Богуславец, председател на украинския Антикорупционен фонд "Межа".
Чрез договорите, които е сключила Харковската областна администрация за строителството на укрепления на обща стойност 7 милиарда гривни, вероятно стотици милиони са били изплатени на подставени компании, начело на които стоят хора, които дори не подозират, че са станали собственици на фирми, пише тя в своя колонка в "Украинская правда".
Според Богуславец става въпрос за над 30 новосъздадени компании с широк спектър на дейност, за които има всички основания да се смята, че са фиктивни. Новоизпечените им собственици в по-голямата си част са със съдебни дела и непогасени кредити.
"По тази схема с невъоръжено око може да се види как някой в кабинетите на властта ударно регистрира нови фирми, използвайки за целта хора, които по стечение на обстоятелствата може и да не знаят, че са използвани. И този някой продължава да прави пари от кръвта на хората", пише тя като посочва в материала си и конкретни имена на компании."
- - -
"Знам, че това е много, много труден момент. Вашите войници, вашите граждани, особено на североизток, в Харков, страдат много. Но те трябва да знаят, вие трябва да знаете, че САЩ са зад вас" :.) ...
Всi наши дроги Ведуть до перемоги!
Представените от теб анализи и доказателства за корупцията в Украйна са убедителни. Няма как да бъдат отречени, нищо не може да се добави. Възражения няма да има и темата е изчерпана.
Сега за обективност можеш да направиш паралел с корупцията в Русия и да покажеш, че тя е пренебрежима в сравнение с украинската.
В тази връзка можеш да обсъдиш започналата в Рашистан Путинска чистка в армията. От Сталински тип: съпругите на всички арестуваните за корупция генерали също са арестувани. Вероятно по сталинстка съветска традиция следващата стъпка ше бъде преследване и на останалите членове на семействата им и всички техни приятели и познати.
В качеството си на изтъкнат и доказал се прогнозист можеш също така да ни представиш какви предстои да ги свърши в качеството си на военен министър рашисткият Albert Speer. Познат като Андрей Белоусов, изтъкнат съветски икономист и твърд поддръжник на централизирана икономика с държавна собственост върху производствените мощности. Ще успее ли товарищ Белоусов превърне Рашистан в мощна самоиздържаща се военна социалистическа иономика?
Alexfield
16/05/2024, 14:16
Понеже не успя да пробуташ рашистката пропаганда за украинска, следващият ти ход не може да изненада никого - сменяш темата: "Я-я-я, виж! Пеперудка!"
Не са глупости, а факти. Не е ли същата схема с нашите нови реактори в козлодуй! Подарихме или продадохме за стотинки нашите руски на украинците, за да купим скъпи по американска заръка. И къде ще съхраняваме отпадъците? Поне да си вземат боклука обратно, както правеха руснаците. Да ама не. Нали са ни братя ся. Всичко им е простено. Не знам защо казвате на черното бяло. Но, вие си знаете.
Къде са ти доводите, Бае? Това ли са: "Да ама не. Нали са ни братя ся. Всичко им е простено. Не знам защо казвате на черното бяло. Но, вие си знаете."
Едностранчивостта на голословните ти изхвърляния "на чашка" е зашеметяваща. На всеки твой лозунг, тоест срещу всеки твой ред, представен на вяра като единствената и неопровержима истина, лесно може да се представи реалната ситуация. Но не си струва да се влиза в подобна тъпа празнословна дискусия като с простите в селска кръчма.
Потребител
16/05/2024, 15:07
... ако знаеше какво ни причинява, Алберт Рамщайн щеше да си изгори тетрадките :.) ...
- - -
Алекс, приятелю, позволи ми да отбележа, /дано не лаская наранена гордост/ че освен проницателен ти си и много умен! ...
Ще кажеш пак: коментирай. Какво да коментирам! Вашата глупост ли! Всеки си гони интереса. Само ние подлогите - не. И пак да попитам: Не се ли виждате вече в ролите на онези чугунени кратуни, които защитаваха правата линия на партията и винаги със ссср!
Сиярто говори за атомната централа в Унгария, която е с руско гориво, а и нови блокове ще се строят, но какво всъщност става, 2 години и 3 месеца война, обаче 1/4 от горивото за американските централи е от Русия, е какви са тия санкции тогава, чак сега Байдън спира вноса, след 3 месеца обаче?
Бай Ганьо
16/05/2024, 20:06
Знаеш ли какъв е проблемът на умните и красивите? Че борейки се с путин все повече заприличват на него. ПП. Определението го плагиатствах от Първан Симеонов.
Питето
16/05/2024, 20:08
Руснаците не си вземат ядрения боклук, още мнооооооооого от преди "кримнаш". Точно и заради това е хубаво, да нямаме нови "ядрени чайници", защото проблема с боклука е огромен като време и риск, в сравнение с живота на самия "чайник". Не че ти пука или държиш да го знаеш, де, ама е хубаво останалите да знаят колко не си в нещата, които "развяваш".
умните и красивите воъбще не разсъждаваме и не си задаваме подобни въпроси туй е основно битийно разсъждение у грозните и глупавите, бай ганьо, ти си мноо хубаво момче, имам предвид вътрешна красота щото не съм те виждал на снимка а само четейки те, не ми пречи и злоупотребата ти с алкохол от ранни зори, пил си бил ракия ракия на центъра на пловдив с квакера хък, то кво друго да пиете?! само малко се усъмних кой мъж ходи да се среща на форумни срещи с мъже . не ли само гейовете ти хубаво се похвали, че сте пили ракия, но не каза дали сте се целували
Потребител
17/05/2024, 11:26
less morality more force
... или, възможно ли е да намериш поне едно свидетелство за това, че умнокрасивитета използва не догми и аксиоми, а постулати за аргументирана дискусия? ...
... Бургас, хубав град ... а хората ... е, предвид какво обитава София, също са хубави :.) ...
... как мислиш, Гло, жълтопаветниците чувстват ли сила и величие? ...
п.п. ... само ще вметна, че Япония е страна на пенсионери ... от десетилетия нормалните часовници се синхронизират по ntp през порт 123 :.) ...
Alexfield
17/05/2024, 14:34
Проблемът на умните и красивите е, че се опитват да обясняват как стоят нещата на тъпите и грозните, а то е безнадеждно.
Glo
17/05/2024, 15:08
братле, разбира се, силата е над морала, имам право да убия с кеф всеки който се опитва да убие мене, въпреки, че морала заклеймява убийствата, да ама религиозните не се свенят да убиват в името на бога, един сблъсък не се решават с морал а със сила, ако бай ганьо който е много хубаво момче със силна вътрешна красота, престави си, че изпадне в тежко финансово положение и съответно се опита да ми открадне водката, кражбата е неморално явление по подразбиране в съвременния свят, изключая циганската и негърската култура, ама бай ганьо вземе че се позове точно на нея, м? за такива като него кражбата не е нещо неморално, въпроса е дали ше е достатъчно силен да я извърши , всеки си е сам председател на себе си, може да умре докато се пробва, да бъде убит заради своята неморална зависимост щото всяко удоволствие е неморално, дори убийството за удоволствие, с което финално изречения доказваме, че бай ганьо живее извън закона, дори не споменах надуваемите му секс кукли и фалшивия ролекс, врътките с крадливите негри, ю ноу съвсем скоро забелязах, че си е турнал упътване под ника, че е форумен идиот демек се прай на пълно куку за отвличане на вниманието на потребителите, мошеника първата му работа е да ти успокои съзнанието, да ти приспи бдителността, измамата също е вид творчество, измамника също е творец със силата на измамната си мисъл насочена към личностно обогатяване по неприемлив и неморален начин, бай ганьо трябва да бъде спрян навреме преди да е нанесъл непоправими щети на форума и неговите потребители, ама бил хубууу момче, ми точно там му е подлата игра, кани те на форумна среща, поканил квакера хък и оттогава хък изчезна безследно! да се направиш на безобиден беден форумец с фалшив ролекс и търгуващ със секс кукли – над това се замислете за домашно когато бай ганьо се появи пак уж случайно, парадокса тука е че изобщо не съм мнителен, нито се страхувам, но лично аз не бих отишъл никога на форумна среща с бай ганьо колкото и да ме изкушава с голяма алкохолна почерпка, сигурен съм , че няма се върна жив от срещата
Glo
17/05/2024, 15:16
алекс, ше ядете бой от бате бойко скоро слушайте кво ви говоря, четете внимателно какво ви пиша, бойко е любимец на исуската, исуската мрази кирчовците щото не им дреме за бг, дошли са да крадат яко, чакам правителство борисов четири , точно както бех пророкувал преди време, мойте пророчества се сбъдват за разлика от пророчествата на оня миндил Лати 1690 дано да сте на четвърто място
Потребител
18/05/2024, 00:51
... разбира се, че силата е над морала ...
братле
"човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня"
- - -
... показното потребление, Гло, е просто инструмент, който те заставя да купуваш неща, от които нямаш нужда за да получиш одобрението на хора, които не са ти важни ...
... фото на храна говори само едно - генетично предаден глад ...
... селфи на екзотични места [Аксаково да речем], парадиране, опиянение от властта издават и по-тъжни модели ...
"ентропията на затворена система, която не се намира в равновесие, нараства с времето" и тук "метриките" няма да помогнат ...
... прости, [като това е просто израз] че някои не се вписваме в девиантните шаблони на умнокрасивитета ...
... прости, [като това е просто израз] че някои не се вписваме в девиантните шаблони на умнокрасивитета ...
Да се включа, макар и непоканен (вечи си споменавал, че там те стяга чепика), та приказка да става.
Простено им е на простите, познати също така като алтернативници. Живи да ги ожали човек. Достатъчно би било само да бъдат изредени поименно (пониково) всички представители на тази категория, минали през форума. За да стане безпощадно ясно (не точно по Александър Блок), защо не се вписват в "девиантните шаблони".
Потребител
18/05/2024, 02:40
... е, верно ли?! ... с толкова редакции :.) ...
... Сенкин, приятелю, ще се опитам да обясня ...
... по стечение на обстоятелствата с Гло не можем да поставяме теми - питай го ще потвърди ...
... така погледнато, ти се явяваш полезен асет /съдържанието на самата тема е без значение/ ...
... не ме разбирай погрешно - наистина, когато опитваш да се шегуваш не си особено смешен, но когато си сериозен - къртиш мивки! :.)
"Да, не е необходим много интелект, за да се забележи гаврата с пресилените и лишени от правдивост конвейерни съветски филми за "Великая Отечественная" (за която вождът на путлеризма обяви в речта си онзи ден, че Великият СССР не само е воювал напълно сам и я е спечелил без ничия помощ, но и е освободил цяла Европа от нацизма)."
... и въобще, обикновено опитът за съпричастност изисква повече от един просител ...
Поздрави!
Бай Ганьо
18/05/2024, 04:31
Така да е. Нека те поздравя с ена умнокрасива песен.
найо тицин е пълен гей от сутринта даже аз самия станах твърде рано къмто четри часа, налях си една две три водки, гледах интервю с ергена и реших че в едни подобни думи за ставането сутрин, особено изречени от политически злодеи като Наю , винаги се крят едни огромни ПиАр контрастични преднамерености апела ми към народа е! хорааа! винаги предупреждавайте предварително какво точно възнамерявате да кажете, така изръсени случайните реплики на неподготвена предварително почва не хващат дикиш
... е, верно ли?! ... с толкова редакции ... .... така погледнато, ти се явяваш полезен асет "...не е необходим много интелект, за да се забележи гаврата с пресилените и лишени от правдивост конвейерни съветски филми за "Великая Отечественная" (за която вождът на путлеризма обяви в речта си онзи ден, че Великият СССР не само е воювал напълно сам и я е спечелил без ничия помощ, но и е освободил цяла Европа от нацизма)."
Да, да, добре. Съгласен съм с всичко. Блестящ си. Ама все пак гледай там да не се напъваш чак толкова, че да не вземеш да се изсипеш.
Та като използваш купешката дума "асет" не на място, дай да разберем какъв "асет" си ти.
Миналата седмица спомена как "държавният секретар на САЩ Блинкен бил облизал четирибуквието на товарищ Си". Ще може ли сега да научим дали тази седмица любимият на простите президент Путин е облизал четирибуквието на товарищ Си или не.
А що се отнася до пародийния скеч, превземките ти трудно прикриват телешкия ти възторг от буквалната му интерпретация. Но не е болка за умиране, нищо ново, редовно се самозаблуждаваш с погрешни преценки.
Така да е. Нека те поздравя с ена умнокрасива песен.
От коя минута трябва да се слуша песента, за да се схване същественото?
Alexfield
18/05/2024, 10:28
Може би песента е умнокрасива в твоите очи. Аз конкурса Евровизия не го гледам. Но щом ти харесва - гледай.
Thursday Next
18/05/2024, 10:47
За пореден път ми прави впечатление нещо: измежду познатите ми нито един, който ти би описал като "умнокрасив", не гледа Евровизията. За сметка на това всичките, които също като теб се самовъзпяват като антипод на "умнокрасивитета", я следят отблизо, за да се изпълват с праведен гняв. Ми щом ви влече ...
бай ганьо, говориш все за реалния живот, а винаги даваш примери от някви шоу програми и ютюб говорилни
христяните и те като тебе - слушаш метъл, начи си сатанис и се кланяш на дявола
Glo
18/05/2024, 15:01
Цитат
... показното потребление, Гло, е просто инструмент, който те заставя да купуваш неща, от които нямаш нужда за да получиш одобрението на хора, които не са ти важни ...
... фото на храна говори само едно - генетично предаден глад ...
бе като си прав, прав си майка ми седем братя и сестри са гладували яко през комунизма, сигурно затва сега аз плюскам до пръсване, лаком съм и винопиец като искуската, както е ПИСАНО в библията
поръчах си няколко къси гащи от temu.com преди малко, ма не са за показ, ами са немаркови за вкъщи щото ми трябват за подновяване на гардероба, и са ацки на сметка, за навън само марково, мноо ясно мноо съм доволен от temu, няколко пакета съм получил досега с най-различни неща, всичко е отлично, безплатна доставка до вкъщи директно, минимума за покупка е само някви си 25 кинта като може да комбинираш каквито си стоки искаш в един пакет
ееее един от моделите гащи, май бяха само около 11 кинта бройката, бе аз и без това целогодишно се шмиткам из къщи бос по къси гащи, няма зима, няма лято, зимата си настройвам климата на вечно лято и не го спирам до пролетта, лятото го настройвам на режим есен, да е хладничко за да ми върви поркането
цък
Alexfield
18/05/2024, 15:02
Бай Ганьо се опитва да ни накара да гледаме мъже без гащи. Уви, функционалната неграмотност му пречи да разбере, че това може на него да му е интересно, но нас - не.
Glo
18/05/2024, 15:15
с хубавите и добри момчета е така, вземе че убие някого и всичките му съседи викат - ама как? че той е мноо хубаво и добро момче, редовно поздравяваше
и аз не съм я гледал тая евровизия, да земат да я разкарат, че е пълна излагация за европа, вместо нея да направят една еврогейвизия, че да е ясно за феновете закво става въпрос
пък бай ганьо дето е фен и идва чак от негърско за да ходи на форумни срещи с мъже, аз нали ви казах, че не му е чист косъма
Изразът е "разкажи със свои думи", не "разкажи със свои линкове". Ако не можеш да обобщиш в две изречения какво си прочел в някоя статия на канавкаджийските вестници, значи просто не си го разбрал. Не очаквай аз да си губя времето да го чета.
Освен това колкото повече ръсиш линкове към статии за Евровизията, толкова по-ясно става, че имаш нездрав интерес към някакви силно посредствени спектакли, които ние, ражданите от една майка, не ги гледаме, щото ги намираме за тъпи. А ти защо ги намираш за интересни, ето на тоя въпрос наистина не мога да намеря отговор. Ще ме осведомиш ли накратко?
1. Какво ѝ е интересното на Евровизия? 2. Според теб какво изразява/символизира тя?
Не ми отговаряй с линкове, ще ги трия, щото ми писна от безсмисления ти флуд вече.
Glo
18/05/2024, 15:59
не знам как ги постигат тее цени и какво има вътре в тоя часовник ORUSS, дето е имитация на ORIS, че и от 1853 година оригиналните са от пет шес хиляди лева нагоре
не бих си купил никога подобно менте дори за гъзария, дори и да не върви, като бай ганьо с фалшивия си ролекс, даже и за 1 лев да е, некви типове в групата ми за часовници се промъкват с някви снимки на китайски ментета и чакат аплодисменти от истинските маняци, получават единствено безмълвие
Бай Ганьо
18/05/2024, 16:41
Не бях ли ясен с едно изречение и един линк! Добре, ще ви обясня като за малоумни. Не само вие не гледате евровизия. Има и други. Но тъй като гракнахте в хор, че видите ли ганьо гледал евровизия, сметнах за нужно да ви информирам как съм се добрал до този клип. Това е. Толкоз ли е трудно да стигнете до този факт. Все пак ви мислих за малко по-интелигентни, но явно съм се лъгал. Обещавам от сега нататък да ви давам подробни обяснения какво е искал да каже авторът.
Не бях ли ясен с едно изречение и един линк! Добре, ще ви обясня като за малоумни. Не само вие не гледате евровизия. Има и други. Но тъй като гракнахте в хор, че видите ли ганьо гледал евровизия, сметнах за нужно да ви информирам как съм се добрал до този клип. Това е. Толкоз ли е трудно да стигнете до този факт. Все пак ви мислих за малко по-интелигентни, но явно съм се лъгал. Обещавам от сега нататък да ви давам подробни обяснения какво е искал да каже авторът.
Пропуснал си да уточниш от кой пореден лозунг трябва да се чете този водопад от безсмислици, за да се види смисъл.
Thursday Next
18/05/2024, 17:37
Тоест, ти остана с впечатлението, че някой те пита как си се добрал до тоя клип ли? Не, нищо подобно. Въпросът беше какво се опитваш да съобщиш, пускайки го. На него ти така и не можа да отговориш. Но пък за сметка на това само се каниш как си щял да ни кажеш какво бил искал да каже авторът. Ми айде, де, откога чакаме.
Пак нищо не си разбрала. Сори, нямам нерви да си губя времето.
Ама разбира се, защо да си губиш времето да обясняваш дълбоката си мисъл, като можеш да го използваш да решиш хипотезата на Риман?
Да преговорим пак, тоя път с кратки изречения.
Аз питах:
Цитат
1. Какво ѝ е интересното на Евровизия? 2. Според теб какво изразява/символизира тя?
Ти каза:
Цитат
сметнах за нужно да ви информирам как съм се добрал до този клип
Зададох ти два въпроса, на които ти не можа да отговориш. За сметка на това отговаряш на трети, който никой не ти е задавал, и чийто отговор никого не вълнува. Ма инак другите били тъпи, нале ...
Бай Ганьо
19/05/2024, 10:18
Ченгеджийските ви похвати ми до болка познати. Дет викаш да преговорим: Казах ви, че и други не гледат евровизия. Тоест аз. И ви казах как съм се добрал до този клип. Въпросите, които си ми задала изобщо не ме интересуват, поради горния факт. Понеже вие умните и красивите сте широко скроени и защитавате правата на всички, исках да "подкрепя" вашите победи.
Alexfield
19/05/2024, 14:31
Ганев, ти си редко тъпо парче, щом си въобразяваш, че ни интересуват отговорите ти на въпроси, които никой не ти е задавал. Искал бил да помага за каузата на умно-красивите Ама смешниците от Евровизия са умно-красиви само в очите на функционално неграмотни алтернативници като теб. В очите на наистина умно-красивите те са си просто едни смешници, които се чудят, какво перо да си забият в гъза само и само някой да им обърне внимание. И ето ти изненада: Внимание им обръщат такива като теб: антипода на умно-красивите - функционално неграмотен алтернативник.
Бай Ганьо
19/05/2024, 15:33
Малко нервно, но както винаги отново си прав.
Glo
19/05/2024, 18:39
бай ганьо, всекиму тука отдавна е ясно, че имаш афинитет към странни и упадъчни общества – черни африкански негри, европейски небинарни джендъри, конспиративни теории, форумни срещи с видни пияндурници със странни специфични вкусове, кичиш се и търгуваш с ментета, иначе го играеш консерватор пишещ постингите си на пишеща машина човек изобщо не мое ти хване спатиите ща си ти? и за какво се бориш
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.