Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Апотеоз (възхвала, възвеличаване) на социализма
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Шрито
Цитат(Shade @ 18/08/2025, 15:51) <{POST_SNAPBACK}>
недодялан овластен селяндур

Тодор Живков, макар и „комунист” и човек от народа, си беше монарх. Обичан не само от децата и внуците си, но и от народа. Малко „недодялан” може би, но добър, честен и енергичен човек, който отдаде живота и усилията си за доброто на своя народ. И хората го виждат всичко това. Затова Тато е уважаван и обичан.
Но това е вече минало. Хората трябва да продължат напред. Ще си позволя да цитирам пак Бог Отец от любимата книга на брат Никодим /след Библията/: „Не е добре да се захласваме по мечтите си и да забравим да живеем, запомни това” (Огледалото Еиналеж).

Същата работа и твоят проблем с руснаците. Витаене в облаците. Бори се с тази обсесия.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 18/08/2025, 14:51) <{POST_SNAPBACK}>
С оплюването на братушките имитираш Бай Ганьо.

Никого не имитира, а то е очевадно.
Ти си от онези поклонници, които верни на партията и правата линия
скандирахте по манифестациите, докато Орбан и не само той е критикувал системата ви.
И ако се окаже след десетина години,
че Орбан е отново прав да критикува новите ви господари тогава съм сигурен, че ще сте отново наведени.... на китайците може би...
Тази жар и плам в очите ви ми е до болка позната.. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 19/08/2025, 03:17) <{POST_SNAPBACK}>
Никого не имитира, а то е очевадно.
Ти си от онези поклонници, които верни на партията и правата линия
скандирахте по манифестациите, докато Орбан и не само той е критикувал системата ви.
И ако се окаже след десетина години,
че Орбан е отново прав да критикува новите ви господари тогава съм сигурен, че ще сте отново наведени.... на китайците може би...
Тази жар и плам в очите ви ми е до болка позната.. laughing.gif

Ауу! Трезво мислещият пророк-алкохолик е в бясна форма днес! blahblah1.gif

Причината да издрънкаш толкова много глупости накуп несъмнено е една: глупав си.
Шрито поне се маскира като мъдър с редовно четене на детски народни приказки. А ти и на това не си способен.
Но не се отчайвай. Със сигурност си в състояние да проведеш издържана интелектуална кръчмарска дискусия на тема коя воняща шльокавица е по-вкусна, по-пивка или каквито там достойнства ѝ приписвате в съюза на пияндетата.
Shade
Цитат(Шрито @ 19/08/2025, 01:37) <{POST_SNAPBACK}>
Не е нужно човек да е на няколкостотин [или дори хиляди] години, нито да е пряк свидетел или участник в разделянето на народите на множество нации, съставянето на езиците и изобщо оформянето на Новия световен ред, за да разбере поне приблизително как са се случили нещата „в древността”.

Да, разбира се. Всичко това е описано в Ученията. Пълно и изчерпателно. Няма какво повече да се желае. Ерго (лат.) Науката е излишна.
Да живее Божието царство, задоволяващо все по-пълно на социалистически принцип потребностите на слугуващите (служещите, де) на строгия, но справедлив Бог. Който и да Той и под каквото име, образ и пол да се разкрива индивидуално за всеки един набожник.
Shade
Цитат(Шрито @ 19/08/2025, 02:01) <{POST_SNAPBACK}>
1. Тодор Живков беше обичан не само от децата и внуците си, но и от народа.
2. Същата работа и твоят проблем с руснаците.
3. Ще си позволя да цитирам...

1. Това е вярно. Народът обичаше Бай Тошо и му вярваше точно колкото ти вярваш и обичаш любимия си Бог. Онези, дето му се подиграваха, назовавайки го Бай Тошо, не бяха от народа. Бяха извънземни.

2. Прав си, кривчо, и за проблема ми с руснаците. Ако освен това се досещаше и през коя работа са ми руснаците, щеше да си се прекършил от правота.

3. Виж ти. След имитиране на Баето и Попето, с този префърцунен изказ копираш Снобето: "Ще си позволя да цитирам..."
Това, разбира се, са все авторитетни друготочковци. Но няма ли да опиташ да предложиш нещо оригинално, нещо отвъд подражателството, папагалщината и плагитщината?
Питето
Цитат(Шрито @ 10/08/2025, 23:59) <{POST_SNAPBACK}>
... нашият осмак редовно го палехме с манивелата.... Случваше се и да го бутаме, докато запали. ... По три обиколки на блока сме правили, но накрая винаги палеше. ...

и извода от това е:

Цитат(Шрито @ 10/08/2025, 23:59) <{POST_SNAPBACK}>
... Надеждни машини. Знаеш, че имаш кола.

Имаш какво?
Обаче напълно обяснява защо имаш подобно отношение към религията...
Шрито
Гледай близкия контекст, Пите. И ти като адаша скубеш оттук-оттам и си правиш погрешни изводи.
Колата е като жената. Жениш се за нея и какъвто ти е късметът. Обичаш си я въпреки всичко, което си длъжен да понасяш заради нея. Твоя си е. Скъпа. Мила. Миеш си я, гледаш я, милваш си я, палиш и караш.
Вярно, понякога палеха трудно. Но поне развивахме усет към невидимото, свръестествени способности. И ги карахме. Служеха ни. Не бяха и много тежки за бутане, москвича можеше да го запалиш и по нагорнището. Запали с бутане една Ес класа два тона да видим как ще стане.
Добри ни бяха колите. Карахме ги докато ръждясат и откажат напълно. Докато смъртта ни раздели.
Здрави бракове имаше навремето. Днес връзките се разпадат кажи-речи веднага.
Шрито
Цитат(Питето @ 17/08/2025, 19:57) <{POST_SNAPBACK}>
кой е английския пътешественик дето е описал "крадливите и ебливите" и къде точно го е написал? Щото ми намирисва на опашата лъжа

Явно си изгледал клипчето докрая. Щом ме питаш това.
Вера Димитрова - счетоводителката на Людмила Живкова, може и да е знаела конкретно име. Това се видя в клипа. Тя се опитваше да си спомни кой точно е бил въпросният английски пътешественик.
За мен това не е важно. Не държа да е казано от англичанин. Нищо няма да промени.
Шрито
Не бяха извънземни, просто бяха жертви на пропагандата.
Тодор Живков си беше български владетел (цар). Българин, а не чужденец като предишните ни царе, които Западът ни назначаваше. Не че и тях не сме обичали. Но Тодор Живков си беше наш. Човек от народа. За Людмила Живкова важи същото. Принцеса Людмила. А връзката баща-дъщеря - любовта и уважението помежду им, е била уникална. Евгения Живкова също е наследила огромния магнетизъм на майка си. И благородството, разбира се. Сега тя е нашата принцеса. Човешкото благородство - най-висшата форма на красотата. Но не мисля, че точно аз е редно да ги хваля. Не съм достоен за това. Мога само да им се любувам отстрани и толкова. tan.gif
...
Братушките те палят от години. Още откакто идвахте с Хартман да проповядвате в Хфора.

"Ще си позволя пак" - т.е. за трети път вече в една и съща тема, да цитирам въпросната книга. Май се оказа, че Хари Потър е най-верният защитник на Тато. Тъй че пак не си прав. Мнителен сте... Сенкин... :-))
нищ по дух
Цитат(Шрито @ 20/08/2025, 10:37) <{POST_SNAPBACK}>
...
Братушките те палят от години.
...

Тия ли "братушки" защитаваш:
https://www.currenttime.tv/amp/rossiya-pens...n/33507105.html
Имат програми, защо не се възползваш, Сибир е голям...
Shade
Цитат(Шрито @ 20/08/2025, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Не бяха извънземни, просто бяха жертви на пропагандата.
Тодор Живков си беше български владетел (цар). Българин, а не чужденец като предишните ни царе, които Западът ни назначаваше. Не че и тях не сме обичали. Но Тодор Живков си беше наш. Човек от народа. За Людмила Живкова важи същото. Принцеса Людмила. А връзката баща-дъщеря - любовта и уважението помежду им, е била уникална. Евгения Живкова също е наследила огромния магнетизъм на майка си. И благородството, разбира се. Сега тя е нашата принцеса. Човешкото благородство - най-висшата форма на красотата. Но не мисля, че точно аз е редно да ги хваля. Не съм достоен за това. Мога само да им се любувам отстрани и толкова. tan.gif
...
Братушките те палят от години. Още откакто идвахте с Хартман да проповядвате в Хфора.

"Ще си позволя пак" - т.е. за трети път вече в една и съща тема, да цитирам въпросната книга. Май се оказа, че Хари Потър е най-верният защитник на Тато. Тъй че пак не си прав. Мнителен сте... Сенкин... :-))

Всичко, коео си изредил, е така. Абсолютно вярно е, Истината е.

Онези, които по време на съветското робство презираха другаря Тодор Живков, любимеца и надеждата на целокупния български народ, бяха жертви на пропагандата. Западната пропаганда ги беше превърнала в народни врагове. До степен да презират братушките, добродушните братушки, които предлагаха вечна дружба.
Другарят Тодор Живков, запленен от тази дружба, предлагаше България да стане 16-та съветска република. По този повод и предвид обстоятелството, че темата е за възхвала на социализма и любимите социлистически вождове, ще си позволя (използвайки стила на класиците в алтернативно и друготочково отношение) да цитирам директно един добре познат през онези години възторжен радетел на българо-съветската дружба: "Москва е далеч, на пичка си майчина е от София, но сърцата на българския и съветския народ са близо, на един хуй разстояние едни от други".

Еквивалент на любовта към социализма и вожда на племето, ползващо се от социалистическите придобивки под формата на блага и изобилие, е любовта към Бога и Божието царство. Апологети и на двата вида любов са най-издигнатите представители на народа. Един от тях, изтъкнат мъдрец и специалист по тълкуване на народни приказки и божествени приказки, т.е. Учения за кървави и содомитски истории, гарнирани с купища лъжи, разкри, че отдадените на приказки са духовно издигнати. В съответствие с мъдрите му слова, такива са простите хорица, необремените с дяволски науки и знания. Невежеството и вярата на простоватите ги прави най-ясно виждащи.

Един от тези ясно виждащи прости хорица, пламенно запленен от социализма и любимия партиен и държавен ръководител Тодор Живков, след края на съветското робство, което му липсваше, беше принуден да емигрира немил-недраг в чужда африканска държава. На пичка си майчина и от Москва, и от София, но със сърце на един хуй разстояние от сърцето на местния негърски пръв партиен и държавен ръководител, и сърцата на любимите московски братушки (познати днес като рашисти). С използване на пиянска логика и четейки между редовете, този ясноводец разкрива пророчески как след 10-тина години Европа и светът ще се Орбанизират. Според него, бъдещето е в развития путлеризъм и в ръцете на наследниците на другаря Тодор Живков. Тъй рече и Киро Брейка (звучи като "Тъй рече Заратустра"). А след като тази позиция е застъпена не само от форумното простолюдие, а и от Киро Брейка, корифей и кумир на най-изтъкнатия форумен пророк, значи действително това е Истината и бъдещето на Света (Тоя и Оня Свят).

Да живее социализЪма и поддържащите го друготочковци!
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 20/08/2025, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
С използване на пиянска логика и четейки между редовете, този ясноводец разкрива пророчески как след 10-тина години Европа и светът ще се Орбанизират.

Другарю, започвай да учиш китайски!
Нямаш време... laughing.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 20/08/2025, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
С използване на пиянска логика и четейки между редовете, този ясноводец разкрива пророчески как след 10-тина години Европа и светът ще се Орбанизират.

...
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 20/08/2025, 03:10) <{POST_SNAPBACK}>
Другарю, започвай да учиш китайски!
Нямаш време... laughing.gif

Време нямаш ти. Спирай пиенето и залягай над негърски и китайски.

Първи урок по китайски за Бай Ганьо: Тонгжимен зъй гонггонг съзуо дъ чианг шанг чиезъ.
Това означава: Другарите, които пишат по стените в обществените клозети.
laughing.gif
Шрито
Никого не защитавам, брате Нищ. Нали в случая говорим за проблема на адаша с невидимите врагове. Аз не знам предисторията на тази драма. Може би защото не гледам новини. Светни ме ти, ако си запознат с нещата. Думата "братушка" забранена ли е вече за употреба? Вече си мисля, че самото и изричане е сериозно /фатално/ провинение. Нека просто да е ясно, може да спести на човек принудителна /и доживотна/ екскурзия в Сибир. Спокойно мога да карам и без тази толкова опасна дума. На мен в България си ми е добре.

П.П. И за обръщението "брат" може да ме светнеш. Ако и там съм сбъркал, прощавай.
Shade
Цитат(Шрито @ 20/08/2025, 05:01) <{POST_SNAPBACK}>
Никого не защитавам, брате Нищ. Нали в случая говорим за проблема на адаша с невидимите врагове. Аз не знам предисторията на тази драма. Може би защото не гледам новини. Светни ме ти, ако си запознат с нещата. Думата "братушка" забранена ли е вече за употреба? Вече си мисля, че самото и изричане е сериозно /фатално/ провинение. Нека просто да е ясно, може да спести на човек принудителна /и доживотна/ екскурзия в Сибир. Спокойно мога да карам и без тази толкова опасна дума. На мен в България си ми е добре.

П.П. И за обръщението "брат" може да ме светнеш. Ако и там съм сбъркал, прощавай.

Трябва да се признае, че действително "никого не защитаваш". Вместо това, се оправдаваш като ученичка на урок.
Шрито
Цитат(Shade @ 20/08/2025, 16:05) <{POST_SNAPBACK}>
ученичка на урок.

Точно. Това е народът на Тато днес. Мъдрец си ти, адаш. hat.gif

https://www.youtube.com/watch?v=-NlikH6J60A...p;start_radio=1
Shade
Цитат(Шрито @ 20/08/2025, 07:11) <{POST_SNAPBACK}>
Точно. Това е народът на Тато днес. Мъдрец си ти

Самопрокламираният мъдрец си ти.
Точно днешен представител на любещата социализма и Тато част от народа. Ясно-виждащите демек.
Заедно с доказалия се с прецизност политически прогнозист Бай Ганьо, "барабар Петко с мъжете".
Шрито
Цитат(Shade @ 20/08/2025, 17:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ясно-виждащите демек.

Да. "Ученичка на урок".
Shade
Цитат(Шрито @ 20/08/2025, 07:24) <{POST_SNAPBACK}>
Да. "Ученичка на урок".

По-точно "Ученички на урок".
Шрито
Народът ще остане единен. Такъв беше Заветът на Тато. worshippy.gif
Shade
Цитат(Шрито @ 20/08/2025, 07:32) <{POST_SNAPBACK}>
Народът ще остане единен. Такъв беше Заветът на Тато. worshippy.gif

Разбира се. Най-вече ясно-виждащата му част. Те винаги са били единни, от Татово време до днес.
нищ по дух
Цитат(Шрито @ 20/08/2025, 15:01) <{POST_SNAPBACK}>

https://www.svobodnaevropa.bg/a/29728361.html

https://chitanka.info/text/4302

За Сибир има програми, сега не ми се търси, не знам в момента българи дали приемат, но иначе руснаци от Русия и хора от бившите републики на СССР могат да идат там.
Питето
ЕЖК...
Ако си мислите, че пробутвате някакъв нов вариант за пропаганда, тц, изтъркано.
Питето
Не се напъвай. След бутането и манивелата дето било основно за кола, нищо не се напъвай да обясняваш, тукашните сме от една друга планета. Сферична, не плоска.
Шрито
Англичанин, американец или руснак - все същата. Хора. Виж какво гледахме през 1984 г.:

Цитат
В България първите два сезона са излъчени по телевизията при огромен интерес, стартирайки през юли 1984 година. По онова време почти няма деца, които да не играят на улицата и по дворовете в цялата страна на „Седморката на Блейк“ и да се идентифицират с героите – Блейк, Вила, Ейвън, Джена...
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%...%B5%D0%B9%D0%BA

Любими руски филми от онова време не помня да имам. Но западни - колкото искаш.
Питето
Аре сега, дърпат шалтера и телепортират — несериозно. То не е ли да бутнеш три обиколки пред блока за да се закараш до другия край на града, не ми го хвали.
Thursday Next
Хихи, едни не се осмелихме, други не можахте ... a4dff7b7.gif

"Срещнали се на полянка,

прабългарин и славянка.

Цуни-гуни, вади-тури,

Народили чукундури.

Хем ебливи, хем крадливи,

но най-вече завистливи.“
Thursday Next
Цитат(Buitenlander @ 18/08/2025, 11:57) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля че не разбираш smile.gif , според колегата, “латински” са езиците, които се пишат на латиница wavetowel2.gif

Никога не би ми хрумнало, ей богу! 453.gif

Като почнат разни "спецове" да обясняват кой език бил "сложен" и кой "прост", и кой богат, кой беден ... И това без грам представа за структурите на езиците, които сравняват, само на базата на едната бройка думи. Че на всичко отгоре и с бройката на думите не са особено наясно. В OED са вписани 600 000 думи, а по преценка на специалистите от ИБЕ, българският има към 200 000. Ама инак бил много богат и нюансиран, и тоя беден сух английски не можел да го предаде адекватно. Бозе, бозе. frusty2.gif
Thursday Next
Цитат
съставянето на езиците

Оттук нататък каквото и да кажеш, вече няма да можеш да убедиш никого, че разбираш за какво говориш. Не се хаби повече.
Shade
Цитат(Thursday Next @ 22/08/2025, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
Оттук нататък каквото и да кажеш, вече няма да можеш да убедиш никого, че разбираш за какво говориш. Не се хаби повече.

А, всичко разбира той. Чете редовно детски народни приказки и суче от тях мъдрост.
Питето
Това му е кофтито на дебилизЪма — заедно с дебила страдат и околните.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.