наздраве Шейд
то верно, че кастинга е бил много сериозен но от страна на съветския съюз, било е кастинг за най-полезен идиот, най-долен и сервилен предател на народа си, ю ноу, руснаците били мирен народ и никога никого не са нападали, дето вика Гундяев, те само ги асвабаждавали тее народи за да почнат да им строят училища, заводи, болници и прочие всичко останало, и да ги хранят! паднало е голямо хранене, да – домати, болгарский перец, краставичонки , цели вагони директно за съюза за дребни стотинки под всяква себестойност, и на всичкото отгоре трябвало да сме им много благодарни и задължени, че ни изкупували всичко, демек голям пазар били и сме имали къде да продаваме, кипи безмислен дотиран труд на загуба десетилетия наред, затова и фалирахме,
тръгнахме да правим рено, забраниха ни! реното е вражески западен автомобил , съюза прави достатъчно москвичи, ето, и за бащата на Шрито е имало един брой чисто нов, отде баща му е имал толкоз пари 6000 лв при заплата 80 лв през онее години, не става ясно, тоест стана ясно, че бог се е намесил и им е спуснал пари отнякъде

, да де, ама откъде? от небето! майка ми и баща цял живот блъскат, и още работят на тее години, никога не са ходили на почивка, само на една екскурзия до велика социалистическа румъния и си донесоха един люлеещ стол, дето като го сглоби баща ми – толкоз и се люлееше! все тръгваше да пада на една страна

румънския соц беше нещо ужасно, как красиво ги разстреляха Чаушеску и онаа проста селянка жена му, дето била велик учен, трябваше и Бай ти Тодар да го разстрелят, не да го мъкнат като маймуна да дрънка врели некипели, човек от народа бил, ми точно човек от народа е – мене устата ме заболя да ви приказвам за тоя наш дебилен шритовски народ,
от страна на баща ми съм от доста богат род от плевенско, от страна на майка ми са пълни бедняци несретници, Шрито да ми обясни как майка ми които са седем деца, майка ми е най-голямата, защо са гладували по време на соца? биели са се за настъпана на улицата смокиня, кой да я грабне и да я изяде! хехе!
забогатяха след падането на социализма със собствени усилия и труд, нямаше кой да им даде начален капитал! даже имам вуйчо милиардер, притежава тука наоколо доста неща, строи, произвежда туй онуй, другия ми вуйчо умря наскоро, той беше само най-обикновен милионер, седем гладни опърпани деца дееба, спуквали са ги от подигравки, а комунизма иначе искаше голяма разждаемос! размина им се на наште комуняги, не стига че им се размина ами станаха новите чорбаджии, народа е дебилен, е не чак като руснаците де, ма нас това какво ни топли и да! някой трябва да ни управлява щото сами не можем, много сме тъпи! по-добре това да е запада отколкото мръсната русия, ако Ботев беше жив, щеше да си изтрие всичките материали от нета в които псува турците, щеше да им се извини и да почне да псува нашия си народ