дай им конспирации на хората, дай им религии, дай им вярваници, дай им непонятна психология, дай им Юнг, Кашпировски, Дънов понеже нямат капацитета да се справят с нечии чужди реалности да речем, примерно на някви педофилски общества, ама господ ги допуска , налеее!

или сте против господ? гледам отгоре в 4,30 през нощта някъв твърде залитащ си запали черното бмв и потегли без да си включи фаровете, бааа мааааму, ебати духовното зрение

, ю ноу тоя свят е един твърде стабилен сън, да ама акумулаторите за старт стоп системи сдавали багажа изведнъж, без всякви индикации, не съм се сблъсквал досега с подобен случай и дано не се сблъскам никога, аз лично си сменям акумулатора максимум до четри години потребление,хората ги карат по шес минимум! хора, сменяйте си религиите и вярата максимум до толкоз! само идиотите не се променят никога! даже цицерон го е казал, чий бил крим? нас кво ни интерва? не си врете гагите там къде не е ваш хабитат, хе-хе! говорете за българското село! по нагоре от това не ви е работа щото сте селяци! ако баба ми и дядо бяха тъпи селени, аз какъв съм?! а?!

нормалния дебил винаги ше ви каже колко мъдри били баба му и дядо му и ше ви се изцепи с някое тъпо мъдро народно клише, дето уж баба му и дядо му го били измислили – нещо от рода на – всяка коза за свой крак – или някоя друга общонародна мъдрос! ама вие разбирате ли от какво мъдро знатно потекло съм, българи? единственото което разбирам е колко си тъп!

Горския да не ми се прави на французин от южен париж щото франция вече капитулира, една негова съселянка отдавна го каза във фейса

Твърде общо е да визираш хората. Знае се, че имаш предвид една специфична категория. Не особено образованите
простички ограничени хорица.
Които живеят в алтернативна реалност извън времето и пространството, дори в миналото към днешна дата. Като се мъчат да преодолеят ограничеността си със заместващи теории, познати като "
другото мнение" или "
другата гледна точка". Накратко, друготочковци.
Тази категория хорица компенсира липсите си с вяра и надежда, че са много важни и съответно обичани. Голяма част от тях са набожници и вярват, че не някой друг, а самият Бог ги е възлюбил толкова силно, че им е отредил топло местенце в скута си за вечни времена. Кълват жадно на конспирации, защото конспиративните теории им осигуряват усещане, че са важни.
Текущ пример. Един плоскоземец (бидейки такъв в отрицание на достиженията на съвременните лъжливи
Науки и
Знания, дадени от Дявола за отклоняване от правилните
Учение и
Вяра), е уверен, че такива като него са толкова значителни, че някой намира за важно специално да инвестира големи суми в лъжи, ориентирани към тях. Лъжат ги, че Земята е сферична. Лъжат ги в съществуването на космически полети чрез имитация на безтегловност с въжета. От изключителна важност е да бъдат лъгани целенасочено. Няма голямо значение кой ги лъже и откъде идват средствата, използвани за материализиране на лъжите. Важното е, че се полагат усилия да ги лъжат.
Но те никак не са глупави. Точно обратното е, простите виждат нещата най-ясно: "
Те ще ни кажат на нас къде зимуват раците!"
"Не нам, не нам!" - възразяват далновидно в тази връзка и добродушните братушки.