Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Земята е плоска и Космос не съществува
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Shade
Земята е плоска и Космос не съществува извън твърдия небесен купол. Това са рамките на света, създаден от Бог за 6 дни преди 6000 години.

Следват доказателствата, привеждани от Попето, базирани на библейски тълкования и на "съобщения" от любимци, на които Попето вярва.
Поради важността на тези доказателства, Попето ги е публикувал в попския форум, тоест във форума на мъдрите.
Малко са развхвърляни тези "доказателства", сякаш са публукувани от дрогиран. Но нека е простено на опиянените с вяра и Бог да ги благослови за уместната и навременна инициатива.

1. Има ли космос или е небесен простор и две светила на него. Като има безтегловност в космоса нужен ли е зелен екран и въжета?
Безтегловност в космоса: https://www.bitchute.com/video/HxSBCeIZZDsl

2. От космическата станция никога не показват снимки с нормален обектив (не рибешко око). Ако има такива, снимат отвесно надолу към земната повърхост, а когато се вижда хоризонта, винаги е с рибешко око:
https://spaceflightnow.com/wp-content/uploa...025-Nanosat.jpg
https://external-content.duckduckgo.com/iu/...05e92124c78416f

3. Няма снимка на земното кълбо заедно с Луната от спътник на орбита около Марс например. Всички снимки се обработват от компютърен специалист, който ги разкрасява с цветове както прецени. Официално го казват.

4. За звездите в книга на Енох пише като за живи същества, като наказани ангели нарушили Божиите закони и наказани да спазват точно определено движение по небето като звезди.

5. На Антарктида не дават да се отиде свободно, какво можем да видим там? Дали не е там ледената стена и стълбовете на небето?

6. Библията говори за води отдолу и отгоре, и простор между водите.
Glo
аз се възхищавам на пилотите, колко майсторлък се изисква да не отлетиш през ръба на земята, laugh.gif иначе ако трябва да съм сериозен - ако земята беше плоска - котките да бяха избутали през хилядолетията всичко през ръба laugh.gif
Shade
Цитат(Glo @ 07/02/2026, 05:05) <{POST_SNAPBACK}>
аз се възхищавам на пилотите, колко майсторлък се изисква да не отлетиш през ръба на земята, laugh.gif иначе ако трябва да съм сериозен - ако земята беше плоска - котките да бяха избутали през хилядолетията всичко през ръба laugh.gif

Темата е много актуална. Попето разкри аргументирано как отслабената връзка на човечеството с Библията и човешката намеса с използване на нови технологии, води до погубване на Земята и човеците.

Засега астронавтите не допускат да се ударят небесната твърд, докато имитират безтегловност с въжета пред камерите. Не са несръчни като рашистките военни пилоти, които се размазват по таваните на хангарите. Ето какво "съобщиха" за Попето преди два месеца. Явно го е пропуснал, въпреки че следи само рашистката преса:
Цитат
На борту российского бомбардировщика СУ-34 в укрытии сработала система катапультирования. Летчик и штурман получили травми несовместимие с жизни. Военных преступников пришлось смывать с потолка.
Питето
На Попа всичко му се връзва, освен че липсва снимка на ръба на плоската земя.
Glo
КБД / коефициента на безполезно действие/ при христяните е безкраен , а толкова лесно могат да си докажат библейските дивотии за плоската земя, интересно защо не са го направили - предлагам им идея - правят една акция по цялата плоска земя за набиране на средства за закупуване на лично техен христянски самолет, назначават му христянски пилоти които вярват в плоската земя, предполагам че лесно ще намерят такива пилоти хе-хе, и почват да правят екскурзии до ръбовете на земята, всеки може да си купи билети, атеисти, христяни, будисти, мюсюлмани, брахмапутисти, шинтоисти, шритота, карат ги до ръба и хората праят снимки, клипове, отгоре или пък кацат до ръба и снимат квото има там, празно ли, куполни стени ли, водят си христянски снимачни екипи, толкова е лесно! но те не го правят, защо ли? да не би защото ще си загубят миряните с техните десятъци, много дрънкат кретените по форумите, пускат всякви идиотски клипове за доказателство, цитират библията че земята е плоска, а нищо не правят по въпроса реално да ни отворят очите за ИСТИНАТА! svirkam si.gif
Glo
Аллибалли от христянския, която иначе е мноо хубаво момиче писа наскоро, че са разтълкували пророчеството за двамата пророци които щели да дойдат точно този февруари, да проповядват ИСТИНАТА не знам си там колко дни беше, след което ще бъдат убити и после вече ше долети Исуската laugh.gif някой сеща ли се кои са тези пророци и за истината която проповядват в момента, или пък може чак в края на февруари да почнат, има още време, та бяха разтълкували още едно пророчество на втората година от войната, че исуската ше слезе всеки момент и ше се намеси, ма той не слезе и не се намеси, точно според както пък аз пророкувах biggrin.gif моите пророчества все се сбъдват деееба, а техните никога! скоро ше измислят нови тълкувания, след някоя и друга година пак ше запуснат двамата пророци в действие съвсем скоро, пак за великата блудница която е сащ, но която е и европа същевременно, звяра е католическата църква, която уж щеше да бъде приключена след смъртта на ОСМИЯ, демек предния папа педофил дето умря и сега имаме нов папа педофил, но Исуската пак не се спусна от небето, нещо се умълчаха след новия папа Исуската като не кацна и не унищожи католическата църква, ше си го нагласят пак в следващите години, лесна работа! тя и баба ванга беше пророкувала, че щатите след черния президент ше изчезнат, ма пак са си тука, и даже тръмп пуска видеоклипове, барак и жена му като маймуни laugh.gif
Alexfield
Аз пък мога svirkam si.gif
За една минута с помощта на чатко animatedwink.gif
Вижте прикачените файлове
Shade
Вижда се как никой тук не е чел Светото Описание. Там и само там е Истината. До Истината се достига с вяра в написаното. Вярата е основата на знанието.

Писано и описано е Сътворението на Света: "Тъмнина бе върху бездната и Дух Божий се носеше над водата. В началото Бог сътвори небето и земята. А земята беше безвидна и пуста. И Бог направи простора. И раздели водата, която беше под простора, от водата, която беше над простора. И Бог нарече простора Небе. И стана така".

Значи оттук всичко става ясно. Имало е само тъмна бездна, пълна с вода.
Сега във водата плува един сферичен купол с окачени по него светила. Пълен до половината с вода. Върху тази вътрешнокуполна вода плува тепсията на Земята.
Не можеш да стигнеш до купола, ръбът на тепсията не се опира в него. Накъдето и да вървиш, винаги стигаш до вода.
Куполът се върти и светилата се въртят с него. Ту са отгоре (ден), ту са отдолу (нощ).

И стана вечер, и стана утро, ден първи.
Това е Истината. Останалото е Лъжа.

Ето го на първо приближение:

Сега е момента попът да продължи проповедта си от там, където приключи предишната: "Облаците, които Бог е сътворил, са от вода в някакво състояние и не падат от небето".
Тарабас
...
Тарабас
Много се надявам да няма космос! Би било жалко, ако има такъв, защото ако е така, рано или късно ще го заразим със себе си.
Безграничен, необятен, потаен, стаховит, студен, празен или пълен с живот или загадки.

А ние имаме една единствена идея в главата, какво и кога ще еба днес?

Не, мерси! Аз си оставам тука с горепосочения въпрос и ще му търся отговора. Вие си джиткайте в космоса.
Glo
мноо целувки и прегръдки от самия тебе на дъщеричките ти Тарабас, ние с моята дъшеричка която я водя от малка на метъл концерти, най-малко на два концерта На Хелоуин сме били, тя е професор по хеви метъл, разбира метъл музиката повече от мене, че и ги пее с текстовете, най-доброто за едни дъщерички е да ги възпитаме в хеви метъл, друго по-добро не се сещам wub.gif
цък
https://www.youtube.com/watch?v=K05mkUhN-4Q...-4Q&index=1
Glo
мадафакъъ cool.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=fHwSdjK1kZQ...-4Q&index=4
Glo
полудях братлета wavetowel2.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=RwQVCIWocB4...-4Q&index=8
Glo
сигурно хич не забелязате гениалния барабанис който изнася цялата група на барабанните си плещи w00tbrows.gif
Shade
Цитат(Тарабас @ 08/02/2026, 07:20) <{POST_SNAPBACK}>
Много се надявам да няма космос! Би било жалко, ако има такъв, защото... ние имаме една единствена идея в главата, какво и кога ще еба днес?

Миналия месец приключи преждевременно космическата мисия на SpaceX Crew-11 поради неочакван медицински проблем на член от екпажа, чието име не е разкрито.
Капсулата се приводни на 15-ти януари 2026 г. На пресконференцията в НАСА се спомена, че на американските астронавти Зина Кардман и Майк Финке предстояло излизане в открития космос за монтажни работи по външната част на орбиталната лаборатория. Обаче ултразвуковият скенер, с който разполага станцията, открил неизбежна медицинска криза. Затова се наложила спешна медицинска евакуация. Вероятно евакуация в резултат на еякулация.
Да не вземе да се окаже, че независимо от това дали има или няма Космос, единствената ти идея никак не е единствена...
Питето
Не рисунка, а снимка. При това снимката да е с обикновен обектив за да се вижда ясно как земята е плоска. Никакви шашми и заобляния с "рибешко око".
Питето
Цитат(Shade @ 08/02/2026, 16:22) <{POST_SNAPBACK}>
... "Тъмнина бе върху бездната и Дух Божий се носеше над водата. В началото Бог сътвори небето и земята. А земята беше безвидна и пуста. И Бог направи простора. И раздели водата, която беше под простора, от водата, която беше над простора. И Бог нарече простора Небе. И стана така"....

Оставена сама на себе си (нали в бездната е нямало какво да я притеснява и сплесква) течността заема сферична форма. Значи изначално водата е била оформена като сфера в бездната. Когато е проектирал небе и земя, водейки се от повърхността на водата, то следва да му се получат сферични резултати. Оказва се, че бог не е разкарал бездната (космоса), а само е добавил нови сферични неща в нея, които си имат сферични граници.
Объркването идва от това, че читателите вместо да слушат учените са ги изгаряли на кладата.
Питето
Трябва да вярваш че е плоска. Ако ти го докажат, после ще трябва да ти доказват че има и бог. Принципа е страхотен и проверен във времето и във всяка област. Всичките политици, борсови играчи и всякакви пирамидаджии и мошеници го ползват и им се получават нещата.
Glo
нощта се точи бавно славно и даже адмирала спи, а убийствата не спират даже в мрачните зори, biggrin.gif чудя му се на акъла на тоя бог, доволен ли е от живота който е създал, май се кефи шото уж бил направил всичко твърде добро, ама дошъл един твърде добре направен сатана и с твърде добрите хора му оплескали света хехе, той горкия нямал никва вина, обаче се нагърбил да ни спаси, от кво бе? тая планета така тъпо я е направил, уж лети, върти се бясно и накрая пак в изходна позиция, все едно и също, лято, зима, пак си гладен, пак трябва да зареждаш колата, мене ми писна, чесно prashchai grigorii.gif , реших тее дни да оставя и аз нещо след себе си на тоя свят, да построя една малка стеничка примерно, педесе на педесе, купих няколко тухли и я построих, хем е нещо, хем да не минава никой да ми пречи на комфорта, обаче си викам, ше дойдат следвашите поколения и ше я съборят да не им пречи да минават, после някой ше му хрумне да построи пак стеничка, вероятно по-голяма, някой човек с по-големи мечти от моите! някой по-суетен! после някой пак ше я събори и пак в изходна позиция, вероятно пак ше е лято! а може и зима да е, ше е студено, на човек или му е топло или му студено, все е на въртележката, това е щото земята е сфера, няма начало, няма край, и тя като бога! има нещо дълбоко засекретено в цялата тая работа, не ми стига тоя шибан живот ми като легна да спя с идеята да се наспя хубаво с помощта на някоя и друга бутилка водка, я кошмари ше сънувам, щото даже и насън тряа се мъчиш, или ше скокнеш бодър като чайник след два часа с мисълта, че трябва да измислиш нещо, гларусите пак крякат, добре че не е лято, че лятото крякат още повече, тъпите деца пак ще пищят щото днешните деца така си играят, събират се и почват да пищят, напрао си плачат да дойдат някви добри рейнджъри и да ги разстрелят едно хубаво biggrin.gif , хората намират спасение във войната, войните са отдушник, войните са един вид спасение, като се закучат нещата е необходима малко движуха, и накрая пак мир, аман! ама и мира е измамен, ше сляза да видя дали стеничката ми още стои на мястото си, освен това ми дойде и идеята да зазидам входа хи-хи wavetowel2.gif
Glo
уат а дърти мъди уедър, май френдс или аркадашлар 770d4fd976.gif това е на аглйиски, ъф корпс! biggrin.gif

ОББ имат в мобилното си приложение един ненормален асистент Кейт! цяла седмица не мога да направя превод към бюджета да си платя здравните! услугата била недостъпна! пуснах Кейт да я питам кво става що така нищо не става! не бъркам никъде, плащам си здравните от години през мобилното! тая малка хурвичка не разбира изобщо кво я питам като пусна на микрофон, така ми извърта думите, че въпросите ми звучат като някви невероятни глупости laugh.gif с други интелекти го нямам тоя проблем, разбират всичко точно, тая разбира всичко накриво и вика, че нищо не разбирала w00tbrows.gif накрая ме прехвърли към чат оператор, няква петрова, вместо да ми отговаря на въпросите, тя почва да ми задава въпроси, ама от сметка ли, от карта ли, ма онлайн ли, от клон ли плащам, от банкомат ли, баси майката, и така половин час, на кой етап се появява проблема, какво точно изписвал като проблем, ама точно , викам де да знам какво точно, пише че не става работата, накрая я напсувах на майка както напсувах и Кейт преди това! пробвах ново плащане, да запомня какво точно ми казва - услугата е временно недостъпна, опитайте отново - това ми изписва! за да се свържа с оператор пак минах през Кейт, че тя като не разбира кво и се говори ме праща към оператор, иначе разбира като почна да я псувам и се прай, че нищо не съм казал laugh.gif новия оператор пак почна с въпросите, ай стига маааааа, давай отговори, ама през шаблон ли плащате? да, но не напълно! през шаблон не можело! що не може маааааа курво проста, кажи ми защо не може, нали щото не става плащането съм тука да ми отговориш! временно не може! докога ма да ти ебамайката шинтоистка, ? до нова актуализация! брреее, ми що не ми каза веднага, вие разбирате ли че общо един час се занимавам с тее кретени, избеснях си бесовете всичките, а през шаблон съм направил няколко плащания към ФИбанк и към физически лица, там нямах никви проблеми, а към бюджета проблем! некадърна работа, българска работа, после адмирала вика да ходя на лекар да ми бият инжекции, точно на мене най-точното и почтено копеле в тая държава, ебаси държавата, ебаси чудото, всички ходят на работа и никой не знае какво работи, ама всички искат големи заплати щото труда им златен разбираш ли, тя и Кейт като тях, сигурно от български АйТи е правена! ми наемете си някви черни венецуелци бееее, смотаняци, писна ми , не издържам вече, ше си налея една водка деееба, друго в тая държава не става, Бай Ганьо сигурно отдавна е на черешата, тее па там заринати с негърски боклуци с фалшиви ролекси, фалшив ама ролекс, хехе sunbathing.gif
Бай Ганьо
Не Ролекс, а Релекс ... grin.gif
Тук проблеми с банките нямаме.
Зулусите изглежда са по-умни от българите... laughing.gif
Glo
сещам се за една интелектуална шматка за която всички негри по цял свят бяха афроамериканци laugh.gif те й викат че негрите в африка и европа не са афроамериканци, тя не можеше да проумее как така не са, след като е толкова политически и расово коректна laugh.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/02/2026, 04:41) <{POST_SNAPBACK}>
Не Ролекс, а Релекс ... grin.gif
Тук проблеми с банките нямаме.
Зулусите изглежда са по-умни от българите... laughing.gif

С RELEX ли си, Ганьо?
Да не се окаже, че си и с маратонки ADIBAS?
Alexfield
Наш Ганьо трябва да е с часовник RUMP за 600$. Нали му е фен w00tbrows.gif
Питето
На бога камъните с основните заповеди не са оцелели, той тухли редил и стени правил за поколенията. Няма да те запомнят с тухлите щото хаоса ги рапада. Никой не помни имена, ама се помни идея някаква, нещо просто и впечатляващо улесняващо живота. както не са запомнили имената на онзи с огъня, торбата и колелото, обаче всички си ползваме идеите им.
Примерно, вземи измисли как да опаковаш и транспортираш дупки.
Glo
Цитат
Примерно, вземи измисли как да опаковаш и транспортираш дупки

Пите, знаеш ли колко струва килограм пратка от БГ до Япония ? 100 дойлера дееба, ама япончицата ми си ги плаща biggrin.gif още не съм и събрал поредната пратка, не е чак толкова лесно, туй са пейсе - шейсе годишни сукман и престилка, абсолютно ръчна изработка, че последните две три десетилетия ги шият с компютър rolleyes.gif

клиента е мъж който обича да се облича в женски носии от цял свят и така се шмитка по улиците laugh.gif

цък

Glo
веднага купувам един за колекцията ми laugh.gif
Shade
Цитат(Питето @ 07/02/2026, 11:01) <{POST_SNAPBACK}>
На Попа всичко му се връзва, освен че липсва снимка на ръба на плоската земя.

Колегията на плоскоземците е в бясна форма.
Glo
скъпи тъпчовци, бех днеска в един нов небостъргачески комплекс в бургас, не бях го посещавал досега, то голяма работа, паркинги на две нива, разни магазини с луксозни марки, кафета, ресторанти, сетих се за адмирала, че си търсеше преди години да си купи апартамент в бургас да си кара евтино старините и ми отказа само защото си поисках едни кирливи 500 евро да му помогна да го разведа насам натам, ебати скрънзата, даже не го знам зашо пише в тоя форум, тук жени няма, като изключим кака, ма тя с мъжко възпитание, най е мъж тука biggrin.gif адмирала се вре по принцип във форуми с мноо жени да ги сваля и да ги такова, хехе, срам ме да кажа думичката, предимно зъболекарки сваля svirkam si.gif те украинците почти го изкупиха тоя комплекс, като не действаш навреме и си свидлив - така става, а цените вече са двойни и тройни от онова време насам, да се спасява, сега ше му искам 1000 евро ако реши, ма кво ше се занимавам с тотално самопрецакалия се адмирал! купихме си една етажерка от един мебелен магазин на тотална промоция, друг е въпроса, че едвам успях да намеря изход от паркинга, българска работа, няма табели, няма нищо, пак се нервирах ужасно, поне се запасих с две бутилки водка, мъчно ми е за адмирала, докъде се докара, да пише във форум без жени и да остане без готин евтин апартамен, плаче ми се, чесно prashchai grigorii.gif

цъкс
Glo
сетих се между другото че един мой братчед си купи тука апарамент с парко място в подземията, май му е шести апартамент вече дъртьото, явно като тръгне да се жени да е подплатен матерялно wavetowel2.gif
admiral
Цитат(Glo @ 10/02/2026, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
...сетих се за адмирала, че си търсеше преди години да си купи апартамент в бургас да си кара евтино старините и ми отказа само защото си поисках едни кирливи 500 евро да му помогна да го разведа насам натам, ебати скрънзата...

Никви пари на ръка на тебе, ти Хък Квакерски завлече ли го с 5 бона? 5fb3a466.gif
Питето
Ми що се мъчите да пращате дрехи нататък? Пращайте мераклии насам, хем ще видят откъде идва оригиналното кисело мляко на Котоошу, хем ще видят оригинални сукмани на живо. Точно, ще ги видят, щото надали имат талия на 45кг мома за да ги облекат. На по-коравите може да им проведеш един курс по пиене на греяно вино. И задължително агне на фурна, щото тези само варят и пържат.
Glo
Цитат(admiral @ 10/02/2026, 21:04) <{POST_SNAPBACK}>
Никви пари на ръка на тебе, ти Хък Квакерски завлече ли го с 5 бона? 5fb3a466.gif

тцъ! 10 бона бяха svirkam si.gif ама в евро са си точно 5 tongue.gif
Glo
мноо напред съм с матриала, глупчовци глупави 770d4fd976.gif танцувам си сиртакито из кабинета ми, после ше мятам чиниии в миялната, няма да ги троша, къде ше ми излезне сметката? достатъчно чинии съм изпотрошил по таверните навреметоprashchai grigorii.gif

https://www.youtube.com/watch?v=PsS8KWgvdh4...dh4&index=1
Glo
знаете ли защо гърция е тъпа държава? ми щото е тъпа държава biggrin.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=ayasiJKRo9o...dh4&index=6
Glo
мдаа.. Очакване- Амити пак вилнее в христянския за плоската земя, понеже БОг е казал, че е плоска, тоест сам постоянно доказва на целия свят, че Библията е абсолютна лъжа biggrin.gif е не сам, ами с цялата си адвентистка църква, забавното е че на Шрито не му трябваше много време да се съгласи с него, че земята е плоска! не знам какво пише в брахмапутра за земята, но явно и там не са наясно плоска ли е земята или е топка svirkam si.gif точно елементарните акъли претендиращи за нещо повече са затворени за истини, реалности и духовнос! smokeing.gif
Glo
хаха, моите пророчества все се сбъдват дейба, преди няколко години пророкувах, че ше настигнем тъпите гърци по доходи, малко се забавихме, ма сме на едно ниво вече, че и ги задминаваме, wavetowel2.gif ако не са тее идиоти дето дебилния народ ги избира да ни управляват и да ни пречат постоянно на развитието, шяхме сме напреднали много повече. пфу Шибани Шритовци деееба, сега и Мунчо е наред да управлява, ха да видим какви спирачки ше ни удари, за Боташ го видяхме, е тъп народ мамааму стара, не народ а тежки шритота navikvane.gif

цък
https://trud.bg/a/articles/kak-inflatsiata-...atskite-zaplati
Shade
Цитат(Glo @ 16/02/2026, 05:33) <{POST_SNAPBACK}>
мдаа.. Очакване- Амити пак вилнее в христянския за плоската земя, понеже БОг е казал, че е плоска, тоест сам постоянно доказва на целия свят, че Библията е абсолютна лъжа biggrin.gif е не сам, ами с цялата си адвентистка църква, забавното е че на Шрито не му трябваше много време да се съгласи с него, че земята е плоска! не знам какво пише в брахмапутра за земята, но явно и там не са наясно плоска ли е земята или е топка svirkam si.gif точно елементарните акъли претендиращи за нещо повече са затворени за истини, реалности и духовнос! smokeing.gif

Това идва да покаже безнадежността на набожниците. Кой нормален човек със сериозни интереси в някоя област на познанието би губил времето си в религиозно обкръжение с празни схоластични спорове за безсмислици под формата на доказваници на вяра.

Очевидно обърканият Шрито се лута като муха без глава, въпреки помъдряването му с четене на детски народни приказки и сричане на индийски свещени писания.
Защото древноиндийските представи за Земята, обхващащи митологични, научни и поетични аспекти, я описват като сфера, "Бху-гола". Много време, хилядолетия, преди концепцията за сферична Земя да бъде приета в Западния свят.

С мед да ги помажеш набожниците, ако само това им беше объркването. В попския форум в момента тече една празна дискусия къде било Божието обиталище. Според едни религиозни капацитети мястото му било на небето, но според други било на земята и по-конкретно в сърцата хорски.

Дадох им един емпиричен пример от студентските години. Когато студентка крещеше в екстаз на едно таванче "Боже мой! Боже мой! О, Боже Боже мой!" визирайки конкретно Божието обиталище. Не, таванчето не беше Божието обиталище. И сърцето не беше. Съвсем очевидно един друг орган (или носителя му) обожествяваше девойката...

Но набожниците в попския форум така и не прогледнаха.
Thursday Next
И квооо? Казва ли къде точно в Библията пише, че Земята е плоска? laughing.gif laughing.gif laughing.gif

Shade
Цитат(Thursday Next @ 16/02/2026, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>
И квооо? Казва ли къде точно в Библията пише, че Земята е плоска? laughing.gif laughing.gif laughing.gif

Ето: https://www.forumabv.eu/index.php?showtopic...rt=#entry214061

Поне на 200 места в Библията пише, че Земята е плоска.
Обаче днешната наука е пълна скръб. Правят открития само колкото да се фукат и да трупат пари на гърба на хората. Ученият е просто един бизнесмен, печалбар, скръндза. И в крайна сметка - мошеник. Чист измамник.
Потребител

... здравейте, приятели! ...

... гледам забавно е, разпускате с шеги ... спомням си един тип, голям веселяк ... но, Сега вече не се шегува. Никога. А онези, които в негово присъствие си позволяват да се шегуват, той гледа внимателно. Сякаш очаква продължение.

... да ви питам, видно е че на това сплотено място е разрешено свободно да се подиграват на вярващи хора, могат ли да се намерят тук някъде правила или списък кои още категории търпят гавра, щото се сещам за много таргетирани анекдоти? ...

... примерно - четирима влизат в бар ... нататък кептъна го знае ...

Glo
Цитат(Thursday Next @ 17/02/2026, 00:23) <{POST_SNAPBACK}>

никъде не пише, което прави Очакване-Амити двоен лъжец който твърди , че поне на 200 места пишело, че е плоска както забеляза Шейда! обикновено като стане въпрос за земята и небето пише за четирите ветрища на земята и на небето , нееднократно! на едно място са го подправили по-късно, че земята е кръг biggrin.gif

Марк 13:27
И тогава ще изпрати ангелите, и ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от края на земята до края на небето.

Исая 40:22
Онзи, Който седи над кръга на земята, Пред Когото жителите й са като скакалци, Който простира небето като завеса, И го разпъва като шатър за живеене
,
Glo
Цитат
примерно - четирима влизат в бар ... нататък кептъна го знае ..

здрасти Потребител 770d4fd976.gif

четирима влизат в бар и единия почва да обяснява на бармана, че е невидим, нали rolleyes.gif

Графа имаше една песен Невидим--- невидиииим, за тебе сякаш съм невидииим svirkam si.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=PhR-ql5tdAw
Glo
пичове. ше ви открехна едно нещо за боговете, те имат навика да променят правилата на играта по свое собствено усмотрение по всяко време когато си решат независимо колко си им предан, няма никво значение колко много им се мазниш и им принасяш приноси, жертви и курбани, днеска ти пуснат зелен светофар, утре ти набият яко канчето и почти те оставят без дъх, това е което още от древността са го забелязали хората, затова и постоянно се страхуват, боговете са многофакторен неведом процес, както би се изразил Потребитела на квантова основа, да. има и други неземни цивилизации и всички глупчовци се чудят що не ни се обаждат с разни космически сигнали, ами щото не са тъпи като нас беееее, да си пускаме сигнали насам натам из космоса къде се намираме, тва е пълно безумие, как ше си пращаш адреса насам натам след като не знаеш кой ше го прихване и какво би последвало след като го прихване, умните цивилизации мълчат и си крият адресите! господина ти Ферми се пита - къде са всички след като има толкова милиарди планети наоколо! крият се бе господин Ферми, туй като да си разпространиш данните на банковите ти карти по твоя собствена инициатива даже и без да ти ги иска някой! давам думата на Потребитела да ме допълни ако иска! но тъкмо да почне да ме допълва, още на първата буква, ше му кажа --- Шшшшт, достатъчно! laugh.gif
Бай Ганьо
Толкоз енергия да доказвате, че земята не е плоска.
А, ако е плоска за някои - ко паим!
Ами нека да им е плоска.
Вие що са косите... grin.gif
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2026, 12:05) <{POST_SNAPBACK}>
Ами нека да им е плоска.
Вие що са косите... grin.gif

ай донт кеър бе скъпи ми Бай Ганьо sunbathing.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=-E4O5VlRYOY

I don't care if I'm out of line
I don't care 'cause this life is mine
I don't care you don't like what I say
I don't care, and I won't obey
I don't care if you're gettin' high
I don't care when the truth is a lie
I don't care when the rope gets tight
I don't care if you live or die
I don't care what the headline said
I don't care if all hope is dead
I don't care if I'm not your class
I don't care, you can kiss my ass

I don't care if you're standing tall
I don't care if you take the fall
I don't care who you try to blame
I don't care, I don't play that game
I don't care if you're wrong or right
I don't care if you came to fight
I don't care if you call my bluff
I don't care, enough is enough
rolleyes.gif
Shade
Цитат(Потребител @ 16/02/2026, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
...е разрешено свободно да се подиграват на вярващи хора

Основателно отбелязваш тази нередност. Правилното отношение е уважение и респект към алтернативно-друготочковите достижения на вярващите. Които са разкрили не само, че Земята е плоска и имитацията на космически полети и безтегловност чрез циркови трикове. Също така са установили beyond a reasonable doubt (цитат на английски в твоя чест), че (1) Науката е пълна скръб, (2) Правят се открития само за фукня и грабене парите на вярващите, (3) Ученият е просто един бизнесмен, печалбар, скръндза и в крайна сметка - мошеник, чист измамник.

Да, тези проницателни разкрития на простите, които (според един прославен вярващ) виждат нещата най-ясно, заслужават положително отношение без многоточия. Дори съратникът ти Баето по-горе го потвърждава аргументирано.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2026, 02:05) <{POST_SNAPBACK}>
Ами нека да им е плоска.

Ко паим ли? Ами смеем се, ко друго да паим?
Откак човечеството съществува, смешниците и шутовете винаги са служили за развлечение.
Смехът е здраве, за смях не се изразходва енергия, смехът зарежда с енергия.

Ами нека да им е плоска земята, напълно съм съгласен с теб.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 17/02/2026, 15:37) <{POST_SNAPBACK}>
Ами нека да им е плоска земята, напълно съм съгласен с теб.

За първи път да се съгласиш с мен.
Я да видя дали вали сняг навън... grin.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2026, 07:35) <{POST_SNAPBACK}>
За първи път да се съгласиш с мен.
Я да видя дали вали сняг навън... grin.gif

Не е нужно да гледаш навън. Винаги одобрявам и съм съгласен с теб, когато забавляваш.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.