здравейте мили мои приятели, по едно цвете втора употреба ви подарявам

, набелязал съм си от Тему няколко яки изкуствени букета с разни треви и цветя и няколко яки саксийки с треволяк, ми да ми е гот все едно живея в цветна градина, това ше ме направи много щастлив, та днеска заради туй пусто щастие фърлих един куп пари за шапка с козирка Under Armour, 24 евро даимебамайката шибана

, ама нали за тоя пусти престиж, тряа съм топ в очите на гажето отсреща дето продължава да не знае все още, че ми е гаже, трябва да й кажа някой ден, но това би било ужасна слабос от моя страна, то на тее мойте години

, Шрито да се занимава с гажета, че е доста по-млад с една две години от мене, аз не се занимавам вече с гажета, пък и са гадни и долни, лъжат и те предават, фърлят те на вълците бееее, ей така щото нещо им щукнало на акъла, Шрито го гледам, че се е запритеснил , че в рая нямало да се женят, и тука все още не се оженил, сложно положение деееба, поне има вяра! вяра , че ше доживее до пенсия след 10 години и ше почне се наслаждава на живота на плоската земя, хе-хе, подозирам го , че до тоя момент дори на се е усъмнил в тоя живот, дали нещо не е както трябва, не знам като се озовем в рая дали няма и там да почнем да се групираме, прегрупираме, да създаваме кризисни щабове, да избираме разни духове на някви изборни позиции, да не мислите, че в рая няма да има нужда от ред? хаха, точно в рая ще има педантичен ред, не мое станеш сутринта в общото спално помещение и да си направиш кафе с повече кафе отколкото ти е дажбата, в рая всичко е по равно, всичко по конец, не мое си изпушиш цигарата с кафето и да си изплюеш уНгарката на пода, щото нали някой трябва да я почисти, ше има дневални, то е ясно от само себе си, ше царуваме всичките заедно с Исуската, ама Исуската ше е по-цар от нас, при юдеюхристянския бог знаете, че няма демокрация, ше царуваме на куково лято, мене ме пишете бунтар, ай уонт аут! трябва да има и некъв алтернативен рай, ПИСАНО Е – на небето има много обиталища! че аз ако се натъкна на поп никодим и на Лати1690 ше ги убия беееее,

Шрито няма да го убивам, той горкия сигурно и там ше лежи под Москвича дето продадоха къщата на баба му за да го купят, тя баба му ако е там ше му разкатае фамилията