Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: България е социална държава..................
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Mukaveev
Цитат(New @ 27/10/2017, 22:18) <{POST_SNAPBACK}>
Виждала съм, но точно този жираф е болнав, затова не ми харесва.

Виждала си....................теменужки,
Mukaveev
Цитат(Mukaveev @ 25/10/2017, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>
За това се въведе термина ,, работещи бедни ,,.......

Може би и при тях има степен.......1,2,3,......
Не е добре да си работещ беден.
Mukaveev
Цитат(Тиара @ 26/10/2017, 01:29) <{POST_SNAPBACK}>
Има. И именно заради избирателната социалност на държавата ни, те се плодят като зайци, а ние се топим. Тях държавата ги издържа с детски, с помощи за училище, а бледоликите ги товари с увеличаване на вноските за "пенсия" и "ЗО". А детските надбавки са забранени за хора, които могат да си купят шлифер за 100 лв.. И това ако не е отврат, не зная кое е.

Знам едни 20 такива шоколадови братя. Отидоха в Германия, там били по- социални...... laugh.gif
Mukaveev
Нашата анкета клони , че не сме много социални........но мача е в средата.
Радио Ереван
Цитат(Тарабас @ 25/10/2017, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>
Зависи кой питаш. За хората в системата плащащи някакви данъци е социална, за тези които са основно на социални не.

Социална е за възможностите си.
Mukaveev
Цитат(Тарабас @ 26/10/2017, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>
Мога да ти отговоря по много начини, ни ще го направя честно.
Не ме интересува защо. Правя констстация по темата, не влагам чувства.

И ти си прав.........
Питето
У българско, "застраховател" все още е кофти думичка, дето се отнася за едни кофти типове. Гарантирам ти, че и у немско никой нЕМАше да се застрахова ако същата думичка имаше същото двойно значение. svirkam si.gif
Питето
То само по индекси нЕма да го измериш дълготрайно. Преди години, едни други се индесксираха по произведения чугун и бЕха напред с чугуна, ама им фалирА строя и им се разпаднА сЕДЕНКАТА за икономическа взаимопомощ щото индекса пропускаше да измерва какво им струва чугуна на хората...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.