Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Паметникът на съветската армия..........
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
ba4o_a4o
Цитат(wal @ 17/01/2018, 22:53) <{POST_SNAPBACK}>
Добре,не е била съветска,била е РККА-РаботническоСелска Червена Армия.Това с какво променя факта,че тази армия има паметник почти в центъра на столицата?!?!

Поне две неща, са фалшиви!
1. Лъжат, че е съществувала Съветска Армия, а сесесерците знаят, че е имало РККА.
Обичам да се казват нещата такива, каквито са.
2. Паметникът е унижение за България, защото това е Паметник на педерастията у нас!
Както знаем - комунетата са антихристияни.
Християните се поздравяват със света /братска/ целувка:
1 Солунци 5:26
26 Поздравете всичките братя със света целувка.
Когато двама мъже докоснат бузите си и едва-едва целуват странично и едновременно бузуте си.
А комуналите, за да демонстрират, че са антихристияни, са запечатали във фрагмент от Паметника на
червената армия страстна целувка граничеща единствено с педерастията.
И при всички гей-паради у нас содомистите започват моабета си пред паметника този фрагмент, като го обсипват със знамена на педалите използващи седемте цвята на дъгата.
А да не говорим, че дъгата в Танах е описан като един от Заветите между Бог и хората - обещание Бог да не изпраща повече Библейския потоп на земята.
wal
Цитат
Паметникът е унижение за България, защото това е Паметник на педерастията у нас!

Това е най-малката причина,поради която паметникът трябва да бъде преместен в музей на социзкуството.
ba4o_a4o
Цитат(wal @ 18/01/2018, 19:56) <{POST_SNAPBACK}>
Това е най-малката причина,поради която паметникът трябва да бъде преместен в музей на социзкуството.

Не бих казал, че е малка причината!
Педерастията е смъртен грях.
Знаем какво се е случило със Содом и Гомор!
Така, че овреме да изхвърляме паметника на шумкатите.
Alexfield
Като гледам как във всичко ти се привижда педерастия и как използваш всеки постинг, за да обясняваш, колко са отвратителни, съвсем сериозно се замислям за мотивите ти. Така говорят хора със сексуални щения към своя пол, но отвратени от себе си и от това, какво ще кажат хората.
Дали комунистите са били хомосексуалисти, не е особено съществено - едни хора си бъркат по разни интересни и безинтересни места. Обаче съсипването на повече от една държава за повече от 50-100 години е престъпление към цялото човечество. Комунистите са избили милиони невинни цивилни. Гладомор, концлагери... А ти изместваш фокуса в безсмислена посока.
За сравнение на мащабите: Колко големи са били Содом и Гомор? Дали са имали по 2000 жители? По-скоро не.
klik_kibik
Би ли цитирал - кои са СМЪРТНИТЕ грехове от библията?
Защото май се разминаваш с истината:
Чел съм библията от кора до кора преди времето и имам горе-долу представа за това.

Ето ги смъртните грехове според християнството, което едва ли е еталон за подражание - поне в съвременния му вид:
похот, чревоугодие, алчност, леност, гняв, завист, горделивост

Къде тук срещна хомосексуализма? prashchai grigorii.gif w00tbrows.gif
ba4o_a4o
Въпросът е конкретно за паметникa на Съветската армия /РККА/, а не за комунизма!
Krapp
Цитат(ba4o_a4o @ 19/01/2018, 19:33) <{POST_SNAPBACK}>
Въпросът е конкретно за паметникa на Съветската армия /РККА/, а не за комунизма!

Не му е мястото в центъра на столицата на Бг.... animatedwink.gif
А отделен въпрос е за оня, другия, яхнал кон, пред парламента, дето надзирава работата му и приемането на законите в Бг.... animatedwink.gif
Това ако не е национално унижение.... az takovata.gif
ПС: Пък и след успешното премахване на шестоъгълния пето...й пред НДК - прецедента вече се създаде... smile.gif
ba4o_a4o
Цитат(klik_kibik @ 19/01/2018, 15:05) <{POST_SNAPBACK}>
Къде тук срещна хомосексуализма? prashchai grigorii.gif w00tbrows.gif

Написах го абсолютно точно, като подкрепих казаното с фрагмент от паметника на РККА.

Повтарям!
Комуналите, за да демонстрират, че са антихристияни, са запечатали във фрагмент от Паметника на
И при всички гей-паради у нас содомистите започват моабета си пред паметника и този фрагмент, като го обсипват със знамена на педалите използващи седемте цвята на дъгата.
А да не говорим, че дъгата в Танах е описан като един от Заветите между Бог и хората - обещание Бог да не изпраща повече Библейския потоп на земята.
/
А относно въпросът ти за Божието слово - "наградата" всеки неопростен грях е смърт!
А това, което трябва да изброя е единствено похулването на Светия Дух!
За този грях няма опрощение, а Който похули Светия Дух му е гарантирана втората смърт!
Евангелие според Марк, глава 3, стихове 28 и 29
28 Истина ви казвам, че всичките грехове на човешкия род ще бъдат простени, и всичките хули с които биха богохулствували;
29 но ако някой похули Светия Дух, за него няма прошка до века, но е виновен за вечен грях.
Амин!
klik_kibik
Но горе пишеш, че педерастията е смъртен грях - а тя не е. wavetowel2.gif
ba4o_a4o
Цитат(Krapp @ 19/01/2018, 19:40) <{POST_SNAPBACK}>
Не му е мястото в центъра на столицата на Бг.... animatedwink.gif
А отделен въпрос е за оня, другия, яхнал кон, пред парламента, дето надзирава работата му и приемането на законите в Бг.... animatedwink.gif
Това ако не е национално унижение.... az takovata.gif
ПС: Пък и след успешното премахване на шестоъгълния пето...й пред НДК - прецедента вече се създаде... smile.gif

Точно!
И аз така мисля...
klik_kibik
Това просто е гордост. Тя е смъртен грях, не че има някакво значение де... но принципно.
Педерастията не е смъртен грях. Грях е, но не смъртен. :-)
ba4o_a4o
Цитат(klik_kibik @ 19/01/2018, 19:48) <{POST_SNAPBACK}>
Но горе пишеш, че педерастията е смъртен грях - а тя не е. wavetowel2.gif

Не споделям това мнение!
Писано е в прав текст, че мъжеложците няма да наследят Божието царство.
1 Коринтяни, глава 6 , стихове 9 и 10:
9 Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците,
10 нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.
Krapp
Цитат(ba4o_a4o @ 17/01/2018, 21:29) <{POST_SNAPBACK}>
Армия, наречена "Съветска" не е съществувала в интервала от 17 септември 1939г. когато фашизираните орди на червения фашизъм нападат вероломно Полша, до 7 май. 1945г., когато в столицата на шампанското - Реймс в 2 часа и 41 минути /средно европейско време/ е подписана Договора за безусловната капитилация на национал - социалистическа Германия!
В тази връзка - това е паметник с фалшиви име, който няма нищо общо с историческата истина!
Подобен фалшификат е обида за България и българската историография!

Позволявам си едно допълнение - това нападение е извършено съгласно клаузите на съветско - германския договор от лятото на 1939 г, по известен като "Пакта Молотов - Рибентроп". Според него Германия и СССР са СЪЮЗНИЦИ, нападат Полша и си поделят територията й... Картите за тази подялба, приложени към договора, обаче бяха публикувани май едва през 1990 те години....
ba4o_a4o
Цитат(klik_kibik @ 19/01/2018, 19:50) <{POST_SNAPBACK}>
Педерастията не е смъртен грях. Грях е, но не смъртен. :-)

9 Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците,
10 нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.
Амин!
Flama
Цитат(ba4o_a4o @ 19/01/2018, 19:55) <{POST_SNAPBACK}>
Амин!

Това, което си цитирал не слага педерастията сред смъртните грехове. Защото ще излезе, че смъртен грях е пиенето, хуленето и т.н., а те не фигурират сред седемте смъртни гряха.
След като обичаш нещата да се назовават с истинските им имена, не се пробвай са пробутваш педерастията сред седемте смъртни гряха. Там тя просто не фигурира.
ba4o_a4o
Цитат(Krapp @ 19/01/2018, 19:54) <{POST_SNAPBACK}>
Позволявам си едно допълнение - това нападение е извършено съгласно клаузите на съветско - германския договор от лятото на 1939 г, по известен като "Пакта Молотов - Рибентроп". Според него Германия и СССР са СЪЮЗНИЦИ, нападат Полша и си поделят територията й... Картите за тази подялба, приложени към договора, обаче бяха публикувани май едва през 1990 те години....

Точно така е!
И може да се добави, че на 30 ноември същата година СССР вероломно нападна Финландия. За това 2 седници по-късно на 14 декември СССР е прогонен от Обществото на Народите /ОН/.
Финландия практически се включва на страната на Хитлер и от 1941 до 1944г. води ефективна война срещу венелайнен /финландско племе, което у нас неправилно се нарича росияни/.
В резултат Маршалката /маршал Манерхайм/ не е обявян за фашист въпреки, че избива доста росияни.
А българите, които не водят война срещу СССР са обявени за фашисти и са избити над 30 000 души от сесесерските комуноиди!
Thursday Next
======== Служебно:

както и в стария форум, мястото на проповедите е САМО И ЕДИНСТВЕНО в Х-Фор. Ако искаш да дискутираш извън този подфорум, забрави безкрайните нашарени постове тип "чаршаф", забрави цитирането на Библията на всеки ляв крак и забрави поученията и Амин!-ите. Не вярвам хептен да не можеш да приведеш светски аргументи в подкрепа на тезите си.
ba4o_a4o
Цитат(Flama @ 19/01/2018, 20:08) <{POST_SNAPBACK}>
Това, което си цитирал не слага педерастията сред смъртните грехове.

Това не е мое мнение, а мнение на Бога!
И не ги слагам аз, а Бог!
Какво ти си мислиш, е без значание!
Казано е в прав текст, че педалите няма да наследят Божието Царство.
И освен това , казано какво се случи с педалите в Содом и Гомор!
Послание на апостол Юда, глава 1, стихове 7 и 8
7 както и Содом, Гомор и околните им градове, които, подобно на тях, се предадоха на блудство и изпадваха в противоестествени пороци, са поставени за пример като носят наказанието на вечния огън.
8 При все това, по същия начин и тия с бълнуванията си оскверняват плътта, презират властта и хулят славните същества.
И още - 2 Петрово 2:6-12
6 тъй също, ако Той осъди на разорение содомските и гоморските градове и ги обърна на пепел, и ги постави за пример на ония, които щяха да вършат нечестие,
7 но избави праведния Лот, комуто бе досадил развратния живот на нечестивите;
8 (защото тоя праведен човек, като живееше между тях измъчваше от ден на ден праведната си душа, като гледаше и слушаше беззаконните им дела);
9 то знае Господ как да избави благочестивите от напаст, а неправедните да държи под наказание за съдния ден,
10 а особено тия, които с нечисто пожелание следват плътските страсти и презират властта. Смели и упорити, те не се страхуват да хулят славните същества;
11 докато ангелите, ако и да са по-големи в мощ и сила, не представят против тях хулителна присъда пред Господа.
12 Тия, обаче, като животни без разум, естествено родени, за да бъдат ловени и изтребвани, хулят за неща, които не знаят, и ще погинат в своя разврат,

.
И сега са видим и какво казва Танах за педалите?!
Левит 18:22
22 С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.
Левит 20:13
13 Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.
Това е!
Каквото казвам, аз го и доказвам!
А човек, който твърди нещо за Божието слово, а не може да го докаже с Божието слово - как бихте го нарекли?!
Flama
Каквото и да въртиш и сучеш, педерастията не фигурира в списъка със седемте смъртни гряха.
ba4o_a4o
Цитат(Thursday Next @ 19/01/2018, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
======== Служебно:

както и в стария форум, мястото на проповедите е САМО И ЕДИНСТВЕНО в Х-Фор. Ако искаш да дискутираш извън този подфорум, забрави безкрайните нашарени постове тип "чаршаф", забрави цитирането на Библията на всеки ляв крак и забрави поученията и Амин!-ите. Не вярвам хептен да не можеш да приведеш светски аргументи в подкрепа на тезите си.

Съжалявам, но не мога да разбера какво ми се казва...
"Х-Фор", "чаршаф" и "всеки ляв крак" - не знам какво е!
И след като ме обвиняват, че не познавам смъртните грехове, аз няма как са се защитя, без да цитирам Библията.
А да не говорим, че релиията е разрешено според:
- Конституцията на България - член 13;
- Всеобщата декларация за правата на човека от 1948г. - член 18;
- Хартата на основните права на европейския съюз - член 10.
И т.нат.
Така ли е или греша?
wal
Една малка подробност за финландците,Финландия не става член на Тристранния пакт.
ba4o_a4o
Цитат(Flama @ 19/01/2018, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
Каквото и да въртиш и сучеш, педерастията не фигурира в списъка със седемте смъртни гряха.

А ти както и да се усукваш - не можеш да докажеш, че мъжеложството не е според Божието слово!
А за разлика от теб - аз го доказвам с лекота, че е смъртен грях!
И мога да го докажа с около двеста цитата, че е така!!!
А щом не можеш следва, че някой от третия пол те е излъгал за това, за което твърдиш, че познаваш!
ba4o_a4o
Цитат(wal @ 19/01/2018, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Една малка подробност за финландците,Финландия не става член на Тристранния пакт.

Има и още подробности - България посписва Тристранния пакт, като резултат от член 58 от Ньойския договор, който я задължава да признае и всички бъдещи договори, които ще сключи Русия.
А както знаем - СССР през март 1941г. има договор с национал - социалистическа Германия, а 7.6 милиона росийски граждани /т.нар. Ост арбайтери/ работят официално за Хитлер до 1945г., а 1,5 милиона росияни /от тях 800 000 венелайнен/ се сражават, за Хитлер до 1945г.
А според член 5 от споразумението, става ясно, че то е подписано от България, за да угоди на СССР:
Член 5. Германия, Италия и Япония заявяват, че даденото споразумение в никакъв случай не засяга политическия статут на съществуващото в сегашния момент споразумение между трите държави и Съветския съюз.

И за това Споразумението е подписано от най-личния русофил на България - Богдан Филов, син на убития в Русе по време на въстанието на русофилите - подп. Димитър Филов!
Бай Ганьо
Цитат(ba4o_a4o @ 19/01/2018, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
... аз няма как са се защитя, без да цитирам Библията.
Така ли е или греша?

Грешиш.
А грешката ти е толкова опасна, колкото на онези фанатици, които знаеш какво.
Flama
Цитат(ba4o_a4o @ 19/01/2018, 21:47) <{POST_SNAPBACK}>
А ти както и да се усукваш - не можеш да докажеш, че мъжеложството не е според Божието слово!
А за разлика от теб - аз го доказвам с лекота, че е смъртен грях!
И мога да го докажа с около двеста цитата, че е така!!!
А щом не можеш следва, че някой от третия пол те е излъгал за това, за което твърдиш, че познаваш!

Нищо не усуквам, твърдя един факт. "Мъжеложството не е според Божието слово" всъщност не значи нищо.
Нищо не доказваш, само цитираш, една твоя дума не прочетох. Т.е. удряш го на някакви проповеди, зад тях подозирам и някаква партийна агитация. За проповедите ти е казал много добре администраторът.
Да се дискутира с теб е все едно да си говориш с радио.
Buitenlander
Цитат(ba4o_a4o @ 19/01/2018, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Комуналите, за да демонстрират, че са антихристияни, са запечатали във фрагмент от Паметника на

Възхитен съм от изводите , които си направил ! Може ли , моля, само да ни осветлиш - женските комунисти, лесбийки ли са, или педераскини, че не ми стана ясно?
klik_kibik
Аз не твърдя, че не е грях според християнството - грях е, но не е смъртен. Ама верно все едно с радиото споря. Няма значение. Оттеглям се от този безсмислен спор. wavetowel2.gif
Швейк
...''Х-фор'' е Хикс-фактор - от телевизията.
...'чаршафи'' са словоизлиянията ти.
...'' ляв крак'' = ''на всяко гърне-мерудия''
...елементари неща не знаеш, а си тръгнал да тълкуваш и обясняваш Библията
wal
Съвсем се отплеснахме от темата,но ето ти го и чл.58.:
Цитат
Член 58[редактиране]
България се задължава да признае пълната сила на всички договори или споразумения, които могат да бъдат сключени от Съюзническите и Асоциираните сили с държави, които сега съществуват или които ще започнат да съществуват за в бъдеще в цялата или в част от бившата Руска империя, както тя съществуваше на 1 август 1914 година, и да признае границите на която и да е държава, както ще бъде определено.

България признава и се съгласява да уважава като постоянна и неотчуждаема независимостта на тези държави.

В съответствие с разпоредбите на член 143, част VIII (Финансови клаузи) на този договор, и член 171, част IX (Икономически клаузи) на този договор, България приема окончателно отмяната на Брест-Литовските договори и на всички договори, конвенции и споразумения, които тя е сключила с максималистичното правителство в Русия.

Съюзническите и Асоциирани сили формално си запазват правата на Русия до получи реституция и репарация от България, основани на принципите на този договор.

Абсолютен юридически абсурд.Приемаме отмяната на Брест-Литовския договор и признаваме бъдещите договори!!!Да не говорим,че Ньойския договор ние отказваме да го спазваме и през цялото междувоенно време се борим за премахването му.
Thursday Next
Както в стария форум, така и тук не е здравословно да отговаряш на предупреждения. Сигурна съм, че прекрасно ме разбра - ако още веднъж почнеш да ни замеряш с цитати от Библията и да отправяш анатеми/благословии извън подфорум "Християнство", ще трябва да те изпратим на кратка принудителна почивка.

Ти си свободен да упражняваш която поискаш религия в личния си живот. Не си свободен обаче да я проповядваш където ти скимне тук. Това е частен клуб.

Alexfield
Не се оттегляй. Ще го оттеглим него. То и без това темата не беше за педерастията, а още по-малко за божието слово.
klik_kibik
Аз само от спора с него се оттеглих - иначе от форума не съм.
Харесва ми тук.
Аз не съм християнин понастоящем, просто преди време се бях заинтересувал.
Сега и атеист не съм... всъщност не знам какво точно съм 486.gif
klik_kibik
Цитат(Thursday Next @ 20/01/2018, 11:05) <{POST_SNAPBACK}>
Както в стария форум, така и тук не е здравословно да отговаряш на предупреждения. Сигурна съм, че прекрасно ме разбра - ако още веднъж почнеш да ни замеряш с цитати от Библията и да отправяш анатеми/благословии извън подфорум "Християнство", ще трябва да те изпратим на кратка принудителна почивка.

Ти си свободен да упражняваш която поискаш религия в личния си живот. Не си свободен обаче да я проповядваш където ти скимне тук. Това е частен клуб.

Много добре казано. 770d4fd976.gif
Thursday Next
Цитат(klik_kibik @ 20/01/2018, 12:52) <{POST_SNAPBACK}>
Аз не съм християнин понастоящем ...
Сега и атеист не съм... всъщност не знам какво точно съм 486.gif

На това му се вика агностик. animatedwink.gif
klik_kibik
Нещо като будист, зенист, непукист но не танкист и т.н. animatedwink.gif
klik_kibik
Доста често и глупист - но непукист w00tbrows.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.