Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тест за интелигентност ...
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
biggeorge
През последните дни заради какофонията покрай откриването на председателството на Съвета на ЕС се натрупаха доста въпроси, на които няма ясни отговори. rolleyes.gif
Сега ви ги задавам, за да видим вие какво ще кажете:
За или против изграждането на втори лифт над Банско, на нови писти, на нова инфраструктура, на нови хотели сте?
Имайте предвид, че за да се изградят нови писти и лифт трябва да се поосекат горите на Пирин.
Зелен ли е Бойко Борисов и кой и срещу колко "зелено" го е направил такъв?
Какво е състоянието на щъркелчетата и блатните кокичета след 10 години управление на ГЕРБ? huh.gif
За или против вота на недоверие сте и има ли въобще смисъл от него?
Антикорупционния закон ще сработи ли или се прави за замазване на очите на ЕС?
За или против Истанбулската конвенция сте и защо политиците от всички партии се плашат толкова от нея?
Тази конвенция входен билет за травестити от целия свят ли е или е международно признат документ, който защитава правата на жените?
Защо националистите се плашат толкова от третия пол и еднополовите бракове?
Скрити хомосексуалисти ли са националистите?
За или против "третия пол" сте? w00tbrows.gif
А някой от вас знае ли какво е "трети пол", дали въобще съществува и така ли се нарича?
За или против "доброволната" казарма сте?
Дали казармата ще превърне хомосексуалните в хетеросексуални и циганите в българи?
Със закона за частната охранителна дейност узаконявали се мутризацията и организираната престъпност?
Искате ли хора като Росен Ангелов да ви охраняват?

Въпросите са част от тест за интелигентност, който лидерите на партиите и депутатите им не успяха да преминат.
Интересно ми е вие как ще се справите! a4dff7b7.gif
Тарабас
Тва нещо като малка житейска енциклопедия. Много въпроси, ако отговоря на всички, ще издам книга.

На едно ще се спра. На политиците. Не разбирам, защо за всеки проблем се правят политици отговорни. Сага, ако фанеш депутат да краде балтон от гардероба на парламента, добре съгласен. Ама за нещата които си изброил, дори и за горите, в един момент си имал право на избор.
Flama
Цитат(biggeorge @ 19/01/2018, 19:17) <{POST_SNAPBACK}>

За лифта съм.
Вотът на недоверие е уговорен и нагласен.
Антикорупционния закон е за замазване очите на ЕС.
На тая Истанбулска конвенция не мога да й хвана края, т.е. не ми е много ясна.
Националистите пискат против хомосексуалистите, за да набират избиратели сред хората с подобни настроения.
Тоя трети пол е като трети крак. w00tbrows.gif
Нямам против доброволната казарма - който иска да служи, който не иска - не. Против задължителната съм.
Нищо няма да превърне хомосексуалните в хетеросексуални. Само образованието може да превърне циганите в българи.
Не искам да ме охраняват хора като Росен Ангелов.

ПП: Не се сетих, за разните паравоенни формирования, с оглед да не се узаконяват, по-добре да няма никаква казарма.
Thursday Next
За или против изграждането на втори лифт над Банско, на нови писти, на нова инфраструктура, на нови хотели сте? - За лифт, против хотели. Има достатъчно и без това. 20 000 легла са страшно много.
Зелен ли е Бойко Борисов и кой и срещу колко "зелено" го е направил такъв? - Да бе, зелен, пепитен е.
Какво е състоянието на щъркелчетата и блатните кокичета след 10 години управление на ГЕРБ? - Вероятно каквото и преди.
За или против вота на недоверие сте и има ли въобще смисъл от него? - Какъв е смисълът, тоя цирк два пъти го гледахме - Боко фърля оставки, хората си го избират пак.
Антикорупционния закон ще сработи ли или се прави за замазване на очите на ЕС? - Е той ако е работещ, никой не е луд да го гласува.
За или против Истанбулската конвенция сте и защо политиците от всички партии се плашат толкова от нея? - За. Представа си нямам защо толкова се плашат от нея, вероятно защото не могат да четат.
Тази конвенция входен билет за травестити от целия свят ли е или е международно признат документ, който защитава правата на жените? - Международен документ, който защитава жените от насилие.
Защо националистите се плашат толкова от третия пол и еднополовите бракове? - Не мога да го разбера твърде. Имам някои предположения, но е много дълго за писане и обясняване, а и не е за тука.
Скрити хомосексуалисти ли са националистите? - Не е изключено, но че са явни пеераси е абсолютно ясно. laughing.gif
За или против "третия пол" сте? - Не разбрах: питаш дали съм против съществуването на определени хора ли? Или против обособяването на отделна категория? Против понятието?
А някой от вас знае ли какво е "трети пол", дали въобще съществува и така ли се нарича? - Ами почетох малко по въпроса покрай надигналия се вой. Оказва се, че например в много източноазиатски култури открай време има повече от два пола, което изобщо не им е попречило да се множат, така че съвсем не можах да разбера притесненията. Оказва се, че т.нар. "заклети девици" от Албания (старинна, почти отмираща традиция, прочети си, че ме мързи да пиша дълго) също се зачисляват към третия пол.
За или против "доброволната" казарма сте? - Против. Това е опит келешите от формирования като БНО "Шипка" да бъдат хрантутени и обучавани с държавна пара. А кого ще слушкат после е съвсем друг въпрос.
Дали казармата ще превърне хомосексуалните в хетеросексуални и циганите в българи? - Не.
Със закона за частната охранителна дейност узаконявали се мутризацията и организираната престъпност? - Да.
Искате ли хора като Росен Ангелов да ви охраняват? - Не.
Alexfield
За или против изграждането на втори лифт над Банско, на нови писти, на нова инфраструктура, на нови хотели сте?
"ЗА" втори лифт, "ПРОТИВ" нови писти и хотели.

Имайте предвид, че за да се изградят нови писти и лифт трябва да се поосекат горите на Пирин.
Ще се отсече малко, даже незначително, ако става дума само за един лифт.

Зелен е друг път. Бойко е просто един популист.

Какво е състоянието на щъркелчетата и блатните кокичета след 10 години управление на ГЕРБ? huh.gif
Ама и ти пък едни въпроси задаваш...

Няма смисъл. Целта е да се губи ценно парламентарно време, за да не се прави нищо.

Няма да сработи. Независимо дали ще приемат нещо или ще го отхвърлят. Тук отново идеята е да не се прави нищо.

За или против Истанбулската конвенция сте и защо политиците от всички партии се плашат толкова от нея?
"ЗА" съм. Доводите "ПРОТИВ" са изсмукани от пръстите думички, които ги няма в конвенцията. Конвенцията е за насилието над жени и домашното насилие. Толкова и само толкова.

Тази конвенция входен билет за травестити от целия свят ли е или е международно признат документ, който защитава правата на жените?
Това са глупости на квадрат. Популистки простотии за печелене на гласове на хора, които не могат да прочетат и осмислят елементарен текст, но пък вярват на всичко казано, че трябва да се страхуват.

Не се плашат. Просто така набират гласове - чрез всяване на страх и омраза.

Възможно е.

За или против "третия пол" сте? w00tbrows.gif
Не знам какво е трети пол.

А някой от вас знае ли какво е "трети пол", дали въобще съществува и така ли се нарича?
Ха-ха, нали?

"ПРОТИВ" - това е начин с държавни средства да се обучават паравоенни формирования като Войнски съюз "Васил Левски" и БНО ''Шипка'', да се уредят после на държавна хранилка и в удобен момент да организират отцепването на част от черноморието около Варна също както това стана в Донецк и Луганск.

Дали казармата ще превърне хомосексуалните в хетеросексуални и циганите в българи?
Съвсем никак.

Със закона за частната охранителна дейност узаконявали се мутризацията и организираната престъпност?
Да.

Не знам кой е. Бих искал да не трябва да ме охраняват изобщо.
biggeorge
Кога съм имал право на избор?
По време на изборите избираме по-малкото зло. sad.gif
Тарабас
Цитат(biggeorge @ 19/01/2018, 20:59) <{POST_SNAPBACK}>
Кога съм имал право на избор?
По време на изборите избираме по-малкото зло. sad.gif

Що за избор е това ?
biggeorge
Мен това ме притеснява в закона за частната охранителна дейност - узаконяването на паравоенните формирования.
Струва ми се, че управляващите се опитват да си създадат паралелни охранителни структури, така че ако паднат от власт да могат да контролират държавата.
biggeorge
Точно това питам и аз. rolleyes.gif
Какъв избор е да избирам между ГЕРБ и БСП?
Или между Патриотичния фронт и ДПС?

Все едно да избирам между Хитлер и Сталин.
Сега знам как се е чувствал Цар Борис Трети. sad.gif
Тарабас
Виж, конкретните партии не ме интересуват. Попитах само, що за избор е това, по-малко зло да избираш.
biggeorge
До това ни води липсата на реален избор.
Избираме по-малкото зло, което за едни е БСП, а за други - ГЕРБ, за трети - Патриотичния фронт, а за четвърти - ДПС.
А самата система е направена, така че да няма начин да контролираме хората, които сме избрали. sad.gif
biggeorge
Забравих да отговоря на собствените си въпроси и сега като ги препрочитам осъзнавам, че малко съм прекалил с тях. a4dff7b7.gif
Аз съм за изграждането на втори лифт, но само за това.
Освен това ми се иска да има строг контрол над сечта от страна на екологичните организации, защото държавата не е способна да осъществи контрол над инвеститорите.
То дори не се знае кой е инвеститора - някаква офшорка собственост #КОЙ знае на кого.
Ако той е зелен, аз съм принца на Англия.
Какво е състоянието на щъркелчетата и блатните кокичета след 10 години управление на ГЕРБ?
По-лошо от това преди ГЕРБ да дойдат на власт.
Вотът на недоверие е безсмислен, защото няма да измете политическите некадърници от властта.
Антикорупционният закон ще се използва за саморазправа с политическите противници.
Аз съм за Истанбулската конвенция и не ме е страх от нея.
Истанбулската конвенция защитава правата и на жените, и на мъжете.
Джендърът, които безпокои всички псевдопатриоти се отнася до социалната роля на всеки човек.
Примерно мъже могат да вземат майчинството вместо жените си, за да могат те да се върнат по-бързо на работа.
Друг пример е разделението на ролите в семейството.
Няма мъжка и женска работа, има просто работа.
Ако мъжът е този, които готви в къщи и жена му го набие затова, че не харесва яденето, което е приготвил това е домашно насилие и мъжа попада под защитата на Истанбулската конвенция.
Ако жената е домакиня и не е приготвила салатата и ракията на мъжа си и в резултат на това яде бой или мъжа й я насили сексуално тя попада под защитата на Истанбулската конвенция.
И т.н.
Децата в училище трябва да бъдат научени, че няма значение кой каква социална роля изпълнява в семейството, важното е да няма домашно насилие.
Между другото социалната роля не е равносилна на сексуалната роля в семейството.
Според мен националистите имат проблем с идентичността си и сексуалността си.
Много е възможно.
Най-големите хомофоби са скрити хомосексуалисти.
За или против "третия пол" сте?
Няма такъв термин "трети пол".
Знам какво е.
Така наречения "трети пол" де факто са всички интерсексуални хора.
Интерсексуалност е наличието у един индивид на неопределени или смесени полови белези.
Интерсексуалните хора по рождение притежават полови белези, които ги причисляват или ги отличават и от двата пола.
Само че интерсексуалността не се нарича "трети пол".
В развитите държави има мъжки пол и женски пол, а третата опция е без пол.
Приблизително 1 на 1000 деца се ражда интерсексуално.
Когато едно дете се роди интерсексуално лекарите притискат родителите да изберат от какъв пол е детето им и след това с операции вкарват детето в тези полови рамки.
Но когато детето порасне е възможно да се окаже, че не е от пола, който са избрали родителите му (пример за човек, който не е доволен от пола си, който родителите му са избрали е Дейвид Реймър (David Reimer)).
Затова в "пропадналия, капиталистически" Запад са приели интерсексуалните деца да не са от мъжки или женски пол, а да са без пол.
biggeorge
Против, защото в нея ще отидат националистите и после ще бъдат вярната гвардия на Патриотите.
Казармата ще се използва за насаждане на омраза.
С този закон се връщаме в мутренските времена с тази разлика, че държавата се опитва да узакони и легализира мутризацията и организираната престъпност.
Хора като Росен Ангелов ни управляват и България става все по-зле, какво остава и да ни охраняват.
С тези управляващи Бог да пази Майка България! ph34r.gif
agrippa
Цитат
Интересно ми е вие как ще се справите!
– Смело и безотговорно, баш както си го мисля.

Цитат
За съм, щото много други са против, без да знаят какво е. Мъжете трябва да ходят в казарма. Може и жените, щом е доброволна. Не знам само от къде ще се вземат кандидатите, щом за платени войници няма достатъчно такива.

Цитат
Няма, остават си същите, знаем го от опит.

Цитат
Не ми е ясно. Някои викат, че имало много различни полове. А не може ли просто да са "безполови"? И тоалетни за всеки пол е безумие. По-скоро всичките такива да станат универсални и точка. Порастнете вече.

Цитат
Няма да работи, за замазване е.
biggeorge
Видях, че и ти, и Thursday Next одобрявате построяването на нов лифт.
Аз написах същото, но поставям едно условие - никакви нови писти не само в Пирин, а в цяла България.
Защото с напредването на глобалното затопляне границата на снега ще се качи и нашите зимни курорти ще останат "на сухо" целогодишно. huh.gif
Rising snowline in the Alps — European Environment Agency
Това ще доведе до нуждата от изкуствено заснежаване, а това ще оскъпи туристическата услуга.
wonda_
Цитат

Дали ще сработи или не, не знам. Но закон трябва да има. Да се знаят правилата на играта, но контролът за спазването трябва да е сериозен.
Във фирмата, която работя, сме в процес на сертифициране за система за управление по антикорупция. Точка по точка са разяснени действията и бездействията, които трябва да се спазват, ако не искаш да си загубиш работата.
Нали казваме, че за да подредим държавата, трябва да тръгнем от собствената си къща. Това е един пример. Ако има ясно разписан закон, случаи като този на Ахмед Доган като "баш" архитект няма да се тълкуват като морално престъпление.
Цитат

Не знам дали съм за или против. Не съм я чела, чета тълкувания, доводите "за и против". Понеже си фен на дългите текстове animatedwink.gif , ще ти предложа това.
Впрочем, вчера четох изказване на Емил Кошлуков, където цитираше проект за програма на немското министерство на образованието. Вярно, че имаше скандални неща, вярно, че има вероятност да бъдат приети от водеща страна на ЕС. Но коментарите бяха покъртителни, включително и тези срещу нашето образователно министерство като източник на проекта. w00tbrows.gif
unguriano
Тестовете - за ентелегентните. Аз не знам. smile.gif
Thursday Next
Цитат
Впрочем, вчера четох изказване на Емил Кошлуков, където цитираше проект за програма на немското министерство на образованието.

Ще ми дадеш ли малко повече подробности? От нездраво любопитство искам да проверя какво казва не Емил Кошлуков, а немското министерство на образованието. animatedwink.gif
Бай Ганьо
В редута има статия за другаря Кошлуков.
редута
Alexfield
Нашите планини и без това са прекалено ниски за смислен ски-туризъм. То 2-3 месеца трябва да хранят цяла година. А това определено не е правилна бизнес-логика.
Thursday Next
Муахахахаха, лелешпадна, тоя верно ли е цитирал Юнге Фрайхайт? 406.gif 406.gif 406.gif

Да си жив и здрав, Ганев, развесели ме много в този мрачен и снеговит съботен ден.
Alexfield
Точно натам бутат държавата. А с тази доброволна казарма ще могат да си обучават кадрите за сметка на държавния бюджет - нашите данъци. Т.е. със средствата от нашите данъци ще ни държат в страх и подчинение. Това е опит за връщане към тоталитарното управление.
Alexfield
Какъвто е бил и изборът на Адам, когато Господ му казал: "Избери си жена."
wonda_
Това е статията. Коментарите обаче са във ФБ.
Thursday Next
Благодаря. Наистина покъртително, никога не съм допускала, че точно Кошлуков може да рие толкова дълбоко в тинята. Ако искаш, прочети статията на Веселина Седларска в "Редута", към която пусна линк Ганев.
Lestr
Цитат(Alexfield @ 20/01/2018, 11:40) <{POST_SNAPBACK}>
Нашите планини и без това са прекалено ниски за смислен ски-туризъм. То 2-3 месеца трябва да хранят цяла година. А това определено не е правилна бизнес-логика.

То и за черноморските курорти е така, ама не остана нищо девствено.
Alexfield
И там има какво още да се бетонира... Към момента България покрива критериите само за евтина алкохолна дестинация, ама един вицепремиер се опитва дори там да сложи прът в колелото.

П.П. За Банско се лобира, за да се крепи балона ПИБ, че спукването на балона КТБ все още не е отшумяло.
Persian
Цитат(biggeorge @ 19/01/2018, 19:17) <{POST_SNAPBACK}>

- Нищо няма да кажа smile.gif

- Не ме вълнува
Курортите са за туристи, а туристите са да вкарват кинти, а пък кинтите са да се харчат.

- Няма смисъл

- Не съм я чел и нямам представа за кво се ломоти в нея

- Не знам

За или против "третия пол" сте?
-

- Как да не се знае
Третият пол са двуполовите - Охлювите
При хората е Хермафродитизъм

- За

- Какъв излиза един негър като се потопи в бяло море

- Ти чел ли си го
Няма нищо общо с мутренски работи

- Зависи кво ми охраняват
За лична охрана е много слаб, а като човек е много глупав.
Странен въпрос си задал за човек, който го направиха по-черен от самите тях.

Thursday Next
Цитат
- Нищо няма да кажа smile.gif

Мале, добре, че не каза нищо, че ако беше казал нещо, щеше да се наложи да ти пращаме постинга на подвързия. laughing.gif
wal
Пробвай,сравни го с някой от нашите вестници този Юнге Фрайхайт.Името му примамливо звучи-Млада /свежа,нова/ Свобода.Какво искат,какво гонят?!
С имената на нашите вестници също можеш да се подведеш.Какво общо има Ботевата "Дума" със сегашния парцал.
biggeorge
След като прочетох тази статия си давам сметка, че и други са гледали простотиите на Кошлуков от по-миналата седмица.
Тогава гледах и не вярвах на очите си.
Не знам дали тази седмица пак той ще е водещ в "Още от деня" по БНТ, но ако е той скандалите са гарантирани.
Изобщо не ми се гледат такива неща.
Кошлуков съсипва хубавото предаване.
Да не говорим, че си позволява да плюе хората по комунистически тертип, а самия той едно време "уж" се бореше срещу комунизма.
Сега самия той става проводник на диктатурата, а това е пълна лудост!
Както преди десетина-петнайсет дни един от лидерите на ДСБ обясняваше колко ужасно нещо е Истанбулската конвенция и колко лоши са ЛГБТ хората.
Как така леви, десни и центристи е обединиха като едно?
И после в България имало демокрация,а комунизма си е отишъл.
Не знам дали е така! no.gif
biggeorge
Вчера докато четях мнения във форума попаднах на една статия.
Д-р Николай Михайлов: Истанбулската конвенция - не сме объркани в превода. В клопка сме
Сега обаче не мога да намеря поста и линка.
Тази статия е еманацията на гнусната пропаганда, която се излива от медиите вече три-четири седмици.
Тази порой от словесни фекалии много ме дразни.
Иска ми се всички тези хора да се озоват там, където им е мястото ... angry.gif
Те са толкова гръмогласни, толкова злобни, толкова омразни.
Заели са ключови позиции в държавата и през всички медийни канали изливат помиите, с които са пълни душите им.
Къде отиде нормалността?
И защо искат да ни върнат в миналото?

Едни искат да ни върнат в 1989 г., други в 1944 г., трети в 1929 г., четвърти в 1912 г., а някои искат да се върнат директно в 19 век.
Не искам да се връщам в миналото, искам да отивам в бъдещето.
Не искам дъртаци с дърташко мислене да определят политиката на България и на света.
Не стига това, ами и всякакви ненормални идеи се въртят в Интернет пространството.
Плоската земя, извънземни, края на света ... malii.gif
А сега и българската история е на прицела на управляващите.
В часовете по История децата ще се учат на омраза.
Историята би трябвало да е обективна и да дава истината за миналото.
Да, ама не! dry.gif
По темата за уроците по История давам една статия, на която попаднах:
За чий IYI ни е история?
wonda_
Изливането на помия не е от вчера. Масово се пишат статии против този и онзи в някакъв иронично-агресивен стил, който направо ме потриса. Точно този стил, намиращ се на ръба на приличността, ме кара да съм скептична към написаното. Ако темата ми е интересна, бих се разровила, прочела, за да си създам мнение.

Цитат
Те са толкова гръмогласни, толкова злобни, толкова омразни.

Очевидно ти имаш мнение, различно от тези, гръмогласните. Изказвай го и ти, но не по такъв начин. Погледни си поста - хейт до хейт-а. animatedwink.gif

Цитат
Не искам дъртаци с дърташко мислене да определят политиката на България и на света.

Това е мнението на повечето днешни 30-годишни. Не само за политиката, за всичко. За вас дъртаци са всички над 50. Ако проявите малко разум и уважение, от дъртаците може да научите много.

Цитат
А сега и българската история е на прицела на управляващите.
В часовете по История децата ще се учат на омраза.

Нищо подобно. Историята си е история, факти. Най-новата ни история също трябва да влезе в учебниците. Няма значение, че времето на социализма или дългия преход след това, няма да се хареса на партиите. И тъй като няма да се пише от Доган, Нинова или Борисов, разчитам на безпристрастност и достоверност. С удоволствие ще я прочета.
Личинка
"Дърташкото" мислене не е запазена марка на дъртите... Ти например винаги ми звучиш като пенсионер с малка пенсия.
Не искаш, не искаш - ок... Кажи какво искаш, как ще стане, как ще го направиш?
New
Доколкото разбрах от нет-а проблемът с тази Конвенция е във връзка с понятието "социален пол" и опасността с въвеждането му в нашето законодателство да се отвори врата към евентуално узаконяване на еднополовите бракове. Тук ми възниква чуденката, ако наистина това е проблемът, то защо просто не се гласува поправка в Семейния Кодекс, като в члена, който урежда кой има право да сключва брак, да се уточни, че става въпрос не просто за мъж и жена, както е написано в момента, тъй като тук може да се приложи свободното тълкуване, че става въпрос и за социалните полове, а да се впише изрично "биологичен мъж" и "биологична жена" или "природнороден мъж и природнородена жена", а не придобити такива. Така Конвенцията, която като цяло има много добра идея може да бъде ратифицирана и всички да бъдат щастливи.
Тарабас
Що бе, има партии дето не са във власта, не са в парламента.
Те не се ли избор?
Lestr
Цитат(Alexfield @ 20/01/2018, 11:44) <{POST_SNAPBACK}>

И му направил жена от едно от ребрата му. Да де, ама ребрата при мъжете и жените са равен брой.
В кой орган при мъжете няма кост...
biggeorge
Ти бъзикаш ли се? malii.gif
Тогава аз излизам с контрапредложение:
А защо просто не се гласува поправка в Конституцията в Чл. 46., ал. (1) "Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак." и да се узаконят еднополовите бракове?
Какво толкова ще стане? 292.gif
Хетеросексуалните ще си останат хетеросексуални, просто хомосексуалните ще са с равни права с всички останали.
Наистина не разбирам защо е цялата тази съпротива срещу еднополовите бракове.
Все едно че ако се узаконят ще свърши света. wacko.gif
D-rA
Тест за интелигентност е когато в средата в която времето на собственият ти живот те е поставило, те амбицира да правиш неща от които твоят живот да бъде по-добър от мечтите ти.
Всичките останали глупости които ангажират съзнанието ти, те вкарват само в блатото на собственото ти безсилие за справяне в живота.
Дали ще има лифт или не, дали Бойко е зелен, пембян или очарователно глупав - не ти сервира нищо на масата, не ти вкарва никое желано момиче в постелята - не ти издува портфейла и самочувствието...Замисли се и си подреди приоритетите в живота вместо да търсиш решения за останалите хора, на които всъщност не им пука. sunbathing.gif
Alexfield
Са. Аз гласувах за една такава. Е и?
80% от "такъв е материалът" вика: "Кой ще ни даде париии?!?"

Те не искат да работят. Те искат пари.
Shade
Цитат(Lestr @ 21/01/2018, 10:54) <{POST_SNAPBACK}>
И му направил жена от едно от ребрата му.
В кой орган при мъжете няма кост...

Един стар сексистки виц по повод Ева, която била създадена от ребро на Адам, акцентира, че реброто е единствената голяма кост в човешкото тяло, в която няма мозък. wink.gif
Shade
Цитат(Alexfield @ 20/01/2018, 01:44) <{POST_SNAPBACK}>

В подобна игра бях въвлечен още по времето на развития социализъм, когато след много тичане по мъките, получихме апартамент от общината. Преди още да сме видели апартамента, бяхме уведомени, че е на първия етаж и законът изисква да подпишем протокол за избор.
- Къде е тук изборът? - питам служителката.
- Другарю (тогава господин беше мръсна дума), всичко е законно: ние ви предлагаме наличното, вие правите своя избор и подписвате.
Личинка
Цитат(Alexfield @ 20/01/2018, 11:44) <{POST_SNAPBACK}>

Ми то и Ева не е имала кой знае какъв избор. Адам поне е знаел, че иска жена.
Lestr
Цитат(Shade @ 22/01/2018, 03:20) <{POST_SNAPBACK}>
Един стар сексистки виц по повод Ева, която била създадена от ребро на Адам, акцентира, че реброто е единствената голяма кост в човешкото тяло, в която няма мозък. wink.gif

Но все пак е по- благороден материал от калта.
New

Защото Конституцията се променя много трудно.
Alexfield
Женската еманципация е отскоро. Има-няма 50-150 години. Ева никой не я е питал иска ли, не иска ли.

След като Бог създал Адам и Ева, трябвало да направи и така, че човечеството да зпочне да се разраства... Затова един ден той решил да ги "побутне към действия" , извикал Адам и му казал:
- Виж сега, трябва да отидеш при Ева и да я прегърнеш.
- А какво значи да те прегърнат?
Бог му обяснил, после Адам хванал Ева за ръка и двамата се скрили зад един храст. След малко той се върнал и казал:
- Беше много хубаво. Сега какво да правя?
- Сега иди и я погали.
- А какво значи да те погалят?
Тогава Бог му обяснил какво да прави и той отишъл отново при Ева.
След малко той се върнал и попитал какво да прави сега. А Бог му казал:
- Сега иди и целуни Ева.
И естествено след малко той се връща щастлив и усмихнат и пита:
- А сега какво да направя?
- Сега отиди и прави любов с нея.
- А какво означава да се прави любов?
И след като Бог му обяснил какво означава това, изпратил Адам отново към храстчето, където си стояла Ева. Не минала и минутка обаче и той се върнал объркан и попитал:
- А какво означава да те боли глава?
biggeorge
Конституцията не се променя ча-а-ак толкова трудно.
Нужни са гласовете на 180 народни представители.
За изменение на Семейния кодекс и въвеждане на фактическото съжителство за еднополови и разнополови двойки са нужни гласовете на 121 народни представители.
На мен въпросът ми беше по-скоро следния:
Може ли някой да ми даде логична причина, поради която не трябва да се узаконят еднополовите бракове? huh.gif
Без религиозни отговори, защото църковния канон не е нарушен, става дума за гражданско право.
Без морални лекции, защото правото е общовалидно, докато морала е нещо индивидуално.
Без мрънкане за традициите, защото еднополовите бракове на никого не пречат да си спазват традициите.
Без националистически фекалии, които слушаме по цял ден.
Логична причина! misli.gif
И още един въпрос:
Трябва ли всички да сме равни пред законите на Република България или трябва да има равни и по-равни? dry.gif
Бай Ганьо
Всеки българин има точно две мнения по един въпрос.
За и Против.
В зависимост от опонента. laugh.gif
New

Не ти ли се струва, че разликата в гласовете е доста голяма?!

Няма логика в традициите и морала, а твоят въпрос е точно с такова естество, така че не можеш да получиш желания отговор.
krem-karamel
Цитат(Бай Ганьо @ 22/01/2018, 16:31) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки българин има точно две мнения по един въпрос.
За и Против.
В зависимост от опонента. laugh.gif

Има и принципни хора, недей така. a4dff7b7.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.