Забравих да отговоря на собствените си въпроси и сега като ги препрочитам осъзнавам, че малко съм прекалил с тях.
За или против изграждането на втори лифт над Банско, на нови писти, на нова инфраструктура, на нови хотели сте?Аз съм за изграждането на втори лифт, но само за това.
Освен това ми се иска да има строг контрол над сечта от страна на екологичните организации, защото държавата не е способна да осъществи контрол над инвеститорите.
То дори не се знае кой е инвеститора - някаква офшорка собственост #КОЙ знае на кого.
Зелен ли е Бойко Борисов и кой и срещу колко "зелено" го е направил такъв?Ако той е зелен, аз съм принца на Англия.
Какво е състоянието на щъркелчетата и блатните кокичета след 10 години управление на ГЕРБ?По-лошо от това преди ГЕРБ да дойдат на власт.
За или против вота на недоверие сте и има ли въобще смисъл от него?Вотът на недоверие е безсмислен, защото няма да измете политическите некадърници от властта.
Антикорупционния закон ще сработи ли или се прави за замазване на очите на ЕС?Антикорупционният закон ще се използва за саморазправа с политическите противници.
За или против Истанбулската конвенция сте и защо политиците от всички партии се плашат толкова от нея?Аз съм за Истанбулската конвенция и не ме е страх от нея.
Тази конвенция входен билет за травестити от целия свят ли е или е международно признат документ, който защитава правата на жените?Истанбулската конвенция защитава правата и на жените, и на мъжете.
Джендърът, които безпокои всички псевдопатриоти се отнася до социалната роля на всеки човек.
Примерно мъже могат да вземат майчинството вместо жените си, за да могат те да се върнат по-бързо на работа.
Друг пример е разделението на ролите в семейството.
Няма мъжка и женска работа, има просто работа.
Ако мъжът е този, които готви в къщи и жена му го набие затова, че не харесва яденето, което е приготвил това е домашно насилие и мъжа попада под защитата на Истанбулската конвенция.
Ако жената е домакиня и не е приготвила салатата и ракията на мъжа си и в резултат на това яде бой или мъжа й я насили сексуално тя попада под защитата на Истанбулската конвенция.
И т.н.
Децата в училище трябва да бъдат научени, че няма значение кой каква социална роля изпълнява в семейството, важното е да няма домашно насилие.
Между другото социалната роля не е равносилна на сексуалната роля в семейството.
Защо националистите се плашат толкова от третия пол и еднополовите бракове?Според мен националистите имат проблем с идентичността си и сексуалността си.
Скрити хомосексуалисти ли са националистите?Много е възможно.
Най-големите хомофоби са скрити хомосексуалисти.
За или против "третия пол" сте?Няма такъв термин "трети пол".
А някой от вас знае ли какво е "трети пол", дали въобще съществува и така ли се нарича?Знам какво е.
Така наречения "трети пол" де факто са всички интерсексуални хора.
Интерсексуалност е наличието у един индивид на неопределени или смесени полови белези.
Интерсексуалните хора по рождение притежават полови белези, които ги причисляват или ги отличават и от двата пола.
Само че интерсексуалността не се нарича "трети пол".
В развитите държави има мъжки пол и женски пол, а третата опция е без пол.
Приблизително 1 на 1000 деца се ражда интерсексуално.
Когато едно дете се роди интерсексуално лекарите притискат родителите да изберат от какъв пол е детето им и след това с операции вкарват детето в тези полови рамки.
Но когато детето порасне е възможно да се окаже, че не е от пола, който са избрали родителите му (пример за човек, който не е доволен от пола си, който родителите му са избрали е Дейвид Реймър (David Reimer)).
Затова в "пропадналия, капиталистически" Запад са приели интерсексуалните деца да не са от мъжки или женски пол, а да са без пол.